خب من پست های دیشب رو تو این فاصله خوندم، فهمیدم ایده چاوش برای اعدام من از کجا اومد

هوشمندانه است. متاسفانه فرکانس مغز هایی هم که تو بازی هستند اینو می پذیره پس خلاصه اش می کنم و اون چیزی که ته فاز می خواد رخ بده رو الان می کشم وسط

. حیف شد اگر فاز یکم زودتر میرسیدم به بازی یه جور دیگه بازی میکردم در مورد رضا

اما نوش جونشون بهشون میرسه تلاش کردن براش
تحلیل وقایع : فری لباس نبوده، رضا لباس نبوده. احتمال زیاد لباس مافیا امروز به من داده شده.
در واقع از نظر من چاوش، هادی و فری مافیان. بعد از فشار من به هادی و فری، چاوش بین هادی و فری، فری رو انتخاب کرده برای زیر کشیدن و پلن لباس رو تحت عنوان بیش فعالی ذهن بازی کرده.
بعد داستان اینجاست دو روز پیش گزینه اصلیم هادی بود، ولی تو نبودم، فری کشیده شد پائین. در حالی که اعدام کننده فری من نبودم، رای دهنده اش بودم و گزینه ام بود. در نتیجه لباس به فری همونطور که مرحوم محمدحسین هم استدلال کرد، مال من نمی تونسته باشه و من اگر مافیا بودم و می خواستم لباس بدم و پوش کنم باید روی هادی اینکارو می کردم. جریان اعدام فری هم از چاوش در اومد.
بعد من باز گزینه اصلیم هادی بود و به رضا هم نظر داشتم، حتی تو پست اول روزم رضا رو گذاشتم اول، آرش دوم و رضا رو سوم که امین کی پی (:-؟) اومد رضا رو گذاشت اول. چاوش هم رو اول بودن رضا پوش کرد و هادی رو محو کرد، در حالی که در ماجرای دفاع از فری هادی کم از رضا نقش نداشت رضا فقط هیجان بیشتری داشت و من چون با کی پی اوکی بودم، انفعال به خرج دادم که اشتباه کردم و باید رو هادی اصرار می کردم.
و بعد چاوش اومد این ایده ریاضی طور رو با فرض بیگناهی خودش به بازی حقنه کرد که رضا رو اعدام کنیم، بعد امیر رو اعدام کنیم، نمی تونند هردو لباس باشن بازی حل میشه. بازی هم به خطر نمیوفته. این خب از ذهن اشکان و آرش می بینمش از نظر منطق ریاضی درسته. منتها نه به این شکل که چاوش خودش مافیا باشه، من و رضا هر دو بیگناه باشیم و بازی یه بیگناه دیگه رو با لباس می تونه از دست بده
این سناریو می خوره، فقط من الان دوتا نقش رو نمی فهمم

اول نقش آرش رو وقتی اصرار داشت که تو دو فاز قبل، فری رو به جای هادی بکنه گزینه اصلی من ( که اینجا به درستی زیر بارش نرفتم با اینکه جفتشون رو مافیا داشتم) و دومین نقش در مورد کی پی به عنوان کسی متحد بود که انگاره ذهنیم رو برای اولویت اعدام هادی بر رضا بهم ریخت و باعث انفعالم شد
در واقع این پازل می تونه بگه آرش میتونه یار چاوش باشه، یا کی پی یار چاوش باشه، اما خارج کردن هادی از پازل این تیم شدنی نیست

مگه قبول کنیم واقعا خون به مغز هادی هم مثل رضا داره نمیرسه که شغال طور از روز اول وایساده بود، که خب هادی آخه مغز داره موردش با رضا یکم متفاوته
نمی دونم سخت شد. کاش یکم زودتر اومده بودم پستای چاوش رو می خوندم یه لنگه پا وای میستادم رو اعدام هادی جای رضا

حالا بزار بازی کنیم ببینیم چه میشه کرد

خب فکر کردم

هادی نمی تونه هیچ جوره بیگناه بشینه

کفش فرعی وقیحی میشینه که صرفا می خواد منو بده بیرون براش رزومه شه
سر همین موضوع آرش و کی پی منتفیه احتمالا

فعلا به هادی و چاوش رای میدم، تا ببینم چاوش چه راهی می خواد جلوی پای بازی بزاره بر اساس اون فکر کنم