جدیدترین‌ها

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارکشته مافیا
پسندها
170
@ترسا

اول در مورد اشکان. ببین من متوجهم که اذیت‌کننده‌س یکی بیاد بهت رای بده و تحریک می‌شی که بهش رای بدی. اما به نظرت، کسی که از اول بازی داره دشمن‌تراشی می‌کنه، از اعدام کردن کسی و اینکه خونش بیفته گردنش نمی‌ترسه، چقد ممکنه مافیا باشه؟ اگه بی‌گناه هستی، به قول خودت بهتر نیس باهاش مکالمه کنی تا رای بدی بهش؟

بعد چرا با رای رضا بهش کاری نداری؟ رضا که مکالمه‌ای هم نکرد باهاش؟ چرا اون رای اوکیه به نظرت؟ صرفا چون هم راستا با تو بوده؟
ولی این برای من حتی جالب‌تره که تو می‌گی دلیل اصلیت برای رای دادن پیش‌برد بازی از طریق دیتای رای‌ها بود. ولی تازه بعد اینکه بقیه به محمدحسین‌ اشاره می‌کنن یادت میفته اونم رای داده و باید بررسی بشه رای مشکوکش.
این تناقضه.
تو باید اولین نفر این فاز می‌اومدی دو نفری که جز خودت رای دادن رو بررسی می‌کردی.
اشتباه می‌کنم؟
وقتی به محمدحسین که رای داده توجه نکردی تا وقتی بقیه ذکرش کردن، چطور قابل قبوله که برای جمع کردن دیتا و اهمیت رای‌های فردی، رای دادی فاز اول؟

این رو توضیح دادم در خصوصش. من اولین کاری که کردم اتفاقا تحلیل رای‌ها بود، ولی رای‌های داده نشده، چون کسایی که رای دادن رو مثل خودم در نظر گرفتم و مشکلی با رای‌شون نداشتم. اگه امین اعدام شده بود، با توجه به گناهکاری/بی‌گناهی‌ش می‌شد روی ترتیب رای‌های داده شده هم فکر و بررسی کرد، ولی الان که نشده، منطقی اینه بری ببینه چه عواملی منجر شد اعدام نشه، غیر اینه؟ درسته باید رای‌های داده شده رو هم تحلیل می‌کردم، ولی چون خودم رای داده بودم، در اون لحظه به نظرم چیزی ازش عایدم نمی‌شد.

====

@امیر

اینم که میگی رای ندادن من به کی پی فلان، به نظرم داری زر میزنی برادر ارجمندم :دی من تنها کسی بودم که وقتی دست جمعی ریخته بودن سر کی پی اومدم فشار رو از روش برداشتم. اینو خودم نباید بگم، ولی همین که اینقدر داشتم از کسی که ممکن بود اعدام شه دفاع کردم، یعنی باید بهم پوینت مثبت میدی، اونوقت تو میای میگی انتظار داشتم بهش رای بده و چون نداده 60 به 40 گناهکار شده برام ؟ خب داری مهبل میگی برادر :))

اون ۶۰ ۴۰ رو شاید درست منظورم رو نرسوندم، گفتم ۶۰ ۴۰ دیفالت، منظورم این بود که برگشتی به حالت شروع بازی که همیشه یه حس بدی بهت دارم :)) مستقل از شرایط :))

یه باگی داره این حرف اینجات در مورد کی‌پی، اونم اینه که انگار الان ثابت شده کی‌پی بی‌گناهه. الان کی‌پی گناهکار باشه، تو این وسط پوینت مثبت رو در صورتی می‌گیری که مافیا باشی، ته بازی نمره‌ت زیاد می‌شه که زیبا یارت رو کشیدی بیرون :))

=====

من کلا یه چیزی که ذهنم رو درگیر کرده، اینه که الان کی‌پی ناخودآگاه بی‌گناه شده برای همه. این راستش یه کم این حس رو بهم می‌ده که واقعا بی‌گناهه، مافیا فرصت اعدامش رو تو فاز اول از دست داد، دیگه هم الان کاری نمی‌تونه بکنه در خصوصش که هزینه زیادی نداشته باشه، به عنوان سفید بازی پذیرفتش. کلا طبق تجربه، کسی که یه فاز تا دم اعدام می‌ره و نمی‌شه، بعدش یه مصونیتی پیدا می‌کنه. در کنارش، کارآگاه هم محتمله پرسیده باشدش با توجه به نوع بازی و اینکه کسی دیگه فشار خاصی نمی‌ذاره روش، نشون می‌ده لااقل گناهکار عادی نیس. (با این فرض که کارآگاه پرسیده باشدش، ممکنه نپرسیده باشدش) و بله ضمنی دارم می‌گم من کارآگاه نیستم :))

