مافیایی
پوزش از گاد
ممدحسین عزیز درود بر روح سیاه و سفیدت
آره یک بار بازی کردم ولی زیاد دیدم
با یه قسمت از حرفت مشکل داشتم. جایی که گفتی بعنوان نفر 9 چطوری میتونی سره رو از ناسره تشخیص بدی. خب سوال، این برای افراد قبلی تو صدق نمیکنه؟ بعد اینکه شروع بازی تو این مدل سناریو ها در حضوری فرق میکنه بالاخره خودت استادی، زبان بدن هست حس هست و و و. منتها اینجا چی؟
ممدحسین عزیز درود بر روح سیاه و سفیدت
آره یک بار بازی کردم ولی زیاد دیدم با یه قسمت از حرفت مشکل داشتم. جایی که گفتی بعنوان نفر 9 چطوری میتونی سره رو از ناسره تشخیص بدی. خب سوال، این برای افراد قبلی تو صدق نمیکنه؟ بعد اینکه شروع بازی تو این مدل سناریو ها در حضوری فرق میکنه بالاخره خودت استادی، زبان بدن هست حس هست و و و. منتها اینجا چی؟

اینتر نمیزنم که نمیدونم چطوریه سیستم این سایت . متوالی مینویسم . اول مسئله ای که در مورد ممدوسین وجود داره اینه که میاد خودش رو سیبل میکنه و جدی ترین حرف رو میزنه که این به خودی خود یه مسئله ی سفیده توی شروع بازی و مسئله ی دیگه ای که وجود داره اینه که ایراداتی رو میگیره که به کل پست هاش وارده این ایرادات . مثلا تارگت نزدن توی روز معارفه توی چنین نوع بازی ای خیلی تفاوت داره با تارگت زدن توی بازی حضوری . مسئله ی حالات و رفتار و چهره و خیلی چیزای دیگه وجود داره که نمیشه این 2 تا رو باهم مقایسه کرد . در مورد افراد دیگه ای که بعد از تو پست دادن و هیچ واکنشی نشون ندادن به پست تو ، من به شدت گیر میشم و ازشون توضیح میخوام که از پست تو به راحتی گذشتن . لطفا این 2 پست من رو یکی حساب کنید تا بتونم یه پست دیگه توی این فاز بدم با خوندن بقیه ی پست ها . باز هم پوزش