من باید کم کم برم. سعی میکنم با گوشی پیگیر باشم و جوابتون رو بدم تا حد امکان فقط شاید نتونم درست نقل قول و اینا بزارم. نظرم رو هم گفتم بهتره کجا رای بدیم. شماها اگه فکر میکنید جای دیگه ای بهتره بگید و همونجا رای بدید. راه قطعی ای که وجود نداره حالا نهایتا یکم ریسکی تر بازی کردید
یه صحبت هم با دکتر بازی دارم اگه هنوز تو بازیه
اول بازی گفتم لطفا شبا منو سیو بده یه جوری ریختید سرم که احتمالا نداده
اگر بازی وارد فاز شب شد و اینا منو حدس نزده باشن ممکنه قبلا سهمیه حدسیشون رو استفاده کرده باشن. امیدوارم متوجه باشه امشب دیگه حتما باید من رو سیو بده. الان همتون دارید شبهه به کاراگاهی من وارد میکنید ولی کسی قطعی باهاش مشکل نداره پس احتمالا دارم راستش رو میگم دیگه. یه جورایی دیتای شهروندی من تو بازیه. اگه یه درصد اینا از حدسشون استفاده کرده باشن و دیگه حدسی نداشته باشن من رو سیو بدی که تو بازی باشم حتما احتمالا به نفع شهرونده. هر کسی امشب شات شه یکی از مشکوک ها حذف شده، حداقل حضورم یه گزینه مشکوک میتونه ازتون کم کنه فردا اگه بازی ادامه داشت
سیو بده پس امشب 

یه صحبت هم با دکتر بازی دارم اگه هنوز تو بازیه
اول بازی گفتم لطفا شبا منو سیو بده یه جوری ریختید سرم که احتمالا نداده
اگر بازی وارد فاز شب شد و اینا منو حدس نزده باشن ممکنه قبلا سهمیه حدسیشون رو استفاده کرده باشن. امیدوارم متوجه باشه امشب دیگه حتما باید من رو سیو بده. الان همتون دارید شبهه به کاراگاهی من وارد میکنید ولی کسی قطعی باهاش مشکل نداره پس احتمالا دارم راستش رو میگم دیگه. یه جورایی دیتای شهروندی من تو بازیه. اگه یه درصد اینا از حدسشون استفاده کرده باشن و دیگه حدسی نداشته باشن من رو سیو بدی که تو بازی باشم حتما احتمالا به نفع شهرونده. هر کسی امشب شات شه یکی از مشکوک ها حذف شده، حداقل حضورم یه گزینه مشکوک میتونه ازتون کم کنه فردا اگه بازی ادامه داشت
سیو بده پس امشب