جدیدترین‌ها

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارکشته مافیا
پسندها
170
@آرش

گفتم دیگه، سر همین من به امیر رای دادم تهش. دیدم اگه هادی مافیا باشه، امین رو حدس می‌زنه که رایش بپره و امیر اعدام شه. نکرد این کار رو پس یا امین دروغ گفته یا هادی مافیا نیس، در هر صورت اعدام امیر بهتر بود.

من رای‌م امین هست الان راستش. به نظرم مافیاس. اون ادعای نقش کارآگاهی‌ش هیچ جوره بی‌گناه در نمیاد.
@ترسا

ببین راستش برام ۵۰ ۵۰ عه. اما چون داره می‌گه هر رای‌ای که من می‌دونم، اونم می‌ده، فکر نمی‌کنم بهش و فعلا نگهش می‌دارم. به خودم که اعتماد دارم، اینجوری رای‌هام دوتاس :))

اگه به من اعتماد دارین این فاز لااقل ولش کنین :دی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Arsonist
کارآموز مافیا
پسندها
162
@چاوش
اصلا چرا امین رو تیر یا حدس نزدن :| الان که فکرشو می‌کنم این عجیب‌تره خیلی.
امین لوسیفر هست.
من وسط میتینگ دارم پست میدم. میتینگم تموم شد میام سوال چاوش رو جواب میدم. همتون جواب بدید لطفا.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh
آرش
پسندها
337
به نظرم همون ۴ بیگناهیم و ۱ مافیا
امین رو من بیگناه داشتم ولی نمیفهمم اگه بیگناهه و کاراگاهه چرا تو بازیه الان :)) بعدش به اشکان شک دارم بعدش به ترسا.

مافیایی
پسندها
173
اگه می‌گفتی ۴۹/۵۱ آماده بودم تو تاپیک بگم شما جفتتون مافیایید. : )))
یعنی مدال بهترین سیو هم‌تیمی در تاریخ رو بهت می‌دادم. چون فاز قبلی هم تو نذاشتی اشکان رو اعدام کنیم. ولی بازم می‌پذیرم این جوابت رو.

الان دوتا حالت هست.
حقیقتش من فکر می‌کنم یه مافیا تو بازی باشه. یعنی امیر بازیش بی‌گناهانه نبود خب. همین شک رو داشتم که بهش رای دادم دیگه.
اون رای اول به فری هم داده که زرگری داشته باشن تو پرونده‌شون، انتظار نداشته همه یهو به فری رای بدن.
در این صورت فکر می‌کنم یار سوم امین باشه.
رای داد به هادی از اول، و ادعای نقشش که رو هوا بود.
تاثیر ادعای نقشش دقیقا همین بود که نزدیک بود رای‌گیری بین امیر و هادی کلا کنار بره. یعنی دو گروه کرد. امیر رو گذاشت گروه الف. بعد تمرکز رو سعی داشت بیاره رو گروه ب که یعنی امیر اصلا تو رای‌گیری نیاد. آخرش هم که به هادی رای داد.

اما،
اشکان خیلی با اطمینان می‌گه امیر بی‌گناه بود. یه چیزی می‌دونه دیگه لابد. : )))
با این اوصاف اگه دوتا مافیا تو بازی باشه، نظرم رو امین و اشکانه. یعنی گزینه‌ی چاوش و اشکان هم وجود داره ولی محتمل‌تر می‌دونم که بین آرش و چاوش، یکیتون لوسیفر باشه یکیتون هم بی‌گناه.
امین الان تو هر دو حالت گزینه‌ی مشترکه.

آرش و چاوش، نظرتون رو بگید.

آرش
پسندها
337
من موافقم دیگه نمی‌کشم واقعا پاره شدم امروز
امین صحبت اخر رو بکن بریم :))

کارکشته مافیا
پسندها
170
من چیزی که هیچ رقمه قابل درک نیس برام، تیر به هادی هست :)) من بلاشک این فاز هادی رو اعدام می‌کردم اگه تیر نخورده بود، هیچ تردیدی نداشتم :)) شما هم احتمالا همین کار رو می‌کردین، نه؟ :دی

تنها حالتی که می‌تونم تیر به هادی رو توجیه کنم، اینه که امیر مافیا بوده، یارش هم امین عه، اینجوری بوده با ادعای کارآگاهی امین که گندش در اومده و بعد هادی اعدام می‌شده و راه پیروزی نداشتن، اینجوری بوده که برای خنک شدن دلش، گفته هادی رو تیر بزنیم :)) جز این واقعا هیچ دلیلی من برای تیر خوردن هادی نمی‌بینم :))

شما می‌تونین دلیل دیگه‌ای براش ببینین؟ :))

حالا در هر صورت ولی اون نظر در مورد بالانس و تک تک افراد رو بدین، شاید چیزی از توش در اومد به درد خورد :دی

برای محکم‌کاری نهایی :))

AKP

مافیایی
پسندها
208
فری که مافیا اعلام شد. الان یه حالتی هست جفتشون مافیا باشن، اونم اینه فری لباس نبوده باشه، امیر لباس بوده باشه.
خوب اگه جفتشون مافیا بودن امیر مریض بوده جو رو علیه یارش شروع کنه؟ :دی
کل حرف هادی این بود فری رو پوش کردن. یارشو که پوش نکرده:دی

کارکشته مافیا
پسندها
170
@امین

یعنی حرفت اینه جفت فری و امیر بی‌گناه بودن؟
یا می‌گی امیر و هادی جفت بی‌گناهن؟ جدای اینکه امیر می‌تونه لوسیفر هم باشه حالا مستقل از قضیه لباس.

AKP

مافیایی
پسندها
208
@امین

یعنی حرفت اینه جفت فری و امیر بی‌گناه بودن؟
یا می‌گی امیر و هادی جفت بی‌گناهن؟ جدای اینکه امیر می‌تونه لوسیفر هم باشه حالا مستقل از قضیه لباس.

مافیا نبودن دیگه حالا هرچی بودن

کارکشته مافیا
پسندها
170
کدوما؟ «هادی و امیر» یا «فری و امیر»؟

کارآموز مافیا
پسندها
162
یک بار همه برای همیشه همه بیان بنویسن از نظرشون قضیه لباس چی بوده.

نظر من:
فری - مافیا
رضا لباس داشته - مافیاست
امیر - بی‌گناه

میدونم هزار تا احتمال دیگه هم هست، اما واقعا این حالتی که نوشتم احتمالش از همه بیشتره.

دلایل:
احتمال اینکه فری اون شب اعدام‌ شه خیلییییییییییی کم‌ بود! مافیا چطوری همچین ریسکی کرده که تک لباسش رو واسه فری خرج کنه؟ فری ثانیه اخر با رای آرش اعدام شد. پس واقعا احتمال لباس فری نزدیک صفره.

رضا در حالی اعدام‌ شد که داشت همه تلاشش رو میکرد فری اعدام نشه! در نتیجه از همون دقایق اولیه روز جدید معلوم بود قراره به رضا رای بدیم. رضا با قاطعیت آرا حذف شد. اینجوری نبود که در کمال ناباوری رای بیاره که! پس حدسش واسه مافیا سخت نبوده که امشب رضا اعدام میشه! در نتیجه اگر لباسی در بازی استفاده و اعلام شده، اون لباس مال رضاست.

چطوری میگید امیر لباس داشته اخه؟ امیر ثانیه اخر با تغییر رای چاوش اعدام شد. مافیا چطوری بیاد این اتفاقات رو حدس بزنه اخه؟

به نظر من به احتمال ۹۹٪ فری و امیر لباس نداشتن.
به احتمال ۶۰٪ رضا لباس داشته.

الان تو مغزم واسه اینکه به یک میلیون حالت مختلف فکر نکنم، خیلی راحت فرض میکنم رضا لباس داشته. تموم شد و رفت.

با قضیه لباس موافقید؟ اگه نه تحلیل شما چیه؟

AKP

مافیایی
پسندها
208
من ترسا رو فکر نمیکنم با پست دیروزش مافیا باشه. سه تای دیگه مشکوکین همتون. احتمالا به اشکان رای میدم ولی داره لجمو درمیاره:))
کدوما؟ «هادی و امیر» یا «فری و امیر»؟
هادی و امیر
فری مافیا بود بابا دیگه. مشخصه.
یک بار همه برای همیشه همه بیان بنویسن از نظرشون قضیه لباس چی بوده.

نظر من:
فری - مافیا
رضا لباس داشته - مافیاست
امیر - بی‌گناه

میدونم هزار تا احتمال دیگه هم هست، اما واقعا این حالتی که نوشتم احتمالش از همه بیشتره.

دلایل:
احتمال اینکه فری اون شب اعدام‌ شه خیلییییییییییی کم‌ بود! مافیا چطوری همچین ریسکی کرده که تک لباسش رو واسه فری خرج کنه؟ فری ثانیه اخر با رای آرش اعدام شد. پس واقعا احتمال لباس فری نزدیک صفره.

رضا در حالی اعدام‌ شد که داشت همه تلاشش رو میکرد فری اعدام نشه! در نتیجه از همون دقایق اولیه روز جدید معلوم بود قراره به رضا رای بدیم. رضا با قاطعیت آرا حذف شد. اینجوری نبود که در کمال ناباوری رای بیاره که! پس حدسش واسه مافیا سخت نبوده که امشب رضا اعدام میشه! در نتیجه اگر لباسی در بازی استفاده و اعلام شده، اون لباس مال رضاست.

چطوری میگید امیر لباس داشته اخه؟ امیر ثانیه اخر با تغییر رای چاوش اعدام شد. مافیا چطوری بیاد این اتفاقات رو حدس بزنه اخه؟

به نظر من به احتمال ۹۹٪ فری و امیر لباس نداشتن.
به احتمال ۶۰٪ رضا لباس داشته.

الان تو مغزم واسه اینکه به یک میلیون حالت مختلف فکر نکنم، خیلی راحت فرض میکنم رضا لباس داشته. تموم شد و رفت.

با قضیه لباس موافقید؟ اگه نه تحلیل شما چیه؟
اگه بین این سه تایی که رفتن کسی لباس داشته بله رضا بوده ولی شاید فرد ملبس هنوز تو بازی هم باشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh
کارآموز مافیا
پسندها
162
بعد من این وسط، از کار مافیا در عجبم که هادی رو زده. هادی خیلی گزینه جدی اعدام بود امروز با توجه به بی‌گناهی امیر. واقعا نمی‌فهمم :))
بچه‌ها، الان ۵ نفریم. هر کس، بیاد این کارا رو بکنه لطفا.

۱- بگه به نظرش بالانس فعلی بازی چیه، یعنی چند تا مافیا موندن و آیا لوسیفر هست یا نه و اینا.

۲- نظرش رو در مورد تک تک ۴ نفر دیگه بگه که چیه، یه خلاصه دلیلش برای اون فرد هم بگه.

با تشکر :دی
بالانس:
۳ شهر
۱ لوسیفر (امین)
۱ مافیا (ترسا)

چاوش ذهن کنجکاو داره. دلش واسه شهر میسوزه. تا ثانیه اخر میمونه رای عوض میکنه. چاوش شهره.

آرش با درصد کمتری نسبت به چاوش شهره. رای ۵ ام و حساس و تاثیر گذار رو به فری داد. (فری ۹۹.۹۹ درصد لباس نداشته)

امین نمیتونه مافیا باشه، چون واسه اعدام فری خیلی تلاش کرد. امین لوسیفر هست، چون تنها کسی که بجز کاراگاه میتونه بی‌گناهی یا گناهکار بودن افراد رو بفهمه لوسیفره. امین ترس از حدس زده شدن توسط مافیا داشت، واسه همین به دروغ گفت کاراگاه هست.

ترسا با حذف گزینه میشه تنها مافیا بازی. یه جا با رضا (مافیا لباس دار) سعی کردن منو پوش کنن.
جز اون، تحلیل هاش و کار هاش باهم جور در نمیاد.

چاوش لطفا نظرت رو در مورد تک تک جملاتم بگو.

AKP

مافیایی
پسندها
208
ببینید الان 3 تا مافیا که تو بازی نیست، یا یکی هست یا دوتا

امیر رو که توضیح دادم چرا مافیا نبوده. نهایتا لوستری چیزی :دی
حالا یا رضا مافیا بوده یا نبوده، مافیا بودن رضا فقط در حالتیه که فری هم مافیا بوده باشه. اگر هم رضا مافیا نبوده پس بازم یه گزینه برای مافیای خارج شده بیشتر نمیمونه که فری میشه.

کارآموز مافیا
پسندها
162
امین دیشب استعلام کیو گرفتی کاراگاه عزیزم؟ 🤣

کارکشته مافیا
پسندها
170
من نظرم رو در مورد محتمل‌ترین بالانس ممکن بدم، اینه برای من:

فری مافیا بوده بدون لباس
رضا مافیا بوده با لباس
امیر یا بی‌گناه بوده، یا لوسیفر بوده جادو کرده.

می‌تونن رضا و امیر لوسیفر/مافیای برعکس بوده باشن، اما رضا برام بیشتر مافیاس، چون اون ادعای رویین‌تن بودنش، به نظرم هدفش بیرون کشیدن رویین‌تن بود برای حدس که لوسیفر براش پوینتی نداره، ولی مافیا داره. البته ممکن هم بوده لوسیفر باشه، بخواد با اون قضیه اعدام نشه، شب هم ضد ضربه‌س و خب ادعای رویین‌تن بودنش می‌تونه تقویت بشه. دونسته هم که رویین‌تن واقعی مخالفت خاصی نمی‌کنه باهاش از ترس حدس.

نمی‌دونم این رو پس، رضا می‌تونه لوسیفر هم بوده باشه، در نتیجه امیر بشه مافیای با لباس :))

====

@اشکان

ببین امین و آرش می‌تونن مافیا باشن که با رای به فری، اعتماد بخرن. مطمئن نیستم نباشن. اما بیا فرض کنیم همه حرفات درسته. اگه بالانس واقعا ۳-۱-۱ باشه، چون فاز شب و حدس نداریم دیگه (اگه کسی ادعای نقش نکنه)، فرقی نداره لوسیفر رو اعدام کنیم یا مافیا. لوسیفر اعدام کنیم بهتره صرفا، چون بعدش برای مافیاهه دو تا شانس داریم. اگه اول مافیا رو اعدام کنیم، بعدش برای لوسیفر یه شانس داریم فقط (چون لوسیفر تو سه نفر می‌بره).

پس اگه می‌گی امین لوسیفره و ترسا مافیا، رای‌ت بینشون باید امین باشه، درسته؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ashkan27
کارآموز مافیا
پسندها
162
اره درسته 👍🏻

اگه همه پیش فرض هام درست باشه، کار منطقی اینکه به امین رای بدیم. چون لوسیفره.

آرش
پسندها
337
امین یعنی تو داری روی حرف هادی‌ای که میگفت فری لباسه و امیر مافیاست میگی امیر مافیا نیست؟ فقط همون یه تیکه حرفش که گفت امیر پوش کرده رو برداشتی؟ :دی

AKP

مافیایی
پسندها
208
ببین امین و آرش می‌تونن مافیا باشن که با رای به فری، اعتماد بخرن. مطمئن نیستم نباشن
خودت نمیتونی مافیایی باشی که رای به فری دادی که اعتماد بخری؟ :دی

مافیایی
پسندها
173
فری لباس نبوده.
دیگه این رو که دو فازه داریم سرش بحث می‌کنیم.

امیر چرا نه؟
حتی قبل اینکه رضا اعدام بشه تقریبا توافق شده بود که بعدش هم امیر رو اعدام کنیم. قطعی نبود ولی کاملا گزینه‌اش روی میز بود.
امیر هم خودش می‌دونسته قرار نیست به هر دلیلی که خودش داره تو تاپیک زیاد فعالیت کنه. پس می‌دونسته نسبت به هادی احتمال اعدامش بیشتره.

اعدام رضا هم باز اونقدر قطعی نبود. ممکن بود هادی به جاش رای بیاره.

ولی لوسیفر هم می‌تونه باشه. یعنی اگه انتظار داشته که اعدام بشه، لوسیفر هم بوده و جادو کرده منطقیه.

بی‌گناهیش فقط نمی‌شینه برام.

-----
امین می‌شه بگی چطور دیشب قانع شدی که باید از بین هادی و امیر، به هادی رای بدی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین