@مهسا
چرا نمیفهمین حرف منو؟ پست قبلیمو اگه خونده باشی در جواب پویا متوجه باید شده باشی... گفتم صرفا سر تناقضش نبود...تناقضش مشکوکم کرد و جایی شدت گرفت و درصد گناهکاریش رفت برام بالا که جواب چاوش رو اونجوری داد

بعد من نمیفهمم الان اتهام من اینه که رایم رو عوض کردم یا اینکه چرا به برلین رای دادم؟ رای به برلین رو که دیروز کلی روش حرف زدم...اگه بحث عوض کردن رای هست عین آدم یه اتهام بزنین حداقل نه اینکه یکی میگه چرا عوض کردی و روش نموندی...یکی میگه چرا رای دادی به برلین که بیگناه بوده
فرضه دیگه میگم اگه این فرضیه رو درست بگیریم
@ آرش
آقا اصلا گیریم حرف تو درست...یعنی حس منفی داره...زرتی تو پست بعدش میگه نه تو بیگناهی هستی که داری بد بازی میکنی...خب این چیه؟ چرا بیخودی با کلمات اصرار داری بازی کنی و بپیچونی؟
یه نکته جنرال دیگه بگم گوش کنین
اتهام اولتون اینه که چرا یهو میای به برلین رای میدی بدون اینکه باهاش دیالوگی برقرار کنی...یکی از افرادی که همچین اتهامی به من زد ولی خودش هم همین کار رو کرد عرفان بود..عرفان خودشم بدون دیالوگ و با 2 خط پست و جو دادن ورود قهرمانانه و اینا رای به اعدام من داد...عرفان به شدت مشکوکه...هرجا از بازی رفتم بیرون عرفان رو حتما حتما دریابین
بعد مگه نمیگین من گناهکار؟
اوکی فرضو بگیریم من گناهکار...من گناهکار میام انقد تابلو بیخودی بیام رای بدم به یاسین؟ ( اتهام دیروزتون؟) راحت تر نبود رو موج هادی یا رامتین حرکت کنم؟ میگین رامتین مافیاست و منم هم تیمیش؟ بهتر نیست جو رو ببرم سمت هادی که راحت تر میشه از بازی خارجش کرد تا یاسینی که تا اون لحظه یه رای داره؟
رایم رو عوض کردم؟ دلیلش رو اوردم...اوکی من گناهکار چرا رایم رو عوض کردم؟
بعد شب یاسین کشته شده...کی از کشته شدن یاسین سود میبره؟ من؟
اگه بیگناه باشه که میان میگن چرا رای دادی بهش و اینا مث حرفی که معین میزنه...اگه گناهکار باشه که میان میگن چرا رایت رو برگردوندی از روش پس زرگری بوده و این حرفا...
یعنی تابلو تر از این نیست که یاسین رو شب بزنن بعد فردا بریزن رو من وقتی کس دیگه ای هم تقریبا شکی روش نیست
واقعا اینا رو نمیبینین؟
از هر دری میری بیگناهی من باید براتون ثابت بشه نمیدونم چرا ذهنتون رو انقد بستین
تعجب میکنم ازتون واقعا
من رایم رو فعلا میدم چون ممکنه یهو تا آخر شب نباشم...
از اونجایی که گفتم عرفان برام مشکوکه ولی نه در حدی که 80 درصد به بالا مطمئن باشم بهش...نسبت به بقیه بیشتره بهش رای میدم چون اجباریه رای ولی قطعی نیست قطعا...سه تا شک داشتم که هر سه تاش رفتن بیرون

امروزم که کلا منو گذاشتین گوشه رینگ نمیذارین کارشو بکنه آدم
تنفس بدین بهم حداقل
رای به اعدام:
عرفان