جدیدترین‌ها

بازی دور هفتم مافیا | Unfinished

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارآموز مافیا
پسندها
0
متاسفانه چون پویا جان کم میتونه انلاین و فعال باشه، اگه تا شب دوباره نتونه بیاد من گزینه رایم پویا هست.
دیشبم بخاطر جو راه افتاده بهش رای ندادم.

کارآموز مافیا
پسندها
0
متاسفانه چون پویا جان کم میتونه انلاین و فعال باشه، اگه تا شب دوباره نتونه بیاد من گزینه رایم پویا هست.
دیشبم بخاطر جو راه افتاده بهش رای ندادم.

ادیت: دیشبم بخاطر جو راه افتاده، بهش رای ندادم.

آرش
پسندها
337
من امروز خیلی وقتم تنگه. شاید فرصت نکنم پست‌ها رو کامل و دقیق بخونم. سعی می‌کنم تا حد امکان مفید حرف بزنم و حاشیه نرم.

در مورد رامتین، چندتا حالت وجود داره:

• بیگناه/فرقه/فرعی بوده باشه. در این صورت ۹۹درصد همون شهرداره، چون اصلا شرایط بازی جوری نبود که شهردار بخواد یه نفردیگه رو نجات بده و اگه هم می‌داد هادی رو نمی‌کشت. در صورتی که شهردار باشه هم توی شب نباید شهردار اعلام می‌شد، مگراینکه لباس شب گرفته باشه. لباس شب رو هم مافیا وقتی به بیگناه می‌ده که بخواد بزنتش. اینجا شرایط مرگ شهردار قضیه روپیچیده می‌کنه، چون مافیا نمی‌تونسته شب ۱ و ۲ شهردار بزنه و لازمه‌اش این می‌شه که قاتل هم زده باشدش، که خب مافیا از اینموضوع نمی‌تونه خبردار بشه که بخواد لباس بده. در مجموع احتمال بیگناه بودن رامتین با توجه به اتفاقات، نزدیک به صفره.
  • مافیا بوده باشه. در این صورت چون از اعدام نجات پیدا کرده، گادفادر، یاکوزا و تروریست نمی‌تونسته باشه. اگه مافیا باشه زیادمهم نیست نقشش کدوم بوده، منتهی حدس من رو همون سناتوره، چون سناتور نمیاد فاز ۲ تک سهمیه اش رو برای خیاط/دکترلکتر/جاسوس/مافیا ساده استفاده کنه. حالا اینش مهم نیست. مهم اینه که چرا رامتین لباس شب شهردار گرفته؟ مافیا لباس شببه یار خودی رو یا برای مرگ در شب می‌ده، یا برای کاراگاه. برای مرگ در شب که بعیده چون رامتین گزینه تیر گناهکارا نبود واصلا اگه حدس میزدن قراره بمیره، با دکتر لکتر سیوش می‌کردن. بنابراین احتمال زیاد لباس شب رو برای پرسش کاراگاه دادن. اما چرا لباس شهردار؟ کاراگاه که نقش بیگناهی بهش معرفی نمیشه، چه فرقی میکنه؟ این برا منم سواله، اما حس میکنم ازاونجایی که مافیا فکر نمیکرده رامتین تو شب بمیره، زیاد به نقش لباس شبش فکر نکردن و حواسشون هم نبوده که نقش بیگناهیبه کاراگاه اعلام نمی‌شه. دلیل دیگه‌ای برای لباس شب شهردار در این حالت به ذهنم نمی‌رسه.

اما یه سوال دیگه که مطرح می‌شه، اینه که رامتینِ مافیا چطوری مرده؟ حالات مرگ زیاده، قاتل و کاراگاه و… اما مهم‌ترین چیزی که باخوندن نقش‌ها به ذهنم رسید حرفه‌ای بود. فکر کنم مهدی بود که اشاره کرد اگه حرفه‌ای شهردار رو بزنه اتفاقی نمی‌افته. نکته اینجاست کهبا فرض مافیا/شهردار بودن رامتین، گزینه‌ی بسیار سیفی می‌شه برای تیر حرفه‌ای. چون میزنه، یا شهرداره که هیچی نمیشه، یا مافیاستکه عالی می‌شه. اینجوری با احتمال بالایی میشه گفت حرفه‌ای رامتین رو زده. چون حتی قاتل هم دلیلی نداشت رامتین رو بزنه که فاز بعدرای اعدام روش بود. کاراگاه هم نمیتونسته دیشب پرسیده باشه و زده باشه (به خاطر لباس)؛ مگر اینکه شب اول بپرسه شب دوم بزنه کهخب بعیده و دلیلی برای فرصت دادن به کسی که یاکوزا و تروریست نیست، نیست :دی

در مورد یاسین هم احتمالا مافیا یا قاتل زدنش. نحوه‌ی مرگش گازگرفتگی بوده که توی شب اول هم یه جا نوشته بود گاز قطعه و اینتکرار، یعنی یکی از تیرزن‌های ثابت بازی یاسین رو زده.

در مورد داستان؛ اگه فرصت کردم پست می‌دم، ولی تا جایی که خوندم و برداشت کردم، همین فرضیه‌های من تایید می‌شه.
———
بعد از ظهر برمیگردم و درباره‌ی گزینه‌های شکم و رای امروزم پست می‌دم. فعلا برق رفته با نت e اومدم :))

آرش
پسندها
337
@پویا
اون احتمال که رامتین مافیا نباشه به نظرم منتفیه چون خب چرا بهش لباس شب شهردار دادن؟ این لباس شب شهردار به نظرم قطعی میکنه مافیا بودن رامتین رو.

Professor
پسندها
15
خب سلام
اول در مورد این قضیه ی ریش سفیدی فیک و دلسوزی ساختگی این صحبتا بگم که بعضیاتون از جمله رضا و عرفان حس منفی ازش گرفتین.
من اگه به اول بازی هم برگردیم باز همین صحبتا رو میگم چون طبق تجربه هام با منطق بُزی، بازی کردن بهم حال نمیده :دی اول بازی تکلیفم و مشخص کردم
حرف اشتباهی هم نزدم پس هرجوری دوست دارین برداشت کنید، برداشت آزاده تو این مورد چون بنظرم تموم شدس. :دی

در مورد رای های دیشب اگه تو بازی میتونستم حضور بیشتری داشته باشم که حالا نشد به احتمال زیاد رایم هادی بود تو پست قبلمم به خیاری بودن نظراش اشاره کردم.
خیلی بده که یه بیگناه تو بحث با یه گناهکار مثل هادی شلوغش کنه و رگ بذاره حالا با اینکه احتمالا رامتین مافیا بوده اما این و مرگش مشخص کرده، نه قبل مرگش.
حالا باز بیاین بگین چرا coach میکنی ! برا همین مسائله. ملاک و معیارتون برای تشخیص شهر و مافیا چیه ؟ چطوری تشخیص میدین ؟

سعید
اگه با دقت خونده باشی نظر بقیه در مورد من حسیه فقط ! هیچ استدلال و منطقی پشتش نیست.
مثلا برو نظر عرفان در مورد من رو یه بار دیگه بخون.
صدرا پست اولش بد بود، خیلی بد، بدجور :)):)) کجای حرفم نوار خالی پر کردن بوده ؟ نظر تو چیه ؟

رضا
@صدرا
این الآن از پست اولت هم رفع‌ تکلیفی‌تر و پوچ‌تر بود. کلا یک‌سری فکت ریش‌سفیدانه بیان کردی و فاز دل‌سوزی گرفتی آخرش هم به هیچ نتیجه‌ی خاصی نرسیدی. حس می‌کنم یا حال و حوصله‌ی بازی کردن رو نداری یا نقشی داری که به واسطه‌ی اون جو بازی گرفته‌ت و اگزجره شدی. :دی

آقای فردوسی پور دنبال چی هستی ؟ :)) من که هرچی میگم تو میگی فاز دلسوزی گرفتی :دی خب تو برا من بگو چه نقشی میتونم داشته باشم که بخاطرش بیام فاز دلسوزی بگیرم واسه بیگناها و بقول تو فکت ریش سفیدی وارد بازی کنم :دی

محمد
اول از همه خطاب به اونایی که به هادی رای دادن بگم که باید توضیح مفصل بدین چرا رای به اعدامش دادن. هادی حداقل از خیلی ها در جریان بازی بی گناه تر بود.
با اینکه رای ندادم ولی تو بحث هادی و رامتین بنظرم هادی استدلالای قوی بیگناهی نداشت ! چطوری میگی در جریان بازی بی گناه تر بود ؟

خب این تا اینجا، بیشتر بحثای امروز و بخونم

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
هنوز برنگشتم به فاز قبل برای بررسی رای ها و اتفاقات قبل از مراسم اعدام.

نظرات و تحلیلاتونو از اتفاقات شب خوندم، پستای مفیدی بود مخصوصا پستای چاوش و مهدی تقریبا تمام احتمالاتو بررسی کردن فعلا چیز جدیدی ندارم اضافه کنم و تکرار مکررات نمیکنم فقط یکی دوتا سوال دارم یکیش از چاوشه، که گفته بود شاید مافیا بخواد لباسی بده که لو بره، این و نفهمیدم چرا بخوان لباسی که میدن لو بره؟

در هر صورت من به احتمالات نزدیک بسنده میکنم و هادی و یاسین و بیگناه میدونم و رامتین و گناهکار. دیگه دنبال انگیزه های لباس و اینا نیستم بعدا معلوم میشه، مشخصا فکرشو نمیکردن رامتین بمیره وگرنه تو اعدام دخالت نمیکردن. بیشتر از این پرداختن بهش وقت تلفیه.

@امین:

خوب الان که یاسین مرد و بیگناه از اب در اومد هنوزم به نظرت من وکیلشم؟ یا الان میشم وکیل گزینه بعدیت؟:دی حرکات دیشبت خیلی عجیب بود.

@مهسا:
شما هم از اول توضیح بده چرا اول به چاوش رای دادی ؟ بعدش وسط مراسم چرا 180 درجه چرخیدی سمت یاسین؟ مثلا اگر میچرخیدی سمت خلفی یا کس دیگه ای هم انقدر عجیب نبود. مثل این بود که یکی از اونا که اول به رامتین رای داده بودن عوض میکردن سمت هادی. توضیح؟ ضمنا یه جا گفته بودی که این سوالو ازت پرسیدم که بعدا به وقتش ازش استفاده کنم!!!!! مثلا اون سوالت تله بود یا چی؟ مثلا اگر چه جوابی میدادم میتونستی ازش چه استفاده ای بکنی؟ کلا از بعد اون سیدبندیات خیلی خاکستری شدی برام.

@صدرا:

بالاخره که چی سه فازه تو بازی ای هنوز هیچ موضعی نگرفتی رایم که ندادی کلا، بالاخره باید وارد بازی بشی درست حسابی یا نه؟ الان باز نیا در جواب من همون حرفایی که به رضا و عرفان زدی و تحویل من بدی ، به جاش چارتا اتهام و استدلال درست بزن بفهمیم موضعت چیه.

@پویا:
درک میکنم که وقت نداری و سرت شلوغه و باید مدیریت کنی

- - - Updated - - -

جمله آخر و به پویا نمیه تموم گذاشتم :/ میخواستم بگم چقد شخصیت خلفی رو در نحوه ورودش به بازی دخیل میدونه؟ آیا خلفی گناهکار اینطوری با باسن فرود میاد رو یه بیگناه احتمالی و یکی دیگه از بی گناهای احتمالی و وکیلش خطاب کنه؟

کاربلد مافیا
پسندها
0
این پست امین تو جواب مهدی با توجه به پست قبلی و رای اعدامش به نظرم جالب بود :دی
چون فاز ۱۱.۳۰ بسته میشه تو فاز بعدی میگم ولی این رای به اعدامش به یاسین بعد اینجوری عوض کردنش برام جالب نبود:دی
خب این پست راجع به امین

در مورد یاسین هم من واقعا تعجب کردم از جوابی که به چاوش داد...چاوش داره تناقضش رو میگه ولی یاسین میگه خیر تناقض نبوده یا دیده سوتی داده نمیدونه چیکار کنه یا کلا تناقض براش تعریف نشده وگرنه کاملا مصداق بارز تناقض بود واقعا
با درصد بالایی یاسین برام گناهکاره
این پست اولی که راجع به یاسین نوشتی
کاری به دلیلی که برات گناهکار شده ندارم بقیه راجع بهش حرف زدن
ببین اینجا گفتی که یاسین برات درصد بالایی گناهکاره
یاسین که با درصد بسیار بالایی برای من گناهکاره و بهش رای میدم
هادی و رامتینم به جفتشون فعلا مشکوکم رامتین بیشتر
آرشم برام تا حدودی مشکوکه...یه چندتا دیالوگ باید برقرار کنیم ببینم چیه داستان
بعد قسمت اخر پستت
گفتی یاسین درصد گناهکاریش برات بالاس
به رامتین و هادی هم مشکوکی و رامتین بیشتر
پس گزینه اول یاسین و هادی هم برات بین این ۳ تا احتمال گناهکاریش کمتره خب؟

بعد این فری و مهدی ازت راجع به رای و دلیلت پرسیدن تو بازم گفتی که یاسین برات درصد گناهکاریش خیلی زیاده و جواباش مشخصه و تناقض داشته و سوتی داده
بعد برات عجیب بود که چرا بقیه بهش توجه نکردن و نظرشونو پرسیدی که چرا گیر ندادن
پس معلومه نظرت عوض نشده و روش اصرار داشتی
اگه کسی خواست پست هارو بخونه ۱۴۶ ۱۴۸ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ شماره پست ها هست

به طور کلی حرفت درسته ولی اون برا زمانی بود که ۲ نفر نمی رفتن رای گیری، با قانون ۲ نفر کاملا میشه از رای ها سواستفاده کرد. ضمن اینکه نظر من اینه که علاوه برکسی که بیشترین شک رو بهش داری، باید به افرادی توجه کنی که در صورت اعدامشون یه چیزایی مشخص میشه. نمیگم x یا y. ولی تو خودت نصف پستت راجع به هادی و رامتین بوده و میگی به هردو مشکوکی، باید دنباله همون بحث رو بگیری به نظرم. ساده بگم، نتیجه اون بحث به نظرم بیشتر به نفع بی گناهاس تا اینکه یهو بیای یه رای به یاسین بدی
بعد این پست مهدی در جواب پست ۱۵۲ توعه
هرچند که با اون قسمت چون ممکنه جو ایجاد بشه پس باید حتما بین دو نفر ک وسط هستن رای داد موافق نیستم
ولی این جواب توعه
یه سری جاها حرفت تایید میشه یه سری جاها نه...مثلا اینکه میگی از قانون 2 رای تو دفاعیه میشه سو استفاده کرد درسته کاملا و خودم تو ذهنم بود فعلا رایم رو از یاسین بردارم به مشکوک بعدیم که رامتینه بدم تا فردا اگه عمری بود به حساب یاسین و فری رسیدگی بشه...این حرفت درسته
میشه توضیح بدی که چجوری ممکنه از رای تو به یاسین که گزینه اول گناهکاریت هست سو استفاده بشه؟
تا قبل پست مهدی کامل مطمئن بودی به رای اعدام یاسین و داشتی بقیه رو قانع میکردی
بعد اینجا شد که تو ذهنت بود رای عوض کنی سو استفاده نشه؟
قبل اینکه رای رو به رامتین عوض کنی رامتین با رای اعدام هادی که اشتباه نوشته بود ۵ تا رای داشت
یاسین ۲ تا
هادی ۲ تا
یعنی تو رای رو از یاسین که بیشترین درصد گناهکاریش رو میدی برداشتی شد یک رای
که هادی که گزینه سومه و احتمال بیگناهیش بیشتر از همس بیاد نفر دوم با بیشترین تعداد رای اعدام
الان این بیشترین قابلیت سو استفاده رو نداره؟
اگه یاسین گناهکار و تیمی باشه که دقیقا کاری کردی بشه جو ایجاد کرد و هادی رو گزینه دوم برد برا اعدام و یاسین بیرون بمونه
دقیقا با دلیل تغییر رایت مغایرت داره

ولی با اینجای حرفت که حتما باید از بین هادی و رامتین باشه اعدامیمون مشکل دارم...به نظرم وقتی یکیو بالای 80 درصد مشکوکی بهش و کس دیگه ای هم نزدیکش نیست باید بهش رای بدی دیگه...حالا چه بخواد از کنارش گناهکار دیگه ای در بیاد چه نیاد....گناهکار کمتر زندگی بهتر
بعد این دقیقا قسمت بعدی حرفته ک با حرف من یکیه
دقیقا به همین دلیل نباید رایتو عوض میکردی خودتم که تو پستت گفتی
الان با رای عوض کردن متضاده که
چجوری با این تفکر به این نتیجه رسیدی که عوض کنی
گزینه اول گناهکاریتو ول میکنی به دو نفری که درصد کمتری شک داری رای بدی؟
اول نباید تلاش کنی گزینه اولت بره برای دفاع؟
فکر نمیکنی یک درصد نقش مهمی باشه و میذاری باشه؟

بعد دوباره توضیح دادی که یاسین مشخصه گناهکاره با توجه به پستش یعنی هنوز هم نظرت اینه

بعد این قسمت اخر پستت
مهدی درست میگه من فعلا رایم رو از رو یاسین بر میدارم تا سو استفاده نشه فاز بعدی اگه عمری بود کار دارم با یاسین و وکیلش فری
باز اینجا گفتی که رای از یاسین برمیداری که سو استفاده نشه که دقیقا کارت بیشترین قابلیت سو استفاده رو داره
بعد گفتی که فاز بعدی با یاسین و فری کار دارم
یعنی حتی برات مهم نیست بین هادی و رامتین چی میشه کی اعدام میشه و نقشش چیه و نفر مقابل شرایطش چجوریه فاز بعدی هم یاسین و بعد فری که ازت سوال پرسید چرا به یاسین رای دادی گزینه هات هستن
یعنی انقدر درصد گناهکاری یاسین برات زیاد بود که فکر کردی فری داره دفاع میکنه پس اونم گناهکاریش درصدش زیاد شده
بعد چجوری میشه با این حجم از اعتقاد تلاش نکنی گزینه اولت اعدام بشه با توجه به اینکه اعدام اجباری هست و رای ها نزدیک
و دو گزینه با احتمال کمتر برن تو دفاع ۲ نفری
من درک نمیکنم یک بیگناه چجوری میتونه گزینه اولشو ول کنه باعث شه کسی که درصد کمی بهش شک داره بره جز دوتا
خیلی بیخیالی تو رای دادنت و عوض کردن و دلیلات هست
توضیح بدی ممنون میشم

کاربلد مافیا
پسندها
0
سلام.من اومدم....نیم ساعت پیش امتحانم رو دادم و از الان تا جمعه حوالی 10 11 شب در خدمتم.

برم بخونم ببینم کلا چی شده

پ.ن: خدمت همه دوستان...من قبل از شروع بازی هم در گروه تلگرام شرایطم رو کامل گفته بودم پس در جریان باشین خالی بندی یا عمدی در کار نبوده :دی

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
خب سلام
اول در مورد این قضیه ی ریش سفیدی فیک و دلسوزی ساختگی این صحبتا بگم که بعضیاتون از جمله رضا و عرفان حس منفی ازش گرفتین.
من اگه به اول بازی هم برگردیم باز همین صحبتا رو میگم چون طبق تجربه هام با منطق بُزی، بازی کردن بهم حال نمیده :دی اول بازی تکلیفم و مشخص کردم
حرف اشتباهی هم نزدم پس هرجوری دوست دارین برداشت کنید، برداشت آزاده تو این مورد چون بنظرم تموم شدس. :دی

در مورد رای های دیشب اگه تو بازی میتونستم حضور بیشتری داشته باشم که حالا نشد به احتمال زیاد رایم هادی بود تو پست قبلمم به خیاری بودن نظراش اشاره کردم.
خیلی بده که یه بیگناه تو بحث با یه گناهکار مثل هادی شلوغش کنه و رگ بذاره حالا با اینکه احتمالا رامتین مافیا بوده اما این و مرگش مشخص کرده، نه قبل مرگش.
حالا باز بیاین بگین چرا coach میکنی ! برا همین مسائله. ملاک و معیارتون برای تشخیص شهر و مافیا چیه ؟ چطوری تشخیص میدین ؟

سعید
اگه با دقت خونده باشی نظر بقیه در مورد من حسیه فقط ! هیچ استدلال و منطقی پشتش نیست.
مثلا برو نظر عرفان در مورد من رو یه بار دیگه بخون.
صدرا پست اولش بد بود، خیلی بد، بدجور :)):)) کجای حرفم نوار خالی پر کردن بوده ؟ نظر تو چیه ؟

رضا

آقای فردوسی پور دنبال چی هستی ؟ :)) من که هرچی میگم تو میگی فاز دلسوزی گرفتی :دی خب تو برا من بگو چه نقشی میتونم داشته باشم که بخاطرش بیام فاز دلسوزی بگیرم واسه بیگناها و بقول تو فکت ریش سفیدی وارد بازی کنم :دی

محمد

با اینکه رای ندادم ولی تو بحث هادی و رامتین بنظرم هادی استدلالای قوی بیگناهی نداشت ! چطوری میگی در جریان بازی بی گناه تر بود ؟

خب این تا اینجا، بیشتر بحثای امروز و بخونم

این قسمت آخر پست صدرا خطاب به محمد هم جالب بود واقعا، الان هادی اعدام شده و احتمال بیگناهیش خیلی بالاست، الان با این سوال چیو میخوای ثابت کنی؟ بعد توی رای گیری هم رامتین خیلی بیشتر رای آورد اما هنوز داری سعی میکنی از اینکه به هادی گفتی سبکت خیاریه دفاع کنی؟ خوب سبکش خیاری بود و بیگناه از اب دراومد و بیگناهیم بود شکل بازیش. این همه ترس برای چیه صدرا؟

با توجه به اینکه اکثرتون شب یهو فعال میشید و من تا یکی دو ساعت دیگه بیشتر نیستم احتمال اینکه به نتیجه برسم برای رای کمه، احتمال داره امان بگیرم این فاز. گزینه های شکم بترتیب:
مهسا
امین
صدرا

هیچکدوم در حد رای نیستن منتظرم بیان جواب بدن و اینکه باید برم پستاشونو(مخصوصا دیشب) دوباره بخونم و رای هاشونو.

کاربلد مافیا
پسندها
0
@پویا پست 99

داشتم جمله اخر خودش رو تکرار میکردم به عنوان اینکه وقتی خودت میگی بعیده توضیح من تو نظرت تغییری ایجاد کنه دیگه توضیح خواستن چه کاریه :دی

- - - Updated - - -

@چاوش:

باور کنم این از چشم شما دررفته بود؟:دی، اگه جوابت مثبته چرا من نقشای بیگناها رو اینقدر دقیق خوندم و یادمه اما شما نه؟:دی

باریکلا به عرفانی که توی داستان گفته شده حس خوبی میده بهم. انگار عرفان داره یه کار خوب میکنه.

@ندا:

به نظرم اینجا تنها کسی(کسایی) که داره مدل 2 دور قبلشو بازی میکنه آرشه! ولی چاوش و رضا مدل دور قبلشون نیستناز نظرم. البته رضا کم پست داده شاید بعدا این حسم رفع شه ولی چاوش کم پست نداده و کلا زیاد دنبال مچ گیری نیست فقط داره اداشو درمیاره انگار(برخلاف دورای قبل).

@همه:
دوستان بیاین مثل کاری که پویا کرد حس و برداشتمونو تا اینجا از بقیه بگیم.
آرش به نظرم همون تیپیکالش رو بازی میکنه و من ازش حس بیگناهی میگیرم تا گناهکاری.
چاوش طبق توضیحاتی که دادم مرموزه برام. منتظرم نظراتشو بشنوم.
رامتین با اینکه عصبانی شد و اون بحثا پیش اومد حس منفی ازش نمیگیرم فعلا و موافقم با نظر پویا که احتمالا نقش مهمی داره.
هادی اگر با این اوصاف(رای گیری اجباری و...) الان شب بود رای من هادی بود چون از حرفاش به نتیجه خاصی نرسیدم و فقط جو رو متشنج کرد ولی فعلا ندیدم جوابی بده ولی خب شب نشده و منتظر جواباشم.
پویا ورودش یه ورود نسبتا مثبت بود البته من در مورد بازی باهاش بی تجربه ام.
محمد مثل دور گناهکاری قبلش احساس میکنم یه سری توضیحات مصالحت آمیز میخواد فقط از همه و سعیش بر اینه که درگیر نشه:دی مطمئن نیستم ولی حس و برداشتم از پستاش اینه.
مهدی و محمدرضا فقط یه پست دادن و از اون یه پستش هیچی گیرم نیومده.
عماد و صدرا و ندا و برلین و سعید پست جدی و درگیری خاصی با کسی نداشتن که بشه به نتیجه رسید(تو سابه ان بیشتر).
معین یکمی بیشتر از بالاییها پست داده و فقط درگیر با هادی عه تا جایی که یادمه چیز خاصی ازش ندیدم و بازیشو نمیشناسم.
فری با فری دور قبل خیلی فرق داره و حس مثبت ازش میگیرم تا اینجای بازی.
عرفان نیست منتظرم بیاد.
رضا مهربونتر از دور قبله:دیحس عجیبی دارم نسبت بهش. فعلا ترجیح میدم بگذره.
محمدامین و خلفی هم نیستن.

@محمد:

سلام. ببین محمد من بحثای راجع به بالانس رو خیلی خیلی دوس دارم و وقتی میگم توش تخصصی ندارم یعنی مثل آرش و پویا و... که میتونن اینطوری راحت نظر بدن در موردش نیستم و خیلی زمان میبره که به نتیجه برسم در موردش ولی خب این علاقم اجازه نمیده به بحثاش ورود نکنم. با کجاش مشکل داری؟

راستی با حرفت مشکل دارم من البته بقیه هم باید نظر بدن. چاوش اتفاقا مثل همیشه نکته بین نیست:دی

@پویا:
عرض ادب. تا اینجا که خوندی و پست دادی در موردش نظرت رو نسبت به پستای چاوش و رضا نگفتی البته خاطرم نیست شاید چاوش و رضا هنوز اونجا ورود نکردن به بحث. اگه کردن و نگفتی چراشو میخوام و اگه نکردن که در ادامه ممنون میشم نظرتو بگی:دی رضا رو دیدم البته گفتی نظری نداری.

آرش هم نکات جالبی از داستان در آورده.

تا پست 97:دی

تا اینجا که پستات رو خوندم حسم نسبت بهت مثبت بوده...فقط اون گیری که بالا به چاووش دادی یکم قلقلکم داد. به نظرم هرکسی ممکنه نقشا رو دقیق نخونده باشه یا خونده باشه و یادش رفته باشه یا یه سری رو از چشم گذرونده باشه و دقیق نباشه روش :دی

آرش
پسندها
337
مهسا
یه جور توجیه بود این یادم رفته و فلان که گفتی؟ جملات بعدش با این هماهنگی نداره. با صدرا چطوری الان؟
توجیه نبود، مشخصا تیکه بود به نبودن صدرا :دی نظرم رو راجع به صدرا گفتم چرا دوباره می‌پرسی؟ :دی حرکت «ریش‌سفیدبازی»ش رو گناهکارانه ندیدم اونقدر و صرفا برام سوال شد، اما از لحن و حس جواب‌هاش حس خوبی نگرفتم.
بقیه‌ی توضیحاتت اوکی بود تقریبا، فعلا خلفی موضوع مهم‌تری برای ادامه دادن هست :دی

خلفی
@یاسین و @همه

من الان چیکار کنم تورو؟ هر حرکتی میزنی درصد گناهکاریت هی میره بالاتر برام

این صحبتا رو ببینین

این دوتا رسما به من داری میگی گناهکار

بعد اینجا میگی نه تو بیگناهی :|

اگه جوکر یا همون دلقک مثل دورهای قبل بود میگفتم جوکری ولی الان چون جوکر باید دو نفر قبلش اعدام شده باشن تا ببره نمیدونم واقعا...90 گناهکاری 10 جوکر...واقعا نمیتونم بپذیرم تناقضاتت رو یاسین اصلا
جدا از رفتارهای عجیب دیشبت که حالا بقیه اشاره کردنش بهش و من هم نظرم رو خواهم گفت، این تیکه پستت خیلی بد بود خیلی بد :دی دیشب بعد رایم نمی‌تونستم پست بدم و فقط با گوشی پست‌ها رو خوندم وگرنه همون موقع صدام درمی‌اومد :دی
ببین تو میگی یاسین دوباره تناقض داشته حرفش و اول بهت گفته و گناهکار بعد میگه گفته بیگناه. درست؟ :دی
سپس این حرف‌های یاسین رو نقل قول می‌کنی:
استدلال ها قوی نبوده ولی برای چاوش قوی بوده که رای دادی به من ؟!! جالب شد ، یه بی گناه الکی رای نمیده !!! رای ات قشنگ کشکی بوده.

خلفی کلا تو بازی نبود یدفعه میاد رای میده خیلی جالب شد داستانش ...

اون تناقضی که چاوش مطرح کرده تو پست اول و فاز ابتدايی هیچ ربطی به گناهکاری من نداره قشنگ الیک ربطش دادن :‌)) خلفی هم که قشنگ اسکی رفته ، توضیح دادم در جواب هاشون لطفا قشنگ بخون.
در این دو پست آیا یاسین تو رو گناهکار خطاب کرده؟ :دی
این که کلا تو بازی نبودی و یه دفعه اومدی رای دادی که فکته اصلا.
اینکه اسکی رفتی هم به هیچ وجه به این معنی نیست که گفته تو گناهکاری.

حالا این‌که از این حرف‌های یاسین، این‌طور برداشت کردی که می‌گه گناهکاری، یعنی پیش خودت قبول داشتی که این حرکاتت گناهکارانه بوده. :دی
حالا کاری به میزان جو دادنت و الکی تناقض در آوردن از حرف یاسین ندارم. :دی ولی این حرفت قشنگگگگ با دیفالت گناهکاری بود. حتی از دیفالت‌های گناهکاری که سر رامتین گفتم هم پررنگ‌تر :))

محمدرضا
این قسمت رو دیدم امین و اگه اشتباه نکنم یک نفر دیگه هم بهش اشاره کردن
به نظرم پستم خیلی واضح بود نمیدونم چرا براتون سوال شد
یکم عجیبه اون حس "یک گیر الکی به همه بدم که بیشتر تو بازی باشم" رو بهم داد

ارش بگم خدمتت که اتفاقا من بازم طبق همون روند همیشگیم شروع کردم
پستا رو خوندم در مورد بحث اصلی تو بازی در اون زمان کوتاه صحبت کردم بعد قسمتی که از نظرم مشکل داشت و کسی بهش اشاره نکرده بود رو مشخص کردم و حرف زدم
از نظرم پستای هادی باهم تناقض داشت و اومدم راجع بهش صحبت کردم و فکر کنم نظرم هم واضح بود
اگه منظورت قسمت اول پستم بود که راجع به اون برداشت ۵ نفر یا ۵ تا اراذل که گفتم خب واضحه چند نفر از اون استفاده کردن و داشتن استناد میکردن که خب اشتباه بود چون جز داستان اصلی بود و مربوط به بازی نیست برای همین اول اشاره کردم که کسی این اشتباه رو نکنه نمیدونم چیش عجیب بود

کلا نفهمیدم چرا با پستم مشکل داشتی ممنون میشم بیشتر توضیح بدی:دی
ببین محمدرضا، روندت اتفاقا روند همیشگی بود. اومدی مشکل رو مطرح کردی و رفتی. اونش رو نگفتم. چیزی که ذهن من رو قلقلک داد، این بود که حس کردم نیاز به توضیح دیدی براش. «خب فعلا نظرم رو راجع به فلانی بگم.» قبلا بی‌مقدمه شروع می‌کردی :دی احساس نیاز به توضیح هم می‌تونه گناهکارانه باشه. اونقدر بولد نبود ولی، بیشتر حسی بود.
من بیشتر می‌خواستم دیالوگ برقرار کنم باهات ببینم چند چندی، منتهی قبول دارم که موج‌سواری شد روش :دی فکر کنم از طرف رضا و امین. وقتی دیر جواب می‌دی همین می‌شه :))

-------------

برمی‌گردم.

کاربلد مافیا
پسندها
0
در مورد هادی و رامتین
من خودم با اینجوری تارگت زدن برای ری اکشن گرفتن زیاد اوکی نیستم چون به این اعتقادی ندارم که سر بیگناه تا پای دار میره ولی بالای دار نمیره :دی خیلی وقتا از همین تارگتای بیخودی ای که زده میشه کلی سواستفاده میشه که حتی اگه نظر خودتم برگرده باز قابل جمع شدن نیست پس لزومی نداره الکی جو رو علیه یکی کنیم برا اینکه فقط ری اکشن بگیریم. شاید اگه منم بودم مثل رامتین تند برخورد میکردم حالا من یادم نمیاد بازیای قبلی رامتین که واقعا همیشه لحنش تند بوده یا که نه.هادی یخورده خیاری داره تصمیم میگیره اینجا بنظرم. من نه میگم رامتین بیگناهه نه میگم هادی گناهکاره،ولی برداشت من از این اصطکاکی که ایجاد شده اینه.
یه چیزی فقط در مورد رامتین ذهنم و مشغول کرد که کجا از چاوش دفاع کردی که تو پست 60 در مورد دفاعت توضیح دادی ؟ تا اونجایی که من دیدم فقط داشتی به هادی میگفتی من و چاوش چه ربطی به هم داریم ؟

در مورد بقیه هم نظری ندارم حالا فعلا تا بریم جلوتر ببینیم چی پیش میاد.ش

خیلی منفعل و سیف و صاف داری بازی میکنی :دی ...تا اینجا واسم اندکی سمت گناهی(بهتره بگم اندکی از بیگناهی فاصله داری)....حالا صفحه زیاده دارم میخونم :دی

- - - Updated - - -

خب خوشبختانه یه کارتی که چند ماه گم بود پیدا شد و برعکس دیروز من الان خیلی سر حالم (این مسئله شخصی بودها، الان ربطش ندین به بازی :)) )

من اول نظرم رو در مورد داستان بگم. بعد جواب چند نفری که در مورد من حرف زدن رو میگم. بعد هم یه سری نظرات کلی.

این از نظرم واضحا بالانسه.
5 نفر مافیا (نمادهاشون: پویا، عرفان، محمد امین، رامتین و معین)
2 نفر فرقه (نمادهاشون: آرش و رضا)
3 نفر فرعی (نمادهاشون یاسین و عماد و ندا)
قاعدتا 10 نفر بقیه هم بیگناه و نمادهاشون هم بازیکنان باقی مونده.

اینا از نظرم کلیاتیه که یعنی اوضاع قاراشمیش شده و قراره خون و خونریزی بشه. چیز خیلی خاصی نداره. فقط محمدامین و پویا و معین همشون نمادهای مافیا بودن ولی اینجا یه کم تفکراتشون فرق داره که نمیدونم چرا.

از اونجایی که عماد نماد فرعی بودنه از نظرم یعنی دیشب به یکی از نقش های فرعی حمله شده. حالا این که طوفان و کنده شدن درخت نماد حمله مافیاس یا شاید هم بقیه نقشهایی که توان کشتن دارن، با گذر زمان مشخص میشه.

اینجا یه کم عجیب شد برام. اول حس کردم این نماد کار خوبیه که کاراگاه یا پلیس کرده و تشخیص مناسبی داده و ممکنه فردا بکشتش. اما بعد دیدم عرفان هم یکی از نمادهای مافیا بود. نمیدونم حقیقتا. شاید اون پنج نفر نماد مافیا نباشن (اما گروه با پتانسیل 5 نفر که دیگه نداریم) یا شاید هم باشن و اینجا اشاره به این داشته باشه که مافیا داشته یه کاری میکرده و موفق نشده، اما این که با لحن مثبت در موردش صحبت شده عجیبه یه کم.

از اونجایی که رضا نماد فرقه بود از نظرم این تیکه اشاره به فرقه داره. آنتن نداشتن و زنگ نزدن هم احتمالا نماد جذب ناموفقه و شاید زنگ زدن نماد جذب موفق باشه.
اما این که شیشه ویلای آرش رو شکست. آرش خودش هم نماد فرقه بود پس نمیتونم حدس بزنم این تیکه چه معنی داره. شایدم بی معنی باشه.

در هر حال با تکرار داستان از شب های بعد میتونیم بهتر داستان شب رو تحلیل کنیم.

من یه کم خسته شدم. میرم کمی بعد میام بقیه پستام رو میدم.

با جمله شروعت حال نکردم :دی ....حس میکنم سعی در تلطیف فضا و ارومتر شدن جو داری....من تا حالا ندیدم شوخی کنی و ایموجی بزاری کلا :دی

من داستان رو دقیق نخوندم...چرا عماد نماد فرعیه؟؟

آرش
پسندها
337
عماد خدایی اول پست‌ها رو کامل بخون بعد یه پست جامع بده. خیلی رو اعصابه این‌جوری.

کاربلد مافیا
پسندها
0
حس پستتی عمناد و میداد، حس پستای عماد و میشناسی احتمالا ولی توضیح میدم جهت اطمینان،
انگار که عجله داره و الان تو تاکسیه و داره میگرده دنبال کرایه تاکسی و بده در همون حالم پست مینویسه:دی عرفانی که من میشناسم جامع تر و مفصل تر و با احساس تر مینویسه.

خیلی لاشی هستی فری جان :))
تقصیر من نیست هر سری مافیا میزارین زارت وسط امتحانا یا سفر منه

- - - Updated - - -

اول اینکه منم خارج از بازی خوشحالم که توی جمعتونمو باهاتون آشنا شدم.
دوم اینکه اگه داخل بازی بخوام نظرمو درمورد این حرفت بگم ، حس میکنم خیلی ریز و نامحسوس خواستی از ندا دفاع کنی که کسی شک نکنه :دی

و در ادامه اینو هم مشاهده میکنیم :

من دوتا برداشت کردم حقیقتا:
1. یا خواستی اعتماده ندا رو جلب کنی،
۲. یا خواستی با دفاع از ندا، به نحوی خودتو به ندا ربط بدی
۳. یا هم تیمیته و خواستی غیرمستقیم هواشو داشته باشه (که من این موردو بعید میدونم چون معمولا تیم قربانی میکنه تا خودش لو نره)

ولی در هرصورت پویا جان، منم خوشحالم از آشناییت :دی

خوب برق خونه رفت و لپتاپم خاموش شد....بقیه پستا رو با گوشی میخونم و سعی میکنم پست بنویسم‌ اگه لازم بود ولی در کل گند خورد ب پست نوشتنم.

این پست اصلا خوب نبود ب نظرم معین جان،البته شاید چون دور اولته اینطوری فکر کردی ولی پویا لول بازیش اصلا این مدلی نیست که بخواد اینطوری اعتماد جلب کنه یا ب کسی خودشو بچسبونه یا اینطوری هواشو داشته باشه :دی

- - - Updated - - -

بچه ها به حسم اعتماد کنین. آرش سر به تو شاید نباشه ولی مدل پست دادنش مشخصه گناهکاره

خیلی پست داغونی بود خدایی...یه دلیلی منطقی استدلالی نقل قولی

- - - Updated - - -

پست هارو (تا ساعت ۵-۶ امروز) در حالت درازکش با گوشی خوندم، منتهی با کامپیوتر دارم پست می نویسم،‌ولی نقل قول نمی کنم و در خلال صحبت هام به چیزایی که تو ذهنم موندن یا توجهم جلب شده اشاره می کنم.

در مورد بحث اصلی بازی که بین هادی و رامتین بوده اول نظر بدم: با ادامه پست های هادی، حسم بهم می‌گه که هادی بی‌گناه هست و این کله شقی و اغراق هایی که می کنه هم از بی گناهی میاد. منتهی همیشه بی گناه ها در این حالت لقمه چرب و نرمی برای گناهکار ها و افراد بیشرف بی وجدان هستند. بنابراین توصیه ام به هادی اینه که اگر شهروند هستی، از میزان اغراق ها و جو ها در پست هایت بکاه. ضمن اینکه حستم می تونه اشتباه باشه. دلیلی نداره روش قمار کنی. فعلا نظرم اینه که هادی بی گناه هست و صرفا دنباله تارگت اش رو گرفته. و یه بخشی از حس مثبتم هم اتفاقا به خاطر اینه که هادی شروع کننده بوده، فشاری هم ندیدم روش که بخواد یهو افسار از دستش دربره مثل فری دور قبل و بخواد هول بشه. بنابراین پست های متوالی اش رو از سر بی گناهی می بینم فعلا تا ببینم درادامه چی میشه. فقط یه چیزی، با عیال من درست صحبت کن بی تربیت :45:

رامتین، یه حالت ریلکس طوری امروز داشته که نمی پسندم حقیقتا. ( جا داره وقتی اینو می خونه بگه به کتفم که نمی پسندی :)) ) من میشناسم رامتین رو و تعجب از واکنش تندش نکردم،‌ اما، وقتی تو حالت خوب شده و میای از دلیلش که مثلا پیدا شدن یه کارت هست اگه درست تو ذهنم مونده باشه صحبت می کنی، به نظرم صرفا توجیه عوض کردن سبک در بازی هست این. چون می تونستی در توصیف حال ناراحت و خشمگین تر از حالت عادیت هم اونو قبلا بگی که من دنبال یه کارتی هستم که پیدا نمیشه. نمی دونم منظورم رو می تونم برسونم یا نه :دی نمیگم دروغ گفتی و کارت و پیدا شدنی در واقعیت وجود نداره، ولی احساس کردم از یه اتفاق واقعی که در زندگی روزمره ات تو این ۲ روز افتاده، خواسته باشی کره بگیری و در جهت تغییر روندت در بازی استفاده کنی اونو. چون احتمالا خودت هم فهمیدی که هرچقدر عصبانی تر جلو بری فشار بیشتری در بازی بهت خواهد اومد. پس من حرکت و تغییر mood ات رو فعلا رندانه می بینم برای پیش‌برد بازی. در مورد نقش مهم هم که پویا اشاره کرده موافقم. هرچند که به نظرم نقش مهم بی‌گناهی، لزوما از اول بازی بی اعصاب نیست :دی شاید درادامه اش بی اعصاب بشه. ولی بی اعصابی رامتین در پست های اولیه اش رو از این جنس نمی بینم. کما اینکه منم معتقدم دلیل تارگتی که بهش زده شده بود مبنای درستی نداشت و اهمیتی هم نداشت. اما خب ممکنه تارگت نادرست هم به نتیجه درست بیانجامه. We'll see
--------------------
در مورد بقیه، پویا در مورد من دیدم گفته مرض دارم، اگر دقیق نشون بدی که کجای پستم مرض داشته، شاید بتونم کمک کنم که ببینی اشتباه حس کردی. البته این که گادی که همیشه نقش های مرض دارش رو کرده تو پاچه من وقتی بازی می کنه به مرضم شک داشته باشه چیز دور از ذهنی هم نیست :)). ولی خب منم حسم نسبت به پست های پویا این بوده که کمی مرض احساس کردم. کجاش احساس کردم؟ همه جاش. پکیج مرض دار حس کردم، همینی هم که احساس می کنه مهدی مرض داره و بیانش می کنه هم دوست ندارم. چون هرکسی هم ندونه، پویا می دونه که مهدی تا چه حد از نقش های مرض دار متوالیش به ستوه اومده ;)
--------------
در مورد داستان و نشونه ها، به نظرم همون تحلیلی که در مورد تعداد گروه ها شده درسته و دلیلی هم نداره فعلا به چیزای پیچیده فکر کنیم. یکیم گفته بود امیر نمیاد اینطوری راحت بالانسش رو بگه، از نظر من ولی چرا نیاد؟ قراره بازی کنیم قرار نیست صرفا بالانس بشکافیم که. من خودم گاد بشم بالانس رو میگم اصلا به همه همون اول :دی

---------------------
در مورد بقیه، محمد و فری احساس بی گناهی گرفتم تا اینجا. چاوش مفید بوده مثل همیشه. مهسا به نظرم مرموز هست و حس خوبی تا اینجا ندارم. آها، عماد هم پست هایی که ازش دیدم به نظرم به دورهای گناهکاریش می خوره. یه ریلکسی ساختگی تو پست هاش می بینم فعلا.

بقیه و درمورد کسایی که حرف نزدم چیز خاصی یادم نمیاد یا چیز خاصی نداشتن. فعلا این پست بسه تا اینجا.

از هرکی انتظار داشتم‌ حس گناهکاری بهم داشته باشه به جز تو مهدی

من به اون صورت تو بازی نبودم که بخوام ریلکس یا غیر ریلکس بوده باشم...علل نبودنم هم کاملا مشخصه از قبل بازی هم گفته بودم ولی خوب به اصرار امیر عزیز اومدم...در کل یکم در نظرم منفی شدی، به نظرم مهدی بیگناه با اون همه شناختش از من شک گناهکاری نباید به من میزد :دی

کارآموز مافیا
پسندها
0
خیلی لاشی هستی فری جان :))
تقصیر من نیست هر سری مافیا میزارین زارت وسط امتحانا یا سفر منه

- - - Updated - - -

خوب برق خونه رفت و لپتاپم خاموش شد....بقیه پستا رو با گوشی میخونم و سعی میکنم پست بنویسم‌ اگه لازم بود ولی در کل گند خورد ب پست نوشتنم.

این پست اصلا خوب نبود ب نظرم معین جان،البته شاید چون دور اولته اینطوری فکر کردی ولی پویا لول بازیش اصلا این مدلی نیست که بخواد اینطوری اعتماد جلب کنه یا ب کسی خودشو بچسبونه یا اینطوری هواشو داشته باشه :دی

- - - Updated - - -

خیلی پست داغونی بود خدایی...یه دلیلی منطقی استدلالی نقل قولی

تو که لول بازیش دستته، یدور پستای پویا رو بررسی کن نظرتو بگو.
صحبتهاش درمورد هادی و رامتین هم میتونه گره گشا باشه ، هم صحبتهاش قبل از بیرون رفتن هادی و رامتین هم صحبتهاش بعد از اتفاقات.

بنظر من باتوجه به تعریف و تمجید هایی که از لول بازیش میکنید، از یسری صحبتهاش نباید ساده گذشت.
به هرحال پلیرهای حرفه ای، حرفه ای هم پست میدن دیگه غیر از اینه؟.

این پست شمارو صرفا رو حساب دوستیت با پویا بذارم، یا دفاع ریزی که کسی شک نکنه؟ (فقط سوال بود).

کارکشته مافیا
پسندها
112
عرفان

من اصلا اصل فرضم رو لباس نبود، من گفتم شهردار که خب بی گناه ساده اعلام میشه. وقتی راهی نمی بینی که شهردار اعلام بشه دیگه اینکه بیای بگی نه لباس نمیتونه باشه خب غلطه.

اووووو بابا به چی میخوای برسی و اینا چیه میگی. من یه گفتگوی دوستانه باهات کردم :دی تو اومدی گفتی مهدی ذوق زده شده بعد الان طلبکارم هستی؟ داداش من در رو که میزنی وایسا درو باز کنن فرار نکن. یه جوری مظلوم نمایی می کنه انگار من چی گفتم بهش.

بیا. هادی رو میگی مهدی. فعلا برو بخواب. اینقدری باهات کار ندارم که مظلوم نمایی لازم داشته باشه. از تو مشکوک تر زیاده فعلا برام تو این بازی. اینی هم که سریع پرسیدی چی هستی به نظر من: از این مرض‌هایی که گفتم به نظرم بی گناه نیستی. بی گناه بودی بامسئولیت تر پست می دادی. گناهکار تیمی هم شاید نباشی. فرعی مرض دار احتمالش بالاتره. فعلا به قول خودت بچرخه ببینیم چی به چیه :دی

- - - Updated - - -

خط اول: نه لباس نمی تونه باشه و رامتین شهرداره*

@مهدی

اولین فرضی که بعد خوندن داستان به ذهنم اومد این بود که رامتین همون شهرداره و مردنش در اثر رای خروج به تروریست میتونه باشه که اون تروریستم هادیه و لباس بیگناه داشته. فرضم کلا غلط بود و نمیدونستم تروریست لباس نمیپذیره. بخاطر همین و دوم به این خاطر که لباس شهردار دادن در عین وجود نقشای دیگه که دوتایی هستن و تابلو نمیشه لباسشون برام بی معنی بود حداقل دورایی که خودم مافیا بودم اینکارو نمیکردم! رو اینا فرض لباس بودن رامیتن رو کنسل کردم. که بعد گاد کاسه کوزمونو ریخت تو خیابون با پستش.

قبول کن گفتگوت دوستانه نبود خودتم میدونی ;) مظلوم نماییم نکردم واقعیت رو گفتم ، اون قسمت درو زدی فرار نکن وایسا فلان هم دری وری و جو بی موردی بود برای اینجای بازی با احترام.

تو میگی اینه که پرسیدی چیم از نظرت مرض گناهکاریه منم دقیقا همین نظرو در مورد تو دارم که اون سیس از بالا به پایین و به مسخره گرفتن و سعی در مچگیری تو هم مرض بالایی داشت نمیدونم شایدم هیجان زیادی داری صرف نظر از نقش . منم گزینه هنوز زیاد دارم پس بقول خودت we'll see

چرا همه دارن سیس میگیرن نشد جواب.
عزیزدلم شما باید پستها و رایی که دادی رو توضیح بدی، چون از حرکتت ساده نمیشه گذشت

@معین

عزیز، من اون جمله رو در "جواب" کسی نگفتم که بقول شما بشه جواب!

دقیقا چه توضیحی در مورد پستها! و رایام باید به شما بدم؟ از کدوم حرکتم ساده نمیگذری شفاف سازی کن لطفا

خیلی از حرفاش کپی حرف من بود. انگار نسخه صحیحُ گذاشته جلو ش، بعد تغییراتی که خواسته اعمال کرده توش. جالب بود.

@پویا

از قدیم گفتن شاگرد کو ندارد نشان از استاد :دی یکی دو فاز اول دیر رسیدم گفتنیا گفته شده بود نخاستم تکرار مکررات کنم به این خاطر اونطور به نظر رسیده

کارآموز مافیا
پسندها
0
من نمیدونم سبک بازی شماها چجوریه.
ولی من خودم وقتی کسی از بازی خارج میشه، مثل هادی و رامتین و برلین.
برمیگردم به پستهای قبلی، و پستهای اون شخصی که بهش شک دارم رو درمورد اون افرادی که از دور خارج شدن یدور میخونم.

مخصوصا که باتوجه به تحلیل ها، احتمال لباس دادن به رامتین و گناهکار بودنش وجود داره، به عقیده من میشه از توی صحبتهای بچه ها و نظراتشون درمورد رامتین در گذشته خیلی چیزا کشف کرد.

مافیایی
پسندها
73
@ پویا

بند اولش که در مورد یاسین. چرت ترین استدلال ممکنُ داشتی. خودت بخون یه بار دیگه. بی گناه باشی خنده ت نمی گیره به این؟
چون تناقض داشته، گناهکاره؟ احتمال اشتباه وجود نداره؟ نقشش هم که معلوم شد. بیا باز شکر بخور که من استدلال کردم ولی پویا حسی گفته. استدلالت اگه اینه، بکنش تو جاییت که می پسندی. که همونم رو چاوش سوار شدی. یعنی کارت هم موج سواری بود هم غلط بود. نوع رای دادن هم بهت نمی خوره. میخوره ها. وقتی گناهکاری اینجوری رای میدی.
این نوع رای به چاوش میخوره و به چاوش من فعلا اتهام گناهکاری نمی زنم. هم نفر اول بوده که گیر داده و هم پله پله اومده و حسش هم قطعا موثر بوده. یهو از هوا نازل نشده بگه فلان.
تو همین بند اول که میگی دارم میگم اتفاقا...بارهام تکرار کردم...که تناقض یاسین اذیت کننده و شک برانگیز بود ولی ری اکشنش و جوابش به چاوش شدت میبخشه به شکه...وگرنه درسته به خودی خود تناقضه به گناهکاریش منجر نمیشه...همین پستی که نقل قول گرفتی رو یه بار دیگه بخون قشنگ توش گفتم جوابی که به چاوش داده....
در مورد ادامه ی پستت پست آخری که فاز قبل دادم رو بخون...یاسین میگه امین تو گناهکاری قطعا...بعد پست بعدیش میاد میگه من نگفتم گناهکاری تو بیگناه تبرزنی :| خب من الان این بشرو چیکارش کنم واقعا؟ با کدوم منطقی بیام بیگناه بگیرمش؟

@رضا
چی میگی رضا؟ من به عرفان دلیل رایش به خودم رو پرسیدم :دی کار دارم باهاش چون

@معین
یعنی شما میگی من گناهکار مریض اومدم یهو به برلینی که یه رای داشته رای دادم واقعا و موووج سواری کردم؟ :دی موج روی برلین کجا بود دقیقا که من بخوام سوارش شم؟

@محمدرضا (@پویا تو هم بخون)
خیلی سادس
تو به سه نفر شک داری که یکیشون درصد گناهکاریش برات بالاتر از بقیه ست...میای به اون رای میدی...ولی نه تایم آنچنانی هست که بتونی بقیه رو قانع کنی بهش رای بدن نه جوی علیه ش هست و اینجا جو علیه دوتا گزینه ی مشکوک دیگه ت هستن...رایت رو فعلا عوض میکنی رو اون دوتا گزینه ی بعدی مشخص...میگی مثلا هادی گزینه دوم و اینا بوده و میتونسته از اون هم سو استفاده بشه...تو میگی هادی مشخص بود بیگناهه درحالیکه جو کاملا علیه هادی بود تو پست اولم هم اشاره کردم به این قضیه...یعنی تقریبا میشد حدس زد این دوتا میان توی دفاعیه حتما...سر همینم گفتم فاز بعدی با یاسین و فری کار دارم

@آرش
وقتی میگه جالب شد داستانش یعنی چی؟ :دی شهروند اسکی میره؟ وقتی میگه اسکی میری یعنی چی؟ مشخصا گفته گناهکاری دیگه
آرش خیلی کرم داریا جالب شد (تو برداشتت از این حرف چیه؟ :دی)

کارآموز مافیا
پسندها
0
@معین

عزیز، من اون جمله رو در "جواب" کسی نگفتم که بقول شما بشه جواب!

دقیقا چه توضیحی در مورد پستها! و رایام باید به شما بدم؟ از کدوم حرکتم ساده نمیگذری شفاف سازی کن لطفا

تو به هادی رای دادی دیگه درسته؟
و حالا مشخص شده هادی بیگناه بوده.
خب طبیعیه من ازت بخوام از رایی که دادی دفاع کنی،

کارکشته مافیا
پسندها
112
@عرفان
شما اول دلیل رای دادنت به من رو بگو قهرمان :دی
بعدشم عجب رویی داری و نمیدونم همه سیس میگیرن و اینا رو ول کن

@خلفی

کلا این دور رو فاز اسکی رفتنی ها، قهرمان!

مرسی که کار تشخیصو برامون راحت میکنی دور قبل یه جرقه ای زده بودی که امیدوار شدیم اولاش ولی الان برگشتی به دیفالت خودت موقع گناهکاری :)) همین قضیه سنگ پا و اینا

مردک بچه گیر اوردی اومدی سوارش شی؟ اومدی داری بازی درمیاری که مثلا سوار بازی شی جای بدخکار و طلبکارو عوض کنی؟ :دی نه داداش زمین اینجا دیگه سفته :دی

یجوری داره میگه انگار من از اسمون افتادم و زرتی تو اولین پست رای دادم به یارو! خوبه طرف بیگناهم درومده دو متر زبونش درازه اومده طلبگارم هس پررو :))

دیشب عقب موندم داشتم پستا رو میخوندم رسیدم به تعویض رایش و اون بیانات گهر بار اومدم بنویسم دیدم تاپیکو بسته حیف شد توم موند. لامصب این چیه:

ولی با اینجای حرفت که حتما باید از بین هادی و رامتین باشه اعدامیمون مشکل دارم...به نظرم وقتی یکیو بالای 80 درصد مشکوکی بهش و کس دیگه ای هم نزدیکش نیست باید بهش رای بدی دیگه...حالا چه بخواد از کنارش گناهکار دیگه ای در بیاد چه نیاد....گناهکار کمتر زندگی بهتر

حرف از تناقض میزنی اونوقت بعد این جمله و اعتقادت که یاسین گناهکار بالای 80 توعه چراااااا روش نموندی؟ رایشم که دو تا بود ممکن بود بره تو رای گیری! چرا یه بیگناه رو گزینه ای که بهش معتقده بالای 80 هس نمیمونه و رو یه حرکت ضایععع و از ترس هجمه ای که روش افتاده میاد میگه آره مهدی درست میگه ها سو استفاده میشه رو رایم فک نکرده بودم بهش!

یزید چه سو استفاده ای آخه :)) اینو برا موقعی به کار میبرن که احتمال خوبی برا بیگناهیش میدی نه تویی که نازل شدی گفتی الا و بلا تناقض اونم گناهکاری!

این چی بود من دیدم!

رای به اعدام: خلفی

این باشه اینجا فعلا تا ببینم چی داری برا گفتن آقای متناقض نمای شکارچی تناقض :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین