مسئله اینجاست که من این نقشارو صد بار خوندم، نقشی که قابلیت 100 درصدی داشته باشه وجود نداره که بخوای بگی😂چرا ؟ چون میگه بیا نقش تو بگو تهش میری بیرون ما یکی دیگه رو میدیم بیرون 🤣🤣
مسئله اینجاست که من این نقشارو صد بار خوندم، نقشی که قابلیت 100 درصدی داشته باشه وجود نداره که بخوای بگی😂چرا ؟ چون میگه بیا نقش تو بگو تهش میری بیرون ما یکی دیگه رو میدیم بیرون 🤣🤣
رضا میگه روئین تنه. کسی هم باهاش مخالفتی نکرده، اگه مافیا نباشه مافیا باید توی اشکان و ترسا باشه. گفتیم بیاد بالا اگه رضا مافیا نبود بتونیم بهش رای بدیم ولی رضا یه سیسی گرفته که مافیا نباشه هم بره بیرون بهتره
ددلاین رای گیری رو میشه یه دقیقه انداخت اونورتر؟
چیکار کنیم به همون رضا رای بدیم؟
اگه یادتون باشه اول بازی فری به رضا گیر داد و همون قضایا که چاوش هم اشاره کرده قبلا. کلا هم با هم هیستوری زیاد دارن. با فرض لوسیفر بودن رضا، اصلا بعید نیست همدیگه رو تو همون شبهای اول هدف قرار داده باشن. اینطوری ساید فری به رضا اعلام شده و رضا نخواسته فری اعدام بشه.لوسیفر هر شب یک اسم به گاد اعلام میکند. اگر آن فرد در همان شب لوسیفر را هدف قرار داده باشد، لوسیفر از جهت آن فرد در بازی (بیگناه/مافیا) مطلع میشود.
لوسیفر نمیتواند هیچ اسمی را بیش از یک بار اعلام کند.
میشیم ۲ مافیا ۵ بیگناه (در این حالت کنستانتین یکی از کسایی بوده که از بازی خارج شده) بازم خیلی نگرانی نیست.

به یه چیزی برخوردم که باورم نمیشه کسی تاحالا بهش اشاره نکردهفدایی
درصورت اعدام شدن، در فاز شب بعد کسی نمیمیرد.
خلاصهاش این بود که اگه فری مافیا باشه و رضا بیگناه جای اشتباه داریم، اگه هر دو بیگناه باشن که خیلی بعیده جای اشتباه نداریم تقریبا. حالا من ترجیح میدم برای سلامت روان خودمم که شده اوورتینک نکنم و احتمالات خیلی بدِ خیلی بعید رو در نظر نگیرم.میدونم. منتهی قبل از اعدام فری هیچ حرف و صحبتی دربارهی فری نداشتی کلا، معلوم نبود که اگه بودی بهش رای میدادی حتما. ترسا هم به همین ترتیبه تقریبا.آرش دلیل رای ندادن من این بود که خواب بودم. این صدبار 😁
الان که اینو گفتی به ذهنم رسید تنها حالتی که فری بیگناه باشه و وصیت نکنه اینه که فدایی باشهمن دیشب در حالیکه داشتم یه بار دیگه نقشا رو میخوندم که ببینم آیا راهی داره آقا هادی در مورد یه نفر به قطعیت برسه یا نهبه یه چیزی برخوردم که باورم نمیشه کسی تاحالا بهش اشاره نکرده
شبی که فری اعدام شد کسی کشته نشد، اگر فرض رو هم بر رویین تنی رضا بزاریم دلیلی نداشته تیم مافیا رضا رو شات کنه پس فری میتونسته فدایی باشه دیگه.
یه لحظه همدیگه رو ول کنید اینو تحلیل کنید ببینیم کجاییم
چون فدایی که نمیگه من فداییم تا شب تیر مافیا حروم بشه. 
الان که اینو گفتی به ذهنم رسید تنها حالتی که فری بیگناه باشه و وصیت نکنه اینه که فدایی باشهچون فدایی که نمیگه من فداییم تا شب تیر مافیا حروم بشه.

اگه حرف میزد و نقششو نمیگفت باز برای مافیا تابلو نمیشد فداییه؟ نمیدونم. ولی اگه اینطوری باشه عجب پاس گل ملسی دادم به مافیاوصیت که باید میکرده خیلی کار اشتباهی کرده وصیت نکرده، نقشش رو فقط نباید میگفته![]()

آهان، من رای فردامم (امروزم) رو هم فعلا به هادی، آرش و رضا (به ترتیب) میدم، که اگر باز به هر دلیلی نبودم، از دست نرن
رضا رو در موردش یکم دو به شکم. واقعیت از نظر من علم به بیگناهی داده برای کی پی، اما از اونور یه جاهایی یه ادا هایی در آورده برام قابل باوره که واقعا یه لیگ دیگه داره بازی می کنه. چون رضا واقعا هم یه لیگ دیگه بازی کرده همیشه و در همه حال.
برای همین بخوام اعدام کنم، اول هادی رو اعدام می کنم، بعد آرش رو (که البته پست خوب بده میتونه کلا خارج شه، فعلا مشکل رای باهاش دارم در مورد فری ) و بعد رضا رو![]()

این توشه آخرت و اینا هم که یکی گفت که یادم نیست کی بود، اون توشه رو بکنه توش
چرت و پرته این استدلال ها 

تمام بیگناهان (و کنستانتین) لباس میگیرند، جز فدایی.
چون وقتی فری اعدام شد قبلش شک روی هادی بیشتر بود و امیر روش بود و ... قاعدتا اگه هر دو مافیا باشن، لباس رو میدن به هادی نه به رضا. برعکسشم هست ینی اگه هادی مافیا باشه رضا نباید مافیا باشه قاعدتا.
یادم رفت دیشب چی میخواستم بگم در ادامهخلاصهاش این بود که اگه فری مافیا باشه و رضا بیگناه جای اشتباه داریم، اگه هر دو بیگناه باشن که خیلی بعیده جای اشتباه نداریم تقریبا. حالا من ترجیح میدم برای سلامت روان خودمم که شده اوورتینک نکنم و احتمالات خیلی بدِ خیلی بعید رو در نظر نگیرم.
بزار ببازیم کی به کیه
خب الان انتظار داری من شهروند ببینمت ؟
حالا انتظار داری من باور کنم تو و کی پی شهر باشید ؟
) هم از بازی خارج نشده، خب مافیا که نمیاد به خودش رای بده، این شیطان رجیم هم وقتی مافیا اندازه بیگناه بشه، گیر یه حدس زده نشدنه برای بردن، که اونم هرچی زودتر به اونجا برسه شانس لو رفتنش پائین تره تو 3 نفر باقی مونده. پس قائدتا مثل مافیا رای میده.
تو اصلا با رای کی می خوای من و آرش و کی پی رو بندازی بیرون ؟
لوسیفیر ؟
فری و رضا یا هر دو، یا فری دستکم قطعا گناه کار بودن و تو اینو میدونی، وگرنه اینقدر بازی در نمیوردی این فاز .
البته نقشم فدایی نیست میخوام خودمو فدا کنم بلکه یکم شهر از این حالت گیجی در بیاد
استعلام منفی چاوش، امیر و هادی دارم
(ای کاش کارآگاه نبودم البته چاوش رو خیلی وقت پیش بیرون میکردم دلم خنک شه حداقل دهن ما رو سرویس کرد این بازی
) این یعنی بین چاوش، امیر و هادی نهایتا یه دونه گادفادر نشسته. بین ترسا، اشکان و آرش هم یک الی دو الی سه مافیا نشسته.
یا لوسیفره که 100 در 100 مطمئنه که بازم گناهکاریه برای خودش 
تاثیرگذار بود ولی ما کیروش مربی تیممون بودهمن چلسی فنم ، مورینیو سرمربی تیمم بوده ، آدم نتیجه گرایی هستم . تحلیل های آب دوغ خیاری تون بدرد خودتون می خوره .
برمیگردی یا میخوای سر پنالتی پنجم سر بخوری؟ 

حرفت برای نقض سناریو هادی یه باگ داره، اونم اینکه برای لوسیفر خیلی ریسکه که بردش رو بده دست حدس زدن نزدن مافیا. در حالی که اگه تلاش کنه برای ۳ تا رسیدن، بردش دست خودشه اونجوری.
فلانی تو مگه نمیگی بیگناهی بیا اعدام شو گره باز شه
اونوقت اون بدبخت هیچ و نگاه.
@آرش
خوب پس اگر فدایی نبوده و اونجوری رفته میگم مافیا بوده.
رضا رو هم میگم شهروند بوده چون الان این همه گذشته کسی هنوز نیومده با قطعیت بگه رضا مافیا بوده و لباس به خودش داده.
حالا که فری فدایی نبوده، خودم در نقش فدایی شهر ظاهر میشمالبته نقشم فدایی نیست میخوام خودمو فدا کنم بلکه یکم شهر از این حالت گیجی در بیاد
من کارآگاهماستعلام منفی چاوش، امیر و هادی دارم
(ای کاش کارآگاه نبودم البته چاوش رو خیلی وقت پیش بیرون میکردم دلم خنک شه حداقل دهن ما رو سرویس کرد این بازی
) این یعنی بین چاوش، امیر و هادی نهایتا یه دونه گادفادر نشسته. بین ترسا، اشکان و آرش هم یک الی دو الی سه مافیا نشسته.
حالا این وسط آقا هادی یا داره نقش ما رو بلند میکنه هی 100 در 100، 100 در 100 میگه که کار خوبی نمیکنهیا لوسیفره که 100 در 100 مطمئنه که بازم گناهکاریه برای خودش
تاثیرگذار بود ولی ما کیروش مربی تیممون بودهبرمیگردی یا میخوای سر پنالتی پنجم سر بخوری؟
![]()
گیر کردیما