جدیدترین‌ها

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
مافیایی
پسندها
309
@امین

ترسا و اشکان چرا اون روز که احتمالش بود امیر رو بجای فری اعدام کنیم نیومدن کف میدون ؟
چه دلیلی داره وقتی یارشون داره اعدام میشه بکشن عقب و هیچ کاری نکنن ؟
مگه آرش با فکت و دلیل به فری رای داد ؟ خب اونام همینطوری به امیر رای میدادن .
اینو برا من حلش کن پس .

AKP

مافیایی
پسندها
208
چرا به هادی رای دادی؟ جرا فقط به اشکان رای ندادی؟ یا اگه به هادی رای دادی، چرا به من یا امیر رای ندادی؟
چون شما دوتا به مافیا رای داده بودین.
رضا یا داشت دروغ میگفت که یارش میشد همون هادی (امروزم داری همینو میگی)، یا راست میگفت که از نظر من ساید مقابلش میشد اشکان و ترسا. الان بخوای گیر بدی باید بگی چرا به ترسا رای ندادم نه خودت:)) دیگه گفتم بیان بالا گزینه روی میز باشه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh
کارکشته مافیا
پسندها
170
@امین

اگه راهی رو میشناسی که توش تهش بین ترسا و اشکان مافیا نباشه بگو خوب اونوقت ممکنه رایم رو عوض کنم

من گفتم دیگه :)) کلا نمی‌فهمم چرا اینقد راحت پذیرفتی رضا مافیا نبوده. رویین‌تن عقلش کمه بیاد خودش رو لو بده؟ :دی
جدای اینکه ممکنه مرده باشه همونطور که آرش فرمود :دی

AKP

مافیایی
پسندها
208
ترسا و اشکان چرا اون روز که احتمالش بود امیر رو بجای فری اعدام کنیم نیومدن کف میدون ؟
چه دلیلی داره وقتی یارشون داره اعدام میشه بکشن عقب و هیچ کاری نکنن ؟
مگه آرش با فکت و دلیل به فری رای داد ؟ خب اونام همینطوری به امیر رای میدادن .
اینو برا من حلش کن پس .
خوب خود امیرم کف میدون نبود. ارشم که یه دفاع از فری کرد گفت مهمون اومده خداحافظ:)) اصلا فری گزینه اعدام جدی نبود که بخوان از صبح با ساید مخالفش بجنگن. من و محمدحسین دیدیم دوتا رای داره گفتیم یکی بره یه دیتایی وارد بازی شه. من واقعا نمیفهمم تو رو اگه میگی فری پوش شده باید به محمدحسین، من و چاوش تارگت بزنی. ما بیرونش کردیم:)) منتهی هی میگی امیر و ارش پوشش کردن که اصلا درست نیست. ارش تازه داشت ازش دفاع هم میکرد:دی
کلا تو این مافیاها جز سه چهار نفر که همیشه هستیم صحنه ای وجود نداره:)) بقیه نیم ساعت میان میرن:دی

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh
کارکشته مافیا
پسندها
170
بعد امیر میاد می‌گه من یار فری‌م :))

@امین ، بیا این امیر رو اعدام کنیم اول که هادی هم دلش خنک شه با دل خوش از بازی بره، بعدش هادی رو اعدام کنیم بازی تموم شه بره :))

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Franking

AKP

مافیایی
پسندها
208
من گفتم دیگه :)) کلا نمی‌فهمم چرا اینقد راحت پذیرفتی رضا مافیا نبوده. رویین‌تن عقلش کمه بیاد خودش رو لو بده؟ :دی
اینم جواب دادم دیگه، گفتم خوب فرض کن مافیا بوده. الان یه مافیا بیشتر نیست تو 7 نفر. امروز یکیشون بره اگه شهروندم بود، شب یه شات فردا میشیم 1 به 5. من رو هم با حدس خارج کنن میشه 1 به 4. دیگه فاز شبی وجود نداره. شما اون یکی بین ترسا و اشکان رو هم میدید بیرون میره تو 3 نفر اونجا اگه دیدین جفتشون شهروند بودن مثلا به هادی دست ندین. جای خطا داریم به نظرم:دی
بعدش هم من کاری ندارم به کی رای میدین، نظرم رو نوشتم که مسیر بازی اینه که بین اشکان و ترسا نوبتی رای بدین برن بیرون قطعا یکیشون مافیاست:دی مسیر بازی میگه باید اونجا رای بدین. حالا میخواین حرف گوش ندین رای بدید هادی و امیر کاری از دست من برنمیاد:دی