اما خب این یه حس زنگ خطر هم برام داره کلا که اگه واقعا مافیا باشه، با همین حس مصونیت ضمنی تا ته بازی بره. گوشه ذهنم می‌مونه برای فازای آخر، اما در لحظه به نظرم می‌شه با امین ادامه داد بازی رو و می‌تونه مثبت باشه.

@آرش

یه جا پرسیده بودی که مشکلاتم با امین به صورت کلی چیه، اینا بودش:

یک بحث رای‌ها که به نظرم عجیب بود رای نیاره، ولی گفتی چیزای مربوط به خودش.

چیز مربوط به خودش، اون برهه بازی که ابایی از اعدام شدن نداشت و عملا داشت شلنگ تخته می‌نداخت و می‌گفت اعدامم کنین اشکالی نداره، خیلی بازیش شبیه بازی یه گناهکار بود برام که گیر افتاده، اعدامش هم پذیرفته، زده جاده خاکی و مسخره‌بازی برای نفسای آخرش :)) شبیه بی‌گناه داشت تلاش نمی‌کرد اعدام نشه. این خیلی برام عجیب بود، عجیب نبود برای تو؟

• Smile
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amir
کاربلد مافیا
پسندها
177
به به پست چاوش:
اما خب این یه حس زنگ خطر هم برام داره کلا که اگه واقعا مافیا باشه، با همین حس مصونیت ضمنی تا ته بازی بره. گوشه ذهنم می‌مونه برای فازای آخر، اما در لحظه به نظرم می‌شه با امین ادامه داد بازی رو و می‌تونه مثبت باشه.
چه دل و قلوه‌ای می‌دن چاوش و امین به هم. :دی

سید، چاوش، امین، اشکان
حس می‌کنم اینا حداقل دو تا شون ناخلف روزگارن. :دی
من اجازه نمی‌دم امین به همین راحتی با دسته‌بندی کردن بازیکنای خفن و بعد عشق‌بازی چاوش؛ سفید بازی بشه. :دی امکان نداره. :دی

کارکشته مافیا
پسندها
170
@رضا

بخاطر این که من خسته و کوفته از بیرون اومدم با شلوار جین و کاپشن به تن نشستم پست می‌خونم که قبل از بسته‌شدن فاز بتونم یه تلاش مفیدی بکنم و بی‌خاصیت محض نبوده باشم. بعد فاز تموم می‌شه دو ساعت بعد میام می‌بینم طرف رسماً داره به دروغ‌گویی و تظاهر متهم می‌کنه آدم رو که گذاشته آخر فاز بیاد به من رأی بده.
این حقیقتاً واکنش احساسی دیشبم بود که سریع رأی دادم. ولی فکر نکنم عوض شه. اونم با این وضع بازی اشکان.

ببین همه‌ش رو می‌فهمم و خسته نباشی حقیقتا. تنها چیزی که اذیتم می‌کنه، جمله آخرته:
ولی فکر نکنم عوض شه. اونم با این وضع بازی اشکان.

این جمله، خیلی بی‌گناهانه نیس راستش. تو تا حالا سوالی پرسیدی از اشکان آیا؟ مکالمه‌ای داشتی باهاش؟ اینکه یهو بیای رای رو بدی، بگی رای منم عوض نمی‌شه با این سبک بازی طرف، جای اینکه یه فرصت مکالمه بخوای بهش بدی، عجیب نیس؟

سوال از @ترسا و @فری و @هادی

شما الان به کی مشکوکین کلا جز کسی که بهتون اتهام زده؟ اون قسمت بازی رو بذارین کنار، سعی کنین یه دید بازتر و جامع‌تر داشته باشین؟ به کی مشکوکین و به کی حستون مثبته؟

• Like

AKP

مافیایی
پسندها
208
فقط می‌خواستی بازیکن‌های به قول قدیمی‌ها لول یک رو بگی اینا با منن منم با اینام که خیال خودت رو راحت کنی

بله از رخشون ترسیدم گفتم برم پشتشون قایم شم کسی کارم نداشته باشه :)) اصلا سبکم اینه میرم پشت بقیه قایم میشم، چرا بهت فشار اومده حالا؟ :دی دیروز مگه نمیخواستی اشکان رو بکنی بیرون، دارم میگم بازی بره به سمتی که خودت و کسی که میخوای بیرونش کنی بیان بالا، تارگتت بره بیرون. درباره مشکوکیت تارگتت هم بیشتر از خودت نوشتم. ناراحتی تارگتت ممکنه بره بیرون؟ :دی

• Like
کارکشته مافیا
پسندها
170
@رضا
چه دل و قلوه‌ای می‌دن چاوش و امین به هم. :دی

مرد حسابی من دو فازه دارم امین رو جر می‌دم که اعدام شه، همین دو دقیقه پیشم اولین پستم داشتم ازش اعتراف گناهکاری می‌گرفتم و می‌خواستم جرش بدم که آرش میانجی‌گری کرد، چی می‌گی :))

• Like
کاربلد مافیا
پسندها
177
@چاوش
این جمله، خیلی بی‌گناهانه نیس راستش. تو تا حالا سوالی پرسیدی از اشکان آیا؟ مکالمه‌ای داشتی باهاش؟ اینکه یهو بیای رای رو بدی، بگی رای منم عوض نمی‌شه با این سبک بازی طرف، جای اینکه یه فرصت مکالمه بخوای بهش بدی، عجیب نیس؟
عزیزم روند بازی رو در نظر بگیر.
ببین بعدش چی کار کردم الآن دارم چی‌کار می‌کنم.
من دارم بازی رو دنبال می‌کنم الآن. حقیقتاً دی‌شب عصبانی بودم از اشکان. چون بدون دونستن شرایط آدم حکم صادر می‌کنه. این کار رو با ترسا هم کرد تقریباً.
@امین
بله از رخشون ترسیدم گفتم برم پشتشون قایم شم کسی کارم نداشته باشه :)) اصلا سبکم اینه میرم پشت بقیه قایم میشم، چرا بهت فشار اومده حالا؟ :دی دیروز مگه نمیخواستی اشکان رو بکنی بیرون، دارم میگم بازی بره به سمتی که خودت و کسی که میخوای بیرونش کنی بیان بالا، تارگتت بره بیرون. درباره مشکوکیت تارگتت هم بیشتر از خودت نوشتم. ناراحتی تارگتت ممکنه بره بیرون؟ :دی
من می‌خوام گناه‌کار بره بیرون؛ نه لزوماً تارگت من. من بر خلاف خیلی از شماها قدرت‌های ماورایی ندارم و ممکنه اشتباه کنم. نظرم هم عوض شه می‌گم. جواب درستی هم ندادی.

@آرش
لغو رأی به اعدام این چطوریه؟!

کارکشته مافیا
پسندها
170
عزیزم روند بازی رو در نظر بگیر.
ببین بعدش چی کار کردم الآن دارم چی‌کار می‌کنم.
من دارم بازی رو دنبال می‌کنم الآن. حقیقتاً دی‌شب عصبانی بودم از اشکان. چون بدون دونستن شرایط آدم حکم صادر می‌کنه. این کار رو با ترسا هم کرد تقریباً.

@رضا، در مورد تو هم حکم صادر کرد اشکان؟ چه حکمی؟

کاربلد مافیا
پسندها
177
@چاوش
رضا، در مورد تو هم حکم صادر کرد اشکان؟ چه حکمی؟
مضمون کلی حکمش این بود که رضا از قصد وایساده بیرون لحظه آخر اومده به من رأی حساس داده که برم بیرون فقط. :دی
آقا این حرف امین خیلی من رو اذیت می‌کنه. :دی

وقتی می‌گه "من به تارگت تو گیر دادم دیگه، تو چرا صدات درمیاد و اعتراض می‌کنی؟!" دقیقاً اکت گناه‌کاره. یعنی دقیقاً کسی هست که می‌دونه من بی‌گناهم، یا حداقل تو تیم خودش نیستم، و تعجب کرده که چرا نمی‌ذارم کارشو بکنه.
@چاوش
نظرت درباره‌ی این حرف الآن امین و توضیح من چیه؟
یا استفاده از الفاظی که "چرا فشار می‌خوری؟"
دقیقاً حرکت گناه‌کاره.

