جدیدترین‌ها

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

AKP

مافیایی
پسندها
208
یه نکته‌ای تو پست‌های امین توجه من رو جلب کرد.
چرا تو اصلا به این اشاره نکردی که منم به زنده موندنت در فاز اول کمک کردم؟
شاید چون دوتا سوال هم کنارش ازت پرسیدم، بهت برخورده، که اصلا خوب نیست تا این حد خودت رو غیرقابل پرسش در بازی تصور کنی.
شاید عامدانه اشاره نکردی و نمی‌خواستی من رو سفید کنی.
شاید هم من اونقدر از نظر تو پلیر تاثیرگزاری نبودم و از نظرت با وجود تاکیدم به عدم اعدام در فاز اول، تاثیری نداشتم رو ذهنیتت. این هم نمی‌تونه درست باشه چون دست کم من خودم یک رای بودم و اگه رو بقیه هم تاثیر نذاشته باشم، حداقل یک رای خودم رو بهت ندادم.

منظور من این نیست که باید به خاطر اقدان فاز اولن سفید بشم. اما تو که اومدی تو پست‌هات اشاره کردی فلانی و فلانی از من دفاع کردن، چرا فقط به اسم من اشاره نکردی؟
یاداوری هم نکنم اونی که بعدا به خاطر رای ندادن به تو رای اورد، دقیقا من بودم. نسبت به بقیه رای ندادن به تو برای من گرون‌تر تموم شد. من اون موقع تصمیم خودم رو گرفتم قطعا، و پاش هم هستم، ولی سوال من اینه که تو چرا اسم من رو کلا نادیده گرفتی؟

رای رو که فقط سه نفر دادن :دی نمیشه که به دلیل رای به همه بگم سفید اونم وقتی مشخصه اونایی که رای دادن هم همشون مافیا نبودن :دی فلانی و فلانی هم نگفتم سفیدن، گفتم امیر که فشار رو از روی من برداشت رو امروز بهش میگم مافیا نیست تا ببینیم چی میشه، ساید مخالفش رو کردیم بیرون مافیا شد:دی پس به دلیل برآیند خوبش امروز هم بهش مافیا نمیگم :دی

مافیایی
پسندها
309
@اشکان

می تونی بری پست های اول فاز امروزمو بخونی و نظرمو در مورد تحلیلم و اینکه چرا میگم امیر مافیاس ببینی .
اگرم سختته بخونی تو به هرکی دوس داری رای بده سلطان :دی . اذیت نکن خودتو :))

AKP

مافیایی
پسندها
208
آقا حدس نمی‌زنی پس چرا. :ROFLMAO:

خودت میگی اگه مافیا حدست بزنه کارش خراب میشه، بعد منتظری حدست بزنن؟ 😂

مافیایی
پسندها
173
رای رو که فقط سه نفر دادن :دی نمیشه که به دلیل رای به همه بگم سفید اونم وقتی مشخصه اونایی که رای دادن هم همشون مافیا نبودن :دی فلانی و فلانی هم نگفتم سفیدن، گفتم امیر که فشار رو از روی من برداشت رو امروز بهش میگم مافیا نیست تا ببینیم چی میشه، ساید مخالفش رو کردیم بیرون مافیا شد:دی پس به دلیل برآیند خوبش امروز هم بهش مافیا نمیگم :دی
نه لازم نیست بگی هر کی رای نداده سفیده.
ولی اونی که چندبار گفته بهتره فاز اول اعدامی نداشته باشیم، اینکه هیچ اشاره‌ای به اسمش نکردی - ولی به بقیه کردی - عامدانه به نظر میاد.
یعنی اگه از اول نمی‌گفتی امیر فشار رو از روی من برداشت پس... منم کاری نداشتم و انتظار نداشتم اسمی از من بیاری.
ولی به بقیه امتیاز حتی کوچیک بدی و اسم من رو کلا نیاری، انگار نمی‌خواستی همون امتیاز کوچیک رو به من بدی.
متوجه‌ای چی می‌گم؟

کاربلد مافیا
پسندها
177
الآن نه تنها جرئت ندارن حدس بزنن بلکه دارن سناریو می‌نویسن یکی‌شون بیاد ادعای رویین‌تنی کنه.

@امین
با چیزی به نام طنز آشناییت داری؟ :دی

کارآموز مافیا
پسندها
162
داداش من یه بی‌گناه از همه جا بی‌خبرم. اصلاً هوشم از تو کم‌تره. متأسفانه بر خلاف هوش سرشار و قوای ذهنی عمیق شما، من نمی‌تونم از روز اول به هر کی تارگت می‌زنم مطمئن باشم مافیاست! حالا حتی گناه‌کار هم نمی‌گی. مستقیم مافیا می‌زنی خدا رو شکر. من بازی باید شکل بگیره بره جلو بر اساس اتفاقات ببینم چی به چیه. چرا اذیت می‌کنی آخه بابا دهن ما رو سرویس کردی اه.
!!!!

خب الان که بازی شکل گرفته، با توجه به تارگت هات، با فرض اینکه مافیا باشن، برگرد بازی رو از اول (با علم الانت) تحلیل کن. به چه زبونی گفتم که دفعه اول نفهمیدی چی میگم؟

کاربلد مافیا
پسندها
177
این سکوت بچه‌های طرف تارگت من نشان از جلسه‌ی فوری برای تنظیم سناریوی رویین‌تنی هست. :ROFLMAO:
محمدحسین الآن از عالم غیب میاد می‌گه من رویین‌تنم. رأی به اعدام رضا.
@اشکان
ببخشیدا ولی دیروز 3 ساعت وقت عزیز و ارزشمندم رو گذاشتم. جزء به جزء پست‌های این افراد رو نقل قول کردم، تگ کردم، لینک گذاشتم گفتم همه برن بخونن. اگه حال نداری بری بخونی مشکل خودته.

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Franking
کارآموز مافیا
پسندها
162
@اشکان

می تونی بری پست های اول فاز امروزمو بخونی و نظرمو در مورد تحلیلم و اینکه چرا میگم امیر مافیاس ببینی .
اگرم سختته بخونی تو به هرکی دوس داری رای بده سلطان :دی . اذیت نکن خودتو :))
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تاحالا ندیده بودم بی‌گناهی که فرصت داره بی‌گناه گیج رو آگاه کنه همچین حرفی بزنه 🤣🤣🤣

میگه برو بخون خودت میفهمی 🤣🤣🤣

مافیا بودن امیر رو کاری ندارم. درخواست کردم کل بازی رو از اول تحلیل کنی، که به نظر میاد حوصله ش رو نداری 😁

الان تو باید دنبال من باشی که رای ام رو عوض کنم، نه‌ من بیام بگم تورو خدا تحلیل کن که رای ام عوض شه.

کاربلد مافیا
پسندها
177
@اشکان
الآن مشکل از توعه که کل پست‌هایی که مثلاً من دیروز دادم رو اصلاً نخوندی. مشکل از من نیست که حاضر نیستم دوباره‌گویی کنم و وقت تلف کنم. برو بخون. نمی‌خوای هم نخون. هیچ مهم نیست.

کارکشته مافیا
پسندها
170
رضا اعلامیه رو آوردم :))

@ترسا

ببین در مورد رای‌ت به اشکان، می‌شه پستی که توضیحاتی که دادی که فکر و منطق ت رو نشون می‌ده بیاری؟

در کنارش من این رو بگم که من اشکان برام کامل سفید نیست و زیر پر و بالم نگرفتم، برای همون مافیای سوم که می‌گی یا لوسیفر گزینه می‌تونه باشه. کار خاصی باهاش نداشتم فعلا ولی، اولویت‌های پررنگ‌تری داشتم :دی

برای چاوش احتمال مافیا بودن کمتری قائلم. تو حذف فری نقش پررنگی داشت. ممکنه لوسیفر باشه چاوش هم. هم رو استدلال خودش که کاملا به نظر میاد طی بازی دنبال حذف افراد بوده، هم اینکه اشکان رو کاملا نادیده می‌گیره. به عبارتی یه مافیا داده بیرون و یکی رو محفوظ نگه داشته که به لوسیفر می‌خوره این فعالیت. همچنان ممکنه بیگناه هم باشه. فقط به نظرم مافیا احتمالش کمتره.

کلا که راه خاصی وجود نداره برای اینکه بگی لوسیفر نیستی، اما این سناریو که چیدی با این فرض هست که لوسیفر گناهکارا رو می‌شناسه. ولی نمی‌شناسدشون. تنها حالتی که بشناسه اونا رو اینه که تو شب تارگتش کرده باشن، اونم دقیقا همون اسم اونی که تارگت ش کرده رو اون شب گفته باشه. که جدای اینکه خود این احتمالش زیاد نیس، واقعا باید بعید بدونی من اگه لوسیفر باشم، یه شب اسم اشکان رو بدم (با عرض احترام به اشکان، منظورم به خاطر اینه که شناخت و تجربه بازی خاصی باهات ندارم :دی)

====

@امین

این حالاتی که میگی مال وقتیه که اگه به فرض محال لباسی هم بوده امیر لباس رو داده باشه. اومدیم مثلا محمدحسین لباس داده بود، یا خودت داده بودی، یا من داده بودم. تکلیف چیه اونوقت؟ :))

این رو گفتم دیگه، خودم که از دید خودم بی‌گناهم هیچی. تو هم مدل بازی‌ت تو روز شبیه کسی که لباس داده باشه نبوده. آرش هم همین‌طور. محمدحسین می‌مونه، اونم به نظرم باز با توجه به اینکه نمی‌خواست رای بده، تنها مافیایی نمی‌تونه باشه که می‌خواست به فری رای بده. یه یار دیگه‌ش باید رای می‌داده که اون می‌شه امیر. بیشتر حرفم اینه که با توجه به نوع رای‌ها، تنها کسی که منطقیه مافیا باشه و به فری لباس بده، امیره. بقیه هم می‌تونن باشن، اما بقیه تک رای مافیا به فری نمی‌تونن باشن. امیر تکی هم می‌تونه باشه.

=====

این ادعای نقش رضا هم این وسط بامزه‌س :))

اول یه نکته بگم در موردش، همونطور که ترسا گفت، به نظرم تنها ادعای نقش منطقی برای رضا می‌تونست کارآگاه باشه که به شک فرو برم، نه رویین‌تن. همین که این حرف رو رضا زد و ترسا اون توضیح رو داده بود، به نظرم هم‌تیمی نیستن احتمال زیاد، مگه فیلم سینمایی باشه و خیلی خرکی این عدم هماهنگی رو هماهنگ کرده باشن :)) :دی

رضا جان قربون قدت بشم، تو اگه رویین‌تنی، اون دفاع جانانه‌ت از فری چی بود؟ علم غیب داره مگه رویین‌تن؟ :دی

@ترسا

الان نظرت راجع به رضا چیه وقتی تنها حالت منطقی به نظرت این بوده که کارآگاه باشه؟

AKP

مافیایی
پسندها
208
نه لازم نیست بگی هر کی رای نداده سفیده.
ولی اونی که چندبار گفته بهتره فاز اول اعدامی نداشته باشیم، اینکه هیچ اشاره‌ای به اسمش نکردی - ولی به بقیه کردی - عامدانه به نظر میاد.
یعنی اگه از اول نمی‌گفتی امیر فشار رو از روی من برداشت پس... منم کاری نداشتم و انتظار نداشتم اسمی از من بیاری.
ولی به بقیه امتیاز حتی کوچیک بدی و اسم من رو کلا نیاری، انگار نمی‌خواستی همون امتیاز کوچیک رو به من بدی.
متوجه‌ای چی می‌گم؟
بله متوجهم ولی جایی از بازی که حرف زده میشه هم مهمه :دی این امتیازی که الآن شما دنبالش هستی رو رضا دیشب افتاده بود دنبال من که چرا به فری نمیدی چون یه پست هایی مشابه پست خودت داده بوده، و فری مافیا بود :دی
حالا شما میتونی فکر کنی فکر کنی به‌صورت عامدانه یا غیرعامدانه بوده، چیزی که مهمه اینه در نتیجش مافیا رفته بیرون. مافیا بودم وسط پیچ این حرفا شهروند میکردم بیرون:دی در کل این حرفا مال دیروزه الان تایمش گذشته دیگه:دی بازی رو در حالت فعلیش تحلیل کن :دی

کاربلد مافیا
پسندها
177
@هادی
به عنوان تنها بی‌گناهی که با عقل داری بازی می‌کنی. ازت معذرت می‌خوام.
من دیگه از پای سیستم پا می‌شم با دیدن این پست گوهربار چاوش.
هر کاری خواستید بکنید.

مافیایی
پسندها
309
@چاوش

این تحلیلا رو بزار برا بعد .
الان به امیر می خوای رای بدی یا رضا ؟ :دی بازیو نپیچون برادر من . خودت تمامی حالات ممکن رو بررسی کردی ، که خیلی هم قشنگ بود اتفاقا .
چراغ خودتو روشن کن . موضع تو بدونیم

مافیایی
پسندها
173
رضا یه لحظه صبر کن.

کاربلد مافیا
پسندها
177
چاوش شرافتاً اگر بی‌گناه باشی بدترین بی‌گناه تمام ادوار مافیا رو بازی کردی این دور.
دمت گرم واقعاً.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh
کارکشته مافیا
پسندها
170
@هادی

من ۸۰ درصد به رضا رای می‌دم، ۲۰ درصد به امیر. منتظرم امیر، آرش، ترسا و محمدحسین هم بیان حرف بزنن :دی

مافیایی
پسندها
173
لطفا یه بار حتی مختصر توضیح بده چرا دیشب مطمئن بودی فری بی‌گناهه.
پست من رو خوندی؟ من تو حالک‌های مختلف گفته بودم اگه رضا بیگناه هم باشه باز این اطمینان به بیگناهی یک نفر نمی‌تونه منطقی باشه.

• Like
کارکشته مافیا
پسندها
170
@رضا

اگه بی‌گناه باشم، تو و فری هم جفتتون بی‌گناه بوده باشین، درسته خیلی بد بازی کردم :دی
جواب این سوال ترسا رو بده جای اینکه به من گیر بدی :))

کاربلد مافیا
پسندها
177
@ترسا
بخاطر این که دیروز 10 تا پست دادم توش کلی از پست‌های امین، امیر،آرش و چاوش جزء به جزء جدا کردم آوردم گفتم آقا ای مردم بیاید ببینید یکی توجه کنه به من بدبخت. همه‌ش ایگنور شد. یهویی از ناکجا دیدم فری که هیچ اتهام درستی روش نبود 4 تا رأی داره. سر آخرم آرش اومد دو دقیقه مونده فاز تموم شه رأی پنجم داد صبحم اومده می‌گه من نمی‌دونستم با رأی من اعدام می‌شه!!!!!!!!! من استدلال کردم. به عقل و مسیر منطقم تکیه کردم به نتایجی رسیدم که ادامه‌ش رو امروز هم دارم می‌بینم درست بوده. این که هیچ کدوم شما به خودتون زحمت ندادید برید پست‌های من رو بخونید ذره‌ای تقصیر من نیست.

مافیایی
پسندها
309
من ۸۰ درصد به رضا رای می‌دم، ۲۰ درصد به امیر. منتظرم امیر، آرش، ترسا و محمدحسین هم بیان حرف بزنن :دی

من واقعا دوست دارم همینحوری که شما میگید مافیا رو انقدر ساده گیر انداخته باشید . اشکالی نداره تهش قراره نمره ی 0 بگیرم دیگه :دی از این بدتر که نیست .
اما خب خیلی جالبه که خودت می دونی اگه سناریویی که من میگم درست باشه عملا راه برگشت نداریم ولی بازم ترجیح میدی به رضا رای بدی.

اگه بی‌گناه باشم

@چاوش

ضمنا . اگه ؟

• Haha
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین