جدیدترین‌ها

بازی دور هفتم مافیا | Unfinished

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارکشته مافیا
پسندها
265
خوب داستان رو خوندم....تقریبا با احتمال خیلی بالا مطمین هستم که مافیا مهدی رو زده و تصادف و درخت و باد و بارون نشونه مافیاست....اون سری هم تو داستان افتاده بود رو خونه ولی میلیمتری نکشته بود(یعنی زدن و طرف نمرده).
اینکه گفته شده مهدی تو بیرون کردن هادی نقشی نداشته هم یه جورایی فکر میکنم یعنی مهدی شهردار بوده.

اما کسی که در حال حاضر بیشترین شک رو بهش دارم صدراس.
عملا هیچ حرکت مفیدی که نزده هیچ هروقت هم ازش سوال شده با جو دادن و شلوغ بازی جواب داده از قبیل دختر 15 ساله و سلاطین شمایین و این مدل جو دادنای الکی.

صدرا به قول خودت تو حتی ریتوییت هم نکردی حرفای بقیه رو و واسه بازیم مفید نبودی وقتیم ازت سوال میشه جو میدی و شدیدا هم داری تو سایه میای جلو.

من به صدرا رای اعدام میدم

رای به اعدام: صدرا

- - - Updated - - -

به خاطر اینکه مهدی هم بازی و هم شخصیت من رو بیشتر از همه میشناخت و از اینکه بهم مشکوک شده بود تعجب کردم...در ادامه هم که دیدین تونستم تا حدی خیلی زیادی قانعش کنم و نسبت به خودم مثبتش کنم.دلیل تاکیدم رو مهدی اینا بود چون از مهدی انتظار نداشتم.

یه چیز که خیلی واسم جالبه اینه که اسم سعید رو کنار فری و ارش و ممدرضا اوردی...من واقعا میزان فعالیت و مفید بودنش رو نزدیک به اون 3 نفر هم ندیدم...چرا حس میکنم شاید خواستی واسش کردیت بسازی؟

- - - Updated - - -

بزرگوار من خودمم منتظرت هستم بیا یه چایی بزنیم باهم نیستی که همش برادر :دی

- - - Updated - - -

شما که میگی دیوار صدرا کوتاهه و ازش دفاع میکنی بگو ببینم صدرا دقیقا چکار کرده که باعث بشه کسی بهش شک نکنه؟خودت یعنی هیچ ایرادی به صدرا و نحوه جواب دادن و فعالیتش نداری؟

اصلا پست های من رو خوندی عماد؟ :))))
یکی از گزینه های رای امروز من صدراست اصلا. میای می خونی ببینی چی می تونی گیر بدی بری دیگه؟

- - - Updated - - -

@ممل:

اگر قصدت واکنش گرفتن بود چرا بهش گفتی؟ یعنی وقتی یکی بفهمه میخوان ازش واکنش بگیرن بازم همون واکنشو نشون میده؟ الان از این واکنشش به چه نتیجه ای رسیدی؟ این جملت دلیل رایتو نقض میکنه، بعد میگی چرا میگین پستام بده؟:دی

واکنش نشون داد بعد بهش گفتم دیگه فری.
راجع به بحث تو و آرش من خودم اصلا هی دارم می گم بحث بیهوده ایه احساس می کنم ربطی به بازیم نداره اصلا.

کاربلد مافیا
پسندها
0
عملا هیچ حرکت مفیدی که نزده هیچ هروقت هم ازش سوال شده با جو دادن و شلوغ بازی جواب داده از قبیل دختر 15 ساله و سلاطین شمایین و این مدل جو دادنای الکی.

صدرا به قول خودت تو حتی ریتوییت هم نکردی حرفای بقیه رو و واسه بازیم مفید نبودی وقتیم ازت سوال میشه جو میدی و شدیدا هم داری تو سایه میای جلو.

من به صدرا رای اعدام میدم

رای به اعدام: صدرا

- - - Updated - - -
عماد میشه بحث ها و دلیل ها و شک هات به صدرا رو تا اینجا بازی رو بیاری؟
بازی صدرا خیلی شبیه به بازی تو بوده
تازه زودتر هم حضور داشته حداقل
صدرا با نوع بازیش برا منم مشکوک بود دیشبم گفتم گزینه دوممه ولی نه جوری که شما سریع اومدین و رای دادین
میشه شک هات تو فاز قبلی یا این فاز رو بهم بگی تو کدوم پستت هست؟

این در مورد محمد و رضا صدق میکنه
رضا فکر کنم دیشب هم رای داد باز قابل قبول تره یعنی قبل این فاز هم گزینه دومش بود ولی بازم زیاد دیالوگی با صدرا نداشته
محمد و عماد تقریبا تو بازی تاثیری نداشتن تازه اومدن به امین رای دادن فقط
بعد با صدرا هم بحث انچنانی نداشتن فقط عماد ی جمله فری رو ریپلای زد که اره منم موافقم یا همچین چیزی
شک ها و مکالماتتون رو تا اینجا با صدرا نشون بدین ممنون میشم

کارکشته مافیا
پسندها
170
@مهسا خانوم
چرا 50 درصد؟ نخوندی مگه اون پستی که حرفای برلین رو آوردم؟
۵۰ درصد چون کسی که از اعدام در می‌ره ۵۰ درصد می‌تونه شهردار باشه، ۵۰ درصد مافیا و در رفتن به خاطر کار سناتور. صرفا با توجه به اتفاق اعدامش می‌گم ۵۰ درصد، نه با توجه به روند بازی :دی پسته رو هم رفتم دوباره خوندم خیلی ربطی نداشت به این حرفم به نظرم.

دلیل خاصی نداره، کلا من زیاد حواس جمع نیستم، نمیدونم چرا انقدر بعیده بعیده میبینم در این مورد

عه تناقض :)) :دی یادتونه اولین گیری که به من دادین چی بود؟ سر اینکه نقشی که ممکنه بی‌گناه بی‌نقش بگیره رو یادم نبود. بعد جوابی که دادم، این رو گفتین:

جواب جالبی بود ولی کامل قبولش ندارم چون من همیشه هر چیزی که گاد نوشته رو سعی میکنم با دقت بخونم بلاخره براش زحمت کشیده شده

اینکه شما از یاد رفتن یه بند نقش جدید رو برای من کامل قبول ندارین و ادعا می‌کنین که هر چیزی که گاد نوشته رو سعی می‌کنین با دقت بخونین (و سر چیز مشابهی به من گیر دادین)، با این حرف الانتون در تناقضه. اگه با دقت می‌خونین، چرا پست به اون مهمی گاد که توش در مورد نقشایی که حتما تو بازی هستن رو یادتون رفته؟ می‌دونین من چه حسی دارم؟ اینکه مافیایین و دکتر لکتر دارین، حواستون بوده که از این اطلاعات که دکتر لکتر داره تیمتون نخواین استفاده کنین که بعدا کسی بهتون نگه از کجا می‌دونی حتما دکتر لکتر تو بازی هست، ولی حواستون نبوده گاد گفته که تو بازی هست و اطلاعات جدیدی نیس. هوم؟ :دی

===
@محمد

مرسی از پستت در خصوص اتفاقات داستان و بولد کردنشون. این ایده رو داد بهم که برم اتفاقای شبای قبل رو هم ببینم، الان که یه سری نشونه‌ها مثل گاز برامون معلومه، بررسی کنم ببینم چیز بیشتری می‌شه پیدا کرد یا نه.

شب اول:
روبدوشامبر پوشیدن محمد امین و خوابیدنش تو تخت امیر
قرص خوردن معین
طوفانی که درخت رو به سقف خونه عماد زد که شانس آورد نمرد
بارک الله به عرفان که داره به قاتل امیر نزدیک می‌شه ولی جربزه نداره کاری کنه
رضا عصبانی که اومد زنگ بزنه دید آنتن نداره و زد شیشه رو شکوند
قطعی گاز

شب دوم:
محمد امین دوباره روبدوشامبر می‌پوشه و تو تخت امیر می‌خوابه
رامتین قرص می‌خوره (اینجا به ۲ قرص اشاره شده، شبای دیگه عدد نداره)
رضا که باز تلفن قطع شده و آنتن نمی‌ده
طوفان که برقم قطع و وصل می‌کرده
پویا می‌خواسته زنگ بزنه اداره برق و لیچار بار کنه که نشده
مرگ رامتین با لباس نظامی تو استخر که به نظر خودکشی میومده اما پویا می‌گه قوی‌تر از این حرفاس رامتین
گاز گرفتگی یاسین
پویا خواسته زنگ بزنه آمبولانس که تلفن قطع بوده
پویا رفته سر جاده با محمد امین که تلفن آنتن بده
گفتن به عرفان که حواسش باشه کسی نره

شب سوم:
مرگ مهدی به خاطر طوفان و تصادف با درخت
بودن رضا و درست نشدن آنتن
قرص خوردن چاوش
نرفتن چاوش با پویا و رفتن محمد امین باهاش
عرفان که یه سری چیز تو چمدون پیدا کرده ولی یادش رفته به خاطر مرگ مهدی

خب، اینا رو بذاریم کنار هم، گاز گرفتگی که برای قاتل بوده به نظر و یاسین رو قاتل خورده. شب اول و سوم طوفانی داریم که درخت هم توش داره و سومی منجر به مرگ مهدی شده، پس به نظر طوفان و درخت لااقل تیر مافیاس و شب اول هم نشونه خطا خوردن تیرشونه. چون مهدی برای مرگ ۲ تیر لازم داشته اگه شهردار باشه، تیر شب اول مافیا هم می‌تونه به مهدی بوده باشه، چون تیر قاتل که شب دومش لااقل به مهدی نبوده. حتی قطعی گاز تو شب اول شاید این رو بگه که قاتل تیر نزده برای فرار از پلیس. شایدم صرفا برای اینه که بگه تیرش خطا رفته.

نشونه‌های دیگه، یه سری نشونه داریم که هر سه شب هست که ایناس:
قرص خوردن + قطعی آنتن با اسم رضا + اسم عرفان با نشونه‌های مختلف
اینا باید برای نقشایی باشن که هر شب کاری کردن. قرص خوردن برای پزشک نیس چون بعد مرگ ندا هم دیدیم، ولی برای دکتر لکتر می‌شه باشه (یا می‌شه کلا برای حفاظت باشه، شب دوم که ۲ تا قرص اومده برای اینه که هم دکتر لکتر حفاظت کرده هم پزشک). اسم عرفان هم به نظر برای کارای مثبت و نقشای بی‌گناهاس، تفاوت کارش هم به نظرم مستشار رو نشون می‌ده. قطعی آنتن خیلی نشونه مثبتی نیس ولی به نظر. نقشای منفی و فرعی مونده‌ای که سهمیه نسبتا زیاد می‌تونن داشته باشن که هر ۳ شب استفاده کرده باشن، خیاط و جاسوس از مافیا، جنگیر از فرقه، جوکر و هوکر از فرعی‌ها. بین اینا، قطعی آنتن به خیاط و جوکر که نمی‌خوره، جاسوس هم نه اونقد، شنود باید بذاره جای قطعی :)) جنگیر می‌تونه باشه چون نمی‌ذاره خود فرد کارش رو بکنه، هوکر هم به همین شکل. بین اینا خیلی حدس خاصی ندارم، ولی اگه این باشه معنی ش این می‌شه که رضا به هوکر/جنگیر بر می‌گرده، چون گفته شده تا وقتی هست آنتن نمی‌یاد. البته هوکر بودنش تو بازی قطعی نیس.

اون روبدوشامبر محمدامین هم که خب خیلی به خیاط می‌خوره (گرچه به نظرم نباید اینقد واضح به اعمال نقش خیاط اشاره بشه تو داستان :دی)

نشونه‌های مونده، ایناس:
طوفانی که قطعی برق داشته جای درخت
زنگ پویا به اداره برق که نشده
زنگ پویا به آمبولانس که نشده

زنگ پویا به آمبولانس رو می‌شه به این فکر کرد که هوکر/جنگیر، پزشک/دکتر لکتر رو هدف قرار داده و نذاشتن کارشون رو بکنن. اداره برقش هم می‌شه اشاره مشابه داشته باشه به اون یکی هوکر/جنگیر.

می‌مونه طوفانی که قطعی برق داشته جای درخت. این، اگه طوفان رو برای مافیا بدونیم فقط، می‌تونه شاید به بمب‌گذاری مافیا اشاره کنه. درختا برای تیر باشن، برق برای بمب‌گذاری. اما یه چیزی که هست، الان ۳ شب گذشته و طبق تجربه و سهمیه‌هایی که گادها به تیما می‌دن، تو این ۳ شب باید فرقه از یه سهمیه جذب استفاده می‌کرده لااقل. چون اصولا سهمیه‌ها مدت زمان استفاده دارن و خیلی بعیده سهمیه جذب فرقه تا شب سوم محدودیتی نداشته باشه. سر همین، شاید طوفان به کلا فعالیتای گناهکاری برگرده، وقتایی که درخت هست تیر مافیاس، وقتایی که برق ایناس جذب فرقه. قطعی ش هم به جذب ناموفق فرقه اشاره داره، مث قطعی گاز شب اول که ناموفقیت قاتل بود. مثلا موفق باشه جذب فرقه یکی رو برق بگیره ولی زنده بمونه :دی

این باشه فعلا تا ادامه بدم خوندن رو :دی

کارکشته مافیا
پسندها
265
ممل
من واقعا متوجه نمیشم چرا همتون دارین میگین داری نقش بازی میکنی این اداها چیه :دی چرا فکر میکنید اینا اداس :دی چطوری تو تکست لحن تشخیص میدین اصلا ؟
سلام. لحن این سلامی که گفتم و تشخیص بده ممل، بنظرت ناراحته یا شاد ؟ آروم گفتم یا داد زدم ؟ ما که هرچی میگیم همه میگن اداس شما به ما بگو چجوری باشم که بقیه فکر نکنن اداس :))
اصلا چرا باید یه جوری باشم که بقیه فکر نکنن اداس ؟ اگه قرار بود باب میل بقیه بازی کنم که خودتون با چهارتا اکانت میومدین تو بازی اونجوری که دوست داشتین با خودتون بازی میکردین اونجوری هیچوقت برداشت اشتباه از صحبت بقیه نمیکردین. :دی تا اونجاییم که یادمه همیشه همینجوری بودم، هستم و خواهم بود حالا هرکی میخواد خوشش بیاد هرکی نمیخواد نیاد مشکل خودشه و انتخاب خودشه هرجوری دوس داره میتونه تصمیم بگیره از جمله تو.

مهسا
اینا ننه من غریبم بازی نیست، واقعیتاییه که باید گفته شه. بحثی که یک طرفش جهت داشته باشه معلومه بی فایدس، من مخالف ادامه ی بحث نیستم دوست داری تا صبح میشینیم بحث میکنیم :دی ولی دارم مشخص میکنم که بحثت جهت داره. سوالای من و جواب نمیدی :دی بحثای تکراری میکنی. تازه الان داری میگی امان گذاشتنم و میذارم کنار تازه بعد از پستایی که جهت بعضی از پلیرا رو گرفتی رو من حکم نوش دارو پس از مرگ سهراب و داره :دی ولی حالا چرا این حرف و زدی و الان میخوای بررسیش کنی ؟ عقل و منطقت مگه این نبود که عیبی نداره تو بازی نبودی که نبودی، چرا رای ندادی ؟ :)) از کدوم منطق صحبت میکنی وجدانا ؟ اینکه تو اول بحث راه انداختی یعنی تو اول مشکوک شدی ؟ یعنی برا اینکه بحثی بین خودت و یه نفر دیگه راه بندازی لزومه ش مشکوک شدنه ؟ اینم جز منطقته ؟ تو فقط بحث انداختی و منم جوابت و دادم ولی اگه یادت باشه اول من بودم که گفتم داری سعی میکنی من و تو لیست فری جا به جا کنی که بعدش خودت و زدی به نه من اصلا ندیدم اون قسمت پست فری رو :دی چجوری میخوای باور کنم این و ؟ :)) بقیه نمیدونم چطوری باور میکنن این و.

عماد
فکر کنم خودت مهم ترین دیتایی که وارد بازی کرده باشی رای هاته عماد. تویی که خودت هیچ دیتایی وارد بازی نکردی و همه ی بحثات دو به دوئه و حضورت هم تو بازی تعریفی نداره با چه رویی بخاطر همین اتهامایی که به خودتم وارده به من رای میدی ؟ =)) میشه برا من بگی ریتوییت کردن صحبتای بقیه چه دیتایی وارد بازی میکنه ؟ مفید بودنش کجاس ؟ اگه کپی کردن صحبتای بقیه مفیده که پست مورد علاقت از یکی از بچه هارو بگو کپی کنم با یوزر خودم بدم بیرون بدون پرداخت حق کپی رایت. رایت خیلی خیاریه عماد :دی

پویا
آخه اون پست رضا اینجوری بود که اینکه باز همونه و خب من احساس کردم تو پست من دنبال چیزی که خودش میخواد میگرده نه دنبال چیزی که من قصد نشون دادنش تو پست خودم و دارم. البته اکثرا همینجورین دوستان پس خرده نمیگیریم از کسی :)) برداشتم شوخی خواهد بود ولی برای واکنش ممکنه پاشو تو بحث وسط بکشم :دی پست 284 در مورد خلفیه و قبلش هم به آرش فکر کنم گفتم که منم همین سوالارو از خلفی دارم و چون دیدم بقیه پرسیدن دیگه تکرار نکردم چون خیلی لوس میشه، اعصاب آدمم برای پاسخگویی به سوالات تکراریم حدی داره، چیزی که هیچوقت قبولش نمیکنیم اینه که وقتی داریم از یکی سوال تکراری میپرسیم این حس و ایگنور میکنیم ولی امان از اون روزی که یکی از خودشون سوال تکراری بپرسه :دی

رضا
تو که همه ی صحبتات با من با آویزون شدن از بقیه بوده به این صورت که آرش در مورد صدرا راست میگه اینجوریه، مهسا در مورد صدرا راست میگه اینجوریه و بر این اساس هم رای میدی و جایی که من مخاطبت قرار دادم چه تو پست چه تو دفاعیه رو بی جواب میذاری و میای میگی اگه تیکه انداختن و کنار بذاره باید بگم که تیکه برای تو کمه باید چهارتا چیز دیگه هم بشنوی و من برای قانع کردن تو تو مافیا توبه کردم هر تصمیمی گرفتی برام مهم نیست :دی

صدرا باز داری همون مسیر قبلی رو ادامه می دی. معمولا کسی که واقعا بی اعصابه و دلسوز رو از همون تکست می شه فهمید. با کسی که داره اداشو در میاره فرق می کنه. به منم نگو ۴ تا اکانت بسازم. هر روز حموم من ۱ بازی مافیاس با افکار مریضم :))

- - - Updated - - -

@پویا
پویا جان دلایل رایش به ندا بیخود بود که نشد حرف. دلیل بیار صحبت کنیم. آدم موجسواری به نظر نمیای ولی این کار تیپیک موجسواریه ها. وقتی یه موجی ایجاد می شه گناهکارا دیگه دنبال دلیل نمی گردن فقط با جمع همراه می شن.

کارکشته مافیا
پسندها
112
@ممل

موج سواري؟ چي ميگي خدايي

من ازت مستقلا سوال پرسيدم و اون سوالايي ك با بقبه يكي بود رو اشاره كردم ك تكرار نميكنم منتظر جوابم اين موج سواريه؟ توهم توطعه داريا :دي

تو اون پستت تو اشاره كردي اينكه همه ميگن پستت بده ناراحتي! گفتم همه اي نيس ممدرضا گفت فقط تو مياي برا من از دور قبل و مهي ميگي ك ميگفت پستت بده :/

ميگم چي برداشت كردم ازون پست ولي فعلا در حد يه قلقلك بود اون حسم . اينكه تو عضو گروهي و اون پيت امروزو ك دادي هم گروهيانم گفتن ك پستت بد بوده و فلان و با ديدم پست ممدرضا و واكنش فري اومدي تو يه واكنش حواسپرت گفتي ك ناراحتم ك همه ميگن فلان! نميشه روش اعتنا كرد فقط اين ب ذهنم زد ك پرسيدم و جواب قانع كننده نديدم

ثانيا ميگي عرفان دنبال مو تو بشقابه فلان . اين الان نكته خوبيه يا بد؟ مشخصا ب نظرت نكته منفيه حالا نميدونم چرا اين دقيق بودن من تو رو اذيت كرده :دي طلا ك پاكه چه منتش به خاكه؟ جالب نبود اصلا ري اكشنت

————————————————-

@پويا

اون نبودن فاز اولم مثل اينكه باعث سو تفاهم شده. فاز اول من بخاطر كار وقت نداشتم و پستاي زيادي جلو رفت تا بيام اضافه شم ب بازي همه تحليلاي داستان و موضعشون رو مشخص كرده بودن و منم ك اومدم نظرمو بگم نخاستم تكرار مكررات كنم و نظرات تورو خوندم و حتي عارش رو ، گفتم نظرم ب اينا نزديكتره نميدونم چطور اينطور برداشت كردي كه دارم پشتت حركت ميكنم و كپي كاري ميكنم!

در مورد خلفي فك كنم اينو جا انداختي ك فاز قبلش راي اول رو من ب خلفي دادم و از اولين واكنشا ب اون حركتش بودم! فاز بعديش ك شرو شد طبيعتا گزينه اصلي من بود و اين راي دوم بودن من هم برميگرده ب سحرخيزي تو و دير خيزي من : ))

در مورد اون جملم ب خلفي ك از پويا ميترسي كه واضحا تيكه بود بهش هم بگم منتظر بودم خودش واكنش بده ك نداد
منظور پشت اون جمله اين بود ك من ديروز خلفي رو جزو گروه ميديدم و وقتي ب راي ب اعدام من واكنش داد و گف اينو دريابين گناهكاره فلان و تو رو اشاره اي بهش نكرد اين تيكه رو انداختم ك اها پويا مهره قدريه و نخاستي پاپيچش بشي عوضش اسم منو ميندازي رو زيونا ك زمينه چيني كنين برا زير كشيدنم!

اون تحليل ك شايد حتما خودش ميترسه ك اين ب زبونش اومد هم واقعا حرفي ندارم چون منظور پست جملمو گفتم و با احترام واقعا اگر در گذشته هم چه گناهكار چه بيگناه از روبرو شدن با تو ميترسيدم الان خيلي وقته اينطور نيس و اتفاقا دوس دارم بحث رو چون ياد ميگيرم ازت

در مورد اينكه خونسرد تر از دور ميتشار و رويينم هم درسته كاملا در جواب ارشم گفته بودم . اين دور انرژي دوراي قبلو ندارم فارغ از نقش هس البته با توجه ب اوضاع روحي چن ماه اخير با انرژي كمي وارد بازي شدم ولي سعي كردم رفته رفته بهتر كنم و فك كنم موفق بودم.

اگه مورديو باز جا انداختم بگو چون با گوشيم و خونه نيستم سختمه

کاربلد مافیا
پسندها
130
من فعلا رایمو میدم، پیامای قبلی رو میخونم نظر میدم و اگه لازم بود تغییر رای.
[VOTER=صدرا][/VOTER]

کارکشته مافیا
پسندها
112
يه راي اوليه ميدم چون خونه نيستم بمونه تا شب صحبتا رو ميخونم اگه نياز شد ورود ميكنم

ممل تا اينجا كار برا من مشكوكه و جواباش و كلا كليت بازيش برام بيگناهي نيس طبق چيزاييم ك گفتم ميخام بهش راي بدم ولي اصلا قطعي نيس چون ميخام صحبتاي صدرا رو هم بشنوم . عماد هم جزو گزينه هامه

رای به اعدام: مملگر

کارکشته مافیا
پسندها
265
@ممل

موج سواري؟ چي ميگي خدايي

من ازت مستقلا سوال پرسيدم و اون سوالايي ك با بقبه يكي بود رو اشاره كردم ك تكرار نميكنم منتظر جوابم اين موج سواريه؟ توهم توطعه داريا :دي

تو اون پستت تو اشاره كردي اينكه همه ميگن پستت بده ناراحتي! گفتم همه اي نيس ممدرضا گفت فقط تو مياي برا من از دور قبل و مهي ميگي ك ميگفت پستت بده :/

ميگم چي برداشت كردم ازون پست ولي فعلا در حد يه قلقلك بود اون حسم . اينكه تو عضو گروهي و اون پيت امروزو ك دادي هم گروهيانم گفتن ك پستت بد بوده و فلان و با ديدم پست ممدرضا و واكنش فري اومدي تو يه واكنش حواسپرت گفتي ك ناراحتم ك همه ميگن فلان! نميشه روش اعتنا كرد فقط اين ب ذهنم زد ك پرسيدم و جواب قانع كننده نديدم

ثانيا ميگي عرفان دنبال مو تو بشقابه فلان . اين الان نكته خوبيه يا بد؟ مشخصا ب نظرت نكته منفيه حالا نميدونم چرا اين دقيق بودن من تو رو اذيت كرده :دي طلا ك پاكه چه منتش به خاكه؟ جالب نبود اصلا ري اكشنت

————————————————-

@پويا

اون نبودن فاز اولم مثل اينكه باعث سو تفاهم شده. فاز اول من بخاطر كار وقت نداشتم و پستاي زيادي جلو رفت تا بيام اضافه شم ب بازي همه تحليلاي داستان و موضعشون رو مشخص كرده بودن و منم ك اومدم نظرمو بگم نخاستم تكرار مكررات كنم و نظرات تورو خوندم و حتي عارش رو ، گفتم نظرم ب اينا نزديكتره نميدونم چطور اينطور برداشت كردي كه دارم پشتت حركت ميكنم و كپي كاري ميكنم!

در مورد خلفي فك كنم اينو جا انداختي ك فاز قبلش راي اول رو من ب خلفي دادم و از اولين واكنشا ب اون حركتش بودم! فاز بعديش ك شرو شد طبيعتا گزينه اصلي من بود و اين راي دوم بودن من هم برميگرده ب سحرخيزي تو و دير خيزي من : ))

در مورد اون جملم ب خلفي ك از پويا ميترسي كه واضحا تيكه بود بهش هم بگم منتظر بودم خودش واكنش بده ك نداد
منظور پشت اون جمله اين بود ك من ديروز خلفي رو جزو گروه ميديدم و وقتي ب راي ب اعدام من واكنش داد و گف اينو دريابين گناهكاره فلان و تو رو اشاره اي بهش نكرد اين تيكه رو انداختم ك اها پويا مهره قدريه و نخاستي پاپيچش بشي عوضش اسم منو ميندازي رو زيونا ك زمينه چيني كنين برا زير كشيدنم!

اون تحليل ك شايد حتما خودش ميترسه ك اين ب زبونش اومد هم واقعا حرفي ندارم چون منظور پست جملمو گفتم و با احترام واقعا اگر در گذشته هم چه گناهكار چه بيگناه از روبرو شدن با تو ميترسيدم الان خيلي وقته اينطور نيس و اتفاقا دوس دارم بحث رو چون ياد ميگيرم ازت

در مورد اينكه خونسرد تر از دور ميتشار و رويينم هم درسته كاملا در جواب ارشم گفته بودم . اين دور انرژي دوراي قبلو ندارم فارغ از نقش هس البته با توجه ب اوضاع روحي چن ماه اخير با انرژي كمي وارد بازي شدم ولي سعي كردم رفته رفته بهتر كنم و فك كنم موفق بودم.

اگه مورديو باز جا انداختم بگو چون با گوشيم و خونه نيستم سختمه

ببین دنبال مو بودن تو بشقاب غذا به زبان آهنگ گل آقا چیز بدیه. واست توضیح می دم دیرتر. واقعا فکر نمی کردم فکرت اونجا رفته باشه و گفتم خب داره به چی فکر می کنه چرا سوالش انقدر پرت و چرته.
این حس موجسواری بهم داد که تا چند نفر تارگت زدن بهم تو هم پشتبندش اومدی. حالا الان در وضعیتی نیستم که مفصل بررسی کنم. شاید پست های امروزم یکم بد نوشته شده بودن و بین فاز ۱ و ۲ اشتباه کردم. اما از نظر من بر اساس رفتارای دیگران چیزای خوبی ازش در میاد.

- - - Updated - - -

يه راي اوليه ميدم چون خونه نيستم بمونه تا شب صحبتا رو ميخونم اگه نياز شد ورود ميكنم

ممل تا اينجا كار برا من مشكوكه و جواباش و كلا كليت بازيش برام بيگناهي نيس طبق چيزاييم ك گفتم ميخام بهش راي بدم ولي اصلا قطعي نيس چون ميخام صحبتاي صدرا رو هم بشنوم . عماد هم جزو گزينه هامه

رای به اعدام: مملگر

فعلا که رای اولیه اس و از اونجایی که بقیه به صدرا رای دادن اوکیه این رایت حکم موجسواری نداره الان برام و الا پارت می کردم عرفان. من برم میام

کاربلد مافیا
پسندها
0
عماد میشه بحث ها و دلیل ها و شک هات به صدرا رو تا اینجا بازی رو بیاری؟
بازی صدرا خیلی شبیه به بازی تو بوده
تازه زودتر هم حضور داشته حداقل
صدرا با نوع بازیش برا منم مشکوک بود دیشبم گفتم گزینه دوممه ولی نه جوری که شما سریع اومدین و رای دادین
میشه شک هات تو فاز قبلی یا این فاز رو بهم بگی تو کدوم پستت هست؟

این در مورد محمد و رضا صدق میکنه
رضا فکر کنم دیشب هم رای داد باز قابل قبول تره یعنی قبل این فاز هم گزینه دومش بود ولی بازم زیاد دیالوگی با صدرا نداشته
محمد و عماد تقریبا تو بازی تاثیری نداشتن تازه اومدن به امین رای دادن فقط
بعد با صدرا هم بحث انچنانی نداشتن فقط عماد ی جمله فری رو ریپلای زد که اره منم موافقم یا همچین چیزی
شک ها و مکالماتتون رو تا اینجا با صدرا نشون بدین ممنون میشم

کاملا توی پستم نوشتم.

نمیتونم قبول کنم که بازی صدرا شبیه من بوده....شاید تا دیروز اره ولی من تمام تلاشم رو واسه جواب دادن منطقی و بدون جو به حرفایی که بهم زده شد رو کردم....دیدن که حتی حس مهدی هم بهم اوکی شد.
صدرا نه تنها کاری در جهت جلو رفتن بازی نکرده بلکه با شلوغ بازی و جو دادن سعی داره کارش رو جلو ببره و زنده بمونه.

@صدرا
من هرچقدر بد بازی کرده باشم از تو بهتر و مفید تر بودم به نظرم :دی
جو بده فقط تو عزیزدل

- - - Updated - - -

@ممدرضا

ضمن اینکه توجه بشه من عملا از دیروز وارد بازی شدم و اکثر وقتمم صرف خوندن پست ها و جواب دادن به صحبتایی که خطاب بهم زده شده بود رفت....لزوما قرار نیست واسه شک کردن و رای دادن به کسی پرونده کلفت صحبت از اول بازی با کسی داشته باشم.....روند بازی و فعالیت صدرا باعث شده من این تصمیم رو بگیرم.

- - - Updated - - -

@ارش

بازی من تیپیکال وقتیه که بیگناهم و دیر کردم و دنبال دریچه ورود به بحثای بازیم....طبیعتا خیلی سخت تره تا اینکه از اول بازی درست فعالیت کرده باشی و حرف زده باشی....من تا دیروز که درگیر جواب دادن به این و اون بودم.....اگه میخواستم سایه بازی کنم 100% خیلی راحتر بودم ولی من در تلاشم که بیام وسط و کمک کنم به پیشبرد بازی.

اگه نظری راجب بحث خاصی از من میخوای در خدمتم....خواهشم اینه با دید باز و بدون پس زمینه ذهنی به بازیم نگاه کنی و حرفام رو بشنوی....بازی من بازی عماد گناهکار نیست ارش

کارکشته مافیا
پسندها
112
@ممل

من هنوز با استدلال و راي اول فازت ب مهسا مشكل دارم .

با اون تيكه ك گفتي عرفان موجسواري كرد مشكل دارم چون اطلاعات غلط وارد بازي كردنه

اين ك گفتي پارت ميكردم هم حس بدي داد ب اينكه خاستي بترسوني ك راي نهاييم مثلا تو نباشي . خيلي قلدري بود اين جمله و من برنميتابم معمولا :دي

———————-

اينطوري چشمي ك نگاه ميكنم راياي صدرا خيلي زياده برا اين ساعت! حس بدي ميده اين و زياد اومي نيستم باهاش. عليرغم اينكه خودمم با كليت حضور صدرا تو اين دور مشكل دارم ولي حس ميكنم داره پوش ميشه

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
ممل-صدرا-مهسا ترتیب خاصی هم نداره، گزینه های منن، صرفا تنها تفاوتشون این بوده که مهسا فعالتر بوده و موضوعات بیشتری رو پوشش داده،

صدرا اول که اونجوری بد شروع کرد ، دفاعیاتشم خیلی عصبی و پر از جو و کنایه است. فارغ از اینا با آرش موافقم که گیر مهسا به امان و این داستانای فاز قبل موجه نیست. اگر بی گناهی این به در و دیوار زدنا چیه دیگه،؟ بیا بگو به این دلایل مخالفی :دی گفتم که اصلا تاثیر مثبتی روی قضاوتم نمیزاره این از نرم عادی رفتار کردن خارج شدن:دی

@ممل: اون پستم به شباهت رفتارش به رفتار رامتین و قشنگ ایگنور کرد که به اصلی ترین گزینه شکم تبدیل شد.

@مهسا: حسم هنوز بهش مثبت نشده و هنوز اون رفتار عجیبش در فاز اول اعدام رامتین و مقاومتش در شفاف سازی اون پرسشش (که شبیه به کنایه بود) . تقریبا یه نصف فاز من پاپیچش شدم تا بالاخره زحمت کشید با اکراه یه جوابی داد.:دی
عماد
سعید
محمد حتی
اینا اگر جز این گزینه ها نیستن چون نیستن کلا بنابراین تصمیمیم نمیشه گرفت ولی اگر گناهکارم باشن به قول مهدی پشگلیم نمی ارزه این برد. البته محمد یکم بی انصافیه جز اینا قرار بدیم:دی ولی خوب:دی

عرفان و رضا هم تغییر کردن به وضوح، حالا این تغییر و تغییر مثبت در نظر بگیرم یا نه هنوز نمیدونم واقعا، هیچ گونه کنشی هم نسبت به هم نداشتن تا حالا که در نوع خودش جالبه:دی الان نیایین بگین ما اگه به هم بپریم میگن چرا پریدین اگه نپریم میگن چرا نپریدید:دی ولی شخصا انتظار داشتم این پیمانی که بستین منجر به بحث سالم بشه نه به عدم کانتکت مطلق.

کاربلد مافیا
پسندها
130
فک کنم الان جدی ترین بحث من با صدرا و مملگره.
@صدرا:
صدرا یه سوال دارم ازت به نظرت همه اینایی که بهت مشکوکن و بعضیا حتی رایم دادن بهت دیروز و امروز دارن جو میدن علیهت؟
هر سه تاتون که دارین میگین تو که ادای ریش سفیدی در میاری چرا رای ندادی ؟ تو دفاعیه سوال پرسیدم ! چرا جواب نمیدین ؟ قبلش از مهسا پرسیدم هیچ جوابی براش نداشت.
سوالت اینه که من اگه دیر میومدم میدیدم دو نفر تو دفاعیه ان چیکار میکردم؟
تو که تکلیفت مشخصه من برای تغییر باور تو که اصلا هیچ حرکتی نمیزنم و انتظاری هم ندارم باور کنی، اگه دارم صحبت باهات و ادامه میدم فقط برای اینه که بقیه هم ازش بتونن نتیجه گیری کنن.
خب اگه خیلی دلت میخواد منم دیگه ادامه نمیدم، بقیه میبینن و میتونن تشخیص بدن، اگر ابهامی داشته باشن اوکیه من توضیح میدم براشون. ولی نمیدونم چرا انقدر گفتن این جمله برات آسونه، من الان که دارم مینویسم اینارو بهت رای دادم ولی خب مقاومت نمیکنم در برابر اینکه نظرم میتونه در مورد عوض شه، البته اگه منطقی به کار بگیری! خب اگه من گناهکار 100% توام به نظرم رایتو بده و بحثو تمومش کنیم. در مورد انتظارم از شهروند جوابم اینه که مثل خودم بازی کنه یا حداقل مثل کسایی که تقریبا بهشون حس مثبت دارم. نمیدونم شاید این شک و شبهات دلیلش تفاوت سبک بازیمون هم باشه ولی به هر حال من هیچ جا تو رو به عنوان گناهکار 100 ام معرفی نکردم یا تلاشی برای این نکردم، اگر حرفی زدم، تیکه ای انداختم صرفا ابهاماتم رو در غالبشون بیان کردم.
@مملگر:
پست 287 ات خوندم. با طرز فکرت مخالفم. من اگه الان بگم با قیافه مهسا حال نمی کنم رای می دم بهش چیکار می کنی؟ بهم رای نمی دی؟ بعد اون رایت مقابله به مثل حساب می شه و منفی ای؟
منطق برلین هم همین بوده از نظر من. گفت دلیل رایت به من بیخود بود. و برای همین گناهکار شد واسش. این رو متوجه نشدی یعنی؟
راجع به رایم به ندا هم توضیح دادم. شما شک دوم من بودی اما اگه راجع به شما اشتباه می کردم هزینه زیادی داشت. یعنی هم شما می مردی و هم ندا گادکش می شد. اینجوری اگه من راجع به شما اشتباه کرده بودم 2 تا مثبت می مردن. ترجیح دادم این کار رو انجام ندم و ریسک نکنم. به مهدی هم توضیح دادم انتظار داشتم کار من رو انجام بده..........................
منطق برلین خیلی چرت بوده خب:دی و من هیچ وقت در مقابل کسی که بیاد بگه من با قیافت حال نمیکنم بهت رای میدم نمیگم عه!!!! پس منم بهت رای میدم. اجازه میدم دیگران در این باره قضاوت کنن.:دی با یه گل بهار نمیشه بلاخره:دی اتفاقا متوجه شدم و چون به نظرم حرکت درستی نبود برام خاکستری تر از چاوش شد:دی کی گفته با یه رای شما قرار بود من اعدام شم؟ من که رای نداشتم کلا!
دلیل رای دادنم به صدرا خودخواهی محض بود. با دفاع امین قشنگ این حس رو گرفتم که واسش مهم نیست. در نتیجه نخواستم ریسک کنم تروریست باشه من رو با خودش ببره ترجیح دادم صدرا که فکر کنم رای آخر بهش بود رو ببره ببخشید صدرا
با دفاع امین این حس رو گرفتی که چی واسش مهم نیست؟ یعنی حس کردی امین تروریسته؟ اگه اینطوری بود بهتر نبود حستو بیان میکردی؟ حالا اینکه خواستی صدرا نفر آخر باشه دلیل خاصی داره؟ یا هر کی جای صدرا بود مشکلی نداشتی که نفر اخر باشه؟
از یه طرف حرف مهسا رو قبول ندارم که میگه ااا تو که دلسوزی چرا رای ندادی و هی تکرار می کنه این قضیه رو. حس این رو بهم می ده که یه دیوار کوتاه و یه بهونه پیدا کرده همون رو چسبیده.
اینم بگم که چرا من با امان گرفتن انقدر تند برخورد میکنم و مشکل دارم. بازی پیش یادتونه؟ یا یه امان صدرا چقدر نتیجه تغییر کرد؟ الان از کجا معلوم پس این امانها همچین چیزایی نباشه؟ فقط امان صدرا منظورم نیست کلی گفتم اینو.
مهسا اما وقتی چنتا چیز رو می ذارم کنار هم می تونه یارش باشه که وقتی دیده مهدی هم رو رامتین هم رو مهسا دست گذاشته تصمیم به زدنش از فاز یک گرفتن.
این ایده انقدر مسخره است که حد نداره:دی خب گیریم من مافیا:دی چرا باید همچین کنم که با یه نیمچه شک مهدی بهم بزنمش:)) زدن مهدی به نظرم اونم تو فازای اول رو هیچوقت توی برنامه نمیذارم من:)) مگر اینکه بقیه رو دور از حضور خنگ حساب کنی:)) پدر ادمو درمیارن و به ریسکش نمیارزه کلا:))
اگه به مهسا رای می دادم و اشتباه می کردم هم ندا گادکش می شد که اونم ممکن بود مثبت باشه و هم یه مثبت دیگه اعدام شده بود.
یه حسی بهم میگه حتی ناخوداگاهتم قبول داره من سفیدم:)) برا ندا کلمه ممکنه رو میاری و برای من نه:دی
ا پست مهدی موافق بودم که فقط خلفی نیاد بالا که اگه تو دفاعیش یه حرف مهم زد بتونیم برگردونیم به یکی دیگه. پس من گفتم به خلفی رای ندم اون که همینطوریش رای داره. به مهسا می تونم بدم که شک دوممه یا به ندا که شک سوممه.
مشکل دقیقا همینجاس که شما اصلا به گفته مهدی عمل نکردی در واقع! فرضا به من یا ندا رای دادی که خلفی تنهایی نره دفاع، اوکی. الان فرض کن خلفی دفاع میکرد و همه قانع میشدیم:دی چرا فکر کردی که بقیه رایشونو برمیگردونن به من یا ندا بدون این که توی شکشون بوده باشیم:دی یه جوری جمله بندی کردی که انگار مطمئنی خلفی ملت رو قانع کنه حتما به گزینه تو رای میدن، شایدم میخواستی تنهایی اعدام کنی:دی
چقدر جالب بر اساس حرف خودت راجع به برلین این حرکتت مقابلع به مثل حساب نمی شه؟
ببین حقیقتا من شکم بهت در حد رای نیست هنوز و می خوام صحبت کنیم. اما از اونجایی که آدم احساسی ای هستی و احساساتت رو می ریزی تو فروم بهت رای دادم ببینم چه ریاکشنی ازت می گیرم. و الا من خیلی سخت به یکی رای می دم.
این حرکتت رو هم به عنوان یه توجیه برای رایت میذارم گوشه ذهنم:دی چون اگه هدفت ری اکشن گیری بود فک نکنم ری اکشن خاصی گیرت اومده باشه:)) در مورد ری اکشن خیالیت هم(جریان برلین و چاوش) توضیح دادم.
ببین پیش میاد این اتفاقات مافیا ایده آل نیست که همه تصمیمات درست رو بگیره.
چیزی که تو گفتی یه برنامه دراز مدت بود که طرح داشت:)) طبق این طرحت هم من خیلی راحت میتونستم اون وسطا بگم هادی برام گناهکارتره و رای بدم. هیچ تصمیمی هم نمیتونست درست پیش نره در مورد رای دادن به هادی. واکنشم به صدرا هم اصلا شبیه بهانه نیست به نظرم. اینم وقتی میتونی بگی که خودت با بازی صدرا مشکلی نداشته باشی.

کاربلد مافیا
پسندها
177
@مملگر
چرا جو می‌دی؟ اگر من متوجه نشدم و تو نیت‌ت خیره باید بیای دوباره توضیح بدی و مسئله رو حل کنی؛ مثل حالت دیروز بین من و تو و فری. از نظر من اون قسمت از حرف‌هات که جدا کردم بی‌منطقه و مشکوک.

@عماد
بزرگوار من خودمم منتظرت هستم بیا یه چایی بزنیم باهم نیستی که همش برادر
هستم داداش. :دی
این واکنشت هم دوست نداشتم. :دی الآن به صدرا رأی دادی و یک‌سری دلیل براش نوشتی، حس نمی‌کنی این دلایل برای خودت هم صدق می‌کنن؟!

@صدرا
تو که همه ی صحبتات با من با آویزون شدن از بقیه بوده به این صورت که آرش در مورد صدرا راست میگه اینجوریه، مهسا در مورد صدرا راست میگه اینجوریه و بر این اساس هم رای میدی و جایی که من مخاطبت قرار دادم چه تو پست چه تو دفاعیه رو بی جواب میذاری و میای میگی اگه تیکه انداختن و کنار بذاره باید بگم که تیکه برای تو کمه باید چهارتا چیز دیگه هم بشنوی و من برای قانع کردن تو تو مافیا توبه کردم هر تصمیمی گرفتی برام مهم نیست
تو کجا من رو مخاطب قرار دادی دقیقاً؟ :))
قشنگ داری جو می‌دی. اصلاً کاری به دورهای قبلی هم ندارم؛ تو همین دوری که الآن در جریانه هم یک‌جا گفتم توضیحات مهسا باعث شده نگاهم بهش مثبت بشه و نسبت به فاز قبل فرق کنه.
این پستت هم عین بقیه‌ی پست‌های این دورت مهمل و بیهوده بود. قرار بود شما بزرگی کنی و نگذاری بازی گره بخوره و شهروندها گیج بشن. :))

@آرش
توی بحث صدرا و مهسا، به نظرم جواب‌های صدرا منطقی بود و گیرهای مهسا (و بعضیا بقیه) رو نمی‌فهمم. کلا اینکه روی امان گرفتن و رای ندادن صدرا مانوور داده میشه و با دور قبل مقایسه می‌شه، خوب نیست و حرکت گناهکاراست این چیزا. در مجموع صدرا برام منفی نبوده و حرف‌هاش برام قابل درکه. این از این.
عزیزم تو خودت از اولین بازیکن‌هایی بود که به شروع قهرمانانه صدرا گیر دادی و گفتی حس بدی گرفتی. بعد الآن رفتی خوندی برگشتی به این نتیجه رسیدی که برات منفی نیست؟ :دی حرف‌های اول بازی‌ش هم برات قابل درکه دیگه الآن پس؟

رای های پرت و بازی غیرمتمرکز
رأی‌های پرت؟
تا الآن دو بار رأی دادم. یک بار به هادی که دو فاز داشتم باهاش بحث می‌کردم و درباره‌ش می‌نوشتم و به‌جز من چندین رأی دیگه هم داشت. این از این که هیچ‌طوره نمی‌تونی بگی پرت.
رأی دومم به صدرا بود که بعد از حرف مهدی اون رأی رو دادم و از این رو که بعدش هم خود مهدی برداشت گذاشت رو صدرا خیلی سخت نیست بفهمی منطق کار کجاش بوده. اونم تویی که به هوش تیز و بالایی معروفی. :دی
حتی اگر رأی به صدرا هم پرت حساب کنی نهایت باید بگی یک رأی پرت داده و عبارت رأی‌های پرت کاملاً مغلطه‌ست و جو خراب‌کن.
و اما بازی غیر متمرکز یعنی چی؟ این رو دقیقاً بشکاف و با مثال برام توضیح بده ببینم کی مثلاً این دور متمرکز بازی کرده و چرا بازی من غیر متمرکز به حساب میاد.

@محمدرضا
من از فاز اول بازی با صدرا اینتراکشن داشتم. این‌که جواب‌های صدرا تقریبا‌ٌ همه‌ش تو فاز مسخره کردن و تیکه انداختنه و منتهی به ایجاد یک بحث درست‌وحسابی نمی‌شه، تقصیر خودشه نه من. برگردی پست‌هام رو بخونی خودت متوجه می‌شی.

آرش
پسندها
337
- - - Updated - - -

@ارش

بازی من تیپیکال وقتیه که بیگناهم و دیر کردم و دنبال دریچه ورود به بحثای بازیم....طبیعتا خیلی سخت تره تا اینکه از اول بازی درست فعالیت کرده باشی و حرف زده باشی....من تا دیروز که درگیر جواب دادن به این و اون بودم.....اگه میخواستم سایه بازی کنم 100% خیلی راحتر بودم ولی من در تلاشم که بیام وسط و کمک کنم به پیشبرد بازی.

اگه نظری راجب بحث خاصی از من میخوای در خدمتم....خواهشم اینه با دید باز و بدون پس زمینه ذهنی به بازیم نگاه کنی و حرفام رو بشنوی....بازی من بازی عماد گناهکار نیست ارش

اوکی اصلا بیا کاری به بازی تیپیکال عماد و این‌ها نداشته باشیم. ببین تو الان دو فازه توی بازی هستی، درست؟
دیروز که مشغول خوندن پست‌ها از اول بودی. این بین یه سری کامنت دادی، می‌تونی بگی به‌جز توضیحاتی که برای مدل بازیت دادی، و جواب حرف‌های مهدی و مهسا، چه چیزی به بازی اضافه کردی؟ من به جز یه سری کامنت تاریخ مصرف گذشته چیزی ندیدم. اگه غیر از اینه، بیار.
حالا این هم هیچی، می‌گیم تا اون نقطه بقیه به همه‌چیز اشاره کرده بودن و چیز جدیدی نبوده وارد بازی کنی. بعدش هم که مثل بقیه به خلفی رای دادی، این هم قابل درکه.
امروز چی؟ امروز که دیگه مشکل عقب بودن و این‌ها نداشتی. چرا روند دیروزت رو امروز هم ادامه دادی؟ بازی مستقلی نداری، صرفا حرف بقیه رو تایید می‌کنی و رای می‌دی. بازیت شاید از نظر نوع و منطق جواب‌هات مثل صدرا نبوده، اما دقیقا منفعلانه بوده و هیچ چیزی به بازی اضافه نکردی. نوع و دلیل رایت به صدرا هم کاملا موج‌سوارانه بود، به نظرم اگه بی‌گناه بودی با دقت بیشتری رای می‌دادی چه توی دلیل رایت، چه توی زمان رایت.

----------
@محمدامین
الان این اتهام موج‌سواری که به عرفان می‌زنی، به خودت در مورد صدرا وارد نیست؟ گفتی گزینه رای امروزته.

کاربلد مافیا
پسندها
130
@ مملگر:
توی تحلیل داستانت هم من متوجه شدم چی میگی اونی که متوجه نمیشه که من چی میگم شمایی:دی کلا این حل شده اس برام. نیازی به توضیحت نیس.
چیزی که تو ذهنم بود مشخصه. حتی اگه دروغم دارم می گم. که چی؟ قاتل رو سیو کنم؟ از مسئولیت رایم به قاتل فرار کنم؟
دقیقا گیج کردی منو:13:
@صدرا:
تازه الان داری میگی امان گذاشتنم و میذارم کنار تازه بعد از پستایی که جهت بعضی از پلیرا رو گرفتی رو من حکم نوش دارو پس از مرگ سهراب و داره
در نوع خودش جالب بود:دی
اینکه اول کی به کی گیر داده و بحثو شروع کرده هم پایرجاست، هر کی خواست میتونه بره بخونه.
@ آرش:
نظرت در مورد بحثای منو صدرا انقدر جالب بود که یه لحظه واقعا رفتم چک کردم ببینم اونی که به ورود صدرا گیر داده بود تو بودی یا عمم:)) آرش عزیز نظرت از فاز قبلی تا این فاز در مورد من زمین تا آسمون فرق کرده:))ولی خب عب نداره:دینظره بلاخره.
@چاوش: اون قضیه بی توجهیت به بند نقش بیگناه بی نقش رو یه جوری جواب دادی که من خودم کیف کردم انصافا:دی کوتاه نمیخوای بیای؟:دیمن مثه تو بلد نیستم جواب بدما:)) ولی کلا در اینکه حواس پرتم شکی نیست اما این دقتمو نقض نمیکنه:دی همزمان به خیلی چیزا دقت کنی همینطوری میشه دیگه:دی
@فری:
چی بگم بهت:دی نظرت محترمه:))
ولی یکهو اسم من به عنوان گزینه ای از گزینه های رای امشب زیاد نشد؟:دی

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@ آرش:
نظرت در مورد بحثای منو صدرا انقدر جالب بود که یه لحظه واقعا رفتم چک کردم ببینم اونی که به ورود صدرا گیر داده بود تو بودی یا عمم آرش عزیز نظرت از فاز قبلی تا این فاز در مورد من زمین تا آسمون فرق کردهولی خب عب ندارهنظره بلاخره.
@چاوش: اون قضیه بی توجهیت به بند نقش بیگناه بی نقش رو یه جوری جواب دادی که من خودم کیف کردم انصافا کوتاه نمیخوای بیای؟من مثه تو بلد نیستم جواب بدما ولی کلا در اینکه حواس پرتم شکی نیست اما این دقتمو نقض نمیکنه همزمان به خیلی چیزا دقت کنی همینطوری میشه دیگه
@فری:
چی بگم بهت نظرت محترمه
ولی یکهو اسم من به عنوان گزینه ای از گزینه های رای امشب زیاد نشد؟

مهسا: درباره آرش باهات موافقم، یهو در قبال ممل و صدرا نرم شد حس کردم، اشاره خوبی بود:دی

درباره اسمت گزینه شدن در خطاب به من صدق نمیکنه، الان پرسیدی که درباره بقیه نظر بدم؟ یا درباره خودم؟ درباره خودم که از دیروز بودی تو لیستم :دی من حس کردم از اول بازی تا الان حست به من مثبت بوده یعنی اگر قرار باشه لیستی بدی از همه به ترتیب گناهکاری شاید من جز آخریات باشم غیر اینه؟ ولی دیروز یکم حس کردم کمی زیاد طفره میری از بحث کردن باهام طوری که جواب سوالمو خیلی دیر دادی:دی

آرش
پسندها
337
@آرش

عزیزم تو خودت از اولین بازیکن‌هایی بود که به شروع قهرمانانه صدرا گیر دادی و گفتی حس بدی گرفتی. بعد الآن رفتی خوندی برگشتی به این نتیجه رسیدی که برات منفی نیست؟ :دی حرف‌های اول بازی‌ش هم برات قابل درکه دیگه الآن پس؟
چنین حرفی زدم من؟ گفتم دفاعیات صدرا مقابل اتهامات مهسا برام اوکی بوده. حرفی درباره‌ی پست شروعش زدم که نظرم تغییر کنه راجع بش؟ :دی گودرز رو با شقایق پیوند زدی خوشمان نیامد :دی

رأی‌های پرت؟
تا الآن دو بار رأی دادم. یک بار به هادی که دو فاز داشتم باهاش بحث می‌کردم و درباره‌ش می‌نوشتم و به‌جز من چندین رأی دیگه هم داشت. این از این که هیچ‌طوره نمی‌تونی بگی پرت.
رأی دومم به صدرا بود که بعد از حرف مهدی اون رأی رو دادم و از این رو که بعدش هم خود مهدی برداشت گذاشت رو صدرا خیلی سخت نیست بفهمی منطق کار کجاش بوده. اونم تویی که به هوش تیز و بالایی معروفی. :دی
حتی اگر رأی به صدرا هم پرت حساب کنی نهایت باید بگی یک رأی پرت داده و عبارت رأی‌های پرت کاملاً مغلطه‌ست و جو خراب‌کن.
و اما بازی غیر متمرکز یعنی چی؟ این رو دقیقاً بشکاف و با مثال برام توضیح بده ببینم کی مثلاً این دور متمرکز بازی کرده و چرا بازی من غیر متمرکز به حساب میاد.
رایت به هادی اونجایی «پرت» محسوب می‌شه که (به جز رای رامتین که مشخص بود) اولین رای به هادیه. هنگامی که رای دادی رای پرت محسوب می‌شد،
رای دومت که قشنگ رای پرت بود اینو نگو دیگه :دی مهدی می‌خواست دو نفر بره دفاعیه، بعد تو به یه نفر رای دادی که رایی نداشت. از رای مهدی سواستفاده نکن چون با توجه به نقشش مجبور بود به یکی رای بده که دو رایه بشه، وگرنه اصلا صدرا گزینه‌اش نبود. تو اگه می‌خواستی به حرف مهدی توجه کنی، باید به یکی رای می‌دادی که دوتا رای داشت دیگه :دی مگه مهدی گفت به گزینه‌ی دومتون رای بدین؟ :دی رای پرت داده بعد می‌گه مهدی گفت :| :دی

بازی متمرکز می‌شه مثلا بازی پویا. تو موضعت در قبال اشخاص و بحث‌های مختلف زیاد مشخص نیست و پراکنده بوده حرف‌هات. شاید به خودی خود چیز منفی‌ای نباشه لزوما، ولی تیپیک بازی تو نیست این.

@ آرش:
نظرت در مورد بحثای منو صدرا انقدر جالب بود که یه لحظه واقعا رفتم چک کردم ببینم اونی که به ورود صدرا گیر داده بود تو بودی یا عمم:)) آرش عزیز نظرت از فاز قبلی تا این فاز در مورد من زمین تا آسمون فرق کرده:))ولی خب عب نداره:دینظره بلاخره.

جواب تو مثل جوابم به رضا :دی من درمورد ورود صدرا حرفی زدم الان؟ :دی گفتم جواباش به تو منطقی بوده. اتفاقا یه جا هم اشاره کردم که «بعد از فعال شدنش» :دی
جالبه جفتتون این رو گفتین، حس می‌کنم انتظار داشتین به خاطر گیر اولم به صدرا همراهیتون کنم :دی

-----
رای این فاز همون همون مهسا یا عماده، میرم شام و حموم، برمیگردم ببینم چی‌ گفتین :دی

کاربلد مافیا
پسندها
130
مهسا: درباره آرش باهات موافقم، یهو در قبال ممل و صدرا نرم شد حس کردم، اشاره خوبی بود:دی

درباره اسمت گزینه شدن در خطاب به من صدق نمیکنه، الان پرسیدی که درباره بقیه نظر بدم؟ یا درباره خودم؟ درباره خودم که از دیروز بودی تو لیستم :دی من حس کردم از اول بازی تا الان حست به من مثبت بوده یعنی اگر قرار باشه لیستی بدی از همه به ترتیب گناهکاری شاید من جز آخریات باشم غیر اینه؟ ولی دیروز یکم حس کردم کمی زیاد طفره میری از بحث کردن باهام طوری که جواب سوالمو خیلی دیر دادی:دی

اون قسمت آخر خطاب به همه بود. نه فقط شما. یادمه که مهدی و آرش و تو رو حس شهروندی گرفتم ازتون. تغییری هم ندادم نظرمو کلا. آرش واقعا منو در تعجب فروبرد:دی من طفره نرفتم واقعا و نظرمم در موردت تغییری نکرده.

کاربلد مافیا
پسندها
0
کاملا توی پستم نوشتم.

نمیتونم قبول کنم که بازی صدرا شبیه من بوده....شاید تا دیروز اره ولی من تمام تلاشم رو واسه جواب دادن منطقی و بدون جو به حرفایی که بهم زده شد رو کردم....دیدن که حتی حس مهدی هم بهم اوکی شد.
صدرا نه تنها کاری در جهت جلو رفتن بازی نکرده بلکه با شلوغ بازی و جو دادن سعی داره کارش رو جلو ببره و زنده بمونه.

- - - Updated - - -

@ممدرضا

ضمن اینکه توجه بشه من عملا از دیروز وارد بازی شدم و اکثر وقتمم صرف خوندن پست ها و جواب دادن به صحبتایی که خطاب بهم زده شده بود رفت....لزوما قرار نیست واسه شک کردن و رای دادن به کسی پرونده کلفت صحبت از اول بازی با کسی داشته باشم.....روند بازی و فعالیت صدرا باعث شده من این تصمیم رو بگیرم.

- - - Updated - - -
این پستت برای رای به صدرا

الان این توضیح کامل برای رایت به صدراس؟
اولا که این تکرار حرف بقیه بود بگیم توام نظرت همینه اوکی
ولی اخه تا اون موقع که تو رای دادی حتی کسایی که همین بحثا رو با صدرا داشتن بهش رای نداده بودن
یعنی حتی اونا منتظر بودن دوباره بحث بشه تا به قطعیت برسن بعد شما به قطعیت رسیدین؟
حالا جدای از اینکه سعی نکردین چیز جدیدی اضافه کنین و همونو فقط علم کردین
من با دلیلت برای رای قانع نشدم

کاربلد مافیا
پسندها
130
چنین حرفی زدم من؟ گفتم دفاعیات صدرا مقابل اتهامات مهسا برام اوکی بوده. حرفی درباره‌ی پست شروعش زدم که نظرم تغییر کنه راجع بش؟ :دی گودرز رو با شقایق پیوند زدی خوشمان نیامد :دی

رایت به هادی اونجایی «پرت» محسوب می‌شه که (به جز رای رامتین که مشخص بود) اولین رای به هادیه. هنگامی که رای دادی رای پرت محسوب می‌شد،
رای دومت که قشنگ رای پرت بود اینو نگو دیگه :دی مهدی می‌خواست دو نفر بره دفاعیه، بعد تو به یه نفر رای دادی که رایی نداشت. از رای مهدی سواستفاده نکن چون با توجه به نقشش مجبور بود به یکی رای بده که دو رایه بشه، وگرنه اصلا صدرا گزینه‌اش نبود. تو اگه می‌خواستی به حرف مهدی توجه کنی، باید به یکی رای می‌دادی که دوتا رای داشت دیگه :دی مگه مهدی گفت به گزینه‌ی دومتون رای بدین؟ :دی رای پرت داده بعد می‌گه مهدی گفت :| :دی

بازی متمرکز می‌شه مثلا بازی پویا. تو موضعت در قبال اشخاص و بحث‌های مختلف زیاد مشخص نیست و پراکنده بوده حرف‌هات. شاید به خودی خود چیز منفی‌ای نباشه لزوما، ولی تیپیک بازی تو نیست این.

جواب تو مثل جوابم به رضا :دی من درمورد ورود صدرا حرفی زدم الان؟ :دی گفتم جواباش به تو منطقی بوده. اتفاقا یه جا هم اشاره کردم که «بعد از فعال شدنش» :دی
جالبه جفتتون این رو گفتین، حس می‌کنم انتظار داشتین به خاطر گیر اولم به صدرا همراهیتون کنم :دی

-----
رای این فاز همون همون مهسا یا عماده، میرم شام و حموم، برمیگردم ببینم چی‌ گفتین :دی

فریم با منو رضاست چون اونم اینطوری حس کرده:)) نه من انتظار همکاری از کسی نداشتم:دی بلاخره منطق از دیدگاه هر کس یه جوریه، من با توضیحای صدرا مواق نیستم، دلیل گناهکاری منم برات اینه:دی حالا چه منطقی به نظر بیاد چه نیاد:دی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین