جدیدترین‌ها

بازی دور هفتم مافیا | Unfinished

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارکشته مافیا
پسندها
170
@محمد

پستت در مورد شهردار بودن رامتین جالب بود. ولی به دو نکته دقت نکردی که آرش هم به یکیشون اشاره کرد. ببین اون تحلیلت در صورتی درسته که مافیا بدونه که قبلاً قاتل تیر زده. وگرنه بین این همه یوزر بازی به نظرم جای ریسک نیست برای این طور انتخابی. به فرض خود مافیا شب اول زده باشه. نمیتونه دوباره توی شب دوم بزنه، توی بند گادفادر گفته شده. امیر واضح نگفته که این بند مهم مافیا (بمب گذاری) میتونه همزمان روی یک نفر اتفاق بیفته یا نه. نمیدونم قانون تو این مورد چیه. اگر هم این اتفاق بیفته به نظرم مافیا دو تیرش رو برای کسی که لب مرز اعدام هست نمی کنه. دوم اینکه بازی رامتین به شهردار نمی خورد به نظرم. حداقل نقش شهردار باید مسئولیت بیش تری در قبال نقشش و توی بازی داشته باشه.

ببین فک کنم یه بار دیگه یه توضیحی دادم روش. در کل موافقم که احتمال شهردار بودن رامتین کمتر از مافیا بودنش بود (الان با مرگ مهدی که خیلی کمترم شده)، اما من خودم رو گذاشتم جای مافیا و فرض کردم رامتین واقعا شهردار باشه. دیدم که یه فرصت ناب برام به وجود اومده که سو استفاده کنم، اونم اینکه رامتین رو بکشم جوری که به نظر بیاد مافیاس و بعدا سناتورم که کارش رو کرد، به عنوان شهردار تو بازی سفید می‌شه و تا ابد می‌مونه تو بازی. در خصوص اینکه قبلا باید تیر خورده باشه توسط قاتل، من شخصا مافیا بودم ریسکش رو می‌پذیرفتم که نخورده باشه، اگه نخورده باشه هم بعدا تیر دوم رو باز خودم می‌زنم بهش. خیلی اون سفید شدنه به نظرم چیز اساسی و کمک کننده‌ای هست برای مافیا. کل حرفمم این بود که بعدا یکی شهردار در اومد، اعتماد نکنیم بهش چون رامتین شهردار نیس :دی
یه صحبتی شد که از روی نوع مرگش بعدا تابلو می‌شه که مافیا زده یا نه، ولی الان که دارم فک می‌کنم اگه قرار باشه از نوع مرگ تابلو شه یکی رو مافیا زده یا نه، لباس دادن مافیا به یه نفر و کشتنش بی‌معنی می‌شه، چون می‌دونیم مافیا اون رو زده و در نتیجه اون لباسه اونقد کارایی نداره. یعنی مرگ کسی که با لباس داده شده توسط مافیا برده نباید شبیه بقیه قتلای مافیا باشه. اگه رامتین مافیا نباشه (که دیگه بعیده)، شاید سر همین هم هست که مرگ رامتین با بقیه فرق داره.

یک تیکه به مهسا در مورد فرستادن هادی به آرای نهایی گفتی. من نتونستم بفهمم اون تیکه رو. دوباره توضیح میدی؟
واسم عجیب بود که مهسا یهو بدون توضیح رای ش رو از من برگردوند به برلین، و اون مقطع که این کار رو کرد رامتین که نفر اولی بود که می‌رفت دفاع، نفر دوم بین برلین و هادی می‌تونست باشه. برلین رای من و خلفی رو داشت و مهسا خودش گفت که نمی دونسته خلفی رایش رو از برلین برداشته، یعنی عملا رای ش می‌خواسته برلین رو بفرسته به دفاع جای هادی. بعدش هم باز جای رامتین به هادی رای داد. حرفم این بود که اگه می‌خواستی برلین رو جای رامتین بفرستی دفاع، چرا باز بعدش بین اون ۲ نفر به هادی رای دادی. این کار عجیبیه.

الان که باز توضیح دادم اینا رو قضیه واسم خیلی مشکوک تر شد. اگه رامتین مافیا باشه و سناتور (یا سناتور کس دیگه‌ای هست و قرار بوده رو رامتین استفاده بشه)، مهسا عملا با رای ش می‌خواسته یاسین رو اعدامی کنه جای هادی که خب نشده چون خلفی رای ش رو عوض کرده. اینا واسه من خیلی چیزای مشکوکی هست :دی

===
@رضا

احساس می‌کنم پست‌های من رو نمی‌خونی.
موضوع رأی به هادی رو دیروز مفصل توضیح دادم برای فری و مملگر و فکر می‌کنم قانع شدن، حالا اگه نشدن بیان بگن که صحبت کنیم. تو چرا ندیده و نخونده دست می‌گیری می‌گی رأی رضا به هادی مشکوک بود باید بیاد توضیح بده؟ بعد گفتی رضا چرا به صدرا رأی داد، ندیدم از اول بازی کاری باهاش داشته باشه. خب این دیگه مشخصه پست‌هام رو نخوندی.

نه اتفاقا، پستات رو می‌خونم و جز پستای خوب بازی هم هست به نظرم لااقل از نظر ساختار و .... اما لااقل الان خاطرم نیس دلایلت برای اون رای‌ها چی بوده، جزوش رای‌های خلاف باد بوده و جالبه برام. می‌شه دوباره دلایلشون رو توضیح بدی یا اشاره کنی کجا برم بخونم؟ :دی

===
@محمدرضا

پست ۴۳۶ ت رو خوندم، فک می‌کنم تا حدی نظرات مربوط یا مشابه بهش تو اون پست اخیرم که در مورد نشونه‌ها بود دادم. چطوره به نظرت؟ راستی منتظر اون تناقضات هادی هم هستم :دی

خب جلوتر اومدم دیدم جواب دادی. آها اوکیه. خیلی من تناقض این رو نمی‌بینم، ولی می‌فهمم چرا قلقلک داده. ردیفه :دی

===

@آرش

مورد 1) دیدی میگن آدم موقع خوندن کلمه فقط اول و آخرش رو می خونه وسطش رو حدس می زنه؟ همچین چیزی شد. «از اول از صفحه ۱۳» اینطوری. چون کلا سریع می‌خونم این مکافات هم داره
مورد ۲) «واکنش شدید» که اغراقه حساس شدم چون تا قبل از پستت حس کرده بودم هیچکی به اون پست من (که کلی وقت گذاشته بودم براش) توجهی نکرده و هیچکی کلا واکنشی نشون نداد زیاد. بعد که فکر کردم تو پستم رو نخوندی و اومدی یه حرفی زدی که من رد کرده بودم، بم برخورد واقعا چون مثلا از تو و مهدی حداقل انتظار داشتم به اون پستم توجه کنین ولی واکنش شدید که می‌گی اغراقه.

۱) آها، فهمیدم چی خوندی :دی حله :دی
۲) به نظرم واکنش شدید بوده، خودت هم در ادامه ش می‌گی حساس بودم چون پستی که تلاش کردم رو کسی نخونده و بهم برخورده. اغراق نکردم به نظرم، ولی در کل منطقیه حرفت :دی

با گادکش هم موافقم، منم اونقد توش ادعای نقش نمی‌بینم (یعنی موقع خوندن سریع برداشت نکردم، بعدا که نقل قول امیر رو با دقت خوندم توجهم جلب شد). بعد اینکه گاد حساس بوده اینقد رو اون پست واسم جالبه. شاید واقعا نقشی داشته که می‌دونسته و گاد سر همین حساس‌تر بوده به پستاش. اما خب نقشایی که می‌تونن چیز دقیقی بدونن که تیر دارن و سوال می‌شه که چرا تیر نزده :-؟

===

@مملگر

دلیل رای دادنم به صدرا خودخواهی محض بود. با دفاع امین قشنگ این حس رو گرفتم که واسش مهم نیست. در نتیجه نخواستم ریسک کنم تروریست باشه من رو با خودش ببره ترجیح دادم صدرا که فکر کنم رای آخر بهش بود رو ببره ببخشید صدرا
جالبه :دی الان فقط این حس رو می‌تونم داشته باشم که با این کار بگی مافیا نیستم چون اگه بودم می‌دونستم امین تروریست نیس، اما این کار به صورت کلی از هر نقشی منطقیه. سر همین خیلی ایرادی نمی‌گیرم :دی

گزینه اول شک من خلفی بود. پست هم دادم راجع بهش. بعد با پست مهدی موافق بودم که فقط خلفی نیاد بالا که اگه تو دفاعیش یه حرف مهم زد بتونیم برگردونیم به یکی دیگه. پس من گفتم به خلفی رای ندم اون که همینطوریش رای داره. به مهسا می تونم بدم که شک دوممه یا به ندا که شک سوممه. جفتشون شکم قریب به یقین نبوده. برای همین این رو در نظر گرفتم که اگه به مهسا رای بدم و اشتباه کرده باشم چی؟ ندا که گادکشه که ممکنه مثبت باشه. مهسا هم من اشتباه کردم و اعدام شد. 2 تا مثبت از دست می دادیم.
این ولی تناقضه. تو چرا نباید به خلفی رای بدی؟ اگه همه به خلفی رای بدن هم تک دفاع می‌شه، رای تو به ندا (وقتی هیچ رای ای نداره) هیچ فرقی با رای ت به خلفی نداره، قبول داری؟ این توضیحاتت نمی‌خونه اصلا.

اگه خلفی گناهکار تیمی بود، خیلی ممکن بود یارش باشی، اما الان که قاتل بوده نمی‌دونم چی شده که این کارا رو کردی. خلفی کلا گزینه سیفی بوده برای رای دادن و گیری هم بهت گرفته نمی‌شده با رای دادن بهش. سر همین بیشتر بهت حس بی‌گناهی رو دارم که overthink کرده تا گناهکاری که رای پرت مرض‌دار داده :دی

===

@عرفان
ثانیا طوفان نشونه مافیاس که شب اول تو داستان درخت افتاده رو یکی از شخصیتا و قسر در رفته نشونه اینه که شب اول مهدیو زدن نمرده و چون شب دوم نمیتونستن بزنن شب سوم زدن دوباره مهدیو که مرده و شب دومم باز ناموفق بوده تیرشون.
شب دوم می‌تونستن بزنن، نمی‌تونستن کسی که شب اول زدن رو بزنن.

===

@مهسا خانوم

@چاوش: اون قضیه بی توجهیت به بند نقش بیگناه بی نقش رو یه جوری جواب دادی که من خودم کیف کردم انصافا کوتاه نمیخوای بیای؟من مثه تو بلد نیستم جواب بدما ولی کلا در اینکه حواس پرتم شکی نیست اما این دقتمو نقض نمیکنه همزمان به خیلی چیزا دقت کنی همینطوری میشه دیگه

:)). ببینین وقتی شما به یکی یه گیری می‌دین، کاملا باید قبول داشته باشین که گیر مشابه بهتون داده بشه و این خیلی نشونه منفی ای هست (که می‌گین کوتاه نمی‌خوای بیای و من بلد نیستم مث تو جواب بدم). اگه بی‌گناه باشی، یه چیزی که ممکنه برای خودت هم پیش بیاد رو با احتمال کمتری بهش گیر می‌دی، چون می‌فهمی که طرف مقابل هم آدمه و به کلی چیز توجه کرده و ممکنه یه بندی یادش رفته باشه. اینکه یه جا به یه چیزی گیر بدی که بعدا بتونه برای خودت هم پیش بیاد، معنی ش اینه که هدف فقط گیر بیخود دادن بوده، غیر اینه؟ :دی

====

برای رای امروزم، صدرا خب مشکوک هست، اما به نظرم خیلی زود روش رای جمع شد و آدما خیلی با خیال راحت بهش رای دادن، این برام شک برانگیزه. این حس رو بهم می‌ده که یه گروه گناهکاری گفته زود استارت رای دادن رو بزنیم تا بازی روش بمونه و نیاد سمت مهره‌های ما و این فاز هم به خیر رد شده. ممکنه صدرا عضو گروه گناهکاری مقابل باشه ها (مثلا فرقه باشه و مافیا بهش رای دادن رو شروع کرده یا بالعکس)، یعنی دفاع خاصی نمی‌کنم ازش که بی‌گناهه، اما روند رای‌ها حس خوبی بهم نمی‌ده. و مثلا برام جالبه که چرا جای صدرا همچین اتفاقی برای عماد نیفتاده، چون بازیهاشون نسبتا مشابه بوده (البته عماد با اعتماد به نفس و قدرت بیشتری پست داده یه کم).

من رای م فعلا مهسا خانوم هست. همه چیز رو که می‌ذارم کنار هم، همه صحبتایی که فازای اول بازی تا الان داشتیم، حس خوب نمی‌تونم بگیرم ازش. نشونه‌های گناهکاری (به خصوص مافیا بودن) زیادی ازش می‌بینم، مث رای‌هاش سر اعدام رامتین، توجهش به اینکه قرص می‌تونه برای دکتر لکتر باشه (و نه پزشک)، اینکه حواسش نبود به پست گاد که دکتر لکتر حتما تو بازی هست (که می‌تونه برای این باشه که چون مافیاس می‌دونه هست و نمی‌خواسته از اون اطلاعات استفاده کنه).

رای به اعدام: مهسا خانوم

کاربلد مافیا
پسندها
0
@رضا

نه...در مورد من صدق نمیکنه به نظرم...توی پست 489 نوشتم...یکم بی انصافیه این حرفتون به نظرم

@ارش
امروز کسی چیز جدیدی وارد بازی کرده که به من گیرشو میدی؟؟؟ بازی اطلاعات و اتفاقات لیمیتی داره...من هم که تازه ورود کردم سعی در ورود و برقراری صحبت دارم اگه امون بدین.
اشکال دیر وارد شدن به بازی همینه...گرفتین رو من و ول نمیکنی.

هیچجوره نمیتونم قبول کنم که من جز 2 گزینه اول رای امشبت باشم ارش....این بازی ادمای shady تر از من داره...اینکه این بین تاکیدت رو منیه که سعی دارم صاف و صادق بازی کنم و مسایل رو برطرف کنم حقیقتا واسم جالب نیست.

کاربلد مافیا
پسندها
130
@محمد

ببین فک کنم یه بار دیگه یه توضیحی دادم روش. در کل موافقم که احتمال شهردار بودن رامتین کمتر از مافیا بودنش بود (الان با مرگ مهدی که خیلی کمترم شده)، اما من خودم رو گذاشتم جای مافیا و فرض کردم رامتین واقعا شهردار باشه. دیدم که یه فرصت ناب برام به وجود اومده که سو استفاده کنم، اونم اینکه رامتین رو بکشم جوری که به نظر بیاد مافیاس و بعدا سناتورم که کارش رو کرد، به عنوان شهردار تو بازی سفید می‌شه و تا ابد می‌مونه تو بازی. در خصوص اینکه قبلا باید تیر خورده باشه توسط قاتل، من شخصا مافیا بودم ریسکش رو می‌پذیرفتم که نخورده باشه، اگه نخورده باشه هم بعدا تیر دوم رو باز خودم می‌زنم بهش. خیلی اون سفید شدنه به نظرم چیز اساسی و کمک کننده‌ای هست برای مافیا. کل حرفمم این بود که بعدا یکی شهردار در اومد، اعتماد نکنیم بهش چون رامتین شهردار نیس :دی
یه صحبتی شد که از روی نوع مرگش بعدا تابلو می‌شه که مافیا زده یا نه، ولی الان که دارم فک می‌کنم اگه قرار باشه از نوع مرگ تابلو شه یکی رو مافیا زده یا نه، لباس دادن مافیا به یه نفر و کشتنش بی‌معنی می‌شه، چون می‌دونیم مافیا اون رو زده و در نتیجه اون لباسه اونقد کارایی نداره. یعنی مرگ کسی که با لباس داده شده توسط مافیا برده نباید شبیه بقیه قتلای مافیا باشه. اگه رامتین مافیا نباشه (که دیگه بعیده)، شاید سر همین هم هست که مرگ رامتین با بقیه فرق داره.

واسم عجیب بود که مهسا یهو بدون توضیح رای ش رو از من برگردوند به برلین، و اون مقطع که این کار رو کرد رامتین که نفر اولی بود که می‌رفت دفاع، نفر دوم بین برلین و هادی می‌تونست باشه. برلین رای من و خلفی رو داشت و مهسا خودش گفت که نمی دونسته خلفی رایش رو از برلین برداشته، یعنی عملا رای ش می‌خواسته برلین رو بفرسته به دفاع جای هادی. بعدش هم باز جای رامتین به هادی رای داد. حرفم این بود که اگه می‌خواستی برلین رو جای رامتین بفرستی دفاع، چرا باز بعدش بین اون ۲ نفر به هادی رای دادی. این کار عجیبیه.

الان که باز توضیح دادم اینا رو قضیه واسم خیلی مشکوک تر شد. اگه رامتین مافیا باشه و سناتور (یا سناتور کس دیگه‌ای هست و قرار بوده رو رامتین استفاده بشه)، مهسا عملا با رای ش می‌خواسته یاسین رو اعدامی کنه جای هادی که خب نشده چون خلفی رای ش رو عوض کرده. اینا واسه من خیلی چیزای مشکوکی هست :دی

===
@رضا

نه اتفاقا، پستات رو می‌خونم و جز پستای خوب بازی هم هست به نظرم لااقل از نظر ساختار و .... اما لااقل الان خاطرم نیس دلایلت برای اون رای‌ها چی بوده، جزوش رای‌های خلاف باد بوده و جالبه برام. می‌شه دوباره دلایلشون رو توضیح بدی یا اشاره کنی کجا برم بخونم؟ :دی

===
@محمدرضا

پست ۴۳۶ ت رو خوندم، فک می‌کنم تا حدی نظرات مربوط یا مشابه بهش تو اون پست اخیرم که در مورد نشونه‌ها بود دادم. چطوره به نظرت؟ راستی منتظر اون تناقضات هادی هم هستم :دی

خب جلوتر اومدم دیدم جواب دادی. آها اوکیه. خیلی من تناقض این رو نمی‌بینم، ولی می‌فهمم چرا قلقلک داده. ردیفه :دی

===

@آرش

۱) آها، فهمیدم چی خوندی :دی حله :دی
۲) به نظرم واکنش شدید بوده، خودت هم در ادامه ش می‌گی حساس بودم چون پستی که تلاش کردم رو کسی نخونده و بهم برخورده. اغراق نکردم به نظرم، ولی در کل منطقیه حرفت :دی

با گادکش هم موافقم، منم اونقد توش ادعای نقش نمی‌بینم (یعنی موقع خوندن سریع برداشت نکردم، بعدا که نقل قول امیر رو با دقت خوندم توجهم جلب شد). بعد اینکه گاد حساس بوده اینقد رو اون پست واسم جالبه. شاید واقعا نقشی داشته که می‌دونسته و گاد سر همین حساس‌تر بوده به پستاش. اما خب نقشایی که می‌تونن چیز دقیقی بدونن که تیر دارن و سوال می‌شه که چرا تیر نزده :-؟

===

@مملگر

جالبه :دی الان فقط این حس رو می‌تونم داشته باشم که با این کار بگی مافیا نیستم چون اگه بودم می‌دونستم امین تروریست نیس، اما این کار به صورت کلی از هر نقشی منطقیه. سر همین خیلی ایرادی نمی‌گیرم :دی

این ولی تناقضه. تو چرا نباید به خلفی رای بدی؟ اگه همه به خلفی رای بدن هم تک دفاع می‌شه، رای تو به ندا (وقتی هیچ رای ای نداره) هیچ فرقی با رای ت به خلفی نداره، قبول داری؟ این توضیحاتت نمی‌خونه اصلا.

اگه خلفی گناهکار تیمی بود، خیلی ممکن بود یارش باشی، اما الان که قاتل بوده نمی‌دونم چی شده که این کارا رو کردی. خلفی کلا گزینه سیفی بوده برای رای دادن و گیری هم بهت گرفته نمی‌شده با رای دادن بهش. سر همین بیشتر بهت حس بی‌گناهی رو دارم که overthink کرده تا گناهکاری که رای پرت مرض‌دار داده :دی

===

@عرفان

شب دوم می‌تونستن بزنن، نمی‌تونستن کسی که شب اول زدن رو بزنن.

===

@مهسا خانوم

:)). ببینین وقتی شما به یکی یه گیری می‌دین، کاملا باید قبول داشته باشین که گیر مشابه بهتون داده بشه و این خیلی نشونه منفی ای هست (که می‌گین کوتاه نمی‌خوای بیای و من بلد نیستم مث تو جواب بدم). اگه بی‌گناه باشی، یه چیزی که ممکنه برای خودت هم پیش بیاد رو با احتمال کمتری بهش گیر می‌دی، چون می‌فهمی که طرف مقابل هم آدمه و به کلی چیز توجه کرده و ممکنه یه بندی یادش رفته باشه. اینکه یه جا به یه چیزی گیر بدی که بعدا بتونه برای خودت هم پیش بیاد، معنی ش اینه که هدف فقط گیر بیخود دادن بوده، غیر اینه؟ :دی

====

برای رای امروزم، صدرا خب مشکوک هست، اما به نظرم خیلی زود روش رای جمع شد و آدما خیلی با خیال راحت بهش رای دادن، این برام شک برانگیزه. این حس رو بهم می‌ده که یه گروه گناهکاری گفته زود استارت رای دادن رو بزنیم تا بازی روش بمونه و نیاد سمت مهره‌های ما و این فاز هم به خیر رد شده. ممکنه صدرا عضو گروه گناهکاری مقابل باشه ها (مثلا فرقه باشه و مافیا بهش رای دادن رو شروع کرده یا بالعکس)، یعنی دفاع خاصی نمی‌کنم ازش که بی‌گناهه، اما روند رای‌ها حس خوبی بهم نمی‌ده. و مثلا برام جالبه که چرا جای صدرا همچین اتفاقی برای عماد نیفتاده، چون بازیهاشون نسبتا مشابه بوده (البته عماد با اعتماد به نفس و قدرت بیشتری پست داده یه کم).

من رای م فعلا مهسا خانوم هست. همه چیز رو که می‌ذارم کنار هم، همه صحبتایی که فازای اول بازی تا الان داشتیم، حس خوب نمی‌تونم بگیرم ازش. نشونه‌های گناهکاری (به خصوص مافیا بودن) زیادی ازش می‌بینم، مث رای‌هاش سر اعدام رامتین، توجهش به اینکه قرص می‌تونه برای دکتر لکتر باشه (و نه پزشک)، اینکه حواسش نبود به پست گاد که دکتر لکتر حتما تو بازی هست (که می‌تونه برای این باشه که چون مافیاس می‌دونه هست و نمی‌خواسته از اون اطلاعات استفاده کنه).

رای به اعدام: مهسا خانوم

ولی من بازی تموم میشه و من خلاف اینی که میگی رو بهت ثابت میکنم:)) البته اگه بیگناه باشی:دی در کل اینا تجربه اس واقعا:دی دفعه بعدی همچین گیری نمیدم:) ولی خواهی دید که رای برای من زودتر از صدرا جمع میشه:دی

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
اما خب نقشایی که می‌تونن چیز دقیقی بدونن که تیر دارن و سوال می‌شه که چرا تیر نزده :-؟

از کجا میدونی تیر نزده به اون شخص و اون شخص یا محافظت نشده و یا ض ض نبوده ؟ :-؟

- - - Updated - - -

اما خب نقشایی که می‌تونن چیز دقیقی بدونن که تیر دارن و سوال می‌شه که چرا تیر نزده :-؟

کارکشته مافیا
پسندها
112
@فري

تغيير واضح رو واقعا متوجه نشدم رو چه حسابي اينو ميگي فري؟

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195

- - - Updated - - -

خطاب به چاوش در پست شماره 501

کاربلد مافیا
پسندها
0
این پستت برای رای به صدرا

الان این توضیح کامل برای رایت به صدراس؟
اولا که این تکرار حرف بقیه بود بگیم توام نظرت همینه اوکی
ولی اخه تا اون موقع که تو رای دادی حتی کسایی که همین بحثا رو با صدرا داشتن بهش رای نداده بودن
یعنی حتی اونا منتظر بودن دوباره بحث بشه تا به قطعیت برسن بعد شما به قطعیت رسیدین؟
حالا جدای از اینکه سعی نکردین چیز جدیدی اضافه کنین و همونو فقط علم کردین
من با دلیلت برای رای قانع نشدم

من مشکوک ترین گزینم صدرا بوده و بهش رای دادم....دلیلی واسه دیرتر رای دادن ندیدم چون روند جواب دادن های صدرا رو دیدم و چیزی جز حاشا کردن و جو دادن توش ندیدم.

اتفاقا رای دادن زود من یه خوبی داره واسه صدرا اونم اینه که به متهم فرصت میده....یعنی صدرا فرصت جواب و ری اکشن و قانع کردن من رو داشته...بهتر نیست تا دم اخر فاز زارت یهو رای بدم؟تکلیف از الان مشخصه....اگه با جواباش و توضیحاتش قانع بشم هم رایم رو برمیگردونم....اتهام موج سواری و همراهی با دیگران هم بهم زده نمیشه که کسی بگه اره همه داشتن به فلانی رای میدادن اینم همراهی کرد و یه رای داد.

بد میگم؟

آرش
پسندها
337
@ارش
امروز کسی چیز جدیدی وارد بازی کرده که به من گیرشو میدی؟؟؟ بازی اطلاعات و اتفاقات لیمیتی داره...من هم که تازه ورود کردم سعی در ورود و برقراری صحبت دارم اگه امون بدین.

هیچجوره نمیتونم قبول کنم که من جز 2 گزینه اول رای امشبت باشم ارش....این بازی ادمای shady تر از من داره...اینکه این بین تاکیدت رو منیه که سعی دارم صاف و صادق بازی کنم و مسایل رو برطرف کنم حقیقتا واسم جالب نیست.

شاید تنها کسی نباشی که امروز اطلاعات جدید وارد نکرده، اما تنها کسی هستی که هم اطلاعات جدید وارد نکرده و هم نوع رایش به صدرا موج سواری بوده :دی بیگناه اگه نتونه اتهام جدیدی بزنه و حرف‌هاش تکرار باشه، حداقل برای رای دادن صبر می‌کنه، به موقعیت رایش بیشتر دقت می‌کنه و اینجوری اردکی رای نمی‌ده :دی اوکی؟ :دی

@رضا

نه...در مورد من صدق نمیکنه به نظرم...توی پست 489 نوشتم...یکم بی انصافیه این حرفتون به نظرم

@ارش

من مشکوک ترین گزینم صدرا بوده و بهش رای دادم....دلیلی واسه دیرتر رای دادن ندیدم چون روند جواب دادن های صدرا رو دیدم و چیزی جز حاشا کردن و جو دادن توش ندیدم.

اتفاقا رای دادن زود من یه خوبی داره واسه صدرا اونم اینه که به متهم فرصت میده....یعنی صدرا فرصت جواب و ری اکشن و قانع کردن من رو داشته...بهتر نیست تا دم اخر فاز زارت یهو رای بدم؟تکلیف از الان مشخصه....اگه با جواباش و توضیحاتش قانع بشم هم رایم رو برمیگردونم....اتهام موج سواری و همراهی با دیگران هم بهم زده نمیشه که کسی بگه اره همه داشتن به فلانی رای میدادن اینم همراهی کرد و یه رای داد.

بد میگم؟
اینم در جواب محمدرضا گفتی که حرفش تقریبا شبیه منه.
عزیز من، اون که رای زود می‌دن که طرف دفاع کنه، وقتیه که شما رای اولی، اتهام جدیدی به طرف وارد کردی، خب در این صورت باید بهش فرصت بدی دفاع کنه. فرصت قانع کردن تو به چه درد طرف می‌خوره وقتی به اتهامات مشابه جواب داده و تو هم حرف جدیدی نزدی؟

فریم با منو رضاست چون اونم اینطوری حس کرده:)) نه من انتظار همکاری از کسی نداشتم:دی بلاخره منطق از دیدگاه هر کس یه جوریه، من با توضیحای صدرا مواق نیستم، دلیل گناهکاری منم برات اینه:دی حالا چه منطقی به نظر بیاد چه نیاد:دی
«فریم با من و رضاست» چیه دیگه؟ مگه من گفتم شما دوتا با همین؟ :دی :دی :دی

کلا موارد گناهکارانه‌ی بازیت داره یکی یکی بیشتر می‌شه برام. توی بحث امروزت با چاوش هم به نظرم حق با چاوشه. اینا یه سری چیزاست که نمی‌تونم پای بیگناهیت بذارم.
------------

- - - Updated - - -

عه اون نقل قول دومیه اضافیه.

Professor
پسندها
15
مهسا
@صدرا:
صدرا یه سوال دارم ازت به نظرت همه اینایی که بهت مشکوکن و بعضیا حتی رایم دادن بهت دیروز و امروز دارن جو میدن علیهت؟
خیلی سوال خوبی بود :دی بیگناه تو بازی کوره، واقعا کوره ها منظورم این بازی یا بچه های این بازی نیست :دی کلا تو مافیا شهر کوره، بخاطر همین خیلی زودتر رو موج سوار میشه.
حالا اینکه کلیت اتهام از یه موجی که گناهکار یا بیگناه شروع شه فرفی نداره. مثل یه دریا میمونه که میبینن یه نفر داره ماهی میگیره و بقیه هم میگن چرا ما نگیریم :دی
خب اگه خیلی دلت میخواد منم دیگه ادامه نمیدم، بقیه میبینن و میتونن تشخیص بدن، اگر ابهامی داشته باشن اوکیه من توضیح میدم براشون.
من که گفتم اگه دوس داری تا وقتی زندم میتونیم صحبت کنیم :دی شاید رو آگاه سازی بقیه هم تاثیری گذاشت ولی رو رای من فکر نکنم تاثیری داشته باشه ولی بحث و برای بقیه ی بیگناها ادامه میدم.
بعدشم تو که کلیت موج رو تشکیل دادی و کارت تموم شدس دیگه از این عقب نشینیت خوشم نیومد اصلا، قضاوت در موردش و باز میسپرم به بقیه. درسته سبک بازیمون متفاوته، من و تو زیاد باهم بازی نکردیم و خب ادوار اخیر کلا منفعل تر بودم نسبت به قبل ولی دلیل نمیشه تفاوت استدلال درست رو نفهمیم :دی اینکه با خیال راحت میشینی و موج سواری بقیه رو رو موجی که راه انداختی نگاه میکنی چه حسی داره ؟ :دی

رضا
از مهسا پرسیدم (جواب نداد به کنار اگه زنده باشم تو فاز بعد بهش میپردازم) اما از توام میپرسم:تو بودی چیکار میکردی ؟ نصف بازی و تو جریان نباشی بر اساس اون نصفی که بودی شب رایت و به گاد اعلام میکنی ؟
این بولد ترینش تو دفاعیه آقای زارئی :دی بازم میخوای بگی نپرسیدم ؟ بازم میخوای بگی مخاطبت قرار ندادم ؟
بازم میخوای بگی کل صحبتات بیهودس ؟ آره خب چون تو اصلا موضعی نداری. دلیلی نداری برای رایت اصلا که بخوای در موردش حرف بزنی، منطقی هم که نداری.
قطعا بیگناه نیستی، با قاطعیت میگم.

عماد
از تو بهتر و مفیدتر بازی کردم بنظر کی ؟ ببخشید متوجه نشدم :دی به نظر کی ؟
متاسفانه میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم :)
جواب این پستت هم همون جواب پست قبلته چون ریتوییت دوست داری واست ریت میزنم
فکر کنم خودت مهم ترین دیتایی که وارد بازی کرده باشی رای هاته عماد. تویی که خودت هیچ دیتایی وارد بازی نکردی و همه ی بحثات دو به دوئه و حضورت هم تو بازی تعریفی نداره با چه رویی بخاطر همین اتهامایی که به خودتم وارده به من رای میدی ؟ میشه برا من بگی ریتوییت کردن صحبتای بقیه چه دیتایی وارد بازی میکنه ؟ مفید بودنش کجاس ؟ اگه کپی کردن صحبتای بقیه مفیده که پست مورد علاقت از یکی از بچه هارو بگو کپی کنم با یوزر خودم بدم بیرون بدون پرداخت حق کپی رایت. رایت خیلی خیاریه عماد.
این و اضافه میکنم که رایت خیلی خیلی خیاریه عماد. :دی

کاربلد مافیا
پسندها
130
شاید تنها کسی نباشی که امروز اطلاعات جدید وارد نکرده، اما تنها کسی هستی که هم اطلاعات جدید وارد نکرده و هم نوع رایش به صدرا موج سواری بوده :دی بیگناه اگه نتونه اتهام جدیدی بزنه و حرف‌هاش تکرار باشه، حداقل برای رای دادن صبر می‌کنه، به موقعیت رایش بیشتر دقت می‌کنه و اینجوری اردکی رای نمی‌ده :دی اوکی؟ :دی

اینم در جواب محمدرضا گفتی که حرفش تقریبا شبیه منه.
عزیز من، اون که رای زود می‌دن که طرف دفاع کنه، وقتیه که شما رای اولی، اتهام جدیدی به طرف وارد کردی، خب در این صورت باید بهش فرصت بدی دفاع کنه. فرصت قانع کردن تو به چه درد طرف می‌خوره وقتی به اتهامات مشابه جواب داده و تو هم حرف جدیدی نزدی؟

«فریم با من و رضاست» چیه دیگه؟ مگه من گفتم شما دوتا با همین؟ :دی :دی :دی

کلا موارد گناهکارانه‌ی بازیت داره یکی یکی بیشتر می‌شه برام. توی بحث امروزت با چاوش هم به نظرم حق با چاوشه. اینا یه سری چیزاست که نمی‌تونم پای بیگناهیت بذارم.
------------

- - - Updated - - -

عه اون نقل قول دومیه اضافیه.

جالبه جفتتون این رو گفتین، حس می‌کنم انتظار داشتین به خاطر گیر اولم به صدرا همراهیتون کنم
همراهیتون کنم و اینا چیه پس اگه منظورت این نیست؟:دی
اگه بخوای از کاه کوه بسازی میتونی:دی فقط مهم اینه که بخوای.
بعدم یه سوال، این ایراداتی که به من گرفتی توی پست طولانیت، و حق بهم ندادی اینا مربوط به بحثای روز گذشته منو صدراست، نخوندی دیروز؟ یا نخواستی مطرح کنی؟ یا چی؟ چون اگه من با اینا گناهکار میشم روز قبلم باید گناهکار میشدم و چرا نشدم؟

کارکشته مافیا
پسندها
112
@چاوش

من منظورم همون بود. شب دوم مافيا زده و ناموفق ولي شب اول و سوم مهديو زدن احتمالا

@مهسا

اين جمله ك در جواب چاوش گفتي ك راي برا من زودتر از صدرا جمع ميشه شاخك هامو تكون داد واقعا

يجوري مظلوم نمايي پيش پيش برا راي ندادن بقيه و تاثير تو ناخوداگاهشون :استيكر فكر:

کاربلد مافیا
پسندها
130
مهسا

خیلی سوال خوبی بود :دی بیگناه تو بازی کوره، واقعا کوره ها منظورم این بازی یا بچه های این بازی نیست :دی کلا تو مافیا شهر کوره، بخاطر همین خیلی زودتر رو موج سوار میشه.
حالا اینکه کلیت اتهام از یه موجی که گناهکار یا بیگناه شروع شه فرفی نداره. مثل یه دریا میمونه که میبینن یه نفر داره ماهی میگیره و بقیه هم میگن چرا ما نگیریم :دی

من که گفتم اگه دوس داری تا وقتی زندم میتونیم صحبت کنیم :دی شاید رو آگاه سازی بقیه هم تاثیری گذاشت ولی رو رای من فکر نکنم تاثیری داشته باشه ولی بحث و برای بقیه ی بیگناها ادامه میدم.
بعدشم تو که کلیت موج رو تشکیل دادی و کارت تموم شدس دیگه از این عقب نشینیت خوشم نیومد اصلا، قضاوت در موردش و باز میسپرم به بقیه. درسته سبک بازیمون متفاوته، من و تو زیاد باهم بازی نکردیم و خب ادوار اخیر کلا منفعل تر بودم نسبت به قبل ولی دلیل نمیشه تفاوت استدلال درست رو نفهمیم :دی اینکه با خیال راحت میشینی و موج سواری بقیه رو رو موجی که راه انداختی نگاه میکنی چه حسی داره ؟ :دی

رضا

این بولد ترینش تو دفاعیه آقای زارئی :دی بازم میخوای بگی نپرسیدم ؟ بازم میخوای بگی مخاطبت قرار ندادم ؟
بازم میخوای بگی کل صحبتات بیهودس ؟ آره خب چون تو اصلا موضعی نداری. دلیلی نداری برای رایت اصلا که بخوای در موردش حرف بزنی، منطقی هم که نداری.

عماد
فکر کنم خودت مهم ترین دیتایی که وارد بازی کرده باشی رای هاته عماد. تویی که خودت هیچ دیتایی وارد بازی نکردی و همه ی بحثات دو به دوئه و حضورت هم تو بازی تعریفی نداره با چه رویی بخاطر همین اتهامایی که به خودتم وارده به من رای میدی ؟ میشه برا من بگی ریتوییت کردن صحبتای بقیه چه دیتایی وارد بازی میکنه ؟ مفید بودنش کجاس ؟ اگه کپی کردن صحبتای بقیه مفیده که پست مورد علاقت از یکی از بچه هارو بگو کپی کنم با یوزر خودم بدم بیرون بدون پرداخت حق کپی رایت. رایت خیلی خیاریه عماد.

یعنی اعتقادت اینه موجو من علیهت راه انداختم؟اونوقت به قول خودت چرا دیروز تو رای دهنده هات نبودم؟ گفتی رو رایت تاثیر نمیذاره:دی تا قبل این پست که برعکس این بود میگفتی هر اتفاقی بیفته هرچی بگم رو نظرت تاثیر نمیذاره. بلاخره کدومش درسته؟من بهت رای دادم، عقب نشینی کجا بود:دیبعدم مگه جنگه! عقب نشینی چه کلمه ایه آخه!

کارکشته مافیا
پسندها
112
@عماد

خط اخرت گفتي رايت جوري نبوده ك موج سواري باشه و با همراهي بقيه راي ندادي ، من سختمه برم چك كنم ميشه بپرسم رايت راي چندم بود و قبل تو چن نفر راي دادن؟

آرش
پسندها
337
مهسا
همراهیتون کنم و اینا چیه پس اگه منظورت این نیست؟:دی
اگه بخوای از کاه کوه بسازی میتونی:دی فقط مهم اینه که بخوای.
بعدم یه سوال، این ایراداتی که به من گرفتی توی پست طولانیت، و حق بهم ندادی اینا مربوط به بحثای روز گذشته منو صدراست، نخوندی دیروز؟ یا نخواستی مطرح کنی؟ یا چی؟ چون اگه من با اینا گناهکار میشم روز قبلم باید گناهکار میشدم و چرا نشدم؟
من دقیقا گفتم «جالبه جفتتون این رو گفتین، حس می‌کنم انتظار داشتین به خاطر گیر اولم به صدرا همراهیتون کنم»
چطور از این برداشت کردی که می‌گم شما یارین؟ :دی نمی‌شه جدا جدا چنین انتظاری داشته باشین؟ :دی
چرا خوندم دیروز، منتهی نه با دقت امروز. دیروز در حد گیرهای ریز و بی‌هدفی دیدمش که به همه می‌دی. فاز کل‌کل هم داشت و زیاد خوندنی نبود :دی در حد رای هم ندیدمش کما این‌که خودت هم رای ندادی بهش. ولی امروز که صدرا همون اول فاز رای اورد مشکوک شدم و رفتم دوباره خوندم. این رو هم گفته بودم، نخوندی؟ :دی

چاوش

چرا همچین سوالی می‌پرسی؟ معین نمی‌تونسته گناهکاری باشه که می‌خواد ریز ادعای نقش کنه؟ :دی
اتفاقا من حسم سر این بیشتره. چون به قول خودت کسی که پرسش و تیر داره چرا تیر نزنه؟ یه بار می‌زنه نشد دوباره می‌زنه. تازه سوالت با فرض گناهکاری پویاست که مشخص نیست.

کاربلد مافیا
پسندها
177
@آرش
چنین حرفی زدم من؟ گفتم دفاعیات صدرا مقابل اتهامات مهسا برام اوکی بوده. حرفی درباره‌ی پست شروعش زدم که نظرم تغییر کنه راجع بش؟ گودرز رو با شقایق پیوند زدی خوشمان نیامد
آقا مگه ته حرفات نگفتی در مجموع صدرا برام منفی نیست؟ :|

رایت به هادی اونجایی «پرت» محسوب می‌شه که (به جز رای رامتین که مشخص بود) اولین رای به هادیه. هنگامی که رای دادی رای پرت محسوب می‌شد،
رای دومت که قشنگ رای پرت بود اینو نگو دیگه مهدی می‌خواست دو نفر بره دفاعیه، بعد تو به یه نفر رای دادی که رایی نداشت. از رای مهدی سواستفاده نکن چون با توجه به نقشش مجبور بود به یکی رای بده که دو رایه بشه، وگرنه اصلا صدرا گزینه‌اش نبود. تو اگه می‌خواستی به حرف مهدی توجه کنی، باید به یکی رای می‌دادی که دوتا رای داشت دیگه مگه مهدی گفت به گزینه‌ی دومتون رای بدین؟ رای پرت داده بعد می‌گه مهدی گفت
خیلی ببخشید اما استدلالی که برای پرت بودن رأی من به هادی آوردی واقعا مسخره‌ست. :| با این منطق اولین کسی که به خلفی رأی داده هم رأی پرت حساب می‌شه؟ اصلاً چه ربطی داره که چندمین نفر رأی بدی؟ مگه تعریف رأی پرت این نیست که یا تو در طول بازی با فلان و بهمان بحث داشته باشی یهو به آقا رسول رأی بدی؛ یا این‌که بحث اصلی بازی بین فلان و بهمانه و تو بری سراغ آقا رسول. تو رأی پرت رو چطوری تعریف کردی که رأی من به هادی بشه پرت؟ چون رأی اول بود؟ :| خیلی بی‌معنیه!
یعد اومدی می‌گی حالا باشه ولی دیگه قبول کن رأی دومت پرت بود. :)) به‌زور می‌خوای حرفی که زدی رو توجیه کنی یه‌جوری. :دی من اگه به یکی رأی می‌دادم که دو تا رأی داشت خود تو میومدی می‌گفتی عه رضا چرا رأی پرت داد. :)) بنابراین ترجیح دادم به یکی رأی بدم که حداقل از گزینه‌های اصلی شکمه.

بازی متمرکز می‌شه مثلا بازی پویا. تو موضعت در قبال اشخاص و بحث‌های مختلف زیاد مشخص نیست و پراکنده بوده حرف‌هات. شاید به خودی خود چیز منفی‌ای نباشه لزوما، ولی تیپیک بازی تو نیست این.
هم اول این فاز و هم آخر فاز قبل لیست دادم و گفتم به چه کسایی مشکوکم. یک بحث هم با مهسا خانم بود که رفع شد؛ یک‌جایی هم تأکید کردم که از نظر من هنوز به اون‌جایی از بازی نرسیدیم که بخوام بشینم همه رو لیست کنم و کامنت بدم و توضیح دادم دلیلش رو هم. تیپیک بازی من رو هم متوجه نمی‌شم منظورت رو. حالا کاری ندارم که من همیشه گفتم سعی می‌کنم هر دور بازی‌م رو تغییر بدم و خودت هم این رو می‌دونی؛ ولی به‌طور کلی تیپیک بازی من مگه غیر از اینه که تا یک‌جایی با گزینه‌های مشکوکم مشغولم و از یک‌جایی به بعد لیست می‌کنم و سعی می‌کنم بین افراد باقی‌مونده نقش‌ها و مثبت و منفی بودن بازیکن‌ها رو تشخیص بدم.

در مجموع اصلاً حال نکردم با این پست‌های اخیرت. :دی

@چاوش
نه اتفاقا، پستات رو می‌خونم و جز پستای خوب بازی هم هست به نظرم لااقل از نظر ساختار و .... اما لااقل الان خاطرم نیس دلایلت برای اون رای‌ها چی بوده، جزوش رای‌های خلاف باد بوده و جالبه برام. می‌شه دوباره دلایلشون رو توضیح بدی یا اشاره کنی کجا برم بخونم؟
نظر لطفته. :دی
این‌که می‌گی جز رأی‌های خلاف باد بوده تقریباً همین بحثیه که الآن دارم با آرش و همین پست هم درباره‌ش نوشتم.
به‌طور خلاصه بخوام بگم من با شروع هادی مشکل داشتم و یک‌جایی بهش گفتم چطوری تو فاز اول به قطعیت گناه‌کاری رامتین رسیدی گفت اتفاقاً تو فاز یک راحت‌تر از فاز چهار و پنج می‌شه گناه‌کار پیدا کرد، حتی از نظر احتمالات؛ و گفت که 95 درصد رامتین مافیاست. من مشکلم این بود که هادی از اول فقط می‌گفت مافیا و فرقه و فرعی رو نادیده می‌گرفت و بهش گفتم طبق منطق تو منم الآن حس بد ازت گرفتم و با توجه به احتمالات تو برای من گناه‌کاری الآن. گفت باشه مشکلی ندارم، من با کسی مشکل دارم که گیر الکی بده و ول نکنه؛ من گفتم من دفعه اول بود که بهت گفتم گناه‌کار و دیگه از این‌جا به بعد جوابم رو نداد. یکی دو بار هم گفتم هادی قصد نداری جواب بدی؟ و رأیم رو هم دادم؛ درباره‌ی پرت بودنش مخالفم و همین پست بالاتر توضیح هم دادم.

درباره‌ی صدرا هم از فاز ابتدایی با بازی‌ش مشکل داشتم و به پست‌های اولیه‌ش ایراد گرفتم. طی فازهای بعدی گفتم صدرا جان تو که اول بازی فاز ریش‌سفیدی گرفتی و از شهروندها خواستی مفید واقع بشن الآن خودت تا الآن چه حرکت مفیدی داشتی و اصلاً اون ادای دل‌سوزی درآوردن چه معنی‌ای داره؟! مثلاً تو نگی شهروندها دیگه حواس‌شون نیست و منتظر حرف تو بودن فقط؟ :)) چیزی که بدتر بوده واکنش‌های صدرا به منه که همه‌ش با لحن تمسخر و تیکه انداختن و ... این آخرم گفت من کلاً نمی‌خوام تو رو قانع کنم چون تو قانع نمی‌شی کلاً که با این هم مخالفم و توضیح دادم همین دور خلاف این موضوع وجود داشته. :دی پست‌هام رو دقیق‌تر بخون. :دی

@عماد
الآن به‌جز صدرا اگه بخوای رأی بدی به کی می‌دی؟ و چرا؟

کاربلد مافیا
پسندها
130
@چاوش

من منظورم همون بود. شب دوم مافيا زده و ناموفق ولي شب اول و سوم مهديو زدن احتمالا

@مهسا

اين جمله ك در جواب چاوش گفتي ك راي برا من زودتر از صدرا جمع ميشه شاخك هامو تكون داد واقعا

يجوري مظلوم نمايي پيش پيش برا راي ندادن بقيه و تاثير تو ناخوداگاهشون :استيكر فكر:

نمیگم این کارو کردم با این نیت، ولی درسته خب ناخوداگاه اگه بیگناه باشه میتونه روش تاثیر بذاره، مشکلش چیه؟انتظار که نداری با آغوش باز بگم بیاین منو اعدام کنین:دی مظلوم نماییم نبود اتفاقا، بلاخره همه تو بازی یه منطقی دارن که باهاش موارد رو میسنجن.

کاربلد مافیا
پسندها
0

بد میگم؟
نمیدونم چرا اصلا منطقمون باهم نمیخونه
دقیقا من مخالف نظرتم
فرض بگیر یک درصد صدرا بیگناه
تو برای اینکه قانع بشی و جو روی رای دادنت نیاد
اینکه به صورت جدی از صدرا سوال بپرسی و جواب بگیری وقتی رای ندادی و تعداد رای هاش به نسبت کمه بهتره؟
یا وقتی مثلا ۶ ۷ تا رای بیاره بعد بگی بیاد دفاع کنه
بعد فکر کن به این رسیدی که صدرا بیگناهه
بعد اونوقت برگردوندن رای وقتی کلی رای گرفته راحت تره یا وقتی هنوز رای ندادی و تعداد رای کمتره؟
تو به قول خودت هنوز منتظری صدرا توضیح درست بده که رای تورو برگردونه بعد اینو وقتی میگی که ۳ ۴ تا رای پشت هم اومده اگه ی گروه گناهکاری بخواد ازش استفاده کنه بهترین حالت رو پیش اوردین
خیلی فرق داره با زمانی ک مثلا یکی دوتا رای داشته باشه
الان متوجه منظورم هستی؟
تو حالت اول خیلی راحت تر و غیر قابل پیگیری تره
این اصلا جدای دلیلته که بنظرم قانع کننده نبود

کاربلد مافیا
پسندها
0
مهسا

رضا

عماد

با این کارکتر به نظرتون میشه اصن حرف و بحث منطقی انجام داد؟:)):))

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@فري

تغيير واضح رو واقعا متوجه نشدم رو چه حسابي اينو ميگي فري؟

@عرفان:

یکی اینکه تغییر سبک دادی یکی اینکه هیچ اینتراکشنی با رضا نداشتین به اونصورت:دی طبیعتا برام عجیبه یکم:دی

کاربلد مافیا
پسندها
130
مهسا

من دقیقا گفتم «جالبه جفتتون این رو گفتین، حس می‌کنم انتظار داشتین به خاطر گیر اولم به صدرا همراهیتون کنم»
چطور از این برداشت کردی که می‌گم شما یارین؟ :دی نمی‌شه جدا جدا چنین انتظاری داشته باشین؟ :دی
چرا خوندم دیروز، منتهی نه با دقت امروز. دیروز در حد گیرهای ریز و بی‌هدفی دیدمش که به همه می‌دی. فاز کل‌کل هم داشت و زیاد خوندنی نبود :دی در حد رای هم ندیدمش کما این‌که خودت هم رای ندادی بهش. ولی امروز که صدرا همون اول فاز رای اورد مشکوک شدم و رفتم دوباره خوندم. این رو هم گفته بودم، نخوندی؟ :دی

چاوش

چرا همچین سوالی می‌پرسی؟ معین نمی‌تونسته گناهکاری باشه که می‌خواد ریز ادعای نقش کنه؟ :دی
اتفاقا من حسم سر این بیشتره. چون به قول خودت کسی که پرسش و تیر داره چرا تیر نزنه؟ یه بار می‌زنه نشد دوباره می‌زنه. تازه سوالت با فرض گناهکاری پویاست که مشخص نیست.

خب من این برداشتو کردم،الان میخوای به چی برسی؟:دی همونقدر که میشه جدا جدا این انتظارو داشت همونقدرم میشه با هم این انتظارو داشت(جملت کاملا این مدلیه و البته به نظرم وقتی یه جا میاری دو نفرو بیشتر چیزی که من گفتم برداشت میشه). میگم یعنی بین منو صدرا امروزم همون بحثای دیروز تکرار شده، اتفاق جدیدی نیفتاده. ولی خب اینکه دیروز مهم نبوده امروز شده بحثش جداست. رای ندادم چون گزینه بهتری داشتم، صدرا هم تو مشکوکام بود. یعنی خلفی اگر نبود میتونستم همون دیشب هم بهش رای بدم، اگر بحث مثل امروز بی نتیجه میموند برام. بعدم یه جوری میگی انگار من اومدم اول صبح به صدرا رای دادم بقیه رو هم صدا کردم بیاین رای بدین. من نفر آخریم که تا اینجا بهش رای دادم فک کنم. اوناییم که بهش رای دادن هیچکدوم نگفتن چون بحثت با مهسا نتیجه نداشت رای میدیم(هر کی دلیل خودشو داره).

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین