جدیدترین‌ها

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

AKP

مافیایی
پسندها
208
من باید کم کم برم. سعی میکنم با گوشی پیگیر باشم و جوابتون رو بدم تا حد امکان فقط شاید نتونم درست نقل قول و اینا بزارم. نظرم رو هم گفتم بهتره کجا رای بدیم. شماها اگه فکر میکنید جای دیگه ای بهتره بگید و همونجا رای بدید. راه قطعی ای که وجود نداره حالا نهایتا یکم ریسکی تر بازی کردید:دی

یه صحبت هم با دکتر بازی دارم اگه هنوز تو بازیه:دی اول بازی گفتم لطفا شبا منو سیو بده یه جوری ریختید سرم که احتمالا نداده:)) اگر بازی وارد فاز شب شد و اینا منو حدس نزده باشن ممکنه قبلا سهمیه حدسیشون رو استفاده کرده باشن. امیدوارم متوجه باشه امشب دیگه حتما باید من رو سیو بده. الان همتون دارید شبهه به کاراگاهی من وارد میکنید ولی کسی قطعی باهاش مشکل نداره پس احتمالا دارم راستش رو میگم دیگه. یه جورایی دیتای شهروندی من تو بازیه. اگه یه درصد اینا از حدسشون استفاده کرده باشن و دیگه حدسی نداشته باشن من رو سیو بدی که تو بازی باشم حتما احتمالا به نفع شهرونده. هر کسی امشب شات شه یکی از مشکوک ها حذف شده، حداقل حضورم یه گزینه مشکوک میتونه ازتون کم کنه فردا اگه بازی ادامه داشت:دی سیو بده پس امشب :دی

آرش
پسندها
337
تو بیا دوست خوب منی، با هم می‌تونیم تراوشات داشته باشیم. به نظرت چه اتفاق بدی ممکنه بیفته اگه امیر اعدام شه، چه اتفاق بدی ممکنه بیفته اگه هادی اعدام شه؟
ببین اگه امین واقعا کاراگاه باشه با کاری که کرده در هر صورت اگه امشب اشتباه اعدام کنیم مافیا با یه تیر احتمالی و حدس امین بازی رو می‌بره. نمی‌فهمم اگه کاراگاهه چرا برای این دیتای نسبتاً بدیهی چنین موقعیتی ایجاد کرد برای مافیا. چون میدونستیم که هادی و امیر با هم نیستن یا امیر و چاوش با هم نیستن. خیلی چیز خاصی دستگیرمون نشده که بیارزه به این شرایط. حالا اگه مافیا تیر نداشته باشه یا تیرش نشینه، شانس برد داریم در صورت خطا. ولی من در هر صورت ترجیح می‌دم این فاز به گناهکارترین گزینه‌ام رای بدم فارغ از سایدبندی‌ها و اینا.

مافیایی
پسندها
173
خیلی برام توهین آمیزه که اسم من و اشکان رو هی می‌ذارید کنار همدیگه. : ))

AKP

مافیایی
پسندها
208
خیلی برام توهین آمیزه که اسم من و اشکان رو هی می‌ذارید کنار همدیگه. : ))
کتار هم هست نیست، روبروی هم هست:دی

رای به اعدام: اشکان

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh
مافیایی
پسندها
309
رای ترسا رو فقط :)) بنظرم برنمیگشتی به مافیا بهتر بود .
اگه نمیخواید به امیر رای بدید ، به من رای بدید لطفا .
من مشکلی ندارم باش میرم بیرون .
تا شما شهروندای خفن بازیو در بیارید برا شهر :))

کارکشته مافیا
پسندها
170
@امین

ببین، این سناریو که من می‌گم اینه. فرض. کنی هادی تک مافیا باشه:

ما بریم اشکان رو اعدام کنیم، همین امشب می‌شیم ۶ تا. مافیا تیر بزنه و بشینه، می‌شیم ۵ تا. که یکیش هم لوسیفره. بعد تو رو حدس بزنه، می‌شیم ۴ تا. اینجا هادی رو اعدام کنیم، لوسیفر رفته تو ۳ نفر نهایی و بازی رو برده. باید لوسیفر اعدام بشه پس. در مورد لوسیفر هم که ایده‌ای نداریم، در نتیجه بازی رو باختیم احتمالا :))

تازه، لوسیفر هم می‌تونه کنستانتین رو حدس بزنه، یا کنستانتین خودش حدس اشتباه بزنه و بره بیرون، که اصلا اونجا که گفتم ۴ تا، شدیم ۳ تا و باز بازی تموم شده‌س.

تازه این فقط با یه اعدام اشکانه، ترسا هم که اعدام کنیم که هیچی دیگه :))

Underwood
پسندها
476
@امیر

ببین من خب پستای صبح و عصرت رو با هم خوندم، برام فاصله زمانیش که معلوم نیس که رفتی فکر کردی. این اول.

دوم هم خب از دید من که بی‌گناهم، باید حق بدی همونجور که تو به من شک می‌کنی که مرض دارم، منم یهو در این تغییر رفتارت مرض ببینم دیگه، غیر اینه؟ :دی

مشکل اساسی‌م هم همینه که یهو اون نگاه مثبت‌اندیش رو گذاشتی کنار، انگار لازم دیدی شروع کنی بسترسازی برای اعدام من در آینده.
نشد استدلالت چرته پسرم. من یقه هادی رو گرفتم تو‌داری ریز سوسه میای امیر رو اعدام کنیم هادی دلش خنک شه ؟

تو من، من تو. مثبتی برای اندیشیدن میمونه برات ؟ بعد من الان مسئله ام تو نیستی، هرچیم باشم تیازی به اعدام تو ندارم این دور :دی مرض میریزی رو منطق بازی‌و سوسه میای جوابتو میدم.

واقعیت اینه نظرم اینه مافیا باشی و ببری بهت میرسه چون خوب بازی کردی، بیگناه باشی و هادی مافیا ببره که شرفت میره چون سر کل کلت با من و کرم ریختن باختی و این باعث خوش حالی منه :)) لوسیفیر هم باشی شو شدی باز نمیبری به حدس مافیا برسه.

من وظیفه شهروندیم این بود بهتون بگم که بین شما سه تا من اون مافیا نیستم. سر کل کل با من خودتون رو اگر شهروندین به گا ندین :))

اشکان و ترسا و امین و آرشم که بینشون یکیشون اون یکی مافیا است (امین ۱۰۰ دی ۹۹ نیست) هم که به اندازه کافی منو امروز خوندن چیز جدیدی ندارم بهشون بدن.

حالا برین بزنید تو سر و کله هم :))
@امیر

ببین من خب پستای صبح و عصرت رو با هم خوندم، برام فاصله زمانیش که معلوم نیس که رفتی فکر کردی. این اول.

دوم هم خب از دید من که بی‌گناهم، باید حق بدی همونجور که تو به من شک می‌کنی که مرض دارم، منم یهو در این تغییر رفتارت مرض ببینم دیگه، غیر اینه؟ :دی

مشکل اساسی‌م هم همینه که یهو اون نگاه مثبت‌اندیش رو گذاشتی کنار، انگار لازم دیدی شروع کنی بسترسازی برای اعدام من در آینده.
نشد استدلالت چرته پسرم. من یقه هادی رو گرفتم تو‌داری ریز سوسه میای امیر رو اعدام کنیم هادی دلش خنک شه ؟

تو من، من تو. مثبتی برای اندیشیدن میمونه برات ؟ بعد من الان مسئله ام تو نیستی، هرچیم باشم تیازی به اعدام تو ندارم این دور :دی مرض میریزی رو منطق بازی‌و سوسه میای جوابتو میدم.

واقعیت اینه نظرم اینه مافیا باشی و ببری بهت میرسه چون خوب بازی کردی، بیگناه باشی و هادی مافیا ببره که شرفت میره چون سر کل کلت با من و کرم ریختن باختی و این باعث خوش حالی منه :)) لوسیفیر هم باشی شو شدی باز نمیبری به حدس مافیا برسه.

من وظیفه شهروندیم این بود بهتون بگم که بین شما سه تا من اون مافیا نیستم. سر کل کل با من خودتون رو اگر شهروندین به گا ندین :))

اشکان و ترسا و امین و آرشم که بینشون یکیشون اون یکی مافیا است (امین ۱۰۰ دی ۹۹ نیست و اشکان هم ۹۰ درصد نیست، از ترسا دیتا ندارم ممکنه، آرش محتمل ترینه) هم که به اندازه کافی منو امروز خوندن چیز جدیدی ندارم بهشون بدم

حالا برین بزنید تو سر و کله هم :))

مافیایی
پسندها
309
ترسا میاد دو حالت بررسی می کنه

میگه حالت اول اگه ادعای امین درست باشه باید گادفادر اعدام کنیم .
حالت دوم اگه ادعاش غلط باشه باید تامل کنیم ببینیم به کی رای بدیم .

بعد در یه حرکت رونالدینیویی به اشکان رای میده . بی ربط ترین گزینه بین دو تا حالتی که در نظر گرفته :))

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: ashkan27
مافیایی
پسندها
173
هادی
مشکل اینه که الان برای من بین تو/ امیر، اشکان گزینه‌ی محتمل‌تریه. متوجه نمی‌شم چرا انقدر به بیگناهیش ایمان داری.
تو پستم هم که گفتم نمی‌تونم مطمئن باشم بین تو و امیر.

چاوش
الان گزینه‌ی رایت کیه؟

کارکشته مافیا
پسندها
170
بابا امیر من اهل سوسه اومدن نیستم اصلا :)) حالا تو که به من کاری نداری دیگه، ولش کن ادامه نمی‌دم این بحث رو باهات. نظرت هم روی هادی هست و غیر قابل تغییره به نظر. نمی‌خوای خیلی حالت‌های دیگه هم صحبت کنیم ببینیم چی ممکنه ازش در بیاد، در نتیجه باز صحبتی ندارم باهات :))

بذا برم ببینم از ترسا و آرش و اشکان و امین چی می‌تونم در بیارم. هادی هم که رای اعدامش تویی مستقل از هر صحبتی :))

مافیایی
پسندها
309

اگه نمی تونی مطمئن باشی، حداقل زن باش و به من رای بده . اوکی ؟

اگه نمی تونی مطمئن باشی، حداقل زن باش و به من رای بده . اوکی ؟

کارکشته مافیا
پسندها
170
@ترسا

الان تو به نظرت اشکان تک مافیای باقی‌مونده‌س؟ یا دو تا مافیا موندن و یار داره؟ من نظر خاصی فعلا در مورد اشکان ندارم یه کم باید فک کنم، تو این رو بگو فعلا ببینم اگه به نظرت یار داره می‌تونیم رو اون یکی مافیا توافق کنیم :دی
@آرش

ولی من در هر صورت ترجیح می‌دم این فاز به گناهکارترین گزینه‌ام رای بدم فارغ از سایدبندی‌ها و اینا.

خب بیا این رو یه کم بشکاف برام. گناهکارترین گزینه‌ت کیه؟ به نظرت یه مافیا مونده یا دوتا یا سه تا؟

@هادی

در مورد فری می‌شه بهم بگی چرا با اینکه تو وصیتش هیچی در مورد نقش و ... ش نگفت، فکر می‌کنی مافیا نیس؟ بقیه چیزاش رو بی‌خیال :دی

مافیایی
پسندها
309
@چاوش

این پستمو بخونی متوجه میشی چرا همچین برداشتی دارم از بازی

AKP

مافیایی
پسندها
208
@امین

ببین، این سناریو که من می‌گم اینه. فرض. کنی هادی تک مافیا باشه:

ما بریم اشکان رو اعدام کنیم، همین امشب می‌شیم ۶ تا. مافیا تیر بزنه و بشینه، می‌شیم ۵ تا. که یکیش هم لوسیفره. بعد تو رو حدس بزنه، می‌شیم ۴ تا. اینجا هادی رو اعدام کنیم، لوسیفر رفته تو ۳ نفر نهایی و بازی رو برده. باید لوسیفر اعدام بشه پس. در مورد لوسیفر هم که ایده‌ای نداریم، در نتیجه بازی رو باختیم احتمالا :))

تازه، لوسیفر هم می‌تونه کنستانتین رو حدس بزنه، یا کنستانتین خودش حدس اشتباه بزنه و بره بیرون، که اصلا اونجا که گفتم ۴ تا، شدیم ۳ تا و باز بازی تموم شده‌س.

تازه این فقط با یه اعدام اشکانه، ترسا هم که اعدام کنیم که هیچی دیگه :))

خوب این منطقیه. اگه از چند ساعت قبل روی این حالت های ریاضیش بحث میکردین بهتر بود:دی
حالا اگر به هادی رای بدیم و مافیا نباشه و دو سه تا مافیا اونور مونده باشه چی؟
در هر صورت امکان برد قطعا نیست دیگه نمیدونم. هر مسیری که خرد جمعی بگه

آرش
پسندها
337
دیتای امین یه حالت دیگه هم داره الان ته و توشو از گاد دراوردم. مافیا ساقی داره ساقی اگه کاراگاه رو هدف بده کاراگاه هر کی بپرسه بهش بیگناه اعلام می‌شه. کلا نمی‌شه بهش استناد کرد به نظرم چه واقعا کاراگاه باشه چه نباشه. منتهی دیگه الان واقعا مغزم نمی‌کشه ببینم اگه کاراگاه نباشه بازیش چیه امین باهامون. :))

من بین امیر و اشکان شک دارم الان بیشتر. حالا امیر اگه می‌خواد من و هادی رو با هم بذاره و نبینه که هادی کل فاز داشت آرش آرش می‌کرد من صحبتی ندارم :))

کارکشته مافیا
پسندها
170
@هادی

این رو خوندم، ولی جواب سوال من رو نمی‌ده. چی شد تو وصیتش هیچی نگفت و فقط به شهروندا گفت گلابی؟ :دی

مافیایی
پسندها
173
چاوش
به نظر من یه مافیای دیگه هنوز هست تو بازی به یه احتمال خوبی. من دیشب رضا که اعلام شد رفتم پست‌های دم اعدام رو نگاه کردم و به نظرم اومد که سه نفر (اشکان، امیر و امین) انگار آگاهی قبلی داشتن که رضا قراره بیگناه اعلام بشه.
یکیشون هم که اشکانه. همچنان امیر و امین هم به نظر میاد دیروز یه راه در رو کاشتن برای خودشون. اینکه احتمالا یک آگاهی قبلی بوده از نقش رضا، یعنی احتمالا رضا لباس نداشته دیگه. نمی‌دونم منظورم رو رسوندم یا نه.

من تو پستم گفتم بهتره پدرخوانده رو اعدام کنیم. مشکل اینه که هیچ قطعیتی نیست. یعنی کفه‌ی هیچکدومتون سنگین‌تر از اون یکی نیست. پس حداقل می‌شه به گزینه‌ای که الان محتمل‌تره رای رای بدیم.

واسه همین از تو دارم می‌پرسم. سه گزینه‌ی پدرخوانده رو میزه دیگه. امیر و هادی که تکلیفسون مشخصه و به نظرم احتمالا یکی بین همین دوتا مافیاست.
مشکلم اینه که اعدام فری می‌تونه با جفتشون توجیه بشه.
یعنی امیر تو بحث زرگری بوده با فری‌. یه رای هم داده رفته و فکر نمی کرده فری یهو اعدام بشه. بعدش دیگه نمی‌تونسته نظرش هم تغییر بده.
از این ور هادی هم داشته از فری دفاع می‌کرده.
این وسط، هادی خیلی شو بازی می‌‌کنه. امیر این جودی بود که فاز اول رای نداد به امین و با اجماع اشکان مخالفت کرد. اشکان هم فرداش اومد به من رای داد فقط‌. یعنی امیر کشک، اونم وقتی خود امین اومد گفت امیر ازم دفاع کرده.
فکر کنم امیر هم جزو اولین نفراتی بود که گفت اقا این اشکان مدل بازیش همینه. باید برم یه نگاه بندازم به پست‌هاش.
حالا اگه امین کلا کاراگاه نباشه، ممکنه خودش مافیا باشه، اومده یه اعدام مفت بگیره که براش فرقی نداشته ترسا یا اشکان. در این صورت اشکان هم لابد بیگناهه که تو کت من نمی‌ره ولی نمی‌خوام رضا بازی و هادی بازی هم در بیارم واقعا. یک درصد اشکان بیگناه باشه، و رضا هم لباس باشه که اشکان رو بیگناه گرفته بود؛ این جوری می‌تونیم بگیم امین کلا یه اعدامی می‌خواد.

کارکشته مافیا
پسندها
170
@آرش

ولی من در هر صورت ترجیح می‌دم این فاز به گناهکارترین گزینه‌ام رای بدم فارغ از سایدبندی‌ها و اینا.

خب بیا این رو یه کم بشکاف برام. گناهکارترین گزینه‌ت کیه؟ به نظرت یه مافیا مونده یا دوتا یا سه تا؟

@هادی

ببین من یه مشکل بنیادی دارم با با سناریویی که تو برای بازی می‌چینی، خودت هم باید منطقا داشته باشی :)) اگه می‌گی ۳ مافیا مونده، تو خیلی راحت باید اعدام شی حقیقتا :)) من که واقعا راحت می‌تونم قانع شم بهت رای بدم، ۳ تا مافیا هم رای می‌دن. این رفتن بازی سمت اشکان/ترسا، خودش نشون می‌ده ۳ مافیا غیر تو نمونده :))

مافیایی
پسندها
173
اقا ولی مگه اون رای‌گیری بالا همین که گزینه رو بزنیم قطعی می‌شه؟ من واسه همین تو تاپیک ننوشتم که اگه خواستم گزینه‌ی دیگه هم اضافه کنم به اشکان. تصورم این بود که اون بالاییه رو می‌شه تغییر داد که مثلا گزینه اضافه یا کم کرد تا وقتی تو تاپیک با قرمز ننوشتیم.

کارکشته مافیا
پسندها
170
@ترسا

موافقم با حرفات. به صورت کلی، نظر من اینه اگه بخوایم اشکان رو اعدام کنیم، امیر رو باید اعدام کنیم جاش. یعنی اگه اشکان مافیا باشه، امیر هم مافیاس، در نتیجه اعدام امیر ارجح هست به اعدام اشکان. موافقی با این یا مخالفتی داری با این قضیه؟ :دی

حالا اینکه امیر باید اعدام شه یا هادی رو نمی‌دونم :))

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین