درود مجدد. من خیلی سریع موارد مربوط به خودمُ میگم بعد میرم برای انتهای فاز دیشب و بعد فاز امروز
مهسا
پست 100:
عرض ادب. تا اینجا که خوندی و پست دادی در موردش نظرت رو نسبت به پستای چاوش و رضا نگفتی البته خاطرم نیست شاید چاوش و رضا هنوز اونجا ورود نکردن به بحث. اگه کردن و نگفتی چراشو میخوام و اگه نکردن که در ادامه ممنون میشم نظرتو بگی رضا رو دیدم البته گفتی نظری نداری.
عرض ادب متقابل.
از شما بعیده چنین نظری. چون دقیق می خونی.
من تا پست 40 یه چیزایی نوشتم و یه نظراتی دادم؛ تهشم گفتم بقیه رو نظری ندارم. بعد رفتم 40 تا 60. هرکی بوده نظر دادم. بنابراین یا اونجا نبودن یا تو اولیا بودن که نظری نداشتم. بعدا هم یه به روزرسانی کردم ظهر. اگه اشتباه نکنم چاوشُ کمی سمت بیگناه گذاشته بودم و رضا برعکس. ولی هیچکدوم اونقدر جدی نبود که برجسته باشه برام.
این طرز سوال هم نپسندیدم: "اگه اومدن چرا نگفتی، اگه نیومدنم الان بگو." این یعنی در هر صورت خواستم یه چیزی بگم. اینا خوب نیست. چیزی که دنبالشی باید دقیق دنبالش باشی اگه ارزش داره. اگه نداره که هیچی. بد میگم؟
فری
پست 101:
اول بگم که پستت هم جالب بود هم با مزه مخصوصا قسمت هادی و پستونک و اینا قسمت آخری که نقل قول کردم هم حس شوخی گرفتم ازش، ولی در باره اون دو نقش ، برای من عجیب بود تا حالا ندیدم بازیکنی دو تا نقش داشته باشه و ناخوداگاه به بی گناه بی نقشی ربطش دادم که گاد میتونه به دلخواه خودش بهش نقشی بده و فکر کردم شاید این خودش یه نقش محسوب بشه و در کنارش یه نقش دیگم داشته باشه. منطق گاد هم میتونه مثلا این باشه که بخواد بازیکنی رو که یه نقش و براش در نظر گرفته بخاطر خصوصیاتش یه شب یه نقش دیگم بهش بده که استفاده کنه. انقدر غیر منطقیه این نظر یعنی؟
من نگفتم امکان نداره یا استدلالت غلطه. گفتم از دید گاد نمی خونه این. وقتی مثلا مستشار هست که میشه محدودش کرد، چرا چنین کاری؟

سید هم اگه بخواد کسیُ بینقش بده، میده. لطف اضافه نمی کنه بهش بگه حالا رویین تن هم هستی مثلا. با داستان شب هم تکلیف این مسئله مشخص شد که از حدس اولیه من هم دور نبود.
عرفان
پست 106:
خیلی از حرفاش کپی حرف من بود. انگار نسخه صحیحُ گذاشته جلو ش، بعد تغییراتی که خواسته اعمال کرده توش. جالب بود.
مرحوم هادی
پست 115:
گفته بود حمایت ریزی از چاوش کردی. اون اشتباه نوشتاری من بوده. جمله شُ نقل کردم. بعدش باید خودمُ جدا می کردم. واضح بود البته به نظرم. چه دلیلی داره من برای چاوشم بگم امیدوارم نظرت برگرده؟ مگه می دونم چیه؟
یه جا هم گفته بود 90 گفتی بیگناهن و ... که ابدا چنین نبوده.
به هر صورت ازش دفاع هم کردم و رای هم ندادم و تشخیصم درست بود. رای هم بگم که من از حدود 23.55 یا زودتر در حال ارسال بودم سایت مشکل داشت. و قبلش داشتم دفاعیه ها رو می خوندم و بررسی می کردم. یه بارم که فحش داد پستت کمه! درستش کن اینا رو پسر.
آرش
پست 122:
توی لیست بازیکنان که مشخصه برلین یاسینه. حالا یا اینیه که تو میگی، یا اینکه چون دو دور قبل با اینکه میدونستی یاسینه ولی مجبور بودی تو تاپیک بگی برلین، طبق همون عادت گفتی.
به خاطر همین این واکنش دام ننداز و نایس ترای اینات یکم بیمورد بود به نظرم تصور کردی قصدم چیه مثلا؟
حتما اینیه که من میگم. به دور قبل ربطی نداره.
خط دوم: به نظر منم نظرت بی مورده.

اونایی که گفتم دقیقا از دید من جاش همون جاست.
قصدت هم خودت می دونی. شاید (سوای نقشت که بی گناهی یا نه) گفتی پویا هم پست داده، برم یه چیزی بگم بهش ببینم چی میشه. منم از این کارا می کنم بعضا. ولی به ترک دیوار گیر نمیدم. به هر حال سبک ها متفاوته و این مسئله هم با توضیحی که دیشب دادم باید حل شده باشه.
معین
پست 130:
اولا گفتن ِ حس خوب، دفاع نیست. و خب اینایی که بازی منُ میشناسن می دونن من با هر نقش بیگناهی یا غیر بیگناهی دفاع نمی کنم از کسی، مگر بر اساس تحلیل های ذهنی و شواهدی که در بازی هست، به یه چیزایی برسم که اوایل بازی اصلا غیر ممکنه در سیستم فکری من. میذارم به حساب عدم شناخت و حرفت در حالت کلی مشکلی نداره.
پایین تر گفتی دو تا برداشت کردی. 3 تا نوشتی. اشتباهه همه ش. من هر دوری راجع به بازیکنا پله پله نظر میدم و حسمم میگم. اینجام در مورد ندا و تو و چند نفر دیگه گفتم. منطق هم نداره کاری که میگی. چون پیش فرضت من و بقیه بازیُ آماتور گرفتی و خودتُ حرفه ای. بخش اول که معلومه غلطه. بخش دوم ولی درسته.

اوایل حس اتفاقا مهم تره. من استدلال خاصی ندیدم دیشب در رای ها. یا غلط بود استدلال یا با سیستم فکری من سازگار نبود یا حسی بود کلا رای.
مهدی
پست 135:
در مورد بقیه، پویا در مورد من دیدم گفته مرض دارم، اگر دقیق نشون بدی که کجای پستم مرض داشته، شاید بتونم کمک کنم که ببینی اشتباه حس کردی. البته این که گادی که همیشه نقش های مرض دارش رو کرده تو پاچه من وقتی بازی می کنه به مرضم شک داشته باشه چیز دور از ذهنی هم نیست . ولی خب منم حسم نسبت به پست های پویا این بوده که کمی مرض احساس کردم. کجاش احساس کردم؟ همه جاش. پکیج مرض دار حس کردم، همینی هم که احساس می کنه مهدی مرض داره و بیانش می کنه هم دوست ندارم. چون هرکسی هم ندونه، پویا می دونه که مهدی تا چه حد از نقش های مرض دار متوالیش به ستوه اومده
پست 57. خط آخر. گفتم که حس شکار داره و خوشم نمیاد. ولی شاید مثبت باشه. بخش زیادیش هم مقصر خودتی. اول اینکه نقش بی گناهی اخیرا و کلا کمتر بازی کردی. دوم اینکه بی گناه هم باشی حس خوب کم ازت در میاد و همیشه یه مرضی حس میشه طبق چیزی که گفتم همون جا. لحن عبارت "کمک کنم" ـت هم دوست نداشتم اصلا. گستاخ.

بقیه ش هم متقابل یه سری چیزا گفتی که انگار زور داشته بهت. حسمُ گفتم دیگه. زور نداشته باشه. الان تو ام حستُ گفتی. امیدوارم اگه بی گناهی به مرور عوض بشه. اگه نیستی که هیچی.
خط آخر هم به کل پرت هست. من در مورد حس صحبت کردم. و از بازی. چیزی که تو میگی تحلیل هست. که من بر اساس قبل میام میگم مهدی مثلا 20 درصد احتمال گناهکاری داره از دید گادی. به دلایلی که گفتی و چیزای دیگه. این مال اینجای بازی نیست. مال ته بازی هست. ضمن این که این فاکتور دور قبل که گاد بودمم برات 30 درصد بود. و برای خلفی این دور هم 30 درصده به نظرم. ولی فعلا سمت گناهکاریش هستم به شدت. حس یه چیزه. استدلال یه چیز. تحلیل بر اساس ادوار قبل یه چیز دیگه. ممکنه کاملا مخالف هم باشن.
ولی چیزی که داری میگی دقیقا حرف زور هست. که من چون ادوار اخیر گناهکار بودم و حالم بهم خورده باید فرض بگیری بی گناهم و حس خوب هم ببینی تو پست هام و اگه نباشه خودت تولید کنی. اینا رو به بچه ها باید بگی پسرم نه به من.
چیزایی تا الان گفتم در رابطه با همه افراد بالا، نه دلیل بر بی گناهی هست نه گناهکاریشون. ولی بهتره وقتی یک پستی از کسی نقل می کنید نگاه کنید یوزرش چیه و به اون نسبت سطح پایین حرف نزنید. برا خودتون بده.
باشه تا صفحه 8. پست بعد با خلفی کار دارم و آرا.
- - - Updated - - -
خلفی
پست 146:
در مورد یاسین هم من واقعا تعجب کردم از جوابی که به چاوش داد...چاوش داره تناقضش رو میگه ولی یاسین میگه خیر تناقض نبوده یا دیده سوتی داده نمیدونه چیکار کنه یا کلا تناقض براش تعریف نشده وگرنه کاملا مصداق بارز تناقض بود واقعا
با درصد بالایی یاسین برام گناهکاره
@پویا
پستی که دادی و توش حس هات رو راجع به افراد بازی مطرح کردی رو خوندم...رو حس که استدلال نمیشه آورد...ولی تا جایی خونده بودی پست ها رو و خدا رو شکر بازی آروم و ساکت و اینا نبوده که بگیم نشه از توش استدلال دراورد و رو بیاریم به حس از پویایی که مو رو از ماست میکشه بیرون ولی حسی اتهام میزنه در حالیکه میشه با استدلال اتهام زد یه کم بعید بود حرکت الان بیشتر دارم به این فکر میکنم گاد چه نقش پررنگی بهت داده
یاسین که با درصد بسیار بالایی برای من گناهکاره و بهش رای میدم
هادی و رامتینم به جفتشون فعلا مشکوکم رامتین بیشتر
آرشم برام تا حدودی مشکوکه...یه چندتا دیالوگ باید برقرار کنیم ببینم چیه داستان
بند اولش که در مورد یاسین. چرت ترین استدلال ممکنُ داشتی. خودت بخون یه بار دیگه. بی گناه باشی خنده ت نمی گیره به این؟
چون تناقض داشته، گناهکاره؟ احتمال اشتباه وجود نداره؟ نقشش هم که معلوم شد. بیا باز شکر بخور که من استدلال کردم ولی پویا حسی گفته. استدلالت اگه اینه، بکنش تو جاییت که می پسندی. که همونم رو چاوش سوار شدی. یعنی کارت هم موج سواری بود هم غلط بود. نوع رای دادن هم بهت نمی خوره. میخوره ها. وقتی گناهکاری اینجوری رای میدی.

این نوع رای به چاوش میخوره و به چاوش من فعلا اتهام گناهکاری نمی زنم. هم نفر اول بوده که گیر داده و هم پله پله اومده و حسش هم قطعا موثر بوده. یهو از هوا نازل نشده بگه فلان.
بند دوم. مو از ماست و ... کاملا جو هست. بچه جان برای من که دیگه جو نده که. واقعا تعجب می کنم. یعنی عقلت نرسیده اینا رو داری به پویا میگی که خیلی ادوار گاد هم بوده علاوه بر بازی، و استدلال ها و جو ها و مغالطاتُ به راحتی تشخیص میده؟ چه فکری کردی پیش خودت؟ مو از ماست کشیدن اگه دری وری هایی هست که تو به هم بافتی، من بلد نیستم. وگرنه به چیزایی که خوندم دقت کردم و سوتی ِ گناهکارانه ندیدم. دیدیم تو که با مثلا استدلال اتهام زدی نتیجه ش چی شد در مورد گزینه هات. تهش هم باز جو. دارم فکر می کنم گاد چه نقش پررنگی داده بهت. باشه فکر کن موفق باشی.
تا همین جا حداقل 70 درصد برا من گناهکاری. و اگه بی گناهی افتضاحه بازیت. این پست عملا پست شروعت بوده. بقیه نظر بدن که این پست بی گناهی هست؟ چیزی که من توش دیدم بی مسئولیتی، جو، استدلال غلط و پرت و پلا بود و البته مرض. مرضشم توضیح دادم در رابطه جمله ت در مورد رامتین و هادی. که آماده موج سواری بعدی هم شدی هنوز هیچی نشده.
ادامه بازیش و پست 174:
بازم تغییر رایش موج سواری هست و مثلا هم منطقی جلوه ش داده. که آره من استدلال ها رو در نظر می گیرم و بر اون اساس رای میدم. آره. مشخصه.
پست مهدی که خلفی بهش جواب داده، این بار اون حس بدُ نداشت و کلا هم پست خوبی بود. آفرین مهدی.
باز خلفی اونجا هم جو داده. عجب موجودیه این بنده گاد واقعا.

مهدی گفته بهتره در کنار متهمین اصلی خودت، به بقیه که وسط هستن هم توجه کنی و نظر بدی. که درسته. خلفی عملا گفته که عه؟ میگی حتما به یکی ازینا رای بدم؟ بیا. رای به فلانی. ولی یاسین هم گناهکاره. هادی هم قبلا گفته بود که احتمالا گناهکاره و هیچی نگفته در اون پستش مبنی بر بی گناهیش. صرفا نظرش این بوده رامتین گناهکار تره.

اگه اشتباه میگم بگین تا تصحیح کنم.
همینا برای من کافی هست تا رای اعدام بدم. در دو صورت ممکنه عوض بشه. یک اینکه به گزینه محتمل تری برسم تا شب. دو اینکه خلفی بیاد جواب بده و درصدش برام بیاد پایین.
رای به اعدام:
خلفی
فعلا تا همین جا.
- - - Updated - - -
پیچیده شد داستان
اگه فرض بگیریم برلین لباس نداشته واقعا امروز میخواستم خفن بریزم روش بخاطر تناقضاش
چاوش اگه این فرضیه ی تو مبنی بر اینکه "مافیا به رامتین لباس شهردار داده تا تابلو باشه مافیاس ولی نقشش لو نره" رو در نظر بگیریم چه سودی میبره مافیا واقعا؟ اوکی اگه بگیم سناتور بوده و فردا احتمال اعدامش زیاد بوده و بهش لباس داده باشن...خب نمیتونستن لباس دیگه ای بدن؟ چه سودی داره براشون اینکه تابلو باشه لباسه و طرف مافیاست؟ اینو من نمیفهمم که میگی
@عرفان
عرفان چطوری؟
کم هم نمیاره. تو دیگه کی هستی لعنتی؟ لباس دوتایی دادن بهش؟ مگه میشه؟ تازه می خواسته خفن بریزه روش. نمیگه اشتباه کردم. واقعا که نوبره. سریعم بستش. مدل اینا که " خب اینُ زدم یا زده شد. بریم بعدی" و الان یاسین ِ بی گناه بیچاره متهم هست که چرا تناقض داشته.
خیلی پررویی تو. خیلی.