در مورد بقیه ی بازی اما
این فاز بنظرم باید اجماع روی ینفر برسیم ، قدرت بیگناه توی رای دادن و اعدام کردنشه و اگه قرار باشه هر شب بدون اعدامی بگذره کارمون برای بردن خیلی سخت میشه . تو این فاز هم رای م فعلا امیره ولی اگه شهر روی یه گزینه ی دیگه به اجماع برسه که خودمم بهش مثبت نباشم بهش رای میدم .
در مورد امیر زیاد صحبت کردم ، راجع به بقیه ی بازیکنا می خوام نظرمو بگم .
آرش : جستجوگر بوده بقول دوستان

و حس خوب نسبت بهش دارم .
اشکان : دیگه مثله دفعه ی قبلی که صحبت کردم روش مثبت نیستم

اگر اجماع بشه حاضرم بهش رای میدم .
ترسا : یکی اومد گفت حالت کدخدا منشی داره بازیو دنبال می کنه ، من کاملا قبول دارم حرف شو . از اون حالت مثبت در اومده برام ، الان 50-50 عه
امین : هنوز حسم بهش مثبته .
چاوش : خیلی دوس داشتم حسم بهش مثبت باشه ، ولی نمی دونم چرا دلم صاف نمیشه باش

تو این دور هم همیشه ساید مخالف من بوده . 51 به 49 برام گناهکاره فعلا .
فری : فری رو اول بازی خیلی روش مثبت بودم ، ولی دیشب یه حرفی زد یکم قلقلکم گرفت ، اینکه گفت امیر رو گردن میگیره . حسم به این حرفش مثبت نبود . دوز مثبت بودنش برام کم شده ولی در رای نمیدم بهش این فاز .
صدرا : کلا تو بازی نبوده ، احتمال داره بهش رای بدم ، چون بیگناهی که دیتایی وارد بازی نمی کنه بیشتر آسیب می زنه تا اینکه بخواد مفید باشه .
محمدحسین : قطعا این فاز اگه اجماع روش صورت بگیره بهش رای میدم .
رضا : رضا خیلی دوس داره منو اعدام کنه بنده خدا

نمی دونم پدر کشتگی چیزی داره با من . در مورد این بازی فقط حرف نمی زنم، تو همه ی دور هایی که بازی کردم این حس رو نسبت به من داشته

ولی خب روش 50-50 ام ، در حد رای نیست .
----------------------------------------------
من رای م رو به امیر میدم ، اگر شهر اجماع دیگه ای داشت که حسم بهش منفی بوده باشه ، عوض می کنم رای مو .
واقعا هنوزم بالاترین میزان شک و شبهه م به امیره ، بنظرم اولا که با احتمال بسیار بسیار بالا بیگناه نیست ، دوما اعدامش دیتای خوبی به بازی اضافه می کنه .
رای به اعدام:
امیر
آقا مگه میشه به چند نفر رای داد ؟