جدیدترین‌ها

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

AKP

مافیایی
پسندها
208
مافیایی
پسندها
309
در مورد بقیه ی بازی اما

این فاز بنظرم باید اجماع روی ینفر برسیم ، قدرت بیگناه توی رای دادن و اعدام کردنشه و اگه قرار باشه هر شب بدون اعدامی بگذره کارمون برای بردن خیلی سخت میشه . تو این فاز هم رای م فعلا امیره ولی اگه شهر روی یه گزینه ی دیگه به اجماع برسه که خودمم بهش مثبت نباشم بهش رای میدم .

در مورد امیر زیاد صحبت کردم ، راجع به بقیه ی بازیکنا می خوام نظرمو بگم .

آرش : جستجوگر بوده بقول دوستان :دی و حس خوب نسبت بهش دارم .
اشکان : دیگه مثله دفعه ی قبلی که صحبت کردم روش مثبت نیستم :دی اگر اجماع بشه حاضرم بهش رای میدم .
ترسا : یکی اومد گفت حالت کدخدا منشی داره بازیو دنبال می کنه ، من کاملا قبول دارم حرف شو . از اون حالت مثبت در اومده برام ، الان 50-50 عه
امین : هنوز حسم بهش مثبته .
چاوش : خیلی دوس داشتم حسم بهش مثبت باشه ، ولی نمی دونم چرا دلم صاف نمیشه باش :دی تو این دور هم همیشه ساید مخالف من بوده . 51 به 49 برام گناهکاره فعلا .
فری : فری رو اول بازی خیلی روش مثبت بودم ، ولی دیشب یه حرفی زد یکم قلقلکم گرفت ، اینکه گفت امیر رو گردن میگیره . حسم به این حرفش مثبت نبود . دوز مثبت بودنش برام کم شده ولی در رای نمیدم بهش این فاز .
صدرا : کلا تو بازی نبوده ، احتمال داره بهش رای بدم ، چون بیگناهی که دیتایی وارد بازی نمی کنه بیشتر آسیب می زنه تا اینکه بخواد مفید باشه .
محمدحسین : قطعا این فاز اگه اجماع روش صورت بگیره بهش رای میدم .
رضا : رضا خیلی دوس داره منو اعدام کنه بنده خدا :دی نمی دونم پدر کشتگی چیزی داره با من . در مورد این بازی فقط حرف نمی زنم، تو همه ی دور هایی که بازی کردم این حس رو نسبت به من داشته :)) ولی خب روش 50-50 ام ، در حد رای نیست .

----------------------------------------------

من رای م رو به امیر میدم ، اگر شهر اجماع دیگه ای داشت که حسم بهش منفی بوده باشه ، عوض می کنم رای مو .

واقعا هنوزم بالاترین میزان شک و شبهه م به امیره ، بنظرم اولا که با احتمال بسیار بسیار بالا بیگناه نیست ، دوما اعدامش دیتای خوبی به بازی اضافه می کنه .

رای به اعدام: امیر
آقا مگه میشه به چند نفر رای داد ؟ :|

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amir
کارکشته مافیا
پسندها
170
@هادی

یه خلاصه‌ای در مورد دلیل رای‌ت به امیر می‌گی؟ به اضافه اینکه اگه تو اینقد به امیر شک داری، چرا گردن گرفته شدنش توسط فری حست رو منفی کرد؟ فک می‌کنی زرگری هست و می‌خوان با اعدام یکی، اون یکی سفید شه یا چی؟
بعد فرق محمدحسین با صدرا هم چیه برات؟ که صدرا رو می‌گی بی‌گناهی هست که دیتا وارد نمی‌کنه، اما محمدحسین رو می‌گی قطعا رای می‌دی؟

• Like
آرش
پسندها
337
مهمان آمد برامون :| پست محمدحسین خوب بود فعلا.

رای به اعدام: اشکان

• Haha
مافیایی
پسندها
309
یه خلاصه‌ای در مورد دلیل رای‌ت به امیر می‌گی؟ به اضافه اینکه اگه تو اینقد به امیر شک داری، چرا گردن گرفته شدنش توسط فری حست رو منفی کرد؟ فک می‌کنی زرگری هست و می‌خوان با اعدام یکی، اون یکی سفید شه یا چی؟

@چاوش

دقیقا منظورم همین بود که گفتی .
فری انقدر بی تجربه نیست که کاراگاه باشه و استعلام شو گرفته باشه و مثبت در اومده باشه و بیاد بگه من گردن میگیرمش . همین ذهنمو قلقلک داد .

دلایل رای م به امیر رو اینجا کامل گفتم

کاربلد مافیا
پسندها
177
@محمدحسین
جسارتاً "تحلیل" شما تا صفحه‌ی 8 نه تنها تحلیل نبود، بلکه یک ابراز نظر کاملاً جانب‌دارانه و غیر منطقی بود. اگر نمی‌تونی به هر دلیلی الآن موضوعات رو بیشتر بشکافی و واردش بشی، بهتره این‌طوری بازی نکنی حداقل! من حس خوبی نگرفتم از پستت. خیلی رفع تکلیفی بود. یعنی پست نمی‌دادی سنگین‌تر بود؛ این پست شبیه گناه‌کاریه که فقط می‌خواد رد کنه بره.

تازه چاوش گفته خیلی پست خوبی دادی. :| باور نکردنیه این بازی از چاوش. :|

این قضیه‌ی رأی به چند نفر دیگه چیه؟!
خدایا من هنگ کردم دارم فکر می‌کنم این بشر چی می‌گه سه ساعت.

@هادی
رضا : رضا خیلی دوس داره منو اعدام کنه بنده خدا :دی نمی دونم پدر کشتگی چیزی داره با من . در مورد این بازی فقط حرف نمی زنم، تو همه ی دور هایی که بازی کردم این حس رو نسبت به من داشته :)) ولی خب روش 50-50 ام ، در حد رای نیست .
سلطان اصلاً پست‌های امروز رو خوندی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!

کارکشته مافیا
پسندها
170
در مورد اجماع هم، به نظرم تصمیم بگیریم به یکی رای بدیم که هم احتمال می‌دیم گناهکار باشه، هم اعدامش مستقل از نقشش، حس خوبی به بازی بده.

من به نظرم اعدام یکی بین اشکان، رضا و امین اطلاعات جالبی در خصوص بازی می‌ده. تو اینا حسم به اشکان مثبت‌تره، رضا منفی‌تر به خاطر پروسه رای دادن اولیه‌ش به اشکان و بعد تغییرش به امین. خیلی پروسه تغییر رو درک نکردم :دی

کاربلد مافیا
پسندها
177
هادی جان هر کی دوست داری اگر بی‌گناهی یکم این شکمی بازی کردن رو کنار بذار. اعصاب آدم رو سرویس می‌کنی هر دور.
@
در مورد اجماع هم، به نظرم تصمیم بگیریم به یکی رای بدیم که هم احتمال می‌دیم گناهکار باشه، هم اعدامش مستقل از نقشش، حس خوبی به بازی بده.

من به نظرم اعدام یکی بین اشکان، رضا و امین اطلاعات جالبی در خصوص بازی می‌ده. تو اینا حسم به اشکان مثبت‌تره، رضا منفی‌تر به خاطر پروسه رای دادن اولیه‌ش به اشکان و بعد تغییرش به امین. خیلی پروسه تغییر رو درک نکردم :دی
من که هنوز رأی ندادم!!

چاوش حالت خوبه؟! کلاً چی می‌گی؟ چرا این‌طوری شدی؟!

کارکشته مافیا
پسندها
170
@رضا

تازه چاوش گفته خیلی پست خوبی دادی. :| باور نکردنیه این بازی از چاوش. :|

پستش کاملا همسو با نظرات و حسای من در مورد بازی بود خب :)) :دی

---

این پروسه تغییر رای‌ت به امین رو یه توضیحی می‌دی چطور شد؟
رای ندادی، ولی رای‌ت رو از اشکان برداشتی و گفتی فعلا شک اول‌ت امینه دیگه، اینجا گفتی:

آقا من الآن باید برم اگر اشکان خان اجازه بده. :دی
با این وضعیت رأی‌م امینه.
میام دوباره انشالله پاسخ‌ها و نظرات به این چیزایی که گفتم رو می‌خونم تصمیم‌گیری می‌کنم.

کاربلد مافیا
پسندها
177
@رضا

پستش کاملا همسو با نظرات و حسای من در مورد بازی بود خب :)) :دی

---

این پروسه تغییر رای‌ت به امین رو یه توضیحی می‌دی چطور شد؟
اولاً که هنوز رأی ندادم.
ثانیاً الکی پستی که نوشتم رو بولد نکردم. لطفاً برگرد ببین. گنده کردم که همه ببینن که بعداً کسی نیاد بگه چی شد به امین شک کردی!!!
من امروز 10 تا پست دادم. خیلی حس بدیه بعد این‌همه نوشتن و بولد کردن و نقل قول کردن آخرش بیاید بگید چی شد این‌طوری شد. اون هادی که کلاً معلومه نخونده پست‌های امروز رو.

مافیایی
پسندها
309
@چاوش

واقعا گزینه هاتو دوست ندارم برا اعدام این فاز .
اصرار عجیبی میبینم ازت بابت اعدام کردن اشکان . بنظرم احتمال لباس گرفتن اشکان تو این فاز زیاده خیلی اصرار زیاده که امشب بره بیرون :دی
آرش تو نظری نداری ؟ بنظرت اعدام اشکان این فاز کمکی می کنه ؟

@رضا

شهروندم ، شکمی هم بازی نمی کنم :دی

کاربلد مافیا
پسندها
177
چاوش تو که در جریان بازی بودی امروز. چطور ممکنه برات سؤال بشه چرا به امین شک کردم؟ قاعدتاً دیدی همه‌ی پست‌هام رو. اون‌جا هم گفتم با این وضعیت فعلی رأی‌م امینه... همین الآن وضعیت رو خودت داری تغییر می‌دی !!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh
Wooden
پسندها
146
جدای اینکه وضعیت الان با فاز یک فرق داره، من فاز یک هم رای داده بودم، پس من می‌تونم ایراد بگیرم

بارک الله تو حق داری بهم ایراد بگیری =))

خلاصه میگم:

مشکلم با ترسا اینه که سر رای گیری امین خیلی نسبت به کشته شدن بیگناه محافظه کار بود ولی در مورد اشکان چنین حساسیتی رو ازش ندیدم که برام عجیب بود. فقط دارم سعی می کنم تفکیک کنم که آیا برای محافظت از خودشه بعنوان بیگناه یا یه نوع بی ملاحظگی گناهکاریه. چون اینو هنوز نفهمیدم گفتم ترجیح میدم رای بهش ندم فعلاْ.

هادی خیلی انتحاری بازی کرده. درست بازی نکرده ولی حس بازیش شبیه مافیا نیست. حد انتحارش از ادواری که مافیای وقیح بوده برا من بیشتره انگار :)) اونجایی که یه لحظه توهم زد و بیخیال شد که دیگه اوجش بود. اگر مافیاست که واقعاْ ایستگاه منو لااقل گرفت. برا همین هادی رو ترجیح میدم بمونه تا بیشتر بفهمم بازم. عجیبه بازیش برام تا اینجا.

رضا کلاْ مدل بازیش مشکوک بوده. واقعا انگار تو یه سیاره دیگه سیر کرده. تارگتش هم بنظرم خیلی سرسریه. عمیقاْ معتقدم اشکان اینجای بازی نباید تارگت یه بیگناه واقعی باشه. آرش با توام هستم اینو :23:

صدرا هم کم توی بازی بوده هم دو پستی که داده بیشتر شبیه این بوده که میخواد توی بازی موضع بگیره تا اینکه بخواد به بازی کمک کنه. صدرا هم به شدت برام مشکوکه.

و اما فری. فری اصلا مطابق انتظار پیش نرفته از دید من. فری بازی رو خوب شروع کرد تا حدی که اولین حس مثبت من توی بازی سمت خودش بود. حتی اولین ایراد رو به درستی از امین کی پی گرفت ولی اصلا ادامه نداد جریان بازیش رو. خیلی حس من این بود که از یه جایی داره از زیر بار مسولیت توی بازی فرار میکنه. من فکر میکردم به امین کی پی رای میده ولی کلاْ غیب شد. آینه تمام نمای بازی واکنشی هم بوده تا اینجا.

ترتیب مشکوکیت من هم فعلاْ همینه واقعاْ. یعنی هر چی پایین تر مشکوک تر در واقع. فعلاْ به فری رای میدم تا حق رای ام ثبت بشه و منفعل نباشم تا ببینم چه اتفاقاتی می افته و اگر چیزی دیدم که حس کردم بیگناهه تغییر میدم.

رای به اعدام: فری

کارکشته مافیا
پسندها
170
@رضا
منطقی بیار که چرا من باید جزء گزینه‌های مشکوک تو باشم؟ چرا به این راحتی تو این مقطع از بازی چند تا پلیر خفن رو می‌ذاری کنار و تو بقیه دنبال یکی می‌گردی گیر بدی بهش؟ کاملاً چرته که می‌گی فقط سید سعی کرد فشار از روت برداشته بشه. من سعی کردم و از همه مهم‌تر، حتی بیشتر از سید، فری کرد.

این تلاش تو و فری رو می‌تونه ارجاع بدی به شماره پست برام؟

یه چیزی که برام کلا جالبه، این توجه ویژه تو و فری به هم‌دیگه‌س. تو اون پست گیر اول فری به امین هم، تو رو هم اضافه کرده بود تو اون پست و یه بحثی سر اون کردیم اگه یادت باشه. اینجا تو داری فری رو میاری وسط و می‌گی فری که از امیر بیشتر دفاع کرد، چرا یادت نبود. یه کم این توجه شما دوتا به هم برام جالبه :دی

• Like
کاربلد مافیا
پسندها
177

رای به اعدام: امین کی‌پی

• Haha
کارکشته مافیا
پسندها
170
@هادی
واقعا گزینه هاتو دوست ندارم برا اعدام این فاز .
اصرار عجیبی میبینم ازت بابت اعدام کردن اشکان . بنظرم احتمال لباس گرفتن اشکان تو این فاز زیاده خیلی اصرار زیاده که امشب بره بیرون :دی
آرش تو نظری نداری ؟ بنظرت اعدام اشکان این فاز کمکی می کنه ؟

فک کنم پستم بد برداشت شد.

من که گفتم حسم به اشکان مثبت‌تره، یعنی برام سفیدتره. یعنی ترجیح می‌دم اعدام نشه. تو ۵ تا رای‌ای هم که دادم اشکان نبود :)) چه اصرار عجیبی می‌بینی از من دقیقا؟

یه مرض خاصی در مورد من داری. دنبال بهونه‌ای و انگار دنبال نمی‌کنی پروسه حرفا رو، تک حرف رو می‌گیری و گیر می‌دی. به مرور دیگه نمی‌تونم به حساب فانتزی سازی‌ت بذارم :))

کاربلد مافیا
پسندها
177
@رضا

این تلاش تو و فری رو می‌تونه ارجاع بدی به شماره پست برام؟

یه چیزی که برام کلا جالبه، این توجه ویژه تو و فری به هم‌دیگه‌س. تو اون پست گیر اول فری به امین هم، تو رو هم اضافه کرده بود تو اون پست و یه بحثی سر اون کردیم اگه یادت باشه. اینجا تو داری فری رو میاری وسط و می‌گی فری که از امیر بیشتر دفاع کرد، چرا یادت نبود. یه کم این توجه شما دوتا به هم برام جالبه :دی
یادم نیست. :دی
تلاش یک سیره. نه یک دونه پست. هم من تو حمله‌م اون فاز دست کشیدم و ادامه ندادم و هم فری عملاً تو یه پستی گفت من دیدم هجمه روت زیاده فعلاً ادامه نمی‌دم.
به همه‌تون مشکوکم تقریباً.
لعنت.

محمدحسین و چاوش!!!!! آخه یعنی چی؟!

• Like
کارکشته مافیا
پسندها
170
بعد جالبه که تو گزینه‌هام به اشکانی گیر دادی که خودت همچین حرفی زدی در موردش:

اشکان : دیگه مثله دفعه ی قبلی که صحبت کردم روش مثبت نیستم :دی اگر اجماع بشه حاضرم بهش رای میدم .

به دوتای دیگه مثبت‌تر بودی که تا اشکان :))

کاربلد مافیا
پسندها
177
الآن چطوری فری 4 تا رأی آورده؟ :|

• Haha
کارکشته مافیا
پسندها
170
پست بالا خطاب به هادی عه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین