جدیدترین‌ها

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارکشته مافیا
پسندها
170
آره بده بره، جز رضا تنها رای منطقی که می‌بینم من امیره که خب تصمیم گرفتیم ندیم بهش :دی

Underwood
پسندها
476
رضا میگه روئین تنه. کسی هم باهاش مخالفتی نکرده، اگه مافیا نباشه مافیا باید توی اشکان و ترسا باشه. گفتیم بیاد بالا اگه رضا مافیا نبود بتونیم بهش رای بدیم ولی رضا یه سیسی گرفته که مافیا نباشه هم بره بیرون بهتره:))
ددلاین رای گیری رو میشه یه دقیقه انداخت اونورتر؟:دی

چیکار کنیم به همون رضا رای بدیم؟ :دی
روئین تن مگه جاییش خله که بیاد مخالفت کنه :)) شب خب تیکه پاره اش می کنند :دی

من در مورد رضا دارم پستاشو می خونم ولی یه حس پرت بودن دارم کماکان نمی دونم چرا. یعنی هادی اگر 99 باشه برام رضا مثلا 90 ئه، رضا یهو اینطوری میشه برای لجبازی با یکی دو نفر اینطوری آمپر بسوزونه نبینه بازی چطوره. منتها به قول تو تلاشم نمیشه روش کرد که جابجاش کنی به عنوان اعدامی، بیگناهم باشه رسما تبر دستش گرفته.

الان دارم پستارو می خونم، واقعا بهترین واکنش رو بهش محمدحسین نشون داده که میگه جای آمپر زدن بیا استدلال کن. فقط از دیروز آفتابه گرفته به سمت شهر :)) با این شیطان رجیمم که تو یه سایده کلا رای هاش :دی
آره بده بره، جز رضا تنها رای منطقی که می‌بینم من امیره که خب تصمیم گرفتیم ندیم بهش :دی
باز تو چی از کجات آوردی منو کردی رای منطقی پفیوز :)) دو ساعت ولت کردم باز :))

God

Administrator
گاد
پسندها
961
در پایان فاز روز چهارم، رضا اعدام می‌شه. بی‌گناه بود.

فاز شب‌ـه. سکوت پیشه کرده و هدف بفرستید.

کاربلد مافیا
پسندها
177
پیشاپیش تبریک می‌گم به مافیا. عالی بازی کرد.
بی‌گناه ها حقا شایسته باختین به بدترین شکل.
بهترین حرف رو فری زد
خداحافظ گلابی ها‌. 🤣

God

Administrator
گاد
پسندها
961
پایان فاز شب چهارم.

محمدحسین در این شب کشته شد. بی‌گناه بود.

فاز روز پنجم را با این توضیحات شروع کنید:

۱. چون تعداد کم شده، قانون آرا به کَفِ نصف (رند به پایین) بعلاوه یک تغییر می‌کنه.

یعنی در ۷ نفر باقی‌مانده فعلی، به ۴ رای برای اعدام نیاز هست.

۲. فاز شب بعدی، آخرین فاز شب هست و دیگه بعدش هیچ نقشی هیچ هدفی نمی‌تونه بده.
و البته مافیا کماکان و تا ته بازی می‌تونه با حدس بی‌گناها رو حذف کنه؛ منتهی شیوه‌اش بعد از پایان فازهای شب، تغییر خواهد کرد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh
مافیایی
پسندها
309

رای به اعدام: امیر

حوصله بحث و استدلالای مسخره تونو ندارم .
رای دادید دادید، اگرم نمیدید به من رای بدید سریع این بازی تموم شه .
۷ نفریم
فقط یه شهروند مونده بجز من 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
خب معلومه امیر اعدام نمیشه . چه دل خوشی دارم من 🤣🤣🤣
نمیشه لفت بدیم تموج شه زودتر ؟ 😂

کارآموز مافیا
پسندها
162
بعد از اعدام رضا، میخونه بی‌گناه. چون لباس داره.
بعدشم هادی میگه دیدید گفتم 😁
سناریو ذهن من اینه.
مگه اینکه هادی قدم به قدم تک تک رای های بازی رو از اول تا الان انالیز کنه. که خب مثل اینکه حوصله ش رو نداره 🤣

مافیایی
پسندها
309
اشکان باور کن ترجیح میدم نه فقط یکبار ، بلکه ۷_۸ بار این بازیو بهت ببازم ولی توضیح ندم بهت :)) وقتمو از سر راه نیاوردم‌

فک کنم روشن شد موضعم برات، حالا هرکاری میکنی بکن :دی

Underwood
پسندها
476
خب من پست های دیشب رو تو این فاصله خوندم، فهمیدم ایده چاوش برای اعدام من از کجا اومد :دی هوشمندانه است. متاسفانه فرکانس مغز هایی هم که تو بازی هستند اینو می پذیره پس خلاصه اش می کنم و اون چیزی که ته فاز می خواد رخ بده رو الان می کشم وسط :دی . حیف شد اگر فاز یکم زودتر میرسیدم به بازی یه جور دیگه بازی میکردم در مورد رضا :دی اما نوش جونشون بهشون میرسه تلاش کردن براش :دی

تحلیل وقایع : فری لباس نبوده، رضا لباس نبوده. احتمال زیاد لباس مافیا امروز به من داده شده.

در واقع از نظر من چاوش، هادی و فری مافیان. بعد از فشار من به هادی و فری، چاوش بین هادی و فری، فری رو انتخاب کرده برای زیر کشیدن و پلن لباس رو تحت عنوان بیش فعالی ذهن بازی کرده.

بعد داستان اینجاست دو روز پیش گزینه اصلیم هادی بود، ولی تو نبودم، فری کشیده شد پائین. در حالی که اعدام کننده فری من نبودم، رای دهنده اش بودم و گزینه ام بود. در نتیجه لباس به فری همونطور که مرحوم محمدحسین هم استدلال کرد، مال من نمی تونسته باشه و من اگر مافیا بودم و می خواستم لباس بدم و پوش کنم باید روی هادی اینکارو می کردم. جریان اعدام فری هم از چاوش در اومد.

بعد من باز گزینه اصلیم هادی بود و به رضا هم نظر داشتم، حتی تو پست اول روزم رضا رو گذاشتم اول، آرش دوم و رضا رو سوم که امین کی پی (:-؟) اومد رضا رو گذاشت اول. چاوش هم رو اول بودن رضا پوش کرد و هادی رو محو کرد، در حالی که در ماجرای دفاع از فری هادی کم از رضا نقش نداشت رضا فقط هیجان بیشتری داشت و من چون با کی پی اوکی بودم، انفعال به خرج دادم که اشتباه کردم و باید رو هادی اصرار می کردم.

و بعد چاوش اومد این ایده ریاضی طور رو با فرض بیگناهی خودش به بازی حقنه کرد که رضا رو اعدام کنیم، بعد امیر رو اعدام کنیم، نمی تونند هردو لباس باشن بازی حل میشه. بازی هم به خطر نمیوفته. این خب از ذهن اشکان و آرش می بینمش از نظر منطق ریاضی درسته. منتها نه به این شکل که چاوش خودش مافیا باشه، من و رضا هر دو بیگناه باشیم و بازی یه بیگناه دیگه رو با لباس می تونه از دست بده :دی

این سناریو می خوره، فقط من الان دوتا نقش رو نمی فهمم :دی اول نقش آرش رو وقتی اصرار داشت که تو دو فاز قبل، فری رو به جای هادی بکنه گزینه اصلی من ( که اینجا به درستی زیر بارش نرفتم با اینکه جفتشون رو مافیا داشتم) و دومین نقش در مورد کی پی به عنوان کسی متحد بود که انگاره ذهنیم رو برای اولویت اعدام هادی بر رضا بهم ریخت و باعث انفعالم شد :دی

در واقع این پازل می تونه بگه آرش میتونه یار چاوش باشه، یا کی پی یار چاوش باشه، اما خارج کردن هادی از پازل این تیم شدنی نیست :دی مگه قبول کنیم واقعا خون به مغز هادی هم مثل رضا داره نمیرسه که شغال طور از روز اول وایساده بود، که خب هادی آخه مغز داره موردش با رضا یکم متفاوته :دی

نمی دونم سخت شد. کاش یکم زودتر اومده بودم پستای چاوش رو می خوندم یه لنگه پا وای میستادم رو اعدام هادی جای رضا :دی حالا بزار بازی کنیم ببینیم چه میشه کرد :دی
خب فکر کردم :دی هادی نمی تونه هیچ جوره بیگناه بشینه :دی کفش فرعی وقیحی میشینه که صرفا می خواد منو بده بیرون براش رزومه شه :دی

سر همین موضوع آرش و کی پی منتفیه احتمالا :دی فعلا به هادی و چاوش رای میدم، تا ببینم چاوش چه راهی می خواد جلوی پای بازی بزاره بر اساس اون فکر کنم :دی

مافیایی
پسندها
309
حیفم اومد بازیو ول کنم .
ترجیح میدم یخورده دیگه تلاش کنم

۷ نفر باقی موندن
۳ مافیا
۲ یا ۳ شهروند
۲ یا ۱ فرعی .
اینکه چرا شک دارم ۲ تا شهر مونده یا ۳ تا دلیلش اینه ممکنه کنستانتین شات شده باشه ( که امیدوارم اینطور باشه )
و فقطم بخاطر این که هنوز تو تعداد با مافیا شانس برابری داریم ترجیح دادم تلاش کنم . وگرنه اگه یقیین داشتم بجز خودم کلا یه شهر مونده قطعا لفت میدادم از بازی .
چون محمدحسین رو هم فرعی داشتم برا همین احتمال ۳ شهروند رو بیشتر میبینم .
روی صحبتم با اون دو شهرونده دیگه س .
تا اینجا به اندازه ی کافی تِر زدیم ، اوکی ؟
بردن این بازی خیلی سخته . ولی غیر ممکن نیست .
چجوری میشه برد ؟ چشماتونو روی تمام چرت و پرتایی که امیر و یاراش میان بگن ببندید و فقط و فقط و فقط به امیر رای بدید .
واقعا دست بردارید از تحلیل و استدلال و این چرت و پرتا لعنتیا . تا کی میخواید طرف اینجوری صاف صاف راه بره تو شهر و دونه دونه بیگناها رو ببره بیرون ؟
بعدشم ته بازی بیاید بگید واااااااو چه بازی خفنی کرد امیر
خفنه عنه ؟ چشماتونو باز کنید یباااار به من اعتماد کنید فقط . ببینید من جرش میدم ایشون و یاراش رو یا نه .
مشکل اعدام کجاست حالا ؟
اینه که ۲ تا شهر دیگه فرضا حرف منو گوش بدن و بهش رای بدن .
یه رای دیگه میخواد ، چجوری اون یدونه رای بوجود میاد ؟ بازیو کش ندید بحث چرت و پرت نکنید به چند نفر رای ندید فقط تک رای تون امیر باشه .
اینجوری مطمئن باشید حداقل یکی از یاراش هم بهش رای میده و میندازیمش بیرون
دقت کنید ما الان برا بیرون کردن امیر نیااااز داریم یا لوسیفر !! بهش رای بده یا یکی از یاراش .
الانم میدونه احتمالش هست این فاز دکمه شو از بازی بزنیم اومده بحث لباس پیش کشیده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
اگه شهرید ، تک رای امیر . تا یکی از یاراشم بهش رای بده و یکم بازی بیشتر طول بکشه تا یه شانسی برا برگشتش داشته باشیم
شهروندی که این فاز به امیر رای نده خداییش تا اخر عمرش دیگه مافیا بازی نکنه :دی بازی کنی که چی بشه اخه ؟ استعداد نداری عزیز من برو منچ بازی کنی بهتره . :دی شاید اونجا استعدادت شکوفا بشه .

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amir

AKP

مافیایی
پسندها
208
@هادی @امیر

شما دوتا جز اینکه از اول بازی بستین همدیگه رو بیرون کنید فکت قطعی دیگه ای برای همدیگه دارید؟ :دی مخصوصا هادی که نقش همه رو درآورده :دی راه نداره امروز یکم به تحلیل سناریوهای دیگه که اساسش مافیایی اون یکی نباشه بپردازید؟ :))

ببین تحلیل من اینه، فری مافیا بوده. اگه فری مافیا نبوده و بهش لباس دادن و جای روشن کردن ذهن شهروند اونجوری رفته خوب این شهر ارزشش از توالت عمومی هم کمتره :)) بزار ببازیم :دی الآن مثلا رضا حداقل گفت رویین تنه، حالا درسته بقیه حرفاش تو هیچ کهکشانی منطق نداشت ولی یه دیتایی به ما رسوند.

حالا توی شما دوتا هم اصن مافیاست اوکی،بین ترسا و اشکان نباید مافیا باشه آیا؟ :دی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh
مافیایی
پسندها
309
کی پی بگو امیر یارمه نمیخوام بش رای بدم :))))
این سوالا برا اینجای فاز نیست . من همه ی دلایل و تحلیل مو از اینکه امیر مافیاس قطعیه بازی گفتم . دیگه نمیخوای گوش بدس یعنی مرض داری برادر :دی
کاش یه نقشی داشتم هر رای ام دو تا حساب میشد . همین امروز بازیو تموم میکردم 🤣
از تو رای در نمیاد . مکالمه ای باهات ندارم چون یار امیر میبینمت . بقیه دوستان ورود کنند لطفا .

Underwood
پسندها
476
@هادی @امیر

شما دوتا جز اینکه از اول بازی بستین همدیگه رو بیرون کنید فکت قطعی دیگه ای برای همدیگه دارید؟ :دی مخصوصا هادی که نقش همه رو درآورده :دی راه نداره امروز یکم به تحلیل سناریوهای دیگه که اساسش مافیایی اون یکی نباشه بپردازید؟ :))

ببین تحلیل من اینه، فری مافیا بوده. اگه فری مافیا نبوده و بهش لباس دادن و جای روشن کردن ذهن شهروند اونجوری رفته خوب این شهر ارزشش از توالت عمومی هم کمتره :)) بزار ببازیم :دی الآن مثلا رضا حداقل گفت رویین تنه، حالا درسته بقیه حرفاش تو هیچ کهکشانی منطق نداشت ولی یه دیتایی به ما رسوند.

حالا توی شما دوتا هم اصن مافیاست اوکی،بین ترسا و اشکان نباید مافیا باشه آیا؟ :دی

من الان دارم بزرگتر فکر می کنم، هادی که الان اصلا مسئله نیست هر چرتی که هست :)) فقط لجم میگیره دیروز نذاشتی جای رضا اعدامش کنم :)) وگرنه کلا عدد نیست الان. پارو داره میزنه فقط.

بزار یکم فکر کنم رو سناریو های مختلف، دچار پارانویید شدم الان، همه رو با خودم دشمن می کنم بخوام استدلال کنم :))

مافیایی
پسندها
309
@امیر

حالت خوبه ها
همه نقشه هات گرفته 🤣
الانم که تعدادی بیشترید .
امیر در سیف ترین وضع ممکن. بالا باز بالا باز 🤣
اشکال نداره ما که این بازیو ۹۹ درصد میبازیم .
جا داره تشکر ویژه بکنم از فری و رضا
واقعا گلابیااا لقب برازنده ی این شهره .

• Smile
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amir
کارکشته مافیا
پسندها
170
خب من بین دو نیمه بازی میلان بیام یه نظر در مورد اعدامی‌ها و لباس بدم، این امیر هم پستش رو خوندم شروع کرده توهم زدن که حق داره البته :))

کلا خب یه لباس تو بازی بوده، پس در مجموع ۳ حالت داره این قضیه:

۱- فری لباس بوده و بی‌گناه بوده باشه، رضا هم لباس نبوده باشه.

من این رو خیلی محتمل نمی‌بینم، ولی اگه اینجوری شده باشه، خب همین شرایطی که هادی می‌گه شده که الان ۳ بی‌گناه داریم (شهروند و کنستانتین)، ۳ مافیا و یک لوسیفر. تنها راه برد شهروندا اینه که با لوسیفر دوست بشیم و شروع کنیم حذف مافیا تا ۲ تا مافیا رو حذف کنیم، بعد اون ته بسته به اینکه چند تا شهروند مونده تصمیم بگیریم لوسیفر رو باید اعدام کرد یا مافیا. ولی خب خیلی اوضاع خیط هست اگه اینجوری شده باشه، و من خیلی محتمل نمی‌بینمش.

۲- فری مافیا بوده باشه، رضا لباس بوده باشه.

در این حالت که من محتمل‌تر می‌بینم، خیلی خوشحالیم، چون ۲ مافیا رفته، اگه مافیا سوم رو هم حذف کنیم، بازی رو بردیم چون تعدادمون بیش از ۲ هست و لوسیفر طبق این بند اتوماتیک می‌بازه. در نتیجه در این شرایط هم دنبال مافیا باید باشیم و نه لوسیفر که پیدا کردنش راحت تره.

در صورت باخت مافیا، اگر تعداد شهروندان باقی‌مانده بیشتر از ۲ نفر باشد، لوسیفر هم خواهد باخت.

۳- هیچ کدوم لباس نبوده باشن، یعنی فری مافیا بوده باشه و رضا بی‌گناه.

این یه مقدار برای من عجیبه راستش، برام نمی‌خونه با توجه به بازی رضا. ولی خب ممکنه این شده باشه. در این شرایط، ما ۲ مافیا داریم، ۱ لوسیفر و ۳ بی‌گناه. اینجام باز باید مافیا پیدا کنیم منطقا و لوسیفر باز باید تو تیم ما باشه در لحظه.

۴*- داشتم می‌نوشتم، یه حالت ۴ هم به نظرم اومد که رضا لوسیفر باشه، دیشب می‌تونسته حدس بزنه که امروز اعدام می‌شه و ما رو خواسته باشه گول بزنه به خاطر بند زیر. اما اینم احتمالش خیلی ضعیفه:

توضیح مهم: اگر لوسیفر بتواند زمان خروجش از بازی را در شب قبل، تشخیص دهد (تا پایان فاز شب پنجم و فقط یک مرتبه)، می‌تواند با جادوکردن نقش خود، شهر را گیج کند و تحت عنوان بی‌گناه یا مافیا از شهر خارج شود.

=====

حالا در این ۳ حالت، اگه حالت ۱ درست باشه، امیر برای من مافیا ترین هست، اگه حالت ۲ درست باشه، هادی، حالت ۳ یا ۴ هم درست باشه، نمی‌دونم :))

یه کم بیشتر باید فک کنم :دی

بقیه بچه‌ها نظرتون چیه؟ امیر تو هم تخته‌گاز نرو دو دقیقه ببینیم چه خبره. خداییش من رو چسبوندن به فری خیلی بی‌انصافیه، لازم نبود فری رو اعدام کنم جدی، خیلی خودزنی بیخودی بود :)) یعنی اگه فری به نظرت مافیاس، من رو نباید مافیا ببینی واقعا.

AKP

مافیایی
پسندها
208
کی پی بگو امیر یارمه نمیخوام بش رای بدم :)))
وقیح :دی اینکه من یار تو باشم که نذاشتم دیروز بکننت بیرون منطقی تره تا یار اون باشم که :)) سنگ پا :دی

من همه ی دلایل و تحلیل مو از اینکه امیر مافیاس قطعیه
دلایلت خوب به درد خودت میخوره :دی داری میگی لباس داده به فری پوشش کرده، بعد من و محمدحسين خودمون داریم میگیم این فکت بیشتر روی ما میشینه تا امیر. فعلا که حداقل یکیمون مشخص شده بی گناه بوده:))
من مشکلم با این قطعی بودنه هست که میگی:)) از کجا به این قطعیت رسیدی؟ :دی میگی نهایتا حدست میزنن میری بیرون، ما همین امروز امیر رو با رای خارج میکنیم:دی

مافیایی
پسندها
309
@چاوش
مگه نگفتی رضا رو اعدام کنیم بیگناه در اومد پشت بندش امیر رو بدیم بیرون ؟الان داری سناریو جدید میچینی ؟ 🤣
روحت شاد رضا ، تو مرض چاوشو دیدی ولی من ندیدم .
یه پست دادم اوایل بازی ، باید طلا گرفت اونو .
چقدر وقیحید . همتون .
@امین
شهروندی ؟
رای بده به امیر
نیستی ؟ بریز رو من
میگی چند درصد احتمال مافیا بودنشو میدم ؟
۱۰۰درصد . دقت کن ۹۹ هم نه . ۱۰۰ درصد .
روشن شد برات ؟ اگه نشد دیگه حرفی ندارم .
حالا چطوری مشخص میشه دنبال داستان هستی یا نه ؟
این که یا بیای به امیر رای بدی .
یا بیای از من بپرسی چطوری به ۱۰۰درصد رسیدی 🤣تقریبا برام روشن میشه هدفت چیه اینجوری . بردن شهروندا ؟ یا کله پا کردن شون .

آخرین ویرایش:

AKP

مافیایی
پسندها
208
کسی که 100 درصد میتونه از ساید یکی دیگه خبر داشته باشه شهروند نیستا:))

Underwood
پسندها
476
بقیه بچه‌ها نظرتون چیه؟ امیر تو هم تخته‌گاز نرو دو دقیقه ببینیم چه خبره. خداییش من رو چسبوندن به فری خیلی بی‌انصافیه، لازم نبود فری رو اعدام کنم جدی، خیلی خودزنی بیخودی بود :)) یعنی اگه فری به نظرت مافیاس، من رو نباید مافیا ببینی واقعا.

فری جز مافیا نمی تونه باشه، چون فری، لباس من نمی تونسته باشه چون من رو هادی بودم و اعدامش با من نبوده و جز این خودم که میدونم لباس نداشتم که بدم :)) لباس محمدحسین و آرش میتونسته باشه که محمدحسین تکلیفش روشنه، میمونه آرش، راستش دلیلی برای لباس دادانش نبوده پس برای من صد مافیاست.

بعد من اصلا نمی فهمم این لباس فری کلا از کجا جز چرت و پرت های هادی اومده جزو گزینه ها که گزینه تحلیل شده؟ اصلا یه مافیا باید به فری لباس بده که چی بشه ؟ :دی مافیا تک لباس قائدتا باید به خودش لباس بیگناهی بده، یا یه به یه دشمن خیلی مهمش یه جای مهم بازی لباس بده. فری روز یک کجای بازی بوده اصلا ؟ :))

در مورد تو هم تورو مافیا اون سناریوئه می بینم فقط. ولش کن بزار فردا در موردش حرف میزنیم :دی

مافیایی
پسندها
309
زیبا بود کی پی
جوابمو گرفتم :دی
حداقل میدونم دیگه برات فسفر نسوزونم .
کی پی دومین مافیای قطعی منه .
چرا ؟ چون میگه بیا نقش تو بگو تهش میری بیرون ما یکی دیگه رو میدیم بیرون 🤣🤣
۷ نفر که ۳ تاشون مافیان .
منم با حدس برم بیرون
۳ نفری کافیه لوسیفر رو حدس بزنن و تمام ، ببرن بازیو .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین