@مهسا خانوم
چرا 50 درصد؟ نخوندی مگه اون پستی که حرفای برلین رو آوردم؟
۵۰ درصد چون کسی که از اعدام در میره ۵۰ درصد میتونه شهردار باشه، ۵۰ درصد مافیا و در رفتن به خاطر کار سناتور. صرفا با توجه به اتفاق اعدامش میگم ۵۰ درصد، نه با توجه به روند بازی

پسته رو هم رفتم دوباره خوندم خیلی ربطی نداشت به این حرفم به نظرم.
دلیل خاصی نداره، کلا من زیاد حواس جمع نیستم، نمیدونم چرا انقدر بعیده بعیده میبینم در این مورد
عه تناقض

یادتونه اولین گیری که به من دادین چی بود؟ سر اینکه نقشی که ممکنه بیگناه بینقش بگیره رو یادم نبود. بعد جوابی که دادم، این رو گفتین:
جواب جالبی بود ولی کامل قبولش ندارم چون من همیشه هر چیزی که گاد نوشته رو سعی میکنم با دقت بخونم بلاخره براش زحمت کشیده شده
اینکه شما از یاد رفتن یه بند نقش جدید رو برای من کامل قبول ندارین و ادعا میکنین که هر چیزی که گاد نوشته رو سعی میکنین با دقت بخونین (و سر چیز مشابهی به من گیر دادین)، با این حرف الانتون در تناقضه. اگه با دقت میخونین، چرا پست به اون مهمی گاد که توش در مورد نقشایی که حتما تو بازی هستن رو یادتون رفته؟ میدونین من چه حسی دارم؟ اینکه مافیایین و دکتر لکتر دارین، حواستون بوده که از این اطلاعات که دکتر لکتر داره تیمتون نخواین استفاده کنین که بعدا کسی بهتون نگه از کجا میدونی حتما دکتر لکتر تو بازی هست، ولی حواستون نبوده گاد گفته که تو بازی هست و اطلاعات جدیدی نیس. هوم؟
===
@محمد
مرسی از پستت در خصوص اتفاقات داستان و بولد کردنشون. این ایده رو داد بهم که برم اتفاقای شبای قبل رو هم ببینم، الان که یه سری نشونهها مثل گاز برامون معلومه، بررسی کنم ببینم چیز بیشتری میشه پیدا کرد یا نه.
شب اول:
روبدوشامبر پوشیدن محمد امین و خوابیدنش تو تخت امیر
قرص خوردن معین
طوفانی که درخت رو به سقف خونه عماد زد که شانس آورد نمرد
بارک الله به عرفان که داره به قاتل امیر نزدیک میشه ولی جربزه نداره کاری کنه
رضا عصبانی که اومد زنگ بزنه دید آنتن نداره و زد شیشه رو شکوند
قطعی گاز
شب دوم:
محمد امین دوباره روبدوشامبر میپوشه و تو تخت امیر میخوابه
رامتین قرص میخوره (اینجا به ۲ قرص اشاره شده، شبای دیگه عدد نداره)
رضا که باز تلفن قطع شده و آنتن نمیده
طوفان که برقم قطع و وصل میکرده
پویا میخواسته زنگ بزنه اداره برق و لیچار بار کنه که نشده
مرگ رامتین با لباس نظامی تو استخر که به نظر خودکشی میومده اما پویا میگه قویتر از این حرفاس رامتین
گاز گرفتگی یاسین
پویا خواسته زنگ بزنه آمبولانس که تلفن قطع بوده
پویا رفته سر جاده با محمد امین که تلفن آنتن بده
گفتن به عرفان که حواسش باشه کسی نره
شب سوم:
مرگ مهدی به خاطر طوفان و تصادف با درخت
بودن رضا و درست نشدن آنتن
قرص خوردن چاوش
نرفتن چاوش با پویا و رفتن محمد امین باهاش
عرفان که یه سری چیز تو چمدون پیدا کرده ولی یادش رفته به خاطر مرگ مهدی
خب، اینا رو بذاریم کنار هم، گاز گرفتگی که برای قاتل بوده به نظر و یاسین رو قاتل خورده. شب اول و سوم طوفانی داریم که درخت هم توش داره و سومی منجر به مرگ مهدی شده، پس به نظر طوفان و درخت لااقل تیر مافیاس و شب اول هم نشونه خطا خوردن تیرشونه. چون مهدی برای مرگ ۲ تیر لازم داشته اگه شهردار باشه، تیر شب اول مافیا هم میتونه به مهدی بوده باشه، چون تیر قاتل که شب دومش لااقل به مهدی نبوده. حتی قطعی گاز تو شب اول شاید این رو بگه که قاتل تیر نزده برای فرار از پلیس. شایدم صرفا برای اینه که بگه تیرش خطا رفته.
نشونههای دیگه، یه سری نشونه داریم که هر سه شب هست که ایناس:
قرص خوردن + قطعی آنتن با اسم رضا + اسم عرفان با نشونههای مختلف
اینا باید برای نقشایی باشن که هر شب کاری کردن. قرص خوردن برای پزشک نیس چون بعد مرگ ندا هم دیدیم، ولی برای دکتر لکتر میشه باشه (یا میشه کلا برای حفاظت باشه، شب دوم که ۲ تا قرص اومده برای اینه که هم دکتر لکتر حفاظت کرده هم پزشک). اسم عرفان هم به نظر برای کارای مثبت و نقشای بیگناهاس، تفاوت کارش هم به نظرم مستشار رو نشون میده. قطعی آنتن خیلی نشونه مثبتی نیس ولی به نظر. نقشای منفی و فرعی موندهای که سهمیه نسبتا زیاد میتونن داشته باشن که هر ۳ شب استفاده کرده باشن، خیاط و جاسوس از مافیا، جنگیر از فرقه، جوکر و هوکر از فرعیها. بین اینا، قطعی آنتن به خیاط و جوکر که نمیخوره، جاسوس هم نه اونقد، شنود باید بذاره جای قطعی

جنگیر میتونه باشه چون نمیذاره خود فرد کارش رو بکنه، هوکر هم به همین شکل. بین اینا خیلی حدس خاصی ندارم، ولی اگه این باشه معنی ش این میشه که رضا به هوکر/جنگیر بر میگرده، چون گفته شده تا وقتی هست آنتن نمییاد. البته هوکر بودنش تو بازی قطعی نیس.
اون روبدوشامبر محمدامین هم که خب خیلی به خیاط میخوره (گرچه به نظرم نباید اینقد واضح به اعمال نقش خیاط اشاره بشه تو داستان

)
نشونههای مونده، ایناس:
طوفانی که قطعی برق داشته جای درخت
زنگ پویا به اداره برق که نشده
زنگ پویا به آمبولانس که نشده
زنگ پویا به آمبولانس رو میشه به این فکر کرد که هوکر/جنگیر، پزشک/دکتر لکتر رو هدف قرار داده و نذاشتن کارشون رو بکنن. اداره برقش هم میشه اشاره مشابه داشته باشه به اون یکی هوکر/جنگیر.
میمونه طوفانی که قطعی برق داشته جای درخت. این، اگه طوفان رو برای مافیا بدونیم فقط، میتونه شاید به بمبگذاری مافیا اشاره کنه. درختا برای تیر باشن، برق برای بمبگذاری. اما یه چیزی که هست، الان ۳ شب گذشته و طبق تجربه و سهمیههایی که گادها به تیما میدن، تو این ۳ شب باید فرقه از یه سهمیه جذب استفاده میکرده لااقل. چون اصولا سهمیهها مدت زمان استفاده دارن و خیلی بعیده سهمیه جذب فرقه تا شب سوم محدودیتی نداشته باشه. سر همین، شاید طوفان به کلا فعالیتای گناهکاری برگرده، وقتایی که درخت هست تیر مافیاس، وقتایی که برق ایناس جذب فرقه. قطعی ش هم به جذب ناموفق فرقه اشاره داره، مث قطعی گاز شب اول که ناموفقیت قاتل بود. مثلا موفق باشه جذب فرقه یکی رو برق بگیره ولی زنده بمونه
این باشه فعلا تا ادامه بدم خوندن رو