جدیدترین‌ها

بازی دور ششم مافیا | رئیس زندان، سربازانش، چند جنایت‌کار خرده‌پا و جلاد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کاربلد مافیا
پسندها
0
@مهدی
محمدرضا

یعنی از نظر تو، شیطان راه افتاده دونه دونه گناهکار اعدام کنه ملت حال کنن؟ دقیقا چی شد الان درصد گناهکاری من بالا رفت با گناهکار بودن رضا؟ الان تو پستت گفتی که مافیا حداقل دو نفر موندن. محمد هم اگه مافیا بوده و مرده. تو فاز قبل میشه ۳ نفر. بعد شیطان اومده تو اون فاز منو بزنه که مافیا زده باشه؟ لامصب به چیزی که خودت گفتی فکر کردی؟
بعدش آقا رضا شیطان باشه، سید مافیا، محمد مافیا، منم که مافیا. کی موند برا فرقه پس؟؟؟ =))

حیف شد لامصب؟ یعنی تو شیطان بودن رضا رو ۱۰۰ از ۱۰۰ گرفتی؟

پس رضا شیطانه قطعا آره؟

-----
رضا به نظرم ۰ درصد بی گناه بود. مخصوصا با اون دفاعیه اش. آرش میگه دفاعیه خوبی کرد. اون دفاعیه خوبه؟ رسما داد زده که سلام من رضا هستم یک گناهکار بعد میگه دفاعیه خوبی کرد.
بعد این تناقضی که پیش اومده رو برام حل کنین. شما اگه رضا رو شیطان در نظر می گیرین، و محمد هم که مافیا باشه. مافیا الان چند نفرش مونده؟ چطور میشه مافیا و شیطان رو درگیر بدونین تو فاز قبل؟
اره من درصد شیطان بودن رضا رو خیلی خیلی بالا میدونم
اول راجع به مکر بگم که فرد اعدام شده باید قطعا گناهکار باشه پس رضا بیگناه نبوده در هیچ صورتی
خب؟
قاتل که نبوده چون چاوش بود
جلاد که نه گناهکاره نه بیگناه
فرض کنیم شیطان نبوده
پس حالتاش چیه؟
یا فرقه یا مافیا درسته؟
از نظرت مافیا باشه میاد تو فازی که یارش دو نفر رو انداخته به جون هم و برنامشون هم داره خوب پیش میره امیر و مهدی رو یهو بیاره وسط و مطرح کنه؟
بعد با یک نفر از تیم رقیب همراه بشه؟
به امین بگه که گناهکاراتو بگو؟
یعنی تیم خودشو اورده وسط خودشو هم به گناهکار تیم رغیب چسبونده؟

بعد بگیریم فرقه بوده
الان همتون تاحالا میگفتین احتمال میدین یک نفر برای سفید کردن خودش به امین هم رای داده باشه بعد حالا رضا در این حد واضح بیاد دو نفر رو بندازه وسط به امین بگه بیا گناهکار بگو و طرفش رو بگیره؟
وقتی این همه شک روشه و درصد احتمال اعدامش خیلی بالاس؟
حتی این فاز نشه فاز بعدی اعدام میشه؟
یعنی برای یک مهره سوخته خودشم میاد وسط؟

بعد به من بگو
یک نفر که گناهکاره و شیطان نیست
چرا باید دو نفر رو بندازه وسط؟
بعد هی روش اصرار کنه؟
الان ینی تو و سید رو به صورت شانسی اورد وسط بعد جلوتر از چاوش و امین گذاشت در صورتی که تو بیگناهی و سید شانسی تروریست در اومد؟
امین هم جنگیر و چاوش قاتل
کامل به صورت رندوم بود؟
ببین کاملا واضح اصرار داشت
بعد شیطان چرا نباید گناهکار اعدام کنه؟
مخصوصا اگه بخواد عضو تیم رغیبش بشه؟
مثل همون قضیه ای که بنظرم سر نقشه سید بهش میخورد شیطان باشه چیش عجیبه؟
یک تیم رو ضعیف کنه بعد عضو فرقه بشه
توضیح دادم چرا ممکنه این کار رو بکنه

ضمن اینکه شیطان فقط کسانی رو که پرسیده یا هدف قرارش دادن رو میشناسه
از کجا میدونه ۳ نفر مافیا مونده یا ۲ نفر؟
همینجوری که همه فکر میکردن ۲ نفر موندن
ولی ۴ نفر بودن فرقه با توجه به حداقل ۲ تا بودنشون و دوتا جذب مشخص بوده

Professor
پسندها
15
what؟؟؟ منطقت دقیقا چجوری اینو حکم کرد؟ با این اسامی که تو گفتی، احتمال خودزنی فرقه تو فاز اعدام خلفی رو ۱۰۰ درصد گرفتی. چطور ممکنه همچین چیزی؟ من حالا با آرش و عرفان کاری ندارم خودم رو میگم. فرض کن من جادوگرم، میام خلفی رو اعدام میکنم که سیف بشم. برتری عددی دارم از دست میدم درواقع. اونور چاوش داره اعدام میشه و بهش رای نمیدم؟ شما ها دیگه مفهوم خودزنی رو عوض کردین واقعا. این خریته خودزنی نیست. من به نظرم امکان نداره جادوگر به چاوش رای نداده باشه اون فاز. امکان نداره.

پس مهدی چطور ممکنه احتمال رای دادن جادوگر به چاوش رو صدرصد بدونی ؟ مگه تو اون فاز فرقه چهار نفر نبوده ؟ از کجا معلوم جادوگر حتما به چاوش رای داده ؟ شاید جادوگر به خلفی و دوتا جذبی فرقه به چاوش رای داده باشه ؟ برتری عددی به چه قیمتی ؟ فکر کن چاوش هم به جای خلفی اعدام میشد. فاز بعدش هم سید تو بازی مونده بود و هم خلفی ! احتمال اینکه خلفی فاز بعدش اعدام شه خیلی بالا بوده. پس بنظرم کار عقلی ایه که بیای همون فاز خلفی رو اعدام کنی و اعتماد بخری.

- - - Updated - - -

بقیه هم میتونن در این مورد نظر بدن و احتماش رو درصدی بگن شاید بشه نتیجه ی بهتری گرفت.

کارکشته مافیا
پسندها
25
@مهدی

اره من درصد شیطان بودن رضا رو خیلی خیلی بالا میدونم
اول راجع به مکر بگم که فرد اعدام شده باید قطعا گناهکار باشه پس رضا بیگناه نبوده در هیچ صورتی
خب؟
قاتل که نبوده چون چاوش بود
جلاد که نه گناهکاره نه بیگناه
فرض کنیم شیطان نبوده
پس حالتاش چیه؟
یا فرقه یا مافیا درسته؟
از نظرت مافیا باشه میاد تو فازی که یارش دو نفر رو انداخته به جون هم و برنامشون هم داره خوب پیش میره امیر و مهدی رو یهو بیاره وسط و مطرح کنه؟
بعد با یک نفر از تیم رقیب همراه بشه؟
به امین بگه که گناهکاراتو بگو؟
یعنی تیم خودشو اورده وسط خودشو هم به گناهکار تیم رغیب چسبونده؟

بعد بگیریم فرقه بوده
الان همتون تاحالا میگفتین احتمال میدین یک نفر برای سفید کردن خودش به امین هم رای داده باشه بعد حالا رضا در این حد واضح بیاد دو نفر رو بندازه وسط به امین بگه بیا گناهکار بگو و طرفش رو بگیره؟
وقتی این همه شک روشه و درصد احتمال اعدامش خیلی بالاس؟
حتی این فاز نشه فاز بعدی اعدام میشه؟
یعنی برای یک مهره سوخته خودشم میاد وسط؟

بعد به من بگو
بعد هی روش اصرار کنه؟
الان ینی تو و سید رو به صورت شانسی اورد وسط بعد جلوتر از چاوش و امین گذاشت در صورتی که تو بیگناهی و سید شانسی تروریست در اومد؟
کامل به صورت رندوم بود؟
ببین کاملا واضح اصرار داشت
بعد شیطان چرا نباید گناهکار اعدام کنه؟
مخصوصا اگه بخواد عضو تیم رغیبش بشه؟
مثل همون قضیه ای که بنظرم سر نقشه سید بهش میخورد شیطان باشه چیش عجیبه؟
یک تیم رو ضعیف کنه بعد عضو فرقه بشه
توضیح دادم چرا ممکنه این کار رو بکنه

من کجا همچین چیزی رو که میگی گفتم که فرقه میاد برای سفید کردن خودش یک رای به امین بده؟

بعد هی روش اصرار کنه؟
یک نفر اگه شیطان باشه، چرا باید سیخ کنه رو گناهکارا؟ مگه بردنش به وسیله همینا نیست؟ از اون فاز میخواد مثل بروسلی همه گناهکارا رو اعدام کنه تکی ببره؟

کامل به صورت رندوم بود؟

آقا تو میگی مهدی مافیاست سید هم که مافیاست. بعد رضا هم شیطانه.
یعنی رضا مارو شناسایی کرده اومده افتاده به جون مافیا؟ بابا میشه همچین چیزی آخه؟ من اگه بفهمم سید و آرش مثلا مافیان و خودم شیطان باشم، تلاش می کنم در جهت اونا بازی کنم نه اینکه بیام اعدامشون کنم لامصب.

- - - Updated - - -

آره این منطقیه. پس تو رضا رو قطعی شیطان گرفتی؟

- - - Updated - - -

پس مهدی چطور ممکنه احتمال رای دادن جادوگر به چاوش رو صدرصد بدونی ؟ مگه تو اون فاز فرقه چهار نفر نبوده ؟ از کجا معلوم جادوگر حتما به چاوش رای داده ؟ شاید جادوگر به خلفی و دوتا جذبی فرقه به چاوش رای داده باشه ؟ برتری عددی به چه قیمتی ؟ فکر کن چاوش هم به جای خلفی اعدام میشد. فاز بعدش هم سید تو بازی مونده بود و هم خلفی ! احتمال اینکه خلفی فاز بعدش اعدام شه خیلی بالا بوده. پس بنظرم کار عقلی ایه که بیای همون فاز خلفی رو اعدام کنی و اعتماد بخری.
صدرا
برای اینکه اگه چاوش گناهکار باشه که یه نفر از تیم مقابل یا شیطان/ قاتله. اگه نباشه پای سید گیره که خب اگه جادوگر باشم می دونم هرچی هست یا بیگناهه یا مافیا یا فرعی دیگه. تو این معادله چرا باید جادوگر بیاد به جنگیر خودش رای بده؟ این چیزی که تو میگی زمانی ممکنه که خلفی در صدر اعدام باشه. مثلا رای های اعدام ۸۰ ۲۰ به سمت خلفی باشن نه اینکه در بهترین حالت ۵۰-۵۰ باشه بازی بین خلفی و چاوش. خودزنی برای وقتی جوابگو هست که حضورت تو لیست کمتر از ۴-۵ نفر رو تضمین کنه نه وقتی تو بازی بیشتر از ۱۲ نفر مونده باشن. اون خودزنی اونجا یعنی صرفا یک یارت رو از دست میده و تضمینی هم نیست برای خودت به عنوان جادوگر. می فهمی چی میگم؟

God

Administrator
گاد
پسندها
961
گاد
این فاز ساعت 19 به اتمام خواهد رسید. تا 18:30 رای اولیه بدین. بعد میریم برای آرای نهایی اگه نیاز شد.

کارکشته مافیا
پسندها
25
@سعید

تو جایی گفتی یا توضیح دادی که چرا نمی تونی مافیا باشی؟

تازه‌وارد
پسندها
0
من کجا همچین چیزی رو که میگی گفتم که فرقه میاد برای سفید کردن خودش یک رای به امین بده؟
اون حالاتی که من توی پستم در مورد محمد رضا در نظر گرفتم رو دیدی ؟ نظری نداری ؟

کاربلد مافیا
پسندها
130
خب اول یه چیزی به @سعید و @آرش بگم. این حرکت اولشون که فلانی تو بیا با من فلانی تو بیا نظر بده یه جورایی حس یارکشی وسطی بازی کردن تو کوچه رو به من داد که هر کی از نظرش یه قوی(قوی رو اینجا به معنی اصلی قوی نمیدونم بیشتر به معنی اینه که سرپوش بذارن رو نقش خودشون) رو میکشید برا تیم خودش که از نظر من یه بیگناه انقدر تک بعدی نباید عمل کنه که یه فرض رو درست بگیره با اون یار بیگناهشو انتخاب کنه و و مثلا یگه تو به هر کی رای میدی منم بدم! نمیفهمم وافعا:13:. از دیشب که رضا اعدام شده و محمد اون اونطوری شده چطوری یه دسته قطعی نتیجه میگیرین رضا شیطان بوده و و میگین خیاط هست ولی محمد لباس نداشته و بر اساس اون احتمال میچینین و یه دسته به صورت نسبتا قطعی میگن شیطان نبوده و.... اگه علم غیب دارین از نقشا بگین ما هم باخبر بشیم. با این کارا فقط دارین ذهن بقیه رو گیج میکنین. منطقی تریت تحلیل در این مورد رو به نظرم فقط عرفان داشته که سعیشو کرده همه احتمالات رو در نظر بگیره. این از این.

@سعید
اصلا پیش بینی نمی کردم که فردی مثل جاسوس هم تو گروه مافیا وجود داشته باشه.
چی تا حالا طبق پیش بینی ما رفته جلو که بابت اینی که نرفت تعجب میکنی الان؟
تو بین این جمع من احساس میکنم عرفان و مهسا بیگناه باشن که به دفاعیات منم گوش دادن و ازتون ممنونم که تا حدی اعتماد کردین.
اینکه رایم به رضا رو عوض نکردم دلیلش این نیس که برام بیگناه شدی:دیچطور اینو نتیجه گرفتی؟
نظراتتون رو بگید. الان دیگه به کیا بیشتر از همه شک دارید؟
به همه:))در این حد گیج شدم یعنی:(
@آرش
عجب. من امشب از دیشب بیشتر تعجب کردم البته احتمال شیطان بودن رضا رو میدادم توی پستام ولی دفاعیه ش خیلی خوب بود خصوصا اونجا که گفت چرا نمی تونه شیطان باشه.
چرا امشب بیشتر تعجب کردی؟ نکته ای که دیروز عرفان اشاره کرد نظر منم جلب کرد گفتی به ترتیب ننوشتی و فقط فرقه رو ب ترتیب نوشتی.
مافیا: رضا، صدرا، مهدی، محمد --- مهسا و سعید با احتمال کمتر
جادوگر: رضا، محمد، صدرا --- بقیه با احتمال کمتر
جذبی: سعید، علی، صدرا، رضا (به ترتیب)
شیطان: رضا، مهدی، محمد، صدرا، محمدرضا و بقیه با احتمال کمتر

گزینه‌های من برای رای دادن بعد از سعید، صدرا و رضا هستن. صدرا بیشتر و رضا کمتر.
توی 3 خط از این لیست سعید جزیی از با احتمال کمترهاس. درسته؟ حداقل با احتمال کمتر از رضا:دی. فقط تو گزینه جذبی سعید اولین نفره. با ترتیب هم ننوشته باشی باز هم به نظرت رضا برات نباید جلوتر از سعید میبود برای رای دادن؟:دی کلا برای هر نفر چقدر درصد در نظر گرفتی تو این لیستت.یه توضیح میدی؟من نتونستم بفهممش.
محمد حالا میشد حدس زد که شاید مافیا باشه ولی جاسوس بودنش برام خیلی عجیب بود. اگه واقعا محمد جاسوس بوده یعنی مافیا گادفادر+شازده+بازیگر+تروری� �ت+جاسوس بوده و چون خیاط ندارن پس فری هم بیگناه بوده احتمال این چینش از اینکه مافیای 5 نفره با خیاط باشن بیشتره ولی خب فری بیگناه بوده ینی؟ لعنت بهت فری. در این حالت الان مافیا هنوز 2 نفره که، گادفادر و شازده سردرنمیارم.
اگه فری مافیا باشه دیگه جایی برای اینکه جاسوس داشته باشن نمی مونه یعنی مافیا لباس داده به محمد و زدتش که مافیا رو ضعیف نشون بده ولی چرا باید چنین کاری بکنه، اونم با لباس جاسوس و نه با لباسی که قابل باورتر باشه. یا این یا حداقل عماد مافیا نبوده و لباس بوده.
اگه محمد مافیا باشه یعنی احتمالا یا پلیس کاراگاه زدنش یا فرقه خواسته جذبش کنه. احتمال اولی رو زیاد نمیبینم چون محمد در حد پرسش نبوده ولی دومی محتمله چون گزینه ی خوبی برای جذب بوده و میخواسته از این به بعد توی بازی باشه.
من اینجای توضیحتم متوجه نشدم چه نتیجه ای گرفتی ازش:دی. بلاخره از نظرت فری مافیا بوده و خیاط دارن یا اینکه محمد مافیا بوده و خیاط ندارن؟:13:
و اینکه به نظرم مافیا و فرقه جزو رای های شیطان بودن چون خودم که نیستم علی و محمدرضا رو هم بعید می دونم مافیا باشن. محمدرضا که فرقه قطعا نیست. به نظرم فرقه و مافیا بعیده که شک نکرده باشن رضا شیطانه، بنابراین یا میخواستن اعدامش کنن که اعتماد بخرن یا اینکه فکر میکردن شیطان میخواد با اون یکی تیم ببره دومی هم کاملا محتمله به نظرم.
یعنی منظورت اینه مافیا و فرقه شیطانو شناخته بودن رفتن رای دادن که اعدامش کنن؟ متوجه نمیشم. چرا باید اینکارو بکنن؟ و اصلا چرا باید اونجا باشن؟ چون خودت رای ندادی به رضا؟:دی آرش کلا توی این پستت گیج شدم من و متوجه نمیشم هدفت چیه و چی میخوای بگی:13:
یه جا گفتی ممکنه جلاد باشم، به نظرت اگه جلاد بودم تا الان با اعدام فری و محمدامین و خلفی نبرده بودم؟
یعنی از شب قبل مشخص کرده بودی اینا رو اعدام کنی؟:دی یه نگاه کلی به پستات انداختم سر اعدام اینها به نظر نمیاد از قبل مشخصشون کرده باشی:دی
این تا اینجا
ادامه در پست بعد

کارکشته مافیا
پسندها
25
اون حالاتی که من توی پستم در مورد محمد رضا در نظر گرفتم رو دیدی ؟ نظری نداری ؟

آره، یه چیزی صدرا این وسط گفت کلا اون یادم رفت وگرنه داشتم می گفتم دلیل خوبیه. مهمترین دلیل به نظرم همون رای دادن بعد از ساعت قانونیه و من حتی تو بررسی رای ها اصلا این موضوع رو متوجه نشده بودم. برای من جادوگر حتما تو رای های خلفی بوده برا همین تو قسمت جادوگر محمدرضا به ذهنم نرسیده بود ولی با پستی که دادی محتمل هست این قضیه.

منتهی من واقعا نمی تونم تصور کنم رضا جادوگر نبوده باشه، همچنان احتمال بالایی میدم رضا جادوگر باشه. اگه رضا جادوگر باشه، اون موقع محمدرضا چی میشه به نظرت؟ بهرحال باید به اینم فکر کنی.

کارکشته مافیا
پسندها
112
@عارش و سعید

ببین نشد دیگه ، هر ادم عاقلی یا بهتره بگم بیگناهی باید گوش به زنگ باشه وقتی یکی نقشش شیطان اعلام میشه! لامصب این نقش مورد علاقه گاده با این ویژگیای خفن ، تو اومدی سابیدیش به الک که چون شک من برا شیطان بود پس قطعا شیطانه؟ :/

شک من به شیطان بعد تو کی بود؟ درسته رضا . ینی احتمال خطا نمیدی که شکت درست نباشه؟ 10-20 درصدی که اولش گفتی هم شوخیه بیشتر و بخاطر خالی نبودن عریضه وگرنه با این پستت و اصراری که داری حتما شیطان رو رضا بگیری نمیخونه.

البته پر واضحه که اگه رضا شیطان نبوده باشه گزینه اول خودتی و منطقیه این حرکتت :دی

در مورد اینکه میگی به رضا رای ندادی پس شیطان نیستی و مکر نزدی هم بگم اگه سعید هم اعدام میشد و شیطان در میومد کاملا محتمل بود شیطان باشه چون پویا به سید بندی ای که ما تو ذهنمون داریم پایبند نیس و اینو بارها چوبشو خوردیم نه؟ همونطور که احتمال شیطان بودن مهسا و علی و محمد رضا و صدرا صفر درصد نیست برای سعید هم همینطوره. هیچی غیر ممکن نیست

بعد اعدام نفر که نمیشه مکر زد بچه بازی نیست ک دور قبل هم وسطای فاز از من پرسید پویا که مکر میزنم یا نه و اعدامیش مشخص نبود. اینجام همینطوره یحتمل

میتونیم اینطوری بگیم که تو بله شکت به سعید برای فرقه بود و قطعا اگه شیطان باشی نمیای بگی که فلانی به اتهام شیطان بهت رای میدم...میای رد گم میکنی که بعدا اگه هر کدوم از اعدامیا شیطان شدن بتونی قسر در بری.

اینا همش 50 درصد احتماله ها وگرنه من خودم شکم به شیطان بودن رضا بود دیروز و کم نمیدونم اون احتمالو. ولی اینطوری بیای بدون در نظر گرفتن همه حالتا سوسکی از مکر رد بشی و بگی فعلا کاری ندارم باهاش حس خوبی نمیده

ایرادی که تو اون پست به علی گرفتی وارده و تو این مقطع با وجود یه دو دوتا چهارتا مافیا کمتر از 2 نفر گرفتن قابل قبول نیست! چیز بدیهیه این نباید 1 نفر گرفته شه مافیا!

@صدرا هم احتمال بالا میدم به گناهکاریش. اولا امان گرفتن دیروز! چه دلیلی داره تو اون فاز حساس که به همه رایا نیازه و همه باید موضع خودشونو محکم مشخص کنن یه بیگناه رای نده! ینی خودتم اگه نتونی تحلیل کنی بقیه که برات آماده نحلیل کردن ینی هیچ نظری رو اونا نداری و ازونجا هم نتونستی گزینه شک انتخاب کنی؟ این جرکت به همراه همه اون حرفا در مجموع بیگناه از توشون در نمیاد

@عارش

نظری در مورد رای ندادن صدرا نداری؟ و اینو میخاستم بپرسم . تو میگی سعید جذبی اوکی. همچنین احتمال بیگناه و مافیا هم وجود داره براش دیگه کتمان نمیشه کرد که....تو میگی بیاین سعیدو اعدام کنین که در صورت جذبی بودن صدرا برا من سفید میشه.... خودت گفتی در صورت مافیا و بیگناه بودن صدرا برات سفید نمیشه! خب ینی 1 حالت از 3 حالت برای تو سفید بودن صدرا رو میاره و 2 حالت دیگش سفید نبودن صدرا

با این وجود باز به اعدام سعید اصرار داری؟ مگه هدفت رو علنا نگفتی که بخاطر این(صدرا سفید بشه از جادوگری) بیاین به سعید رای بدین؟ اگه توی 2 حالت از 3 حالت به هدفت نمیرسی از این اعدام چه منطقی پشتشه :دی

من با این ادعای سعید موافقم که صدرا اعدام بشه و بیگناه باشه خودشو اعدام کنیم. استقبال میکنم از این. ثانیا بنظر تو و اکثر ما سعید جذبی فرقست بیشتر دیگه؟ و با یه روز موندن تو بازی هم کار خاصی نمیتونه بکنه. چه نقشی میتونه داشته باشه که اینجوری شجاعانه این درخواستو داد بدون اینکه مجبورش کنن؟ خوبه نظر بدین.

کاربلد مافیا
پسندها
0
@علی

حالا یه نکته . دیروز سعید و رضا در حال اعدام بودن . تقریبا تمامی افراد هم در حول محور این 2 نفر صحبت میکردن اما فقط یک نفر بود که هییییییچ پستی در مورد سعید نداد و از قضا بهش رای هم داد و اون کی بود ؟ SmRs و در تمام فاز دیروز در حالی که هیچ حرف و صحبتی در مورد سعید نکرده بود ، اومد و این پست هوشمندانه رو داد :
ببین علی جان
دیشب رای اعدام بین سعید و رضا و بعدش مهدی بود دیگه
ضمن اینکه من تو پستم راجع به همه صحبت کردم پس جوری نبوده که هیچ صحبتی نباشه
ولی اره به طور خاص در مورد شخص خاص یک پست کامل ندادم
که گفتم در حال نوشتن پست در مورد سعید بودم که گاد عزیز گفت فعلا یک پست داری و فعلا نفرست
بعد از مدتی گفت کلا نمیتونی پست بدی فقط رای یا یک خط
اون پست هم از گاد اجازه گرفتم و گفت مشکلی نداره پاک نمیشه
بعد من باید رای میدادم چون امان نداشتم یعنی الان اگه به رضا و مهدی بدون یک پست کامل مشخص رای میدادم مشکلی نداشتی؟
یا در هرصورت میخواستی بهم گیر بدی؟

آیا باید این رو قبول کنیم که شما در طول اون 10 پست گذشته ، هیچ نظری در مورد سعید نداشتی و به یک باره صحبت آخرت در مورد سعید شد ؟ شما که به این اعتقاد داشتی که کسی که مشکوک به فرقه باشه رو نباید اعدام کرد ، این رو یادتون رفته ؟ پستش موجوده :
راجع به رای به سعید که توضیح دادم
ولی تو یا هرکس دیگه ای فقط یک پست بیاره که من توش گفتم فرقه نباید اعدام کنیم حرفتو قبول میکنم

ببین این پست من بود
فرقه احتمال خیلی زیاد به امین رای نداده و منطقیه
ولی تو مطمئنی که کسی رو برای سفید کردن نفرستادن اونور؟
در حالت اخر ۶ نفر به چاوش رای دادن که امین و برلین هم بودن یعنی ۴ نفر
اگه ۲ تاشون فرقه باشن که به امین رای ندادن میشه ۵۰ درصد ولی اگه ی نفر رو برای سفید بودن فرستاده باشن چی؟
میشه یک بین ۴ نفر ینی ۲۵ درصد
اطمینان داری که اینکارو نکردن
از اونور
افرادی که به امین رای دادن
امیر و چاوش که تروریست و قاتل بودن پس میشه ۶ نفر
تو پستم توضیح دادم احتمال خیلی خیلی زیادی مافیا بین این ۶ تاس
بحث و این طرح رو یارشون شروع کرده
دو نفری که بهشون شک زده شده یارشون نیستن
احتمالش کمتره به یارشون برگرده اگر هم برگرده یارشون تروریست عه پس اینجام سوده
چیزی هم گریبان گیرشون نیست و پاشون انچنان گیر نیست
بنظرت چرا مافیا بین این ۶ تا نباشه؟
میشه ۲ بین ۶ ینی ۳۳ درصد غیر اینه
این تقریبا قطعی عه
بعد دوباره تو اون پست گفتم
با توجه به بررسی نقش های مونده مافیا احتمالش هست هنوز سهمیه براشون باقی مونده باشه مثل فرقه
پس اونقدر ضعیف نشدن ک ایگنور بشن
متوجهی؟
فکر کن فرض بگیریم فرقه همشون قطعا تو این ۴ تا باشن
فرض کن ۴ تا رو اعدام کردی ۲ تا فرقه اعدام شدن بعد وضعیت چی میشه؟
۶ نفر که ۲ تاش مافیان با ی شیطان اگه جلاد هم نباشه ینی ۳ به ۳ با ۲ تا مافیا
بنظرت وضعیت اوکیه؟
تازه فرض کن یکی از فرقه ها جز این ۴ تا نباشه
این هم اشکالی که تو به این پست گرفتی
توی این پست ما به وضوح داریم میبینیم که ایشون از اهمیت پیدا کردن شیطان و جلاد و مافیا حرف میزنن اما رایشون به کی میاد در نهایت ؟ سعیدی که احتمال فرقه بودنش خیلی بالاست .
به غیر از تو
هرکسی از این پست من این برداشت رو کرد که فرقه رو باید ول کنیم شیطان و جلاد رو پیدا کنیم من حق رو بهت میدم
ضمن اینکه توضیحی هم نیاز داره
تو رفتی کل احتمالات فرقه رو فقط بررسی کردی
من با توضیح سعی کردم متوجهت کنم که فقط فرقه نیست که مهمه حواست به مافیا هم باشه
با توضیح هم گفتم که چرا دوتاشون مهمن
الان که سر همین به من گیر دادی بنظرت خودت که مافیا رو کلا ول کردی مشکوک نیستی؟
الان هم مشخص شد مافیا ۳ نفر بوده
بعد الان من مشکل دارم که بهت گفتم هردوتا گروه رو مدنظر قرار بده و فقط رو یک موضوع زوم نکن؟
از این برداشت کردی فرقه رو ول کنیم؟

دیروز در یه بخشی از صحبت ها و در این پست ، ایشون به مهدی گفتن که تو این رفتارت مثل فیک زدن های سعید هست و در حالی که مهدی ازش پرسید اگه قبل از من هم سعید فیک زده و چرا به اون گیر ندادی ، به نظرتون واکنش ایشون چی بود ؟ هیچی ! واقعا هیچی . این پست رو روش کلیک کنید و ببینید .

در بخشی که ایشون برای نظرات در مورد همه ی افراد باقی مونده پست دادن ، نظرشون در مورد سعید این بود :

خب این قبول ، شما میگید که سعید فرقه ی جذبی بود ، اما چرا باهاش وارد بحث و صحبت نشدی ؟ چرا وارد چالش نشدی ؟ چرا حتی کوچکترین اتفاقی بین شما در این روزی که 2 گزینه ی اصلی اعدام وجود داشت نیفتاد . در حالی که همه در مورد شخصیت سعید این رو میدونیم که وقتی یکی کوچک ترین حرفی بهش میزنه سریعا میپره بهش ، اما در مورد شما هم این کار رو کرد ؟ حالا این حله درست ، شما که میگفتید نباید به فرقه رای داد ، اما چرا به سعید رای دادید ؟ دلیلش رو بگم ؟ برمیگردم به روز اعدام خلفی . این پست گاد رو دقت کنید :

این رو همه قبول داریم که فارغ از اتفاقات شب بعدش ، اگر احیانا هر کدوم از اون دو نفر اعدام می شدن ، شانس اعدام نفر دیگه در فاز بعدی بیشتر از بقیه بود . این درست ؟ یعنی حتی اگر خلفی اعدام هم نمی شد ، احتمال زیاد روز بعدش اعدام بود . حالا ، به ساعتی که گاد گفته دقت کنید . شناخت ما از گاد بازی چیه ؟ اینه که وقتی حرفی بزنه ، اون حرف تمومه و بسته شده ست و بحثی درش نیست . اما آقای SmRs رایش رو کی تغییر داد ؟ دقیقا راس ساعت 00:30 یعنی وقتی که از نظر گاد قابل قبول نبود . من اون لحظات ثانیه ای سایت رو رفرش میکردم و دقیقا وقتی پایین فروم نوشته شد که ساعت شده 00:30 ، پست ایشون ارسال شد و میتونید برید زمانش رو چک کنید . حالا پست ایشون چه معنی ای داره : 1 - از نظر قانونی قبول نیست و در حالی که حتی گاد گفتن : " این رای چند ثانیه دیر رسیده. خدا لعنتتون کنه واقعا. با 7-7 هم خلفی اعدام بود چون قانون این فاز این بود که کسی که رای آخرُ آورده باشه اعدام میشه که امیر به خلفی داده بود. ولی 8-6 اعدامش می‌کنم." 2 - به طور کامل ایشون رو از اتهام فرقه بودن نجات داد . حداقل من خودم دیروز به هیچ عنوان احتمال فرقه بودن ایشون رو بررسی نکردم . اما خیلی ها این فرضیه رو میدن که توی اون خط رایی که برای چاوش وجود داشت ، جادوگر به خلفی رای داده بود و چه رایی پر اعتبار تر برای SmRs و البته به درد نخور تر از نظر قانونی ؟!

به کی کمترین شک در مورد فرقه و حتی گناهکار بودن وجود داشته ؟ کدوم یک از اعضای فرقه اینطوری در سایه بوده و خودش رو آنچان قاطی مسائل نکرده ؟ به پستی که سعید دیروز در مورد افراد مشکوکش داد هم نگاه کنیم بد نیست :

آیا در این بین هیچ اسمی از آقای SmRs می بینید ؟ چرا ؟ چون یک نفر از اعضای فرقه کلا خارج بازی کرده و نقشه در موردش ، نقشه ی دعوای زرگری هم نبوده در هیچ کدوم از برهه های بازی . یه بخشی از پست دیروز عرفان رو هم ببینیم ، خالی از لطف نیست :

حالا اینجا تنها چیزی که من میتونم بگم اینه که یا به احتمال خیلی خیلی زیاد ایشون جادوگر هستن ، یا جلاد هستن که انقدر منفعل بودن نسبت به اعدام ها . تنها اعدام سعید میتونه گره این مسئله رو باز کنه .

این هم بقیه پستت اگه بازم نیاز باشه راجع به همش توضیح میدم
ولی تو الان این همه پست دادی بگی من جادوگرم یا فرقه ام دیگه
به یک یارم رای اخر دادم
اومدم به سعید به قول تو یک یار دیگمم دوباره رای دادم
بعد تو قسمت های بالای پستت میگفتی سعی کردم بگم فرقه اعدام نکنیم
الان تناقض نداری؟
حالا مورد بعد من تو اعدام ها منفعل بودم؟:))
از هرکی تو بازی هست بپرسی میگه من وسط بازی بودم خیلی از اعدام ها سر گیرهایی که من پیدا کردم پیش رفته بعد من منفعل بودم؟
بعد اصلا اوکی کل فرضیت درست
میگی من جادوگر و سعید یارم بعد دوباره میری به سعید رای میدی میگی بازی باز میشه؟:دی
خب چرا به من رای ندادی با این همه مقدمه چینی؟
الان بنظرت با اینکارت جلاد نیستی؟
که من توی گزینه هات نبودم و بعد این پست طولانی دوباره رفتی روی سعید؟
با توجه به نوع بازیت هم که خیلی با جلاد همخونی داره
هر فاز روی یک نفر زوم کنی و سعی کنی اعدام بشه

تازه‌وارد
پسندها
0
آره، یه چیزی صدرا این وسط گفت کلا اون یادم رفت وگرنه داشتم می گفتم دلیل خوبیه. مهمترین دلیل به نظرم همون رای دادن بعد از ساعت قانونیه و من حتی تو بررسی رای ها اصلا این موضوع رو متوجه نشده بودم. برای من جادوگر حتما تو رای های خلفی بوده برا همین تو قسمت جادوگر محمدرضا به ذهنم نرسیده بود ولی با پستی که دادی محتمل هست این قضیه.

منتهی من واقعا نمی تونم تصور کنم رضا جادوگر نبوده باشه، همچنان احتمال بالایی میدم رضا جادوگر باشه. اگه رضا جادوگر باشه، اون موقع محمدرضا چی میشه به نظرت؟ بهرحال باید به اینم فکر کنی.

من بعد از اعدام دیروز و اتفاقات شب ، پستی که صبح ارسال کردم اصلا به هیچ وجه هیچ اطلاعی در مورد این قضیه ی نیرنگ و این چیزا نداشتم و بعد از پستم ، پست های شروع فاز رو خوندم . واسه همین کلا این قضیه رو در نظر نگرفته بودم ، چون تا به حال توی حالتی که شیطان توی بازی بوده باشه بازی نکرده بودم . الان بعد از این پستت رفتم نقش شیطان رو خوندم و به نظرم محتمل میاد این حالت تحت یه شرایط خاصی . واقعا این قضیه ی شیطان پیچیده ست ، رسما نقشش ، نقش برنده ست ! تنها امید به اینه که واقعا رضا شیطان بوده باشه .

با همه این اوصاف ، طبق اتفاقات افتاده در گذشته ، جمع بندی های موجود و نکته های بررسی شده ، همچنان سعید گزینه ی اول من برای اعدام هست . رای اولیه م رو صادر میکنم .

رای به اعدام: سعید

کاربلد مافیا
پسندها
130
@محمدرضا
اینو شما گفتی توی این فاز. درسته؟:دی
حیف شد شیطان حدس اولم ارش بود
ولی خب الان حسم بهش بیشتر بیگناهی هست
اینم فاز قبل گفتی.:دی
آرش: ارش رو حس شیطان بودنش رو دارم
مخصوصا اینکه اون قضیه قابل زدن بودنش رو چند بار مطرح کرد حس میکنم میخواسته هدف قرار بگیره که بازیکن ها و نقش هارو بشناسه
حس شیطان بودنش برام زیاده
از نظرم فرقه ممکن نیست باشه
بعد از شیطان بنظرم احتمال بیگناهی و مافیا بودنش تو یک حدود عه
سوالی که دارم اینه که چطور شده یهو درصد بیگناهی آرش رفته بالا؟یه کم توضیح بده در موردش ماهم بفهمیم:دی
اینم در ادامه نوشتی حالا میام جلوتر ببینم چی گفتی:دی
فردا که بیدار شدم بیشتر بررسی میکنم

@آرش
با صحبت‌هات موافقم تو هم برا من بیگناهی. ۳ بیگناه تو ۸ نفر داریم و به نظرم اگه بیگناها هم رو نشناسن کارشون ساخته‌ست. اون یکی بیگناه کیه به نظرت؟
اگه گزینه‌ی مشخصی برای مافیا بودن کسی هست من حاضرم بهش رای بدم وگرنه رایم همون سعیده.
یه چیزی از عرفان یاد گرفتم فک کنم دوس دارم ایمجا بگم در مورد این تیکه:دی دوتا نقطه از اینجا تا کربلا پرانتز:))البته اینم خودم بگم که اینا رو با فاصله از هم گفتی که سواستفاده نکنی که میخواستی جو بدی و این صحبتا:دی
من اون یکی بیگناهم صدراست. مافیا که نمیتونه باشه با توجه به ترسش از تروریست بودن فری.
منم به خاطر اینکه صدرا گفته بود قطعا رایشو برمیداره از فری رایمو از فری گرفتم چون وقت نداشتم هی بیام چک کنم سایتو. چرا فرق میذاری بین منو صدار:دی؟
تو که کل روز رو سعید بودی چی شد یهویی به رضا رای دادی؟ حس میکنم بیشتر درجهت منافع تیمی بود این
اینجا دیگه مطمئن شدم اون همه التماس من بیهوده بوده و تو پستامو نمیخونی کلا:)) یه دونه فقط یه دونه از سوالا و گیرایی که من دیروز به رضا دادم که رضا جوابش رو داده بیار لطفا:دی وقتی اهمیتی به سوالم نمیده و نادید ه میگیره انتظار و حتی تو دفاعشم میدونه من بهش رای دادم و در عوض قانع کردن اون جمله رو مینویسه که مطمئنم رایشو عوض نمیکنه یه دلیل بگو که نباید بهش رای میدادم:دی و از کجای اینکه من به رضا رای دادم برداشت میکنین که کلا سعید از یادم رفته:دیانتخاب بین بد و بدتر نمیدونی چیه؟ یا خودتو زدی به اون راه:دی
به نظرم رضا از گناهکاری محمد خبر نداشته. اگه طبق همون تئوری بریم که رضا میخواسته مافیا رو اعدام کنه و با فرقه ببره، طبق این حرف رضا که میگفت فهمیدم چرا مهسا رای داد و اینا، مهدی و مهسا میشن مافیا برای من. حالا فعلا مطمئن نیستم ولی لیستم به این شکله.
این همه صغری و کبری چیدی که اینو بگی؟:دی اینجا هم ناخوداگاهت رضا رو شیطان در نظرگرفته کلا و هیچ احتمالی نمیخواد به موارد دیگه بده:)) چرا؟یه چیزایی داره به ذهنم میاد با این حرفات:دی

Professor
پسندها
15
مهدی
آره الان منطقی تر شد بنظرم !

عرفان
من خیلی وقته جز گزینه های اصلی اعدامم با اعدامم هم مشکلی ندارم چون حقیقتا دیگه خسته شدم از این بازی : )) اما جالب اینجاست که توهم برات اهمیتی نداره که کی رو اعدام کنی.
اول صدرا رو اعدام میکنیم بعد سعید. گاو و گوسفند میخوای قربونی کنی مگه ؟ نظری در مورد دست و پا زدن سعید تو پستای آخرش، جو سازی، بزرگنمایی کردناش نداری ؟ و صرفا رفتی سر قبول کردن پیشنهاد اعدام کردن صدرا ؟ باریک الله. من دیروز گفتم نیستم این فاز از پویاهم امان گرفتم. تو پستمم گفتم چرا نیستم و خب بله حقم دارین بگین دروغ میگه صرفا چون نخواسته رای بده گفته نیستم.
من گفتنیا رو گفتم، تصمیم با خودته راستشم بخوای برام اهمیتی نداره، نه رای تو نه رای بقیه نه دیگه این بازی.

آرش یه سوال ؟ اگه سعید اعدام شه و جذبی فرقه باشه من برات سفید میشم !
اگه من اعدام شم و بیگناه بودم کی برات سیاه میشه به جز سعید ؟

تازه‌وارد
پسندها
5
@سعید

چی تا حالا طبق پیش بینی ما رفته جلو که بابت اینی که نرفت تعجب میکنی الان؟

اینکه رایم به رضا رو عوض نکردم دلیلش این نیس که برام بیگناه شدی:دیچطور اینو نتیجه گرفتی؟

به همه:))در این حد گیج شدم یعنی:(

@مهسا

حرفتو قبول دارم ولی اینکه این همه فرضیه خیاط و نقش های دیگه مافیا رو داشتیم و در نهایت تو شبی که 9 نفر موندن یهو میفهمیم جاسوس تو بازی بوده هم تعجب زیادی داره به نظرم.

من نمیگم برات بیگناه شدم ولی همین که اعتماد کردی ازت تشکر کردم. ولی امیدوارم یه کم بیشتر اعتماد کنی . پستامو بخون و نظرتو بگو بخصوص توی این فاز. مخصوصا راجع به علی و سوتی که در مورد مافیا داد. و از طرفی این پشت دست هم بازی کردن ارش و صدرا.

@مهدی

نه. تا حالا بحثش پیش نیومده.
تو هم نظرتو راجع به صدرا و علی بگو لطفا

Professor
پسندها
15
تو این بازی هرچی بیشتر صادق باشی بیشتر به دروغ محکوم میشی ! یادتون نره.

- - - Updated - - -

رای به اعدام: سعید

کارکشته مافیا
پسندها
25
@مهدی

نه. تا حالا بحثش پیش نیومده.

:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

پیش نیومده چیه مرد حسابی میگم توضیح بده چرا نمی تونی مافیا باشی :|

کارکشته مافیا
پسندها
112
دلیلتون برای هر کدوم از حالاتی که من رو گناهکار قرار دادید چیه ؟ اصلا پست های من رو خوندید از ابتدای بازی و روند حضوری من رو بررسی کردید ؟ این حالات کمی که به گناهکاری سعید میدید احیانا برای این نقل قول نیست ؟

یا براتون سودی داره که این همه حالات گناهکاری سعید رو نبینید ، یا اینکه حقیقتا سعید با این مدل حرفا شما رو خام کرده .

@علی

دلیلم روند رای ها و بررسی ای که کردمه . حتما نباید یکی سوتی بده که گناهکاریش لو بره . گناهکار تمیز معمولا گیر انداختنش سخت تره و فازای اخر با همین تحلیل ها فقط ممکنه show بشه . همینم قطعی نمیشه گفت و بحث اولویت هاست . بله من جزو معدود بازیکنای مافیا هستم که تک تک جملات بازی رو میخونم بقیه میتونن تایید کنن. نه من سعید رو وایت نمیبینم و گزینه جذبی منه بله مافیا کمتر میدونمش چون دور قبل مافیا بود ولی ناممکن هم نیست. اگر شما نباشین سعید مافیای منه. به خاطر نقل قول باشه من باید 8-9 نفر از بازیکنا رو تا الان ساپورت کرده باشه به زعم شما چون اکثرا گفتن به من شک کمتری دارن :دی

سود و زیان رو نمیتونم بگم فعلا ولی قطعا خام نشدم و خودم تحلیل میکنم روند بازیو نه اینکه رو دست یکی بازی کنم :دی

@مهدی

میگی امکان نداره حادوگر به خلفی رای داده باشه تو اون شرایط و برتری عددی حفظ کردن و قربانی کردن تو اون تعداد درست نیست. بعد اگه اشتباه نکنم در جواب علی گفتی ممدرضا فرقست و میتونه جادوگر باشه. چطوری میشه این؟

بعد اینکه من نامحتمل نمیدونم که 1 نفر از 4 نفر بیاد به خلفی رای بده و تا اخر خودشو سیف کنه...ضمنا گذاشتن همه تخم مرغا تو یه سبد وقتی که احتمال اعدام خلفی فاز بعدش خیلی بالاست کار عاقلانه ایه؟ بنظر من که خلفی سوخته بود کل بازی یهو رفتن روش و کم تناقض نداشت که بتونه قسر در بره فاز بعدش.

کاربلد مافیا
پسندها
0
@مهدی
همتون یک واژه کلی عه صرفا به تو اشاره نکردم الان هم میبینی تو پست ها سر همین میان به من مشکوک میشن
پس برای خیلی ها این تو ذهنشون هست

یک نفر اگه شیطان باشه، چرا باید سیخ کنه رو گناهکارا؟ مگه بردنش به وسیله همینا نیست؟ از اون فاز میخواد مثل بروسلی همه گناهکارا رو اعدام کنه تکی ببره؟
توضیح دادم و دوباره پرسیدی
میگم چرا نکنه؟
وقتی با اینکار میتونه کردیت بگیره بعد عضو یکی از گروه ها بشه؟
در هرصورت یا باید یک نفر رو بکشه عضو بشه یا بعد اعدام غیر اینه؟
نمیتونه بیگناه بزنه بره عضو بشه ک
نمیدونم چرا برات انقدر عجیب میاد
وقتی موقع حرکت سید مطرح کردم که داره دوتا گناهکار میزنه منطقی بود الان نیست؟

آقا تو میگی مهدی مافیاست سید هم که مافیاست. بعد رضا هم شیطانه.
یعنی رضا مارو شناسایی کرده اومده افتاده به جون مافیا؟ بابا میشه همچین چیزی آخه؟ من اگه بفهمم سید و آرش مثلا مافیان و خودم شیطان باشم، تلاش می کنم در جهت اونا بازی کنم نه اینکه بیام اعدامشون کنم لامصب.
اول اینکه من از بالانس پویا خبر ندارم
تو بازی های مافیا که تاحالا کردیم انواع بالانس رو دیدم چرا نباید شک بکنم؟
مورد بعدی هم اینکه خود این حرفی که تو زدی میتونه دلیل باشه چرا نکنه؟
دقیقا دوتا بازیکن بزرگ گناهکار اعدام کنی بیشتر مبرا میشی یا امید داشته باشی سید و مهدی جفت تا اخر بمونن و توام عضوشون بشی؟
حس نمیکنی خیلی ضایع بشه؟
ضمن اینکه این حرکات خیلی بعید هم نیست

آره این منطقیه. پس تو رضا رو قطعی شیطان گرفتی؟
اره از نظرم احتمال شیطان بودن رضا خیلی بالاس در حد قطعی عه

- - - Updated - - -

@عرفان
پستای من تو این فاز رو در مورد مهدی خوندی؟
ندیدم نظری داده باشی اگه دادی شماره پست رو بگو
دوست دارم نظرتو بدونم

کاربلد مافیا
پسندها
130
@مهدی
رضا به نظرم ۰ درصد بی گناه بود.
چطوری انقدر با قطعیت نظر میدین آقا:دی من گیجم یا شماها خیلی باهوشین؟:))

@علی
در مورد محمدرضا یه چیزی که گفتی و برام جالب بود این بود که تو بحثش باهات خوندم که بهت ایراد گرفته که چرا اصرار داری فرقه اعدام کنی و این صحبتا و در مورد سعید هم اینو گفته(سعید: حسی که بهش دارم بیشتر جذبی فرقه هست با توجه به همسو بودنش با امین بعد بیگناه
مافیا بودنش برام کمه چون گفتم احتمال خیلی زیاد با برنامه امیر پیش میرن) و رای دادنش به سعید اونجا برام عجیب شد. میام جلو برای خوندن توضیخات. و کلا رضا رو بیشتر شیطان میدیده تو فاز قبل تا مافیا و فرقه:دی رضا اگه میخونی اینجا رو چرا فکر نکردی رضا فرقه باشه؟

@آرش
قشنگ حس بیهوده بودن داره حرکت‌هام
اگه ناراحت نشی برای منم این حسو دادی از اول فاز:))

@صدرا
دوباره قطعیت! شما هم بیزحمت بگو چرا احتمال به مکر شیطان نمیدی:دی:دی

@آرش
چون من به رضا رای ندادم و حتی اگه نیرنگ باشه من نمیتونم شیطان باشم.
من بند مربوط به شیطان رو 3 بار خوندم. اینو ندیدم:دی آوردم یه تیکه شو هم حالا هر کسی خواست بره کاملشو بخونه.
اگر فرد گناه‌کاری (چه فردی و چه تیمی) اعدام شود، شیطان می‌تواند از مکر خود استفاده کرده و نقش وی را بگیرد. بدیهی است که فرد اعدامی، شیطان معرفی می‌شود. در این حالت، شیطان با گروه مربوطه در ارتباط نخواهد بود ولی عضوی از آنهاست.
با توجه به این توضیح بالایی و حرفی که پویا در مورد مکر شیطان گفته که پیچیده شده و اینا دقیق یادم نیست، از نظر خودت سوتی ندادی؟ اینکه میگی باید رای میداد رو از کجا میگی؟:دی

تازه‌وارد
پسندها
5
:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

پیش نیومده چیه مرد حسابی میگم توضیح بده چرا نمی تونی مافیا باشی :|

اخه چه توضیحی بدم؟ الان مثلا این همه خودمو جر دادم فرقه نیستم کسی گوش میده؟ :دی من تو جریان بازی با این مافیاهایی که تا حالا لو رفتن برخوردی نداشتم بخصوص محمد و عماد. امیر هم همیشه تو لیست گناهکارای من بود. دو تای باقی مونده هم یکیش علیه که داره خودشو میکشه تا منو اعدام کنه. اینطور که به نظر میاد گروه های گناهکاری بعد از زد و خورد شدید و از دست دادن این همه گناهکار متحد شدن تا بیگناه از بازی کم کنن. حالا بعد اعدامم متوجه میشین که نه گناهکار تیمی بودم نه گناهکار فردی. :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین