جدیدترین‌ها

بازی دور هفتم مافیا | Unfinished

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Professor
پسندها
15
خب صدرا داری میری تو صف اعدام برای روزای بعد؟ حس میکنم با قسمت اول حرفت به خلفی میخوای پرونده درست کنی برای خودت??????انقدر عمدی؟ همش میخوام مثبت نگا کنم یعنی چی؟ وقتی خلفی سرتا پاش منفیه میخوای مثبت نگا کنی؟جالبه!تهدیدتم جالب بود??????خلفی دو خطی پست نده رای نمیدی دیگه؟??????

در مورد فری کلمه ترتیب رو ندیدم، شایدم دیدم یادم نیست نمیدونم، ولی ذهنیتم این بود که رای اول فری خلفیه میخوای باور کن نمیخوای برو امان بگیر??????????????????

چرا با دید دخترای 15 ساله پستم و خوندی ؟ انقدر سطحی آخه ! البته برا تو که تیمت و میشناسی فرقی نداره به کی رای بدی :دی اما من دفاع هارو میخونم که نظرم برگرده پس مشخصه که دنبال نکته ی مثبت میگردم روش فکر کنم که اشتباه نکنم. چرا امان گرفتنم رو هی روش مانور میدی ؟ :دی توضیحاتم و در مورد امان گرفتن دادم همه هم میدونن من امان گرفتم، چرا بهش واکنش نشون ندادی و ازش ایراد نگرفتی به جاش تیکه شو انداختی :دی نکنه قبولش کردی و فقط میخوای تکرارش کنی که حرفش باشه این وسطا. اگه هم میخوای بولدش کنی همراهیت میکنم :دی ای قوم من امان گرفتم دیشب دلیلشم گفتم. هرجوری نگاه میکنم نمیتونم قبول کنم کارت نمیلنگه مهسا : ))

آرش
پسندها
337
@عارش

سوال اول : نه نمیدونستم. وقتی رامتین شهردار و یاسین جرفه ای و پلیس معرفی شد رفتم این دو تا نقشو بخونم تا بتونم تجلیل کنم ببینم اوضاع از چه قراره خصوصا با جمله گاد که تعجب کرده بود. از قبل به این شکل بند بندش رو مسلط نبودم نمیگم من همه نقشا رو همون موقع انتشارش نمیخونم. میخونم همیشه عادتمه ولی اون تبصره هاش اغلب یادم نمیمونه و باید برگردم بهشون مواقع نیاز.

ضمنا بند مربوط به خروج تروریست توسط شهردار جدیده مثل نقش دیفالت تروریستی نبود که بگیم نفر اخرو با خودش میبره تو همون فاز روز! این کانسپتش فرق داشت . یکیم تو توضیحات واضح ننوشته بود که بلافاصله بعد از خروج تروریست توسط شهردار خودشم میمیره فک کردم شاید مردنشو شب بگه. اتفاقا اول به گاد نوشتم تحلیلمو و دیفالت درست گذاشته بودمش امیر یکم دیر کرد منم گفتم بنویسم تو تاپیک

نه فیلمی در کار نبود
خب آخه هادی که تروریست اعلام نشده بود که اونقدر با قاطعیت بیای بگی اینه. منطقی‌تر این بود که نقش تروریست رو هم می‌خوندی وقتی داری توی تحلیلت درنظر می‌گیریش. حالا اوکی توضیحت تا حدی قابل قبول بود برام.
ولی کلا حس عرفان همیشگی رو نمی‌دی. :دی خیلی laid-back و بی‌خیال‌تر بازی می‌کنی و انگار بازی رو ساده گرفتی. دلیلی داره؟

کاربلد مافیا
پسندها
0
خوب یه بررسی و نظر از افراد هم برم:

آرش (Arash) : خوب و منطقی بوده جز شک های فعلیم نیست و نمیتونم بهش ایراد یا شکی بگیرم فعلا

محمد امین (Mamalgr): خیلی خیلی کم بوده...نمیشه فعلا نظری داد.اگه امروزم در ادامه شب نیاد مشکوک میشم بهش

پویا ( Pouya): تا الان از نظر من خیلی خوب بازی کرده.پستاشم در جهت باز کردن بازی بوده از نظر من.تا الان واسه من بیگناهه

رضا (RezaZ): باید بیشتر ازش ببینم.یه بار دیگه باید پستاشو جدا بخونم ولی رضا پیگیر نیست به نظرم و یه مقدار مشکوکه این واسم.

عرفان ( Erf_ju) : عرفان خیلی ادم دقیقیه و این دقت رو ندیدم ازش این دور ندیدم ولی فعلا همچنان 50 50 هستش واسم

مهسا (Moonsa): مهسا خیلی فعال بازی کرده.با همه هم یه اینتراکشنی داشته.اینم به حساب حمله نزار لطفا ولی حسم بهت منفیه...حس تیمی میگیرم ازت(به نظرم تیم داری و واقعا بازیکن مناسبی واسه تیم هستی)

محمد (Donnie): من نباید این حرف رو بزنم چون خودم دیر اومدم ولی چیز خاصی از ممد ندیدم و اصلا حرکتی در متن بازی ازش تو ذهنم نیست.

سعید (Saeidmu7): مثل ممد

خلفی (Amin Khalafi) :مشکوک ترین فرد بازی تا الان واسم....کلا هر گیم ی حرکت عجیب غریب میزنه و حتما پای ثابت اعدام یه فازه...با توضیحاتشم تا اینجا قانع نشدم به اون صورت و مطمینم امشب میره تو دفاع...رای منم داره

مهدی (Mahdi): مهدی بیگناهه به نظرم همچنان...با گیرش به من یکم درصدش واسم اومد پایین چون باید بهتر منو بشناسه به نظرم ولی همچنان از نظرم بیگناهه

محمد چاوش (Chavosh): چاووش هم خوب بازی کرده...یه مدتی میشه باهاش پلی ندادم بازیش تو ذهنم نیست واسه بهتر نظر دادن باید رو پستاش ریز بشم ولی تا اینجا واسم گناهکار نیست

محمدرضا (Smrs): ممدرضا خوب و منطقی بوده تا اینجا واسم بیگناهه تا حدی

ندا (the_nedw): بیگناه نوب یا گناهکار نوب؟ در کل فعالیت خاصی که نکرده به جز گیر بدون استدلالش به ارش هیچی تو ذهنم نیست

معین (معین): حسم بیشتر سمت گناهگاریشه اندکی(51 49 طوری)

فری (FM90): عالی بازی کرده. تا اینجا من به سمت بیگناهی فری قانع شدم.

صدرا (Sadra): صدرا هم راجبش تو پستام نظر دادم...نظر تا الان بیشتر سمت گناهکار بودنشه...حس خوبیم ازش نگرفتم

- - - Updated - - -

تمرکز رو نقش دقیق رامتینه یا گناهکاری بی گناهیش؟ من مغزم کشش تحلیل دوباره رو نداره الان دیگه بیشتر تحلیلا و حرفای شما رو خوندم ولی به نظرم رامتین بیگناه نبود واقعا.

نظر خودت چیه؟

- - - Updated - - -

موافقم با کلیت حرف مهدی.
من خودم امروز بیشتر تمرکزم روی قضیه‌ی نقش رامتین بود و خود امین. با چند نفر مکالمه دارم هنوز و درموردشون مطمئن نیستم. گزینه‌ی دوم ندارم ولی. اگه به خلفی رای ندم امان می‌گیرم احتمالا. مگر تو این دو ساعت اتفاقی بیفته.

حسی بخوام بگم بعد از امین، حسم به عرفان و رضا منفیه.

چرا نقل قول نیومد

تمرکز رو نقش دقیق رامتینه یا گناهکاری بی گناهیش؟ من مغزم کشش تحلیل دوباره رو نداره الان دیگه بیشتر تحلیلا و حرفای شما رو خوندم ولی به نظرم رامتین بیگناه نبود واقعا.

نظر خودت چیه؟

- - - Updated - - -

من رایم به خلفی رو هم میدم الان تا هستم هنوز [VOTER=امین خلفی][/VOTER]

کارآموز مافیا
پسندها
0
باز من عقب افتادم از تعداد پستا:|
تا آخر پست پویا خوندم

@پویا

پستتو خوندم و لایکشم کردم که بگم خوندمو دیدم.

پستای بچه ها رو بخونم، پرونده خلفی رو امشب ببندیم، عمری اگه باقی موند ، فردا جواب پستتو برات مینویسم.
ولی اگه فکر میکنی همین امشب باید جواب بدم بازم بگو که برم دنبال اون بند و پست و موارد ثبت شده ای که گفتی.
منتها خودم صلاح میدونم بمونه فردا

کاربلد مافیا
پسندها
177
خب آقا من پدرم درومد تا پست‌ها رو بخونم رسماً. :دی
دیگه اگه می‌خواستم مثل روند همیشه‌م تک‌تک کوت کنم و حرف بزنم خیلی شلوغ و طولانی می‌شد؛ به‌خاطر همین سعی کردم نکات مهم رو به خاطر بسپارم:

1. من با بازی معین آشنایی ندارم طبیعتا اما این گیری که به پویا داده و سرش هم اصرار می‌کنه برای من عجیبه. یک جایی هم یه پستی داد که متأسفانه پویا وقتش کمه و اگه همین‌طوری پیش بره مجبورم بهش رأی بدم (دقیق پست یادم نیست) که خیلی حس بدی بهم داد این پست. :دی @معین گیر اولیه‌ی تو کلاً این بوده که چرا پویا از ندا دفاع کرده؟! سؤالی که ازت دارم اینه که با توجه به پست‌های اولی که خود ندا داد و تازه‌کار بودنش و این‌که خودش هم گفت نقش‌ها پیچیده‌ست و هنوز نتونستم هندل کنم بازی رو؛ شمایی که خودت هم بار اولته با ما بازی می‌کنی، چه دیدگاهی بهش داری؟ انتظار داری چطوری بازی کنه مگه؟ گرچه اون حرف پویا به‌نظر من اصلاً دفاع کردن به حساب نمیومد ولی حتی اگر دفاع کردن باشه هم من موردی نمی‌بینم با توجه به شرایطی که بالا توضیح دادم. و بنابراین گیر دادن تو به این موضوع و اون پستی که گفتی متأسفانه پویا تایمش کمه... در مجموع مشکوک هستم بهت.

2. پست‌های این فاز مهسا حس من رو بهش مثبت کرده. دلیل تغییر رأیش رو می‌پذیرم و قضیه‌ی سیدبندی روز قبل رو می‌ذارم به پای تقلای خالصانه‌ی یک شهروند وظیفه‌شناس برای گره‌گشایی از بازی. :دی یک پستی درباره‌ی @چاوش و روند بازیش در فاز قبل داد مهسا که به‌نظر من منطقی بود اما @مهسا اگر یادت باشه چاوش از این حرکات تو یکی دو دور قبلی هم زده و کلاً معروف هست به این سبک بازی و به‌همین‌خاطر برای من مشکوک نیست فعلاً.

3. امین خلفی مطابق معمول هر دور بد بازی رو شروع کرد و داره سرش به باد می‌ره. :)) در این رابطه @ممدرضا یک پست طویل و مفصل داد که لایک هم کردم؛ به رأی اولیه‌ی دیشب خلفی کاری ندارم (دلیلش رو هم همون دیشب توضیح دادم) اما تغییر رأیش جای فکر داشت که به‌نظر من نتونسته به‌طور منطقی توضیحش بده و تو بحثش با محمدرضا منطق حرف‌های محمدرضا برای من بیشتره. صبح هم گفتم که حالت طلب‌کارانه‌ی @خلفی و @محمد بعد از بی‌گناه اعلام شدن هادی، حرکت گناه‌کارانه‌ایه برام و هر دو در لیست مشکوکینم قرار دارن. :دی

4. یک نکته‌ی خیلی زیبای دیگه‌ای که @مهسا اشاره کرد این بود که @صدرا با اون‌همه فاز ریش‌سفیدی و دل‌سوزی کردنش و نصیحت‌هاش خطاب به شهروندها، آخرش خودش رأی نداده که هیچ، به‌نظر من تا این‌جای بازی هیچ‌گونه فعالیت مفید و قابل ذکری نداشته و صرفاً چندتا پست داده که بگه منم هستم. یا دیگه خیلی داره بازی رو دایورت می‌کنه یا گناه‌کاره؛ چون صدرا رو می‌شناسم و می‌دونم که باهوشه و اگر بخواد بی‌گناه درست‌وحسابی بازی کنه این‌طوری تبر نمی‌زنه. :دی صدرا هم در لیستم هست.

5. @عماد یک‌جایی اومد خیلی شیک و مجلسی نوشت که آره از پست‌های هادی مشخص بود که بی‌گناهه قشنگ. :)) تناقض این‌جاست که خود عماد اول کار اومد گفت من رامتین رو می‌شناسم و این بشر کلاً همین‌طوری عصبیه و اون پستش جای گیر دادن نداره و ... بعد حالا یک‌دفعه معتقده معلوم بوده هادی بی‌گناهه. :)) عماد هم در لیست هست. :دی

6. @مهدی جایی گفتی خب که چی؟ :دی هیچی. :دی صبح که داشتم پست‌های دیشب رو می‌خوندم حس خوبی از اون حرفت نگرفتم و نوشتمش. :دی به‌خاطر همین الآن مشکوکی بهم؟ :)) چون جایی هم ندیدم حرفی درباره‌م بزنی و اینتراکشن چندانی هم نداشتیم و عجیبه که الآن من شدم مشکوکت. :دی

7. چند نفر اشاره کردن (از جمله عماد عزیز. :دی) که رضا پیداش نبوده و پی‌گیر نیست پس احتمالاً گناه‌کاره. :| خب آقا شاید باورتون نشه اما من هم گاهی کار و زندگی دارم و شاید نرسم مثل ادوار قبلی وقت بذارم. این دلیله آخه؟! مخصوصاً تو @عماد؟!! :|

8. درباره‌ی رأی به اعدام مهدی حرف قشنگی زد. من بالا توضیح دادم که به چه بازیکن‌هایی مشکوکم و اگر بخوام جواب مهدی رو بگم می‌گم صدرا.

کارکشته مافیا
پسندها
265
واییی بخاطر این پستی که الان دادم هرچی نوشته بودم پرید.
کپیش نکرده بودم چون به این گزینه ی بازگرداندن محتوای ذخیره شده عادت کرده بودم.
تا اونجایی که یادمه می گم.
پست شماره 34 برلین اون موقع که داشتم می خوندم برام گناهکارانه بود. چون جدی گرفتن یه شوخی مشخص واسه من به حساب اومد. محمد استورارو هم همین حرکت رو کرد عملا.
@چاوش
دلیلی داره که به حرف محمد استورارو صرفا خندیدی اما انقد کانتکت با برلین داشتی؟
پست 105 فری: نمی دونم چه اصراری فری داره که سر تکنیکالیتی بحث کنه. دور قبل که منفی بود دقیقا وسط دفاعیاتش گفت اینی که می گید ناخداگاه نیست ناخداگاه اینیه که من می گم. بعد با آرش یه بحث عجیبی (بد نه) داشتن راجع به این مسئله که اگه یادم باشه به جایی نرسید.
@فری
چی شد اون بحث و اصلا هدفت از پیش کشیدن این تکنیکالیتی چی بود؟ فکر نمی کنم صرفا این بود که بگی بیشتر بلدی. نه ؟ :))
پست 106 تم بهم حس قاضی بودن می ده و همه رو تقریبا مثبت مشخص می کنی که معمولا کار منفیه.
با پست 125 فری موافق نبودم که آرش درست جواب داد به اون پست.
پویا تو یکی از پستاش به آرش گفت نایس ترای بای د وی که برای من حس خوبی نداره. اینحوریه واسه من که ها مچم رو اینجوری نمی تونی بگیری بچه جون.

"تحلیل جالبی بود، ولی به قول خودت شاید بعدا مفید باشه. اون تیکه ای که از رضا گفتی من و به فکر وا داشت، تو بهبهه ی ورود دیشب خلفی یهو رضا پستی داد یکی از پستامو که اصلی ترین دلایلم برای رایم به رامتین توش بود و ریپلای زد و گفت : این پستت و خیلی دوست داشتم، وقتی این جملشو خوندم فکر کردم رضا هم شاید به رامتین بخواد رای بده، الا که گفتی به هادی رای داده برام جای تعجب داشت چون من هوز نرفتم رای ها رو بررسی کنم حقیقتش تو بازی حوصله ندارم به عقب برگردم زیاد مگر مجبور بشم = ))) در کل نکته مفیدی بود که باید رضا بیاد ازش بپرسم چرا اون پست منو دوست داشته ؟"
خیلی ایراد واردی بود رضا باید بیاد توضیح بده من هم منتظرم.
یه پست مخمدرضا بود که بین حرفای هادی تناقض زیبایی دیده بود که باعث شد برام مثبت تر بشه.
ببخشید حرفام انقد پراکنده اس همه پاک شده داره آروم آروم یادم میاد.
@مهسا
اصلا حس خوبی نسبت به شما نمی گیرم. یعنی اوایل می گرفتم اما هرچی بیشتر پستاتون رو خوندم بیشتر حس منفی گرفتم. به همه یه گیر ریز یا درشت می دین حتی الان به من گفتید باور نمی کنید :دی اما رای هاتون خیلی پراکنده و دلی به نظر میاد. یعنی یهو از چاوش اومد رو برلین که تو دو مسیر مقابل بودن. بعد رو هادی که بعدش می گید باید بین رایای رامتین بین منفیا گشت. یعنی منطق حرفتون درسته از نظر من اما این که شمایی که لحظه اخر به هادی رای دادین این حرف رو می زنید من رو به این فکر سوق می بره که این رای رو دادین که اون حرف رو بزنید. از اونور امروز فکر کنم به خلفی رای دادین. چاوش کلا فراموش شد؟
@امین
امین کاراش خیلی عجیبه. یکم زیادی عجیبه. "ااا تناقضی که چاوش می گه رو متوجه نمی شی؟؟ رای." " اااا از برلین دفاع کردی؟ تو وکیلشی فردا باهات کار دارم" بعد که بهش می گن کارات عجیبه می گه همین که عجیبه من مثبتم :)) تازه چیز عجیبترش اینه که تو پستی که به برلین رای داده گفته رامتین از نظرش مافیای کلفته. دفاعیاتش هم خیلی دوست نداشتم. دیوانه ام مگه و اینا رو من هیچوقت به عنوان دفاع قبول نداشتم.
یه پستی راجع به این که مافیا نیست در جواب به آرش داده بود. به این مضمون که اگه مافیا بود خب شب یاسین رو نمی زد. نمی فهمم چرا فکر می کنه یاسین رو مافیا زده قطعا. خودش می تونه قاتلی باشه که می دونه خودش نزده پس مافیا زده. مافیا ولی قبول دارم احتمال زیاد نیست.
راجع به رضا یادمه یه سوالی از مهسا کرد. از اون سوالای رضایی بود که داره داد می زنه با من بحث بیخود کن. یادم نمیاد پستشو. می رم می گردم.
عرفان، عماد، سعید، صدرا حقیقتا نظری ندارم. یعنی چیز چشمگیری به چشمم نخورد.
راجع به معین حس مثبت می گیرم، البته از نظر من حرفش راجع به پویا ساده انگارانه اس.
راجع به ندا اصلا حس خوبی ندارن. میاد می گه آرشه. بعد می ره تا فردا دوباره بیاد بگه آرشه. به قول مرحوم هادی دل نمی سوزونه.
پستای 2 صفحه آخرو نخوندم. داستانم نخوندم هنوز.
تا این جای کار رای های احتمالی من امین، مهسا و ندا هستن.

کاربلد مافیا
پسندها
177
@مملگر
اصلاً متوجه نشدم چی می‌گی. :دی خیلی شلخته و شلوغه پستت و افراد مختلف رو خطاب دادی من نفهمیدم کجا رو می‌گی کلاً. اگه می‌شه یا پست‌ها رو بیار یا دقیق‌تر و قشنگ‌تر مطرح کن تا جواب بدم. :دی

کارآموز مافیا
پسندها
0
راستی، طبق این چیزی که می بینم ۹۰ درصد بازی رای به خلفی دارن. نفر دوم مشکوکتون تو بازی کیه؟ اینارو بگید ببینم. اینطوری نباشه گله ای ریخته بشه روی خلفی. یه درصد اشتباه بیاد فکر نمی کنم به چیزی بشه رسید از رای ها. بنابراین حرفای خود خلفی هم خیلی اهمیت دارن.

من به رضا و محمد و عماد مشکوکم (برای گناهکاری تیمی)، فعلا بیان صحبت کنن. عماد کمی فعالیتش بیشتر شد، ببینم درادامه چکار می کنه. رضا هم البته نبوده، ولی نوع بودناش و رایش عجیبه. محمد هم با احترام زیادی پرت بوده. مهسا هم باتوجه به این فاز فعلا شک ام رو بر میدارم.

مملگر و صدرا هم نیستن اونطوری که باید باشن. مخصوصا مملگر که خیلی مهمه حرفایی که خواهد زد برام. دورای قبلی یهو نیاد تکرار بشه. (هرچند اون مدلی بازی کردن در حد پشگل ئه ارزشش، اما خب باید حواسمون باشه تکرار نشه)

ببین به خوب نکته ای اشاره کردی.
اینکه رای ها یکدست شده جای سوال داره.
چون ما توی بازی دو گروه گناهکاری + فرعی + شهروند رو داریم،
درواقع همه اینها باتوجه به منافعشون نباید روی یک فرد خاص توافق نظر داشته باشن، ولی دارن.

کارکشته مافیا
پسندها
265
@مملگر
اصلاً متوجه نشدم چی می‌گی. :دی خیلی شلخته و شلوغه پستت و افراد مختلف رو خطاب دادی من نفهمیدم کجا رو می‌گی کلاً. اگه می‌شه یا پست‌ها رو بیار یا دقیق‌تر و قشنگ‌تر مطرح کن تا جواب بدم. :دی

میدونم افتضاح شد اما تو هیچی نفهمیدی؟ حرف می زنیا.
بگو کجاشو نفهمیدی توضیح بدم

کارکشته مافیا
پسندها
112
خب آخه هادی که تروریست اعلام نشده بود که اونقدر با قاطعیت بیای بگی اینه. منطقی‌تر این بود که نقش تروریست رو هم می‌خوندی وقتی داری توی تحلیلت درنظر می‌گیریش. حالا اوکی توضیحت تا حدی قابل قبول بود برام.
ولی کلا حس عرفان همیشگی رو نمی‌دی. :دی خیلی laid-back و بی‌خیال‌تر بازی می‌کنی و انگار بازی رو ساده گرفتی. دلیلی داره؟

آره بهتر بود تروریستم میخوندم ولی ساعت دو نصفه شب دیگه با دیدن شهردار و حرفه ای تو اعلام شده ها اولین حدسم رفت سمت این فرضیه و نوشتمش سر درد داشتم نتونستم زیاد تمرکز کنم ولی یه کرمی دارم داستانو خوندنی باید داغ داغ یه تحلیل برم حتما

اره قطعا حداقل در شروع انرژی دور گذشته رو نداشتم ولی میدونی هر چیم باشه نمیتونم ساده بگیرم مافیا رو من هرچقدرم خسته و بی انگیزه باشم. ولی قطعا بی خیال نیستم مسعولیت پذیری منو تو بازی باید بشناسی تو

کارکشته مافیا
پسندها
265
راستی، طبق این چیزی که می بینم ۹۰ درصد بازی رای به خلفی دارن. نفر دوم مشکوکتون تو بازی کیه؟ اینارو بگید ببینم. اینطوری نباشه گله ای ریخته بشه روی خلفی. یه درصد اشتباه بیاد فکر نمی کنم به چیزی بشه رسید از رای ها. بنابراین حرفای خود خلفی هم خیلی اهمیت دارن.

من به رضا و محمد و عماد مشکوکم (برای گناهکاری تیمی)، فعلا بیان صحبت کنن. عماد کمی فعالیتش بیشتر شد، ببینم درادامه چکار می کنه. رضا هم البته نبوده، ولی نوع بودناش و رایش عجیبه. محمد هم با احترام زیادی پرت بوده. مهسا هم باتوجه به این فاز فعلا شک ام رو بر میدارم.

مملگر و صدرا هم نیستن اونطوری که باید باشن. مخصوصا مملگر که خیلی مهمه حرفایی که خواهد زد برام. دورای قبلی یهو نیاد تکرار بشه. (هرچند اون مدلی بازی کردن در حد پشگل ئه ارزشش، اما خب باید حواسمون باشه تکرار نشه)

خیلی قشنگ گفتی. با توجه به این که به آرش هم گفته مافیا زده یاسین رو می تونه قاتل باشه. این که همه روش اجماع دارنم منطقیه.
بعد از امین برای من اگه تجربه ی افراد رو در نظر بگیریم مهساست اگه نگیریم نداست.
بعدشم پویا بهم نمره 10 داد اون دست پشگل چیه؟ :))

کاربلد مافیا
پسندها
177
میدونم افتضاح شد اما تو هیچی نفهمیدی؟ حرف می زنیا.
بگو کجاشو نفهمیدی توضیح بدم

تا اون‌جایی که فهمیدم می‌گی من یک قسمت از پست خلفی رو آوردم و گفتم موافقم و این کارم در تضاد رأی‌م به هادی بوده. اون قسمت از پست خلفی این بوده احتمالاً:
رامتین هم عجیبه برام...میگه هادی گناهکاره ولی اولویتش تحلیل داستانه و پست اول امروزش رو به تحلیل داستان و اتفاقات اختصاص داد نه هادی... شب اول که به نوعی معارفه و اینا بود و بعد از دادن پست نقش ها رو گاد اعلام میکرد و عماد یه پستی داد که چند نفر از جمله رامتین به اون گیر دادن

خب من قبول ندارم که این منافاتی داره با رأیم به هادی. تو همون پستی که این قسمت از حرف خلفی رو آوردم و گفتم لایک، خطاب به هادی حرف زده بودم؛ بعدش هم باز ازش سؤال کردم (صفحه‌ی بعد همون پست) و ذکر هم کردم که هادی انگار کلاً ایگنور می‌کنه من رو و قصد جواب دادن نداره.
این‌که من با این قسمت از حرف‌های خلفی موافق بودم ربطی به رأی دادنم به هادی نداره. به هادی بیشتر شک داشتم و پست‌هاش هم موجوده.

کارآموز مافیا
پسندها
0
من با حرف مهدی که گفت رای ها یکدست شده و چیزی از توش درنمیاد موافقم،
ولی با دو دست کردن آرا و پای یک شخص دومی رو وسط کشیدن موافق نیستم چون احتمال اتفاقی که فاز روز قبلی افتاد هم هست.
درکل نیت مهدی رو متوجه نشدم که خیرخواهانه بود یا نه.
ولی به هر صورت من هم با اعدام امین موافقم

[VOTER=امین خلفی][/VOTER]

کاربلد مافیا
پسندها
130
چرا با دید دخترای 15 ساله پستم و خوندی ؟ انقدر سطحی آخه ! البته برا تو که تیمت و میشناسی فرقی نداره به کی رای بدی :دی اما من دفاع هارو میخونم که نظرم برگرده پس مشخصه که دنبال نکته ی مثبت میگردم روش فکر کنم که اشتباه نکنم. چرا امان گرفتنم رو هی روش مانور میدی ؟ :دی توضیحاتم و در مورد امان گرفتن دادم همه هم میدونن من امان گرفتم، چرا بهش واکنش نشون ندادی و ازش ایراد نگرفتی به جاش تیکه شو انداختی :دی نکنه قبولش کردی و فقط میخوای تکرارش کنی که حرفش باشه این وسطا. اگه هم میخوای بولدش کنی همراهیت میکنم :دی ای قوم من امان گرفتم دیشب دلیلشم گفتم. هرجوری نگاه میکنم نمیتونم قبول کنم کارت نمیلنگه مهسا : ))

صدرا اینکه ۱۵ سالمه و متوجهش شدی یعنی هوشت زیاده، پس جفتمون میدونیم که من منظورم چی بود😁عمقی پست ندادی آخه واقعا که برم تو عمق!بخون ولی شو چرا میکنی😁این ادای ریش سفیدا به نظرم همچنان باهاته، و صرفا ادای بیگناه مظلوم رو درمیاری تا خودش باشی. صدرا راستی من بهت گیر دادم مشکوک اعلامت کردم بعد تو به من بک دادی؟چطوری شد یهو شدم گناهکار تیمی؟😁 چون امان گرفتن دور قبلت گند زده به بازیم اینم تا عمر دارم میگم، حالا میخوای بولد کن میخوای بنر کن بزن سردرب ...😁

کارکشته مافیا
پسندها
112
@عماد

این پست کلیت درمورد بازیکنا . در مورد 16 بازیگن نظر دادی فقط خلفی رو گناهکار معرفی کردی به 3-4 نفر هم گفتی صرفا مشکوکم یکم :29: چطوری میشه که اینطوری میشه؟ همه که خوب و خوش و گل و بلبل شدن :دی

راستی اینم خیلی حس بدی داد

مهسا (Moonsa): مهسا خیلی فعال بازی کرده.با همه هم یه اینتراکشنی داشته.اینم به حساب حمله نزار لطفا ولی حسم بهت منفیه...حس تیمی میگیرم ازت(به نظرم تیم داری و واقعا بازیکن مناسبی واسه تیم هستی)

ترس به معنی واقعی کلمه از اتهام زدن. هم تو پست کلیت خصوصا تو این نطرت به مهسا

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
دلیلی داره که به حرف محمد استورارو صرفا خندیدی اما انقد کانتکت با برلین داشتی؟
پست 105 فری: نمی دونم چه اصراری فری داره که سر تکنیکالیتی بحث کنه. دور قبل که منفی بود دقیقا وسط دفاعیاتش گفت اینی که می گید ناخداگاه نیست ناخداگاه اینیه که من می گم. بعد با آرش یه بحث عجیبی (بد نه) داشتن راجع به این مسئله که اگه یادم باشه به جایی نرسید.
@فری
چی شد اون بحث و اصلا هدفت از پیش کشیدن این تکنیکالیتی چی بود؟ فکر نمی کنم صرفا این بود که بگی بیشتر بلدی. نه ؟
پست 106 تم بهم حس قاضی بودن می ده و همه رو تقریبا مثبت مشخص می کنی که معمولا کار منفیه.
با پست 125 فری موافق نبودم که آرش درست جواب داد به اون پست.

داداش فاصله بزار بین مباحث لطفا.

این تکنیکالتی نیست، بحث دور قبلم تکنیکالتی نبود، البته بستگی داره به منظورت از تکنیکالتی= اگر منظورت فنیه نه خیر فنی نبوده بحث، اگر منظورت روی کاغذ بودن بحثه، تا حدودی موافقم ولی من نباید مشخص کنم اول که منظور آرش از ناخوداگاه منظور عامیانست یا منظور آکادمیک؟ آرشم خودش فهمید و جواب داد منظورم روانشناسی نیست منظورم عامیانست.حله؟ در ضمن تو صرفا بی اهمیت ترین بخش پست و کوت کردی و میپرسی تهش چی شد؟ تهش فهمیدم که آرش درست میگه در مورد اون پیش فرض و رایم به رامتین میشه گفت تا حدود زیادی نتیجه اون پست بود. بیشتر بلد نیستم ولی یادگیری و دوست دارم:دی

حستم به خودت مربوطه. پست 125 هم باید برم دوباره ببینم ببینم چی میگی:29:

کارکشته مافیا
پسندها
112
@معین

پستای بچه ها رو بخونم، پرونده خلفی رو امشب ببندیم، عمری اگه باقی موند ، فردا جواب پستتو برات مینویسم.

این جالب بود گفتم اینجا بمونه یادم نره . حس کنترات گرفتم ازت :دی

کاربلد مافیا
پسندها
130
خوب یه بررسی و نظر از افراد هم برم:

آرش (Arash) : خوب و منطقی بوده جز شک های فعلیم نیست و نمیتونم بهش ایراد یا شکی بگیرم فعلا

محمد امین (Mamalgr): خیلی خیلی کم بوده...نمیشه فعلا نظری داد.اگه امروزم در ادامه شب نیاد مشکوک میشم بهش

پویا ( Pouya): تا الان از نظر من خیلی خوب بازی کرده.پستاشم در جهت باز کردن بازی بوده از نظر من.تا الان واسه من بیگناهه

رضا (RezaZ): باید بیشتر ازش ببینم.یه بار دیگه باید پستاشو جدا بخونم ولی رضا پیگیر نیست به نظرم و یه مقدار مشکوکه این واسم.

عرفان ( Erf_ju) : عرفان خیلی ادم دقیقیه و این دقت رو ندیدم ازش این دور ندیدم ولی فعلا همچنان 50 50 هستش واسم

محمد (Donnie): من نباید این حرف رو بزنم چون خودم دیر اومدم ولی چیز خاصی از ممد ندیدم و اصلا حرکتی در متن بازی ازش تو ذهنم نیست.

سعید (Saeidmu7): مثل ممد

خلفی (Amin Khalafi) :مشکوک ترین فرد بازی تا الان واسم....کلا هر گیم ی حرکت عجیب غریب میزنه و حتما پای ثابت اعدام یه فازه...با توضیحاتشم تا اینجا قانع نشدم به اون صورت و مطمینم امشب میره تو دفاع...رای منم داره

مهدی (Mahdi): مهدی بیگناهه به نظرم همچنان...با گیرش به من یکم درصدش واسم اومد پایین چون باید بهتر منو بشناسه به نظرم ولی همچنان از نظرم بیگناهه

محمد چاوش (Chavosh): چاووش هم خوب بازی کرده...یه مدتی میشه باهاش پلی ندادم بازیش تو ذهنم نیست واسه بهتر نظر دادن باید رو پستاش ریز بشم ولی تا اینجا واسم گناهکار نیست

محمدرضا (Smrs): ممدرضا خوب و منطقی بوده تا اینجا واسم بیگناهه تا حدی

ندا (the_nedw): بیگناه نوب یا گناهکار نوب؟ در کل فعالیت خاصی که نکرده به جز گیر بدون استدلالش به ارش هیچی تو ذهنم نیست

معین (معین): حسم بیشتر سمت گناهگاریشه اندکی(51 49 طوری)

فری (FM90): عالی بازی کرده. تا اینجا من به سمت بیگناهی فری قانع شدم.

صدرا (Sadra): صدرا هم راجبش تو پستام نظر دادم...نظر تا الان بیشتر سمت گناهکار بودنشه...حس خوبیم ازش نگرفتم

- - - Updated - - -

نظر خودت چیه؟

- - - Updated - - -

چرا نقل قول نیومد

نظر خودت چیه؟

- - - Updated - - -

من رایم به خلفی رو هم میدم الان تا هستم هنوز [VOTER=امین خلفی][/VOTER]

عماد ممنون بابت این پستت، ولی یه چیزی، به نظرت این کلمه حسی الان مناسبه برای اینکه بخوای باهاش به کسی شک کنی یا نکنی؟ ۲ فازه داریم اینجا گلومونو پاره میکنیم اومدی نوشتی حسم منفیه حسم مثبته😁دلیلم نمیبینم آخه نوشتی مهسا اکتیو بوده با همه بحث داشته حس منفی میگیرم تازه ننویس پای اینکه تو به من شک داری، من چی باید بگم الان؟ بگم عماد چرا به من شک داری؟😁

کارکشته مافیا
پسندها
265
تا اون‌جایی که فهمیدم می‌گی من یک قسمت از پست خلفی رو آوردم و گفتم موافقم و این کارم در تضاد رأی‌م به هادی بوده. اون قسمت از پست خلفی این بوده احتمالاً:

خب من قبول ندارم که این منافاتی داره با رأیم به هادی. تو همون پستی که این قسمت از حرف خلفی رو آوردم و گفتم لایک، خطاب به هادی حرف زده بودم؛ بعدش هم باز ازش سؤال کردم (صفحه‌ی بعد همون پست) و ذکر هم کردم که هادی انگار کلاً ایگنور می‌کنه من رو و قصد جواب دادن نداره.
این‌که من با این قسمت از حرف‌های خلفی موافق بودم ربطی به رأی دادنم به هادی نداره. به هادی بیشتر شک داشتم و پست‌هاش هم موجوده.

من این حرفو نزدم بابا. فری زد. تو به یه پست فری که رامتین رو منفی کرده بود گفته بودی پستشو خیلی دوس داشتی. بعد به هادی رای دادی. چرا؟ اینا دو تا در تناقضن

کارکشته مافیا
پسندها
25
الان خلفی کجاست دقیقا؟

در مورد نفر دوم؛ معین جان بخوای نخوای رای گیری دو نفره میشه طبق قوانین. اونجا اگه خلفی دفاع درستی کرد چیکار می کنی دقیقا؟ پشیمون نمیشی چرا سعی نکردی نفر دوم مشکوکت‌ میومد تو رای گیری آخر و دفاعیه؟

من نقل قول نمی تونم بکنم اگه چیزی بود بعدا صحبت می کنیم. ولی رو نفر دوم هم باید فکر بشه. خلفی هم خودش نیاد چیزی نگه درصورت بی گناهیش بازی افتضاحش رو تکمیل کرده. هرچند که نیاد و چیز درستی نگه حتما گناهکاره.
با این حال من فعلا صبر می کنم. رای تکان دهنده دیدید ازم تعجب نکنید با این تفاسیر.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین