کاربلد مافیا
این اصرار بر رای گرفتن برای من خیلی عجیبه!!همه زوم کردن رو من بابا بگردید خلاف کار های اصلی پیدا کنید

این اصرار بر رای گرفتن برای من خیلی عجیبه!!همه زوم کردن رو من بابا بگردید خلاف کار های اصلی پیدا کنید

برلین@مهدی (Mahdi)
چرا کنجکاو شخصیت من شدین؟! بزارین خیالتون رو راحت کنم من رو نمیشناسه کسی جز آقا پویا

مهسانکته بعدی برام اینه که دوستانی که گفتن درگیر شایان نشیم، مهدی؟ خود شما؟ عچیبه برام کسی که انقدر بی تفاوت بوده نسبت به اوضاع شهر به نظرتون باید بهش نپردازیم و فعلا کنارش بذاریم!
بعدم یعنی چی فعلا کنارش بذاریم؟
یعنی قرار بوده که اوایل کاری به کارم نداشته باشین و بعدا می خواین بیارینم وسط؟ خب از الان بیارین. فعلا کنارم نذارین 
دلیلش تو اسم اون آدم نفهته اس خودش. من به خاطر شناخت بیرون از بازیم که ازش دارم این حرفو زدم وگرنه اصلا مشخص نیست چی داره می گهسوال منم همینه که چرا یه بیگناه اصرارش بر دری وری گفتنه که این وسط یه عده از حرفاش سوتی بگیرن و بهش شک کنن! یا دلش میخواد زودتر رای بدیم و بره از این دنیا(واقعا دلقکه که زیاد با این موضوع موافق نیستم) یا اینکه همون قضیه در قالب نقش در دلقک فرو رفتنه که در امان بمونه. کلا رای بدیم بره به نظرم

این درسته. در واقع گیری هم که تو بازی بهش هست اساسا برای همینه وگرنه دری وری هاش عادیهشاید! ولی بالاتر به مهدی هم گفتم، این همه جدی نبودن و بینشون فقط اون سوال جدی در مورد قاتل که تقریبا اکثریت کنجکاوشن یکم جای تعجب داره!!!
عرفاننه اصلا اینطوری نیس ممد از تو انتظار نداشتم ، تو مافیا و برد و باختش تعداد نقش اصلیو بازی میکنه ، به هیچ وجه نمیتونی تو تعدادو با مثلا قدرت بازیکنا بالانس کنی! امکانپذیر نیس
Jesus Christمهدی. بعد از دور آخری که باهاش بودم و این نکته که چیزی ارضاش نمیکنه، حدسم اینهکه دوبار بردن با قاتل و تک نفره فقط خوشحالش میکنه.
مخالفم باهات.سیددر مورد اولویت ها، تقریبا منظورم اینه: it's not your business و بخاطر همین گفتم که مطرح نمی کردم بهتر بود، البته بدم نشد. any way

آرشینی تو احتمال دوتا مافیا بودن رو میبینی؟ با توجه به پویاشناسی و اینا.
بهنظر منطقیه.خفن منظورم به تعدادش بود من حدسم 6 نفره که طبق نفرات میگم. ینی بحای دو تا 3 ، یدونه 6
ببین خب مثلا همین حالتی که الآن اتفاق افتاده رو میشه مثال زد. بحثهای دیروز رو سید استارت زد و بعد از سید بهنظر من، فری و رامتین طرفهای نسبتا جدی بحث بودند. همین دو نفر رو توی شب زدن، و سید هم گفت که:میدونم هر دو رو گفتی ولی اون چراییشو نفهمیدم مهدی گفت چرا ولی مال تو رو متوجه نشدم ، نگفتم حالت دیگه ای امکان نداره فقط بیشترین درصد رو گفتم و عموما همینطور بوده
اما در مورد مرگ رامتین و فری. هر کی این دوتا رو زده هدفش صفر کردن بازی بوده. هدف های هوشمندانه ای انتخاب کردن.
آره اگر از زاویه کلی بهش نگاه کنیم اوکیه همونطور که خودت گفتی.مگه گفتم نمیشه :/ گفتم فرعیای بجز قاتل که اینجا فقط دلقک داریم، قاتلو چزو گناهکارا گرفتم وگرنه اولش بجای گناهکارا میگفتم مافیا

اول اینکه من اصلا نمیتونم درک کنم آرش چطوری از یه عدد منفی هشت زارت تعداد گناهکار درآورد. و بعد از اون، بحثی که با سید داشت، حول نقش دلقک و اینکه تو شب چه وضعیتی داره. این دو تا رو میذارم کنار هم واقعا مشکوک میشم بهت آرش.
من کاملا قبول دارم که آرش پلیر باهوش و تیزیه (خیلی بیشتر از من مثلا) ولی آخه تا این حد؟
واکنشت به حرفهای برلین اصلا خوب نبود.
من قشنگ یادمه هر سری میگی اینطور بازیکنها حتی اگر بیگناه باشن هم طوری نیست حذف بشن.
در نتیجه رویهای که الآن در قبال شایان پیش گرفتی، اصلا برام منطقی نیست. بهشدت مشکوک. 
شبیه حرفهایی که درباره عماد گفتم منتها با دوز کمتر. 
اتفاقا من وقتی به کشته های دیشب فکر کردم از شدت ظنم به امیر کم شد، به نظرم نمیاد تو روز روشن(انقدر تابلو) شخص یا اشخاصی که بهش شک کردنو از بین ببره. حداقل شب اول این کارو نمیکنه. کسایی که این کارو کردن بدشون نمیومده امیر از سر راهشون برداشته بشه توسط شهروندا و رایشون.یه نکته هم راجع به کشته های شب
هر دو کشته ی شب افرادی بودن که با امیر ریز تو بحث و جدل بودن...دقت کنید که هم مافیا و هم قاتل تیر زدن...پس حداقل یکی از بین اینا قصد و نیتش از کشتن اون دو دوست ربط مستقیم به امیر داره...حالا یا میخواسته امیر رو بدنام کنه یا خود امیر گناهکاره
احتمال اولی به شدت کمتره
چون فرضا اگه من میخواستم یکی از اینا رو بکشم اونیکیو اعدام کنم قطعا تیر شبم امیر بود و اعدام روزم رامتین(یا فری)
حس خوبی به امیر هم ندارم اصلا...جالبیشم اینه که سر قضیه شایان هم امیر با خنده رد کرد قضیه رو![]()
من این پستت رو چون دیدم حرف منو سر نشونه تایید کردی خیلی با دقت نخونده بودم الان دیدم امیر هم اشاره کرده. این چطور «تاماااام» شد؟خب داستان داره جالب میشه
این از اولین سر نخمون از دو گروه مختلف ، یا مافیا و یه قاتل یا دو تا قاتل باید صب کنیم شبای بعدو ببینیم ک بشه ربط داد
نمیدونم چرا فک میکنم این ضمیر جمع ینی این صدا مال گروهه ، و ازینحا مشخصه که دیشب فعالیت نکردنکاملا مشخصه
و امااا کلید طلایی این دور! اولا دمت گرم @عارش زدی تو خال دیروز با این ایدت که ممکنه دمای هوا همون تعداد گناهکارا باشه ، همونم شد! دیروز 8 بود الان با گادکش علیرضا شد 7! پس همون مافیای 6 نفره با دو تا قاتل بودن تامااااام
چطور مثلا دوتا مافیای ۳ نفره با دوتا قاتل رو در نظر نگرفتی؟ یا اصلا چطور از این بحث تعداد گناهکارا انقدر قطعی به این نتیجه رسیدی که ۲ تا قاتل داریم و نه یکی؟ 
به نظر منم این قسمت داستان اشاره میکنه که مافیا دیشب کاری نکرده و اون دو نفری که کشته شدن توسط قاتلا کشته شدن. اگه اینطوری باشه مافیا داره بهش خوش میگذره و کسی سمتش نرفته به اون صورتد
بعد از رفتن نادر از اتاق، گوشی کاراگاه زنگ خورد.
کاراگاه: بله؟
صدا: ببین کاراگاه، داری وقت تلف میکنی. من مث تو صبرم زیاد نیست. تا امشب اگه کاری نکنی، یه بلایی سر حمید میاد.
کاراگاه: وایسا بینم. چه کار باید بکنم دقیقا؟ 2 نفر زدین کشتین بس نبود؟
صدا: ما زدیم؟ ما اینجوری نمیزنیم.البته ناراحت نباش. یه سری از آدما هستن که نمیدونن مرگ پشت دره، ایمنیُ رعایت نمیکنن، دزدگیر و دوربین و ... نصب نمیکنن که مثلا صرفهجویی بکنن. غافل از اینکه همون پولُ به گور میبرن و صرفهجویی اونا رو ... . بگذریم.
ازین آدما تو این شهر زیاده متاسفانه. قرار بود چه کار کنی؟ سر از کار سید باید در بیاری تا امشب. مسمومم بشی مشکل خودته. خدافظ.

@سید (Amir)سلام خوش اومدی، می تونم بپرسم چرا حس خوبی به پستام نداری ؟ چیش حستو خراب کرده ؟
یجا بازی کرده بودم مشابه این اتفاق افتاد بعد اخر بازی متوجه شدیم اونی که حرف از هوش و اینا میزد اخرش خودش گناهکار دراومد یجورایی از خودش تعریف کرده بوداما در مورد مرگ رامتین و فری. هر کی این دوتا رو زده هدفش صفر کردن بازی بوده. هدف های هوشمندانه ای انتخاب کردن.

اگه مشکلت اینه که بیشتر از پیش «باهوش» به نظر میام، شاید به خاطر اینه که بعد از دو دوره گادی و داستان نوشتن دیدم نسبت به نقشها و نشونههای داستان بازتر شده. منتهی بولد کردن این قضیه منو یاد یه دور تو فروم قبل میندازه که یه سوتی نقش خیاط/قاتل داده بودم و گفتین تو انقدر خنگ نیستی که چنین اشتباهی کنی تا اخر بازی چسبیده بودین بهم سر همون
یعنی خلاصه هرکار کنم یه گیری درمورد این «باهوش» بودنم داده میشه نمیدونم دیگه 
صدا: ما زدیم؟ ما اینجوری نمیزنیم.
رامتین با چاقو کشته شده. از پشت زدنش. فری با شلیک 1 گلوله به مغزش مرده.
ظاهرا دما تعداد گناهکارارو نشون میده !دما الان منفی 7 ـه.
این جواب خلفی بود به عرفان و امین که در مورد با قطعیت تز دادن خلفی در مورد تیرها بود.دقت نکردم زیاد درسته حرفت احتمالات زیادی هست که کی تیر زده ولی موضوغ اصلی این بود که دوتا گروه متفاوت تیر زدن...حالا دوتا قاتل یا دوتا مافیا یا یه قاتل یه مافیا هرچی
وقتی بالانس بازی هنوز به صورت صد در صد مشخص نشده پس فوکس رو این موضوع نیست

انصافا به وجد اومدم از این همه دقتاین بخش داستان هم چیزی که میشه توجه کرد همون روش قتل متفاوت رامتین و فریه. حالا باید ببینیم باز هم این نشونهها به این شکل تکرار میشه یا نه. ضمن اینکه به نظرم دیشب یه تیر به دیوار خورده یا یکی تیر نزده چون برام خیلی بعیده که فقط یه مافیا و یه قاتل داشته باشیم تو این تعداد. شاید اون کباب مسموم و جون سالم به در بردن اونا اشاره به تیر ناموفق داشته باشه، میشه اینم در نظر گرفت.

). این پست هایی که شایان داده اول بازی با شناختی که قبلا ازش داشتم تناقض نداشته. در واقع اگر این شخص شایان نبود قطعا اشکالی که ال امین بهش گرفته کاملا وارد هست و پست های بعدشم بدتر بوده. بنابراین جای شک کاملا هست. منتهی من تو ذهنم چون توقع این پست هارو از قبل داشتم از شایان، احتمال اینو می دم که همینطوری این پرت و پلا هارو گفته باشه. و اگر هم در مورد این حرف من در قبال شایان هرکسی حس بدی گرفته، من این کلید رو بهش می دم که حس بدش باید به چه شکلی باشه: من هدفم از گفتن اینا این نیست که ممکنه اشتباه بکنیم و شایان بی گناه باشه و اعدام بشه. درسته بی گناه تعدادش کمتر میشه ولی اعدام حالا چه درست باشه چه نادرست به نظرم مهمترین و بهترین کمکی هست که به شهروندان میشه در بازی. شهروند بدون نقش بدون اعدام در بازی چیزی نداره.
من بابامم فاز اول نمیام نگه دارم
اتفاقا خودم اولین نفر قربونیش می کنم که عبرتی بشه برای سایرین.

دقیقا منظورت از کنایه چیه؟در مورد شایان و کنایه هایی که زده شده توسط رضا و بعضا بقیه:

جوابت برام قانع کننده بود.@امین
درهرصورت به نظرم برای بیگناه هم بالانسی بین ۷ تا ۹ گناهکار قابل حدس بوده کاملا، بعدشم بلاخره من که بیتجربه نیستم در بحث بالانس که بخوام مثلا بالانس ۵ گناهکار یا ۱۰ گناهکار رو هم بهش فکر کنم.
ضمن اینکه اگه برات عجیبه که چطوری اون جمله رو نشونه دیدم، باید بگم چون خودم هم از این مدل نشونهها گذاشتم قبلا مثلا توی دور قبلی که گاد بودم توی داستان حرف از ۶ تا دیو زدم که نشونهی وجود ۶ تا تفنگ توی بازی بود.
Jesus Christمخالفم باهات.

جوابت برام قانع کننده بود.@امین
درهرصورت به نظرم برای بیگناه هم بالانسی بین ۷ تا ۹ گناهکار قابل حدس بوده کاملا، بعدشم بلاخره من که بیتجربه نیستم در بحث بالانس که بخوام مثلا بالانس ۵ گناهکار یا ۱۰ گناهکار رو هم بهش فکر کنم.
ضمن اینکه اگه برات عجیبه که چطوری اون جمله رو نشونه دیدم، باید بگم چون خودم هم از این مدل نشونهها گذاشتم قبلا مثلا توی دور قبلی که گاد بودم توی داستان حرف از ۶ تا دیو زدم که نشونهی وجود ۶ تا تفنگ توی بازی بود.
Jesus Christمخالفم باهات.

هر گلی زدید به سر خودتون زدید*