مافیایی
پسندها
309
@امین

چرا جواب منو نمیدی این اعلام نقشت الان چه سودی برا شهروند داشته ؟ یعنی اون موقع که تصمیم گرفتی اینو مطرح کنی چه فکری کردی پیش خودت ؟

کارکشته مافیا
پسندها
170
قضیه اینه توی ۳ نفر، لوسیفر می‌بره، وقت دست دادن نیس. جدای اون، مافیا شب نداره، ولی حدس رو توی روز هم می‌تونه بزنه. یعنی این مسیری که می‌گی پیش نمی‌ره لزوما سوراخش زیاده :دی

آرش
پسندها
337
نتیجش میشه اینکه آرش قطعا مافیاست، یه گادفادر هم بین امیر و چاوش داره، پس بازم بین ترسا و اشکان مافیا هست
@هادی
اینی که گفت جای من خودش هم می‌تونه باشه ها. :دی

تاحالا نقشت رو تو پاچه یکی نکردی ببینی میپذیره یا نه؟
خب واسه چی اخه؟ که بیاد بگه آره کاراگاهم بعد مافیا حدسش بزنه؟ :| یعنی اینکه «خواستم ببینم می‌پذیره یا نه» برام منطقی نیست چون اشکان کاراگاه باشه در اون نقطه خر نیست بیاد خودشو شو کنه حدس مفت بده به مافیا و تو هم اینو میدونستی.

@امین
واسه ادعات یه چیزی من نفهمیدم، ۴ فاز شب داشتیم ۳ تا پرسیدی، کدوم شب نپرسیدی مثلا؟ :دی

AKP

مافیایی
پسندها
208
@امین

چرا جواب منو نمیدی این اعلام نقشت الان چه سودی برا شهروند داشته ؟ یعنی اون موقع که تصمیم گرفتی اینو مطرح کنی چه فکری کردی پیش خودت ؟
سودش این بوده که مسیر بازی مشخص و منطقی شده هرکسی دوتا فکت میاره حداقل. مثل دیروز نیست که فقط یکی بیاد بگه شما همتون خرید :دی یه سری دیتای به درد بخور هم داره که براساسش تصمیم بگیرد

شما بگو نقش منو چرا داشتی بلند میکردی؟:دی
واسه ادعات یه چیزی من نفهمیدم، ۴ فاز شب داشتیم ۳ تا پرسیدی، کدوم شب نپرسیدی مثلا؟ :دی
دیگه به حریم خصوصی من و گاد وارد نشو :))
خب واسه چی اخه؟ که بیاد بگه آره کاراگاهم بعد مافیا حدسش بزنه؟ :| یعنی اینکه «خواستم ببینم می‌پذیره یا نه» برام منطقی نیست چون اشکان کاراگاه باشه در اون نقطه خر نیست بیاد خودشو شو کنه حدس مفت بده به مافیا و تو هم اینو میدونستی.
اگه میپذیرفت که کاراگاه نبود که مافیا حدسش بزنه، خودش مافیا بود:)) یه توری انداختم دیگه الان بخوای مثلا خیلی با جزییات بگم مثلا خیلی مفید بوده نه در اون حد پلن برنامه ریزی شده ای نبود:دی

آرش
پسندها
337
نه خب مهمه تو این چیزی که چاوش داره میگه. چون اگه هادی رو شب ۳ پرسیدی چرا خواستی بعدش گزینه اعدام باشه. اینجا میتونی بیای بگی شب ۴ یعنی بعدش پرسیدم که صرفا این منطقیه منتهی نمیای اینو بگی :))

مافیایی
پسندها
309
سودش این بوده که مسیر بازی مشخص و منطقی شده هرکسی دوتا فکت میاره حداقل. مثل دیروز نیست که فقط یکی بیاد بگه شما همتون خرید :دی یه سری دیتای به درد بخور هم داره که براساسش تصمیم بگیرد

شما بگو نقش منو چرا داشتی بلند میکردی؟:دی

اینکه الان هرکسی می تونه دو تا فکت بیاره می ارزه به اینکه احتمال داره شهروند ببازه همین امشب ( با پیش فرض ذهنیت )
اون موقع که می خواستی اعلام نقش کنی اصلا فکر کردی به این قضیه که اگه بین همون اشکان و ترسا اعدام اشتباه کنیم و تورو حدس بزنن و تیر شب بخوریم شهر بازیو می بازه ؟
الان انتظار داری باور کنم سر 2 تا فکت بیشتر احتمال باخت شهروند رو به بالاترین حد ممکنش برسونی ؟

مافیایی
پسندها
173
سلام،

اول می‌خوام در مورد بازی خودم یه توضیحی بدم.

تنها اتهامی که به من خورده، اینه که چرا اتهام سنگین نزدم به بقیه. ببینید شما می‌تونید دوباره به تمسخر بگید ترسا فاز کدخدایی گرفته، ولی تو این بازی وقتی از فاز اول همه به هم می‌پریدن، دو سه نفر کلا نبودن یا حضور کمرنگی داشتن، من دیدم بهترین کار همینه که نذارم خودم گیج بشم. هر فاز بیام بررسی کنم ببینم کی به نظرم راست می‌گه، کی دروغ می‌گه. احتمال چی بیشتره، کدومش کمتره. فعالیتم کم بوده یا زیاد، اتفاقی بوده. یک فاز رو به دلایل شخصی از دست دادم و حتی تاپیک رو ساعت ۱۱ شب باز نکردم ببینم کی داره اعدام می‌شه. اصلا گوشی دست من نبود.
اتهام سنگین، چیزی نیست که آدم دنبالش بگرده. چون اگه عمدا بگردی یکی رو برای اتهام زدن پیدا کنی، اون دیگه مرضه. من این بازی از اول قصدم این بود که کمک کنم شهر بهترین تصمیمات رو بگیره. دلیلش هم برمی‌گرده به بازی دور قبلم که در نقش قاضی خیلی زود اعدام شدم. رشد کردن یک پروسه داره و من خودم رو تو اون پروسه می‌بینم و می‌خوام اشتباهات ادوار قبلیم رو تکرار نکنم.

امیر حتما یادشه که بهش گفته بودم مافیا رو دیگه ادامه نمی‌دم. هادی هم حتما یادشه که چطور اعدامم کرد. من تو اون بازی تا مرز دیوانگی رفتم از خشم شدیدی که به بازی داشتم. بعد با خودم دو دوتا چهارتا کردم. دیدم این بازی چیزی جز ضرر برای من نداره. هیچ لذتی نداره.
بعد یک سال، فقط یه دلیل داشت که من دوباره اومدم مافیا. اصلا هم داستان این نبود که پارسال رو یادم رفته و خوش خوشان بک دادم. من اومدم، تا یاد بگیرم خونسرد باشم، عصبانی نشم. نه اینکه اداش رو بیام، واقعا نشم، تا این جوری بتونم در آینده به بازی‌هامون ادامه بدم به جای اینکه فقط با حرص و جوش از مافیا مدام فاصله بگیرم.
خوشبختانه، تو این بازی این اتفاق تا الان افتاده و حتی وقتی اشکان خیلی نزدیک بود اعصابم رو خرد کنه و اصطلاحا وحشیم کنه، باز تونستم خودم رو کنترل کنم‌. متاسفانه، هم به خاطر زمانبندی متفاوت و کمبود وقت، هم به خاطر روش جدیدم، نتیجه‌اش این شد که این بازی یه جورایی تو حاشیه رفتم. قصد حاشیه رفتن نداشتم. اتفاقا می‌خواستم پررنگ و کدخدا باشم. شاید همینم که هی طعنه خوردم بابت روش جدید یه جورایی انگیزه‌ام رو ازم گرفت. حالا یکی می‌خواد فاز کدخدایی هم داشته باشه، چیکارش دارید واقعا؟ نگاه ببینید حرفش درسته یا غلطه، فازش هر چی که هست. در کل بازی یه جوری پیش رفت که نتونستم یا شاید واقعا تواناییش رو نداشتم که اون بیگناهی بشم که می‌خوام. که نذارم مافیا شهر رو بهم بریزه، بتونم بیگناهان دیگه رو پیدا کنم و کل برنامه‌هایی که چیده بودم تا بشم یه بیگناه محکم و مسئولیت پذیر که گول نمی‌خوره - یه چیزی دقیقا برخلاف قاضی دور پیشم - نشد متاسفانه. ولی خودم می‌دونم که حداقل در این مسیر چند قدمی رو جلو رفتم و دست کم، به اون هدف خونسرد موندن و عصبانی نشدن که بزرگترین نقطه ضعف من بود، رسیدم.

الان شهر جوری نیست که من حتی بتونم یک گناهکار با قطعیت انتخاب کنم. همه به همدیگه یه تارگتی زدن. رو همه یه شکی هست. هادی حس می‌کنم بی‌‌گناهه ولی هادی سابقه‌ی خوبی پیش من نداره. هم دور پیش خودم رو به عنوان قاضی اعدام کرد، هم دور شغالش دیدیم که می‌تونه چند نفر رو کلیک کنه روشون و تا آخرش بره و هی فکت‌های بیشتر علیه‌شون پیدا کنه. یعنی ممکنه همین الان هم هادی اون مافیایی باشه که روز اول گفته من می‌رم امیر رو اعدام کنم. به اعدامش که نزدیک شدیم، لباس هم بهش می‌دیم. ضمن اینکه هادی اشکانی رو که من بهش شک دارم، مدام داره سفید می‌کنه.
از اون طرف امیر می‌دونه چطور حرف بزنه. منطق من و امیر معمولا با همدیگه می‌خونه و من واقعا به راحتی با استدلال‌هاش قانع می‌شم. همیشه همین بوده.
من در این لحظه بهترین راه رو واقعا در این دیدم که حداقل بیام صادقانه با شهر روبه‌رو بشم، چون الان تشخیص این که بین این دوتا کدوم مافیاست، برای من سخته.

اگه بخوام تحلیل کنم؛ دیتای جدیدی که وارد بازی شده، ادعای نقش امینه. من همین رو بررسی می‌کنم.

اگر امین کاراگاه باشه:

در این صورت، مطابق گفته‌های خودش، به احتمال قوی بین چاوش، امیر و هادی یک پدرخوانده نشسته. غیر این افراد هم یک مافیای باقی مونده.
با فرض اینکه رضا لباس نداشته و واقعا رویین تن بوده اگه جلو برم، رضا متعقد بود هادی بیگناهه. هادی به امین هم بیگناه اعلام شده. کمابیش حس خودم هم بهش مثبته (اگه سابقه‌ی خرابش نبود، خیلی راحت‌تر بیگناه می‌گرفتمش خودم) پس به نظرم اینجا امن‌تره که هادی رو از لیست پدرخوانده‌ها خط بزنیم.
می‌مونه امیر و چاوش. یعنی با توجه روند بازی، برای من منطقی نیست که هم چاوش هم امیر هم هادی همزمان بیگناه باشن.
مهمه که ما از همین اول انتخابمون رو بین دو دسته‌ی پدرخوانده‌های احتمالی و اون مافیای سوم احتمالی داشته باشیم و به همون سمت بریم. اگر امین واقعا کاراگاه باشه، ما باید این فاز پدرخوانده اعدام کنیم. چون این طوری حداقل یک امیدی هست که امین امشب هم استعلام بگیره و اون مافیای سوم رو پیدا کنیم. یعنی این امید رو هرچند کوچیک هنوز داریم که هم دکتر سیوش بده، هم مافیا حدسش نزنه. نمی‌دونم چطوری، ولی می‌دونم اگه الان پدرخوانده رو نگه داریم و امین هم زنده بمونه تا فردا، دیگه اصلا امیدی نیست که بتونه با یه استعلام دیگه بهمون کمک کنه. امشب می‌تونه اشکان یا آرش رو بپرسه. حتی اگه خواست می‌تونه من رو بپرسه. من از گاد هم پرسیدم الان و گفت لباس مافیا رو استعلام کاراگاه تاثیر نداره.

حالت دوم، ادعای امین دروغ باشه.

این حالت هم باید بررسی بشه. یه چیزی تو بازی امین حس خوبی به من نمی‌داده‌. الان که ادعای نقش کاراگاه کرده، هنوز یه مشکلاتی دارم با بازیش. اینکه فاز دوم اعدامش رو پذیرفت و می‌گفت بیاید به من رای بدید که گره بازی باز بشه، کاراگاه واقعا نباید این کار رو بکنه. از طرفی، اگه واقعا کاراگاه بود دیروز نباید انقدر راحت تن به اعدام رضا می‌داد‌. چرا؟ رضا از شب قبلش - اعدام فری- گرهِ بازی شد. یعنی یا دیشب یا پریشب، من اگه کاراگاه بودم خود رضا رو می‌پرسیدم. واسه همین من دیروز فکر می‌کردم خود رضا شاید کاراگاهه و یک احتمال کمرنگی داشتم که شاید هادی کاراگاهه. متوجه نمی‌شم چرا امین نرفته رضا رو بپرسه که اگه این کار رو کرده بود و دیروز از رضا دفاع می‌کرد؛ شاید رویین‌تن رو از دست نمی‌دادیم.
از طرفی، اون پست آخر دیشبش مورد سواله. چند دقیقه مونده به اعدام رضا وقتی می‌گه "چیکار کنیم به همین رضا رای بدیم یا نه" این حس رو می‌ده که یا می‌دونسته رضا بیگناهه و می‌خواسته راه در رویی داشته باشه که فردا اعدام رضا رو بیشتر گردن بقیه بندازه (اگه بازی دنبال مقصر گشت.) و همزمان این حس هم می‌ده که افسار بازی رو سپرده دست بقیه درحالی که کاراگاه نباید این کار رو بکنه.

از طرفی، ادعای نقشش در این فاز کمک خاصی به شهر نکرده. یک اینکه ما نمی‌تونیم مطمئن باشیم کاراگاهه که بخوایم واقعا رو دیتای اون پیش بریم. دو اینکه، خود دیتاش همه رو احتمالاته‌. هر شیش نفر جز خودش گزینه‌اش هستن، که خب باز همون آش و همون کاسه که قبل ادعای نقشش بود.

پس فکر می‌کنم خود ادعای نقش امین هم جای بررسی داره و به قطعیت نمی‌شه بهش اعتماد کرد.
تا من این پست رو بنویسم دو صفحه دیگه حرف زدید. من برم بخونم ببینم چی گفتید.

Underwood
پسندها
476
من چون تا نصف شب بیرونم بعیده به این فاز برسم من با گوشی تهش اندازه همین پست میتونم بدم :)) گوشی باز نیستم :)) اینم فقط برای چاوش و هادی مینویسم.

اما اول بگم چرا فقط چاوش و هادی

تا الان مطمئن بودم هادی مافیاست، چاوش بیگناه یا لوسیفره. الان با این چیز شعرایی که چاوش تفت میده و ارجاع میده تو استدلال هاش به فشاری که من صبح بهش آوردم و بازی امروز عصرمو نمی بینه و‌میه دست دوستی منو پس داده و فلان، واقعا تو ماهیتش شک کردم

بین شما دوتاتون با چیزی که کی پی گفته باکس نمیشید. در نتیجه اون یکی که مافیا نیست و یحتمل اگر بیگناهه گوش کنه.

با چیزی که آرش نوشته شما هرچی جز مافیا امشب اعدام کنید برنده نمیشید، منم نیاز به استدلال کردن ندارم فقط میگم مافیائه من نیستم. در نتیجه منو اعدام کردین و بیگناه بودین هرکدوم، بدونید شانسی ندارین.

اگر منو اعدام کردید و مافیا بازی رو برد، خودتون می دونید بعد بازی، من اون بازی که باید می کردم رو کردم، شرفم هم حفضه حتی اگر هادی مافیا باشه و‌ببره، مشکل خودتون با شرف خودتون رو حل کنید :)) من سهمم یه فری بوده که کشیدمش بیرون :)) بیشتر اضافه کاریه.

حقیقتا خودتون دوتا یه فکری به حال شرفتون بکنید :))

اگرم یکیتون لوسیفیر هستین و یکیتون مافیا که خودتون میدونید :))

اینم‌که میگم استدلال ندارم چون حقیقتا تو بازی ای که رندوم توش گزینه اعدام در میاد با این استدلال که فلانی رو اعدام کنید، نبود چیزی از دست نمیدیم، استدلال کردن مفهوم نداره، صرفا باید انذار شرف بدی :))

کارکشته مافیا
پسندها
170
آقا من نمی‌فهمم دیگه :))

این @امین ادعای نقشش خیلی احمقانه‌س، ولی واقعا دلیلی نمی‌بینم گناهکار باشه و ادعای نقش کرده باشه. از اونور می‌گه هادی نقش من رو بلند کرده، اما باز نمی‌خواد بهش رای بده :)) یعنی چه گناهکار باشه چه بی‌گناه، ادعای نقش احمقانه‌ای کرده :))

این رابطه هادی و امین الان خیلی برام عجیبه. به هم می‌گن دروغ می‌گی و نقش ت اشتباهه و اینا، ولی از اونور خیلی با هم دوستانه هم بحث می‌کنن و نمی‌خوان رای بدن به هم. هادی می‌خواد بره به امیر رای بده، امین می‌خواد بره به ترسا/اشکان. واقعا نمی‌فهمم :))

@آرش

تو بیا دوست خوب منی، با هم می‌تونیم تراوشات داشته باشیم. به نظرت چه اتفاق بدی ممکنه بیفته اگه امیر اعدام شه، چه اتفاق بدی ممکنه بیفته اگه هادی اعدام شه؟

AKP

مافیایی
پسندها
208
نه خب مهمه تو این چیزی که چاوش داره میگه. چون اگه هادی رو شب ۳ پرسیدی چرا خواستی بعدش گزینه اعدام باشه. اینجا میتونی بیای بگی شب ۴ یعنی بعدش پرسیدم که صرفا این منطقیه منتهی نمیای اینو بگی :))
گفتم دیگه بارها که اول صبح که پا شدم به امیر گفتم هادی رو بزار کنار رضا اولویت باشه دلیلش این بوده که استعلام منفیشو داشتم:دی این چیزی که چاوش میگه رو هم جوابشو دادم

اینکه الان هرکسی می تونه دو تا فکت بیاره می ارزه به اینکه احتمال داره شهروند ببازه همین امشب ( با پیش فرض ذهنیت )
حداقلش اینه که اونجا قطعا مافیا هست. اگه شانسی بهش رای بدیم نمیبازیم. ولی شما سه تا ممکنه هیچکدومتون مافیا نباشید. شانس اینکه با ریاضی قطعی بازی بریم جلو بیشتره یا حدس تو؟:دی

بازم نگفتی چرا نقش منو بلند کردی:دی

کارکشته مافیا
پسندها
170
@امیر

تا الان مطمئن بودم هادی مافیاست، چاوش بیگناه یا لوسیفره. الان با این چیز شعرایی که چاوش تفت میده و ارجاع میده تو استدلال هاش به فشاری که من صبح بهش آوردم و بازی امروز عصرمو نمی بینه و‌میه دست دوستی منو پس داده و فلان، واقعا تو ماهیتش شک کردم

ببین من خب پستای صبح و عصرت رو با هم خوندم، برام فاصله زمانیش که معلوم نیس که رفتی فکر کردی. این اول.

دوم هم خب از دید من که بی‌گناهم، باید حق بدی همونجور که تو به من شک می‌کنی که مرض دارم، منم یهو در این تغییر رفتارت مرض ببینم دیگه، غیر اینه؟ :دی

مشکل اساسی‌م هم همینه که یهو اون نگاه مثبت‌اندیش رو گذاشتی کنار، انگار لازم دیدی شروع کنی بسترسازی برای اعدام من در آینده.

مافیایی
پسندها
309
بازم نگفتی چرا نقش منو بلند کردی:دی

اگه بازی های قبلی منو دیده باشی متوجه میشی که برای اعلام درصد شک هام نیازی به کارگاه بودن ندارم . تو همه ی بازیا این بوده .
بچه ها بهم میگن تیر غیب داری :دی شما هم بدون حالا .

کارکشته مافیا
پسندها
170
@امین

بیا این ریاضی قطعی‌ت رو توضیح بده من بفهمم چی شد دقیقا. الان این حالت که فری مافیا باشه و تنها مافیای مونده باشه، لوسیفر هم بین ترسا/اشکان نباشه رو چطوری حل می‌کنی؟
فری در پست بالا -> هادی

AKP

مافیایی
پسندها
208
اگه بازی های قبلی منو دیده باشی متوجه میشی که برای اعلام درصد شک هام نیازی به کارگاه بودن ندارم . تو همه ی بازیا این بوده .
بچه ها بهم میگن تیر غیب داری :دی شما هم بدون حالا .
خوب اینو اون موقعی که میپرسیدم از کجا میدونی میتونستی بگی:دی بجاش هی گفتی که تو میخوای نقش منو بکشی بیرون که حدسم بزنن:)) یه جورایی داشتی القا میکردی که من یه چیزی میدونم که شما نمیدونید امین میخواد از من بکشه بیرون اینو که مافیا منو حدس بزنه:دی
@امین

بیا این ریاضی قطعی‌ت رو توضیح بده من بفهمم چی شد دقیقا. الان این حالت که فری مافیا باشه و تنها مافیای مونده باشه، لوسیفر هم بین ترسا/اشکان نباشه رو چطوری حل می‌کنی؟
فری در پست بالا -> هادی

خوب میخوای تو 4 تا هادی رو بکن بیرون اون موقع:دی اینجوری با فرض اینکه هادی تک مافیای بازی باشه و اونجا هم لوسیفر نباشه، دو بار فرصت خطا دارید. خوبه؟ :-؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین