یه نکتهای تو پستهای امین توجه من رو جلب کرد.
چرا تو اصلا به این اشاره نکردی که منم به زنده موندنت در فاز اول کمک کردم؟
شاید چون دوتا سوال هم کنارش ازت پرسیدم، بهت برخورده، که اصلا خوب نیست تا این حد خودت رو غیرقابل پرسش در بازی تصور کنی.
شاید عامدانه اشاره نکردی و نمیخواستی من رو سفید کنی.
شاید هم من اونقدر از نظر تو پلیر تاثیرگزاری نبودم و از نظرت با وجود تاکیدم به عدم اعدام در فاز اول، تاثیری نداشتم رو ذهنیتت. این هم نمیتونه درست باشه چون دست کم من خودم یک رای بودم و اگه رو بقیه هم تاثیر نذاشته باشم، حداقل یک رای خودم رو بهت ندادم.
منظور من این نیست که باید به خاطر اقدان فاز اولن سفید بشم. اما تو که اومدی تو پستهات اشاره کردی فلانی و فلانی از من دفاع کردن، چرا فقط به اسم من اشاره نکردی؟
یاداوری هم نکنم اونی که بعدا به خاطر رای ندادن به تو رای اورد، دقیقا من بودم. نسبت به بقیه رای ندادن به تو برای من گرونتر تموم شد. من اون موقع تصمیم خودم رو گرفتم قطعا، و پاش هم هستم، ولی سوال من اینه که تو چرا اسم من رو کلا نادیده گرفتی؟
رای رو که فقط سه نفر دادن
نمیشه که به دلیل رای به همه بگم سفید اونم وقتی مشخصه اونایی که رای دادن هم همشون مافیا نبودن
فلانی و فلانی هم نگفتم سفیدن، گفتم امیر که فشار رو از روی من برداشت رو امروز بهش میگم مافیا نیست تا ببینیم چی میشه، ساید مخالفش رو کردیم بیرون مافیا شد
پس به دلیل برآیند خوبش امروز هم بهش مافیا نمیگم