جدیدترین‌ها

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

AKP

مافیایی
پسندها
208
امین یعنی تو داری روی حرف هادی‌ای که میگفت فری لباسه و امیر مافیاست میگی امیر مافیا نیست؟ فقط همون یه تیکه حرفش که گفت امیر پوش کرده رو برداشتی؟ :دی
پست 66 رو ببین اثبات مافیایی فری هست. امیر بیماره بیاد تو گیجی شهر به یارش رای بده؟ :دی
پست 614. بببخشید

کارآموز مافیا
پسندها
162
احتمال دوم از نظرم اینه:

اصلا لباسی اعلام نشده! لباس رو جایی خرج کردن و طرف اعدام نشده.

رضا لوسیفری بوده که به درستی حدس زده اعدامش میکنن، واسه همین بی‌گناه خونده شده.

اینطوری بالانس میشه
۳ شهر
۲ مافیا
۰ فرعی

در این حالت که امین لوسیفر نباشه، احتمال شهر بودنش بیشتر از ترسا و آرش هست! چون امین خیلی تلاش کرد فری اعدام‌ شه.

در حالت اول که ۳-۱-۱ هست:
امین لوسیفر
ترسا مافیا
اولویت اعدام: امین

در حالت دوم که ۳-۲-۰ هست:
ترسا مافیا
آرش مافیا ۹۰ درصد
امین مافیا ۱۰ درصد
اولویت اعدام: ترسا

در مجموع به نظرت اگه پیش فرض هام درست باشه، رای به ترسا منطقی تر نیست؟

مافیایی
پسندها
173
من ترسا رو فکر نمیکنم با پست دیروزش مافیا باشه. سه تای دیگه مشکوکین همتون. احتمالا به اشکان رای میدم ولی داره لجمو درمیاره:))

هادی و امیر
فری مافیا بود بابا دیگه. مشخصه.

اگه بین این سه تایی که رفتن کسی لباس داشته بله رضا بوده ولی شاید فرد ملبس هنوز تو بازی هم باشه
لجمو در میاره با منی؟ = )))
ببین تو دیروز جز امیر تنها کسی بودی که با قاطعیت به هادی رای داری.
بعد تو ادعای کاراگاهی کردی. چطوری نه حدس زدنت نه تیر زدن؟ غیر اینه که حدس و تیر به عهده‌ی خودت بوده؟ :))
یعنی خودت بودی شک نمی‌کردی به این دوتا نکته؟

کارکشته مافیا
پسندها
170
من باید برم بیرون، دیگه برگردم برای شما خیلی دیره. عجله نکنیم بازی رو :دی

AKP

مافیایی
پسندها
208
لجمو در میاره با منی؟ = )))
ببین تو دیروز جز امیر تنها کسی بودی که با قاطعیت به هادی رای داری.
بعد تو ادعای کاراگاهی کردی. چطوری نه حدس زدنت نه تیر زدن؟ غیر اینه که حدس و تیر به عهده‌ی خودت بوده؟ :))
یعنی خودت بودی شک نمی‌کردی به این دوتا نکته؟
اسمت اشکانه؟ :دی

مافیایی
پسندها
173
اشکان به هر دری حاضره بزنه که فقط به من رای بده. :))
دلیلش رو می‌دونم دیگه. مطمئنی بی‌گناه/بی‌گناهان دیگه رو جز من می‌تونی راضی کنی بهت رای ندن ولی من رو نمی‌تونی. :))

کارآموز مافیا
پسندها
162
چاوش من pacific time هستم.
اومدی بیا قشنگ درست تحلیل کنیم. اگه واقعا ۳ تا شهر تو بازی مونده باشن بین ۵ نفر، زشته ببازیم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh
مافیایی
پسندها
173
اسمت اشکانه؟ :دی

بلانسبت. :دی
جمله‌ات رو بخون دوباره. انگار منظورت من بودم.
اگه اشتباه کردم که هیچی. ولی بازم یه توضیح بده رای دیشب رو.

آرش
پسندها
337
چی شد بریم فردا بیایم؟ بخوابم؟

کارآموز مافیا
پسندها
162
اشکان به هر دری حاضره بزنه که فقط به من رای بده. :))
دلیلش رو می‌دونم دیگه. مطمئنی بی‌گناه/بی‌گناهان دیگه رو جز من می‌تونی راضی کنی بهت رای ندن ولی من رو نمی‌تونی. :))

با فرض بی‌گناهی من به بازی نگاه کن.

یا بهم بگو چرا پیش‌فرض هام منطقی نیست.
یا بگو با توجه به درست بودن پیش‌فرض هام، نتیجه گیریم غلطه.

من‌کاملا آماده هستم قانع بشم.

کارکشته مافیا
پسندها
170
منظورم این بود بذاریم برای فردا با خیال راحت تصمیم بگیریم و سرعتی نکنیم الان.

یکی امین جواب همین سوالای ترسا رو بده ببینیم چی می‌گه، یکی هم یکی به من توضیح بده چی شده مافیا هادی رو زده و مثلا من که اینقد سفید شدم رو نزده؟ می‌فهمم ممکنه ترسیده باشه ضد ضربه باشم یا دکتر نجاتم بده، ولی بازم اون چند درصد احتمالی که من بمیرم بهتر از مردن هادی بوده، هادی صد در صد اعدام بود با بی‌گناه اعلام شدن امیر :))

کارآموز مافیا
پسندها
162
از اونجایی که احتمال بالانس ۳-۱-۱ رو نزدیک ۶۰ درصد میدونم و احتمال بالانس ۳-۲-۲ رو نزدیک ۴۰ درصد میدونم.

تو احتمال ۶۰٪: آرش صفر درصد مافیاست
تو احتمال ۴۰٪: آرش ۹۰ درصد مافیاست

پس در حالت کلی آرش واسم ۳۶٪ مافیاست. پس فرض اصلیم اینکه شهره.
ولی اینجای بازی که هیلی حساسه نمیبینم بیاد تحلیل های خوبی ارائه کنه.

آرش نگاهم بهت مثبته، منتظر تحلیل هات هستم.

آرش
پسندها
337
ولی اینجای بازی که هیلی حساسه نمیبینم بیاد تحلیل های خوبی ارائه کنه.
چون دارم بیهوش می‌شم لعنتی اینجا ساعت ۲ نصفه شبه =))

من رفتم بخوابم فردا بازی کنیم.

مافیایی
پسندها
173
با فرض بی‌گناهی من به بازی نگاه کن.

یا بهم بگو چرا پیش‌فرض هام منطقی نیست.
یا بگو با توجه به درست بودن پیش‌فرض هام، نتیجه گیریم غلطه.

من‌کاملا آماده هستم قانع بشم.

تا الان که نمی‌خواستی با من حرف بزنی. : )))
ببین، تو یه متر و معیارهایی برای خودت گذاشتی که با همون‌ها نتیجه گیری می‌کنی و کاملا ممکنه غلط باشن.
همه‌ی بنا رو گذاشتی به اعدام فری که کی تلاش کرد کی نکرد.

یک، با این معیار تو خودت دقیقا عمل من رو انجام دادی. پس تفاوت بین من و تو واضحا باید بازیمون به جز اون فاز بشه. خودت بگو کی گناهکاره حالا؟

دو، اصلا اینکه هم‌تیمی فری نخواسته به فری رای بده اشتباهه. دارم می‌گم، من اگه هم‌تیمی فری بود صد درصد بهش رای می‌دادم‌. یعنی اگه ما هم‌تیمی بودیم که یعنی اونم مافیاست قطعی و منم می‌دونستم لباس نداره. علم غیب داشتم که تو و صدرا هم قرار نیست رای بدید؟ ممکن بود رای بدید، من تک نفری بشم که به فری رای نداده. می‌افتادم تو دردسر درحالی که می‌تونستم بیام بهش رای بدم و راحت سفید بازی بشم. همون کاری که شما کردید.
حالا اگه می‌خوای بگی شاید تو مطمئن نبودی فری اعدام بشه و این حرف‌ها، من ببینم هم‌تیمیم تو خطر اعدامه فقط، رایم رو می‌دم. منتظر نمی‌مونم اعدامش قطعی بشه. برو از آرش بپرس که دو دور پیش هم‌تیمی و مافیا بودیم و تو گروه بهش گفته بودم عین همین جمله رو.

سه، می‌گی ترسا با رضای مافیا من رو پوش کرده. پس اونی که فاز اول می‌خواست رو امین اجماع کنه چیه اسمش؟ پوش نبود اون؟ همین الان حرکت تو پوش نیست مگه که دویست‌تا احتمال می‌چینی تا فقط برسی به اینکه همه به من رای بدن؟ فاز دوم تو یک صفحه پر کردی و رای دادی به من، اون اسمش پوشه.

مافیایی
پسندها
173
یه چیزی هم بگم، بعد من برم پی کارهام.

اشکان معتقد بود که لوسیفر تو بازیه و حتی شخصش هم پیدا کرده بود. (امین)
نتیجه‌گیریش این بود که پس بریم به ترسا رای بدیم.

بعد که چاوش گفت خب با فرض‌های خودت اول باید لوسیفر رو بکشیم؛ اشکان هم نشست احتمالاتی نوشت که لوسیفر اصلا تو بازی نباشه تا بتوته نتیجه‌گیری کنه که به ترسا رای بدیم. : )

می‌دونه که من تنها کسی هستم که قرار نیست بیخیالش بشم. نگرانه و می‌خواد زودتر بیرونم کنه تا با خیال راحت وسط تاپیک بین بی‌گناهان/بی‌گناه باقی مونده جولان بده.

من الان برم دوباره تا فردا ساعت حداقل ۶-۷ عصر نمی‌تونم بیام تاپیک.
حالا که امشب رفتید؛ تا اون موقع رای‌هاتون رو نگه دارید که منم ببینم چی به چیه به چه نتایجی رسیدید.
رای من یحتمل بین اشکان و امینه. اول باید ببینیم امین چی می‌گه در دفاع از خودش.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh
مافیایی
پسندها
173
وسط کار همچنان داشتم به بازی فکر می‌کردم فقط. عجب گیری کردیم. = ))
داشتم فکر می‌کردم یه گره اصلی بالانس الان همین نقش رضاست.
یعنی فری رو که همه تقرببا به توافق رسیدیم که لباس نداشته.
این وسط رضا رو هر کی یه چیز می‌گه از دیروز.
یعنی اگه رضا لباس داشته، یه مافیا مونده الان. بعد این جوری امیر دیگه مافیای لباس دار نبوده و ارتباط بین امین و امیر هم از بین می‌ره. گرچه ادعای نقش امین هنوز مورد بحثه.

اگه رضا لباس نداشته، تا فاز پیش دوتا مافیا تو بازی بود. به نظرم امیر که یکی دوتا راه فرار هم نسبت به رضا برای خودش گذاشته محتمله که مافیا بوده باشه‌. اومد از اون راه فرارهاش هم استفاده کرد. همون اول تا رضا اعدام شد اومد گفت من گفتم این رو نزنیما. = ))) دم اعدام رضا هم حتی ناز کرد که من زیاد موافق نیستم و به خاطر گل روی شما رای می‌دم.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
درسته که گفتم زمان نداریم، ولی خیلی هم دیگه لفتش ندید.:))
امشب سعی کنید کل بازی تموم بشه.

تا ساعت ۲۳ امشب هم اگه به توافق نرسید رو اعدامی، یه تیر به مافیا می‌دم.:))

AKP

مافیایی
پسندها
208
من تحلیل های خودم رو میگم. بقیه دوستان هر موقع اومدن سریع تمومش کنیم بره دیگه:دی

یک یا دو مافیا از بازی خارج شدن. دیروز تحلیل هاش رو گفتم که چرا فری حتما مافیا بوده و امیر حتما مافیا نبوده. پس اگر دو مافیا خارج شده باشه ممکنه رضا مافیای دوم بوده باشه ولی خوب به نظرم اونم مافیا نبوده. حتی اگه بوده مجبوریم برای بدترین حالت بازی خودمون رو آماده کنیم یعنی 2 مافیا توی بازی.

این نقش های فرعی هم که اصلا توی حیطه تخصصی من نیستن :دی. نه فکتی میشه براشون اورد نه کاریشون میشه کرد. کاری هم به نقش فرعی بازی ندارم من. دیگه نهایتا بین رضا و امیر یکیشون لوسیفر بوده و رفته که باز به نظر من بدبینانه ترین حالت بازی که تو بازی باشه رو در نظر میگیرم.

بازی هم از لحاظ احتمالی، باخت شهروند هست. من فقط دنبال اینم امروز به مافیا رای بدم.

تنها حالت برد شهروند اینه که امروز مافیا بده بیرون، فردا لوسیفر بده بیرون، بعدش باز توی سه نفر به مافیا دست نده که خیلی سخت و بعیده:)) این نیازمند اینه که امروز لوسیفر بچه خوبی باشه و با دست شهروند به مافیا رای بده، فردا مافیا بچه خوبی باشه و با دست شهروند به لوسیفر رای بده:))

فری مافیا بوده. من، محمدحسین، امیر، چاوش و آرش بهش رای دادیم رفته بیرون. دیگه خیلی ساده بخوایم به بازی نگاه کنیم ما سه تا به مافیا رای دادیم و ترسا و اشکان رای ندادن پس ما به اونا رای بدیم:)) ولی خوب ما انقدر ساده نگاه نمیکنیم:دی

ببینید یه سری چیزها هم حسی و عقیده ای هست. ممکنه عقیده من با شما فرق کنه. مثلا عقیده من اینه که ترسا با پست دیروزش مافیا نیست. چون به نظرم یه بازی مافیا اونقدر ارزش نداره بخوای بقیه رو احساسی گول بزنی. معمولا شهروند احساسی میشه. پس اگه مافیا هم هست تو این شرایطی که من فکت خاصی ندارم بهش میگم غیرمافیا. شاید دلیل خیلی مسخره ای باشه، خیلی unfair هست برای مافیا، اگه مافیا بودم و یکی اینجوری شهروند میشد خیلی هم بهم فشار میومد (همین دور قبلی مافیای طولانی:دی) ولی دیگه همینی که هست:دی

من یکی دیگه از عقیده هام اینه که اگه وقتی هیچ دلیلی برای رای دادن به یارت نداری بیای یه رای بهش بدی و بفروشیش که تا اخر بازی بهت بگن شهروند اون برد هم بسیار بی ارزش هست. اینجوری نیستم که بگم تحت هیچ شرایطی نباید یار بفروشی ولی همینجوری روی هوا به نظرم بی ارزشه. اما به نظرتون کی همچین عقیده ای نداره؟ بارک الله:))، چاوش :دی چرا؟ بازی قبلی از اول بازی هادی و آرش با هم ساید گرفته بودن، وقتی هادی رفت بیرون و خوند مافیا، من گفتم خوب آرش که هزار درصد شهرونده دیگه. ولی چاوش آرش رو بیرون کرد گفت نه میخوام مطمئن بشم اینایی که باهم ساید گرفته بودن و یکیشون داشت اون یکی رو بیرون میکرد یار نبوده باشن. بعد بازی همین حرف که خوب اینکه از روز یک یارتو گردن بگیری بکنی بیرون بعد بهت بگن شهروند که ارزشی نداره، جوابش این بود که اتفاقا خیلی هم ارزش داره و کار خیلی باحالیه :)) :دی پس من بازم بهش میگم مشکوک:دی
(دیگه تو این مدت کوچیکترین شناختی روی من داشته باشین میدونین تا دلیل خوبی نباشه من برعکس چاوش به یار رای نمیدم چه برسه به اینکه بیفتم دنبال این و اون که رای 5 بهش بدن. پس حداقل به من نمیتونین بگین مافیا، در بدبینانه ترین حالتتون اگر لوسیفر هم باشم امروز باید رای بدید مافیا. پس کسی امروز به من رای نمیده:دی)

جمع بندی کنم، به نظرم اینکه چاوش و آرش باهم مافیا باشن و روز سه اومدن یهویی بدون هیچ دلیلی یارشون رو باهم فروختن دیگه خیلی بی معنیه. یه ذره تو واژه ها هم از امیر محافظه کار ترم:دی ولی واقعا دیگه ته بی شرفیه:)) پس نهایتا یکیتون فروختید. یکیتون ممکنه لوسیفر یا شهروند باشه.

پس علی الحساب میگم بین آرش و چاوش یه مافیا، ترسا به دلایل بالا مافیا نیست، پس اشکان مافیاست و بهش رای میدم به احتمال خیلی بالا.
یکی امین جواب همین سوالای ترسا رو بده ببینیم چی می‌گه، یکی هم یکی به من توضیح بده چی شده مافیا هادی رو زده و مثلا من که اینقد سفید شدم رو نزده؟ می‌فهمم ممکنه ترسیده باشه ضد ضربه باشم یا دکتر نجاتم بده، ولی بازم اون چند درصد احتمالی که من بمیرم بهتر از مردن هادی بوده، هادی صد در صد اعدام بود با بی‌گناه اعلام شدن امیر :))
حالا مثلا من مافیام که داری از من میپرسی؟:)) خودت بگو اگه انقد سفید بودی چرا مافیا شاتت نکرده :)) مثلا چه میدونم شاید تفنگشون رو اشتباهی دادن دست خودت:دی

آرش
پسندها
337
سلام بعدازظهرتون بخیر. من از صبح دارم فکر می‌کنم و درصد حساب می‌کنم. یه کد نوشتم بهش درصد مافیایی و لوسیفری یه نفر رو می‌دادم درصد بقیه رو حساب می‌کرد :)) یه پست طولانی هم نوشته بودم توضیح داده بودم چیکار کردم منتهی بعد فهمیدم روش اشتباهه چون همپوشانی درصد‌ها رو حساب نمی‌کرد، یعنی مثلا نمی‌شه که رضا و امیر با هم مافیا باشن ولی این رو لحاظ نمی‌کرد. بعد یه روش دیگه رفتم که اینو حساب می‌کرد ولی اونوقت درصداش جور در نمیومد :)) بگذریم :دی

قبل از اینکه تحلیل جدیدمو کامل کنم یه سوال

@امین
کدوم پست ترسا رو میگی که مافیا نیست؟ نفهمیدم من.

آرش
پسندها
337
امیر بیماره بیاد تو گیجی شهر به یارش رای بده؟ :دی
جدا از اینکه بیمار هست واقعا :)) خیلی عجیب نیست به نظرم که یه کنتاکتی با یارت داشته باشی که بعدا اگه یکی‌تون رفت اون یکی سفید بشه. کنتاکتشون هم یه جور شده بود که اگه رای نمی‌داد ضایع بود، پس رای داده و فکر نمی‌کرده اعدام بشه. چون بقیه که به فری رای دادن مافیا نبودن به جز تو که احتمال خیلی زیاد مافیا نیستی.

دیگه تو این مدت کوچیکترین شناختی روی من داشته باشین میدونین تا دلیل خوبی نباشه من برعکس چاوش به یار رای نمیدم چه برسه به اینکه بیفتم دنبال این و اون که رای 5 بهش بدن. پس حداقل به من نمیتونین بگین مافیا، در بدبینانه ترین حالتتون اگر لوسیفر هم باشم امروز باید رای بدید مافیا. پس کسی امروز به من رای نمیده:دی
اینو من چون گادت بودم تایید می‌کنم. خصوصا تو اون برهه از بازی دلیلی نمی‌بینم یارزنی کرده باشی.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین