کاربلد مافیا
@مهدی
اول راجع به مکر بگم که فرد اعدام شده باید قطعا گناهکار باشه پس رضا بیگناه نبوده در هیچ صورتی
خب؟
قاتل که نبوده چون چاوش بود
جلاد که نه گناهکاره نه بیگناه
فرض کنیم شیطان نبوده
پس حالتاش چیه؟
یا فرقه یا مافیا درسته؟
از نظرت مافیا باشه میاد تو فازی که یارش دو نفر رو انداخته به جون هم و برنامشون هم داره خوب پیش میره امیر و مهدی رو یهو بیاره وسط و مطرح کنه؟
بعد با یک نفر از تیم رقیب همراه بشه؟
به امین بگه که گناهکاراتو بگو؟
یعنی تیم خودشو اورده وسط خودشو هم به گناهکار تیم رغیب چسبونده؟
بعد بگیریم فرقه بوده
الان همتون تاحالا میگفتین احتمال میدین یک نفر برای سفید کردن خودش به امین هم رای داده باشه بعد حالا رضا در این حد واضح بیاد دو نفر رو بندازه وسط به امین بگه بیا گناهکار بگو و طرفش رو بگیره؟
وقتی این همه شک روشه و درصد احتمال اعدامش خیلی بالاس؟
حتی این فاز نشه فاز بعدی اعدام میشه؟
یعنی برای یک مهره سوخته خودشم میاد وسط؟
بعد به من بگو
یک نفر که گناهکاره و شیطان نیست
چرا باید دو نفر رو بندازه وسط؟
بعد هی روش اصرار کنه؟
الان ینی تو و سید رو به صورت شانسی اورد وسط بعد جلوتر از چاوش و امین گذاشت در صورتی که تو بیگناهی و سید شانسی تروریست در اومد؟
امین هم جنگیر و چاوش قاتل
کامل به صورت رندوم بود؟
ببین کاملا واضح اصرار داشت
بعد شیطان چرا نباید گناهکار اعدام کنه؟
مخصوصا اگه بخواد عضو تیم رغیبش بشه؟
مثل همون قضیه ای که بنظرم سر نقشه سید بهش میخورد شیطان باشه چیش عجیبه؟
یک تیم رو ضعیف کنه بعد عضو فرقه بشه
توضیح دادم چرا ممکنه این کار رو بکنه
ضمن اینکه شیطان فقط کسانی رو که پرسیده یا هدف قرارش دادن رو میشناسه
از کجا میدونه ۳ نفر مافیا مونده یا ۲ نفر؟
همینجوری که همه فکر میکردن ۲ نفر موندن
ولی ۴ نفر بودن فرقه با توجه به حداقل ۲ تا بودنشون و دوتا جذب مشخص بوده
اره من درصد شیطان بودن رضا رو خیلی خیلی بالا میدونممحمدرضا
یعنی از نظر تو، شیطان راه افتاده دونه دونه گناهکار اعدام کنه ملت حال کنن؟ دقیقا چی شد الان درصد گناهکاری من بالا رفت با گناهکار بودن رضا؟ الان تو پستت گفتی که مافیا حداقل دو نفر موندن. محمد هم اگه مافیا بوده و مرده. تو فاز قبل میشه ۳ نفر. بعد شیطان اومده تو اون فاز منو بزنه که مافیا زده باشه؟ لامصب به چیزی که خودت گفتی فکر کردی؟
بعدش آقا رضا شیطان باشه، سید مافیا، محمد مافیا، منم که مافیا. کی موند برا فرقه پس؟؟؟![]()
حیف شد لامصب؟ یعنی تو شیطان بودن رضا رو ۱۰۰ از ۱۰۰ گرفتی؟
پس رضا شیطانه قطعا آره؟
-----
رضا به نظرم ۰ درصد بی گناه بود. مخصوصا با اون دفاعیه اش. آرش میگه دفاعیه خوبی کرد. اون دفاعیه خوبه؟ رسما داد زده که سلام من رضا هستم یک گناهکار بعد میگه دفاعیه خوبی کرد.
بعد این تناقضی که پیش اومده رو برام حل کنین. شما اگه رضا رو شیطان در نظر می گیرین، و محمد هم که مافیا باشه. مافیا الان چند نفرش مونده؟ چطور میشه مافیا و شیطان رو درگیر بدونین تو فاز قبل؟
اول راجع به مکر بگم که فرد اعدام شده باید قطعا گناهکار باشه پس رضا بیگناه نبوده در هیچ صورتی
خب؟
قاتل که نبوده چون چاوش بود
جلاد که نه گناهکاره نه بیگناه
فرض کنیم شیطان نبوده
پس حالتاش چیه؟
یا فرقه یا مافیا درسته؟
از نظرت مافیا باشه میاد تو فازی که یارش دو نفر رو انداخته به جون هم و برنامشون هم داره خوب پیش میره امیر و مهدی رو یهو بیاره وسط و مطرح کنه؟
بعد با یک نفر از تیم رقیب همراه بشه؟
به امین بگه که گناهکاراتو بگو؟
یعنی تیم خودشو اورده وسط خودشو هم به گناهکار تیم رغیب چسبونده؟
بعد بگیریم فرقه بوده
الان همتون تاحالا میگفتین احتمال میدین یک نفر برای سفید کردن خودش به امین هم رای داده باشه بعد حالا رضا در این حد واضح بیاد دو نفر رو بندازه وسط به امین بگه بیا گناهکار بگو و طرفش رو بگیره؟
وقتی این همه شک روشه و درصد احتمال اعدامش خیلی بالاس؟
حتی این فاز نشه فاز بعدی اعدام میشه؟
یعنی برای یک مهره سوخته خودشم میاد وسط؟
بعد به من بگو
یک نفر که گناهکاره و شیطان نیست
چرا باید دو نفر رو بندازه وسط؟
بعد هی روش اصرار کنه؟
الان ینی تو و سید رو به صورت شانسی اورد وسط بعد جلوتر از چاوش و امین گذاشت در صورتی که تو بیگناهی و سید شانسی تروریست در اومد؟
امین هم جنگیر و چاوش قاتل
کامل به صورت رندوم بود؟
ببین کاملا واضح اصرار داشت
بعد شیطان چرا نباید گناهکار اعدام کنه؟
مخصوصا اگه بخواد عضو تیم رغیبش بشه؟
مثل همون قضیه ای که بنظرم سر نقشه سید بهش میخورد شیطان باشه چیش عجیبه؟
یک تیم رو ضعیف کنه بعد عضو فرقه بشه
توضیح دادم چرا ممکنه این کار رو بکنه
ضمن اینکه شیطان فقط کسانی رو که پرسیده یا هدف قرارش دادن رو میشناسه
از کجا میدونه ۳ نفر مافیا مونده یا ۲ نفر؟
همینجوری که همه فکر میکردن ۲ نفر موندن
ولی ۴ نفر بودن فرقه با توجه به حداقل ۲ تا بودنشون و دوتا جذب مشخص بوده
. از دیشب که رضا اعدام شده و محمد اون اونطوری شده چطوری یه دسته قطعی نتیجه میگیرین رضا شیطان بوده و و میگین خیاط هست ولی محمد لباس نداشته و بر اساس اون احتمال میچینین و یه دسته به صورت نسبتا قطعی میگن شیطان نبوده و.... اگه علم غیب دارین از نقشا بگین ما هم باخبر بشیم. با این کارا فقط دارین ذهن بقیه رو گیج میکنین. منطقی تریت تحلیل در این مورد رو به نظرم فقط عرفان داشته که سعیشو کرده همه احتمالات رو در نظر بگیره. این از این.
چطور اینو نتیجه گرفتی؟
در این حد گیج شدم یعنی