@ندا خانوم
چاوش هستم

به خاطر گیر رندوم داده شده که با خنده سر میبره

البته این با خنده سر بریدن تعریف هم حساب میشه
===
@مهسا خانوم
من رای به اعدامم رو میدم، فعلا با توجه به جمع بندی هایی که برای خودم کردم مشکوک ترین گزینه بازی برام چاوشه. رایمو میدم اگر تغییری هم لازم باشه بعدا میدم. [VOTER=چاوش][/VOTER]
چی شد یهو رای به من شد؟ یعنی خب مشکوک بودنم رو با توجه به موافقتتون با حرفای هادی میفهمم، ولی خب همون هادی هم بیشتر سمت رامتین بود تا من. میشه دقیقتر بدونم چی شد بین من و رامتین، من انتخاب شدم برای رای؟
====
@رضا
@چاوش و خلفی
ببخشید میدونم پست دادید و نوشتید ولی میشه یکبار بهطور مختصر جمعبندی کنید که چطور شد به یاسین رأی دادید؟ من چهار پنج صفحه رو دارم میخونم و میام جلو و بحثهای زیادی رو دارم تو ذهنم هندل میکنم بهخاطر همین یکم گیج شدم.
ضمن اینکه بیانات مهدی دربارهی رأی خلفی رو قبول دارم و منطقیه. عجیبه این حرکت ولی بههرحال مثل دور قبل جا داره ذکر کنم که طرف حسابمون خلفیه.
از سمت من، پستی که یاسین داده تناقض داشته و جوابش هم به نظرم جواب عقب نشینانهای بود که شبیه یاسین بیگناه نیست. بین افرا حاضر به یاسین از همه مشکوکترم من و با رای دادنم هم میخوام بیشتر بیاد تو بازی و تو سایه نمونه تا اطلاعات بیشتر گرفته بشه.
===
@یاسین
این حس منفی در اول فاز فقط یه حس که از اون حس های خودمه و فکر نکنم مشکلی داشته باشه یعنی انقدر ترسیدی که بیام روت و ولت نکنم؟!!
ترس چیه یاسین جان

من تناقض واضح تو پستت دیدم و مطرح کردم، حالا اینکه نمیخوای بپذیری تناقض بوده هم جالبه
===
@مهسا خانوم
اتفاقا اینم بحث نبوده که دیدی. چاوش تنها کسیه که تقریبا هر چی گفتم بهش یه چیزی گفته در جوابم و جواب خوبم داده اتفاقا در اکثر موارد و یه ایراداتی هم بعضی جاها بهم وارد کرده ولی دنباشو نگرفته زیاد. شاید اونم مثل تو گوشه ذهنش نگه داشته میگم شاید اگه اجباری نبود رای نمیدادم.فعلا میخوام ببینم چی پیش میاد
چه بحثی بوده که ادامه ندادم؟
===
در مورد خلفی، من رای ش اونقد واسم عجیب نیس اصلا. دیده من حرفی که زدم درسته و یه تناقض نسبتا آشکار گرفته شده و جواب یاسین هم دیده و یهو «یافتم یافتم» گویان ذوق کرده و رای داده

خیلی رای گناهکاری نیس به نظرم، اتفاقا رای بیگناه مکتشف هست. اما تغییر رای ش رو دوس نداشتم، مخصوصا این تیکه حرفش رو:
مهدی درست میگه من فعلا رایم رو از رو یاسین بر میدارم تا سو استفاده نشه فاز بعدی اگه عمری بود کار دارم با یاسین و وکیلش فری
چه سو استفادهای از رای ت به یاسین ممکنه بشه اگه واقعا یاسین به نظرت به احتمال زیادی گناهکاره؟ ببین سو استفاده برای وقتی هستش که فک میکنی یه نفر اونقد گناهکار نیس و میترسی با رای ت یهو اون بیاد تو ۲ نفر آخر و تیم طرف مقابل رای هاش رو برگردونه و اون شخص اعدام شه. وقتی که الان اون یکی گزینه رای دادن ت رامتین هست که already رایهاش زیاده، اتفاقا رای ندادن ت به یاسین جا رو برای سو استفاده باز میکنه، چون جای یاسین یه نفر دیگه به عنوان نفر دوم میره برای اعدام. پس تعویض رای ت به یاسین اتفاقا برای سو استفاده بدترم هست. اوکی؟
ضمن اینکه، این فازای اول هم خیلی سو استفاده از رای اونقد رخ نمیده، تیم گناهکاری نمییاد اونقد تابلو بازی در بیاره برای نجات یه نفرش (مگه نقش مهمی داشته باشه)، خطاب به مهدی

ولی میفهمم چی تو ذهنت بوده و اوکیه واسم.
سر این مورد بالا، من خیلی به خلفی مشکوکم برای فاز بعدی
====
@محمدرضا
میتونی تناقضاتی که از هادی تو ذهنت هست رو یه کم بشکافی؟