حست غلطه عزیزممن میگم چرا با خودم مکالمه برقرار نکردی. حس کردم مسالمت آمیز صرفا رد شدی از حرف من
در واقع اهمیت ندادم به حرفت
چون دلیل و منطقی پشتش نبود، دقیقا مثل اون قسمت رایت که اسممو توش آوردی
ربط داره، میگم ربطشویعنی چی تا اینجای بازی؟ به اینجا اونجای بازی چه ربطی داره اصلا؟ میگم رای اول به چاوش دادن تو فاز دوم کار سنگینیه، مخصوصا از طرف تو که می دونم می دونی چاوش چقدر خطرناکه. این به راحتی بازی کردن با دم شیر یا از اعتماد به نفس میاد یا از اینکه آدم بدونه هیچی قرار نیست بشه بعدشم گفتم چون می دونم اعتماد به نفست بالاست می تونم حالت خوبه رو در موردت در نظر بگیرم. ولی به طور کلی شناختم ازت باعث نمیشه که این رای رو فراموش کنم.
بستر هم برای چی فراهم کنم؟ گیرم هم اگر حرفی می خواستم بزنم و استفاده ای بکنم، تو همون پستم گفتم و چیزی برای آینده نذاشتم به نظرم
اولا که من به هر کسی که حس کنم مشکوکه رای میدم، حالا ممکنه رای واقعی باشه ممکنه رایی باشه که غیرواقعیه و میخوام رای اکشن بسنجم. دنبال سنگین یا سبک بودن رای هم نیستم چون به نظرم گناهکارانه اس
توضیح بده که چرا همچین بحثی رو مطرح کردی؟
حس میکنم میخوای نامحسوس چاوش رو بیاری تو چشم یا مثلا خبر داری چاوش چیکاره اس که در صورت گناهکار شدنش میخوای منو بندازی تو تله یا چی؟
اگه میتونستی حالتِ خوبه رو در نظر بگیری و گرفته بودی اینجا مطرحش نمیکردی کلک
الان متوجه نشدم منو میشناسی و این رایم رو به خاطر اعتماد به نفس بالام در نظرمیگری یا مشیناسیو در نظر نمیگری؟
چطوری واژه یا رو بین منو رامتین قرار میدی به این راحتی؟نترسیدمها یعنی بهخاطر حرف صدرا ترسیدی ففط؟ بعد چرا بهش گوش ندادی حالا و آخرش تکرار کردی؟
خواستم بگم حواسم هست به این جمله کلیشه ایش
یه جور تیکه بود 
به نظرم کمکی به روند بازی نمیکنه این حرفا چون نه من قبول میکنم که اینا رو واقعی نگفتم و نه تو قبول میکنی اینا رو واقعی گفتم
ولی اینکه نظرتو در مورد بقیه بگی به نظرم هر زمانی از بازی به کار میاد و دیر و زود نداره. حتی بعدا میشه بهش رجوع کرد و رد خون و خیلی چیزای دیگه گرفت
جالبه که موافق نیستی.
دوس دارم حرف زدن در این موارد رو

اگه دوست دارید ساید ها باز بشه، پس :
[VOTER]رای به اعدام: رامتین
[/VOTER]
کاندیدا و طرفداراشون اکثر مواقع با شهر روراست نیستن ولی
شبیه تبلیغات انتخاباتیهکاندیدا و طرفداراشون اکثر مواقع با شهر روراست نیستن ولی
![]()
حتی اگه گاد بهم می گفت رامتین گناهکاره انقدر مطمئن نبودم که الان با گذشت این دو روز مطمئنم 
من رای به اعدامم رو میدم، فعلا با توجه به جمع بندی هایی که برای خودم کردم مشکوک ترین گزینه بازی برام چاوشه. رایمو میدم اگر تغییری هم لازم باشه بعدا میدم. [VOTER=چاوش][/VOTER]
لطفا جمع بندی هاتو بگو ماهم بدونیم.
البته من همه پستارو تا اینجا خوندم ولی شاید چون حجم پستا زیاده من متوجه نشدم دلیل رایتو.
رای دادم و منتظرم واکنش خودش و بقیه مثلا مهدی که واکنش داد رو ببینم
اگر لازم باشه تغییرش میدم حالا به هر دلیلی ممکنه با حرفای خود چاوش تغییرش بدم و یا با حرفای دیگران.خب سلام
پست هارو خوندم یه چند نکته بگم
در مورد بحث @رامتین و @هادی
رو جفتشون شک دارم
صحبت ها زده شده تقریبا و نمیخوام با تکرار مکررات پستم بیخودی زیاد شه...نکاتی که گفته نشده ( یا گفته شده و به چشمم نخورده) رو میگم
هادی اونجایی برام مشکوک میشه که با یه ری اکشن گرفتن سریعا تصمیم میگیره که 95 درصد یک فرد مافیا هست...بعد یه جا دیگه میگه نیازی نیست واسه همه +10 تا دلیل بیارم که ثابت کنم فلانی مافیاست( گناهکاره)...خب تو اگه شهروند باشی باید بقیه رو قانع کنی و استدلال بیاری تا ما رای بدیم دیگه...تو برای خودت دلیل داشته باشی ولی وقتی بیان نشه چه سود؟این سبک بازی ای که هادی پیش گرفته کاملا واسه مافیای حضوریه و خودم یادمه دوری که بعد مدت ها اومدم بازی و اتفاقا با آرش مافیا بودیم دقیقا همین مدلی بازی میکردم و برام کاملا آشناست این سبک
رامتین هم عجیبه برام...میگه هادی گناهکاره ولی اولویتش تحلیل داستانه و پست اول امروزش رو به تحلیل داستان و اتفاقات اختصاص داد نه هادی... شب اول که به نوعی معارفه و اینا بود و بعد از دادن پست نقش ها رو گاد اعلام میکرد و عماد یه پستی داد که چند نفر از جمله رامتین به اون گیر دادن
بقیه چیزا رم تقریبا همه گفتین و یا در دیالوگین که دارم میخونم...
تا اینجای بحث که گفتم اونقد دلایل و استدلال ها قوی نیست برای رای دادن ولی جایی واقعا مشکوک میشم به قصه که دو طرف قضیه مشکوک هستن ولی یه نگاه کلی که به پست های ( بخصوص) امروز میندازی کاملا جو رو علیه هادی میبینی...تقریبا فقط مهدی بود که هادی رو حسی گفت بیگناه...تقریبا جو بیشتر سمت هادیه تا رامتین و این یه کم قلقلک میده منو که نکنه رامتین نقش کلفت گناهکاری داره![]()
این تا اینجا
راجع به @آرش
آرش حس میکنم گیر هایی که بعضا میدی صرفا انگولکی بیش نیست و فقط میای سیخ میزنی میری( به قول سید همون کاری که خودم دور قبل میکردم
) مثلا یه جا گیر به جا دادی به صدرا سر اون پست که فاز coach کردن برداشته بود و اینا...بعد با خنده تهش جمع کرد صدرا ولی جوابی از تو نیومد در حالیکه به نظرم جای کار داشت...حالا اینکه چرا جواب ندادی نمیدونم...یا مثلا تو همین بحث رامتین و هادی مشخص نیست چی میگی...یه بار میگی هادی بیگناهه بازیش...بعد میای میگی نه گناهکاره...بعد باز میگی احساسی و اینجوری بازی میکنه بیگناهه باز میای استدلال میاری برا گناهکاریش...آخرش چی شد؟ یکی به نعل یکی به میخ چرا؟
ولی با یه حرفت موافق بودم سر محمدرضامحمدرضای بیگناه همیشه تو سایه میاد تهش سر گناهکارو میبره میره
این شروع تیپیکال محمدرضا نبود به نظرم
![]()
در مورد یاسین هم من واقعا تعجب کردم از جوابی که به چاوش داد...چاوش داره تناقضش رو میگه ولی یاسین میگه خیر تناقض نبودهیا دیده سوتی داده نمیدونه چیکار کنه یا کلا تناقض براش تعریف نشده وگرنه کاملا مصداق بارز تناقض بود واقعا
با درصد بالایی یاسین برام گناهکاره
@پویا
پستی که دادی و توش حس هات رو راجع به افراد بازی مطرح کردی رو خوندم...رو حس که استدلال نمیشه آورد...ولی تا جایی خونده بودی پست ها رو و خدا رو شکر بازی آروم و ساکت و اینا نبوده که بگیم نشه از توش استدلال دراورد و رو بیاریم به حساز پویایی که مو رو از ماست میکشه بیرون ولی حسی اتهام میزنه در حالیکه میشه با استدلال اتهام زد یه کم بعید بود حرکت
الان بیشتر دارم به این فکر میکنم گاد چه نقش پررنگی بهت داده
![]()
یاسین که با درصد بسیار بالایی برای من گناهکاره و بهش رای میدم
هادی و رامتینم به جفتشون فعلا مشکوکم رامتین بیشتر
آرشم برام تا حدودی مشکوکه...یه چندتا دیالوگ باید برقرار کنیم ببینم چیه داستان
رای به اعدام: برلین
جوابت به رامتین : کلمه سیدبندی از کنار هم قرار داشتن اسم بازیکنا و دیدن نماد تو پست تو ذهنم اومددر مورد سید بندی توی جواب رامتین گفتم چجوریشو. من خودمو توی سید 3 گذاشتمادیگه سطح بازیم که دست خودم نیست
خب یه بیگناه به نظرت غیر از این جمله کلیشه ای (اگه گناهکار بودم این کار رو نمیکردم)چی میتونه در جواب این سوالت بگه. اتفاقا به نظرم اصل جمله مال بیگناهاس حالا این وسط گناهکارا هم ازش بهره بردن بعضا. دیگه تشخیص اینکه من کدومم رو میذارم به عهده خودت
![]()
نماد چه ربطی به سیدبندی داره؟ 
دیگه بازی با کلمات نکننه ببین دنده عپض کردی
اول گفتی چون تو گروهت نبوده نتیجه گرفتی بیگناهه بعد میگی گناهمارا راحت تر میتونن بیگناه شناسایی کنن یا یکی رو پیشفرض بیگناه بگیرن.
این که حدس بیگناه برا گناهکار راحت تره درست. ولی اصلا این که میگی چون تو گروهم نیست پس بیگناه گرفتمش بیخوده.
حالا بگذریم از این که چاوش رو اصلا بیگناه نگرفتم و صرفا مقابل گیر بیخود که اون موقع به نظرم رسید بهش دادن ازش دفاع کردن و فقط یه جا گفتم دفاع از شخصی که حس میکنی بیگناهه جزو پستای مفیده.
پر رنگشدن هم اوکی. چی کارش کنم دیگه![]()
توی اصل موضوع زیاد فرق نمیکنه. «چون احتمال بیگناهیش برات بالا بوده، خواستی ازش دفاع کنی». خوبه؟ 
تنها بحثی که بین تو و چاوش دیدم همون قضیهی بیگناه بینقش بود. ربطش به گناهکار بودن یا نبودن چاوش رو متوجه نشدم یه توضیح بدهمن رای به اعدامم رو میدم، فعلا با توجه به جمع بندی هایی که برای خودم کردم مشکوک ترین گزینه بازی برام چاوشه. رایمو میدم اگر تغییری هم لازم باشه بعدا میدم. [VOTER=چاوش][/VOTER]

صدرا ماشالا انقدر تو سایهست، یادم رفته بود بحثی باهاش داشتمراجع به @آرش
آرش حس میکنم گیر هایی که بعضا میدی صرفا انگولکی بیش نیست و فقط میای سیخ میزنی میری( به قول سید همون کاری که خودم دور قبل میکردم
) مثلا یه جا گیر به جا دادی به صدرا سر اون پست که فاز coach کردن برداشته بود و اینا...بعد با خنده تهش جمع کرد صدرا ولی جوابی از تو نیومد در حالیکه به نظرم جای کار داشت...حالا اینکه چرا جواب ندادی نمیدونم...یا مثلا تو همین بحث رامتین و هادی مشخص نیست چی میگی...یه بار میگی هادی بیگناهه بازیش...بعد میای میگی نه گناهکاره...بعد باز میگی احساسی و اینجوری بازی میکنه بیگناهه باز میای استدلال میاری برا گناهکاریش...آخرش چی شد؟ یکی به نعل یکی به میخ چرا؟
ولی با یه حرفت موافق بودم سر محمدرضامحمدرضای بیگناه همیشه تو سایه میاد تهش سر گناهکارو میبره میره
این شروع تیپیکال محمدرضا نبود به نظرم
![]()
بیشتر مشکلم با فاز کوچ کردنش «خب که چه؟» بود اما از نوع جواب دادنش حس بد گرفتم. الان باز رفتم خوندم پستای اون تیکه رو، من حرفم رو زدم صدرا هم حرفش رو زده دیگه خود بحث جای ادامه دادن نداشت.
کاملا هم واضح بود پستهام. اول گفتم سبکش برا شروع خوبه و حسم بهش بیگناهیه، بعد که دیدم داره همونجوری ادامه میده، گفتم دیگه درک نمیکنم رفتارش رو و اگه بخواد همینجوری ادامه بده احتمال گناهکاریش برام بالا میره. به هیچ وجه یکی به نعل یکی به میخ نیست این.
همینجوری که بدون استدلال و حسی و رو هوا و بدون هیچ سوال جوابی میاین اتهام میزنینآرش بازیم همیشه چجوریه؟
چاووش واسه چی ممنونی؟
امین راست میگه آرش همش سیخ میزنه میره
بزن درروئه ������������
گیرای کوچولو میده که همیشه طلبکار بشه کسی بهش مشکوک نشه ولی کور خونده

«دفاع» دقیق نبود قبول دارم، صرفا چون «سوال» نپرسیده بودم نگفتم «جواب» و حرف مهسا هم «واکنش» نبود. کلمهی دیگهای براش به ذهنم نرسید@آرش
این رو خطاب به مهسا گفتی. چرا از واژهی "دفاع" استفاده کردی؟من بهعنوان یک مخاطب که از بیرون نگاه میکنم اصلاً حس نکردم که تو اتهامی بهش وارد کرده باشی که بخواد دفاع کنه! سوال پرسیدی و خواستی حرفی که زده رو شفافسازی کنه؛ دیگه دفاع چرا؟ جو؟
![]()
شاید باید میگفتم توضیح.حست غلطه عزیزم در واقع اهمیت ندادم به حرفت چون دلیل و منطقی پشتش نبود، دقیقا مثل اون قسمت رایت که اسممو توش آوردی

ربط داره، میگم ربطشو اولا که من به هر کسی که حس کنم مشکوکه رای میدم، حالا ممکنه رای واقعی باشه ممکنه رایی باشه که غیرواقعیه و میخوام رای اکشن بسنجم. دنبال سنگین یا سبک بودن رای هم نیستم چون به نظرم گناهکارانه اس توضیح بده که چرا همچین بحثی رو مطرح کردی؟ حس میکنم میخوای نامحسوس چاوش رو بیاری تو چشم یا مثلا خبر داری چاوش چیکاره اس که در صورت گناهکار شدنش میخوای منو بندازی تو تله یا چی؟ اگه میتونستی حالتِ خوبه رو در نظر بگیری و گرفته بودی اینجا مطرحش نمیکردی کلک الان متوجه نشدم منو میشناسی و این رایم رو به خاطر اعتماد به نفس بالام در نظرمیگری یا مشیناسیو در نظر نمیگری؟
پرسیدی که پرسیدم چرا رایت جالبه. جالبه چون در مورد رامتین چندتا دلیل و شک و شبهه مطرح کردی ولی در مورد من تا جایی که یادمه فقط گفتی مرموزه چطوری واژه یا رو بین منو رامتین قرار میدی به این راحتی؟
درواقع این توطئه هایی که گفتی و سناریوهایی که چیدی واقعا قوین. یعنی حس می کنم یه ذره فرار رو به جلو کردی.
اصلا همین که میگی میخوای منو بندازی تو تله ذاتش گناهکارانه اس به نظرم. بی گناه این واژه ها به ذهنش نمیاد 
بنابراین بحثهایی که ارتباط به رای فعلیم نداشته باشن رو ادامه نمیدم این فاز. مگر اینکه بحثی باشه که منجر به رای دادنم به اون شخص بشه. در مورد رای ها تلاش می کنم بیام و یا حداقل حواسم به تاپیک هست.
خلفیم بیاد ببینم چی می گه.
خداوکیلی دوباره همون بحث دور قبل رو باید داشته باشیم؟! 

هادی

تو که با بازی من آشنایی داری هیچوقت نمیام بگم تا پست فلان خوندم بعد پست بدم دوباره برم بخونم همیشه میخونم تا تموم شه بعد میام پست میدمچرا اصلا کلا امروز هیچ پستی ندادی فقط برای رای اومدی؟ برای خوندن پستا قطعا باید وقت میزاشتی چطوری لابلای خوندن پستا نرسیدی دو خط راجع به یاسین بنویسی؟ منم رو رامتین شک داشتم و اتفاقا هم نظر (تقریبا) با آرش بودم ولی بازم با آرش دربارش دو سه تا پست حرف زدیم تا قانع شدم بهش رای بدم تازه اونم چون رای اجباریه وگرنه میتونستم تا فردا هم باهاش بحث کنم. عجیب بود حرکت، هرچقدرم بخوایم اوپن مایند باشیم خیلی سریع بود.
بعد کلا حرکتی که تو میزنی میگی من فلان قانع شدم رو نمیپسندم... تو میگی با آرش هم نظر بودی رو رامتین بعد دوتایی جفتتون یه چیزو بازگو کردین هی ازش سوال کردین که چی؟ تعداد پستا الکی بره بالا که چی؟ خب بشین ببین دیالوگو اگه چیزی بود اضافه کن مث کاری که من کردم سر هادی و رامتین...
مهسا رو چجوری ندیدی که به چاوش رای داد؟ قاعدتا اونم باید برات جالب باشه دیگه چرا نبود؟
باشه نمیگمرسیدن بخیر نمیخوای مثل آرش و هادی و رامتین با برلین هم یه چند جمله صحبت کنی و به قول خودت دیالوگ برقرار کنی، بلکه نظرت عوض شد؟ اگه میخوای در جواب اینو بگی که (حالا چون چاوش دیالوگ رو برقرار کرده من باز باید بیام همونارو تکرار کنم و حرفای بیخود بزنم؟) نگو چون من ازت میپرسم که چرا در مورد آرش و رامتین و هادی میخوای اون دیالوگها رو تکرار کنی ولی در مورد برلین نه ؟

تو پستمم اشاره دادم چیزی که گفته نشده یا به چشمم نخورده که گفته شده رو نوشتم راجع به همون بحث هادی و رامتین که میگی...حالا اگه میگی حرفام قبلا گفته شده لابد به چشمم نخورده چیکار کنم
در مورد آرش که میگی چون شکم بهش جای کار داره و صرفا شکه و درصدش قطعا پایین تره و باید دیالوگ برقرار شه یا به قول مهدی باید صبر کرد... ولی یاسین تناقضش به نظرم واضحه و جوابش از اون بدتر
یه دور به صورت کلی پستای امروزو نگاه بکن ببین به هادی بیشتر گیر داده شده یا رامتین به حرفم میرسیاتفاقا به نظرم جوی علیه هیچ کدومشون راه نیفتاده همون قدر که به هادی گیر داده شده به رامتینم داده شده، چطوری تصمیم گرفتی که اون از این بیشتره؟
با تیکه حرف آخرت موافقم کاملا هم نظر با منی...دقیقا سر همین هم امروز به یاسین رای دادم که شکم روش از بقیه بیشتره حتی نسبت به هادی و رامتین ( چون جای بحث دارن اینا) ولی بحث یکی به میخ یکی به نعل زدن آرش رو متوجه نشدی...میگم آرش مثلا میاد میگه هادی حس میکنم بیگناهه بعد تو همون پست میاد دلایل گناهکاریشو میگه...یا باز میاد میگه گناهکاره ولی حس میکنم بیگناهه...نمیدونم متوجه شدی یا نهبا این تیکه که آرش یکی به نعل میزنه و یکی به میخ هم موافق نیستم! به نظر من تو این بحث هر دو تای رامتین و هادی جای سوال و جواب دارن از طرف بقیه! اینکه چرا بعضیا فقط به یکیشون گیر دادن و اون دیگری براشون شهره جای بسی تعجب داره!
درسته حرفتاینکه چرا بعضیا فقط به یکیشون گیر دادن و اون دیگری براشون شهره جای بسی تعجب داره!
یکی از افرادی که تو داستان هادی و رامتین طرف یکیو تقریبا گرفت و گفت حس میکنه هادی بیگناهه و رامتین گناهکار تره براش مهدی بود...چطوری حرکت برات تعجب برانگیزه ولی مهدی ای که حرکتو کرده نه؟اتفاقا اگه خر کیف نمیشی تا اینجای بازی حس منفی بهت ندارم در مورد اینکه واکنشی به حرفت نشون ندادم هم باید بگم که صرفا حستو بیان کردی دلیل ندیدم پشتش. حس کن من مرموزم
یه سری جاها حرفت تایید میشه یه سری جاها نه...مثلا اینکه میگی از قانون 2 رای تو دفاعیه میشه سو استفاده کرد درسته کاملا و خودم تو ذهنم بود فعلا رایم رو از یاسین بردارم به مشکوک بعدیم که رامتینه بدم تا فردا اگه عمری بود به حساب یاسین و فری رسیدگی بشه...این حرفت درستهبه طور کلی حرفت درسته ولی اون برا زمانی بود که ۲ نفر نمی رفتن رای گیری، با قانون ۲ نفر کاملا میشه از رای ها سواستفاده کرد. ضمن اینکه نظر من اینه که علاوه برکسی که بیشترین شک رو بهش داری، باید به افرادی توجه کنی که در صورت اعدامشون یه چیزایی مشخص میشه. نمیگم x یا y. ولی تو خودت نصف پستت راجع به هادی و رامتین بوده و میگی به هردو مشکوکی، باید دنباله همون بحث رو بگیری به نظرم. ساده بگم، نتیجه اون بحث به نظرم بیشتر به نفع بی گناهاس تا اینکه یهو بیای یه رای به یاسین بدی.
در مورد تناقض یاسین هم، تو پست رای چاوش می خواستم یه چیزی بگم ولی ترجیح دادم صبر کنم تا خود یاسین ببینم چی جواب می ده. منتهی چون تو هم پرسیدی دیگه بگم ولی مهم اینه خود یاسین چی بگه. من مثلا پیش خودم فکر کردم شاید یاسین تو پیش فرض ذهنیش می دونسته که چاوش برای نقش گرفتن نیازی به پست دادن نداره مثل بقیه. اما خب نمی دونم، نمی خوام چشمام رو ببندم. من حرفم اینه که اگه درست هم باشه این قضیه و چاوش هم راست بگه، اول اینکه یهو باعث نمیشه نتیجه بگیری یاسین گناهکاره، دوما به عنوان فردی که باهاش مکالمه نداشتی باید صبر کنی خودش بیاد پست بده به نظرم. وگرنه رایت کاملا جای موج سواری داره اونم با این قوانین که ۲ نفر می رن اعدام. ۲ نفر که برن اونجا هر بازی ای میشه دربیارن تیمای گناهکاری. چرا به رای چاوش گیر نمیدم؟ چون هم مکالمه داشته باهاش، هم رای اوله. قطعا هم یه نیتی داره از رایش. ولی نوع رای تو و اقناع یهوییت رو نپسندیدم حقیقتش.

چاوش میگه تناقض داره حرفات که درستم میگه به نظرم و این یاسین رو مشکوک میکنه منتها ری اکشنه که شدت میده به شک...میگه نه تناقض نیست بدون هیچ توضیحی...تو پست اولم هم اشاره دادم به ری اکشنه...که یا پذیرفته و چیزی نمیتونه اضافه تر بگه و میگه خیر تناقض نیست...یا اینکه کلا کلمه ی تناقض بد براش تعریف شده
تو که با بازی من آشنایی داری هیچوقت نمیام بگم تا پست فلان خوندم بعد پست بدم دوباره برم بخونم همیشه میخونم تا تموم شه بعد میام پست میدمچرا اصلا کلا امروز هیچ پستی ندادی فقط برای رای اومدی؟ برای خوندن پستا قطعا باید وقت میزاشتی چطوری لابلای خوندن پستا نرسیدی دو خط راجع به یاسین بنویسی؟ منم رو رامتین شک داشتم و اتفاقا هم نظر (تقریبا) با آرش بودم ولی بازم با آرش دربارش دو سه تا پست حرف زدیم تا قانع شدم بهش رای بدم تازه اونم چون رای اجباریه وگرنه میتونستم تا فردا هم باهاش بحث کنم. عجیب بود حرکت، هرچقدرم بخوایم اوپن مایند باشیم خیلی سریع بود.
بعد کلا حرکتی که تو میزنی میگی من فلان قانع شدم رو نمیپسندم... تو میگی با آرش هم نظر بودی رو رامتین بعد دوتایی جفتتون یه چیزو بازگو کردین هی ازش سوال کردین که چی؟ تعداد پستا الکی بره بالا که چی؟ خب بشین ببین دیالوگو اگه چیزی بود اضافه کن مث کاری که من کردم سر هادی و رامتین...
مهسا رو چجوری ندیدی که به چاوش رای داد؟ قاعدتا اونم باید برات جالب باشه دیگه چرا نبود؟
باشه نمیگمرسیدن بخیر نمیخوای مثل آرش و هادی و رامتین با برلین هم یه چند جمله صحبت کنی و به قول خودت دیالوگ برقرار کنی، بلکه نظرت عوض شد؟ اگه میخوای در جواب اینو بگی که (حالا چون چاوش دیالوگ رو برقرار کرده من باز باید بیام همونارو تکرار کنم و حرفای بیخود بزنم؟) نگو چون من ازت میپرسم که چرا در مورد آرش و رامتین و هادی میخوای اون دیالوگها رو تکرار کنی ولی در مورد برلین نه ؟

تو پستمم اشاره دادم چیزی که گفته نشده یا به چشمم نخورده که گفته شده رو نوشتم راجع به همون بحث هادی و رامتین که میگی...حالا اگه میگی حرفام قبلا گفته شده لابد به چشمم نخورده چیکار کنم
در مورد آرش که میگی چون شکم بهش جای کار داره و صرفا شکه و درصدش قطعا پایین تره و باید دیالوگ برقرار شه یا به قول مهدی باید صبر کرد... ولی یاسین تناقضش به نظرم واضحه و جوابش از اون بدتر
یه دور به صورت کلی پستای امروزو نگاه بکن ببین به هادی بیشتر گیر داده شده یا رامتین به حرفم میرسیاتفاقا به نظرم جوی علیه هیچ کدومشون راه نیفتاده همون قدر که به هادی گیر داده شده به رامتینم داده شده، چطوری تصمیم گرفتی که اون از این بیشتره؟
با تیکه حرف آخرت موافقم کاملا هم نظر با منی...دقیقا سر همین هم امروز به یاسین رای دادم که شکم روش از بقیه بیشتره حتی نسبت به هادی و رامتین ( چون جای بحث دارن اینا) ولی بحث یکی به میخ یکی به نعل زدن آرش رو متوجه نشدی...میگم آرش مثلا میاد میگه هادی حس میکنم بیگناهه بعد تو همون پست میاد دلایل گناهکاریشو میگه...یا باز میاد میگه گناهکاره ولی حس میکنم بیگناهه...نمیدونم متوجه شدی یا نهبا این تیکه که آرش یکی به نعل میزنه و یکی به میخ هم موافق نیستم! به نظر من تو این بحث هر دو تای رامتین و هادی جای سوال و جواب دارن از طرف بقیه! اینکه چرا بعضیا فقط به یکیشون گیر دادن و اون دیگری براشون شهره جای بسی تعجب داره!
درسته حرفتاینکه چرا بعضیا فقط به یکیشون گیر دادن و اون دیگری براشون شهره جای بسی تعجب داره!
یکی از افرادی که تو داستان هادی و رامتین طرف یکیو تقریبا گرفت و گفت حس میکنه هادی بیگناهه و رامتین گناهکار تره براش مهدی بود...چطوری حرکت برات تعجب برانگیزه ولی مهدی ای که حرکتو کرده نه؟اتفاقا اگه خر کیف نمیشی تا اینجای بازی حس منفی بهت ندارم در مورد اینکه واکنشی به حرفت نشون ندادم هم باید بگم که صرفا حستو بیان کردی دلیل ندیدم پشتش. حس کن من مرموزم
یه سری جاها حرفت تایید میشه یه سری جاها نه...مثلا اینکه میگی از قانون 2 رای تو دفاعیه میشه سو استفاده کرد درسته کاملا و خودم تو ذهنم بود فعلا رایم رو از یاسین بردارم به مشکوک بعدیم که رامتینه بدم تا فردا اگه عمری بود به حساب یاسین و فری رسیدگی بشه...این حرفت درستهبه طور کلی حرفت درسته ولی اون برا زمانی بود که ۲ نفر نمی رفتن رای گیری، با قانون ۲ نفر کاملا میشه از رای ها سواستفاده کرد. ضمن اینکه نظر من اینه که علاوه برکسی که بیشترین شک رو بهش داری، باید به افرادی توجه کنی که در صورت اعدامشون یه چیزایی مشخص میشه. نمیگم x یا y. ولی تو خودت نصف پستت راجع به هادی و رامتین بوده و میگی به هردو مشکوکی، باید دنباله همون بحث رو بگیری به نظرم. ساده بگم، نتیجه اون بحث به نظرم بیشتر به نفع بی گناهاس تا اینکه یهو بیای یه رای به یاسین بدی.
در مورد تناقض یاسین هم، تو پست رای چاوش می خواستم یه چیزی بگم ولی ترجیح دادم صبر کنم تا خود یاسین ببینم چی جواب می ده. منتهی چون تو هم پرسیدی دیگه بگم ولی مهم اینه خود یاسین چی بگه. من مثلا پیش خودم فکر کردم شاید یاسین تو پیش فرض ذهنیش می دونسته که چاوش برای نقش گرفتن نیازی به پست دادن نداره مثل بقیه. اما خب نمی دونم، نمی خوام چشمام رو ببندم. من حرفم اینه که اگه درست هم باشه این قضیه و چاوش هم راست بگه، اول اینکه یهو باعث نمیشه نتیجه بگیری یاسین گناهکاره، دوما به عنوان فردی که باهاش مکالمه نداشتی باید صبر کنی خودش بیاد پست بده به نظرم. وگرنه رایت کاملا جای موج سواری داره اونم با این قوانین که ۲ نفر می رن اعدام. ۲ نفر که برن اونجا هر بازی ای میشه دربیارن تیمای گناهکاری. چرا به رای چاوش گیر نمیدم؟ چون هم مکالمه داشته باهاش، هم رای اوله. قطعا هم یه نیتی داره از رایش. ولی نوع رای تو و اقناع یهوییت رو نپسندیدم حقیقتش.

چاوش میگه تناقض داره حرفات که درستم میگه به نظرم و این یاسین رو مشکوک میکنه منتها ری اکشنه که شدت میده به شک...میگه نه تناقض نیست بدون هیچ توضیحی...تو پست اولم هم اشاره دادم به ری اکشنه...که یا پذیرفته و چیزی نمیتونه اضافه تر بگه و میگه خیر تناقض نیست...یا اینکه کلا کلمه ی تناقض بد براش تعریف شده
@چاوشبذا خب دقیق بشکافم تناقض چیه
مگر تو نمیگی که هادی اون پستش پست اولش بوده و هنوز نقشش رو نمیدونسته، هوم؟ اگر اینطوره، منم اون پست رای م پست اولم بوده و هنوز نقشم رو نمیدونستم، چطوری از پست یکی که نقشش رو نمیدونسته حس منفی میگیری؟ اوکی؟
من با توجه به رای بیخود دادنت حس منفی گرفتم داری یه چیز بیخودی رو ربط میدی به من چه الکی هم جو داری میدی 

من امروز کلا سرکار بودم بزار حالا شروع کنم بعد بیا دلیل بیارمن رای م یاسینه (برلین)، چون جدای گیر تناقض دارش به پست اولم، این جواب مهربانانهش هم با توجه به شناختم بعید بود ازش و وقتی بیگناهه خیلی پیگیر تره، کاملا حس پا پس کشیدن داشتم
دلیلت خیلی بیخود بود الان با این رای بیخودت قشنگ درصد گناهکاریت برام رفت بالا، من در مورد تو هیچ وقت اشتباه نمیکنم دور قبل هم فقط من قاطعانه گفتم گناهکاری و بودی @خلفیدر مورد یاسین هم من واقعا تعجب کردم از جوابی که به چاوش داد...چاوش داره تناقضش رو میگه ولی یاسین میگه خیر تناقض نبوده یا دیده سوتی داده نمیدونه چیکار کنه یا کلا تناقض براش تعریف نشده وگرنه کاملا مصداق بارز تناقض بود واقعا
میخوای اسکی بری از چاوش و بری پشتش چرا دیگه دلیل بیخود میاری !!! این تنقاضی که که با چاوش موافقی چطوری فهمیدی من گناهکارم ؟!!! واقعا چطوری ربطش دادی ؟!! : ))استدلال ها قوی نبوده ولی برای چاوش قوی بوده که رای دادی به من ؟!! جالب شد ، یه بی گناه الکی رای نمیده !!! رای ات قشنگ کشکی بوده.ا اینجای بحث که گفتم اونقد دلایل و استدلال ها قوی نیست برای رای دادن ولی جایی واقعا مشکوک میشم به قصه که دو طرف قضیه مشکوک هستن
اون تناقضی که چاوش مطرح کرده تو پست اول و فاز ابتدايی هیچ ربطی به گناهکاری من نداره قشنگ الیک ربطش دادن :)) خلفی هم که قشنگ اسکی رفته ، توضیح دادم در جواب هاشون لطفا قشنگ بخون.در مورد یاسین هم من واقعا تعجب کردم از جوابی که به چاوش داد...چاوش داره تناقضش رو میگه ولی یاسین میگه خیر تناقض نبوده یا دیده سوتی داده نمیدونه چیکار کنه یا کلا تناقض براش تعریف نشده وگرنه کاملا مصداق بارز تناقض بود واقعا
با درصد بالایی یاسین برام گناهکاره"
با پستای بعد از ظهر حس کردم تو کافه نشستیم و مافیای حضوری 
سبک بازیت یادم نمیاد ولی تو این سالا بجز 1 نفر ندیدم بیگناهی که همینجوری رگ بزاره و تو فاز اول 95 درصد گناهکار بدونه یکیو و تو فاز دوم قطعی بشه که حتی با گفته گاد هم برابری نکنه این موضوع
تا اینجای بازی خیلی یاد اون دور شایان افتادم و هادی که یه لول بالاتر از شایان داره بازی میکنه ولی ازونطرفم اون بحث انتحاری بودن هم مطرحه که قلقلکم میده خصوصا با پست اخرش 
این چی بوود لامصب تایم پستتم یه جوری نبود که ده دیقه مونده به اتمام فاز بیای بنویسی و مچبورا رای به اعدام بدی
5 ساعت قبل فاز اومدی با نیم خط رای به اعدام دادی اونم دومیشو که طرفو میبره تو دفاع! اصلااا قابل قبول نیست ...تازه تو اینجور موارد معمولا ادم میگه من نرسیدم مثلا فازو بخونم رایو میدم بعدا صحبت میکنم دربارش ، تو کبل اینم نبودی زرتی با نیم خط و پست چاوش رای دومو دادی! منتظرتم قهرمان 

رای دادی آره ولی رویکردت خیلی ملو بود و خیلی کول برخورد کردی در ادامه ، نمیگم احساسی و بی کله باید میرفتی تو دلش و جو میدادی و فلان ها! ولی نمیدونم ازون دو موردی که در موردت گفتم، کفه ترازو داره یه نمه به سمت گناهکار کلفت بودنت میره
ولی موج سواری روش توسط خلفی جالب نبود من رای اولیه ام خلفیه امروز. تا ببینم چی میشه چون واقعا از بین هادی و رامتین موندم احتمالات زیادی تو ذهنم شناوره 
با همین جملات ماسمالیزیشن دو دور قبلی که منم بودم دهن مارو سرویس کرد. اتفاقا خیلی مارمولکه این خلفی.تو واقفی به اینکه روز اول قبل پست کسی نقشش رو نگرفته بوده...اینو سر هادی میگی و میگی نقشش رو نمیدونسته ولی از همون پست قبل از گرفتن نقش حس منفی مثبت میگیری واسه چاوش@خلفی
دقیقا از کجای جواب تعجب کردی ؟!! سوتی چی ، چی زدی باز ؟ میخوای اسکی بری از چاوش و بری پشتش چرا دیگه دلیل بیخود میاری !!! این تنقاضی که که با چاوش موافقی چطوری فهمیدی من گناهکارم ؟!!! واقعا چطوری ربطش دادی ؟!! : ))
خب این چیه دقیقا؟ اینجا آدم شک میکنه میگه اوکی
مثل همین جوابی که الان به من میدی..باز چی زدی و چرت میگی و اینا
بعد میای در جواب اینکه چاوش گفته تناقض داری صرفا میگی "خیر
" بدون هیچ چیزی کم و زیاد
این به من اینو میرسونه که تو جوابی نداری بدی بهش و قبول کردی این تناقض رو و با توجه به اینکه گناهکاری نمیخوای قبول کنی تناقض رو وگرنه صادقانه میومدی حداقل میپذیرفتی مثل اون دور رویین تن من که صادقانه هرچی گفتم بیگناهی بود سوتیم هیچکی قبول نکرد
امروزم روز افتضاحی بود که بالاخره تموم شد. گاد گفت رای ندم گادکشم و تمام تلاشم رو می کنم بخونم همه پیامارو بعد رای بدم. از دوستانی که تو این چند روز وقت گذاشتن کامل واسه بازی عذر می خوام که نبودم. میام الان برم بخونم یکم@ندا
اما چی شد که با دو پست کوتاه و خلاصه اومدی گفتی آرش بزن در روئه هست . رای هم بهش دادی. کاملا حسی و سریع. دقیقا همین کارو خلفی هم کرد بهش ایراد وارد شد ولی به ندا نه. تازه یکی دو نفر هم ماسمالی کردن. فکر کنم یکیش استاد گرامی پویا بود که معین هم بهش اشاره کرد. خانم ندا یه توضیح سفت و سخت بده در مورد این موضوع چون رایی که دادی هیچ کمکی به شهر نمیکنه. الان نفرات دیگه ای هستن که دو روزه داره راجع بهشون بحث میشه و شما هیچ نظری نداشتی و صرفا اومدی یه پست گادکش نشو دادی!
.