• Smile

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@چاوش:

نکته اینه که من وقتی کسی میاد روم و باهاش بحث میکنم بهتر میتونم تشخیصش بدم دلیلش صرفا این نیست که بهم تارگت زده. از نظرم این هم یه خصوصیت بیگناهیه، چون گناهکار برای انتخاب تارگت آزاده، میتونه از هیچ و پوچ ایراد بسازه. این دور هم فعلا رو امیرم. دوست دارم دلایلشو برات بگم ولی باهاش دست دادی نمیگم. :دی

ترتیب شکهامم اینجوریه منتهی دو صفحه آخر و دقیق نخوندم هنوز:
امیر
تو
اشکان
امین
ترسا آرش رضا هادی
محمد حسین و صدرا هم اونقد نبودن که تصگیری شکل بگیره.

AKP

مافیایی
پسندها
208
من می‌خوام گناه‌کار بره بیرون؛ نه لزوماً تارگت من. من بر خلاف خیلی از شماها قدرت‌های ماورایی ندارم و ممکنه اشتباه کنم. نظرم هم عوض شه می‌گم. جواب درستی هم ندادی.
من گناهکار به نظرم همونجاهاست. همونجاها رای میدم، شما جای دیگه ای گناه‌کار پیدا کردی رای بده همونجاها.

کاربلد مافیا
پسندها
177
@آرش
چرا نخواستی شک من روی اشکان، برخاسته از عبارت "پرونده‌سازیِ" تو باشه؟
یه بار پرسیدم یا جواب ندادی یا من ندیدم.
رای به اعدام باطل: اشکان
آقا من الآن باید برم اگر اشکان خان اجازه بده. :دی
با این وضعیت رأی‌م امینه.
میام دوباره انشالله پاسخ‌ها و نظرات به این چیزایی که گفتم رو می‌خونم تصمیم‌گیری می‌کنم.

• Haha
آرش
پسندها
337
@هادی
@آرش

منظورم از عشوه اینه که تلاشی برای متقاعد کردن شهر نمی کنه که من گناهکارم . در صورتی که اگه بیگناه باشه و گناهکار گرفته باشه پااره می کنه .
امیر مگه چند نفره ؟ 1 دونه رای داره کلا . منظورم از عشوه اینه حالا نمی دونم متوجه شدی یا نشدی .
متوجهم. به نظرم در نهایت به همون حرف من برمی‌گرده که دلیلش برای رای دادن به تو اونقدر محکم نبوده.

@رضا
درباره‌ی سبک بازی اشکان توضیح بده بهم. یعنی می‌گی اگر سبکش رو می‌دونستم گیر نمی‌ دادم بهش؟
نه بیشتر نظر پرسیدم ازت با توجه به اینکه بهش رای دادی. نظر خودم اینه:
یه چیزی هم درباره اشکان بگم. دیدم چندجا چندنفر گفتن سبک بازیش همینه و اینا. بله شاید اظهارنظرهای قطعی و هیجان‌زده سبک بازیش باشه. اما یه چیزی رو من هیچ‌وقت فراموش نمی‌کنم و اون هم بازی عالی و فکت‌بیسد اشکان توی بازی خیانت در درباره. اشکان اگه بیگناه باشه و بخواد، خیلی خوب می‌تونه بر اساس منطق و حقایق شواهد محکم بازی کنه. چیزی که من دیروز ازش دیدم و نوع اتهام زدنش به ترسا، از این دست نبود.

@چاوش
چیز مربوط به خودش، اون برهه بازی که ابایی از اعدام شدن نداشت و عملا داشت شلنگ تخته می‌نداخت و می‌گفت اعدامم کنین اشکالی نداره، خیلی بازیش شبیه بازی یه گناهکار بود برام که گیر افتاده، اعدامش هم پذیرفته، زده جاده خاکی و مسخره‌بازی برای نفسای آخرش :)) شبیه بی‌گناه داشت تلاش نمی‌کرد اعدام نشه. این خیلی برام عجیب بود، عجیب نبود برای تو؟
نه اخه اصلا اینجوری که تو میگی نبود. اون شلنگ‌تخته و مسخره‌بازی که میگی صرفا یه پستش بود که یه تیکه به‌صورت سارکستیک گفت آره من مافیام فلان. وگرنه من «اعدامش هم پذیرفته» و «زده جاده خاکی» و اینا ازش ندیدم به هیچ صورت. اتفاقا گیر خودم بهش این بود که چرا اینقدر از خودت دفاع می‌کنی جای اینکه دنبال گناهکار باشی. این ابایی از اعدام شدن نداشتن رو نمی‌دونم از کجا حس کردی. بیشتر حس می‌کنم از اون پست سارکستیک‌طور امین داری سواستفاده می‌کنی :دی

چرا نخواستی شک من روی اشکان، برخاسته از عبارت "پرونده‌سازیِ" تو باشه؟
یه بار پرسیدم یا جواب ندادی یا من ندیدم.
افتاده بود ته صفحه ندیده بودم، الان دیدم قبلی رو هم.
اینکه خود کلمه رو استفاده کردی به من ربطی نداره و مشکلی باهاش ندارم، اینکه گفتی «به قول آرش پرونده‌سازی» خواستم شفاف‌سازی کنم که منظور من از پرونده‌سازی یه چیز دیگه‌ای بوده نسبت به اونی که تو گفتی.
محمدحسین، اگه این پست رو می‌بینی و قراره تا شب خودت رو برسونی، به این پست لایک بده لطفا. مرسی.
@محمدحسین @Atomic Ant

• Thinking

AKP

مافیایی
پسندها
208
دوستان عزیز میون حرفاتون وقت برای رای گیری امشب هم داره تموم میشه. نمیخواید روی کسی به اجماع برسید امشب هم؟ :دی

• Like
آرش
پسندها
337
رای من احتمال زیاد از بین اشکان و محمدحسینه. با این تفاوت که دیگه مراعات نبودن محمدحسین رو نخواهم کرد. :دی
بعد از اون به چاوش و امیر بیشتر از همه مشکوکم. چاوش به خاطر رویکردش در قبال امین، امیر به خاطر رویکردش در قبال هادی و فری و هر دوشون به خاطر رویکردشون در قبال هم :)) به نظرم احتمالش زیاده که یک مافیا یک فرعی از توشون دربیاد.
نسبت به ترسا خاکستری هستم و مبهمه برام، منتظر بیاد و بازیش رو ادامه بده ببینم چی میگه و چه موضعی می‌گیره.
امین هم تقریبا به همین شکل، خیلی دوگانه‌ام نسبت بهش. از یه طرف بیگناهانه بازی نمی‌کنه از یه طرف گناهکار هم به اون صورت بهش نمی‌خوره. فرعی هم هنوز چیزی حس نکردم به طور خاص.
هادی درمجموع رو به مثبت هست برام و بیگناهی تیپیکال هادی بوده تقریبا. منتهی حجم اطلاعاتش کمه هنوز برای اینکه بگم بیگناهمه.
رضا و فری هم بازیشون تو این فاز خیلی بهتر و مثبت‌تر شد و این فاز کاری باهاشون ندارم.
صدرا هم که هیچ :دی

• Smile
کارکشته مافیا
پسندها
170
@رضا

ببین موافقم باهات در مورد امین به صورت کلی، این «قلدربازی» هاش جز چیزایی بود که همون فاز اول هم منجر شد بهش رای بدم و حس کلی‌م رو منفی کرده بهش. خسته‌م کرده یه کم حسم خوب می‌شه سریع شیطنت می‌کنه :))
@آرش

اینا مجموعه پستای امین هست که من بهش می‌گم شلنگ تخته انداختن و پذیرفتن اعدام:

برنامه امروزتون هم اینه. 13 نفر توی بازی هستن. برای اعدام به 6 رای نیازه. تا الان 6 نفر به من گفتن مافیا و مشکوک و یه نفرم با اینکه درباره من حرفی نزده به پست هام دیسلایک میده که یعنی احتمالا براش مشکوکم (شایدم نیستم چون توی مشکوک هاش اسم منو نیاورد). یعنی همین الان رای گیری کنید من 6 یا 7 رای دارم که برای اعدام بیش از رای های لازم هست (بقیه هم فکر نکنم از الان تا شب توی مکالمات شرکت به خصوصی داشته باشن. اونایی که وارد بحث میشن همینایی هستن که تا الان پست دادن و همشون فهمیدن من مافیام) از اون جایی که شما این دور زرنگ شدید و در لحظه فهمیدید من مافیام رای میدید من میرم بیرون، مافیا از فردا دو نفره بازی رو ادامه میده:29dz8zk: منم وصیت خاصی نمیکنم نهایتا میگم از توی همینایی که رای دادن فردا دنبال مافیا بگردید.

اومده به من گفته مشکوک، من باید اون چیزی که براش مشکوک بوده رو براش مشکلش رو برطرف کنم و نشونش بدم شهروندم. بگم افرین تارگت درستی زدی؟ :دی اگه همه اینا جالب نمیشینه هم گفتم دیگه تعداد رای های لازم رو دارم رای بدید میرم بیرون مشکلی نیست :دی اینکه بیاید فکتای شهروندیم رو بیارید بعدش با همونا بهم بگید مافیا رو زیاد حوصلش رو ندارم. یک گره از بازیتون هم باز میشه.

کسایی که میخوان رای بدن همین امشب رایشون رو بدن که هنوز لباس وارد بازی نشده، وقتی ساید رو خوند دیگه شک و شبهه ای نباشه تو بازیتون:دی

من بازم میگم اگه میخواید رای بدید تو این ده دقیقه باقی رایتون رو بدید که بدون لباس از بازی برم بیرون، نه اینکه امشب لباس بزارید روم فردا 10 تا رای بدید:))

اگه امشب رای ندادید فردا علی الحساب توپتون رو برمیدارید میرید در خونه یکی دیگه بازی میکنید:دی

مگه مافیا نگرفته بودید شما؟ :دی چرا رای ندادید؟

الآن پلن برای فردا چیه؟ باز دوباره فردا میخواید بگید امین مافیاست؟

اینا هنوز به نظرت صرفا سو استفاده از یه پست هستش؟

----

باز آرش، چی شد یهو حست به رضا و فری مثبت شد؟ رضا رو می‌فهمم مقداری باز، فری چه کرد دقیقا؟
من با این پست آرش خیلی نظرم بهش منفی شد، آرش من رو می‌شناسه، می‌دونه این گیج زدن‌ها و اسکل‌بازی‌های بی‌گناهیم هست :)) یه مرض خاصی داشت این پست آخرش :))

آخرین ویرایش:
  • Thinking
کارکشته مافیا
پسندها
170
من به ۵ نفر رای اعدام دادم اون بالا :))

آرش، امین، ترسا، رضا، فری :))

Wooden
پسندها
146
من اومدم یه پست فوری فوتی و خیلی مختصر با گوشی بدم چون احتمالاً نتونم خودم رو برسونم به رأی گیری. یعنی احتمالش کمه 😁
پست ها رو تا فکر کنم تا صفحه ۸ کامل و دقیق خوندم. برآیند من از بازی اینه که قطعاً این فاز اگر رأی میدادم به اشکان و چاوش نبود. خودم که بیگناهم، اون دو تا هم که با من رأی دادن فارغ از نقش امین کی پی مدل رأی شون بی مرض و بیگناهی بود بنظرم. اشکان که کردیت گناهکاری امین کی پی رو از امیر پیش خرید هم کرده بود 🤣 مافیا اینقدر شو بازی نمیکنه چطوری اولویت مشکوکیتتونه اگه بیگناهید؟ نمیگم مشکوک نباشید ولی رأی بهش در حال حاضر از نظر من یا کار گناهکاره یا بیگناه تنبل. چاوش هم من خودم تارگت اول رو بهش زدم ولی بعدش اینقدر دقیق و تمیز بازی کرده که نه من نه شما نباید حتی روتون بشه بهش رأی بدید 😁 نود درصد جاها حرفای دل منو زده بود. هر چی هست تا اینجا لااقل عالی بازی کرده.

امین کی پی نیمه اول بازی به شدت بد، و در نیمه دوم بازی خوب بوده. من بنظرم دیگه از اولویت رأی خارج شده. حسمم به بازیش خیلی بهتر از ابتداست. آرش هم با بازیش توی فاز یک مشکل داشتم، ولی از یه جایی به بعد خیلی خوب تحلیل کرده. یکی از پستاش که با لایک منم همراه شد بهترین پست بازی بود. ضمنا دیشب براش راحت بود که به من رای بده ولی نداده بود، و چون خودم بیگناهم دلیلی نمیبینم که مافیا باشه و دلش برا من سوخته باشه 😁 پس آرش هم فعلاً از نظرم کنسله. امیر هم خیلی تمیز بازی کرده ولی یه ایراد بزرگ داشته اونم این بوده که اون جمله رد خون امین رو از اشکان میگیرم تو ذهن من در مورد امیر قفله و نباید همچین حرفی رو میزد اصلا و ابدا 😁 ولی چون بازیش رو گناهکار تیمی ندیدم لااقل، بنظرم رأی به امیر هم جایز نیست اینجا تا بیشتر بازیش در بیاد. من راستش به بقیه کمابیش مشکوک بودم. چون الان شرایطش رو ندارم که دلیل هر کدوم رو درست حسابی بگم، رأی نمیدم اگر نرسیدم خونه. ایراد هم بهم نگیرید چون شما اگه دلتون به حال حل معمای بازی میسوخت روز اول با ما سه تا رای میدادید لااقل یه چیزی وارد بازی بشه فارغ از نقش امین کی پی. هنوز خفن ترین دیتای بازی همون رأی گیریه 😁

توصیه من اینه که خارج از این دایره ای که گفتم رای بدید. اینا تحلیل کلی من بود. بین بقیه هم من اگر رأی میدادم این فاز، احتمالاً هادی و ترسا نبودند. همین.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh

AKP

مافیایی
پسندها
208
من واقعا امیدوارم چاوش مافیا باشه، حتی فرعی هم به درد نمیخوره، باید مافیا باشه تا این بازی توجیه بشه. سه روزه دارم بهش میگم فکر نمیکنم مافیا باشی باز میگه مشکوک و مافیا:))

مثل بازی قبلی که آرش شو شهروند رو کرد بیرون بهش گفتم این بازی یه شهروند شو داشت اونم آرش بود چرا بهش رای دادی بعدش گفت خودم مافیام:))

هر چی تلاش کردم به لینک غیر مافیایی تشکیل بدم و بازی رو یه جا متمرکز کنم خودتون همراهی نکردین. باز فردا نیای بگی چیزی بگی @آرش

من به همون 5 تایی که گفتم رای میدم. من با گوشیم دست و پام بستست ولی شما اون پست فری رو ببینید هرکی رو من گفتم احساس میکنم مافیا نیست گفته بهشون مشکوکه، منطق میگه مسیرم بهش بخوره، چاره ای ندارم. رضا هم که بهش برخورده میخوایم به تارگتش رای بدیم پس به خودشم رای میدم:دی

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh
آرش
پسندها
337
آقا مگه بیش از یک رای داریم؟ کجا گفته شده؟ :))

• Haha
کارکشته مافیا
پسندها
170
آقا مگه بیش از یک رای داریم؟ کجا گفته شده؟ :))

من دیدم می‌شه به چند گزینه رای داد، دادم :))
@محمدحسین

خیلی پست خوبی دادی، راضی‌م ازت :دی تنها مشکلم اینه که چرا رای نمی‌دی؟ تو که بازی رو تا صفحه ۸ خوندی، الان صفحه ۹ هستیم و خیلی چیز بیشتری وجود نداره. خودت هم می‌گی که مهم‌ترین اطلاعاتی که بازی رو باز کنه همین رای دادن هست و انتقاد داری به بازی بچه‌ها در فاز اول. چرا این فاز رای نمی‌دی؟

نکته جالب‌ترش برام اینه که عملا گفتی رای ت کی هست، صرفا رای ندادی :دی

به خودت که رای نمی‌دی، من و اشکان و امین و آرش و امیر رو هم گفتی رای ندیم، می‌مونه رضا، هادی، فری، ترسا و صدرا. هادی و ترسا هم در انتها می‌گی رای‌ت نیستن، صدرا هم که تو بازی خیلی نبوده، پس عملا داری می‌گی رای‌ت بین فری و رضا. دیگه تا اینجا اومدی رای هم می‌دادی دیگه ببینیم چند چندیم :))

ایراد هم بهم نگیرید چون شما اگه دلتون به حال حل معمای بازی میسوخت روز اول با ما سه تا رای میدادید لااقل یه چیزی وارد بازی بشه فارغ از نقش امین کی پی. هنوز خفن ترین دیتای بازی همون رأی گیریه 😁

جدای اینکه وضعیت الان با فاز یک فرق داره، من فاز یک هم رای داده بودم، پس من می‌تونم ایراد بگیرم :))

آخرین ویرایش:
  • Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین