معین
پست 259:
بیا این فرض که دفاع نکردی رو درست درنظر بگیریم.
اون پست ندا هرچیزی توش داشت بجز حس خوب، اتفاقا اگه بخوام با پیش فرض ذهنیه حرفه ای و آماتور برم جلو الان باید قفل کنم روی ندا ! پستهاشم باگ زیاد داره واسه زوم کردن.
ولی چون باتوجه به پستهای شما و ندا، من پیش فرض ذهنیم درمورد ندا شاید آماتور شکل گرفته باشه، ولی درمورد شما اصلا اینجوری نیست.
اتفاقا بنظر من پختگی از پست ها کاملا مشخصه.
ولی من طبق تجربه خودم میگم، کسی که حسش به همه یا حسش به اکثریت حسه خوبیه، وایب گناهکاری بمن میده نه بیگناهی.
چون افرادی که بیگناهن معمولا نمیتونن به راحتی به بازیکنا حسه خوبی داشته باشن چون شناخت ندارنو احتمال هرچیزی رو میدن ..
همین حسهای مثبت خیلی جای بررسی داره
الان ملاک حس خوب شمایی که اولین بار هست مافیا در اینجا بازی می کنی؟ که میگی نداشت؟
حس شخصی هست و اگه قرار باشه کسی حس ـش ضعیف تر باشه، اونی نیست که n دور گاد بوده.
زوم کن رو پست هاش. به من چه؟

من روی چند پست اول و ورود دقت می کنم و نظر حسی میدم. نظر هم هر فاز ممکنه عوض بشه باتوجه به پست ها. بیش از 50 درصد تاثیر هم پست رای و نوع رای داره برام.
معلومه که من آماتور نیستم مرد حسابی. برعکسشُ گفتم.
اولا اکثریت در بازی گناهکار نیستن. ثانیا من به افرادی که گفتم بیش از 50 درصد شک دارم، اگه اشتباه نکنم 8 نفر بودن. کمه برای فاز 2؟ بقیه رو هم هیچ کدوم نگفتم بیش از 60 درصد بیگناه هستن؛ یعنی کاملا ممکنه گناهکار باشن. فقط هادی برام شد 65 درصد. اعداد هم برای تقریب ذهن هست. بیگناه سنج یا گناهکار سنج ندارم.

این حس ها هم هر فاز به روز میشه و این فاز اگه نرسم حتما اول فاز بعدی تا ظهر انجام خواهد شد.
کلیت بحثت در رابطه با حس مثبتُ نفی نمی کنم. ولی ربطی به حرفایی که من زدم قبلا نداره. من به 3 نفر که در بازی نیستن هم طبق تجربه گفتم احتمالا گناهکارن. که با پستاشون بالا پایین میشن. هرکسی معیارهایی داره. خلفی هم یکی ازوناییه که نبود.
پست 261:
من الان آنلاین هستم. و چیزایی که گفتیُ دارم جواب میدم.
آرش
پست 264:
منتفی یعنی صفر. صفر نیست. منم نگفتم زیاده. گفتم 20 تا 30 درصد. چرا لباس شهردار هم در هر حالتی این سوال پیش میاد. ربطی به حالت نداره به نظرم. هر نقشی که داشته باشه، "چرا لباس شهردار دادن؟" سوالیه که به ذهن آدم می رسه.
فری
پست 266:
خلفی هم در بیگناهی و هم در گناهکاری چنین ورود هایی داشته در ادواری که من گاد بودم. منتهی مجموع پست هاش و نکاتی که گفتم بسیار شبیه هست به ادواری که گناهکار بوده.
معین
پست 304:
کلا قبل از رای گیری هم نسبتا به پای رامتین خیلی نپیچیدو بیشتر هادی رو احتمال میداد گناهکار باشه.
ضمن اینکه توی تحلیل های فاز شب اگر اشتباه نکنم خودت بودی بهش گفتی که چرا میگی رامتین لباس نداشته (البته جملات دقیقتو یادم نیست فقط یادمه که بهش خورده گرفته بودی که چرا گزینه گناهکار بودن رامتینو خیلی محتمل نمیدونه (اگه اشتباه نکنم، چون من جملات دقیق تو ذهنم نمیمونه))
به هرحال، من دید خوبی نسبت بهش ندارمو حس میکنم پویا نقش مثبتی نداشته باشه.
و بخاطر بالانس و تعداد گناهکارا و بیگناه ها ، طبیعی میدونم یسریا اگه ساده از کنار پویا رد بشن
اول این که بگم از بازی مختصر و مفیدت خوشم میاد و همین که اومدی سمت پویا و داری بحث می کنی (حتی اگه کلا نشناسیش و از چند پستی که داده به یه چیزایی رسیده باشی) برای من بیشتر جنبه مثبت داشت تا منفی.
منتهی این پست مرددم کرد.
اینکه به پای رامتین نپیچیدم، به هیچ کسی نپیچیدم و گیر اساسی ندادم قبل از خلفی. این از این. ولی جمله بعدش "اشتباه یا دروغ؟" هست. کجا من گفتم هادی احتمال بیشتر گناهکاره؟ پستمُ بیار ببینم کجا گفتم.
اگه منظورت گیر دادن به استدلال ها هست، من به ممکنه به صد استدلال یک نفر گیر بدم چون غلطه. ولی لزوما نمیگم گناهکاره. ادوار مافیا پره از بیگناهایی که بسیار استدلال های غلطی داشتن. رک بگم. یه سری چیزا هدفم آموزش هست و بعضا تادیب. اصلا به معنی گناهکاری یا بی گناهی نیست. ضمنا هادی هم اتهاماتی زد و سوالاتی داشت که جواب دادم و بحث کردیم و در آخرین اظهار نظرم هم گفتم احتمال بالا بی گناه هست و بود.
جملات دقیق باید در ذهنت بمونه؛ اینجای مافیای اینترنتی هست و همه چیز ثبت میشه. به پست مربوطه و بند مربوطه ارجاع بده تا جواب بدم. اینی که گفتی دقیقا نمی دونم منظورت چیه. من گفتم رامتین احتمال بسیار زیاد مافیاست. 70.80 درصد. ولی ممکنه مافیا نباشه. لباس که حتما داشته چون شهردار اعلام شده. هادی هم گفتم لباس نیست.
این که حست نسبت به پویا چی هست، همون جواب قبلُ میدم بهت که بقیه دادم. اگه بیگناه هستی امیدوارم تغییر کنه.
@مهدی و @آرش
من گفتم دفاع مهمه و جداگانه بررسی میشه و بعد جمعبندی. نگفتم هرکی دفاع نکنه گناهکار یا بی گناهه. هادی هیچی نگفتم عملا و من به هیچی فقط می تونم حس داشته باشم. حسم در همون جهت درصد قبلی بود. در ادوار قبلی هم هم گناهکار زیاد بوده که دفاع نکرده و هم بیگناه. این از هادی.
در مورد رامتین هم نظرمُ تغییر نداد حرف هاش که بگم بی گناهه، خصوصا در قیاس با هادی. عملا تکرار قبلی ها بود. مستقلا هم هیچ تشخیصی ندادم چیه که رای دادم. صرفا هادیُ بسیار بیگناهتر دیدم.
خلفی در پست بعدی.
چند مورد دیگه هم مثل جواب به محمد و مهسا هست که به امشب بی ربط هست و فردا میگم. باز اگه چیزی بوده بگین. سعی کردم همه رو مختصر مفید بگم تا اینجا.
در رابطه با بقیه افراد هم محمدامین (پست بود اون یا فحش؟) ، عرفان، محمد، صدرا و رضا برای فردا جدی تر بررسی خواهند شد. و در مورد بقیه هم نظر میدم حتما تک تک.
- - - Updated - - -
@ پویا
تو همین بند اول که میگی دارم میگم اتفاقا...بارهام تکرار کردم...که تناقض یاسین اذیت کننده و شک برانگیز بود ولی ری اکشنش و جوابش به چاوش شدت میبخشه به شکه...وگرنه درسته به خودی خود تناقضه به گناهکاریش منجر نمیشه...همین پستی که نقل قول گرفتی رو یه بار دیگه بخون قشنگ توش گفتم جوابی که به چاوش داده....
در مورد ادامه ی پستت پست آخری که فاز قبل دادم رو بخون...یاسین میگه امین تو گناهکاری قطعا...بعد پست بعدیش میاد میگه من نگفتم گناهکاری تو بیگناه تبرزنی

خب من الان این بشرو چیکارش کنم واقعا؟ با کدوم منطقی بیام بیگناه بگیرمش؟
@رضا
چی میگی رضا؟ من به عرفان دلیل رایش به خودم رو پرسیدم

کار دارم باهاش چون
@معین
یعنی شما میگی من گناهکار مریض اومدم یهو به برلینی که یه رای داشته رای دادم واقعا و موووج سواری کردم؟

موج روی برلین کجا بود دقیقا که من بخوام سوارش شم؟
@محمدرضا (@پویا تو هم بخون)
خیلی سادس
تو به سه نفر شک داری که یکیشون درصد گناهکاریش برات بالاتر از بقیه ست...میای به اون رای میدی...ولی نه تایم آنچنانی هست که بتونی بقیه رو قانع کنی بهش رای بدن نه جوی علیه ش هست و اینجا جو علیه دوتا گزینه ی مشکوک دیگه ت هستن...رایت رو فعلا عوض میکنی رو اون دوتا گزینه ی بعدی مشخص...میگی مثلا هادی گزینه دوم و اینا بوده و میتونسته از اون هم سو استفاده بشه...تو میگی هادی مشخص بود بیگناهه درحالیکه جو کاملا علیه هادی بود تو پست اولم هم اشاره کردم به این قضیه...یعنی تقریبا میشد حدس زد این دوتا میان توی دفاعیه حتما...سر همینم گفتم فاز بعدی با یاسین و فری کار دارم
@آرش
وقتی میگه جالب شد داستانش یعنی چی؟

شهروند اسکی میره؟ وقتی میگه اسکی میری یعنی چی؟ مشخصا گفته گناهکاری دیگه
آرش خیلی کرم داریا جالب شد (تو برداشتت از این حرف چیه؟

)
بند اول. الان داری میگی به خودی خود نیست. قبلا رو این بخش نمیگم هیچ حسابی نمی کردی، حساب کمی می کردی.
در ادامه، چون گفته قطعا گناهکاری، باید بگی گناهکاره؟ هادی هم به من گفت مثلا. بررسی کردم به نظرم اومد که نیست. یاسین به دلیل شخصیتش اقدام متقابل می کنه خیلی اوقات. خصوصا وقتی بیگناهه. تو وقتی بیگناهی معمولا این کارُ نمی کنی.
رایت هم موج سواری اتفاقا اولش مهم تر از وسط و آخرش هست.
چیزایی که میگی در حالت کلی خیلیاش غلط نیست ولی در زمان مناسب و مکان مناسب نبوده به نظرم و طبق یه پیش فرضی داشتی می رفتی که گیر نیفتی فقط. دید من اینه. شبیه چند دور گناهکاریت هست.
مجموعا من قانع نشدم فعلا و حدود 75 درصد احتمال گناهکاری میدم به خلفی که خیلی از بقیه بیشتره. رایم عوض نمیشه. دفاعیه رو اگه رفتی سعی می کنم در اون زمان آنلاین بشم و بخونم. شانس زیادی نداری برای رای من واقعا با این بازی. ولی باز از صفر سعی می کنم به حس پستت هم نگاه کنم.