واییی بخاطر این پستی که الان دادم هرچی نوشته بودم پرید.
کپیش نکرده بودم چون به این گزینه ی بازگرداندن محتوای ذخیره شده عادت کرده بودم.
تا اونجایی که یادمه می گم.
پست شماره 34 برلین اون موقع که داشتم می خوندم برام گناهکارانه بود. چون جدی گرفتن یه شوخی مشخص واسه من به حساب اومد. محمد استورارو هم همین حرکت رو کرد عملا.
@چاوش
دلیلی داره که به حرف محمد استورارو صرفا خندیدی اما انقد کانتکت با برلین داشتی؟
پست 105 فری: نمی دونم چه اصراری فری داره که سر تکنیکالیتی بحث کنه. دور قبل که منفی بود دقیقا وسط دفاعیاتش گفت اینی که می گید ناخداگاه نیست ناخداگاه اینیه که من می گم. بعد با آرش یه بحث عجیبی (بد نه) داشتن راجع به این مسئله که اگه یادم باشه به جایی نرسید.
@فری
چی شد اون بحث و اصلا هدفت از پیش کشیدن این تکنیکالیتی چی بود؟ فکر نمی کنم صرفا این بود که بگی بیشتر بلدی. نه ؟

پست 106 تم بهم حس قاضی بودن می ده و همه رو تقریبا مثبت مشخص می کنی که معمولا کار منفیه.
با پست 125 فری موافق نبودم که آرش درست جواب داد به اون پست.
پویا تو یکی از پستاش به آرش گفت نایس ترای بای د وی که برای من حس خوبی نداره. اینحوریه واسه من که ها مچم رو اینجوری نمی تونی بگیری بچه جون.
"تحلیل جالبی بود، ولی به قول خودت شاید بعدا مفید باشه. اون تیکه ای که از رضا گفتی من و به فکر وا داشت، تو بهبهه ی ورود دیشب خلفی یهو رضا پستی داد یکی از پستامو که اصلی ترین دلایلم برای رایم به رامتین توش بود و ریپلای زد و گفت : این پستت و خیلی دوست داشتم، وقتی این جملشو خوندم فکر کردم رضا هم شاید به رامتین بخواد رای بده، الا که گفتی به هادی رای داده برام جای تعجب داشت چون من هوز نرفتم رای ها رو بررسی کنم حقیقتش تو بازی حوصله ندارم به عقب برگردم زیاد مگر مجبور بشم = ))) در کل نکته مفیدی بود که باید رضا بیاد ازش بپرسم چرا اون پست منو دوست داشته ؟"
خیلی ایراد واردی بود رضا باید بیاد توضیح بده من هم منتظرم.
یه پست مخمدرضا بود که بین حرفای هادی تناقض زیبایی دیده بود که باعث شد برام مثبت تر بشه.
ببخشید حرفام انقد پراکنده اس همه پاک شده داره آروم آروم یادم میاد.
@مهسا
اصلا حس خوبی نسبت به شما نمی گیرم. یعنی اوایل می گرفتم اما هرچی بیشتر پستاتون رو خوندم بیشتر حس منفی گرفتم. به همه یه گیر ریز یا درشت می دین حتی الان به من گفتید باور نمی کنید

اما رای هاتون خیلی پراکنده و دلی به نظر میاد. یعنی یهو از چاوش اومد رو برلین که تو دو مسیر مقابل بودن. بعد رو هادی که بعدش می گید باید بین رایای رامتین بین منفیا گشت. یعنی منطق حرفتون درسته از نظر من اما این که شمایی که لحظه اخر به هادی رای دادین این حرف رو می زنید من رو به این فکر سوق می بره که این رای رو دادین که اون حرف رو بزنید. از اونور امروز فکر کنم به خلفی رای دادین. چاوش کلا فراموش شد؟
@امین
امین کاراش خیلی عجیبه. یکم زیادی عجیبه. "ااا تناقضی که چاوش می گه رو متوجه نمی شی؟؟ رای." " اااا از برلین دفاع کردی؟ تو وکیلشی فردا باهات کار دارم" بعد که بهش می گن کارات عجیبه می گه همین که عجیبه من مثبتم

تازه چیز عجیبترش اینه که تو پستی که به برلین رای داده گفته رامتین از نظرش مافیای کلفته. دفاعیاتش هم خیلی دوست نداشتم. دیوانه ام مگه و اینا رو من هیچوقت به عنوان دفاع قبول نداشتم.
یه پستی راجع به این که مافیا نیست در جواب به آرش داده بود. به این مضمون که اگه مافیا بود خب شب یاسین رو نمی زد. نمی فهمم چرا فکر می کنه یاسین رو مافیا زده قطعا. خودش می تونه قاتلی باشه که می دونه خودش نزده پس مافیا زده. مافیا ولی قبول دارم احتمال زیاد نیست.
راجع به رضا یادمه یه سوالی از مهسا کرد. از اون سوالای رضایی بود که داره داد می زنه با من بحث بیخود کن. یادم نمیاد پستشو. می رم می گردم.
عرفان، عماد، سعید، صدرا حقیقتا نظری ندارم. یعنی چیز چشمگیری به چشمم نخورد.
راجع به معین حس مثبت می گیرم، البته از نظر من حرفش راجع به پویا ساده انگارانه اس.
راجع به ندا اصلا حس خوبی ندارن. میاد می گه آرشه. بعد می ره تا فردا دوباره بیاد بگه آرشه. به قول مرحوم هادی دل نمی سوزونه.
پستای 2 صفحه آخرو نخوندم. داستانم نخوندم هنوز.
تا این جای کار رای های احتمالی من امین، مهسا و ندا هستن.