جدیدترین‌ها

بازی دور هفتم مافیا | Unfinished

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Professor
پسندها
15

@صدرا:
دیگه بدتر:)) امان گرفتن دور قبلت هنوز یادمه:دی

هرموقع یادت رفت خودم یاداوری میکنم واست اصلا :دی
اما یه چیزی که میخواستم بگم دیگه رفتم بیرون، الان که برگشتم میگم :دی
خیلی برام جالب بود بعد از صحبت فری با من و اوردن لیست مشکوکاش که تو اول بودی اومدی این و گفتی در صورتی که میتونستی زودتر هم بپرسی :دی

@صدرا:
اون توضیه ریش سفیدانه اول بازیت و دلسوزیت برای شهر با این رای ندادنت نمیخونه صدرا:دی کدومو باور کنیم؟

قانعم کن که برای جلب کردن نظر فری و جابه جایی من با تو، تو لیستش این کار و نکردی :دی
فری
یه جوریه آخه :دی خیلی رویایی میشه مثلا یه گناهکار اینجوری دم به تله بده، وقتایی که من بی گناه بودم حد اقل اینجوری بوده هرکی این شکلی می افتاد زیر دست و پا آخرش مشخص میشد بی گناه بوده که بد بازی کرده:دی همین دورم هادی اینطوری شد البته با کمک سناتور. حالا تو سوالمو جواب بده، خلفی وقتایی که بی گناه بوده بیشتر اینجور حرکتایی کرده یا گناهکار؟
این یهویی پست دادنش من و یاد همین دور قبل انداخت که پشت سرش سریع اومد تو گروه گفت عجب سگیه سید :دی بخاطر همین احتمالش برام بیشتر شد.

عماد
حقیقتا من هم یه جورایی با فری موافقم...فری گفت ترس من میگم منفعل بازی کردن...به طور خیلی محسوسی داری محافظه کار بازی میکنی

:دی بنظرم جوابی که به فری دادم در این مورد کافی بود، قطعا تایمی که بیکار باشم تو بازیم و از صحبت کردن خوشم میاد اتفاقا ولی از پرسیدن سوالای تکراری بیزارم.

کارکشته مافیا
پسندها
265
"این رای دادن سریعت اصلا خوشم نمیومد و حس خوبی بهم دست نداد" پست شماره 34 برلین
"چاوش عزیز هم ماهیت اون رایش رو مشخص کنه ممنون میشم " پست شماره 74 محمد استورارو
"کی دو جا دیدم به رامتین سر نا خوداگاه گناهکاری ریپلای زدی، واقعا اعتقاد داری به این ناخوداگاه گناهکاری؟ میشه پروسش رو برام توضیح بدی؟ یعنی چطوریه که کسی که میدونه نقشش گناهکاره میره تو ناخوداگاهش طی یکی دو روز و چطور یهو توی بازی بروز میکنه؟ چی باعث میشه که مکانیسم دفاعی ذهن طرف از هم بپاشه و ناخوداگاهش و بریزه تو تاپیک؟" پست 105 فری
پست 106 فری حس قاضی بودن بهم میده و همه رو تقریبا مثبت معرفی کرده.
"سوال دیگم اینه که چرا یک بیگناه نباید از خودش بپرسه چرا من؟ من ک بیگناهم یعنی دارم گناهکاری بازی میکنم که اینجوری به من میپرن؟ از نظرت کدوم احتمال قوی تره؟ اینکه پیش فرض شناخت یاراش این واکنشو بوجود اورده یا گزینه دوم؟" پست 125 فری
"نایس ترای بای د وی" یه پست پویا راجع به آرش

ااا اینا چرا فرستاده شد :))))))))))))))) اینا چیزایی بودن که می خواستم راجع بهشون خرف بزنم

کارکشته مافیا
پسندها
25
ااا اینا چرا فرستاده شد :))))))))))))))) اینا چیزایی بودن که می خواستم راجع بهشون خرف بزنم

تو باز شروع کردیا. خب این پست چیه الان؟ همین یه خط رو نگه دار وقتی حرفات رو میزنی اینارو بگو. من اصلا نمی فهمم.

کاربلد مافیا
پسندها
130
محمدرضا
نه اتفاقا. برای منی که خیلی به رای‌ها اهمیت میدم این حرفا خیلیم مهمه. کاملا ممکنه ساختگی باشه ها، اهمیت هم نداره. ولی این حرفا زده شدنشون بهتر از نزدنشون هست. این پست عماد خیلی بهتر از بقیه پست های این فازش بوده.

برای جلو رفتن بازی هم مهمه که افراد چه احساسی درباره کسی که مرده دارن. نمی دونم چجوری میگی اهمیت نداره این پست.

حتما بدین از این پستها
من مخالفم کاملا با پستت، البته نه با این مدل پست دادن بقیه. مثلا چاوش هم از این پستا داد ولی پست صدرا و عماد خیلی آبکی بود از نظرم، حداقل چاوش در جریان بازی بحث کرده با اون طرب مستقیما، ولی عماد و صدرا از راه رسیدن بدون اندک مکالمه مستقیم که نمیدونم اونم داشتن یا نه میگن رای من فلانی بود اگه حاضر بودم تو بازی! مثل اینه که طرف بمیره بعد بگن خیلی آدم خوبی بود😁

- - - Updated - - -

خیلی برام جالب بود بعد از صحبت فری با من و اوردن لیست مشکوکاش که تو اول بودی اومدی این و گفتی در صورتی که میتونستی زودتر هم بپرسی :دی

قانعم کن که برای جلب کردن نظر فری و جابه جایی من با تو، تو لیستش این کار و نکردی :دی
فری

این یهویی پست دادنش من و یاد همین دور قبل انداخت که پشت سرش سریع اومد تو گروه گفت عجب سگیه سید :دی بخاطر همین احتمالش برام بیشتر شد.

عماد

:دی بنظرم جوابی که به فری دادم در این مورد کافی بود، قطعا تایمی که بیکار باشم تو بازیم و از صحبت کردن خوشم میاد اتفاقا ولی از پرسیدن سوالای تکراری بیزارم.

احتمالا دلیلش همین کم پیداییته😁سنگین میای میری، نمیشه پیدات کرد که، همین تو پستای فری گیرت بیاریم😄
جدا از شوخی فری مگه ترتیب داده به لیستش که من کسیو بیارم اول یا آخر؟ چرا داری کره گیری میکنی الان😁

- - - Updated - - -

فری

عماد

احتمالا دلیلش همین کم پیداییته😁سنگین میای میری، نمیشه پیدات کرد که، همین تو پستای فری گیرت بیاریم😄
جدا از شوخی فری مگه ترتیب داده به لیستش که من کسیو بیارم اول یا آخر؟ چرا داری کره گیری میکنی الان😁

کارکشته مافیا
پسندها
112
بخوای اینجوری صحبت کنی ادامه نمیدم به دیالوگ باهات
تو پست اولت داری میگی من کار دارم و فلان و اینا بعد یه پست دادی دو خط راجع به من نوشتی و بعد رای دادی دیگه؟ الان اتهام تو به من رای دادن به یاسینه یا عوض کردن رای؟ اتهامت اصلا مشخص نیست مثل بقیه و فقط صرفا داری جو میدی و با بازی با کلمات و مسخره بازی میخوای جو رو مسموم کنی که این قطع به یقین کار یه بیگناه نمیتونه باشه خب طبیعتا

بیگناها این جو رو نمیبینن واقعا؟

@خلفی

اگه اینجوری بخای دیالوگ برقرار کنی که اگه ادامه ندی لطف به خودته انصافا

ببین دیگه حتی الانم دست از تحریف برنمیداری میخای هی کارتو توجیح کنی و یکیم مثل خودت جلوه بدی که خیلی مبتدیانس به نظرم.

اتهامم مشخصه اول ورود و رایت ثانیا تغییر رایت که همش تو پستای امروزم و پست رای به اعدامم هست بیخودی دور ورندار و وانمود نکن که شخمی بهت رای دادم و جو مسموم میکنه فلان

من تو پست اولم اومدم گفتم کار دارم فلان بعد یه پست دادم دو خط راجبت و رای بهت؟؟ لامصب رو اسمم بزن لاقل ترتیب و تعداد پستام بیان بعد راست حسینی با ورود خودت مقایسه کن بعد خجالت بکش :29:

کاربلد مافیا
پسندها
130
باورنمیکنم😁😁😁

کارکشته مافیا
پسندها
25
من مخالفم کاملا با پستت، البته نه با این مدل پست دادن بقیه. مثلا چاوش هم از این پستا داد ولی پست صدرا و عماد خیلی آبکی بود از نظرم، حداقل چاوش در جریان بازی بحث کرده با اون طرب مستقیما، ولی عماد و صدرا از راه رسیدن بدون اندک مکالمه مستقیم که نمیدونم اونم داشتن یا نه میگن رای من فلانی بود اگه حاضر بودم تو بازی! مثل اینه که طرف بمیره بعد بگن خیلی آدم خوبی بود??????

این چیزی که شما می گین برا زمانی درسته که در مورد نقش اعلامی اطمینان داشته باشیم. همین الان یکی از مهم‌ترین بحث های این فاز این بوده که نقش رامتین چی می‌تونه باشه. آیا درست بوده یا لباس بوده. اگر لباس بوده خودش چی می تونسته باشه.
خب وقتی این تردید ها هست معلومه که مهمه بدونیم افراد (حتی به صورت ساختگی) چه نظری راجع به این می دن. اتفاقا فعالیت مفید از نظرم همینه. یعنی راجع به بحث‌های اصلی بازی نظر بدی. وگرنه بری از هزار سال قبل یه بحثی که هیچکس نمی خونه رو بیاری ادامه بدی نوار خالی پر کردنه.

خب به لحظات روحانی خداحافظی اجباری من با لپتاپ رسیدیم. ادامه اش رو بتونم با گوشی در خدمت هستم. رای هم خلفی، فعلا. ببینم چی میگه.

- - - Updated - - -

من مخالفم کاملا با پستت، البته نه با این مدل پست دادن بقیه. مثلا چاوش هم از این پستا داد ولی پست صدرا و عماد خیلی آبکی بود از نظرم، حداقل چاوش در جریان بازی بحث کرده با اون طرب مستقیما، ولی عماد و صدرا از راه رسیدن بدون اندک مکالمه مستقیم که نمیدونم اونم داشتن یا نه میگن رای من فلانی بود اگه حاضر بودم تو بازی! مثل اینه که طرف بمیره بعد بگن خیلی آدم خوبی بود😁

این چیزی که شما می گین برا زمانی درسته که در مورد نقش اعلامی اطمینان داشته باشیم. همین الان یکی از مهم‌ترین بحث های این فاز این بوده که نقش رامتین چی می‌تونه باشه. آیا درست بوده یا لباس بوده. اگر لباس بوده خودش چی می تونسته باشه.
خب وقتی این تردید ها هست معلومه که مهمه بدونیم افراد (حتی به صورت ساختگی) چه نظری راجع به این می دن. اتفاقا فعالیت مفید از نظرم همینه. یعنی راجع به بحث‌های اصلی بازی نظر بدی. وگرنه بری از هزار سال قبل یه بحثی که هیچکس نمی خونه رو بیاری ادامه بدی نوار خالی پر کردنه.

خب به لحظات روحانی خداحافظی اجباری من با لپتاپ رسیدیم. ادامه اش رو بتونم با گوشی در خدمت هستم. رای هم خلفی، فعلا. ببینم چی میگه.

کاربلد مافیا
پسندها
0
نمیدونم از اینکه منو با مهدی یه جا میذاری هدفت چیه، عماد کلا اومدی دیر هم اومدی چیزی دراین باره نگفتم من، چون دلایل خودتو داری کاریم ندارم. اینکه هی یاداوری میکنی مدلت اینه که پستای قبلی رو بخونی بیای جلو با این هم کاری ندارم. چی گیرت اومده از خوندن پستای قبلی؟میشه مطلع کنی، منظورم نکته جدیده، نه اینکه بگی فلانی باهات موافقم های تکراری که هیچ کمکی به من در مورد سبک بازی خودت و اون فلانی نمیکنه. نمیدونم متوجه میشی چی میگم یا نه؟ چرا سریع میری توی لاک دفاعی و از کلمه جو علیه خودت استفاده میکنی؟ به خودت مطمئن نیستی مگه؟الان اومدی مثل همه کسایی که تو بازی حضور داشتن گیر دادی به خلفی😁مورد مشکوک دیگه ای نداره این بازی؟هیچ چیز دیگه ای برات سوال نیست یا جالب نیست؟

مسلما هر سوال یا نکته ای برام باشه مطرحش میکنم...این که حرکت خلفی ضایع بوده و بقیه بهش گیر دادن دلیل نمیشه که من بهش گیر ندم یا رای من نباشه.

در کل حق میدم بهم یه مقدار مشکوک باشی...از بازیم شناخت اونچنان نداری این بازی هم دیر اومدم و ورود کامل به بازی واسم مشکل بوده ولی قطعا تلاش خودمو برای فعال تر بودن میکنم

کاربلد مافیا
پسندها
130

- - - Updated - - -

اولا که اجباری چیه بی تربیت، پاشو زود بیا ببینم😁
دوما تو با لپتاپ دوتا دوتا پست میدی با گوشیم تحملت میکنیم حالا😁
سوما هم دلیل و منطقی که این مدل آدما برای رایشون میدن اکثرا کپی و تکراریه، واسه همین فک نکنم بشه ازش چیزی دراورد.

کاربلد مافیا
پسندها
0
محمدرضا
نه اتفاقا. برای منی که خیلی به رای‌ها اهمیت میدم این حرفا خیلیم مهمه. کاملا ممکنه ساختگی باشه ها، اهمیت هم نداره. ولی این حرفا زده شدنشون بهتر از نزدنشون هست. این پست عماد خیلی بهتر از بقیه پست های این فازش بوده.

برای جلو رفتن بازی هم مهمه که افراد چه احساسی درباره کسی که مرده دارن. نمی دونم چجوری میگی اهمیت نداره این پست.

حتما بدین از این پستا. من می خونم :دی
ببین من موافقم که صحبت کردن در مورد رای هایی که داده میشه یا بعدش صحبت راجع به فردی که اعدام شده مرده یا گادکش شده یا هرچی اتفاقا خوبه
میشه حرفای قبلی بعدی حرکات و نظرات رو مقایسه کرد
ولی وقتی طرف کلا بعد بحث و تحلیل در اون مورد میاد میگه که اره اگه بودم رایم این بود خیلی واضح بود رفتاراش اینجوری بود
وقتی که کلا نبود و یک کلمه حرف نزده و الان میاد خودشو تو اون جبهه میذاره از نظر من مناسب نیست
اینکه عماد پستاش ابکی بوده ربطی به این نداره که این پستش مثبت بشه
ترجیح میدم به جای این حق به جانب و تو جبهه رفتن راجع به بحثای الان تو بازی صحبت بکنن
در مورد افرادی که هنوز هستن و بحث هست
هنوز ۱۷ نفر تو بازین.

Professor
پسندها
15
خلفی
بابا عرفان راست میگه دیگه ناموصا ! جا اینکه دفاع کنی حمله میکنی.
درست حرف بزن دیگه شغال من همش میخوام مثبت نگاه کنم ریز میشم رو حرفات که بتونم یه نکته ی مثبت پیدا کنم نمیشه.
بعد یه چیزی ! تو که خودت دو خطی رای میدی چجوری روت میشه از دوخطی رای دادن عرفان ایراد بگیری ؟ :|:|
اگه پست بعدیت همینجوری باشه رای منم داری.

مهسا
مهندس پست میخونی درست بخون دیگه :دی
گزینه های شکم بترتیب:
مهسا
امین
صدرا
الان دیگه احتمالش برام بیشتر شد که میخوای بپیچونی :دی خونسرد باش.
در مورد اینکه میگی صدرا آبکی بوده حرفش ! تو بودی چیکار میکردی ؟ نصف بازی و تو جریان نباشی بر اساس اون نصفی که بودی شب رایت و به گاد اعلام میکنی ؟
بدون اینکه پست خونده باشی ؟ خب اگه اینجوریه فکرت پس میتونم بگم گناهکاری چون برات مهم نیست اونی که رای میاره کیه چیه چیکار کرده :دی

کارکشته مافیا
پسندها
25
راستی، طبق این چیزی که می بینم ۹۰ درصد بازی رای به خلفی دارن. نفر دوم مشکوکتون تو بازی کیه؟ اینارو بگید ببینم. اینطوری نباشه گله ای ریخته بشه روی خلفی. یه درصد اشتباه بیاد فکر نمی کنم به چیزی بشه رسید از رای ها. بنابراین حرفای خود خلفی هم خیلی اهمیت دارن.

من به رضا و محمد و عماد مشکوکم (برای گناهکاری تیمی)، فعلا بیان صحبت کنن. عماد کمی فعالیتش بیشتر شد، ببینم درادامه چکار می کنه. رضا هم البته نبوده، ولی نوع بودناش و رایش عجیبه. محمد هم با احترام زیادی پرت بوده. مهسا هم باتوجه به این فاز فعلا شک ام رو بر میدارم.

مملگر و صدرا هم نیستن اونطوری که باید باشن. مخصوصا مملگر که خیلی مهمه حرفایی که خواهد زد برام. دورای قبلی یهو نیاد تکرار بشه. (هرچند اون مدلی بازی کردن در حد پشگل ئه ارزشش، اما خب باید حواسمون باشه تکرار نشه)

کاربلد مافیا
پسندها
0
من اصلا با اینجور پست ها حال نمیکنم
یعنی چی اخه؟
تو پست صدرام دیدم
وقتی رای ندادی الان بعد مشخص شدن نتیجه و اعدامی و تحلیل اتفاقا تا حد مشخص، میاین میگین من اگه بودم رایم این بود چون بیگناه بود و مشخص بود از بازیش و رامتین ۹۰ درصد گناهکار بود؟
خیلی زحمت میکشین بعد بحث و تموم شدن همه چی تحلیل میکنین و ژست حق به جانب میگیرین
وقتی نه داخل بحث بودی و نه رای دادی الان حرف زدن از رای اون موقع به چه دردی میخوره؟
این حرکت بنظرم خیلی بیخوده و ارزشی نداره و تا حدودی باعث میشه ذهنیت سو استفاده برای سفید کردن خودشونو بده

من واسه ارزش پست نمیدم ممدرضا...من نظرمو گفتم.

به قول خودت قضیه واضحه و تموم شده پس هیچ برداشتی نمیشه ازش کرد علی الخصوص سفید شدن ولی به نظرم نباید بدون نظر و بی تفاوت از مهمترین اتفاق و یه فاز کامل بازی میگذشتم

کاربلد مافیا
پسندها
130
خلفی
بابا عرفان راست میگه دیگه ناموصا ! جا اینکه دفاع کنی حمله میکنی.
درست حرف بزن دیگه شغال من همش میخوام مثبت نگاه کنم ریز میشم رو حرفات که بتونم یه نکته ی مثبت پیدا کنم نمیشه.
بعد یه چیزی ! تو که خودت دو خطی رای میدی چجوری روت میشه از دوخطی رای دادن عرفان ایراد بگیری ؟ :|:|
اگه پست بعدیت همینجوری باشه رای منم داری.

مهسا
مهندس پست میخونی درست بخون دیگه :دی

الان دیگه احتمالش برام بیشتر شد که میخوای بپیچونی :دی خونسرد باش.
در مورد اینکه میگی صدرا آبکی بوده حرفش ! تو بودی چیکار میکردی ؟ نصف بازی و تو جریان نباشی بر اساس اون نصفی که بودی شب رایت و به گاد اعلام میکنی ؟
بدون اینکه پست خونده باشی ؟ خب اگه اینجوریه فکرت پس میتونم بگم گناهکاری چون برات مهم نیست اونی که رای میاره کیه چیه چیکار کرده :دی

خب صدرا داری میری تو صف اعدام برای روزای بعد؟ حس میکنم با قسمت اول حرفت به خلفی میخوای پرونده درست کنی برای خودت😁انقدر عمدی؟ همش میخوام مثبت نگا کنم یعنی چی؟ وقتی خلفی سرتا پاش منفیه میخوای مثبت نگا کنی؟جالبه!تهدیدتم جالب بود😁خلفی دو خطی پست نده رای نمیدی دیگه؟😁

در مورد فری کلمه ترتیب رو ندیدم، شایدم دیدم یادم نیست نمیدونم، ولی ذهنیتم این بود که رای اول فری خلفیه میخوای باور کن نمیخوای برو امان بگیر😁😁😁

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195

به قول خودت قضیه واضحه و تموم شده پس هیچ برداشتی نمیشه ازش کرد علی الخصوص سفید شدن ولی به نظرم نباید بدون نظر و بی تفاوت از مهمترین اتفاق و یه فاز کامل بازی میگذشتم

عماد حالا نظر دادن یا ندادن درباره فازی که نیستی و کسی که اعدام شده به کنار، به نظر خودت این درصدی که میدی میگی 90 درصد اصلا محلی از اعراب داره تو این فاز؟ حالا صدرا یادم نیست دررصد داد یا نه ولی فکر کنم اونم یه درصدی داد، این درصدا یعنی نمیدونین هیچ ارزشی نداره، حتی برای مهدی هم فکر نکنم ارزش تحلیلی داشته باشه چون کاملا با نتیجه فاز بایس شده است، یعنی عملا هیچ .

- - - Updated - - -

عماد حالا نظر دادن یا ندادن درباره فازی که نیستی و کسی که اعدام شده به کنار، به نظر خودت این درصدی که میدی میگی 90 درصد اصلا محلی از اعراب داره تو این فاز؟ حالا صدرا یادم نیست دررصد داد یا نه ولی فکر کنم اونم یه درصدی داد، این درصدا یعنی نمیدونین هیچ ارزشی نداره، حتی برای مهدی هم فکر نکنم ارزش تحلیلی داشته باشه چون کاملا با نتیجه فاز بایس شده است، یعنی عملا هیچ .

- - - Updated - - -

این درصدا یعنی نمیدونین هیچ ارزشی نداره؟ سوالی بود:دی

کاربلد مافیا
پسندها
0
راستی، طبق این چیزی که می بینم ۹۰ درصد بازی رای به خلفی دارن. نفر دوم مشکوکتون تو بازی کیه؟ اینارو بگید ببینم. اینطوری نباشه گله ای ریخته بشه روی خلفی. یه درصد اشتباه بیاد فکر نمی کنم به چیزی بشه رسید از رای ها. بنابراین حرفای خود خلفی هم خیلی اهمیت دارن.

من به رضا و محمد و عماد مشکوکم (برای گناهکاری تیمی)، فعلا بیان صحبت کنن. عماد کمی فعالیتش بیشتر شد، ببینم درادامه چکار می کنه. رضا هم البته نبوده، ولی نوع بودناش و رایش عجیبه. محمد هم با احترام زیادی پرت بوده. مهسا هم باتوجه به این فاز فعلا شک ام رو بر میدارم.

مملگر و صدرا هم نیستن اونطوری که باید باشن. مخصوصا مملگر که خیلی مهمه حرفایی که خواهد زد برام. دورای قبلی یهو نیاد تکرار بشه. (هرچند اون مدلی بازی کردن در حد پشگل ئه ارزشش، اما خب باید حواسمون باشه تکرار نشه)
من اگه بخوام گزینه دومم رو بگم فعلا صدرا از بقیه برام گناهکار بودنش احتمالش بیشتره
با این که تو بازی بوده و پست میداده عملا فعالیت مفید خاصی نداشته
چنتا پست جامع و یک سری حرفا که همراه جو باشه ولی تو چشم نباشه اوج فعالیتش بود
حس دور های گناهکاریش رو بهم میده
یک گوشه نشینیش و منفعل بودنش
البته خب نسبت به خلفی کمتره

کاربلد مافیا
پسندها
130

مهمترینا تا اینجا خلفی، عماد، صدرا، محمدم هست از دیشب که نیست کلا متاسفانه

کارکشته مافیا
پسندها
112
با فرض بر صادقانه بودن تحلیلت، تو هنگامی که این پست رو دادی، می‌دونستی که شهردار اگه رای به خروج تروریست بده، خودش می‌میره و شهردار اعلام می‌شه. درسته؟‌
شهردار هم که یک نفر قطعیه و تو با گفتن این‌که رامتین واقعا شهردار بوده، خودت نمی‌تونی شهردار باشی. بنابراین تسلطت به اون بند، به خاطر نقش خودت نبوده. این هم درست؟
حالا تو به طور کلی، یا به نقش‌ها و بندهای جدیدشون مسلطی، یا مسلط نیستی. وقتی بند شهردار رو می‌دونستی، نباید بند مربوط به لباس تروریست هم می‌دونستی؟
ضمن این‌که دور اولت نیست که تروریست ندیده باشی. قطعا دیدی که وقتی تروریست اعدام می‌شه، یه نفر رو همون موقع با خودش می‌بره نه شبش. دیگه حداقلش این بود که اول از گاد سوال کنی بد می‌گم؟

کلا تحلیلت قلقلک می‌ده ذهنم رو. حس می‌کنم فیلم بازی کردی.

@عارش

سوال اول : نه نمیدونستم. وقتی رامتین شهردار و یاسین جرفه ای و پلیس معرفی شد رفتم این دو تا نقشو بخونم تا بتونم تجلیل کنم ببینم اوضاع از چه قراره خصوصا با جمله گاد که تعجب کرده بود. از قبل به این شکل بند بندش رو مسلط نبودم نمیگم من همه نقشا رو همون موقع انتشارش نمیخونم. میخونم همیشه عادتمه ولی اون تبصره هاش اغلب یادم نمیمونه و باید برگردم بهشون مواقع نیاز.

ضمنا بند مربوط به خروج تروریست توسط شهردار جدیده مثل نقش دیفالت تروریستی نبود که بگیم نفر اخرو با خودش میبره تو همون فاز روز! این کانسپتش فرق داشت . یکیم تو توضیحات واضح ننوشته بود که بلافاصله بعد از خروج تروریست توسط شهردار خودشم میمیره فک کردم شاید مردنشو شب بگه. اتفاقا اول به گاد نوشتم تحلیلمو و دیفالت درست گذاشته بودمش امیر یکم دیر کرد منم گفتم بنویسم تو تاپیک

نه فیلمی در کار نبود

کارآموز مافیا
پسندها
0
معین یه سوال، تو الان دلیلت برای پویا (اونم در حد رای دادن) صرفا همون پست "دفاع‌گونه"‌اش از نداست؟ از دیروز تاحالا صرفا می‌گی مشکوکی و می‌خوای رای بدی، دلیلش رو نگفتی :دی

این رو زیاد موافق نیستم چون ممکنه عمدا زده باشن که تو پیش خودت این رو بگی. :دی انقدر از این اتفاقات توی مافیاهای ما افتاده که نمی‌شه اینجوری استدلال کرد.

-------------

ببین کلا سر بحث رامتین و هادی حسه خوبی از پویا نگرفتم (هرچند الان حرفاش یادم نیست باید برم بگردم پستشو پیدا کنم دوباره بخونم) ولی تاحدی یادمه اومد با رامتین یه شوخیه ریزی کرد که مثلا یه گیری داده باشه ولی روی هادی جدی تر بود
این توی حالتی بود که توی بحث اون دونفر من حسم به رامتین منفی تر از هادی بود،و بنظرم هادی منطقی تر بود.

دوباره سر ندا و اون پست دربو داغونش که بمن هر حسی داد بجز حس خوب، اومد گفت حسم به پست ندا خوبه !

این حسه خوبش اصلا بمن حسه خوبی نداد، یعنی از هر زاویه نگاه کردم نفهمیدم چرا حسش باید خوب باشه!

دوباره اومد جلوتر توی تحلیلا سعی کرد رامتینو زیرسیبیلی با تحلیل بیگناهی رد کنه (شایدم من اشتباه برداشت کرده باشم ولی برداشت من این بود)

...

درمورد خلفی هم، تو درست میگی ممکنه اینجوری نباشه، ولی باتوجه به یه دست بودن آرا، با پیش فرض اینکه خلفی گناهکار باشه، حس میکنم گناهکاره طرفه مقابل باشه.
به هرحال برای جلب اعتماد، یه نقش منفی از اعدام نقش منفیه مقابل همچین بدش نمیادو استقبال میکنه

آرش
پسندها
337
موافقم با کلیت حرف مهدی.
من خودم امروز بیشتر تمرکزم روی قضیه‌ی نقش رامتین بود و خود امین. با چند نفر مکالمه دارم هنوز و درموردشون مطمئن نیستم. گزینه‌ی دوم ندارم ولی. اگه به خلفی رای ندم امان می‌گیرم احتمالا. مگر تو این دو ساعت اتفاقی بیفته.

حسی بخوام بگم بعد از امین، حسم به عرفان و رضا منفیه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین