جدیدترین‌ها

بازی دور ششم مافیا | رئیس زندان، سربازانش، چند جنایت‌کار خرده‌پا و جلاد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارکشته مافیا
پسندها
25
میگی امکان نداره حادوگر به خلفی رای داده باشه تو اون شرایط و برتری عددی حفظ کردن و قربانی کردن تو اون تعداد درست نیست. بعد اگه اشتباه نکنم در جواب علی گفتی ممدرضا فرقست و میتونه جادوگر باشه. چطوری میشه این؟

ممدرضا مگه اول به چاوش رای نداده بود؟ بعدش اومده عوض کرده اونم بعد ساعت قانونی و شاید می دونسته که حساب نمیشه رایش. خب اینطوری همین چیزی که من میگم که جادوگر تو رای های چاوش هست براش صدق می کنه دیگه. البته میگم احتمال ضعیفیه چون من هنوز متقاعد نشدم رضا جادوگر نباشه.

- - - Updated - - -

بعد اینکه من نامحتمل نمیدونم که 1 نفر از 4 نفر بیاد به خلفی رای بده و تا اخر خودشو سیف کنه...ضمنا گذاشتن همه تخم مرغا تو یه سبد وقتی که احتمال اعدام خلفی فاز بعدش خیلی بالاست کار عاقلانه ایه؟ بنظر من که خلفی سوخته بود کل بازی یهو رفتن روش و کم تناقض نداشت که بتونه قسر در بره فاز بعدش.

به عنوان الهه خودزنی تو مافیا، میگم که منطقی نیست تو اون فاز این کار. حالا بهرحال هرکی نظر خودش رو داره و کامل رد نمی کنم حرفت رو. نظر من ولی نه هست.

کاربلد مافیا
پسندها
0
@محمدرضا
اینو شما گفتی توی این فاز. درسته؟:دی

اینم فاز قبل گفتی.:دی

سوالی که دارم اینه که چطور شده یهو درصد بیگناهی آرش رفته بالا؟یه کم توضیح بده در موردش ماهم بفهمیم:دی
اینم در ادامه نوشتی حالا میام جلوتر ببینم چی گفتی:دی
سلام بله حتما
مشخصه تو پستم که در مورد ارش بیشتر حس میکردم که شیطان باشه با توجه به پستش راجع به ضد ضربه نبودنش و خواسته مورد هدف قرار بگیره که بقیه رو بشناسه
بعد هم گفتم بعد از شیطان بودن بیگناهی و مافیا بودنش تو یک حدود عه خب وقتی شیطان بودنش رد شده مشخصه درصد هردوتا بیشتر میشه و خب درصد بیگناه بودنش برام بیشتره
چه اشکالی توش میبینین؟

تازه‌وارد
پسندها
0
سعی کردم همه حالاتو پوشش بدم. اون 2 نفر بیگناهی که باقی مونده دقیق بخونه این پستو. گناهکارام البته برا کمک به زمین زدن تیم رقیب بخونن بد نیست اول و اخر باید حذف کنین همدیگرو تا ببرین. جلادم بهتره که به بیگناها کمک کنه گناهکارا شیطان فرعی رو دارن لامصب توام یار فرعی ما باش با تک خوری به جایی نمیرسی :دی

من با این ادعای سعید موافقم که صدرا اعدام بشه و بیگناه باشه خودشو اعدام کنیم. استقبال میکنم از این. ثانیا بنظر تو و اکثر ما سعید جذبی فرقست بیشتر دیگه؟ و با یه روز موندن تو بازی هم کار خاصی نمیتونه بکنه. چه نقشی میتونه داشته باشه که اینجوری شجاعانه این درخواستو داد بدون اینکه مجبورش کنن؟ خوبه نظر بدین.

شما اول میگی که به جز خودت کلا دو نفر بی گناه مونده ، حالا این حالت رو قبول میکنی که توی این شرایط حساس که تعداد بی گناه ها از تعداد انگشت های یک دست هم کمتره ، اینطور شرطی و با حالت تلافی اعدام کنی ؟

ولی اره به طور خاص در مورد شخص خاص یک پست کامل ندادم
که گفتم در حال نوشتن پست در مورد سعید بودم که گاد عزیز گفت فعلا یک پست داری و فعلا نفرست
بعد از مدتی گفت کلا نمیتونی پست بدی فقط رای یا یک خط

الان که سر همین به من گیر دادی بنظرت خودت که مافیا رو کلا ول کردی مشکوک نیستی؟
الان هم مشخص شد مافیا ۳ نفر بوده
بعد الان من مشکل دارم که بهت گفتم هردوتا گروه رو مدنظر قرار بده و فقط رو یک موضوع زوم نکن؟
از این برداشت کردی فرقه رو ول کنیم؟

این هم بقیه پستت اگه بازم نیاز باشه راجع به همش توضیح میدم
ولی تو الان این همه پست دادی بگی من جادوگرم یا فرقه ام دیگه
به یک یارم رای اخر دادم
اومدم به سعید به قول تو یک یار دیگمم دوباره رای دادم
بعد تو قسمت های بالای پستت میگفتی سعی کردم بگم فرقه اعدام نکنیم
الان تناقض نداری؟

حالا مورد بعد من تو اعدام ها منفعل بودم؟:))
از هرکی تو بازی هست بپرسی میگه من وسط بازی بودم خیلی از اعدام ها سر گیرهایی که من پیدا کردم پیش رفته بعد من منفعل بودم؟

بعد اصلا اوکی کل فرضیت درست
میگی من جادوگر و سعید یارم بعد دوباره میری به سعید رای میدی میگی بازی باز میشه؟:دی
خب چرا به من رای ندادی با این همه مقدمه چینی؟

الان بنظرت با اینکارت جلاد نیستی؟
که من توی گزینه هات نبودم و بعد این پست طولانی دوباره رفتی روی سعید؟
با توجه به نوع بازیت هم که خیلی با جلاد همخونی داره
هر فاز روی یک نفر زوم کنی و سعی کنی اعدام بشه

1 - قرمز : شما به سعید رای دادی ؟ سعید هم اعدام نشد ، درست ؟ یعنی همچنان نفر اول لیستتون سعید هست ، این هم درست ؟ پس کجاست اون پستی که میخواید علیه ش بدید ؟ چرا اقدامی نمی کنید ؟ کجاست اصلا همون پستی که دیروز میخواستید بدید ، خب امروز میفرستادید ، بعد از فاز میفرستادید ، سعید که زنده بود .

2 - آبی : کاملا از این پست منظور شما مشخصه دیگه . من گفتم خلفی قطعی فرقه بوده و به احتمال زیادی افرادی که به چاوش رای دادن ، تعدادیشون فرقه بودن . این درست ؟ وقتی چنین لیست با درصد کمتر خطایی از فرقه وجود داره و حالات بسیاری هم ازش بررسی شده ، چطور باید این رو ول کرد و سراغ افراد گناهکار دیگه رفت . مورد دیگه اینکه با این حال که شما نظرتون این بود ، طبق همون اتفاقی که برای خلفی افتاده بود ، به سعید رای دادید . در مورد اون رای ثانیه آخری به خلفی نظری ندارید ؟ همه ی این ها برای خروج از دایره ی فرقه انجام نشده ؟ در ضمن ، همه توی بازی هستن فعلا و صرفا من از روی درصد این احتمال رو برای هدف گذاری درست گذاشتم و بعد از اون مشخص بود که قطعا سراغ افراد گناهکار دیگه ، چه تیمی و چه انفرادی خواهم رفت . همونطور که تا به الان روش بازیم این بود و تلاشم این بوده .

3 - سبز : شما درست نمیخونید و یا درست میخونید و هوشمندانه حقیقت رو جور دیگه نشون میدید . صحبت من این بوده که شما برای مبرا کردن خودتون از فرقه ، یک بار چنین اقدامی کردید و رای ثانیه آخری به خلفی دادید . حالا هم دقیقا بر خلاف چیزی که گفتید ، باز به فرقه رای دادید . این چیزی که من میبینم اینه که صرفا میخواید خودتون رو از هر گونه اتهام فرقه بودن خارج کنید .

4 - بنفش : دلیل رایتون به سعید ؟ دلیل تغییر رایتون به خلفی ؟ دلیل رایتون به چاوش ؟ همه ی این 3 تا رو پاسخ بدید به ترتیب و دقیق ، من حرفتون رو قبول میکنم .

5 - نارنجی : همه چیز قدم به قدم انجام میشه . برای هر احتمالی ، اولویت در نظر گرفته میشه . برای من سعید احتمال بالاتری برای گناهکار بودن داره و به ایشون رای میدم ، به اندازه ی کافی هم دلیل ارائه کردم برای این کار در طول این 2 روز . در صورت اعدام ایشون و مشخص شدن نتیجه ، هیچ نگران نباشید بابت قدم بعدی .

6 - زرد : جالبه برای جمله ی آخر پستم در موردتون دارید اتهام متقابل میزنید . پست من :

حالا اینجا تنها چیزی که من میتونم بگم اینه که یا به احتمال خیلی خیلی زیاد ایشون جادوگر هستن ، یا جلاد هستن که انقدر منفعل بودن نسبت به اعدام ها . تنها اعدام سعید میتونه گره این مسئله رو باز کنه .

حالا ، این قدم شما رو یه قدم هوشمندانه میبینم که برای بعد از اعدام سعید یه جوابی برای دادن داشته باشید . فعلا منتظر پاسختون هستم . مخصوصا به بخش 1 و 4 .

آرش
پسندها
337
آرش یه سوال ؟ اگه سعید اعدام شه و جذبی فرقه باشه من برات سفید میشم !
اگه من اعدام شم و بیگناه بودم کی برات سیاه میشه به جز سعید ؟

نمیدونم خیلی برام فرق نداره همه سیاهن وقتی از ۸ نفر فقط ۳ تا بیگناه تو بازیه :)) بیشتر دنبال بیگناه‌هام و تلاشم اینه که کسایی که فکر میکنم بیگناهن اعدام نشن. به بیگناهی عرفان هم شک داشتم ولی با حرف‌های این فازش که میگه من می‌تونم شیطان باشم و به نظرم دستش رو از منطق شسته دیگه کلا، دیگه برام سیاه شد. اگه تو یا محمدرضا بیگناه نباشین اون یکی بیگناه علی‌ـه برام.

کارکشته مافیا
پسندها
112
@صدرا

من خیلی وقته جز گزینه های اصلی اعدامم با اعدامم هم مشکلی ندارم چون حقیقتا دیگه خسته شدم از این بازی : )) اما جالب اینجاست که توهم برات اهمیتی نداره که کی رو اعدام کنی.
اول صدرا رو اعدام میکنیم بعد سعید. گاو و گوسفند میخوای قربونی کنی مگه ؟ نظری در مورد دست و پا زدن سعید تو پستای آخرش، جو سازی، بزرگنمایی کردناش نداری ؟ و صرفا رفتی سر قبول کردن پیشنهاد اعدام کردن صدرا ؟ باریک الله. من دیروز گفتم نیستم این فاز از پویاهم امان گرفتم. تو پستمم گفتم چرا نیستم و خب بله حقم دارین بگین دروغ میگه صرفا چون نخواسته رای بده گفته نیستم.
من گفتنیا رو گفتم، تصمیم با خودته راستشم بخوای برام اهمیتی نداره، نه رای تو نه رای بقیه نه دیگه این بازی.

لامصب من از دیروزه دارم تحلیل میکنم بازیکنا رو بالا پایین میکنم ببینم کی میتونه چی باشه الان میگی برام اهمیتی نداره کی اعدام شه :دی ازون حرفا بودا

نخیر گاو و گوسفند نیست دور از جون. طبق بازیه هر چی که میگیم. بله سعید یکم جو و احساس قاطی پستاش کرده اونم مشخص میشه دلیلش.

ولی بنظرت قبول اعدام و گادکش برای یه گناهکار تو این مقطع چی داره که اون حرفو زد؟ تروریست و یاکوزاست میخاد بمونه برا فاز شب ؟ یا جادوگره که میخاد جذب کنه؟ کدوم یکی ازیناست تا نرفتی اینو جواب بده

@مهدی تو ام نظرت در مورد این ادعای سعیدو بگو. همه بگن

پستای من تو این فاز رو در مورد مهدی خوندی؟
ندیدم نظری داده باشی اگه دادی شماره پست رو بگو
دوست دارم نظرتو بدونم

خوندم ، این فرضو که رضا شیطانه بالا دونستی به این خاطر داری میگی رضا مهدیو پرسیده و گناهکاره. من بعید میدونم و با مهدی موافقم که شیطان برد تکی بدست اوردنش سخته و باید با یه گروه در ارتباط باشه. پس نمیاد هر گناهکاری که پرسیده رو رو کنه وسط بازی اقلا یکیشو نگه میداره برا مبادا :دی ثانیا اینکه یه نفر همه گناهکارا رو بیاد اعدام کنه خودش شیطان میشه خود به خود و بقیه نمیزارن زنده بمونه! منطقی نیست در این صورت

کارکشته مافیا
پسندها
25
میگم چرا نکنه؟
وقتی با اینکار میتونه کردیت بگیره بعد عضو یکی از گروه ها بشه؟
در هرصورت یا باید یک نفر رو بکشه عضو بشه یا بعد اعدام غیر اینه؟
نمیتونه بیگناه بزنه بره عضو بشه ک
نمیدونم چرا برات انقدر عجیب میاد
وقتی موقع حرکت سید مطرح کردم که داره دوتا گناهکار میزنه منطقی بود الان نیست؟
محمدرضا
خب ضعیف ترشون می کنه اینطوری با این کار. ضمن اینکه بعدا همین چیزی که میگی براش مطرح میشه میگن تو از کجا می دونستی اینا همشون گناهکارن؟

اول اینکه من از بالانس پویا خبر ندارم
تو بازی های مافیا که تاحالا کردیم انواع بالانس رو دیدم چرا نباید شک بکنم؟
مورد بعدی هم اینکه خود این حرفی که تو زدی میتونه دلیل باشه چرا نکنه؟
دقیقا دوتا بازیکن بزرگ گناهکار اعدام کنی بیشتر مبرا میشی یا امید داشته باشی سید و مهدی جفت تا اخر بمونن و توام عضوشون بشی؟
حس نمیکنی خیلی ضایع بشه؟
ضمن اینکه این حرکات خیلی بعید هم نیست
شک با اینکه مستقیم بیای همچین چیزی رو طرح کنی فرق داره ها. وگرنه تو این بازی هر اتفاقی ممکنه بیفته منتهی یه چیزایی رو احتمال بالاتر میشه داد بهشون. من قبول ندارم این چیزی که گفتی رو. حتی اگر این شکلی باشه، اعدام یک نفرشون کافیه به نظرم. ضمن اینکه راحته مگه؟ دیگه شکسته نفسی نکنم تو فرض کن شیطانی و فهمیدی من و سید گناهکاریم. فکر کردی به همین راحتی می تونی بیای هر دو مارو اعدام کنی؟ اگه جلوتر خودت اعدام نشی شانس آوردی. پس شیطان همچین کاری نمی کنه. اوکی؟

-------------

این نکته ای که مهسا گفته خیلی جالبه از پست آرش.

چون من به رضا رای ندادم و حتی اگه نیرنگ باشه من نمیتونم شیطان باشم.

آرش این چیه گفتی؟ چه ربطی داره دقیقا؟

آرش
پسندها
337
@مهدی

چطوری انقدر با قطعیت نظر میدین آقا:دی من گیجم یا شماها خیلی باهوشین؟:))

@علی
در مورد محمدرضا یه چیزی که گفتی و برام جالب بود این بود که تو بحثش باهات خوندم که بهت ایراد گرفته که چرا اصرار داری فرقه اعدام کنی و این صحبتا و در مورد سعید هم اینو گفته(سعید: حسی که بهش دارم بیشتر جذبی فرقه هست با توجه به همسو بودنش با امین بعد بیگناه
مافیا بودنش برام کمه چون گفتم احتمال خیلی زیاد با برنامه امیر پیش میرن) و رای دادنش به سعید اونجا برام عجیب شد. میام جلو برای خوندن توضیخات. و کلا رضا رو بیشتر شیطان میدیده تو فاز قبل تا مافیا و فرقه:دی رضا اگه میخونی اینجا رو چرا فکر نکردی رضا فرقه باشه؟

@آرش

اگه ناراحت نشی برای منم این حسو دادی از اول فاز:))

@صدرا
دوباره قطعیت! شما هم بیزحمت بگو چرا احتمال به مکر شیطان نمیدی:دی:دی

@آرش

من بند مربوط به شیطان رو 3 بار خوندم. اینو ندیدم:دی آوردم یه تیکه شو هم حالا هر کسی خواست بره کاملشو بخونه.

با توجه به این توضیح بالایی و حرفی که پویا در مورد مکر شیطان گفته که پیچیده شده و اینا دقیق یادم نیست، از نظر خودت سوتی ندادی؟ اینکه میگی باید رای میداد رو از کجا میگی؟:دی

چی میگی مهسا. اگه من شیطان بوده باشم و خواستم نیرنگ رو روی رضا پیاده کنم، چرا بهش رای ندادم؟ چرا به سعید رای دادم؟ سعید شیطان اعلام میشد کسی باور می‌کرد که سعید شیطانه و من شیطان نیستم؟

گناهکارین باشین، چرا یهو از منطق تهی شدین همتون این فاز.

@صدرا @محمدرضا
بیگناه‌های من توی بازی شمایین. سوالی ازم دارین بپرسین. من تا قبل ۶:۳۰ رای میدم به سعید.

- - - Updated - - -

قاعدتا اگه رضا شیطان نبوده باشه و نیرنگ بوده باشه، شیطان به رضا رای داده که اعدامش کنه دیگه. مگر اینکه بگین گاد به شیطان اجازه داده بعد از مشخص شدن اعدامی نیرنگ رو استفاده کنه که منطقی نیست حتی یه درصد.

کارکشته مافیا
پسندها
112
@مهدی

اره میشه احتمال اینو در نظر گرفت که میدونسته ممدرضا رایش حساب نمیشه برای خلفی. ولی برا منم کلا کمه جادوگر بودن ممدرضا. جذبی شاید ، ضمنا منم رضا رو جادوگر/ مافیا میبینم...بیشتر مافیا تو ذهن خودم

در مورد بخش دوم قرارم نبود صد در صد خلفی اعدام باشه ها. شاید حتم داشتن با رفتن 3 فرقه روی چاوش و حرفای امیر در مورد چاوش یحتمل چاوش اعدام میشه. اینجوری فرقه اینوری میتونست بدون اعدام خلفی حداقل در اون فاز ، حاشیه امن ایجاد کنه بعدا برا خودش نمیدونم همش احتماله همیشه که گروهای گناهکاری تمیز بازی نمیکنن اکثرا کارای پیش بینی نشده مجبورن بکنن.

مهدی نظرت راجب اون پستم راجب اعدام کردن شکمون برا شیطان احتمالی و هم فرقه/مافیا چیه؟ و همچنین ادعای سعید که میگه صدرا اعدام شه من فردا گادکش شم؟

- - - Updated - - -

@علی

شما اول میگی که به جز خودت کلا دو نفر بی گناه مونده ، حالا این حالت رو قبول میکنی که توی این شرایط حساس که تعداد بی گناه ها از تعداد انگشت های یک دست هم کمتره ، اینطور شرطی و با حالت تلافی اعدام کنی ؟

این حالت شرطی رو ازین منظر بررسی میکنم که چرا یه گناهار ممکنه همجین شرطی بزاره و از همه میخام در موردش نظر بدن. اگه این شرزش درست باشه و گناهکار اعدام شه که فبها. اگه صدرا بیگناه باشه خودشو اعدام میکنیم پس قطعا گناهکاره و چیزی بدست نمیاره. اینکه هر دو هم بیگناه باشن برا من خیلی خیلی کمه طبق تحلیلم. یه درصدی بابت باگ داشتن تحلیلم بهش دادم که میگم از همه بپرسم که فقط من نظرم اینه یا واقعا همنیه احتمالای موجود

کارکشته مافیا
پسندها
25
ولی بنظرت قبول اعدام و گادکش برای یه گناهکار تو این مقطع چی داره که اون حرفو زد؟ تروریست و یاکوزاست میخاد بمونه برا فاز شب ؟ یا جادوگره که میخاد جذب کنه؟ کدوم یکی ازیناست تا نرفتی اینو جواب بده

این گادکش قضیه اش چیه؟

- - - Updated - - -

پستی که این حرف توش هست رو شماره اش رو بگین من ندیدم.

Professor
پسندها
15
عرفان
واقعا متوجه نمیشم چرا ولی خیلی مشکوکه که احتمال 100% بودن یه نقش رو برای یه نفر بدی و اعلام کنی شما اعدامش کنید اگه این نبود بعد من و اعدام کنید !
خب خیلی مشکوکه این حرکت ! تروریست و یاکوزا که احتمالش خیلی پایینه از نظرم چون هنوز گادفادر و شازده تو بازین، جادوگر هم که دور از انتظاره برای همچین بالانسی اما خب احتمالش نمیتونه رد شه.
اما خوب گفتی بنظرم پشت این همه اصرار یه دلیلی وجود داره.
من که رایم رو دادم شماهم طبق نتیجه گیریتون رای بدین.

- - - Updated - - -

آرش
احتمال مکر شیطان رو چقدر میبنی ؟ بنظر من که 50-50 باید روش حساب کرد.

آرش
پسندها
337
@عرفان
نظری در مورد رای ندادن صدرا نداری؟ و اینو میخاستم بپرسم . تو میگی سعید جذبی اوکی. همچنین احتمال بیگناه و مافیا هم وجود داره براش دیگه کتمان نمیشه کرد که....تو میگی بیاین سعیدو اعدام کنین که در صورت جذبی بودن صدرا برا من سفید میشه.... خودت گفتی در صورت مافیا و بیگناه بودن صدرا برات سفید نمیشه!
خب ینی 1 حالت از 3 حالت برای تو سفید بودن صدرا رو میاره و 2 حالت دیگش سفید نبودن صدرا

با این وجود باز به اعدام سعید اصرار داری؟ مگه هدفت رو علنا نگفتی که بخاطر این(صدرا سفید بشه از جادوگری) بیاین به سعید رای بدین؟ اگه توی 2 حالت از 3 حالت به هدفت نمیرسی از این اعدام چه منطقی پشتشه :دی

من با این ادعای سعید موافقم که صدرا اعدام بشه و بیگناه باشه خودشو اعدام کنیم. استقبال میکنم از این. ثانیا بنظر تو و اکثر ما سعید جذبی فرقست بیشتر دیگه؟ و با یه روز موندن تو بازی هم کار خاصی نمیتونه بکنه. چه نقشی میتونه داشته باشه که اینجوری شجاعانه این درخواستو داد بدون اینکه مجبورش کنن؟ خوبه نظر بدین.

مگه فقط به حالته؟ من سعید بازیش برام کاملا گناهکار بوده و صدرا بیگناه. باید از روی جایگشت رای بدم مگه؟ از حرف‌های سعید گناهکاری داره میریزه :)) من نگفتم بیاین به سعید رای بدین که صدرا سفید شه. گفتم اگه سعید اعدام شه و جذبی باشه صدرا سفید میشه. تو برو بیار من یه جا گفتم باشم بیاین به سعید رای بدین صدرا سفید شه. مگه من مطمئنم که نقش سعید چیه که همچین حرفی بزنم؟ خرم؟

با حرف سعید هم مشخصا موافق نیستم چون بدیهیه که نباید یه کسی که بیگناه بازی کرده رو جای یه گناهکار اعدام کرد. بعد اصلا صدرا بیگناه دربیاد بعدش، چه تضمینی وجود داره سعید بعدش اعدام خودشو قبول کنه؟ :دی بعد لابد میاد میگه اگه گناهکار بودم همچین حرفی نمیزنم، همین کاری که تو داری براش میکنی از الان دیگه :دی :دی

کارکشته مافیا
پسندها
112
@عارش

به بیگناهی عرفان هم شک داشتم ولی با حرف‌های این فازش که میگه من می‌تونم شیطان باشم و به نظرم دستش رو از منطق شسته دیگه کلا

دقیقا چه بی منطقی ای کردم وقتی گفتم تموم احتمالا رو در خصوص شیطان باید مد نظر گرفت؟ :) ) تو میگی من چون جز رضا کسی برام نزدیک شیطانم نبود پس دیگه رضا شیطانه و پی اشو نمیگیرم که مکره یا نه
خب اینو نمیگی که تو یه گزینه برا شیطان داری شاید مگه قراره همه یه گزینه داشته باشن؟ مثالش خود من ، منی که چنتا گزینه دارم برا شیطان چرا باید بیام با منطق تو جلو برم؟ نه خدا وکیلی الان کی دست از منطق شسته . خوب شد چکیده حرفت رو گفتی :دی

آرش
پسندها
337
آرش
احتمال مکر شیطان رو چقدر میبنی ؟ بنظر من که 50-50 باید روش حساب کرد.

حتی اگه ۵۰-۵۰ هم باشه، شیطان یه نفر از بین کساییه که به رضا رای دادن دیگه، قبول داری؟ منطق محضه این :دی و اینکه فرقی توی شمارش ما نمی‌کنه باز هم ۴ تا گناهکار توی بازیه و ما باید اعدامشون کنیم چون اگه مکر باشه رضا قطعا گناهکار بوده. بنابراین گول بازی اینا رو نخور به نظرم :دی

- - - Updated - - -

رای به اعدام: سعید

کاربلد مافیا
پسندها
0
@علی
کد:
[COLOR="#FF0000"]1 - قرمز : [/COLOR] شما به سعید رای دادی ؟ سعید هم اعدام نشد ، درست ؟ یعنی همچنان نفر اول لیستتون سعید هست ، این هم درست ؟ [COLOR="#FF0000"]پس کجاست اون پستی که میخواید علیه ش بدید ؟ چرا اقدامی نمی کنید ؟[/COLOR] کجاست اصلا همون پستی که دیروز میخواستید بدید ، خب امروز میفرستادید ، بعد از فاز میفرستادید ، سعید که زنده بود .
بله سعید برای فاز دیروز از نظرم مشکوک بود و در حال پست دادن بودم و پستی که داشتم رو کپی کردم و هنوز دارم بعد این پست میفرستم
ولی من از نقش سعید مطمئن نیستم و احتمال میدم درسته؟
وقتی یک نظریه با احتمال بیشتر به نظرم رسیده نباید بگم و با همون حرف فاز قبلی باید حتما جلو برم؟
الان از نظر من احتمال گناهکار بودن مهدی بیشتر از سعیده
2 - آبی : کاملا از این پست منظور شما مشخصه دیگه . من گفتم خلفی قطعی فرقه بوده و به احتمال زیادی افرادی که به چاوش رای دادن ، تعدادیشون فرقه بودن . این درست ؟ وقتی چنین لیست با درصد کمتر خطایی از فرقه وجود داره و حالات بسیاری هم ازش بررسی شده ، چطور باید این رو ول کرد و سراغ افراد گناهکار دیگه رفت . مورد دیگه اینکه با این حال که شما نظرتون این بود ، طبق همون اتفاقی که برای خلفی افتاده بود ، به سعید رای دادید . در مورد اون رای ثانیه آخری به خلفی نظری ندارید ؟ همه ی این ها برای خروج از دایره ی فرقه انجام نشده ؟ در ضمن ، همه توی بازی هستن فعلا و صرفا من از روی درصد این احتمال رو برای هدف گذاری درست گذاشتم و بعد از اون مشخص بود که قطعا سراغ افراد گناهکار دیگه ، چه تیمی و چه انفرادی خواهم رفت . همونطور که تا به الان روش بازیم این بود و تلاشم این بوده .

ببین میگی درصد خطای کمتر
تو رای های چاوش دوتا گناهکار بودن ۴ نفر میمونن درسته؟
بگیم دوتا فرقه بهش رای داده باشن پس ۵۰ درصد
بعد الان شما شکت رو اوردی رو من که به امین رای دادم برای فرقه
پس یعنی یک فرقه مونده دیگه درسته؟
یک نفر از بین ۴ نفر رو تو میگی با درصد خطای کمتر؟
۲۵ درصد برات درصد خطای کمتره؟
بعد مافیا که مشخص شد ۳ نفر بودن و تو ۶ تا رای امین به جز امیر و چاوش هستن برات درصل خطاش بالاست؟

در مورد رای به امین هم شما میگین که برای سفید شدن دادم
بنظرتون برای سفید شدن بود نباید زودتر میدادم؟
ضمن اینکه تو فاز بعدش یک نفر از گاد پرسید که ایا کسی میدونست ۷ ۷ چه کسی اعدام میشه گاد گفته نه پس چجور برنامه ریزی ای میتونه باشه؟
اینکه بعد زمان رای دادم که حساب نشه ینی منو یار درنظر گرفتین بعد بنظرتون اگه همچین برنامه ای باشه نباید با گاد هماهنگ کنم که حساب میشه یا نه؟
یعنی گاد تو روند بازی دخالت کرده؟
درک نمیکنم این منطق دیر رای دادنم رو
3 - سبز : شما درست نمیخونید و یا درست میخونید و هوشمندانه حقیقت رو جور دیگه نشون میدید . صحبت من این بوده که شما برای مبرا کردن خودتون از فرقه ، یک بار چنین اقدامی کردید و رای ثانیه آخری به خلفی دادید . حالا هم دقیقا بر خلاف چیزی که گفتید ، باز به فرقه رای دادید . این چیزی که من میبینم اینه که صرفا میخواید خودتون رو از هر گونه اتهام فرقه بودن خارج کنید .

دوستان عزیز
@ همه
بیاین نظر بدین ببینم چند نفرتون فکر میکنین من نظرم از اون پست این بود که به فرقه رای ندیم؟
میخوام ببینم صرفا علی نمیخواد متوجه بشه یا برای همتون این ذهنیت ایجاد شده
4 - بنفش : دلیل رایتون به سعید ؟ دلیل تغییر رایتون به خلفی ؟ دلیل رایتون به چاوش ؟ همه ی این 3 تا رو پاسخ بدید به ترتیب و دقیق ، من حرفتون رو قبول میکنم .

5 - نارنجی : همه چیز قدم به قدم انجام میشه . برای هر احتمالی ، اولویت در نظر گرفته میشه . برای من سعید احتمال بالاتری برای گناهکار بودن داره و به ایشون رای میدم ، به اندازه ی کافی هم دلیل ارائه کردم برای این کار در طول این 2 روز . در صورت اعدام ایشون و مشخص شدن نتیجه ، هیچ نگران نباشید بابت قدم بعدی .

6 - زرد : جالبه برای جمله ی آخر پستم در موردتون دارید اتهام متقابل میزنید . پست من :

حالا ، این قدم شما رو یه قدم هوشمندانه میبینم که برای بعد از اعدام سعید یه جوابی برای دادن داشته باشید . فعلا منتظر پاسختون هستم . مخصوصا به بخش 1 و 4
بازم قانع نشدم وقتی فکر میکنی من جادوگرم چرا باز رو سعید زوم کردی
ایا این جز جلاد بودنه؟
راجع به اینکه بازی کی به جلاد میخوره هم بقیه میتونن نظر بدن
ضمن اینکه من بنظرم جلاد بمونه بهتره
از لحاظ تعداد میتونه کمک بیگناها باشه

آرش
پسندها
337
@صدرا

سوتفاهم نشه این که میگم شیطان از بین رای های رضاست از روی نقش شیطان نیست، از روی منطق اینه که اگه نیرنگه پس شیطان باید به رضا میداد وقتی رای‌ها ۴-۵ عه. چون کسی شیطان بودن سعید رو قبول نمیکرد و احتمال مکر بودن سعید بیشتر از رضا بود مشخصا.

کارکشته مافیا
پسندها
112
سپر بلای صدرا وارد میشود :))
دید با خودش مذاکره نمیکنم تورو فرستاد جلو؟ :دی
من به بیگناهی خودم 100% اطمینان دارم. اما این که تو از بیگناه یا گناهکار بودن من مطمئن نیستی و میخوای منو اعدام کنی و اگه به فرض فرقه باشم صدرا برات سفید میشه دقیقا چه معنی میده؟ یه توضیح درست حسابی بده راجع بش. و اینکه چرا منو میخوای قربانی کنی؟ اگه نیتت خیره امروز بیا اجماع کنیم رو صدرا. اگه بیگناه بود فاز بعدی خودمو گادکش میکنم نیاز به اعدامم نیست اصن.

@مهدی + همه

اینو میگم . نظر بدین در این مورد

کاربلد مافیا
پسندها
0
@سعید
[ROLE][/ROLE]@رضا
چرا واکنش بدی بود؟ اینکه ارش دیروز منو نصف نصف بیگناه و جذبی میدونه و حتی مطمئن نیست و میاد رای میده و میگه چون جذبیه نرمال تره یا اینکه اول دنبال افرادی مثل جادوگر شیطان یا پدرخوانده و شازده باشیم؟ کدومش نرمال تره؟ یا نکنه میترسی نوک پیکان از من برداشته شه و بیاد سمت یکی مثل تو که خیلی پتانسیل بالایی برای شیطان بودن داری؟
ببین منم با این قسمتی که بچه ها گیر دادن موافقم
چیزی که این فاز مشخصه زدن گناهکاره نه کدوم گناهکار
چون تعداد بیگناه ها اونقدر نیست که جای اشتباه زیاد مونده باشه درست؟
پس طبیعی هست که هرکسی به کسی که بیشترین شک رو داشته باشه رای بده
آرش هم تورو جلاد فرض نکرده یا شیطان
البته اعدام شیطان خیلی بصرفه تر از جلاد عه و فرق داره ولی اعدام گناهکار تیمی فعلا بهتر از تکی عه و تورو هم گناهکار تیمی درنظر گرفته فرقه جذبی
کارش مشکلی نداره درستم هست
خب؟
حالا با قسمتی که بهت اتهام زده اره جای بحث هست ممکنه مشکلم داشته باشه ولی تو دفاعت نیومدی بگی اینجا اینجا اشکال داره من به این دلایل فرقه جذبی نمیتونم باشم
دفاع اولت چی بود؟
چرا دنبال فرقه جذبی هستی دنبال بقیه نیستی؟
به جز خودت یک فرد دیگه بود تو چه ذهنیتی میگرفتی؟
این ذهنیت گناهکاری نیست؟

آرش
پسندها
337
@محمدرضا
جلاد رو بعد از اینکه فرقه و مافیا هرکدوم ۱ نفر شدن اعدامش میکنیم هرکی باشه. فعلا بودنش به نفع بیگناهاست چون تا وقتی جلاد هست گناهکارها نمی‌برن. این فاز رایت کیه؟

کارکشته مافیا
پسندها
25
حتی اگه ۵۰-۵۰ هم باشه، شیطان یه نفر از بین کساییه که به رضا رای دادن دیگه، قبول داری؟ منطق محضه این و اینکه فرقی توی شمارش ما نمی‌کنه باز هم ۴ تا گناهکار توی بازیه و ما باید اعدامشون کنیم چون اگه مکر باشه رضا قطعا گناهکار بوده. بنابراین گول بازی اینا رو نخور به نظرم

مکر فقط برا گناهکاره مگه؟ این چه منطق ایه که میگی. بعدم نمی فهمم چرا میگی اگه سعید اعدام می شد کسی قبول نمی کرد شیطان سعیده. چرا نمیشه؟

کارکشته مافیا
پسندها
112
@صدرا

واقعا متوجه نمیشم چرا ولی خیلی مشکوکه که احتمال 100% بودن یه نقش رو برای یه نفر بدی و اعلام کنی شما اعدامش کنید اگه این نبود بعد من و اعدام کنید !
خب خیلی مشکوکه این حرکت ! تروریست و یاکوزا که احتمالش خیلی پایینه از نظرم چون هنوز گادفادر و شازده تو بازین، جادوگر هم که دور از انتظاره برای همچین بالانسی اما خب احتمالش نمیتونه رد شه.
اما خوب گفتی بنظرم پشت این همه اصرار یه دلیلی وجود داره.
من که رایم رو دادم شماهم طبق نتیجه گیریتون رای بدین.

عه خب نتیجه چی شد :دی اونایی که گفتم رد کردی خب چی میمونه؟ شیطان بله. شیطان میاد میگه فلانی رو اعدام کنین اگه نبود من گاد کش میکنم خودمو؟

بعد میگی خوب گفتی اره ولی من رایمو دادم :/ چی بود این لامصب جواب منو بده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین