جدیدترین‌ها

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

AKP

مافیایی
پسندها
208
چرا ؟ چون میگه بیا نقش تو بگو تهش میری بیرون ما یکی دیگه رو میدیم بیرون 🤣🤣
مسئله اینجاست که من این نقشارو صد بار خوندم، نقشی که قابلیت 100 درصدی داشته باشه وجود نداره که بخوای بگی😂

مافیایی
پسندها
309
@امین
مسئله اینجاس که پایه ی بازی این بود که وقیحانه ببرید ، که دارید میبرید . نوش جونتون

اون یکی مافیا هم بین آرش و چاووشه .
من و اشکان هم بیگناهیم .
ترسا هم احتمالا لوسیفر باشه .
آقای گاد میتونی بازیو تموم کنی دیگه ، حرفی نیست که نزده باشم :دی

مافیایی
پسندها
173
الان مسئله اینه که رضا لباس داشته یا نه.

برفرض اینکه نداشته:

من یه نگاهی دوباره انداختم به پست‌های فاز قبل.
اشکان که رسما گفته بود رضا قراره بی‌گناه اعلام بشه. اینکه از کجا می‌دونسته رو بیاد توضیح بده.

ولی این پست امین خیلی عجیب‌تر بود.

رضا میگه روئین تنه. کسی هم باهاش مخالفتی نکرده، اگه مافیا نباشه مافیا باید توی اشکان و ترسا باشه. گفتیم بیاد بالا اگه رضا مافیا نبود بتونیم بهش رای بدیم ولی رضا یه سیسی گرفته که مافیا نباشه هم بره بیرون بهتره
ددلاین رای گیری رو میشه یه دقیقه انداخت اونورتر؟
چیکار کنیم به همون رضا رای بدیم؟

من از این پست حس آگاهی می‌گیرم. جمله‌ی رضا اگه مافیا نباشه هم بهتره بره بیرون، مثل راه باز کردن می‌مونه. اون به رضا رای بدیم یا ندیم آخرش هم به نوبه‌ی خودش عجیبه. چند دقیقه مونده به پایان رای‌گیری این چه سوالیه؟ به نظر میاد می‌خواسته فاز بعد اگه بحثی چیزی رو احتمال بی‌گناهی رضا پیش اومد یه راه در رو داشته باشه که بگه ببینید من تا آخرین لحظه شک داشتم‌ها. شما اعدامش کردید.

از این ور پست امیر هم هست.
جزو اولین رای‌ها به رضا بوده ولی لحظه‌ی آخر پیداش شده و می‌گه حالا رضا اونقدر هم نه. اگه من بودم هادی رو انتخاب می‌کردم. این هم باز حس این رو می‌ده که از قبل می‌دونسته رضا قراره بی‌گناه اعلام بشه.

بعد اعدام هم می‌گه شما اشتباه کردید منم به اشتباه انداختید.
هادی و چاوش هم گذاشته تو یه تیم. چرا باید انقدر مقابل هم بازی کنن از اول بازی؟ این وسط فری چطوری بینشون هست خب؟ چرا سه عضو تیم مافیا انقدر باید بزنن به تیپ و تاپ هم. از ترس اینکه تو گرفتی رو دوتاشون، چاوش بیاد یکیشون رو اعدام کنه و با اون یکی دعوا کنه؟

حالا اینکه اگه لباس داشته، و فری هم هم‌تیمیشونه، اون یکی یارشون رو فردا فکر می‌کنم روش. الان باید برم به کار و بارم برسم مگه اینکه همه‌تون تو تاپیک فعال باشید و بحث کنیم سرش. این جوری می‌تونم حالا یه شب کارم رو موکول عصر فردا.

فقط یه سوال قبلش.
امیر چرا احتمال اینکه رضا و فری هم‌تیمی بودن رو در نظر نگرفتی کلا؟ چطوری با اطمینان می‌گی رضا لباس نداشته؟

آرش
پسندها
337
ببینید کلا سه حالت هست.

۱- رضا مافیا بوده، بعد اعدام فری به خودش لباس داده، در این صورت فری قطعا مافیا بوده. نفر سوم میشه بین هادی و اشکان و ترسا که به فری رای ندادن. هادی بیشتر همراهی کرد با رضا ولی احتمال اشکان بودن هم ذهنم رو قلقلک می‌ده. احتمال امیر هم هست با همون فرض که انتظار اعدام فری رو نداشته.

۲- رضا لوسیفر بوده، اعدامش رو حدس زده و رفته بیرون جادو کرده بیگناه اعلام شده. این هم به نظرم محتمله، چرا؟ طبق این بند:
لوسیفر هر شب یک اسم به گاد اعلام می‌کند. اگر آن فرد در همان شب لوسیفر را هدف قرار داده باشد، لوسیفر از جهت آن فرد در بازی (بی‌گناه/مافیا) مطلع می‌شود.
لوسیفر نمی‌تواند هیچ اسمی را بیش از یک بار اعلام کند.
اگه یادتون باشه اول بازی فری به رضا گیر داد و همون قضایا که چاوش هم اشاره کرده قبلا. کلا هم با هم هیستوری زیاد دارن. با فرض لوسیفر بودن رضا، اصلا بعید نیست همدیگه رو تو همون شب‌های اول هدف قرار داده باشن. این‌طوری ساید فری به رضا اعلام شده و رضا نخواسته فری اعدام بشه.

تو این فرض مافیا میشه هادی اشکان باشن که رای ندادن به فری، میشه امیر هم باشه با این فرض که قبلا گفتم، رای داده و انتظار نداشته اعدام شه. ترسا هم ممکنه. به امین و چاوش تو این سناریو خیلی شک ندارم، مگر مثلا شرایط تخیلی مثل اینکه فری نمیتونسته به بازی ادامه بده و قربانی کردن و فلان که نمیشه بهش پرداخت اصلا.

۳- رضا بیگناه و رویین‌تن بوده. فارغ از اینکه فری لباس داشته یا نه، من اینو زیاد نمیتونم بپذیرم. چون واسه یه رویین‌تن که میدونه شب نمیمیره، و علم نداره به نقش فری، کافی بود به جای دست و پا زدن نیم‌ساعت صبر کنه نقش فری مشخص شه بعد اگه بیگناه بود از توشون گناهکار دربیاره. اینکه بیگناه واسه اعدام نشدن یه نفر دیگه دست و پا بزنه محتمله، منتهی وقتی حساسیت تعداد داشته باشیم. اون فاز اینو نداشتیم.

حالت اول که دو مافیا بیرون رفتن و وضع خوبه، ۱ مافیا و ۱ لوسیفر ۵ بیگناه/کنستانتین، جای اشتباه هم داریم. حالت دوم هم وضع خوبه چون به نظرم لوسیفر سمت مافیا بازی می‌کنه بیشتر تو این بالانس. لوسیفره به هر حال :دی میشیم ۲ مافیا ۵ بیگناه (در این حالت کنستانتین یکی از کسایی بوده که از بازی خارج شده) بازم خیلی نگرانی نیست.

میمونه حالت بعید سوم، که یا فقط ۱ مافیا رفته بیرون، یا ضربدر حالت بعیدتر اینکه فری مافیا نباشه که میشه صفر مافیا رفته بیرون. تو زیرحالت اول ۲ مافیا ۱ لوسیفر ۴ بیگناه، و اگه فری مافیا نباشه ۳ مافیا ۱ لوسیفر ۳ بیگناه.
عه وسط حرف بودم چرا سند شد. :| :))

من باتری خالی کردم دیگه نمیکشم فعلا شب خوش فردا به ادامه تحلیل می‌پردازم

کارآموز مافیا
پسندها
162
آرش دلیل رای ندادن من این بود که خواب بودم. این صدبار 😁

AKP

مافیایی
پسندها
208
من دیشب در حالیکه داشتم یه بار دیگه نقشا رو میخوندم که ببینم آیا راهی داره آقا هادی در مورد یه نفر به قطعیت برسه یا نه :)) به یه چیزی برخوردم که باورم نمیشه کسی تاحالا بهش اشاره نکرده

فدایی

درصورت اعدام شدن، در فاز شب بعد کسی نمی‌میرد.

شبی که فری اعدام شد کسی کشته نشد، اگر فرض رو هم بر رویین تنی رضا بزاریم دلیلی نداشته تیم مافیا رضا رو شات کنه پس فری میتونسته فدایی باشه دیگه.

یه لحظه همدیگه رو ول کنید اینو تحلیل کنید ببینیم کجاییم

آرش
پسندها
337
یادم رفت دیشب چی می‌خواستم بگم در ادامه :)) خلاصه‌اش این بود که اگه فری مافیا باشه و رضا بیگناه جای اشتباه داریم، اگه هر دو بیگناه باشن که خیلی بعیده جای اشتباه نداریم تقریبا. حالا من ترجیح می‌دم برای سلامت روان خودمم که شده اوورتینک نکنم و احتمالات خیلی بدِ خیلی بعید رو در نظر نگیرم.

آرش دلیل رای ندادن من این بود که خواب بودم. این صدبار 😁
می‌دونم. منتهی قبل از اعدام فری هیچ حرف و صحبتی درباره‌ی فری نداشتی کلا، معلوم نبود که اگه بودی بهش رای می‌دادی حتما. ترسا هم به همین ترتیبه تقریبا.

من دیشب در حالیکه داشتم یه بار دیگه نقشا رو میخوندم که ببینم آیا راهی داره آقا هادی در مورد یه نفر به قطعیت برسه یا نه :)) به یه چیزی برخوردم که باورم نمیشه کسی تاحالا بهش اشاره نکرده

شبی که فری اعدام شد کسی کشته نشد، اگر فرض رو هم بر رویین تنی رضا بزاریم دلیلی نداشته تیم مافیا رضا رو شات کنه پس فری میتونسته فدایی باشه دیگه.

یه لحظه همدیگه رو ول کنید اینو تحلیل کنید ببینیم کجاییم
الان که اینو گفتی به ذهنم رسید تنها حالتی که فری بیگناه باشه و وصیت نکنه اینه که فدایی باشه :| چون فدایی که نمی‌گه من فداییم تا شب تیر مافیا حروم بشه.

هی می‌خوام اوورتینک نکنم نمی‌ذارید :))

AKP

مافیایی
پسندها
208
الان که اینو گفتی به ذهنم رسید تنها حالتی که فری بیگناه باشه و وصیت نکنه اینه که فدایی باشه :| چون فدایی که نمی‌گه من فداییم تا شب تیر مافیا حروم بشه.

وصیت که باید میکرده خیلی کار اشتباهی کرده وصیت نکرده، نقشش رو فقط نباید میگفته:دی

آرش
پسندها
337
وصیت که باید میکرده خیلی کار اشتباهی کرده وصیت نکرده، نقشش رو فقط نباید میگفته:دی
اگه حرف می‌زد و نقششو نمی‌گفت باز برای مافیا تابلو نمی‌شد فداییه؟ نمی‌دونم. ولی اگه اینطوری باشه عجب پاس گل ملسی دادم به مافیا :| =((

Underwood
پسندها
476
@ترسا: نشد، روایتت از موقعیت من در مورد رضا درست نیست، من دیروز صبح بعد اعدام فری اومدم، رای دادم به سه نفر، هادی و آرش و رضا، تو پستتم رده بندی کردم با این توضیحات:

آهان، من رای فردامم (امروزم) رو هم فعلا به هادی، آرش و رضا (به ترتیب) میدم، که اگر باز به هر دلیلی نبودم، از دست نرن :))

رضا رو در موردش یکم دو به شکم. واقعیت از نظر من علم به بیگناهی داده برای کی پی، اما از اونور یه جاهایی یه ادا هایی در آورده برام قابل باوره که واقعا یه لیگ دیگه داره بازی می کنه. چون رضا واقعا هم یه لیگ دیگه بازی کرده همیشه و در همه حال.

برای همین بخوام اعدام کنم، اول هادی رو اعدام می کنم، بعد آرش رو (که البته پست خوب بده میتونه کلا خارج شه، فعلا مشکل رای باهاش دارم در مورد فری ) و بعد رضا رو :دی

موضعی که من ساعت 10:30 شب دیشب آوردم، متفاوت از موضع صبحم نبوده، منتها به توصیه کی پی شل کردم در مورد رضا، این به این مفهوم نیست رضا با هر نقشی که بوده گردن من نیست گردن کی پی ئه مثلا. بحث اینه که در مورد رضا بخاطر شناختی که ازش دارم هر احتمالی میشد داد. برای همین من اگر دیروز منفعل نبودم احتمالا بازی رو می بردم رو هادی :دی

اما سوال خوبی پرسیدی که چرا احتمال لباس به رضا رو نمیدم. چون به نظر من لباس به رضا فایده ای نداره در هر صورت. باهاش می خوان چیو گردن کی بندازن ؟ یعنی الان که بیگناه بوده مثلا میتونند بگن بیایم چاوش یا امیر یا کی پی رو اعدام کنیم چون رضای بیگناه رو اعدام کردن ؟ من تو مغزم نمیره تک لباس خرج فری یا رضا بشه صرفا بخاطر یه جهت خاص دادن به بازی. ممکنه باشه ها،

ببین لباس اگر کیلویی بود هرچیزی که میگید ممکن بود. تک لباس نه :دی این توشه آخرت و اینا هم که یکی گفت که یادم نیست کی بود، اون توشه رو بکنه توش :)) چرت و پرته این استدلال ها :دی

من علم به غیب ندارم اما به جد معتقدم لباسی اگر باشه از امروز به بعد داده شده و میشه :دی

• Thinking
واکنش‌ها[ی پسندها]: Arsonist
مافیایی
پسندها
309
سلام

کوئنتین تارانتینو هستم . برای فیلم جدیدم نیاز به دو تا شخصیت دارم که بتونن خوب تو نقش شون غرق بشن . وقاحت مطلق داشته باشن و تا لحظه ی اخر خودشونو به نفهمیدن بزنن .
کاربر AKP و Arsonist خیلی نظرمو جلب کردن . از کسایی که این پست رو می خونن تقاضا دارم اگه راه ارتباطی از این دو دوست عزیز دارن در اختیارم بزارن تا بتونم تمامی جوایز اسکار رو پارو کنم . تشکر

آرش
پسندها
337
@امین
فهمیدم. فری فدایی نمی‌تونه باشه.
تمام بی‌گناهان (و کنستانتین) لباس می‌گیرند، جز فدایی.

با این حساب فری به نظرم همون مافیا بوده و رضا هم به نظرم مافیا یا لوسیفر.

یه نکته‌ای این وسط هم هست. اگه رضا مافیا باشه، هادی بعیده مافیا باشه. :| چون وقتی فری اعدام شد قبلش شک روی هادی بیشتر بود و امیر روش بود و ... قاعدتا اگه هر دو مافیا باشن، لباس رو می‌دن به هادی نه به رضا. برعکسشم هست ینی اگه هادی مافیا باشه رضا نباید مافیا باشه قاعدتا.
همین رو می‌شه به استدلال هادی هم بسط داد به نظرم.
@هادی
اگه امیر برات مافیاست باید بپذیری که فری لباس نبوده. چون امیر وقتی بیشتر روی تو بوده تا فری، چرا به فری لباس بده و نه به تو؟ همین سناریو رو می‌تونست روی تو پیاده کنه چون آخر فاز ۱ تو و فری از نظر موقعیت توی بازی فرق خاصی نداشتید. منتهی اگه به تو لباس می‌داد و به جای فری اعدامت می‌کرد سودش براش بیشتر بود، چون آخر فاز ۱ تو به امیر شک داشتی و فری نداشت، هم یه نفر که بهش مشکوکه رو حذف می‌کرد هم چون گزینه‌ی اولش بودی اعتبار بیشتری کسب می‌کرد. قبول نداری؟

مافیایی
پسندها
309
@آرش

عزیزم ، وقتی به هر دری دارید می زنید که این فاز امیر رو اعدام نکنیم، یعنی حرف زدن فایده ای نداره . چون واقعا نمی تونم بپذیرم شهروند باشید ( تو و کی پی ) و انقدر تلاش کنید برای اعدام نشدن امیر :))

می دونی کجا امیدمو به شهروندیت از دست دادم ؟ اونجا که اینو گفتی :

یادم رفت دیشب چی می‌خواستم بگم در ادامه :)) خلاصه‌اش این بود که اگه فری مافیا باشه و رضا بیگناه جای اشتباه داریم، اگه هر دو بیگناه باشن که خیلی بعیده جای اشتباه نداریم تقریبا. حالا من ترجیح می‌دم برای سلامت روان خودمم که شده اوورتینک نکنم و احتمالات خیلی بدِ خیلی بعید رو در نظر نگیرم.

اولا تقریبا معنی نمیده ، بازی تموم میشه قطعی . لوسیفر رو حدس می زنن و تمام . این مورد اول . چرا میای میگی تقریبا ؟ یعنی باور کنم آرش متوجه نشده بازی برا شهروند امشب تموم میشه ؟ گوشام درازی چیزی هست ؟ :))
مورد دوم با اینکه خودت می دونی اگه این حالت رخ داده باشه قطعا شهروند بازیو میبازه ، بازم میای همزن تو می زنی به برق و میگی من این حالت رو در نظر نمیگیرم اصلا :)) بزار ببازیم کی به کیه =)) خب الان انتظار داری من شهروند ببینمت ؟

مگه شما نمیگید فری مافیا بوده ؟ الان 7 نفریم یعنی 2 مافیا 1 لوسیفر و 4 شهروند . درسته ؟
فرض کن امیر رو اعدام کردیم و بقول شما شهروند دراومد ، شب هم یکی شات شد .
میمونه 5 نفر که 2 تاش مافیان . تو این حالت یکیش منم دیگه درسته ؟ خب منو می زنید و یارمم پیدا می کنید .
قراره چیزی از دست بدید تو این حالت ؟ احتمال باخت دارید ؟ هرچی فکر می کنم ندارید .
پس چرا نمیزارید امیر اعدام شه ؟ چون مافیا فقط در این صورت احتمال باخت داره :)) حالا انتظار داری من باور کنم تو و کی پی شهر باشید ؟
من چلسی فنم ، مورینیو سرمربی تیمم بوده ، آدم نتیجه گرایی هستم . تحلیل های آب دوغ خیاری تون بدرد خودتون می خوره .

Underwood
پسندها
476
آقا یه چیزی به ذهنم رسید، این چرت و پرتایی که هادی میگه اصلا از نظر منطق بازی مشکل داره، تا الان چون جو میداد خیلی دقت نمی کردم چه چرتی میگه، الان یه لحظه چشمم خورد به اینکه من و آرش و کی پی رو باکس کرده، دیدم اصلا د منطقی نمی خونه.

هادی میگه الان سه نفر مافیا تو بازی موندن، خب این یعنی هم رضا بیگناه بوده، هم فری، یعنی لوستر (:دی) هم از بازی خارج نشده، خب مافیا که نمیاد به خودش رای بده، این شیطان رجیم هم وقتی مافیا اندازه بیگناه بشه، گیر یه حدس زده نشدنه برای بردن، که اونم هرچی زودتر به اونجا برسه شانس لو رفتنش پائین تره تو 3 نفر باقی مونده. پس قائدتا مثل مافیا رای میده.

اگر به اینی که میگی معتقدی یعنی الان از 7 رای، 4 تا با مافیاست، و قطعی مافیا این فاز اعدام نمیشه، دعوا هم بین مافیا با لوسیفره الان با چیزی که میگی. تو که ادعا می کنی بیگناهی چرا اینقدر بال بال میزنی ؟ :دی تو اصلا با رای کی می خوای من و آرش و کی پی رو بندازی بیرون ؟ :)) لوسیفیر ؟

تئوریت چرت و پرته، بشین یه گوشه اینقدر سردرد ایجاد نکن :دی فری و رضا یا هر دو، یا فری دستکم قطعا گناه کار بودن و تو اینو میدونی، وگرنه اینقدر بازی در نمیوردی این فاز .

AKP

مافیایی
پسندها
208
@آرش
خوب پس اگر فدایی نبوده و اونجوری رفته میگم مافیا بوده.
رضا رو هم میگم شهروند بوده چون الان این همه گذشته کسی هنوز نیومده با قطعیت بگه رضا مافیا بوده و لباس به خودش داده.

حالا که فری فدایی نبوده، خودم در نقش فدایی شهر ظاهر میشم:دی البته نقشم فدایی نیست میخوام خودمو فدا کنم بلکه یکم شهر از این حالت گیجی در بیاد:دی

من کارآگاهم :دی استعلام منفی چاوش، امیر و هادی دارم :دی (ای کاش کارآگاه نبودم البته چاوش رو خیلی وقت پیش بیرون میکردم دلم خنک شه حداقل دهن ما رو سرویس کرد این بازی:))) این یعنی بین چاوش، امیر و هادی نهایتا یه دونه گادفادر نشسته. بین ترسا، اشکان و آرش هم یک الی دو الی سه مافیا نشسته.

حالا این وسط آقا هادی یا داره نقش ما رو بلند میکنه هی 100 در 100، 100 در 100 میگه که کار خوبی نمیکنه :دی یا لوسیفره که 100 در 100 مطمئنه که بازم گناهکاریه برای خودش :))

من چلسی فنم ، مورینیو سرمربی تیمم بوده ، آدم نتیجه گرایی هستم . تحلیل های آب دوغ خیاری تون بدرد خودتون می خوره .
تاثیرگذار بود ولی ما کیروش مربی تیممون بوده :)) برمیگردی یا میخوای سر پنالتی پنجم سر بخوری؟ :دی

• Poker Face
آرش
پسندها
337
@هادی
درسته اگه ۳-۱-۳ باشیم با اعدام اشتباه می‌بازیم حتی اعدام لوسیفر. اون تقریبا که گفتم اشتباه گفتم :|

بذار حرفی که گفتی رو یه بار بررسی کنم.

فری مافیا باشه و رضا مافیا باشه که یارش تو نیستی طبق چیزی که بالاتر گفتم اما امیر می‌تونه باشه.
فری مافیا باشه و رضا مافیا نباشه، یه یارش احتمالا از بین تو و امیره، یه یارش از بین بقیه :-؟

میمونه حالت اینکه هم تو بیگناه باشی هم امیر، که در اون صورت من امین و چاوش رو بیگناه یا حداقل غیرمافیا دارم به خاطر اعدام فری، مافیا میشه فری اشکان ترسا که باز اشکان و ترسا خیلی بعیده یار باشن.

اره فکر کنم حرفت منطقیه.

@امیر
حرفت برای نقض سناریو هادی یه باگ داره، اونم اینکه برای لوسیفر خیلی ریسکه که بردش رو بده دست حدس زدن نزدن مافیا. در حالی که اگه تلاش کنه برای ۳ تا رسیدن، بردش دست خودشه اونجوری.

Underwood
پسندها
476
حرفت برای نقض سناریو هادی یه باگ داره، اونم اینکه برای لوسیفر خیلی ریسکه که بردش رو بده دست حدس زدن نزدن مافیا. در حالی که اگه تلاش کنه برای ۳ تا رسیدن، بردش دست خودشه اونجوری.

قبول ندارم.

من لوسیفر

شرایط بردم:

1 از 3 حدس تو بازی 6 نفره
1 از 2 حدس تو بازی 4 نفره
رسیدن به 3

من قطعا 1 رو انتخاب می کنم. چون فرعی تک نفره، یعنی داشتن شیشه عمر، اینطوری هم نیست یه تنه بتونه بازی رو اونطور که می خواد ببره، همینطوری داره راه میره، یهو یه امیر نامی، یه چاوش نامی، یه آرش نامی، یه اشکان نامی پیدا میشه، میگه خب ببین الان فلانی مشکل نداشته، ولی اعدامش کنیم چیزی از دست نمیدیم :)) فلانی تو مگه نمیگی بیگناهی بیا اعدام شو گره باز شه :)) اونوقت اون بدبخت هیچ و نگاه.

اگر لوسیفیر هستی و استراتژیت اینه عوض کن آرش :دی

• Like
مافیایی
پسندها
309
@امین
اگه کاراگاهی ، منطقیش اینه با حدس بیرونت کنند همین جای بازی
اگه بیرونت کنند من از تمامی مواضعم میام پایین . هرچی گفتم چرت و پرت بوده و خودم خودمو گادکش می کنم بابت این بازی افتضاحم .

Underwood
پسندها
476
@آرش
خوب پس اگر فدایی نبوده و اونجوری رفته میگم مافیا بوده.
رضا رو هم میگم شهروند بوده چون الان این همه گذشته کسی هنوز نیومده با قطعیت بگه رضا مافیا بوده و لباس به خودش داده.

حالا که فری فدایی نبوده، خودم در نقش فدایی شهر ظاهر میشم:دی البته نقشم فدایی نیست میخوام خودمو فدا کنم بلکه یکم شهر از این حالت گیجی در بیاد:دی

من کارآگاهم :دی استعلام منفی چاوش، امیر و هادی دارم :دی (ای کاش کارآگاه نبودم البته چاوش رو خیلی وقت پیش بیرون میکردم دلم خنک شه حداقل دهن ما رو سرویس کرد این بازی:))) این یعنی بین چاوش، امیر و هادی نهایتا یه دونه گادفادر نشسته. بین ترسا، اشکان و آرش هم یک الی دو الی سه مافیا نشسته.

حالا این وسط آقا هادی یا داره نقش ما رو بلند میکنه هی 100 در 100، 100 در 100 میگه که کار خوبی نمیکنه :دی یا لوسیفره که 100 در 100 مطمئنه که بازم گناهکاریه برای خودش :))

تاثیرگذار بود ولی ما کیروش مربی تیممون بوده :)) برمیگردی یا میخوای سر پنالتی پنجم سر بخوری؟ :دی

خب این لعنتی که صد معلومه مافیاست، چرا تو بازیش نقش لو میدی، شب پرپر شی :| گیر کردیما :|

• Like
مافیایی
پسندها
309
اگه تا ساعت 10 شب اون اشخاصی که مخاطبم هستن به امیر رای دادند که هیچی
اگه ندادند نقش خودمو اعلام می کنم . حداقلش اینه 1 ساعت بازی زودتر تموم میشه و این لجن زار رو یک ساعت بیشتر مجبور نیستم تحمل کنم .
بزودی هم مخاطبمو میام میگم کیا هستن .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین