ولی جدی نمیدونم چرا قاتل هر چی هم خوب بازی کنه معمولا وقتی در آستانه برده لو میره.
مخصوصا اونجاهایی که فازای آخر رو زود میبست. واقعا دوره هایی که فازای آخر طولانی میشد خیلی رو مخ بود بعد تازه میومدن تمدیدش هم میکردن
احسنت پویا 

خسته نباشید میگم به عوامل اجرایی
همه خوب بودن واقعا. حیف که رامتین و فری زود رفتن و نتونستم زیاد ببینم سبک بازیشون رو.دنیا همینه دیگه رامتینمهدی رو دوره های قبل هیچکی نمیتونست اعدام کنه و معمولا بهترین بازیکن بود تا این که این دوره همسر محترمش اومد و بهش رای داد و باعث اعدامش شد. و در این آیات نشانه هایی است برای کسانی که می اندیشند

منم دوس داشتم واقعا. کلا دوس دارم همیشه گاد باشهسبک گاد بودن پویا رو هم خیلی دوست داشتم مخصوصا اونجاهایی که فازای آخر رو زود میبست. واقعا دوره هایی که فازای آخر طولانی میشد خیلی رو مخ بود بعد تازه میومدن تمدیدش هم میکردن احسنت پویا
(حالا اگرم نبود ترجیحا تو هر تیمی که من هستم اونجا باشه، مدیونین اگه فک کنین میترسم ازش
)
منکه رفتم بیرون با اینکه آرش و عماد بامن اومدن بیرون ولی بازم شانس برد مافیا 90 درصد بود واقعا

به نظرم با تیر ال امین به عرفان نیرو گرفتیم😂و البته واقعا نقشه چاووش در مورد سعید و گل آخر رو هم محمد زد و ما بردیم😇بعد قرنی بازی کردیم و به شدت چسبید دور خیلی خوبی بود و بسی لذت بردیم از هم خود بازی هم از بازی همگی
ولی واقعا چطوری شهر کامبک زد؟منکه رفتم بیرون با اینکه آرش و عماد بامن اومدن بیرون ولی بازم شانس برد مافیا 90 درصد بود واقعا
![]()
من بازیمو که بردم وصیت هم به شهر کردم که سعید و مهدی رو بگیرین و دمتون گرم که همین دوتا رو گرفتین و بازیو بردین...ممنونم باشین شهروندا![]()
ولی واقعا بازی عالی بود خیلی حال کردم با این دور خارج از برد و باخت از همون اول قشنگ استارت خورد
بازیکنام همه عالی بودن واقعا جز امیر و آرش
تحلیل کامل تر بمونه بعدا طولانیه
))) بازم شانس برد مافیا 90 درصد بود واقعا
حالا توضیح می دم بعدا ولی شما فقط ۴ از ۹ اش رو می بینین. باید داخل تیم باشی تا ببینی وضعیت چطوریه
پیشاپیش با هرکسی که بگه مافیا به راحتی باید می برد مخالفت خودم رو اعلام می کنم. زیاد اگه بگین فحش هم می دم حتی 

در اصل هم برده بود چون اومد تو 5 تا و مدالشُ نمادین میدیم بهش ولی لازم بود که اون فازم رد کنه. و تقریبا مطمئن بودم که رد نمی کنه.
در واقع عمدا 5 ُ کردم 4 که رد نکنه. مشکل شخصی دارم باهاش.
قرعه به نام امیر افتاد. به خودشم گفتم دیدم مخالفتی نداره، کشتمش. اگه مخالفت داشت هم شاید می مرد البته. نمی دونم الان.
در مجموع جهت تعادل به بازی خوب بود. مافیا در اون فاز، 5 از 15 ش شد 4 از 10. قاتل دوم شانسش بیشتر شد و بیگناها هم 1 یارشون رفت در برابر 3 نفر دقلک مافیا قاتل. هرکی هم مرده حقش بوده چون به دلقک رای داده.
که البته اگه می دونستم این میزان گادکش داریم، کار دیگه ای می کردم. به هر صورت از این به بعد دلقک یا جوکر (که خب کاملا قوی تر هست و به کل متفاوته نقشش) در بازی باشن، کسی بعد از اعدامشون کشته نمیشه. رو سهمیه ها مانوور میدیم احتمالا. ممکنه هم دیگه استفاده نشه؛ ولی کسی دوست داشت اعدام بشه بیاد دلقک بدم بهش مث خلفی دلقک بازی دربیاره بمیره.
های ادوار قبلُ این دور نداشتیم. کسی با کسی خارج بازی حرف مهمی نزده که اطلاعات بدست بیاره. اگه زده البته خیلی خره.
و خدا لعنتش کنه. اینم جای شکر و البته شگفتی داره. خلاصه که کار ما کم شد به عنوان گاد. هر دور تهش باید یک راستی آزمایی انجام می دادم که این دور لازم نبود. امیدوارم ادوار بعد هم نباشه. کلا ولی اثر وضعی ِ سریع داره. یعنی تخطی بکنید یه بلایی بلافاصله سر خودتون یا تیمتون میاد.
گاد از اون بالا همه رو می بینه. بله.
ولی نمره سعی کنید به همه بدین یا حداقل برترین ها رو بگین. اینُ برا این میگم که فکر نکنید 100 خط باید بنویسید و تنبلی کنید. تا آخر هفته هم وقت میدم.
در ادوار مهم قبلی هم اکثرا بوده ولی هم زودتر مرده هم کمتر بازی کرده. تشکر ویژه داریم از سید که بازیُ گرم کرد. بازی بدون سید یه چیز دیگه میشد. همیشه البته همینه. این دور برجسته تر بود. و داستانم خواستم بازی تموم بشه که بدونم چی بنویسم. و به مرور این هفته تکمیل می کنم.
این دور واضحا شد نفر سوم. خود من که روزی که نبودم وقتی اومدم پستاشو خوندم برام سفید شده بود تا قبل اینکه بهم بگن مافیاست، اما مدیریت و روانشناسی فکر خانم مهسا که تو دو فاز آخر به خرج داد واقعا بی سابقه یا حداقل کم سابقه بود و من ندیده بودم در این سطح از بچه های مافیا، همه چی بر علیهش بود اما تا لب برد رفت و استدلال محمد بیش از حد قوی بود که برنده شد. خیلی خوشم میاد از بازیش. 0.25 هم کم می کنم چون تقریبا تو هیچ دوری مثل آدم نیست، یکم کمتر صنعتی سنتی بزن به بازی برس پسر 

بقیه قبول نداشتن اما از نظر من ناخودآگاهش تو تحلیل ها هم اینو میگه. یا شاید من بیش از حد ناخودآگاهش رو میشناسم
نمی دونم ولی آرش همیشه جزو بازیکن های خوب منه، به نظرم یکم مریض نباشه بیگناه بازی کنه از قالبش در بیاد یکم. خیرشو می خوام 
کاش کرده بودم البته 
کار خاصی نکرد
شوخی می کنم، شخصا دست آخر که بهش رای دادم رو بازی قبل از روز آخرش بهش رای دادم، روز آخرشو بعد که خوندم تقریبا میشد حس کرد که دلقکه، و اگر بودم احتمالا به گزینه قطعی ترم یعنی آرش رای میدادم. اما امین به هر حال اعدام میشد و دلقک بود و دلقک بودنش برای من و ادعام، نمیگم بازی رو تموم می کرد اما سخت می کرد. به هر حال برنده شده و به قول فری اون دلقک برنده امینه، نه من، تبریک می گم بهش.
به هر حال، دلقک که من بخوام بازی کنم باید برم تو نقش ها گم بشم و اونجا یه تحلیل اشتباه بکنم که مو لادرزش نره، که خب این دور بدون نقش بود و کارو سخت تر کرد برای من. برنامم این بود که بیوفتم شناسایی بیگناه کنم و یکی دوتا بیگناه بفرستم هوا و اگر این نشد، بیام ادعای دلقک تیر خورده کنم با اون برم هوا، بعد مافیا لطف کرد روز دوم منو زد که نه راه پیش داشتم که چالش یه روزه رو اوکی کنم نه راه پس. با خودم گفتم باشه بزار سیف شم با چی ؟ با همون ادعا دلقک تیر خورده واقعی
انصافا هم مو لا درزش نمیرفت هیچ جوره، چون واقعی بود و برای منطق گذاریش کار خاصی لازم نبود بکنم.
منتها چاوش و امین به نظرم تو کتشون نمیرفت من سیف شم، هر کاری کردن که ثابت کنند این ادعا دروغه؛ و خب نشد. تا جایی که حتی رضا هم که کلا بازی منو متقابلا نمی فهمه، اعتراف کرد که منطقت درسته ولی خب به هر حال گناهکاری
به نظرم برای دو سه روز بازی، هم زدن بازی و همینقدر بازی منطق کردن برای نقش دلقک بیگناه شده کافی بود، میتونم یه 7 به خودم بدم. ولی خب مافیا هم دهن منو سرویس کرد با اون تیرش، هم خودش، اگر میزاشت بمونم الان احتمالا هم اونا برده بودن هم من. چون پلنم گناهکار بازی کردن بود در جهت مافیا. و در کل من دلقک رو دوست دارم چون تو بازی دنبال نتیجه نیستم دنبال آزادی ام که امتحان کنم و یاد بگیرم. برای همینم گناهکار قبول نمی کنم. چون مسئولیت باید داشته باشم در مقام یه تیم و واقعا دوست ندارم این محدودیت رو.
بترک بابا. هنوزم عالیه این بشر. موثر بود برای بیگناها. خاک تو سرش سیو نگه نداشته بود فقط.
به هر حال من ازش عذر می خوام، شاید بیشتر لایقش بوده اما این نمره رو من فقط به نتیجش میدم و نه بازیش 
کلا رابطه من و رامتین تشکیل شده از مخالفت
این به مافیا هم منحصر نیست، همیشه منتظره من یه نظریه شخمی بدم، بیاد این شخمی بودن رو به منصه ظهور برسونه، بابا وا بده برادر من
یه جاش که خیلی جالب بود، گفت این ظن ها که زدی بدرد نمی خوره، البته خب بحث رو تو بازی راه انداخت
خب چرا، بابا ول کن بزار نون و ماستمو بخورم. حیف شد زدنش، چلنجمون جالب میشد. منو به عنوان دلقک قشنگ جا مینداخت می خندیدیم.
مرسی که هستی عزیزم، دوست دارم، آی لاو یو.

خانم مهسا، اول بازی کاملا داشت به روش مافیای حضوری بازی می کرد و جو مافیای نوشتاری ما اصلا دستش نبود و همین براش مشکل ساز شده بود تو تشخیص ها، اما هرچی بازی پیش میرفت پیشرفت می کرد و آخر بازی دیگه عملا یه تنه بار بازی رو به دوش گرفت. منتها یه انتقاد کوچیک دارم و اونم اینه خیلی مبتنی بر حس بازی می کنه. به نظرم برای مافیا باید ورای حس پیش رفت، مخصوصا نوشتاری. مثلا سر اعدام رضا، از نظر من به عنوان مخاطب بیرون کاملی حسی رضا رو بیرون انداخت ( از طرف جمعی از اصحاب مافیا که نخواستند نامشون برده بشه ازشون تقدیر می کنم و امیدوارم به خاطر اینکارشون که دل جمع کثیری رو شاد کردند خدا بهشون طول عمر با عزت بده به حق پنج تن) و بعد خیلی راحت تحت تاثیر رندی مملگر قرار گرفتند. البته ادعا نمی کنم هر کسی دیگه ای بود این اتفاق براش نمیوفتاد، اما خب به هر حال. در کل بهش تبریک میگم بابت بازی که کرد و نتیجه رو هم مال خودش کرد. بسیار براش خوشحالم.

:
باگی که بازی تیمی ما داشت این بود که تک تکمون تا فاز ۹ نفره جزو افراد مشکوک بازی بودیم. من این رو اصلا دوست ندارم. این که میگن مهدی ارضا نمیشه، در واقع اشاره به این موضوع داره. برای من برد تو فاز ۹ نفره به صورت گله ای یا اشتباه بقیه بازیکنان اونقدری که شاید به نظر بیاد ارزش نداره. شاید فکر کنید که چون باختیم دارم اینارو می گم ولی اصلا به این شکل نیست. من اگر دور جوکر و ستون ۵ ام رو دوست دارم دلیلش اینه که بدون اینکه بقیه خیلی فشار خاصی بهم وارد کنن بازی رو مدیریت کردم. اینکه تا فاز ۹ من بیام تو بازی کلا دفاع کنم و منفعل باشم برای من لذتی نداره.
یکمم نقش های گناهکاری و پر مرض اش زیاد شده این دست خودش نیست دیگه. هوشش هم بعضا در میره از دستش و کار دستش میده
واقعا این به مرض بازیش ربط نداره و زیادی تیزه. منتظر دور بی گناهیش هستم
نمره اش می تونست بالاتر باشه ولی نفله شدن به خاطر دلقک خوب نیست و یکم کم میشه ازش
۷.۵
من باگ های بازیش رو گفتم، منتهی از نظرم بهترین بازیکن بازی بود. این باگ ها رو برای این گفتم که ممکن بود به خاطر اصرار بیش از حدش بازی رو از دست بده و بی گناه ها هم ببازن که حیف بود. 9.5 به نظرم نمره خوبیه
از نتیجه هم اصلا نباید ناراحت باشه، چون بازی رو با معیار های من برد محمدامین. از مسیر باید لذت برد
فاز های اول نمره کاملا متوسطی می گرفت و فاز های آخر نباید زیر ۱۰ بگیره. به صورت کلی بهش ۸.۷۵ می دم.
دهن من چرا سرویس؟ 
ولی خب سید دیگه با همین شناخته شده و امضای بازیش همینه. ادعا اش رو هم خیلی دوست داشتم من. در واقع وقتی اون پست رو خوندم به عنوان مافیا حس بدی بهم دست داده شد. این یعنی کارش خوب بوده
شاید بیشتر می تونست ایده ۲ دلقک رو جدی بگیره و بهش فکر کنه و تو رای های خلفی نباشه. با خودشم بعد بازی حدود چند ساعتی صحبت کردم و درک مشترکی از بازی هم داریم کلا. شبیه ترین بازیکن هم به همدیگه هستیم و تنها تفاوتمون اینه که سید دوست داره بازی رو شروع کنه و اگرسیو باشه، من ولی دوست دارم به بازی بپیوندم و دفاعی ام. نمره اش جهت نشون دادن جایگاه این بازی بین تمام دور هاش: ۷.۵
چند بار هم تلاش کردم که بخونم ولی نتونستم. برنده بازی شد و بازیش هم برای نقشش مناسب بود. هر چند ادعای سید بهش خیلی کمک کرد ولی خب مسیری که طی کرد تو بازی خوب بود. انرژیشم خوب بود. ۸.۷۵
7.5
چه وضعشه نمیاین. نر کده شده بازی بابا
) توضیحاتی که سید داد رو کاملا قبول دارم و اول بازی نمی دونست کلا چطوری تو متن بازی بیاد و براش گنگ بود. منتهی رفته رفته همه چی دستش اومد و چند جا خیلی کمک کرد به بازی. اون فاز ۳ نفره آخر جز من هیچکسی نمی دونه که چه فشاری تحمل کرد و چه انرژی ای گذاشت که بتونه انتخاب درستی داشته باشه. اگه پسر بود به نظرم به محمد رای اعدام می داد. یه سری چیزا هستن که واقعا فقط دخترا می تونن بفهمنش و از درک ما خارجه
سر اعدام رضا می تونست دیدش باز تر باشه ولی کلا ایرادی به بازیش نمی بینم اینو. بی گناه باید همینطوری باشه
آفرین که سربلندم کردی 
به خودش که توضیح دادم سر اعدام من اعتباری که می گیره به خاطر حس و قدرت رای دادنش هست نه اینکه حالا صرفا مهدی رو اعدام کرده باشه. چون مهدی خودش می خواست اعدام بشه
منتهی نمره ای که سر اعدام رضا می گیره مهمه و ارزش داره. اصلا هم مهم نیس که اشتباه کرده و رضا بی گناه بوده. مهم قدرت تصمیم گیری برای بازیه که خیلی نشونه خوبیه و با اون اعدام اثباتش کرد. ۸.۷۵
هنوزم اینکه چرا به پست های من در مورد قاتل بودن امین برگشت نشد و کسی چیزی نگفت ازش رو نفهمیدم حقیقتا
نمره به نسبت توانایی های خودش ۹.
خیلی دور عالی ای داشت و واقعا لذت بردم از بازیش. تو اون معیار تاثیرگذاری در متن بازی که همیشه اوله و راحت با یه پست هم می تونه جزو تاثیرگذار ترینای بازی باشه، چه برسه به اینکه اینقدر فعال باشه. فکر نمی کنم که کسی چاوش رو آندرریت کنه و یا یادش نباشه که بازیش چجوریه ولی در کل نیاز بود که بعد مدت ها یه همچین دوری از چاوش رو ببینیم و تجدید خاطره کنیم با بازیش
۹.۵
) دستش درد نکنه. قلمش پایدار
جوکر رو ولی قرار بود بازنشست کنی آقا. قلبم رو به درد نیار 

(آرش مراقب باش اینیکی نپره دیگه.
)
) جای خالی یک ایفای نقش بیگناه قابل قبول و موثر، دیده میشد.
بهعنوان مافیا که تو همین سایت یک دور خوب داشتم، بهعنوان بازیکن فرعی هم که اون دور معروف خاطرات رفسنجانی.
(آرش خدا لعنتت کنه.
) و البته دوری که تو فروم یووه قاتل بودم و تا پنج نفر آخر رفتم. بهعنوان فرقه که هم تو فروم یووه هم اینجا برد داشتم حداقل، هرچند فرقهای که اینجا بازی کردم واقعا لکه ننگیست بر پیشانی هرچی بیگناهه. 
تو تحلیل یکی از دورهای قبلی چند نفر گفتن که رضا یکی از مزایا / معایب بازیش اینه که بیگناهی و گناهکاریش قابل تشخیص نیست چون هر دوش گناهکاریه.
بنابراین فرصت رو غنیمت شمردم که یک دور بیگناهی خوب داشته باشم ایندفعه.
اومدم از سبک بازی همیشگیم نکات مثبتش رو نگه داشتم و سعی کردم تا حد ممکن نکات منفی رو بندازم دور. مثلا ارتباط گرفتن با همه پلیرها و سوالوجوابهای متعدد رو نگه داشتم و بیشترش هم کردم. از اونور سعی کردم که از دوز لجوجبودن و یکدندگی بکاهم و اگر بحثی جای ادامهدادن ندارم، ادامهش ندم تا شاید بعدا دریچه دیگهای باز شد و بتونم ازش استفاده کنم. مثلا همون اول بازی حرکات آرش برام خیلی منفی بود ولی خب نمیتونستم با تکرار اینکه عدد درآوردی یا دلقک رو از کجا میدونستی کاری از پیش ببرم.
عرفان هم اول بازی یکیدوتا پست شدیدا گناهگاری داد که بهش هم گفتم اینا از ناخودآگاه گناهکار برمیاد فقط. البته خب واقعا عرفان در ادامه مثبتتر شد.
یکیش که خودم خیلی حال کردم سر قضیه الامین بود واقعا.
هم این دور و هم دورهای قبلی من قشنگ به اونایی که میومدن داستان رو تحلیل میکردن، و اتفاقا درست درمیومد تحلیلشون، حس بدی پیدا میکردم همیشه؛ منتها نمیدونم چرا خودم، خودم رو نقض کردم و فاز آخر اون داستانها ایجاد شد.
بااینحال، این دور پویا هم گفته بود که میشه از تو داستان اطلاعات بهدردبخور پیدا کرد، پس من گفتم بیشتر روی داستان دقت کنم و حواسم بهش باشه اما خب همونطور که گفتم، صلاح نمیدیدم مطرحشون کنم.
اطلاعاتی که از داستان پیدا کردم تا حدود خیلی زیادی درست بودن. من بعد از فازی که مهدی اعدام شد یه پلن کلی تو ذهنم چیدم از بازیکنها و تو تاپیک هم گفتم، دقیقا همونچیزی بود که فکرش رو میکردم و از داستان فهمیده بودم. 
من به خود پویا هم گفتم که واقعا فکر نمیکردم فاز قبلش اونطوری ناغافل تموم شه.
باز هم میگم که من فاز اعدام سعید، وقتی همه رای دادن، شروع کردم به صحبت درباره عرفان و پستهای فاز قبلش رو آوردم تو تاپیک و بهنظرم کاملا مشخص بود که قصد دارم به فاز بعدی جهت بدم؛ کاری که میخواستم فاز اعدام الامین هم برای مملگر انجامش بدم.
بعد که دیدم فرصت از دست رفت، گفتم پس سریع بیام گفتنیها رو بگم و اینطوری یه فرصت هم دارم که واکنش بگیرم از مهسا خانم و مملگر که سر انتخابم مطمئن بشم.
باید به اصل خودم پایبند میموندم و حداقل اونقدر واضح، پای داستان رو وسط نمیکشیدم. رو همین حساب من کاملا به مهسا خانم حق میدم.
اینطور گیجشدنها تو فاز آخر کاملا طبیعی هست برای بیگناهها و دوستان خودشون در جریان هستند که من چندین و چند بار تو فاز آخر گند زدم و فینیشر خوبی نبودم به قول آرش.
مهسا خانم همین که آخرش انتخاب درست رو انجام دادن بهنظرم فوقالعاده بود. اون گیج شدنها، تقصیر من بود که فاز رو بد شروع کردم واقعا.
بعد اومدم فکر کردم که چیکار کنم درست بشه؟ اومدم ببینم مهسا خانم میآن پای مذاکره یا نه.
یه چندتا پست دادم دیدم اصلا هیچطوره حتی حاضر نیستند به احتمالی بهجز مافیا بودن من فکر کنن.
با اعدام مهسا خانم هم مخالف بودم چون بعدش خودم اعدام میشدم. بهنظرم تنها راهی که ممکن بود جواب بده، همون کاری بود که کردم.
البته ناگفته نماند که من واقعا اون شب رو با سختیهای زیادی به صبح رسوندم از بس کار داشتم.
ولی خب فکر میکنم تنها راه ممکن همون بود که من برم بیرون و بعد که بیگناهیم معلوم شد، به وصیتم عمل بشه.
پس این هم اعدام حساب نمیشه چون خودم تصمیم گرفتم اعدام شم. 

اما تعریف از خود نباشه (
) بهنظر خودم کمک خوبی برای بیگناهها بودم و نقش مهمی تو برد داشتم.
بنده خدا تاحالا بیست بار رسیده فاز آخر بعد با تصمیم غلط بازیکنهای دیگه، باخته.
جدای از این، محمد واقعا عالی بود. اواسط بازی گفتم که محمد هیچ ایرادی بهش وارد نیست و بازی تمیزی انجام داده اما حس بیگناهی ازش نمیگیرم، شاید بهخاطر مشغله زیادی که دارم و خب دلیلش هم همین بود. فازهای آخر خیلی بیشتر شرکت کرد و واقعا ازش ممنونم که سناریوهای مختلف رو بررسی میکرد و با نهایت منطق تصمیم میگرفت. فاز آخر هم باز مثل مهسا خانم بهنظرم ایرادی بهش وارد نیست با توجه به شرایط بازی. 10. 
یا خودم اول بازی شوت میشدم بیرون و زیاد پیگیر نبودم، یا خودش.
ولی اینبار تقریبا تا آخر بازی هر دو موندیم. جدای از درگیریهای بینتیجه و بس عبث اوایل بازی با سید (
)، فوقالعاده بازی کرد. از وقتی سید از بازی رفت بیرون کاملا موثر بود و تریکهای خیلی خوبی برای کمک به بیگناهها و شناخت گناهکار، رو کرد. بچهها اشاره کردن مخصوصا سر داستان سعید. چاوش مختصر و مفید بازی کرد، اما چون اوایل بازی سبک و رویه سید رو در پیش گرفته بود ده نمیدم.
9.5. .
در حین بازی، یکبار اواسط و یکبار اواخرش هم گفتم که من تقریبا هیچ احتمالی به گناهکاری ایشون نمیدم و خب این بهترین نکته برای بازی یه بیگناهه که بتونه به یک بیگناه دیگه، حس مثبت بده. فاز اعدام الامین هم باز قابل درک بود پرسش و پاسخشون از من؛ من فقط خواستم یهذره جو بدم که قدرت بازی رو در دست بگیرم و در آستانه فازهای نهایی، نرم تو موضع ضعف.
که آخرش خودم با دستای خودم رفتم.
به عنوان یک دور اولی میشه گفت بینقص بودند اما چون سر فاز آخر زیادی به من گیر دادن و گوش نمیدادن چی میگم، ده نمیدم.
9.5. 
من واقعا بازی فری رو دوست دارم، چه بیگناه چه گناهکار، همیشه جز فعالهاست و هرکاری بتونه برای جذابتر شدن بازی و کمک به تیمش، انجام میده. دست بعد نزنید فری رو انصافا. رامتین هم همینه، زیاد باهاش تجربه بازی نداشتم و تو همین ادوار معدود هم باز نسبتا سریع زدهشده.
بین بازیکنهای فعلی فکر میکنم بهجز جدیدالورودها، کمترین تجربه بازی رو با رامتین دارم. 
آخرم که زدنش. اگر وقت داشته باشه بهنظرم خیلی بهتر از اینهاست.
حضورشون خیلی کم بود اما من خوشم اومد از بازیشون و امیدوارم ادامهدار باشه.
و البته خود پویا هم اشاره کرد که قاعدتا الامین باید برنده میشد ولی شرایط بازی طوری پیش رفت که گادکشها زیاد بودن و اوضاع تغییر کرد. در جریان بازی هم گفتم؛ الآنم میگم که احتمالا الامین دقیقترین و تیزبینترین پلیری هست که تاحالا دیدم.
فکر میکنم تمام پستهاش فکرشدهست و برنامه پشتشه. چیزی که مملگر هم گفت، اینقدر الامین دقیق و کاردرسته که آدم با خودش میگه اینحد از ظرافت منطقی نیست و حتما یهجای کارش میلنگه.
این دور هم قربانی همین نکته شد بهنظرم.
البته واقعا ازش ممنونم که عرفان رو زد و کمک بزرگی بهمون کرد.
همیشه بازی الامین رو دوست داشتم و امیدوارم بازهم بیاد باهامون بازی کنه. ده نمیشه بدم بهخاطر فاز آخرش ولی خب واقعا بازی خیلی خوبی انجام داد. 9. 
حالا این دور که تو مسافرت و اینا هم بود کلا خیلی کمرنگ بود حضورش. نمیدونم اگر بیشتر تو بازی میموند، اوضاع چطوری پیش میرفت؛ اما همون موقعی که بود تو فاز شب داشت خوب کار میکرد و تو فاز روز هم بهجز من و خلفی کسی کاری باهاش نداشت آنچنان. اگرچه احتمالش وجود داشت که شکها بهش بیشتر شه.
در کل 7 میدم و امیدوارم بالاخره یهروزی برسه که عماد موقع بازی مسافرت نباشه یا کار یهویی پیش نیاد براش تا کامل و درستوحسابی ببینیمش. 
پلیر مورد علاقهم.
فکر کنم حسی که سید به من داره تو مایههای حسی هست که مایکل اسکات به توبی داره.
واقعا ما دو تا هیچجوری نمیتونیم با سبک بازی هم کنار بیایم.
هم من با سبک بازیش مشکل دارم و هم سید با سبک من.
من موقعی که بازی در جریان بود هم قشنگ گفتم که اینطور بازی کردن به بیگناهها کمکی نمیکنه و واقعا هم نکرد بهنظرم.
ایجاد بحثهای دو نفره فلسفی و طولانی با چند پلیر محدود و بیتوجهی به بقیه بازی، اونم وقتی بیگناهی؛ چرا آخه؟
حالا با توجه به دلقک بودنش باز توجیه داره این ولی خب من که میدونم این کار هر دورشه.
درهرصورت نمیشه نقش سید رو توی استارت خوردن و جلو رفتن بازی نادیده گرفت. جرفه اصلی بازی سید بود و تا وقتی دلقک بود بهنظرم بازی خوبی انجام داد اما بعدش حداقل کاری در راستای منافع بیگناهها نکرد.
7.5 خوبه. 
واقعا اینقدر که از ایندست حرکات از خلفی دیدم قبلا که حتی یکلحظه هم به دلقک بودنش فکر نکردم. خیلی جالب بود برام وقتی نقشش اعلام شد.
و خب این یعنی کارش رو درست انجام داده و تونسته به چیزی که میخواسته برسه؛ اما خداییش بیشتر مدیون پویاست که این نقش رو داد بهش.
9 میدم. 
کلا بهنظرم مافیا فازهای شب چندان موفقی نداشت اما خب تو فاز روز قطعا خوب بودند که تونستن بازی رو بکشونن به چهار نفر و خب حدس میزنم که نقشهکش اصلیشون هم مهدی بوده.
دیگه مافیایی که مهدی و آرش توش باشن اصلا جای تعجب نداره همهشون افتادن به جون هم.
بههرحال من اینقدر ادوار قبلی از مهدی تعریف و تمجید کردم، چه سر جوکر چه ستون پنجم؛ که دیگه واقعا نیازی نمیبینم دوباره تکرارش کنم.
این دور قربانی عیال محترم شدند.
و اینکه اگر باز هم مافیا شد دیگه باید این تاکتیک زدن خودیها رو یه تغییراتی توش اعمال کنه.
7.5.
حالا جدای از کرمی که داره و همش گناهکاره.
باید تغییر رویه بده بهنظرم و یه فکری به حال هوش زیادیش بکنه انصافا که هر دور داره به فناش میده.
آخه برای چی اولین داستان میآی اونطوری تحلیل میکنی که کلی آدم بهت مشکوک بشن؟
بحث آرش با عرفان که واقعا زرگری از تمام وجوهش پیدا بود.
اما خب تو بحث با سید باید بگم که آرش حداقل برای من دست بالاتر رو داشت و استدلالهای قانعکنندهتری آورد؛ تو بازی هم اشاره کردم خودم. نصف بازی هم که انگار حال خوبی داشته و مشغول بوده.
این دور آرش نتونست از پتانسیلهای خودش استفاده کنه اما بهنظرم تغییر رویه و ایجاد تنوع هم واقعا لازمه.
الآن طوری شده که تا بازی استارت میخوره اگر آرش گناهکار باشه، با اولین پستش من حس بد میگیرم.
البته احتمالا اگر بیگناه باشه هم همین میشه. 
نمیدونم چیکار کنیم اینو.
7.5
تو بحثش با الامین هم واقعا نتونست هیچطوره دلایل قانعکنندهای بیاره و یکی از دلایل اصلی شک من بهش همون بود که اصلا حرفاش درباره آرش تناقض داشت.
عرفان قربانی نقشههای پلید مهدی شد و مهدی مجبورش کرد تو زرگریها شرکت کنه وگرنه سرنوشت بهتری در انتظارش بود.
8.
سعید هم قربانی برنامههای مهدی شد.
مهدی رو نذارید مافیا آقا.
6.5
همون ایرادی که به الامین گرفت. بهنظر من بخش زیادی از مافیا به احساسات بازیکنها بستگی داره و با منطق خالی زیاد نمیشه کاری از پیش برد. مملگر اگر بتونه یهذره بالانس کنه حس و منطق رو، بینقص میشه. یه مورد دیگهای که هست اینه که مملگر وقتی بیگناهه میآد یهسری ایدههایی خفنی میده و حرکات عجیبی میزنه که واقعا آدم کرک و پرش میریزه. :ی از اینها این دور نداشتیم و در نتیجه من حسم بهش منفی شد اواخر بازی. داستان بازی هم که طبق منطقی که من داشتم تحلیلش میکردم، حکم میداد به گناهکاریش. درباره اینکه فازهای آخر چه پلن و حسی درباره مملگر داشتم بالا توضیح دادم؛ اما اینجا میگم که اون ایدهای که آخر کار مطرح کرد دیگه خیلی زیادهروی بود.
من اون رو دیدم گفتم تمومه و صد درصد مافیاست.
اما خب همینکه باعث شد - من خودم به فکر اعدام خودم بیفتم و اجازه بدم اعدام شم
- و بازی رو تا 3 نفر پایانی کشوند، امتیاز بزرگیه و نشون از هوش بالاش داره. 9 میدم. 
انقدر از دورای قبل حرف زدین دلمون آب شد، نکنین این کارو

من توی هر نقش یه بهترین برای خودم در نظر گرفتم که اول اونو با شما درمیون میذارم و بعد میرم سراغ بقیه.
ولی واقعا حرکت تمیزی بود)، و زدن عرفان که گل سرسبد فن های به کاربرده اش بود
. لذت بردم از سبک بازیش کلا و خیلی دوس دارم دوباره باهاش بازی کنم. خیلی ریز و آروم اومد جلو و مطمئنا اگه مهدی یا چاوش تو بازی میموندن به این راحتی نمیتونستیم اعدامش کنیم(اینو میذارم به پای بدشانسیش واقعا) بهش نمره 10 رو میدم.
مثلا خیلی خوب بلد بود با یه خانمی که بار اولشه و وارد بازی مافیا شده و کلا سردرگمه طوری رفتار کنه که سردرگمتر شه و وانمود کنه داره کمکش میکنه
آفرین میگم بهش و اعتراف میکنم تا فاز آخر شک چندانی بهش نداشتم. ولی یه دلیلش میتونه این باشه که چون اول بازی زیاد باهاش برخورد نداشتم و حضورش کم رنگ بود شناخت چندانی از لحن و مدلش نداشتم.(زورم میاد قبول کنم گولم زده
) بهش 9/75 میدم و 0/25 رو به خاطر حضور کمرنگش توی فازهای اول کم میکنم
چون یکی پیدا میشه مثل من و به این میزان از درست بودنت گیر میده و به فنا میده کل شهرو
یه چیزی بگم درون پرانتز، من همون روز که پویا داستانو گذاشت اون قسمت رو که عرفان جلوی راه کاراگاهو میگیره و ... رو تو داستان دیدم و بهش شکم کردم ولی ترسیدم مطرحش کنم که بهم گیر بدن که توام مثل آرش که 8- رو گفت و از این داستانا، شما دقیقا همون کاری که من ازش میترسیدم رو کردی و به خاطر همین که ذهنیت گناهکاری نسبت به این قضیه داشتم و خودم سر همین مطرحش نکرده بودم بهت گیر دادم و نزدیک بود به فنا بریم
. بهت 9.75 میدم. 0.25 رو به خاطر همون کم کردم
نباید میگفتی
) از وقتی ادعای دلقک بودن کرد ملت کلا احتمال دلقک دوم رو فراموش کردن
9.5 میدم من به شما چون 0.5 نمره از نمره ات متعلق به امیره تو این زمینه
به موقعش بیاد و تصمیمات درستشو بگیره و باعث برد تیم بشه. خیلی خوب و تمیز این کارو انجام دادی. آفرین
اونجا که منو سفید تشخیص دادی درست جایی که خودم به خودم شک کرده بودم
و بعد اون جمله معروفت
که چهره واقعی مملگرو نشون دادی
اگه کمرنگ نبودی 10 رو میدادم ولی 9.75 میدم نشون جونت واقعا
حالا نمیدونم وقتایی که نقش منفی هستی هم به همین خوبی منتقل میکنی یا نه
ایده هایی که میزنی رو خیلی دوس دارم میگم و میدونم که تکرار مکرراته ولی من خودم اگه همچین ایده ای بزنم دوست دارم هی بگن
تنها ایرادی که به بازیت میتونم بگیرم اینه که چرا سیو نداشتی
نمره هم 9.5 میدم دیگه اگه کم بود به بزرگی خودت ببخش
: من اگه برمیگشتم عقب رای به اعدامت نمیدادم
نه به خاطر بازیت
بلکه به این خاطر که اگه میموندی شاید اون فاز جای رضا شما رو اعدام میکردم
ولی جدا از شوخی اگه مافیا باشی خیلی ترسناک و گیج کننده میشی به نظرم
امیدوارم قسمت شه و ببینم
عجیبه برام
بدشانسی آوردین به نظرم که زود زدنتون ولی بعد از اینکه زدنتون و ادعا دلقکی که تیرخورده رو کردین همه رو به فنا دادین یه دور
بیشتر مافیا رو البته به نظرم، حالا خداروشکر من اون دور رایمو از امین خلفی گرفتم
اعتراف میکنم سه بار پستاتونو میخوندم و حتی پستهایی بود که سردرنمیاوردم ازشون و نالان ولش میکردم
به نظرم ماهیت نقشتونو انجام دادین وبا بقیه که میگن بحث رو شخصی و دونفری میکردین مخالفم چون دلقک ماهیتش تکیه. ولی ترجیح میدم بهتون نمره ندم و بازی اصلی و واقعیتون رو ببینم و به اون نمره بدم. چون این دور شانس باهاتون یار نبود به نظرم.
به نظرم احتمال بودن دلقک دوم رو در نظر نداشتی و به همین خاطر به فنا رفتی
ولی خب کاریش نمیتونستی بکنی، هرکسی که به خلفی رای نداد شانس آورد واقعا تا حدودی. شما توانایی رهبری رو توی به بازی دسته جمعی دارین و خوب میتونین جو بدین و سوار موج بشین و بقیه رو هم سوار کنی حتی، در جهت رسیدن به اهداف خودت. قاطی کردم ضمیرها رو چرا! کلا به شما هم مثل سید نمره نمیدم تا بازی که همه ازش تعریف میکنن رو ببینم و بعد.
انقدر خوب که حسابی سردو گرمم میکردی تو بازی. هی میگفتم الان بیگناهه یه کم بعدش میگفتم چرا گناهکار شد و تکرار این قضیه
قطعا اگه میموندی شرایط رو برام سختتر میکردی و خداروشکر میکنم که زدنت
من حس میکنم اگر نقش گناهکار داشته باشم مثل تو باشم و البته نه از این جهت که بالا نوشتم، از این جهت که خیلی بیام حرف بزنم و به پست هر کی یه چیزی بگم و سر دردنکردمو دستمال ببندم خلاصه
بهت نمره 8 رو میدم. 
: اون چیزی که بودی نبودی
حالت خوبت رو دیدم و میدونم که 10 از 10 رو میبره
سر قضیه شایان به نظرم اشتباه بزرگی کردی که از تو بعید بود. بقیه جاها خوب بودی ریز و سوسکی اومدی بالا درسته که شک روت بود ولی مهم این بود که نتیجه ای رو در برنداشت و همین یعنی بازیت توی فاز روز ایرادی نداشت. ولی به عنوان گاد فادر ازت انتظار انقدر تیر به در و دیوار رو نداشتم
اینکه نذاشتی رفیقات منو بزنن هم نشون میده که رحم الیین رحمه قالار
(ترکی بود این قسمت و معادل فارسی نداره فک کنم). اینکه قاتلو تشخیص دادی با حرفای ال امین حرکت خوبی بود ولی اینکه خودتو کشتی به نظرم ایده خوبی نبود اگر بودی بازی میتونست برای ما سختتر بشه. البته اینم بگم موندن تو کار رو برای ال امین آسونتر میکرد. در نتیجه به نفع شهروند عمل کردی اینجا به نظرم. آفرین
و اینکه توی خونه یه شرایطی فراهم کردی که بحثی بینمون نباشه و ری اکشنی از هم نگیریم که بازی رو جذابتر کرد برام. نمره هم بهت نمیدم چون دلم میخواد تو اوج ببینمت همیشه
ولی اگه خیلی اصرار کنی یه 7.5 بهت میدم برو حالشو ببر
اولش که پویا نقشمو فرستاد دلم میخواست گناهکار باشم واقعا ولی الان که بازی تموم شده از نقشم راضیم. همه توانم نبود در کل، به خاطر شرایطی که بالا گفتم. انشالله دورای بعد با قدرت بیشتری ادامه میدم. به خودم نمره 8 میدم. 

دلیلی نمیبینم ازش امتیاز کم کنم. ۱۰ از ۱۰
کلا خوب بود ولی از یه جایی از نظرم مشخص بود گناهکاره. خیلی دوستش دارم کلا. ۸ از ۱۰
نفهمیدم چرا واقعا. کلا خیلی تو بازی نبود ولی همین که شر من رو کم کرد نمره اش رو میبره بالا. ۸ از ۱۰
۷ از ۱۰ (حالا خودش برا چی به من که کلا یه فاز بودم 7 داده الله اعلم
) میگفت اگه شب اول نمیزدنت اعدامت میکردم و قصد داشت اینجوری ارضا بشه و با همراهی مافیا بعیدم نبود موفق بشه که خب زودتر زده شدم و نشد دیگه.
درسته خیلی زیاد تو بازی نبود ولی همین که جزو نفرات آخرین فاز بود و برنده شد دلیل کافیه که نمره ای ازش کم نشه. ۱۰ از ۱۰.
درمورد بازی خودم، بعد از تروریست اون دور میخواستم این سری نقش یه گناهکار تمیز رو بازی کنم که خب طبق گفتهها همچین موفق نبودم
. البته حالا حس فلانی و فلانی اونقدر تو این قضیه تعیین کننده نیست وقتی که همون اول زارتی مردم، اگه تو بازی میموندم و مثلا اعدام میشدم آره حق با شما بود.
به نظر خودم از دور تروریستم داشتم تمیزتر بازی میکردم. اما چیزی که خیلی زورم میاد گیر دادنها سر نشونههای داستان بود. به خدا به پیر به پیغمبر من اگه بیگناه بودم هم منفی ۸ به ذهنم میرسید
حالا اون به کنار، سر اون نشونهای که گفته بود امیر حالش بد شده و اینا من گفتم شاید اون شب یه تیر به دیوار خورده، و بعد همه برگشتن گفتن تو حتما یه چیز میدونستی؛ دلم میخواد سرم رو به دیوار بکوبم
چون درواقع همون شبی بود که فری و رامتین مردن، و تیرزنِ دیگهی بازی فقط ما بودیم که اون شب تیر نزدیم، یعنی اون نشونهای که من اشاره کردم کلا پرت و پلا بود، چیو حتما میدونستم عاخه
کلا ولی از بازی کردن این همه نقش گناهکاری و دید دیفالتی که همیشه به گناهکار بودنم وجود داره خسته شدم، اگه بیگناهیم هم قرار باشه اینجوری باشه ترجیح میدم سبک آریا رو پیش بگیرم
این دور هم ترجیح کلیم نقش بیگناه بود ولی تیم مافیامون اونقدر اسامی جذاب و رویایی داشت که اعتراضی نداشته باشم، به علاوه اینکه واقعا خوش گذشت خصوصا چند فاز آخر و تماشای بازی محمدامین در نقش یه آندرداگ 
بریم سراغ بازیکنها. این سری صرفا برا تنوع نمره نمیدم، ستاره میدم 
بزرگ مافیامون بود و تیممون رو سروسامون داد و به قدر زیادی حرص خورد و انرژی گذاشت و خسته هم نباشه
بازی هم به نظرم براش دوبرابر سختتر از همیشه بود، به خاطر حضور مهسا، چه در داخل تاپیک چه در خونه
مهدی کلا باید دیر بیاد تو بازی، یکی از جاهایی که به نظرم به خوبی بقیه جاها نیست، همینه که صرف نظر از نقشش، تو فازهای ابتدایی اونقدر که باید و شاید و از مهدی انتظار میره تمیز بازی نمیکنه. توی این بازی هم شرایط حکم میکرد که از اول حضور داشته باشه. فاز ۹ نفره رو من بیشترش رو نبودم و نمیتونم قضاوت کنم که تصمیم درستی گرفت یا نه، ولی همین که این تصمیم رو برای تیم گرفت تا عرفان و محمدامین تا اخر بازی برن، اونم وقتی قرار گذاشته بودیم همه تکی بازی کنن، خیلی ارزشمنده و دقیقا روحیهایه که اعضای تیم مافیا از کوچیک تا بزرگ باید داشته باشن. خوشحالم از همتیمی بودن باهاش.
) واقعا بازیکن ترسناکیه.
درکل فازهای آخر از لحاظ منطق برندهی بحثها و بازی بود. به نظرم اگه عنصر حس خوب دادن رو هم به بازی گناهکاریش اضافه کنه، دیگه غیرقابل مهار میشه با این اوصاف 
یکی دوجا هم گروهمون رو جمع کرد، یه جا عرفان ناامید شده بود و من و مهدی هم نمیدونستیم چی بگیم، سعید قشنگ اومد عرفان رو با سخنرانی انگیزشی جمع کرد فرستادش تاپیک، واقعا لذت بردم 
کلا جدیدا خیلی زیاد با بازیش حال میکنم، همه میگن جو میده و منطقش رو نمیفهمن و اینا، اما به نظر من یه درصد خیلی خوب و منحصربهفردی از منطق توی پستاش هست که ترسناکش میکنه. واقعا من و مهدی و عرفان چندجا توی گروه از حضور رضا توی بازی ابراز انزجار کردیم انقدر پستاش قوی و بُرنده بود 

واقعا وقتی چاوش نیست، جمع بازیکنامون یه بازیکن مثلش کم داره. ایدهپردازیهاش رو دوست دارم، اونجاهایی که میگه چی «ممکنه» باشه. یعنی حس میکنم همزمان با بازیای که تو تاپیک در جریانه، حداقل دو سه تا بازی دیگه هم داره توی ذهنش پیش میره
سبک بازیش جوریه که ترسناک نیست اما خطرناکه، یعنی دقیقا از جایی که انتظارش رو نداری ضربه میزنه
و اصلا در نگاه اول به نظر نمیاد که چه دمجی میتونه وارد کنه. این رو توی دور کرونا که نیم ساعت اومد توی بازی مچ من رو گرفت و رفت هم حس کردم
اون یه ستاره رو هم به خاطر رای دادن به خلفی کم میکنم ازش، از همه کسایی که رای دادن به خلفی یه ستاره کم میکنم 
اگه مافیا رو به بازیهای moba تشبیه کنیم، امیر مثل تانک میمونه، میتونه بیشترین دمج رو به خودش جذب کنه و واقعا رُس نصف بازیکنها رو بکشه. ولی تا وقتی که در جهت گناهکاریابی نباشه، حواس بیگناها رو هم پرت میکنه و اونا هم قربانی تانکش میشن. یه ستاره به خاطر این کم شد یه ستاره هم به خاطر خلفی 

ولی به نظرم با توجه به اینکه خودش میدونست دلقکه (میدونسته دیگه؟ الان شک کردم
)، اونقدر کار راحتی نکرده. یعنی سعیش در اینکه حتی ما شک هم نکنیم به دلقک بودنش خیلی خوب بود. کاملا هدفمند بازی کرد و حتی یه واو اضافهتر از چیزی که برای بردنش لازم بود نگفت. با اینش حال کردم. 
دور بسیار خوبی بود و باید بگم که صبر و حوصلهی پویا رو در تحمل کردن ما واقعا میپرستم.
دور مینیمالی بود از نظر نقشها و بالانس و برای تنوع خوب بود این. داستان هم که مثل همیشه عالی بود ولی سناریوی این دور رو نسبت به دورهای قبل بیشتر دوست داشتم، احسنت.
هرچند در بیس با اینکه بشه از داستان نقش بازیکنها رو فهمید مشکل دارم و با اینکه توی داستانهایی که خودم دورهای قبل نوشتم این موضوع هست ولی سعی دارم کمتر و پیچیدهترش کنم. خسته نباشی پویا و صد سپاس، منتظر دور بعد با نقشهای نو و خفن هستم 

، دقیقا اون شبی که عماد من رو زد به گاد گفته بودم مهمونی هستم و فعال نخواهم بود، فقط تونستم یه سر بیام سریع پستها رو بخونم و حتی یکی از دلایلی که رای ندادم به دلیل پستهای شایان بود که حس بیگناهی ازش گرفتم. خلاصه قرار بود از خودم محافظت کنم که انقدر سرم شلوغ بود یادم رفت این مورد رو به گاد بگم و عماد هم ما رو زد و کشت
حسهایی که به بازیکنا در حین بازی داشتم ۶۰ ۷۰ درصد درست بودن ولی خب نشد که تو بازی بیشتر باشیم 
فقط اینو میگم که اصلا و ابدا برای بحثای زرگری برنامه نداشتیم ما و هر چی بود در لحظه و طبق تصمیم خودمون حاصل شد که نتیجش این شد و خب اشتباهاتی رو بخصوص خود من داشتم که توضیح میدم بعدا.
واقعا حقش برد بود که البته بدست اورد. اونی که باخت نتیجه رو تیم مافیا بود ولی شخص ممل برنده قطعی بازی بود. فازای اول زیاد نبود و تو گروه کمکمون نکرد به همین خاطر 10 نمیدم بهش پررو میشه
همون 9.75
ولی از پارسال یه کرمی تو وجودم بود که میخاستم با مهدی یبار هم گروه بشم تو مافیا و به پویا گفتم که همانا اجابت کرد که هیچ یه گیلاس(عارش) روی کیک هم بهم داد و گفت بسه یا بازم بدم؟ که گفتم نوکرتم کور از خدا چی میخاد یه مهدی و عارش
خلاصه تو شکمم عروسی بود. بنظرم مهدی بدشانسی اورد اول بازی سر شایان و اوضاع خیلی قاراشمیش شد طوری که اگه به مافیا بودنش شک نمیکردن بدون شک همراه امین و چاوش گزینه قاتل بود و این کارو سخت میکرد برا متخصص فازای 4 نفره مون که روش حساب باز کرده بودیم بنابراین باید یه فکری میشد براش که یهو اون ایده رو زد و بنظرم بهترین کار در اون لحظه بود و با بقیه موافق نیستم که نباید اون کار میشد و هر چیم بود مهدی میتونست کمک بیشتری کنه و فلان! نمیشد اقا اگه منظقی نگاه کنیم نمیشد. اصلا شرایط آرمانی نبود و این کار بهترین کار بود که اقلا دو نفر من و ممل رو سفید میکرد تا حدودی و پیچیدگی خفنی به بازی میداد که نگاهها رو از رو ما ورداره که یکم نفس بکشیم! مهدی بخاطر شرایط خونه زیاد نمیتونست تو چت باشه ولی نظراتش تو گروه واقعا کمک کننده بود و مث لیدر تیمو( بهتره بگم منو) جمع میکرد و پیشنهاد زدن چاوش رو اون داد در حالیکه من میگفتم مهسا رو بزنیم اون شب و چقد خوب که رو حرفم اصرار نکردم و چاوش خورد اون شب باعث شد امین تنها بمونه و گزینه قاتل! در کل نمیتونم بگم بهترین بازیش بود ولی به من که خوش گذشت باهاش و انصافا ازش یاد گرفتم و راهنماییم کرد. 8.5
عارش داشت خوب بازی میکرد و اصلا ایرادایی که سر داستان بهش بود رو قبول ندارم . آقا خب شما این نکاتو نمیبینین دلیل نمیشه که این گناهکار باشه
منتهی همینه همیشه. هرکی میاد تحلیل کنه عوض دستت درد نکنه مافیاش میکنن. منم خیلی اینطور شدم ولی حیا نمیکنم عارشم مث منه. تنها ایرادی که به بازیمون بود اول گیر بیخودش به حرف من که جای گیر نداشت حتی برا عارش
دومیش از طرف من بود که حوصلم نکشید ادامش بدم و در حقیقت تایمشو نداشتم که اینجوری شد که به زرگری بودنش شک کردن. این دفعه دوس دارم یه بیگناه تمیز ازش ببینم حتی منم یادم نمیاد کی بوده. 8
حیف شد واقعا . اوایل که خیلی کم بود و فک کنم همون کار دستش داد. ولی انصافا تو گروه به اندازه خودش فعال بود و نظر میداد و مشارکت گروهی و عرق تیمیش عالی بود ایشالا دور بعد بینمش. 7.5
فازای اول واقعا کم بود و باعث شد تقریبا تمیزتر برسه به اخرای بازی ولی تصمیمای درست و حوصله بخرح دادن مخصوصا تو فازای پایانی که کار من یکی نیست رو به نحو احسن انجام داد مثل همیشه و تونست شهروند باقی مونده رو به خودش جذب کنه. تو بازی که بودم میدونستم بیگناهه و این کارو برام سخت میکرد که باید مافیا حاش میزدم بجای خودم. ولی قسمت نشد زنده بمونم و خوشحالم چون سخته مبارزه با حس خوب منتقل کردن ممد برا بقیه بیگناها! 9.75
لنی وی
رضا رو همون اول کار تو گروه گفتم که خط قرمز ماست و به هیچ وجه حتی توچتونم افتاد دم پستش نرید وردارید که بچسبه به یکیمون نابودمون میکنه گل گروه سیاه که هیچ قهوه ای میشه. بنا براین سعی داشتم من خودم کمترین کانتکتو داشته باشم باهاش و اصلا دور و برش نمیپلکیدم و برا همینم گفت که داشتم سفید میشدم براش منتهی مث اینکه اون داستانه کارو خراب کرده بود و یه تخم شک کاشته بود تو ذهن رضا و بعدش فهمیدم مهسا ، با اون دیگه نمیتونستم بجنگم راستش وقتی خودم اون بخش از داستانمو خوندم پشمام ریخت نزدیک بود خودم بیام تحلیل کنم که اره عرفان جلو کاراگاهو گرفت یه ریگی به کفشش هس! تعجب کردم که کسی نگفت نگو میدونستن و تو آرشیوشون نگه داشته بودن که سر بزنگاه خفتم کنن. آقا راضیم به رضای گاد گردنمون از مو باریکتره
حدساش از روی داستان خوب بود و یه استاندارد خوب بیگناهی رو بازی کرد ولی فاز اخر نتونست مجاب کنه بقیه رو و انتظار از رضای سیریش میره که تسلیم نشه اونطوری ولی انگار به یه فاز جدیدی از بازیش رسیده که مصالح تیمی براش مهمتر شد و اینو نکته مثبت بازیش میدونم که اعتماد کرد به هم تیمیاش با اینکه افتخار فینیشینگ رو از دست داد. 9.25
اولین باره کامل بود و بی نظیر. از پستاش حس خوبی میگرفتم کلا و عارش بهترین توصیفو کرد ازش . ترسناک نیس ابدا ولی خطرناکه شدید! ایده هاش و یه دستی زدناشو دوس داشتم و برام تازگی داشت چندین و چن باره میخوندم و سعس میکردم شخصی سازی کنم برا خودم بعد ها استفاده کنم
به نکاتی توجه میکرد که عقل جنم بهش نمیرسه قبل این فقط ال امین بیگناه از این نظر یکه تاز بود برا من. مطمعنم اگه اون شب نمیزدیمش باز یاونقدرا ادامه دار نمیشد و یکی از حرکات خوبمون با قلبی آکنده از درد زدن چاوش بود
9.25
البته درسته که اشنایی داشت با مافیا و فقط مکتوب نبود به این شکل ولی هرجقدرم بگیم اینجا و با این شرایط دور اولی محسوب میشه ، همونطور که گفته شد اوایل هنوز جا نیفتاده بود و تصمیمات اشتباهیم داشت ولی بنظرم دید بازش و بررسی موشکافانه و دقیقش و انتخاب بینهایت سخت و سنگینی که داشت مستحق تشویق و یه نمره خوبه. فاز 3 نفره که شد تو گروه داشتیم دنبال میکردیم و در به در منتظر رای مهسا بودیم که مهدی اومد گفت رفته کتاب دفتر اورده نشسته به نوشت معادله که کی بیگناهه کی گناهکار
اونجا گفتم مهدی این محمد بازیا چیه عیالت داره در میاره دیگه
که همونم شد عامل باختمون. واقعا تو گروهم گفتم اصلا نمیخاستم اون لحظه جاش باشم و بار تموم بازی رو دوشم باشهو البته اون انتخابای اخر بیشتر شانسی و حسیه و بعضا درست در میاد و بعضا خطا. مهم اون دید خوبت به بازی و نباختن خودته که به بهترین شکل اجراش کرد مهسا. 9