جدیدترین‌ها

بازی دور هفتم مافیا | Unfinished

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
خودش همیشه دور رویین‌تنش رو مثال می‌زنه که یه سوتی داده و همه ریختن سرش حرفشو گوش نکردن. :دی منتهی جز اون، هم دور بیگناهی ازش دیدم که خوب و محکم بازی کرده، هم دور گناهکاری‌ای که سوتی پشت سوتی داده و اعدام شده، مثل دور ۱ همین سایت، که با هم یار بودیم. حالا اون از یه جا به بعدش برنامه‌ریزی شده بود ولی فرقی تو اصل ماجرا نداره به نظرم. دور دلقکش هم همین‌طوری بود :)) گناهکاری که بد بازی می‌کنه و اعدام می‌شه، تو ذهن بقیه نمی‌مونه ولی بیگناه چرا. شاید به خاطر همین اینجوری فکر می‌کنی:دی
درکل منظور سوالت رو نفهمیدم چون عملا یعنی داری می‌پرسی خلفی وقتی بد بازی می‌کنه بیگناهه یا گناهکار. خب جفتش ممکنه چه ربطی داره :دی اینجوری دیگه کلا باید منطق رو کنار بذاریم براساس دورهای قبل رای بدیم :دی

این سوالو بیشتر به خاطر شناخت بیشترت ازش ازت پرسیدم، مثلا در مثال هادی یه عده بهش شک کردن ولی شناختم ازش باعث شد خودمو قانع کنم به سمت بی گناهیش وقتی یکیو بهتر بشناسی میتونی تا حدودی تفکیک و تجزیه اش کنی. شناختم
از ش در اون حد نیست من.

مافیایی
پسندها
73
@مهسا

اینو پویا گفته بهت، منتظرم جوابشو بشنوم چون برای منم سواله. و با این قسمت از کارت که وقتی اینطوری گناهکاری برلین برات وحی منزل شده بود که از راه رسیدی و پست دادی و پشت بندش رای هم دادی چی شد که تغییرش دادی رایتو؟
چرا نمیفهمین حرف منو؟ پست قبلیمو اگه خونده باشی در جواب پویا متوجه باید شده باشی... گفتم صرفا سر تناقضش نبود...تناقضش مشکوکم کرد و جایی شدت گرفت و درصد گناهکاریش رفت برام بالا که جواب چاوش رو اونجوری داد :| بعد من نمیفهمم الان اتهام من اینه که رایم رو عوض کردم یا اینکه چرا به برلین رای دادم؟ رای به برلین رو که دیروز کلی روش حرف زدم...اگه بحث عوض کردن رای هست عین آدم یه اتهام بزنین حداقل نه اینکه یکی میگه چرا عوض کردی و روش نموندی...یکی میگه چرا رای دادی به برلین که بیگناه بوده :|

حالا از بین این همه نقش چرا فرضت اینه که سناتوره رامتین؟
فرضه دیگه میگم اگه این فرضیه رو درست بگیریم

@ آرش

دیگه اصل حرف رو نپیچون دیگه «جالب شد داستانش» و «داره اسکی می‌ره» کجاش مساوی با اتهام به گناهکار بودنه که تناقض هم دراوردی ازش خیر سرت؟
برداشتم از اون حرف، حس منفیه که به من داری ولی نمی‌آم بعدا بگم خلفی گفت آرش گناهکاره. خیلی واضح و مبرهنه فرقشون اینکه مساوی با اتهام گناهکاری دیدیش، یعنی ریگی به کفشت بوده
آقا اصلا گیریم حرف تو درست...یعنی حس منفی داره...زرتی تو پست بعدش میگه نه تو بیگناهی هستی که داری بد بازی میکنی...خب این چیه؟ چرا بیخودی با کلمات اصرار داری بازی کنی و بپیچونی؟ :))

یه نکته جنرال دیگه بگم گوش کنین
اتهام اولتون اینه که چرا یهو میای به برلین رای میدی بدون اینکه باهاش دیالوگی برقرار کنی...یکی از افرادی که همچین اتهامی به من زد ولی خودش هم همین کار رو کرد عرفان بود..عرفان خودشم بدون دیالوگ و با 2 خط پست و جو دادن ورود قهرمانانه و اینا رای به اعدام من داد...عرفان به شدت مشکوکه...هرجا از بازی رفتم بیرون عرفان رو حتما حتما دریابین

بعد مگه نمیگین من گناهکار؟
اوکی فرضو بگیریم من گناهکار...من گناهکار میام انقد تابلو بیخودی بیام رای بدم به یاسین؟ ( اتهام دیروزتون؟) راحت تر نبود رو موج هادی یا رامتین حرکت کنم؟ میگین رامتین مافیاست و منم هم تیمیش؟ بهتر نیست جو رو ببرم سمت هادی که راحت تر میشه از بازی خارجش کرد تا یاسینی که تا اون لحظه یه رای داره؟
رایم رو عوض کردم؟ دلیلش رو اوردم...اوکی من گناهکار چرا رایم رو عوض کردم؟
بعد شب یاسین کشته شده...کی از کشته شدن یاسین سود میبره؟ من؟
اگه بیگناه باشه که میان میگن چرا رای دادی بهش و اینا مث حرفی که معین میزنه...اگه گناهکار باشه که میان میگن چرا رایت رو برگردوندی از روش پس زرگری بوده و این حرفا...
یعنی تابلو تر از این نیست که یاسین رو شب بزنن بعد فردا بریزن رو من وقتی کس دیگه ای هم تقریبا شکی روش نیست
واقعا اینا رو نمیبینین؟
از هر دری میری بیگناهی من باید براتون ثابت بشه نمیدونم چرا ذهنتون رو انقد بستین
تعجب میکنم ازتون واقعا

