جدیدترین‌ها

بازی دور پنجم مافیا | مرگ پشت در است!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کاربلد مافیا
پسندها
130
کارآموز مافیا
پسندها
0
اا من این الان دیدم :))

رای به اعدام: خلفی

آرش
پسندها
337
@امین
درهرصورت به نظرم برای بیگناه هم بالانسی بین ۷ تا ۹ گناهکار قابل حدس بوده کاملا، بعدشم بلاخره من که بی‌تجربه نیستم در بحث بالانس که بخوام مثلا بالانس ۵ گناهکار یا ۱۰ گناهکار رو هم بهش فکر کنم.
ضمن اینکه اگه برات عجیبه که چطوری اون جمله رو نشونه‌ دیدم، باید بگم چون خودم هم از این مدل نشونه‌ها گذاشتم قبلا مثلا توی دور قبلی که گاد بودم توی داستان حرف از ۶ تا دیو زدم که نشونه‌ی وجود ۶ تا تفنگ توی بازی بود.

کارکشته مافیا
پسندها
25
@مهدی (Mahdi)
چرا کنجکاو شخصیت من شدین؟! بزارین خیالتون رو راحت کنم من رو نمیشناسه کسی جز آقا پویا
برلین
باشه :دی

نکته بعدی برام اینه که دوستانی که گفتن درگیر شایان نشیم، مهدی؟ خود شما؟ عچیبه برام کسی که انقدر بی تفاوت بوده نسبت به اوضاع شهر به نظرتون باید بهش نپردازیم و فعلا کنارش بذاریم!
مهسا
من بی تفاوت بودم؟ :دی بعدم یعنی چی فعلا کنارش بذاریم؟ :)) یعنی قرار بوده که اوایل کاری به کارم نداشته باشین و بعدا می خواین بیارینم وسط؟ خب از الان بیارین. فعلا کنارم نذارین :))

سوال منم همینه که چرا یه بیگناه اصرارش بر دری وری گفتنه که این وسط یه عده از حرفاش سوتی بگیرن و بهش شک کنن! یا دلش میخواد زودتر رای بدیم و بره از این دنیا(واقعا دلقکه که زیاد با این موضوع موافق نیستم) یا اینکه همون قضیه در قالب نقش در دلقک فرو رفتنه که در امان بمونه. کلا رای بدیم بره به نظرم
دلیلش تو اسم اون آدم نفهته اس خودش. من به خاطر شناخت بیرون از بازیم که ازش دارم این حرفو زدم وگرنه اصلا مشخص نیست چی داره می گه ;)

شاید! ولی بالاتر به مهدی هم گفتم، این همه جدی نبودن و بینشون فقط اون سوال جدی در مورد قاتل که تقریبا اکثریت کنجکاوشن یکم جای تعجب داره!!!
این درسته. در واقع گیری هم که تو بازی بهش هست اساسا برای همینه وگرنه دری وری هاش عادیه
نه اصلا اینطوری نیس ممد از تو انتظار نداشتم ، تو مافیا و برد و باختش تعداد نقش اصلیو بازی میکنه ، به هیچ وجه نمیتونی تو تعدادو با مثلا قدرت بازیکنا بالانس کنی! امکانپذیر نیس
عرفان
هست. چرا نباشه؟
من پیش بینی شخصی و ذهنیم این بوده تا اینجا منتهی از داستان به جایی نرسیدم فعلا. ولی هنوز احتمالش برام ۵۰ ۵۰ ئه. تو چجوری اینقدر راحت رد می کنی این قضیه رو؟ چون مدل حرفات یه قاطعیت خاصی توش داره و برام عجیبه حقیقتا.

مهدی. بعد از دور آخری که باهاش بودم و این نکته که چیزی ارضاش نمی‌کنه، حدسم اینه‌که دوبار بردن با قاتل و تک نفره فقط خوش‌حال‌ش می‌کنه.
Jesus Christ :13: مخالفم باهات.

در مورد اولویت ها، تقریبا منظورم اینه: it's not your business و بخاطر همین گفتم که مطرح نمی کردم بهتر بود، البته بدم نشد. any way
سید
اینو می تونی بگی که چه اتفاقی افتاده که باعث میشه بگی بدم نشد؟ یا اینم به من ربطی نداره؟ :دی
ینی تو احتمال دوتا مافیا بودن رو می‌بینی؟ با توجه به پویاشناسی و اینا.
آرش
نفهمیدم چجوری به این رسیدی ولی آره تو این پست هم گفتم که احتمال میدم اینطوری باشه. همون ۵۰ ۵۰ که گفتم.

کاربلد مافیا
پسندها
177
@عرفان
خفن منظورم به تعدادش بود من حدسم 6 نفره که طبق نفرات میگم. ینی بحای دو تا 3 ، یدونه 6
به‌نظر منطقیه.
فعلا منطقی‌ترین حالت برای بالانس گروه‌ها همین‌هاست از نظر من.

میدونم هر دو رو گفتی ولی اون چراییشو نفهمیدم مهدی گفت چرا ولی مال تو رو متوجه نشدم ، نگفتم حالت دیگه ای امکان نداره فقط بیشترین درصد رو گفتم و عموما همینطور بوده
ببین خب مثلا همین حالتی که الآن اتفاق افتاده رو می‌شه مثال زد. بحث‌های دیروز رو سید استارت زد و بعد از سید به‌نظر من، فری و رامتین طرف‌های نسبتا جدی بحث بودند. همین دو نفر رو توی شب زدن، و سید هم گفت که:
اما در مورد مرگ رامتین و فری. هر کی این دوتا رو زده هدفش صفر کردن بازی بوده. هدف های هوشمندانه ای انتخاب کردن.

مگه گفتم نمیشه :/ گفتم فرعیای بجز قاتل که اینجا فقط دلقک داریم، قاتلو چزو گناهکارا گرفتم وگرنه اولش بجای گناهکارا میگفتم مافیا
آره اگر از زاویه کلی بهش نگاه کنیم اوکیه همون‌طور که خودت گفتی. :دی
من داشتم از زاویه همین بازی به‌خصوص که الآن در جریانه نگاه می‌کردم.

@آرش
آقا من الآن داستان عصر رو دیدم. من احساس می‌کنم آرش یا این دور نیترو زده و خیلی دیگه باهوش شده یا این‌که ناخودآگاه خبیثش داره جولان می‌ده. :دی اول این‌که من اصلا نمی‌تونم درک کنم آرش چطوری از یه عدد منفی هشت زارت تعداد گناه‌کار درآورد. و بعد از اون، بحثی که با سید داشت، حول نقش دلقک و این‌که تو شب چه وضعیتی داره. این دو تا رو می‌ذارم کنار هم واقعا مشکوک می‌شم بهت آرش. :دی من کاملا قبول دارم که آرش پلیر باهوش و تیزیه (خیلی بیشتر از من مثلا) ولی آخه تا این حد؟ :دی
راستی آرش جواب پست امروز صبح من رو هم ندادی نمی‌دونم ندیدی یا چی. :دی
خلاصه ذهنمو بدجور درگیر کردی تا الآن!

@حسین
یک نفر دیگه که اصلا حس خوبی به پست‌هاش ندارم تا الآن شما هستی. البته پست‌های زیادی ندادی ولی همین دو سه تا هم برام مشکوکن. :دی واکنشت به حرف‌های برلین اصلا خوب نبود.

@عماد
حقیقتا اون عماد بی‌گناهی که من می‌شناسم همیشه مخالف پلیرهایی مثل شایان بوده و نگو نه. خواهشا نگو نه. :دی من قشنگ یادمه هر سری می‌گی این‌طور بازیکن‌ها حتی اگر بی‌گناه باشن هم طوری نیست حذف بشن. :دی در نتیجه رویه‌ای که الآن در قبال شایان پیش گرفتی، اصلا برام منطقی نیست. به‌شدت مشکوک. :دی

@مهدی
منتظر هستم هم‌چنان. الآن که دیگه کلی جو روی شایان شکل گرفته برنامه‌ت چیه؟ :دی شبیه حرف‌هایی که درباره عماد گفتم منتها با دوز کم‌تر. :دی

@خود شایان
این پست آخری که دادی قشنگ تریپ گناه‌کاری بود که دیده گند زده و تنها راه چاره اینه که بیاد یه متن ننه‌ من غریبم بذاره وسط تاپیک. :))
حقیقتا هیچ‌وقت نتونستم به نتیجه برسم که باید در قبال پلیرهایی مثل شایان چی‌کار کرد. ولی قطعا این سبک بازی علاوه بر این‎‌که رو اعصابمه، خودش هم این تلاشی برای بهبودی وضعیتش نمی‌کنه و این پست‌ آخرش هم جالب نبود اصلا.

کاربلد مافیا
پسندها
130
یه نکته هم راجع به کشته های شب
هر دو کشته ی شب افرادی بودن که با امیر ریز تو بحث و جدل بودن...دقت کنید که هم مافیا و هم قاتل تیر زدن...پس حداقل یکی از بین اینا قصد و نیتش از کشتن اون دو دوست ربط مستقیم به امیر داره...حالا یا میخواسته امیر رو بدنام کنه یا خود امیر گناهکاره :دی
احتمال اولی به شدت کمتره :دی
چون فرضا اگه من میخواستم یکی از اینا رو بکشم اونیکیو اعدام کنم قطعا تیر شبم امیر بود و اعدام روزم رامتین(یا فری)
حس خوبی به امیر هم ندارم اصلا...جالبیشم اینه که سر قضیه شایان هم امیر با خنده رد کرد قضیه رو :دی
اتفاقا من وقتی به کشته های دیشب فکر کردم از شدت ظنم به امیر کم شد، به نظرم نمیاد تو روز روشن(انقدر تابلو) شخص یا اشخاصی که بهش شک کردنو از بین ببره. حداقل شب اول این کارو نمیکنه. کسایی که این کارو کردن بدشون نمیومده امیر از سر راهشون برداشته بشه توسط شهروندا و رایشون.

آرش
پسندها
337
خب داستان داره جالب میشه

این از اولین سر نخمون از دو گروه مختلف ، یا مافیا و یه قاتل یا دو تا قاتل باید صب کنیم شبای بعدو ببینیم ک بشه ربط داد

نمیدونم چرا فک میکنم این ضمیر جمع ینی این صدا مال گروهه ، و ازینحا مشخصه که دیشب فعالیت نکردن :دی کاملا مشخصه

و امااا کلید طلایی این دور! اولا دمت گرم @عارش زدی تو خال دیروز با این ایدت که ممکنه دمای هوا همون تعداد گناهکارا باشه ، همونم شد! دیروز 8 بود الان با گادکش علیرضا شد 7! پس همون مافیای 6 نفره با دو تا قاتل بودن تامااااام
من این پستت رو چون دیدم حرف منو سر نشونه تایید کردی خیلی با دقت نخونده بودم الان دیدم امیر هم اشاره کرده. این چطور «تاماااام» شد؟ :دی چطور مثلا دوتا مافیای ۳ نفره با دوتا قاتل رو در نظر نگرفتی؟ یا اصلا چطور از این بحث تعداد گناهکارا انقدر قطعی به این نتیجه رسیدی که ۲ تا قاتل داریم و نه یکی؟ :دی

کاربلد مافیا
پسندها
130
د
بعد از رفتن نادر از اتاق، گوشی کاراگاه زنگ خورد.

کاراگاه: بله؟
صدا: ببین کاراگاه، داری وقت تلف می‌کنی. من مث تو صبرم زیاد نیست. تا امشب اگه کاری نکنی، یه بلایی سر حمید میاد.
کاراگاه: وایسا بینم. چه کار باید بکنم دقیقا؟ 2 نفر زدین کشتین بس نبود؟
صدا: ما زدیم؟ ما اینجوری نمی‌زنیم.:)) البته ناراحت نباش. یه سری از آدما هستن که نمی‌دونن مرگ پشت دره، ایمنیُ رعایت نمی‌کنن، دزدگیر و دوربین و ... نصب نمی‌کنن که مثلا صرفه‌جویی بکنن. غافل از اینکه همون پولُ به گور می‌برن و صرفه‌جویی اونا رو ... . بگذریم.:دی ازین آدما تو این شهر زیاده متاسفانه. قرار بود چه کار کنی؟ سر از کار سید باید در بیاری تا امشب. مسمومم بشی مشکل خودته. خدافظ.

به نظر منم این قسمت داستان اشاره میکنه که مافیا دیشب کاری نکرده و اون دو نفری که کشته شدن توسط قاتلا کشته شدن. اگه اینطوری باشه مافیا داره بهش خوش میگذره و کسی سمتش نرفته به اون صورت :))

کارکشته مافیا
پسندها
112
این چی بود الان :33: چرا امشب میمیری؟ مگه محافظت نداری ؟ هنو شب دومه! این ننه من غریبم بازیا چه معنی میده :45: اصلا نمیفهمم

ساموراییم هستی تازه :33:

- - - Updated - - -

عه نقل قول کردم به پست شایان چرا نیومد؟

کاربلد مافیا
پسندها
63
سلام خوش اومدی، می تونم بپرسم چرا حس خوبی به پستام نداری ؟ چیش حستو خراب کرده ؟
@سید (Amir)
سلام ممنون، در مورد بحث هاتون با رامتین یه حسی بهم دست داد یکیتون گناهکار و دیگری شهرونده. بعد از مشخص شدن بیگناهی رامتین به شما شکم بیشتر شد.

اما در مورد مرگ رامتین و فری. هر کی این دوتا رو زده هدفش صفر کردن بازی بوده. هدف های هوشمندانه ای انتخاب کردن.
یجا بازی کرده بودم مشابه این اتفاق افتاد بعد اخر بازی متوجه شدیم اونی که حرف از هوش و اینا میزد اخرش خودش گناهکار دراومد یجورایی از خودش تعریف کرده بود :دی

فعلا به این دلایل به شما حس خوبی ندارم ، با جلو رفتن بازی در مورد شما میتونم نظر بهتری بدم فعلا حسم به شما اینه.

در مورد امین خلفی و سوتی که داد و دوستان بهش اشاره کردن و خودش اومد یه دفاعی هم کرد که به نظر من قانع کننده نبود ، ایشون میتونه یکی از گناهکاران باشه و رای من فعلا ایشونه

در مورد شایان هنوز به نتیجه گیری قطعی نرسیدم ، اول با توجه به سوتی خلفی رو ایشون نظرم بیشتره

آرش
پسندها
337
@رضا

حرفی که تو پست صبحت زده بودی درمورد گیر من به فری ربطی نداشت واقعا. من نگفته بودم فری چرا داره فعالانه یا پرقدرت بازی میکنه، گفتم چرا اون سناریویی که امیر درمورد ورودش به بحث لیست مطرح کرد رو نادیده گرفت و جواب نداد. گیرم به اون پستش در جواب پست اول امیر نبود درواقع.

آره نیترو زدم :)) اگه مشکلت اینه که بیشتر از پیش «باهوش» به نظر میام، شاید به خاطر اینه که بعد از دو دوره گادی و داستان نوشتن دیدم نسبت به نقش‌ها و نشونه‌های داستان بازتر شده. منتهی بولد کردن این قضیه منو یاد یه دور تو فروم قبل میندازه که یه سوتی نقش خیاط/قاتل داده بودم و گفتین تو انقدر خنگ نیستی که چنین اشتباهی کنی تا اخر بازی چسبیده بودین بهم سر همون :)) یعنی خلاصه هرکار کنم یه گیری درمورد این «باهوش» بودنم داده میشه نمیدونم دیگه :دی

Professor
پسندها
15
خب ببخشبد من سرم شلوغ بود و تا پستارو خوندم یخرده طول کشید :دی
حسین
بله که من معتقدم شایان بازیش به درد نمیخوره ! من با سبک بازیش اشنا نیستم ولی به هرحال چیزی که مشخصه اینه که بازی به یه ورشم نیست.
اگه نمیخوام فعلا بهش رای بدم بخاطر اون شکیه که نسبت به بازیش دارم و نمیخوام اگر خواسته ی خودش اعدام شدنه برای باز شدن گره بازی به قول خودش به این خواسته برسه.
حالا چرا ازش خواستم که رویه بازیش و تغییر بده ؟ بخاطر اینکه ما دوتا بیگناه که پلیرهای خیلی خوبی هم بودن از دست دادیم و خواستم اگه بیگناهه یه تغییری تو روند بازیش بده و مفید باشه که حدقل به بازمانده هامون کمکی کنه.
در مورد اینکه چرا نتیجه گیری نمیکنم هم بگم که خب منتظر نظرات بقیه میمونم برای نتیجه گیری ! اینجوری بهتر میشه نتیجه گیری کرد چیز مشخصیه و نیاز به توضیح نداره.

در مورد ادامه ی داستان هم این احتمال برای من بیشتره که دوتا تیر از طرف دو قاتل بوده و درواقع این احتمال برام بیشتر شد که دوتا قاتل داشته باشیم و یک گروه مافیا.
صدا: ما زدیم؟ ما اینجوری نمی‌زنیم.
رامتین با چاقو کشته شده. از پشت زدنش. فری با شلیک 1 گلوله به مغزش مرده.

یه چیز دیگه !
دما الان منفی 7 ـه.
ظاهرا دما تعداد گناهکارارو نشون میده !
اولین کسی که بدون هیچ اطلاعی این موضوع رو برداشت کرد از دمای منفی 8 آرش بود.
میتونم این و رو حساب باهوش بودن آرش بذارم اما از یه طرفم شبیه کسی بوده که انگار از قبل یه اطلاعاتی در مورد تعداد داشته !
مثلا ما 6 تا مافیاییم ! دمای منفی 8 ممکنه دوتا قاتلم باشه پس میتونه تعداد گناهکارارو نشون بده.
احتمالش خیلی خیلی کمه ولی گوشه ی ذهنم میمونه تا فازای بعدی.

بازی رو خیلی دارین پیچیده میکنین ! هرکی داره یه چیزی میگه و در مورد یه موضوعی صحبت میکنه. خیلی شلوغ کاری شده و اصلا من این و نمیپسندم نمیدونم شایدم من پیر شدم و مخم نمیکشه دیگه :دی

بین بحث عرفان و خلفی، عرفان برام سفید تره ولی این دلیل نمیشه بگم بیگناهه اما دیتاهایی که وارد بازی میکنه، منطقی تر، مفید تر و بررسی شده تره.
دقت نکردم زیاد درسته حرفت احتمالات زیادی هست که کی تیر زده ولی موضوغ اصلی این بود که دوتا گروه متفاوت تیر زدن...حالا دوتا قاتل یا دوتا مافیا یا یه قاتل یه مافیا هرچی
وقتی بالانس بازی هنوز به صورت صد در صد مشخص نشده پس فوکس رو این موضوع نیست
این جواب خلفی بود به عرفان و امین که در مورد با قطعیت تز دادن خلفی در مورد تیرها بود.
اگه میدونی هنوز بالانس صددرصد مشخص نیست و قرار نیست تمرکزی رو این بحث باشه چرا انقدر با قاطعیت صحبت کردی ؟ برام سوله.

یه سری بحثای چرت و پرتم بین حسین و برلین بود که خیلی مسخره بود اصلا که نمیتونم چیزی در موردشون بگم واقعا :|

آرش
پسندها
337
من منتظر جواب خلفی درمورد بالانس میمونم، رای امشب من همچنان شایان یا خلفیه. تصمیم نگرفتم هنوز.

Professor
پسندها
15
جمع بندی : بنظرم از تحلیل داستان خیلی بیشتر میشه نتیجه گرفت تا الکی تارگت زدن و بحثای بیخودی !
همچنان به همه مشکوکم کم و بیش ! امشبم رای نمیدم بلکه شاید داستان فردا بیشتر کمک کنه رو رای.

کاربلد مافیا
پسندها
130
این بخش داستان هم چیزی که میشه توجه کرد همون روش قتل متفاوت رامتین و فریه. حالا باید ببینیم باز هم این نشونه‌ها به این شکل تکرار میشه یا نه. ضمن اینکه به نظرم دیشب یه تیر به دیوار خورده یا یکی تیر نزده چون برام خیلی بعیده که فقط یه مافیا و یه قاتل داشته باشیم تو این تعداد. شاید اون کباب مسموم و جون سالم به در بردن اونا اشاره به تیر ناموفق داشته باشه، میشه اینم در نظر گرفت.
انصافا به وجد اومدم از این همه دقت:دی

کارکشته مافیا
پسندها
25
در مورد شایان و کنایه هایی که زده شده توسط رضا و بعضا بقیه:

هرکسی یه دیفالت ذهنی و یه شناخت قبلی از بازیکنای بازی داره تو ذهنش. برا منم این قضیه خیلی مهمه. درستش اینه که نباشه ها ولی خب شخصا برای من مهمه (برای همینه که مثلا برام جالب میشه که حدس بزنم اکانت پشت سر برلین کیه :دی). این پست هایی که شایان داده اول بازی با شناختی که قبلا ازش داشتم تناقض نداشته. در واقع اگر این شخص شایان نبود قطعا اشکالی که ال امین بهش گرفته کاملا وارد هست و پست های بعدشم بدتر بوده. بنابراین جای شک کاملا هست. منتهی من تو ذهنم چون توقع این پست هارو از قبل داشتم از شایان، احتمال اینو می دم که همینطوری این پرت و پلا هارو گفته باشه. و اگر هم در مورد این حرف من در قبال شایان هرکسی حس بدی گرفته، من این کلید رو بهش می دم که حس بدش باید به چه شکلی باشه: من هدفم از گفتن اینا این نیست که ممکنه اشتباه بکنیم و شایان بی گناه باشه و اعدام بشه. درسته بی گناه تعدادش کمتر میشه ولی اعدام حالا چه درست باشه چه نادرست به نظرم مهمترین و بهترین کمکی هست که به شهروندان میشه در بازی. شهروند بدون نقش بدون اعدام در بازی چیزی نداره.

چیزی که من به خاطرش پست دادم و خواستم جلوشو بگیرم از بین بردن محل بحث بیخود و مفت خوری برای گناهکاران در سایه بازی بوده که حتما هستن و بودن و همیشه خواهند بود. چون وقتی یه بازیکن اینطوری پرت و پلا میگه و میره وسط بازی، تقریبا اکثر افراد از این موقعیت استفاده می کنن و میان یه چیزی می گن و میرن. بعدا هم نمی تونی گیر بدی بهشون سر این مسائل.
و اما در مورد خود شایان و حدسم ازش: من همچنان حداقل ۵۰ درصد رو می ذارم به پای شهروند بودنش و صرررفا دری وری گفتنش.
اگر گناهکار تیمی باشه بله این حرفایی که من زدم باعث میشه که گناهکاران بیان سو استفاده کنن و بگن که مثلا می خواستی نگهش داری. که اساسا چرته :دی من بابامم فاز اول نمیام نگه دارم :)) اتفاقا خودم اولین نفر قربونیش می کنم که عبرتی بشه برای سایرین.
اگر قاتل باشه که خب به نظر سوتی که اول بازی داده در این راستاس، نمی دونم. مشکلی که با این تئوری من دارم خودش نقش قاتل ئه. قاتل برای پویا شاید مهمترین نقش بازیه و من ایمان دارم که پویا قاتل هاش رو انتخاب می کنه. انتخاب یعنی اینکه همینطوری و از سر راه به هرکسی نمیده قاتل رو. اگر حس کنه که قاتل اش ممکنه اول بازی خودش رو خراب کنه و از بازی حذف بشه به نظرم نمیده بهش این نقش رو. بنابراین طبق استدلال های ذهنیم بابت پویا حس می کنم که احتمال قاتل بودن شایان کم باشه. ولو اینکه جهت بازیش و مدل پست هایی که داده اینطوریه اگر به من بگن که آقا ما می دونیم که طرف گناهکاره، من میگم پس ۹۰ درصد قاتله. چون از مدل بازیش مافیا برداشت نمی کنم. ولی از نظر گادشناسی و بالانس مافیا بودنش ممکنه.
دلقک هم ایده ای ندارم. قبلا هم گفتم نظرم در مورد دلقک چیه. اون جوکری که من داشتم حداقل باید بعد ۲ تا اعدام میومد وسط. این یکی اصلا پس و پیش نداره. بنابراین بهش فکر نمی کنم الان.

خلاصه حرفام شد این: نظرم اینه که شایان داره دری وری مدل شایانی می گه و بی گناهه. اگر گناهکار باشه، طبق پیش بینی ام از بالانس باید مافیا باشه بیشتر تا قاتل. اما خود بازیش بیشتر به سمت قاتله تا مافیا. دلقک هم نظری ندارم.

کاربلد مافیا
پسندها
177
@آرش
می‌خواستی باهوش نباشی. :))
نمی‌دونم من اون دو تا مورد رو می‌ذارم کنار هم حس خوبی بهم نمیده. باز اگه مثلا چند فاز گذشته بود و اینا یه چیزی، تو اولین داستان یهو همچین چیزی درآوردی. :دی
خوشبختانه یا متاسفانه من چند دور باهات تو تیم‌های گناه‌کاری هم‌تیمی بودم و می‌دونم وقتی گناه‌کار هستی خیلی بیش‌تر حواست به قابلیت‌های نقش‌ها و اطلاعات داستان هست. :دی

درباره خلفی
باید بگم خلفی بار اولش نیست که وارد بازی می‌شه و با اولین پستش یه چیزی می‌پرونه که بعد خودش و اطرافیانش عین خر تو گل می‌مونن که چطوری جمعش کنن. =))
هم وقتی بی‌گناه بوده این‌کار رو کرده که به ضررش شده و الکی‌الکی اعدام شد و هم وقتی گناه‌کار بوده.
و این موضوع که یه بحثی رو یکی دو نفر مطرح کردن، بعد چند نفر دیگه هم یهو میان مطرح می‌کنن و سوال‌های تکراری می‌پرسن؛ حس موج‌سواری بهم می‌ده. همین حرفی که خلفی زده رو دیگه دو نفر پرسیدن حله، وایسید کنار ببینید چی جواب می‌ده بحث به کجا می‌رسه. چرا هر کی از راه می‌رسه حتما باید تکرار مکررات کنه؟ :دی

@مهدی
در مورد شایان و کنایه هایی که زده شده توسط رضا و بعضا بقیه:
دقیقا منظورت از کنایه چیه؟ :دی
تو گفتی من حساسم به این موضوع که گناه‌کارا بیان از سبک بازی افرادی مثل شایان استفاده کنن به نفع خودشون و نمی‌خوام حجمه الکی شکل بگیره روش. من هم گفتم که همین الآن هم شکل گرفته و حرف تو که می‌گی می‌خوای از شکل گرفتن حجمه جلوگیری کنی، کاربرد نداره.
حالا کنایه‌ش کجا بود؟ :دی

کارکشته مافیا
پسندها
118
@امین
درهرصورت به نظرم برای بیگناه هم بالانسی بین ۷ تا ۹ گناهکار قابل حدس بوده کاملا، بعدشم بلاخره من که بی‌تجربه نیستم در بحث بالانس که بخوام مثلا بالانس ۵ گناهکار یا ۱۰ گناهکار رو هم بهش فکر کنم.
ضمن اینکه اگه برات عجیبه که چطوری اون جمله رو نشونه‌ دیدم، باید بگم چون خودم هم از این مدل نشونه‌ها گذاشتم قبلا مثلا توی دور قبلی که گاد بودم توی داستان حرف از ۶ تا دیو زدم که نشونه‌ی وجود ۶ تا تفنگ توی بازی بود.
جوابت برام قانع کننده بود.
راجع به پست قبلم به‌ت هم یک توضیح کلی راجع به بالانس بدم خطاب کلی؛ منم مافیا یک تیم رو ۶ در نظر می‌گرفتم چون به نظرم می‌اومد اگر بخوان دوتا تیم باشن دوتا ۳ تا منطقی‌تره تا دوتا ۴تا. ولی الان به نظرم حرف امیر درست بود؛ دلقک هم جزو گناهکارهاست، مافیا یک تیم ۵ نفره‌ست احتمالا اگر دوتا قاتل داشته باشیم. و با توجه به این‌که یک گناهکار دیشب مرده و دوتا تیر زده شده که فرق داشتن تیم‌هاش با هم. یعنی یک مافیا نزده یا یک قاتل. به نظرم می‌رسه شاید گناهکاری که حذف شده اون یکی قاتل بوده که نزده مثلا. چون به نظرم دوتا تیم مافیا احتمالش خیلی کمه؛ مگر طبق ایده‌ی امیر ده تا گناهکار تو بازی باشه که به نظرم زیاد منطقی نیست.

با چی ارضا می‌شی پس؟ :))

- - - Updated - - -

@امین
جوابت برام قانع کننده بود.
راجع به پست قبلم به‌ت هم یک توضیح کلی راجع به بالانس بدم خطاب کلی؛ منم مافیا یک تیم رو ۶ در نظر می‌گرفتم چون به نظرم می‌اومد اگر بخوان دوتا تیم باشن دوتا ۳ تا منطقی‌تره تا دوتا ۴تا. ولی الان به نظرم حرف امیر درست بود؛ دلقک هم جزو گناهکارهاست، مافیا یک تیم ۵ نفره‌ست احتمالا اگر دوتا قاتل داشته باشیم. و با توجه به این‌که یک گناهکار دیشب مرده و دوتا تیر زده شده که فرق داشتن تیم‌هاش با هم. یعنی یک مافیا نزده یا یک قاتل. به نظرم می‌رسه شاید گناهکاری که حذف شده اون یکی قاتل بوده که نزده مثلا. چون به نظرم دوتا تیم مافیا احتمالش خیلی کمه؛ مگر طبق ایده‌ی امیر ده تا گناهکار تو بازی باشه که به نظرم زیاد منطقی نیست.

با چی ارضا می‌شی پس؟ :))

کاربلد مافیا
پسندها
130
هر گلی زدید به سر خودتون زدید :دی *

مجددا من از این تیکه و ضرب المثل شما این حسو میگیرم که ادعای دلقک بودن داری!:39:

کارآموز مافیا
پسندها
0
اقا اگه رای های اعدامم زیاد بود و قطعا داشتم اعدام میشدم بگید حرف اخر بزنم بگم عاشق شدم یا نه =))

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین