جدیدترین‌ها

بازی دور هفتم مافیا | Unfinished

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کاربلد مافیا
پسندها
0
رای به اعدام : هادی

کاربلد مافیا
پسندها
130
رای به اعدام باطل: چاوش
[VOTER=برلین][/VOTER]

کارکشته مافیا
پسندها
170
@ندا خانوم
چاووش واسه چی ممنونی؟

چاوش هستم :دی به خاطر گیر رندوم داده شده که با خنده سر می‌بره :)) البته این با خنده سر بریدن تعریف هم حساب می‌شه :))

===

@مهسا خانوم

من رای به اعدامم رو میدم، فعلا با توجه به جمع بندی هایی که برای خودم کردم مشکوک ترین گزینه بازی برام چاوشه. رایمو میدم اگر تغییری هم لازم باشه بعدا میدم. [VOTER=چاوش][/VOTER]

چی شد یهو رای به من شد؟ یعنی خب مشکوک بودنم رو با توجه به موافقتتون با حرفای هادی می‌فهمم، ولی خب همون هادی هم بیشتر سمت رامتین بود تا من. می‌شه دقیق‌تر بدونم چی شد بین من و رامتین، من انتخاب شدم برای رای؟ :دی

====
@رضا

@چاوش و خلفی
ببخشید می‌دونم پست دادید و نوشتید ولی می‌شه یک‌بار به‌طور مختصر جمع‌بندی کنید که چطور شد به یاسین رأی دادید؟ من چهار پنج صفحه رو دارم می‌خونم و میام جلو و بحث‌های زیادی رو دارم تو ذهنم هندل می‌کنم به‌خاطر همین یکم گیج شدم.
ضمن این‌که بیانات مهدی درباره‌ی رأی خلفی رو قبول دارم و منطقیه. عجیبه این حرکت ولی به‌هرحال مثل دور قبل جا داره ذکر کنم که طرف حساب‌مون خلفیه.

از سمت من، پستی که یاسین داده تناقض داشته و جوابش هم به نظرم جواب عقب نشینانه‌ای بود که شبیه یاسین بی‌گناه نیست. بین افرا حاضر به یاسین از همه مشکوک‌ترم من و با رای دادنم هم می‌خوام بیشتر بیاد تو بازی و تو سایه نمونه تا اطلاعات بیشتر گرفته بشه.

===
@یاسین

این حس منفی در اول فاز فقط یه حس که از اون حس های خودمه و فکر نکنم مشکلی داشته باشه یعنی انقدر ترسیدی که بیام روت و ولت نکنم؟!!

ترس چیه یاسین جان :)) من تناقض واضح تو پستت دیدم و مطرح کردم، حالا اینکه نمی‌خوای بپذیری تناقض بوده هم جالبه :دی

===

@مهسا خانوم
اتفاقا اینم بحث نبوده که دیدی. چاوش تنها کسیه که تقریبا هر چی گفتم بهش یه چیزی گفته در جوابم و جواب خوبم داده اتفاقا در اکثر موارد و یه ایراداتی هم بعضی جاها بهم وارد کرده ولی دنباشو نگرفته زیاد. شاید اونم مثل تو گوشه ذهنش نگه داشته میگم شاید اگه اجباری نبود رای نمیدادم.فعلا میخوام ببینم چی پیش میاد
چه بحثی بوده که ادامه ندادم؟ :دی

===

در مورد خلفی، من رای ش اونقد واسم عجیب نیس اصلا. دیده من حرفی که زدم درسته و یه تناقض نسبتا آشکار گرفته شده و جواب یاسین هم دیده و یهو «یافتم یافتم» گویان ذوق کرده و رای داده :)) :دی خیلی رای گناهکاری نیس به نظرم، اتفاقا رای بی‌گناه مکتشف هست. اما تغییر رای ش رو دوس نداشتم، مخصوصا این تیکه حرفش رو:

مهدی درست میگه من فعلا رایم رو از رو یاسین بر میدارم تا سو استفاده نشه فاز بعدی اگه عمری بود کار دارم با یاسین و وکیلش فری

چه سو استفاده‌ای از رای ت به یاسین ممکنه بشه اگه واقعا یاسین به نظرت به احتمال زیادی گناهکاره؟ ببین سو استفاده برای وقتی هستش که فک می‌کنی یه نفر اونقد گناهکار نیس و می‌ترسی با رای ت یهو اون بیاد تو ۲ نفر آخر و تیم طرف مقابل رای هاش رو برگردونه و اون شخص اعدام شه. وقتی که الان اون یکی گزینه رای دادن ت رامتین هست که already رای‌هاش زیاده، اتفاقا رای ندادن ت به یاسین جا رو برای سو استفاده باز می‌کنه، چون جای یاسین یه نفر دیگه به عنوان نفر دوم می‌ره برای اعدام. پس تعویض رای ت به یاسین اتفاقا برای سو استفاده بدترم هست. اوکی؟ :دی

ضمن اینکه، این فازای اول هم خیلی سو استفاده از رای اونقد رخ نمی‌ده، تیم گناهکاری نمی‌یاد اونقد تابلو بازی در بیاره برای نجات یه نفرش (مگه نقش مهمی داشته باشه)، خطاب به مهدی :دی ولی می‌فهمم چی تو ذهنت بوده و اوکیه واسم.

سر این مورد بالا، من خیلی به خلفی مشکوکم برای فاز بعدی :دی

====

@محمدرضا

می‌تونی تناقضاتی که از هادی تو ذهنت هست رو یه کم بشکافی؟

کارآموز مافیا
پسندها
0
خب باتوجه به آمار رای، من ترجیح میدم به رامتین رای بدم چون بین هادی و رامتین احتمال گناهکاریه رامتین برای من بیشتره،
هرچند من دلم میخواست بیشتر گزینه هایی مثل ندا و پویا بررسی بشه ولی کسی توجه نکرد به این دو و از طرف دیگه، اگه من تنها رای بدم، اتفاق خاصی با رای من نمیوفته.
برای همین چون دلم میخواد رایی که میدم تاثیر گذار باشه، از بین اسامی ای که بهشون رای دادین، من رامتین رو انتخاب میکنم

رای به اعدام: رامتین

کارکشته مافیا
پسندها
170

God

Administrator
گاد
پسندها
961
آرا تا این لحظه

برلین: چاوش، مهسا
چاوش: برلین
آرش: ندا
رامتین: فری، آرش، مهدی، خلفی، محمد، هادی، معین
هادی: رامتین، رضا، محمدرضا
خلفی: عرفان

تا اینجا 15 نفر رای دادن و 5 نفر دیگه اگر رای ندن، امانشون سوخت میشه. فرصت رای دادن تا 23:30 برای مرحله اول

با این نتایج رامتین و هادی میرن دفاع. و تو مرحله دوم اونایی که باید به غیر از دو نفر داخل دفاعیه رای دادن آراشون رو باید تغییر بدن، وگرنه رای نداده محسوب میشن. و 50 درصد + 1 رای از رای داده ها محسوب میشه.

Thomas Shelby
پسندها
648
خب من بهترین کاری که به ذهنم رسید در این زمان کم میشه انجام بدم رو انجام دادم. رفتم پست هایی که افراد توش رای داده بودنُ خوندم. چون وقت کمه راجع به همه نظر نمیدم و راجع به گزینه خودم فقط حرف می زنم. اگه بی گناه هستید به چیزی که میگم دقت کنید اگه نه که هر کاری خواستین بکنید.

گزینه من امین خلفی هست. تیپیکال خلفی گناهکار بود این نوع رای دادنش. و مهم تر از اون جمله ای که بعدش میگه: به هر دوی رامتین و هادی مشکوکه، ولی رامتین بیشتر. یعنی هرکدوم اینا اگه نزدیک اعدام بودن که خیلی طبیعی هست با توجه به روند بازی، بهشون رای بده در محاکمه 2 نفره و بگه من قبلا گفته بودم مشکوکم و بر این اساس رای دادم. تیپیکال عمل گناهکاری و تیپیکال خلفی ِ گناهکار هست این.

روی استدلال چاوش هم اومده موج سواری کرده و لابد پیش خودش فکر می کنه که من بر اساس استدلال رای دادم و ولی پویا هیچ استدلالی نکرد فقط حس گفت. برو تو گونی سیرابی.:دی

بعد هم رایشُ عوض کرده و ادامه موج سواری. من نمیگم برلین (یاسین) گناهکاره یا نه. ولی دوری یادمه که یاسین در فوتی استدلال اشتباهی کرد و من بهش گیر اساسی دادم و هیچ قبول نمی کرد. تهش بی گناه بود. این حالت هم ممکنه. بنابراین چیزی که تو بهش میگی استدلال آقای خلفی، سوراخ داره. بر اساس این نوع استدلال ها میشه به همه رای من. همه.

سعی هم کرده خودشُ خونسرد نشون بده. فعلا 70 به 30 به سمت گناهکاریش هستم و رای میدم بهش.

[VOTER]

رای به اعدام: خلفی [/VOTER]

بقیه هم سرسری دیدم یه چیزایی گفتین. فردا جواب میدم. فقط در مورد آرش و برلین و یاسین، تو پرانتز الان نوشتم یاسین که یکی از فرضیاتی که در ذهنم بود حل بشه، و از این به بعد میگم یاسین.

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
Thomas Shelby
پسندها
648
آرا تا این لحظه

برلین: چاوش، مهسا
چاوش: برلین
آرش: ندا
رامتین: فری، آرش، مهدی، خلفی، محمد، هادی، معین
هادی: رامتین، رضا، محمدرضا
خلفی: عرفان

تا اینجا 15 نفر رای دادن و 5 نفر دیگه اگر رای ندن، امانشون سوخت میشه. فرصت رای دادن تا 23:30 برای مرحله اول

با این نتایج رامتین و هادی میرن دفاع. و تو مرحله دوم اونایی که باید به غیر از دو نفر داخل دفاعیه رای دادن آراشون رو باید تغییر بدن، وگرنه رای نداده محسوب میشن. و 50 درصد + 1 رای از رای داده ها محسوب میشه.

تو اینا، برلین فعلا نظری ندارم. 50.50
چاوش فعلا 55.45 بیگناه.
آرش نظری ندارم. 50.50
هادی 65.35 بیگناه. به نظرم یه گناهکار اینقدر وسط نیست از اول. ولی خب احتمال همه چی هست. بنابراین قطعی نمی تونم بگم.
رامتین فعلا برام 50.50 هست ولی اونم حس می کنم اگه گناهکار بود یه جور دیگه ای بازی می کرد.

از همینا به نتیجه می رسم که گناهکارا دارن خوب آرا رو هدایت می کنن. شهروندا دقت کنید در رای نهایی.

تازه‌وارد
پسندها
5
من طبق پستی که دادم ترجیحم اینه که از بین هادی و رامتین یه نفر بره بیرون تا شاید از این طریق بشه یه کم تکلیفمونو مشخص کنیم.

Thomas Shelby
پسندها
648
کلا هر دو نفری که برن برای دفاع، من اول تمام فرضیاتمُ کنار میذارم و فقط به دفاعیه نظر میدم. بعد با فرض های قبلیم جمعش می کنم و نظر نهاییُ میدم.
کسی که بیگناه هست اگه رفت محاکمه، با آرامش پست بده. حس ـش در پست منعکس میشه و من لحاظ می کنم حتما. خلاصه اگه بیگناه هستید می تونید رو رای من برای نجات حساب کنید. گناهکار هستید که گاد لعنتتون کنه.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
آرا نهایی اولیه

برلین (2 رای): چاوش، مهسا
چاوش (1 رای) : برلین
آرش (1 رای): ندا
رامتین (8 رای): فری، آرش، مهدی، خلفی، محمد، هادی، معین، سعید
هادی (3 رای): رامتین، رضا، محمدرضا
خلفی(2 رای ): عرفان، پویا

تا اینجا 17 نفر رای دادن و 3 نفر دیگه اگر رای ندن و امانشون سوخت میشه.

با این نتایج رامتین و هادی میرن دفاع. دفاعیه خودشون رو23:45ارسال کنند، کسانی که به هر کس جز این دو نفر رای دادن باید رایشون رو عوض کنند وگرنه بدون رای محسوب میشن. بقیه مخیر اند یه بار رایشون رو عوض کنند.

تاپیک راس 23:45 برای رای گیری مجدد باز میشه. راس 00:00 هم بسته میشه.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
دفاعیه هادی:

شرایط پست دادن ندارم

دفاعی هم ندارم .
رامتین بره بیرون فردا تکلیف من مشخص میشه :دی .

دفاعیه رامتین:

سلام دوستان
من همه حرفا رو زدم
فقط چند تا نکته بگم
سر یه اتهام الکی و عصبانیت من یهو جو رو من اومد و آرش هم توی آتیش دمید

اتهاما که انقدر مسخره است که تکرار دفاعم هم بیخوده. یکی میگه چرا عصبی شدی، یکی میگه چرا آروم شدی :)) یکی میگه چرا از چاوش دفاع کردی :دی
کلا خیلی باحاله

چیزی که برا من جالبه اینه که تقریبا همه قبول دارن هادی خیلی مسخره اتهام زد، واکنش من غیر طبیعی نبود و اکثرا هم به هادی گیر دادن، ولی آخرش یهو خودجوش جو اومد روی من و خیلیا به من رای دادن حتی اونایی که قبول داشتن
یه سوال. قبول دارین رای دادن از روی جوی که درست شده اکثرا نتایج بدی داشته؟ خیلی رای ها همینطوری داده شد
و یه نکته دیگه. جو روی من انقدر شدید نبود که اعدامم قطعی باشه، ولی تقریبا هیچکی تلاش نکرد جو رو از روی من برداره. عاقلان را اشارتی کافی است.
دیگه خودتون میدونین

چون دفاع اول بود، 5 دقیقه زمان رو تمدید کردم تا آشنا بشن بچه ها، ولی دفاعیه از این به بعد 11:45 دست من نباشه بدون دفاعیه تاپیک باز میشه.

توضیح نحوه اعدام: از بین 17 نفر، 11 نفر به هادی و رامتین رای دادن که می تونند رایشون رو عوض کنند یا نکنند. بقیه 6 نفری که به سایرین رای دادن، موظف اند به یکی از این دو نفر رای بدن، اپر ندن جزو رای نداده ها به حساب میان. و امان رای ندادنشون میسوزه.

هر کس یک بار می تونه رایشو عوض کنه و بیشتر محسوب نمیشه، بدون توضیح فقط رای بدید تا ساعت 00:00

هر کسی که اکثریت آرای اخذ شده در مرحله دوم یعنی 50 درصد + 1 رای رو بیاره اعدام میشه.

کاربلد مافیا
پسندها
130
نمیشه رای داد چرا؟ میگه طول نوشته شما کوتاه است

ویرایش گاد: به یه جمله زیرش دوباره سعی کنید

God

Administrator
گاد
پسندها
961
چاوش، مهسا، برلین، ندا، عرفان و پویا باید رایشون رو عوض کنند. وگرنه موقعیت رای ندادنتون سوخت میشه.

چون بار اوله، تاکید کردم اشتباه نکنید.

اگرم مشکلی در رای دادن دارید فعلا دستی رای بنویسید.

کاربلد مافیا
پسندها
130
نمیشه رای داد چرا؟ میگه طول نوشته شما کوتاه است

ویرایش گاد: به یه جمله زیرش دوباره سعی کنید

[VOTER=هادی][/VOTER] هادی

کارکشته مافیا
پسندها
112
رای به اعدام باطل: خلفی

رای به اعدام: هادی

کاربلد مافیا
پسندها
63
رای به اعدام باطل: چاوش

[VOTER=رامتین][/VOTER]

Thomas Shelby
پسندها
648

رای

God

Administrator
گاد
پسندها
961
رامتین (10 رای): فری، آرش، مهدی، خلفی، محمد، هادی، معین، سعید، برلین، پویا
هادی (5 رای): رامتین، رضا، محمدرضا، عرفان، مهسا

15 نفر رای دادن رامتین بیشترین رای رو آورد، اما هیئت منصفه شهر رای به خروج هادی داد.

هادی اعدام میشه، بیگناه و راهب بود.

5 نفر دیگه که اسامیشون اعلام میشه سهمیه عدم رای دادنشون از بین رفت و از فاز بعد رای ندن، گادکش میشن

نقش دار ها تا ساعت 00:30 نقش هاشون رو ارسال کنند.

توضیح: هیئت منصفه شهر متشکل از شهردار و سناتور هست :دی موفق باشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین