Professor
@صدرا:
دیگه بدترامان گرفتن دور قبلت هنوز یادمه
![]()
هرموقع یادت رفت خودم یاداوری میکنم واست اصلا
اما یه چیزی که میخواستم بگم دیگه رفتم بیرون، الان که برگشتم میگم
خیلی برام جالب بود بعد از صحبت فری با من و اوردن لیست مشکوکاش که تو اول بودی اومدی این و گفتی در صورتی که میتونستی زودتر هم بپرسی

@صدرا:
اون توضیه ریش سفیدانه اول بازیت و دلسوزیت برای شهر با این رای ندادنت نمیخونه صدراکدومو باور کنیم؟
قانعم کن که برای جلب کردن نظر فری و جابه جایی من با تو، تو لیستش این کار و نکردی

فری
این یهویی پست دادنش من و یاد همین دور قبل انداخت که پشت سرش سریع اومد تو گروه گفت عجب سگیه سیدیه جوریه آخهخیلی رویایی میشه مثلا یه گناهکار اینجوری دم به تله بده، وقتایی که من بی گناه بودم حد اقل اینجوری بوده هرکی این شکلی می افتاد زیر دست و پا آخرش مشخص میشد بی گناه بوده که بد بازی کرده
همین دورم هادی اینطوری شد البته با کمک سناتور. حالا تو سوالمو جواب بده، خلفی وقتایی که بی گناه بوده بیشتر اینجور حرکتایی کرده یا گناهکار؟
بخاطر همین احتمالش برام بیشتر شد.عماد
حقیقتا من هم یه جورایی با فری موافقم...فری گفت ترس من میگم منفعل بازی کردن...به طور خیلی محسوسی داری محافظه کار بازی میکنی
بنظرم جوابی که به فری دادم در این مورد کافی بود، قطعا تایمی که بیکار باشم تو بازیم و از صحبت کردن خوشم میاد اتفاقا ولی از پرسیدن سوالای تکراری بیزارم.
امان گرفتن دور قبلت هنوز یادمه