من رایم رو فعلا میدم چون ممکنه یهو تا آخر شب نباشم...
از اونجایی که گفتم عرفان برام مشکوکه ولی نه در حدی که 80 درصد به بالا مطمئن باشم بهش...نسبت به بقیه بیشتره بهش رای میدم چون اجباریه رای ولی قطعی نیست قطعا...سه تا شک داشتم که هر سه تاش رفتن بیرون =)) امروزم که کلا منو گذاشتین گوشه رینگ نمیذارین کارشو بکنه آدم
تنفس بدین بهم حداقل

رای به اعدام: عرفان

کاربلد مافیا
پسندها
0
تو که لول بازیش دستته، یدور پستای پویا رو بررسی کن نظرتو بگو.
صحبتهاش درمورد هادی و رامتین هم میتونه گره گشا باشه ، هم صحبتهاش قبل از بیرون رفتن هادی و رامتین هم صحبتهاش بعد از اتفاقات.

بنظر من باتوجه به تعریف و تمجید هایی که از لول بازیش میکنید، از یسری صحبتهاش نباید ساده گذشت.
به هرحال پلیرهای حرفه ای، حرفه ای هم پست میدن دیگه غیر از اینه؟.

این پست شمارو صرفا رو حساب دوستیت با پویا بذارم، یا دفاع ریزی که کسی شک نکنه؟ (فقط سوال بود).

این پست رو بزار رو حساب نصیحت دوستانه از یه بیگناه که نمیخواد انرژی افراد(بیگناه احتمالی هستی تا اینجا از نظرم) بیهوده هدر بره....به نظرم از پویا چیزی در نمیاد و افراد مشکوک تری در بازی هستن که تکلیفشون باید مشخص بشه.

کارآموز مافیا
پسندها
0
@پویا
دیشب قبل فاز دفاعیه گفتی که دفاعیه‌ها برات خیلی مهمن و روی نظرت تاثیر مهمی دارن و این‌ها. تا قبل از فاز دفاعیه رامتین برات ۵۰-۵۰ بود و می‌گفتی بازیش بازی گناهکاریش نیست. هادی هم گفتی ۶۵-۳۵ بیگناهه و سبک بازیش به بیگناه می‌خوره ولی همه‌چیز ممکنه. بعد رامتین از خودش دفاع کرد ولی هادی از خودش هیچ دفاعی نکرد. چی شد که بعد از خوندن دفاعیه به رامتین رای دادی؟ :دی

@فری
منظورت از پست #292 رو نفهمیدم. یعنی چی تو دامن کیا افتاده باشه؟ :دی

کلا قبل از رای گیری هم نسبتا به پای رامتین خیلی نپیچیدو بیشتر هادی رو احتمال میداد گناهکار باشه.
ضمن اینکه توی تحلیل های فاز شب اگر اشتباه نکنم خودت بودی بهش گفتی که چرا میگی رامتین لباس نداشته (البته جملات دقیقتو یادم نیست فقط یادمه که بهش خورده گرفته بودی که چرا گزینه گناهکار بودن رامتینو خیلی محتمل نمیدونه (اگه اشتباه نکنم، چون من جملات دقیق تو ذهنم نمیمونه))
به هرحال، من دید خوبی نسبت بهش ندارمو حس میکنم پویا نقش مثبتی نداشته باشه.
و بخاطر بالانس و تعداد گناهکارا و بیگناه ها ، طبیعی میدونم یسریا اگه ساده از کنار پویا رد بشن

کاربلد مافیا
پسندها
130
@مهسا خانوم

شما که پستا رو درست و با دقت می‌خونین دیگه چرا :-" گاد که تو پست بالانسش گفته مافیا حتما گادفادر و سناتور و لکتر داره :دی

بعد این حرفایی که در پست‌های ۲۵۶ و ۲۵۸ و ۲۶۰ زدین رو من خیلیاش رو تو پست خودم گفته بودم یا رد کرده بودم. چطور شده که بدون هیچ اشاره‌ای به پست من، باز همون حرفا رو زدین؟ نمی‌خونین پستای من رو؟ این رفتار بی‌گناهی نیست خیلی به نظرم.

===
پست ۲۶۳ آرش خوب بود، مخصوصا قسمت حرفه‌ای ش. موافقم با اون اگه رامتین مافیا باشه، هنوز ولی به نظرم یه احتمال اندکی هست که شهردار باشه. مثلا شب اول قاتل زده باشدش، شب دوم مافیا با لباس. درست می‌گی که مافیا نمی‌دونسته که شب اول تیر خورده، ولی ضرری نداشته خیلی لباس + تیر زدن بهش در اون شب، تهش نمی‌مرده فرداش دوباره همین کار رو می‌کردن :دی
===
@فری

سوال خوبیه :دی برای اینکه بخوان نشون بدن که ضعیف شدن، ولی معلوم نکنن که کدوم نقششون رفته. یا حتی برای اینکه یه بی‌گناه رو بکشن با لباسی که تابلو هست لباسه، اینجوری ما فک می‌کنیم یه مافیا مرده و ضعیف شدن (چون لباس تابلو هست) در حالی که هیچ مافیایی نمرده و قوی هستن هنوز. برای اواخر بازی این خیلی چیز مهمی می‌شه.

===
@مهسا خانوم دوباره

هی من با خودم می‌پرسم کجا باید به شما باید گیر دادنم رو ادامه می‌دادم که شما می‌گین، یه بارم ازتون پرسیدم حتی، این بوده؟ خب دقیق بپرسین :)). چون به نظرم ایراد درستی بود اتفاقا، یعنی نکته سنجی خوبی هست این گیرا و واکنش گرفتن از طرف مقابل مهمه. این خیلی شبیه ایراداتی هست که می‌گیریم که طرف می‌گه فلانی مافیا س، می‌گیم عه چرا نگفتی فرقه نکنه خودت فرقه‌ای حواست بوده فرقه نیست. یعنی به نظرم گیر بی‌ربطی نبوده که بخوام ادامه بدم :دی

ولی الان به حد کافی گیر پیدا کردم براتون :))

====

کلا از فری و پستاش هم راضیم، باریک الله :دی

===

خوبه نوشتم ته پستام که تا کجا خوندم، در نتیجه نه نخوندم پستت رو و واضح بوده :دی
مرض داشت این پست به نظرم، مخصوصا «از تو بعید بود یه کم» ش. الان تو پست من که توش این ایده رو مطرح کردم خوندی، بعد ۴ خط پایین‌ترش که گفتم شروع کنم از صفحه ۱۳ خوندن پستا رو نخوندی؟

من بعد اینم کشفهای بیشماری کردم که خودم اومدم نقضشون کردم:))اینا رو زیاد جدی نگیر یعنی اگه به نتیجه خاصی ازشون برسم اعلام میکنم واضحا. صرفا شبیه بلند بلند فکر کردن در نظر بگیر اینارو. نه اگه پستای بعدیم رو ببینی متوجه میشی که اونجا پستارو نخونده بودم و داشتم حالات خودم رو بیان میکردم:دی بعد که خوندم سوال و جواب کردم توی پستای بعدی.

کارآموز مافیا
پسندها
0
این پست رو بزار رو حساب نصیحت دوستانه از یه بیگناه که نمیخواد انرژی افراد(بیگناه احتمالی هستی تا اینجا از نظرم) بیهوده هدر بره....به نظرم از پویا چیزی در نمیاد و افراد مشکوک تری در بازی هستن که تکلیفشون باید مشخص بشه.

مرسی از نصیحت دوستانه ات، ولی توی بازی مافیا، منم بی دلیل حرفی نمیزنم.

کاربلد مافیا
پسندها
0
فری
ربطی به ترس نداره این، من معمولا دیرتر وارد فاز میشم که خب چون مشغولم ! پستارو میخونم سوال هم برام پیش میاد ولی قبلا پرسیده شده، چیکار کنم ؟ دوباره بپرسم ؟
خودم اول بازی میگم سوال تکراری نپرسین اونوقت بیام سوال تکراری بپرسم ؟ همین خودت بعدش میای میگی تو که خودت این حرف و زدی چرا نقضش میکنی ؟ :دی
خب باشه منم مثل هادی رندوم میگم عرفان گناهکاره ! رگ میذارم ایهناس، ببینم رو اینم میگی صدرا بیگناهه ؟ البته که کاری به برداشت شخصیت ندارم تصمیمی که گرفته میشه مطابق با هرشخصیتی متفاوته.
یکی 60 درصد حسی عمل میکنه 4 درصد منطقی ! یکی دیگه 10 درصد منطقی، 90 درصد حسی و خب کسی که حسی میخواد تصمیم بگیره بهتره بره با اون بچه ی فامیل پویا اینا مارپله بازی کنه :دی

حقیقتا من هم یه جورایی با فری موافقم...فری گفت ترس من میگم منفعل بازی کردن...به طور خیلی محسوسی داری محافظه کار بازی میکنی

کاربلد مافیا
پسندها
130

خب عماد از وقتی اومدی بازی یه پست درست و حسابی ندادی که ببینیم از کی چیزی درمیاد:)) کلا خیلی تو سایه و مشکوکی. یه مشت حرفای تکراری که همه زدن و خیلیاش به نتیجه هم رسیده میزنی، جواب چیزی که بهت گفته شده رو نمیدی و کلا میای نصیحت میکنی از پویا دست بکش بذار رو افراد مشکوک تر؟ افراد مشکوک تر رو وقتش نشده معرفی کنی؟
من تا اینجا به محمد بایت چیزایی که بهش گفتم و جواب نداده هنوز شک دارم
به عماد بابت این توی سایه بودنش شک دارم
و به خلفی مشکوکم.
تا آخر شب ببینم چی پیش میاد.

- - - Updated - - -

@مهسا

چرا نمیفهمین حرف منو؟ پست قبلیمو اگه خونده باشی در جواب پویا متوجه باید شده باشی... گفتم صرفا سر تناقضش نبود...تناقضش مشکوکم کرد و جایی شدت گرفت و درصد گناهکاریش رفت برام بالا که جواب چاوش رو اونجوری داد :| بعد من نمیفهمم الان اتهام من اینه که رایم رو عوض کردم یا اینکه چرا به برلین رای دادم؟ رای به برلین رو که دیروز کلی روش حرف زدم...اگه بحث عوض کردن رای هست عین آدم یه اتهام بزنین حداقل نه اینکه یکی میگه چرا عوض کردی و روش نموندی...یکی میگه چرا رای دادی به برلین که بیگناه بوده :|

فرضه دیگه میگم اگه این فرضیه رو درست بگیریم

@ آرش

آقا اصلا گیریم حرف تو درست...یعنی حس منفی داره...زرتی تو پست بعدش میگه نه تو بیگناهی هستی که داری بد بازی میکنی...خب این چیه؟ چرا بیخودی با کلمات اصرار داری بازی کنی و بپیچونی؟ :))

یه نکته جنرال دیگه بگم گوش کنین
اتهام اولتون اینه که چرا یهو میای به برلین رای میدی بدون اینکه باهاش دیالوگی برقرار کنی...یکی از افرادی که همچین اتهامی به من زد ولی خودش هم همین کار رو کرد عرفان بود..عرفان خودشم بدون دیالوگ و با 2 خط پست و جو دادن ورود قهرمانانه و اینا رای به اعدام من داد...عرفان به شدت مشکوکه...هرجا از بازی رفتم بیرون عرفان رو حتما حتما دریابین

بعد مگه نمیگین من گناهکار؟
اوکی فرضو بگیریم من گناهکار...من گناهکار میام انقد تابلو بیخودی بیام رای بدم به یاسین؟ ( اتهام دیروزتون؟) راحت تر نبود رو موج هادی یا رامتین حرکت کنم؟ میگین رامتین مافیاست و منم هم تیمیش؟ بهتر نیست جو رو ببرم سمت هادی که راحت تر میشه از بازی خارجش کرد تا یاسینی که تا اون لحظه یه رای داره؟
اگه بیگناه باشه که میان میگن چرا رای دادی بهش و اینا مث حرفی که معین میزنه...اگه گناهکار باشه که میان میگن چرا رایت رو برگردوندی از روش پس زرگری بوده و این حرفا...
یعنی تابلو تر از این نیست که یاسین رو شب بزنن بعد فردا بریزن رو من وقتی کس دیگه ای هم تقریبا شکی روش نیست
واقعا اینا رو نمیبینین؟
تعجب میکنم ازتون واقعا

من رایم رو فعلا میدم چون ممکنه یهو تا آخر شب نباشم...
از اونجایی که گفتم عرفان برام مشکوکه ولی نه در حدی که 80 درصد به بالا مطمئن باشم بهش...نسبت به بقیه بیشتره بهش رای میدم چون اجباریه رای ولی قطعی نیست قطعا...سه تا شک داشتم که هر سه تاش رفتن بیرون =)) امروزم که کلا منو گذاشتین گوشه رینگ نمیذارین کارشو بکنه آدم
تنفس بدین بهم حداقل

رای به اعدام: عرفان

ببین دوست عزیز رای دادی باید جواب بدی خب جوابت اینه مطمئن بودم اگه مطمئن بودی چرا برگردوندی؟ جواب اینو پیدا نمیکنم من هر چی میخونم. به زبان ساده اینو بگو لطفا:دی
فرض رو چرا سناتور میگیری و مثلا به جاش نگفتی یکی از مافیاها، وقتی اسم میدی یه حالیه!

آرش
پسندها
337
چاوش
خوبه نوشتم ته پستام که تا کجا خوندم، در نتیجه نه نخوندم پستت رو و واضح بوده :دی
مرض داشت این پست به نظرم، مخصوصا «از تو بعید بود یه کم» ش. الان تو پست من که توش این ایده رو مطرح کردم خوندی، بعد ۴ خط پایین‌ترش که گفتم شروع کنم از صفحه ۱۳ خوندن پستا رو نخوندی؟

تو گفتی: اینا رو بگم فعلا بعد پستا رو بخونم از اول صفحه ۱۳ :دی
من این جوری خوندم: ....بعد پستا رو بخونم از اول، صفحه‌ ۱۳

به خاطر همین فکر کردم پست‌ها رو خوندی یه دور و دوباره می‌خوای بخونی :دی ولی بازم این اصرارت برای شهردار بودن رامتین وقتی هیچ دلیل منطقی‌ای براش نیست، برام عجیبه :دی
میگی خواستن با لباس کاری کنن که مافیا ضعیف جلوه داده بشه. خب چرا لباس سناتور ندادن یه راست؟ :دی مگه کسی به لباس بودنش شک می‌کرد در اون صورت؟ وقتی ۱۰ تا رای داشته :دی

امین
«من گناهکار میام انقد تابلو بیخودی بیام رای بدم به یاسین؟» این آخه ینی چی؟؟؟ یعنی خودت قبول داری رای بیخودی دادی به یاسین؟ :دی و چون رای بیخودی دادی بیگناهی؟ :دی بسه امین بسه :دی

تئوری‌ام هم گفتم که اگه گناهکار باشی چرا رایت رو عوض کردی، ندیدم ردش کنی.
کلا هم توضیح ندادی که چرا وقتی طبق گفته‌ی خودت ۸۰ درصد مطمئن بودی رو یاسین، رایت رو عوض کردی به بهونه‌ی سواستفاده نکردن.

بیگناه باشی خیلی منطقی‌تر حرف می‌زنی و دفاع می‌کنی. با این حساب رای امروزم تویی فعلا.

عماد
وات؟ :دی یعنی چی از پویا چیزی درنمیاد؟ :دی

- - - Updated - - -

یعنی چون پویا بازیکن قویه چیزی ازش درنمیاد و نباید بهش گیر داد، یا چون پویا بیگناهه چیزی ازش درنمیاد؟ کدوم رو می‌گی؟

کاربلد مافیا
پسندها
0
خوب من تا پست ۲۸۹ خوندم و باید برم دوباره طرفای ساعت ۱۰ میام ایشالا.
اول یه نکته ای رو بگم راجبه خودم واسه اونایی که اشنایی ندارن...من سیستم پست دادنم اینطوری که از همونجایی که ول کردم شروع مجدد میکنم میخونم میام جلو هرچی هم ببینم جواب میدم و دوباره خوندن رو ادامه میدم...مدل من اینه پس شرمنده اگه رو مختونه :دی بازی خیلیای دیگه هم رو مخ منه :))

مورد بعدی در مورد هادی و رامتینه.من نبودم رای هم نتونستم بدم ولی قطعا اگه بین هادی و رامتین مجبور به رای دادن میشدم رایم رامتین بود و به نظر من ب احتمال بالا ۹۰% گناهکار بود...هادی با وجود های و هوی کردن و رگ گذاشتنش بازیش کاملا بیگناهانه بود...بیگناه کله شق و لجوج ولی بیگناه.

افراد مشکوکم توی بازی در حال حاضر بیشترین شکم امین خلفیه با اون نحوه ورودش ب بازی و رای دادنش. احتمال خیلی قوی هم رای اعدامم خودشه منتها چون هنوز کامل پستا رو نخوندم و باید برم الان رای نمیدم.

اگه سوالی هست یا مسئله ای که من باید به صورت خاص جواب بدم با شماره پست بهم بگین چون ممکنه از چشمم جا مونده باشه من بالای ۹ صفحه خوندم و مغزم داره ذوب میشه(امروزم امتحان داشتم :دی )

- - - Updated - - -

خب عماد از وقتی اومدی بازی یه پست درست و حسابی ندادی که ببینیم از کی چیزی درمیاد:)) کلا خیلی تو سایه و مشکوکی. یه مشت حرفای تکراری که همه زدن و خیلیاش به نتیجه هم رسیده میزنی، جواب چیزی که بهت گفته شده رو نمیدی و کلا میای نصیحت میکنی از پویا دست بکش بذار رو افراد مشکوک تر؟ افراد مشکوک تر رو وقتش نشده معرفی کنی؟
من تا اینجا به محمد بایت چیزایی که بهش گفتم و جواب نداده هنوز شک دارم
به عماد بابت این توی سایه بودنش شک دارم
و به خلفی مشکوکم.
تا آخر شب ببینم چی پیش میاد.

- - - Updated - - -

ببین دوست عزیز رای دادی باید جواب بدی خب جوابت اینه مطمئن بودم اگه مطمئن بودی چرا برگردوندی؟ جواب اینو پیدا نمیکنم من هر چی میخونم. به زبان ساده اینو بگو لطفا:دی
فرض رو چرا سناتور میگیری و مثلا به جاش نگفتی یکی از مافیاها، وقتی اسم میدی یه حالیه!

مهسا چه چیزی به من گفته شده که جواب ندادم میشه بگی؟ادرس بده جواب بدم

ضمن اینکه چه سایه ای؟من کلا نبودم تازه امروز اومدم عملا...دلیل نبودنمم همه میدونن.اینکه نباشی با اینکه تو سایه باشی خیلی خیلی فرق داره...طبیعتا وقتی نیستی و مجبوری 10 صفحه بخونی تا تازه برسی به اینکه چی شده و بحث جاری بازی چیه طول میکشه

کلا هم اینطوریم که سعی میکنم اطلاعات درست و دقیق وارد بازی کنم و چیزایی که حس میکنم ازش مطمین ترم(هرچند کم) تا بارش افکار پراکنده

کارآموز مافیا
پسندها
0
واقعا اینا رو نمیبینین؟
تعجب میکنم ازتون واقعا

TE]

این حرفش که میگه یاسین رو شب بزنن فرداش بریزن روی من رو درست میگه:دی

من تحلیلم اینه دوتا گروه مقابل همن.
شایدم یه طرف گروه باشه طرف دیگه فرعی.

درهرصورت این حرفش که میگه یاسینو زدن بریزن سر من منطقیه.
از اونجاییم که استارتشو پویا زد دیگه برای من محتمل تر شده

کاربلد مافیا
پسندها
0
چاوش

تو گفتی: اینا رو بگم فعلا بعد پستا رو بخونم از اول صفحه ۱۳ :دی
من این جوری خوندم: ....بعد پستا رو بخونم از اول، صفحه‌ ۱۳

به خاطر همین فکر کردم پست‌ها رو خوندی یه دور و دوباره می‌خوای بخونی :دی ولی بازم این اصرارت برای شهردار بودن رامتین وقتی هیچ دلیل منطقی‌ای براش نیست، برام عجیبه :دی
میگی خواستن با لباس کاری کنن که مافیا ضعیف جلوه داده بشه. خب چرا لباس سناتور ندادن یه راست؟ :دی مگه کسی به لباس بودنش شک می‌کرد در اون صورت؟ وقتی ۱۰ تا رای داشته :دی

امین

«من گناهکار میام انقد تابلو بیخودی بیام رای بدم به یاسین؟» این آخه ینی چی؟؟؟ یعنی خودت قبول داری رای بیخودی دادی به یاسین؟ :دی و چون رای بیخودی دادی بیگناهی؟ :دی بسه امین بسه :دی

تئوری‌ام هم گفتم که اگه گناهکار باشی چرا رایت رو عوض کردی، ندیدم ردش کنی.
کلا هم توضیح ندادی که چرا وقتی طبق گفته‌ی خودت ۸۰ درصد مطمئن بودی رو یاسین، رایت رو عوض کردی به بهونه‌ی سواستفاده نکردن.

بیگناه باشی خیلی منطقی‌تر حرف می‌زنی و دفاع می‌کنی. با این حساب رای امروزم تویی فعلا.

عماد

وات؟ :دی یعنی چی از پویا چیزی درنمیاد؟ :دی

- - - Updated - - -

یعنی چون پویا بازیکن قویه چیزی ازش درنمیاد و نباید بهش گیر داد، یا چون پویا بیگناهه چیزی ازش درنمیاد؟ کدوم رو می‌گی؟

یعنی از نظر من این گیری که معین ب پویا داد از سر نشناختن و اشنا نبودن معینه و چیزی ازش در نمیاد(از نظر من گیر درستی هم نبود) و بهتره راجبه بحثای مهمتر و افراد مشکوک تر حرف بزنیم تا پویا.

من از پراکندگی بحث میخوام جلوگیری کنم...هر بازی هم یه همچین بحثی من تو بازی دارم با یکی بی برو برگرد سر اینکه به نظرم یه گیرایی درست نیست.

تو واقعا از نظرت رای داد معین ب پویا و پرداختنش ب پویا تو این مقطع واسه بازی مفیده؟ و ایا ایرادی که ب پویا گرفته وارده یا نه؟

کارکشته مافیا
پسندها
265
"این رای دادن سریعت اصلا خوشم نمیومد و حس خوبی بهم دست نداد" پست شماره 34 برلین
"چاوش عزیز هم ماهیت اون رایش رو مشخص کنه ممنون میشم " پست شماره 74 محمد استورارو
"کی دو جا دیدم به رامتین سر نا خوداگاه گناهکاری ریپلای زدی، واقعا اعتقاد داری به این ناخوداگاه گناهکاری؟ میشه پروسش رو برام توضیح بدی؟ یعنی چطوریه که کسی که میدونه نقشش گناهکاره میره تو ناخوداگاهش طی یکی دو روز و چطور یهو توی بازی بروز میکنه؟ چی باعث میشه که مکانیسم دفاعی ذهن طرف از هم بپاشه و ناخوداگاهش و بریزه تو تاپیک؟" پست 105 فری
پست 106 فری حس قاضی بودن بهم میده و همه رو تقریبا مثبت معرفی کرده.
"سوال دیگم اینه که چرا یک بیگناه نباید از خودش بپرسه چرا من؟ من ک بیگناهم یعنی دارم گناهکاری بازی میکنم که اینجوری به من میپرن؟ از نظرت کدوم احتمال قوی تره؟ اینکه پیش فرض شناخت یاراش این واکنشو بوجود اورده یا گزینه دوم؟" پست 125 فری
"نایس ترای بای د وی" یه پست پویا راجع به آرش

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
"این رای دادن سریعت اصلا خوشم نمیومد و حس خوبی بهم دست نداد" پست شماره 34 برلین
"چاوش عزیز هم ماهیت اون رایش رو مشخص کنه ممنون میشم " پست شماره 74 محمد استورارو
"کی دو جا دیدم به رامتین سر نا خوداگاه گناهکاری ریپلای زدی، واقعا اعتقاد داری به این ناخوداگاه گناهکاری؟ میشه پروسش رو برام توضیح بدی؟ یعنی چطوریه که کسی که میدونه نقشش گناهکاره میره تو ناخوداگاهش طی یکی دو روز و چطور یهو توی بازی بروز میکنه؟ چی باعث میشه که مکانیسم دفاعی ذهن طرف از هم بپاشه و ناخوداگاهش و بریزه تو تاپیک؟" پست 105 فری
پست 106 فری حس قاضی بودن بهم میده و همه رو تقریبا مثبت معرفی کرده.
"سوال دیگم اینه که چرا یک بیگناه نباید از خودش بپرسه چرا من؟ من ک بیگناهم یعنی دارم گناهکاری بازی میکنم که اینجوری به من میپرن؟ از نظرت کدوم احتمال قوی تره؟ اینکه پیش فرض شناخت یاراش این واکنشو بوجود اورده یا گزینه دوم؟" پست 125 فری
"نایس ترای بای د وی" یه پست پویا راجع به آرش

اینا چی بودن ممل؟ رمز گشایی کن برایمان.:دی

- - - Updated - - -

@امین:

نمیخوای بگی چطور به وکالت من از یاسین رسیدی؟

کارکشته مافیا
پسندها
25
گفتم که حس شکار داره و خوشم نمیاد. ولی شاید مثبت باشه. بخش زیادیش هم مقصر خودتی. اول اینکه نقش بی گناهی اخیرا و کلا کمتر بازی کردی. دوم اینکه بی گناه هم باشی حس خوب کم ازت در میاد و همیشه یه مرضی حس میشه طبق چیزی که گفتم همون جا. لحن عبارت "کمک کنم" ـت هم دوست نداشتم اصلا. گستاخ. بقیه ش هم متقابل یه سری چیزا گفتی که انگار زور داشته بهت. حسمُ گفتم دیگه. زور نداشته باشه. الان تو ام حستُ گفتی. امیدوارم اگه بی گناهی به مرور عوض بشه. اگه نیستی که هیچی.
خط آخر هم به کل پرت هست. من در مورد حس صحبت کردم. و از بازی. چیزی که تو میگی تحلیل هست. که من بر اساس قبل میام میگم مهدی مثلا 20 درصد احتمال گناهکاری داره از دید گادی. به دلایلی که گفتی و چیزای دیگه. این مال اینجای بازی نیست. مال ته بازی هست. ضمن این که این فاکتور دور قبل که گاد بودمم برات 30 درصد بود. و برای خلفی این دور هم 30 درصده به نظرم. ولی فعلا سمت گناهکاریش هستم به شدت. حس یه چیزه. استدلال یه چیز. تحلیل بر اساس ادوار قبل یه چیز دیگه. ممکنه کاملا مخالف هم باشن.
ولی چیزی که داری میگی دقیقا حرف زور هست. که من چون ادوار اخیر گناهکار بودم و حالم بهم خورده باید فرض بگیری بی گناهم و حس خوب هم ببینی تو پست هام و اگه نباشه خودت تولید کنی. اینا رو به بچه ها باید بگی پسرم نه به من.

پویا

این مقصر خودتی ای که می‌گی مثل این می مونه که به زور تو حلق یه نفر بکنی که فلانی تو به این دلیل فلان‌کاره ای و هرچی هم بگی من قبول نمی کنم. دقیقا عین روش خودم وقتی می خوام روی کسی برم رو داری رو خودم انجام میدی. حالا نمیگم هدف داریا. ولی این جمله ات مثل اونه :دی و اینکه من حس کردم تو فرض رو بر مرض‌دار بودن من گرفتی و بعد پستام رو می خونی. گفتم که اگر اینطوریه اون فرضت رو عوض کن وگرنه آره بازی ممکنه حس مرض هم بده در صورت بی گناهی.
اینی‌یم که میگی باید اینارو به بچه‌ها بگی نه به من، اتفاقا من با بچه‌ها کاری ندارم، جاشون باشم خودم به مهدی بابت نقش‌های پی در پی اش یه ذهنیت منفی دارم ولی چون تو گاد من بودی بیشتر از اشباع شدنم خبر داری. ضمن اینکه این بحث منم موافقم اصلا برای الان نیست و فایده‌ای هم نداره. صرفا چون تو گاد من بودی اونو گفتم. وگرنه هر بازی تمام تحلیل‌ها باید ۰ بشه و از اول انجام بشه. آره یه نفر ممکنه ۱۰ بار پشت سر هم گناهکار یا هر نقش دیگه ای بشه. :113:
--------------------
فقط این وسط واکنش مهدی به غلط درومدن تحلیل عرفان خیلی باحال بود. انگار خیلی خوشحال شد و یه حالت مچ‌گیری داشت.
رضا
خب؟
---------------------
از هرکی انتظار داشتم‌ حس گناهکاری بهم داشته باشه به جز تو مهدی

من به اون صورت تو بازی نبودم که بخوام ریلکس یا غیر ریلکس بوده باشم...علل نبودنم هم کاملا مشخصه از قبل بازی هم گفته بودم ولی خوب به اصرار امیر عزیز اومدم...در کل یکم در نظرم منفی شدی، به نظرم مهدی بیگناه با اون همه شناختش از من شک گناهکاری نباید به من میزد

عماد

اتفاقا من ادعا دارم از تمام اشخاصی که تو مافیا هستن شناختم رو بازی تو بیشتره. با نفر دوم هم خیلی فاصله دارم هرکی که هست :))

ببین همین شکلک هایی که می ذاری به نظرم مصنوعین همه. تو خودت وقتی بی گناهی اگر هم من بهت تارگت بزنم میای صادقانه و صاف باهام صحبت می کنی نه مثل الان که تهش یه تشر متقابل بزنی که مهدی چون فلان کارو کردی بی گناه نیستی.
الان دیدم ۲ تا ۲ تا نقل قول رو تو هر پستت میاری. این به نظرم جز نوار خالی پر کردن هیچ قصد دیگه ای پشتش نیست. می خوای صرفا بگی فعالم و تو سایه نیستم.
لحن پستات هم تماما از استرس میاد به نظرم. تو بی گناه باشی اینطوری پست نمی‌دی، متمرکز می‌شی رو یه چیز. الان که اومدی نیم خط نیم خط درمورد اتفاقات بازی صحبت می کنی و پر می‌کنی اون نوار لامصب رو، به نظرم بی‌گناه نیستی. تمام ;)
-----------------

@مهدی

اولین فرضی که بعد خوندن داستان به ذهنم اومد این بود که رامتین همون شهرداره و مردنش در اثر رای خروج به تروریست میتونه باشه که اون تروریستم هادیه و لباس بیگناه داشته. فرضم کلا غلط بود و نمیدونستم تروریست لباس نمیپذیره. بخاطر همین و دوم به این خاطر که لباس شهردار دادن در عین وجود نقشای دیگه که دوتایی هستن و تابلو نمیشه لباسشون برام بی معنی بود حداقل دورایی که خودم مافیا بودم اینکارو نمیکردم! رو اینا فرض لباس بودن رامیتن رو کنسل کردم. که بعد گاد کاسه کوزمونو ریخت تو خیابون با پستش.

قبول کن گفتگوت دوستانه نبود خودتم میدونی مظلوم نماییم نکردم واقعیت رو گفتم ، اون قسمت درو زدی فرار نکن وایسا فلان هم دری وری و جو بی موردی بود برای اینجای بازی با احترام.

تو میگی اینه که پرسیدی چیم از نظرت مرض گناهکاریه منم دقیقا همین نظرو در مورد تو دارم که اون سیس از بالا به پایین و به مسخره گرفتن و سعی در مچگیری تو هم مرض بالایی داشت نمیدونم شایدم هیجان زیادی داری صرف نظر از نقش . منم گزینه هنوز زیاد دارم پس بقول خودت we'll see

عرفان

باشه، اولا اون انتظاری که من از تو دارم اینه که معمولا تحلیل‌هات دقیق هست و همه جانبه نگاه می‌کنی، اون پستت هم که میای ‌میگی مهدی سادس کاملا، من واقعا یه لحظه جا خوردم و به خنگ بودن خودم شک کردم انقدر که به تحلیل های‌ تو اعتماد دارم. بعد چرا گفتگوی من دوستانه نبود؟ تو بازی من رو نمیشناسی؟ من همیشه نیش و کنایه جزو بازیم هست. حالا از اون میای نتیجه می‌گیری ذوق کردی. اصن ذوق کنم که چی؟ می خواستم ذوق کنم می گفتم عرفان جان تو چون همیشه تحلیلت درسته و این بار غلط بود بهت شک دارم. اون می شد غیر دوستانه.

اوکی. نقشی که برات تو ذهنم جرقه زد اون موقع یکی از این فرعی ها مثل جوکر اینا بود. حالا که خیلی علاقه مندی به احساسم در موردت گفتم که بدونی. ولی اگر بی‌گناه هستی جبهه نگیر.

این پست رو تا اینجا بفرستم که خیلی زیاد نباشه و برم سراغ بقیه پست ها.

کارآموز مافیا
پسندها
0
من فعلا رای ام به گزینه مشکوک خودمه یعنی چاوش که رای ام رو میدم:

[VOTER=چاوش][/VOTER]

اگر اجماع رو رامتین باشه برای اینکه گره بازی باز شه و رای ام رو عوض خواهم کرد.

ممکنه این جمله : "گزینه مشکوک خودم" ، ربطی به نقش پلیس بودنش داشته باشه؟
صرفا سوال شد برام تحلیل نکردم.

کارکشته مافیا
پسندها
112

دوستان عزیز این نقل قول از @خلفی به حد کافی واضح هس یا نیاز به کپشن داره؟

اتهامش رو میگه و در ادامه بجای دفاع داره میگه فلانیم اون کارو کردا اونم ببینین! ازینجا تا اونجا پرانتز : ))))

رای من با خودتو مقایسه میکنی ملعون؟ من تو رو با رای دوم میفرستادم دفاعیه با رایم؟ من اولین پست بازیم بود؟ من اولین اینتر اکشنم تو بازی بود؟ من از اسمون نازل شدم؟ من رو حرف یکی دیگه به تو رای دادم؟ خدایی یچی بگو بگنجه اینجا ناسلامتی همه حرفه این این چیه آخه نا امیدم کردی

باشه بیا برو بیرون منم هرموقع سس ماست گفتم میگم بهم رای بدن بندازنم بیرون ;)

بعد یه چیزی! از پویا خیلی میترسی نه؟ :دی

تازه‌وارد
پسندها
5
سلام

من تا پست 300 خوندم فعلا یه کم بنویسم بعد ادامشو میخونم

راجع به اتفاقات دیشب خب خیلیا تحلیل کردن ، چاوش همه حالتها رو گفت دستش درد نکنه :دی به نظرم منطقی ترین تحلیل این میتونه باشه یاسین و هادی بیگناه بودن و رامتین گناهکار.

@امین

برادر تو دلت به حال شهر نمی سوزه. یعنی هیچ فعالیتی به نفع شهر نکردی و نمیکنی. اصلا و به هیچ وجه امکان نداره شهروند باشی و انقدر بیخیال.. از دیشب این همه رای بهت داده شده و دفاعی درست حسابی نکردی.
دیشب اگه سفت پای رای یاسین می موندی برام منطقی تر بود تا اینکه به کسی رای دادی که حتی گزینه اول و دوم رایت نبود. یاسین برای خودم مشکوک بود ولی نه در حدی که رای بدیم بهش. یعنی حداقل 4 5 نفر مشکوک تر میتونستی پیدا کنی.
برای من سیاه ترین گزینه تو هستی... و اگه گناهکار تیمی باشی تا جایی که یادمه تنها کسی که یه دفاع ریزی ازت دیشب کرد رضا بود. که گفت خلفیه دیگه... خود رضا هم برام بشدت مشکوکه البته فکت ندارم ولی استدلالم اینه که 2 مرتبه که باهاش بازی کردم وقتی شهروند بود واقعا با جون و دل بازی میکرد. این دور خیلی شبیه دور قبلیش بازی میکنه که شیطان بود و از این موضوع حس خوبی نمیگیرم.

پستهای پویا و 2 3 تا از دوستان رو هم خوندم در مورد خلفی که مفید بودن. یه جا هم مهسا نکته خوبی از حرفهاش پیدا کرده بود که رامتین رو سناتور میدونست و حالت دیگه ای براش در نظر نگرفته بود.

فعلا رایمو میدم بهت. فقط در صورتی که دفاع درستی کردی یا کسی مشکوک تر از تو پیدا شد رایمو تغییر میدم.

رای به اعدام: امین خلفی

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
سوال خوبیه برای اینکه بخوان نشون بدن که ضعیف شدن، ولی معلوم نکنن که کدوم نقششون رفته. یا حتی برای اینکه یه بی‌گناه رو بکشن با لباسی که تابلو هست لباسه، اینجوری ما فک می‌کنیم یه مافیا مرده و ضعیف شدن (چون لباس تابلو هست) در حالی که هیچ مافیایی نمرده و قوی هستن هنوز. برای اواخر بازی این خیلی چیز مهمی می‌شه.

@چاوش:

این تئوری که مافیا این حربه رو زده چقد بهش اعتقاد داری؟ چون اگر درست باشه این تئوری کاملا ذهنیتی که از مافیا شکل گرفته بین بازیکنا تغییر میکنه، اگر به قول مهدی اون "تر" رو لجیت بدونیم ناخوداگاه ذهن نمیره سمت یه عده بازیکنا، ولی این تئوری تو ذهنو کاملا میبره سمت همون عده خاص:دی این حق و باید قائل باشی برای بقیه که تو رو توی این قضیه ذی نفع بدونن، درسته؟

کاربلد مافیا
پسندها
130
مهسا چه چیزی به من گفته شده که جواب ندادم میشه بگی؟ادرس بده جواب بدم

ضمن اینکه چه سایه ای؟من کلا نبودم تازه امروز اومدم عملا...دلیل نبودنمم همه میدونن.اینکه نباشی با اینکه تو سایه باشی خیلی خیلی فرق داره...طبیعتا وقتی نیستی و مجبوری 10 صفحه بخونی تا تازه برسی به اینکه چی شده و بحث جاری بازی چیه طول میکشه

کلا هم اینطوریم که سعی میکنم اطلاعات درست و دقیق وارد بازی کنم و چیزایی که حس میکنم ازش مطمین ترم(هرچند کم) تا بارش افکار پراکنده

@عماد:
همین پستم رو جواب بده حالا، اینم داری میپیچی آخه😁یه بار دیگه بخون لطفا چیزایی که توی همین پست گفتم و واکنش نشون بده بهشون حداقل😁با گوشیم ممکنه نقل قول هر مدلی که دوس داره بیاد🤣

- - - Updated - - -

ممکنه این جمله : "گزینه مشکوک خودم" ، ربطی به نقش پلیس بودنش داشته باشه؟
صرفا سوال شد برام تحلیل نکردم.

نه فکر نکنم، آخه برلین خودشم جوگیر وارد عمل شد، علنا به چاوش گفت چون گیر دادی گیرمیدم😁

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین