جدیدترین‌ها

بازی دور هفتم مافیا | Unfinished

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارکشته مافیا
پسندها
25
یه چیز دیگه هم هست، اونم اینه که لباس رامتین لباس شب بوده، لباس روز نبوده. یعنی برای اعدام احتمالی ش ندادن، برای مرگ در شب + پرسیده شدن در شب داده شده اون لباس. این قضیه خیلی حسم رو به اینکه رامتین واقعا شهردار بوده و خواستن گولمون بزنن قوی‌تر می‌کنه.

چاوش

ازکجا معلوم هم لباس روز و هم لباس شب نبوده باشه؟ ضمن اینکه تحلیل من راجع به حرکت و فلسفه نقش شهردار رو چقدر قبول داری؟ تو اگه جای رامتین بودی،‌ ملغی می‌کردی یا رای خروج می‌دادی؟ رامتین عین ما ۱۰۰ ها بار مافیا بازی کرده، این دور اولین دوری نبود که یه بی گناه بیاد سه پیچ به یکی همینطوری گیر بده اول بازی. چرا نباید احتمال بی گناه بودن اون فرد رو در نظر گرفت؟ حالا بماند که به طور کلی به نظرم بازی رامتین اصلا بی اشکال نبوده و من هم وقتی بهش رای اعدام دادم یعنی تو ذهنم بی گناه نمی دیدمش.

خیلی با این استدلالت برای ملغی کردن اعدام موافق نیستم، از این جهت که می‌تونسته واقعا به هادی شک داشته باشه و در نتیجه اعدام شدنش به نفع بازی باشه از نظرش + ملغی کردن صرفا یه روز می‌ندازتمون عقب چون همونطور که خودت می‌دونی بازی با اعدام برای بی‌گناها باز می‌شه، وگرنه که تو شب گناهکارا قوی‌ترن. الان فرض کن رامتین شهردار، ملغی می‌کرد اعدام رو. بعدش چی می‌شد؟ فرداش دوباره رو خود هادی شک نبود به عنوان گزینه اعدام و روز از نو روزی از نو؟

این انتقاد به خودمم می‌تونه وارد شه ها، ولی پستات یه کم این حس رو می‌ده که می‌خوای همه رو مطمئن کنی شهردار تو بازی مونده و بعدا که سناتور از قابلیت شهرداری ش استفاده کرد، اون بشه شهردار بازی و تا آخر بازی بمونه

خب الان دیدم راجع به اون بخشی که گفتم صحبت کردی. آره می تونسته، ولی من از پستاش این برداشت رو نداشتم که واقعا به هادی شک داشته باشه، بیشتر حالت اینو داشت که پس بزنه که پاچه‌اش گرفته نشه :دی چون طبیعیه، منِ بی‌گناه اگر نخوام خودم اعدام شم شاید به فردی که بیشترین احتمال رای آوردن رو داره رای بدم در لحظه حتی اگه حس کنم بی‌گناهه، اما خب وقتی آپشن لغو کردن و زنده موندن جفتمون باشه اونو انتخاب می‌کنم.

نه هیچ اطمینانی وجود نداره. من صرفا با توجه به تحلیلم این حرف رو می‌زنم. ضمن اینکه به فرض سناتور در صورت زنده بودن یا داشتن سهمیه اش از نقشش استفاده کنی،‌ ما از کجا می‌فهمیم اون کیه که بخوایم شهردار در نظر بگیریمش اصلا؟ :)) ضمن اینکه شهردار واقعی یه بار از تیر فرار می‌کنه دیگه، خب در ادامه که داستان ها تکمیل می‌شن و ما احتمالا نشانه‌های گروه‌ها رو تا حدی می‌فهمیم، رمزگشایی این که چه نشانه‌ای مال چه گروهی هست بعدا به ما نحوه مرگ رامتین رو هم می‌تونه مشخص کنه. یعنی اگر رامتین واقعا شهردار باشه، یه جوری از داستان و نشانه‌هاش قاعدتا می‌فهمیم نحوه مرگ چطور بوده. پس این چیزی که گفتی (القای این که قابلیت شهرداریِ سناتور دیگه تو بازی نیست) فایده‌ای برای کسی نداره به نظرم.

چی می‌گی چاوش؟ تحلیل من رو خوندی؟ مافیا چجوری شهردار رو زده باشه؟ شهردار باید دوتا تیر بخوره و مافیا نمی‌تونسته شب ۱ و ۲ بزنه. حتی اگه شب اول قاتل و شب دوم مافیا زده باشه، مافیا از کجا می‌دونسته این رو که بهش لباس داده؟ دیگه اگه رامتین شهردار بوده باشه مافیا بعد از تغییر اعدامی قطعا فهمیده رامتین شهرداره دیگه، چرا باید بزندش و لباس هم بده

از تو بعید بود یه کم

درسته. مرسی

@پویا
دیشب قبل فاز دفاعیه گفتی که دفاعیه‌ها برات خیلی مهمن و روی نظرت تاثیر مهمی دارن و این‌ها. تا قبل از فاز دفاعیه رامتین برات ۵۰-۵۰ بود و می‌گفتی بازیش بازی گناهکاریش نیست. هادی هم گفتی ۶۵-۳۵ بیگناهه و سبک بازیش به بیگناه می‌خوره ولی همه‌چیز ممکنه. بعد رامتین از خودش دفاع کرد ولی هادی از خودش هیچ دفاعی نکرد. چی شد که بعد از خوندن دفاعیه به رامتین رای دادی؟

اینو می‌خواستم وقتی بر می‌گردم رای‌ها رو بررسی کنم من بگم. چون از دیشب تو ذهنم مونده بود. چون آرش گفت دیگه نمیگم. موافقم

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
از همونجا که بلافاصله بعد اینو گفتن مینویسی برام خاکستری شدی
ریز هم اگه باشه شکم به چاوش بلاخره شکه بعدم من چاوش رو اعدام نکردم که الان تفتیشم میکنیشک داشتم رای دادم بعد شکم به یکی دیگه بیشتر شده و تغییر دادم. رامتین و هادی هنوزم برای من عجیبن اونطوری یکهو رفتن توی رای گیری در حالی که هر کی از راه میرسید میگفت مدل رامتین همینه نمیشه گفت گناهکاریه، هادی هم بیگناهه جوگیره نمیدونم .... . به من که با هیچ کدومشون بازی نداشتم حق نمیدی که بیشتر بهشون فرصت بدم برای تشخیص گناهکاری؟ وقتی نمیدونم یا باید حسی و شانسی رای میدادم که اعتقادی ندارم یا رای نمیدادم کلا که به این اصلا اعتقادی ندارم یا هم همین کاری که کردم رو میکردم. آره خب احتمال بیگناهی هر دوتاسون هم چیزیه که چند بار اومد توی ذهنم. نه فری مشخص نبود کی میره دفاعیه من واقعا فکر نمیکردم جفتشون برن دفاع. احتمالا اگه میدادم اینطوری بود که حداقل یکیشون میره دفاع با یکی دیگه که مشخص نبود کیه.من هنوز در شوک اینم که چطوری ملت دفاعیه رامتین رو تونستن رد کنن و بهش رای بدن

@مهسا:

من چی نوشتم دقیقا؟ " کلا از بعد اون قضایای سیدبندیات برام خاکستری شدی" حالا چطور این و تخصیص دادی به همین یه تیکه پست من؟:دی یعنی از بعد سیدبندیتون تا لحظه این پست من چقد زمان بوده؟ اونا هیچ؟ ضمنا هنوزم جواب ندادی، مرسی:دی خوب میگی شاید میخواستم برداشت مثبت کنم میگم باشه چه برداشتی میخواستی بکنی در اینده و اگر چه جوابی می دادم برداشتت مثبت میشد و چه جوابی میدادم برداشتت منفی؟:دی خیلی واضحه واقعا، نمیفهمم دلیل این مقاومت رو:دی

من تفتیش نکردم رایت به چاوش رو، ابدا، صرفا نظرم رو گفتم، و بعدش هم گفتم کار ندارم که با همین قانع شدی بهش رای بدی. مگه برای شما جای سوال نیست که چرا خاکستری شدی برام؟ این میتونه یکی از دلایلش باشه:دی

کارکشته مافیا
پسندها
112
باشه، اولا اون انتظاری که من از تو دارم اینه که معمولا تحلیل‌هات دقیق هست و همه جانبه نگاه می‌کنی، اون پستت هم که میای ‌میگی مهدی سادس کاملا، من واقعا یه لحظه جا خوردم و به خنگ بودن خودم شک کردم انقدر که به تحلیل های‌ تو اعتماد دارم. بعد چرا گفتگوی من دوستانه نبود؟ تو بازی من رو نمیشناسی؟ من همیشه نیش و کنایه جزو بازیم هست. حالا از اون میای نتیجه می‌گیری ذوق کردی. اصن ذوق کنم که چی؟ می خواستم ذوق کنم می گفتم عرفان جان تو چون همیشه تحلیلت درسته و این بار غلط بود بهت شک دارم. اون می شد غیر دوستانه.

اوکی. نقشی که برات تو ذهنم جرقه زد اون موقع یکی از این فرعی ها مثل جوکر اینا بود. حالا که خیلی علاقه مندی به احساسم در موردت گفتم که بدونی. ولی اگر بی‌گناه هستی جبهه نگیر.

بابا اون لحظه واقعا فک میکردم واضحه به این خاطر گفتم نه اینکه تو خنگی. ذوق بود دیگه حس خیلی بدی داد اون موقع شب :دی حالا کاری نداریم .

من جبهه ای ندارم گفتم قبلا. وقت داریم برا این صحبتا ایشالا

مافیایی
پسندها
73
@ آرش

«من گناهکار میام انقد تابلو بیخودی بیام رای بدم به یاسین؟» این آخه ینی چی؟؟؟ یعنی خودت قبول داری رای بیخودی دادی به یاسین؟ و چون رای بیخودی دادی بیگناهی؟ بسه امین بسه

تئوری‌ام هم گفتم که اگه گناهکار باشی چرا رایت رو عوض کردی، ندیدم ردش کنی.
کلا هم توضیح ندادی که چرا وقتی طبق گفته‌ی خودت ۸۰ درصد مطمئن بودی رو یاسین، رایت رو عوض کردی به بهونه‌ی سواستفاده نکردن.

بیگناه باشی خیلی منطقی‌تر حرف می‌زنی و دفاع می‌کنی. با این حساب رای امروزم تویی فعلا.
چرا هی میخوای حرفو بپیچونی آرش؟ من میگم اگه گناهکار بودم قطعا با فکر تر رو موجی که شکل گرفته سوار میشدم مثل الان که موج عظیمی رو من شکل گرفته...انقد درک این مسئله سخته که تو میای میگی قبول داری بیخودی به یاسین رای دادی؟
راجع به تئوریت هم اگه منظورت اینه که رامتین مافیا بوده که خب گیریم فرضت درست
رامتین رو که مافیا نزده قاعدتا چون مافیاست....پس یاسین رو مافیا زده دیگه؟ من چه سودی میبرم از زدن یاسین واقعا؟
واقعا بیگناها این جوی که علیه من درست شده رو نمیبینن؟

@فری
نمیخوای بگی چطور به وکالت من از یاسین رسیدی؟
وکالت واسه وقتی بود که یاسین گناهکار در میومد وقتی بیگناه درومده فرمونو عوض میکنه آدم دیگه؟ :دی انقد دگم نیستم مثل بقیه بیگناها

@عرفان
بخوای اینجوری صحبت کنی ادامه نمیدم به دیالوگ باهات :دی
تو پست اولت داری میگی من کار دارم و فلان و اینا بعد یه پست دادی دو خط راجع به من نوشتی و بعد رای دادی دیگه؟ الان اتهام تو به من رای دادن به یاسینه یا عوض کردن رای؟ اتهامت اصلا مشخص نیست مثل بقیه و فقط صرفا داری جو میدی و با بازی با کلمات و مسخره بازی میخوای جو رو مسموم کنی که این قطع به یقین کار یه بیگناه نمیتونه باشه خب طبیعتا

بیگناها این جو رو نمیبینن واقعا؟ :|:|:|:|:|:|:|
سعیدو ببین چی گفته؟
گه سفت پای رای یاسین می موندی برام منطقی تر بود تا اینکه به کسی رای دادی که حتی گزینه اول و دوم رایت نبود.
من اعلام نکردم آیا که شک دومم رامتینه و بعدش هادی و آرش؟ بعد میاد میگه رای به کسی دادی که گزینه اول دومت نبوده:|
واااای خدایا
بعد میگه چرا هیچ چیزی وارد بازی نمیکنی...از اول فاز من دارم گوشه رینگ کتک میخورم خیر سرم یه تنفس بدین 4تا دیالوگ برقرار شه ببینیم چند چندیم...
متاسفانه با این روند حتما شهر میبازه اینو من مطمئنم...مگه روند رو عوض کنین
از شهروندا تقاضا دارم یه کم ذهنشون رو بیشتر باز کنن مرسی به همه جهات نگاه کنن

کاربلد مافیا
پسندها
0
@مهدی و @مهسا

زن و شوهری گرفتین رو من :))
اتفاقا الان هم دارم باهات صاف صحبت میکنم مهدی...تو قطعا بازی من رو میشناسی و خیلی وقتا که وقت نداشتم و دیر به بازی ورود کردم رو هم دیدی...تشر که نه وله قطعا جوابتو میدم در اینده هم خواهم داد.
اتفاقا مشکل تو و مهسا جفتتون همینه که فکر میکنین من میخوام فیک کنم و نوار پر کنم بگم تو سایه نیستم:)):)) من کلا نبودم.من تازه ورود کردم به بازی این فاز عملا :دی این اصرار شما رو نمیفهمم که میگین میخواد بگه سایه نبوده...من خودم قبول دارم نبودم به کل

@مهسا

اگه منظورت پست 308 هست که جواب دادم ""ضمن اینکه چه سایه ای؟من کلا نبودم تازه امروز اومدم عملا...دلیل نبودنمم همه میدونن.اینکه نباشی با اینکه تو سایه باشی خیلی خیلی فرق داره...طبیعتا وقتی نیستی و مجبوری 10 صفحه بخونی تا تازه برسی به اینکه چی شده و بحث جاری بازی چیه طول میکشه

کلا هم اینطوریم که سعی میکنم اطلاعات درست و دقیق وارد بازی کنم و چیزایی که حس میکنم ازش مطمین ترم(هرچند کم) تا بارش افکار پراکنده""

و پرسیدم اگه چیز دیگه ای هست واسه جواب دادن که جا انداختن بهم بگو جواب بدم...

من دارم رک و راست بهت میگم ادرس بده چیو جواب بدم تو میگی میپیچی؟ این اگه جو دادن نیست چیه؟

کارکشته مافیا
پسندها
25
رامتین (10 رای): فری، آرش، مهدی، خلفی، محمد، هادی، معین، سعید، برلین، پویا
هادی (5 رای): رامتین، رضا، محمدرضا، عرفان، مهسا

من مغزم‌ نمی‌کشه تمام حالات رو بررسی کنم، بنابراین من براساس پیش‌فرض ذهنیم که رامتین رو گناهکار و مافیا می‌دونه جلو می‌رم تو تحلیلم. اگر کسی نظر‌ دیگه‌ای داره جور دیگه تحلیل کنه منم تشکر می‌کنم ازش :دی

خب در صورت درست بودن حس من بابت رامتین

به نظرم مافیا اوایل نمیاد به رامتین رای بده، چون می‌دونه که گزینه سناتور رو داره اواخر ولی کاملا محتمله بیاد.
تو رای‌های رامتین فری رو از بازیش و از خود رایش حس بیگناهی گرفتم. بازیش مفید بوده. آرش هم همینطور، فاز قبل یه مرض‌های ریزی احساس می‌کردم در بازیش ولی این فاز اصلا حس نکردم و بهتره احساسم نسبت بهش. رایشم درسته به نظرم. خلفی مشکوکم، توجیه نمي شه واسم حرکتش و مخصوصا که خودشو چسبوند به من موقع رای. کاری که بازی قبلی هم کرده بود. یا مرض داره یا افتضاح بازی کرده. فقط تا اینجای بازی حمایتی ازش ندیدم، یه ذره زیادی جو علیهش هست. یهو مثلا بی‌گناه افتضاح بازی کرده یا جوکر دربیاد تعجب نمی‌کنم از این حالتی که دارم می‌بینم. (جوکر که بوده و فکر نمی کنم دوباره باشه. اگر بیگناه باشه هیچ راهی جز افتضاح بازی کردنش نمی بینم برای این شرایط). اگر بیگناه هستی واقعا یه دفاع منطقی بکن. با ادامه این روند چون منم مشکوک‌ترین گزینه‌ام خودتی با توجه به فاز قبل.

رای‌های وسط یکم تحلیلشون سخته. منتهی بین ۶ ۵ نفر آخر من انتظار دارم ۲ تا مافیا نشسته باشه در صورت درستی پیش فرضم (مافیا بودن رامتین). که خب بین این افراد: هادی راهب بوده، برلین حرفه ای و پلیس، پویا هم احساس گناهکار تیمی بهش ندارم حداقل. بین محمد، معین و سعید یه مافیا رو می تونم متصور باشم حداقل. حالا اینکه فرقه کجا نشسته تو رای ها، اینو نمیشه تحلیل کرد. من فعلا پیش‌فرضم در مورد مافیا بودن رامتینه، پس فرقه هرجایی می تونه باشه تو رای ها.

رای های هادی هم رامتین که هیچی، رای رضا رو دوست ندارم (از این جهت که بی‌گناه وقتی هست کاملا دیدش همه جانبه هست، دید همه‌جانبه یکی از اولین نشانه‌هاش اینه که بدونی کاملا محتمله یه بیگناه بخواد بازی رو دست بگیره و حتی تر بزنه. نمونه هاش هم زیاد بوده. اینو کمتر دیدم در نظر بگیره). منتهی نمی‌تونم بگم چی می‌تونه باشه، ولی جنس رای مرض دار هست. همین اشکال به محمدرضا و عرفان هم وارد هست شاید کمتر. نمی دونم. مهسا هم فاز قبلی بعد رامتین مشکوک‌ترین فرد بازی بود برام، نقشی هم که احساس می‌کردم و می‌کنم نقش فرقه ای بوده. رای اش ایراد داره ولی این فاز بازیش حس بهتری داده. کلا تو رای‌های هادی به نظرم حتما نقش فرعی نشسته. بین کسایی که امان گرفتن هم حتما نقش مرض دار زیاده. (یه جا دیدم فری گفته شاید این فاز امان بگیره، اگر بیگناهی نگیر به نظرم. رایتون رو راحت از دست ندید). خلاصه بین رای‌های هادی در صورت درستی حدسم بابت رامتین، احتمال کمتری به حضور افراد مافیا می‌دم. چون رامتین خودش هست، بقیه دلیلی نداره همگی بیان. فرقه و فرعی محتمل تره اینجا باشن.

در مورد این تحلیل هم سیس برنداره کسی. اینا اینجا هم کاربرد نداشته باشه حتما بعدا داره به نظرم. بیشتر از جایگاه رای‌ها تحلیل کردم تا خود بازی. اگر مخالفید با تحلیلم حتما نظرتون رو بگید.

آرش
پسندها
337
مرسی از نصیحت دوستانه ات، ولی توی بازی مافیا، منم بی دلیل حرفی نمیزنم.
معین یه سوال، تو الان دلیلت برای پویا (اونم در حد رای دادن) صرفا همون پست "دفاع‌گونه"‌اش از نداست؟ از دیروز تاحالا صرفا می‌گی مشکوکی و می‌خوای رای بدی، دلیلش رو نگفتی :دی

این حرفش که میگه یاسین رو شب بزنن فرداش بریزن روی من رو درست میگه:دی

من تحلیلم اینه دوتا گروه مقابل همن.
شایدم یه طرف گروه باشه طرف دیگه فرعی.

درهرصورت این حرفش که میگه یاسینو زدن بریزن سر من منطقیه.
از اونجاییم که استارتشو پویا زد دیگه برای من محتمل تر شده

این رو زیاد موافق نیستم چون ممکنه عمدا زده باشن که تو پیش خودت این رو بگی. :دی انقدر از این اتفاقات توی مافیاهای ما افتاده که نمی‌شه اینجوری استدلال کرد.

-------------
عرفان یه سوال درباره‌ی تحلیل دیشبت :دی
مهدي خيلي سادس داداش

مافيا ك لباس شهردار نميده ب كسي چرا بده وقتي نقشايي هس ك دو تا دو تا تو بازين ! پس لباس رامتين كنسله

چيزي ك اتفاق افتاده و الان با خوندنش ب ذهنم رسيده در عين حال عحيبم هس اينه :

هادي تروريست بوده و ديشب بهش لباس راهب دادن برا احتمال اعدامي بودن امروزش .... رامتين شهردار تو دفاعيه هاديو داده بيرون و چون اون تروريست بوده خودش مرده و از همه مهمتر شهردار اعلام شده! اگه در هر صورتي ميكرد بايد بيگناه ساده اعلام ميشد تنها در اين صورته ك معني پيدا ميكنه! رامتين شهردار بوده و هادي تروريست تقريبا ناكام مافيا! همونطور ك حدس ميزدم

دوتا بيگناه خيلي قوي داديم در عوض تروريست متاسفانه!

در مورد مردن ياسين هم دو نظريه هس يا خودش يه بيگناهو زده مرده يا مافيا/قاتل زدنش

گاز گرفتگي رو نميدونم چطور با درخت افتادن ديشب ربط بدم بگم ميشه كار يه گروه باشه :// شايد مثلا حادثه طور هس نشونه قتل نميدونم نظر بدين

يجور ديگم ك نگا ميكنم من اگه مافيا باشم وقتي يكي بحث جدي روشه براي تناقض و فلان و يكي از كانديداي راي فرداست چرا بايد اونو بزنم؟ ميشه بحث روش كرد واقعا با تير بي نهايت خيلي گزينه عاي شايد سيفتري هم برا مافيا موجود بود امشب عجيبه ك ياسينو بزنن!

دير وقته همينا ب ذهنم اومد تكميل كنين حالا با نظراتتون .

مهدی هم گفت که اینجور تحلیل آبکی و عجولانه کردن از تو بعیده و این‌ها. حالا من کاری به اونش ندارم.
با فرض بر صادقانه بودن تحلیلت، تو هنگامی که این پست رو دادی، می‌دونستی که شهردار اگه رای به خروج تروریست بده، خودش می‌میره و شهردار اعلام می‌شه. درسته؟‌ :دی
شهردار هم که یک نفر قطعیه و تو با گفتن این‌که رامتین واقعا شهردار بوده، خودت نمی‌تونی شهردار باشی. بنابراین تسلطت به اون بند، به خاطر نقش خودت نبوده. این هم درست؟ :دی
حالا تو به طور کلی، یا به نقش‌ها و بندهای جدیدشون مسلطی، یا مسلط نیستی. وقتی بند شهردار رو می‌دونستی، نباید بند مربوط به لباس تروریست هم می‌دونستی؟
ضمن این‌که دور اولت نیست که تروریست ندیده باشی. قطعا دیدی که وقتی تروریست اعدام می‌شه، یه نفر رو همون موقع با خودش می‌بره نه شبش. دیگه حداقلش این بود که اول از گاد سوال کنی :دی بد می‌گم؟

کلا تحلیلت قلقلک می‌ده ذهنم رو. حس می‌کنم فیلم بازی کردی. :دی

Thomas Shelby
پسندها
648
سلام. من تازه رسیدم خونه. و تا قبل 21.30 فرصت دارم. بعدش هم نیستم.
فردا صبح بیشتر هستم ایشالا.

پست هایی که در رابطه با خودم بوده و جواب خلفی و پست های رایُ هرچی هست می بینم سریع و میام.

کاربلد مافیا
پسندها
0
@محمدرضا (@پویا تو هم بخون)
خیلی سادس
تو به سه نفر شک داری که یکیشون درصد گناهکاریش برات بالاتر از بقیه ست...میای به اون رای میدی...ولی نه تایم آنچنانی هست که بتونی بقیه رو قانع کنی بهش رای بدن نه جوی علیه ش هست و اینجا جو علیه دوتا گزینه ی مشکوک دیگه ت هستن...رایت رو فعلا عوض میکنی رو اون دوتا گزینه ی بعدی مشخص...میگی مثلا هادی گزینه دوم و اینا بوده و میتونسته از اون هم سو استفاده بشه...تو میگی هادی مشخص بود بیگناهه درحالیکه جو کاملا علیه هادی بود تو پست اولم هم اشاره کردم به این قضیه...یعنی تقریبا میشد حدس زد این دوتا میان توی دفاعیه حتما...سر همینم گفتم فاز بعدی با یاسین و فری کار دارم
اول اینکه تناقض تو پستت رو توضیح ندادی
وقتی قسمت بالاش یچی گفتی و قسمت دوم یک چیز دیگه و با کاری که انجام دادی نمیخونه
بعد ببین من درک نمیکنم که تو وقتی تا اونجا پستا رو خوندی و سه تا گزینه داشتی به این فکر نکرده بودی که گزینه اولت وقت براش نیست که روش اجماع بشه؟
اول رای دادی بعد فهمیدی که روش رای نمیاد برم عوض کنم؟
یعنی منطقی نبود اول سعی میکردی با بحث افراد بیشتری رو بیاری و سعی کنی به بقیه گناهکاریش رو ثابت کنی؟
ضمن اینکه موقعی که تو رای دادی رای هارو گفتم
یاسین ۲ تا هادی ۲ تا رامتین ۵ تا
روی هادی انچنان بحثی نبود بیشتر شک رو رامتین بود هادی با ۳ تا رای رفت برای دفاع ۲ نفره
یعنی تو به این هم که تعداد رای ها برابره و شک قوی رو هادی نیست توجه نکردی؟
ببین طبق ساعت سایت
تو پست اولت رو ۱۵:۱۲ دادی و رای اعدام
ساعت ۱۷:۳۳ رای عوض کردی به رامتین و متوجه شدی رو یاسین اجماع نمیشه
فاز هم ساعت ۱۹ تموم میشد
بین دوتا پست اولت هم از رایت دفاع کردی
یعنی تو موقعی که تعداد رای یاسین و هادی یکی بود و هنوز ۱.۳۰ تا اخر فاز مونده بود وقتی همه فعالن
گزینه مشکوک اول و ۸۰ درصدی رو ول میکنی که گزینه شک سومت که هادی هست بشه نفر دوم؟
کدوم بیگناهی همچین کاری میکنه اخه؟

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
رای های هادی هم رامتین که هیچی، رای رضا رو دوست ندارم (از این جهت که بی‌گناه وقتی هست کاملا دیدش همه جانبه هست، دید همه‌جانبه یکی از اولین نشانه‌هاش اینه که بدونی کاملا محتمله یه بیگناه بخواد بازی رو دست بگیره و حتی تر بزنه. نمونه هاش هم زیاد بوده. اینو کمتر دیدم در نظر بگیره). منتهی نمی‌تونم بگم چی می‌تونه باشه، ولی جنس رای مرض دار هست. همین اشکال به محمدرضا و عرفان هم وارد هست شاید کمتر. نمی دونم. مهسا هم فاز قبلی بعد رامتین مشکوک‌ترین فرد بازی بود برام، نقشی هم که احساس می‌کردم و می‌کنم نقش فرقه ای بوده. رای اش ایراد داره ولی این فاز بازیش حس بهتری داده. کلا تو رای‌های هادی به نظرم حتما نقش فرعی نشسته. بین کسایی که امان گرفتن هم حتما نقش مرض دار زیاده. (یه جا دیدم فری گفته شاید این فاز امان بگیره، اگر بیگناهی نگیر به نظرم. رایتون رو راحت از دست ندید). خلاصه بین رای‌های هادی در صورت درستی حدسم بابت رامتین، احتمال کمتری به حضور افراد مافیا می‌دم. چون رامتین خودش هست، بقیه دلیلی نداره همگی بیان. فرقه و فرعی محتمل تره اینجا باشن.

تحلیل جالبی بود، ولی به قول خودت شاید بعدا مفید باشه. اون تیکه ای که از رضا گفتی من و به فکر وا داشت، تو بهبهه ی ورود دیشب خلفی یهو رضا پستی داد یکی از پستامو که اصلی ترین دلایلم برای رایم به رامتین توش بود و ریپلای زد و گفت : این پستت و خیلی دوست داشتم، وقتی این جملشو خوندم فکر کردم رضا هم شاید به رامتین بخواد رای بده، الا که گفتی به هادی رای داده برام جای تعجب داشت چون من هوز نرفتم رای ها رو بررسی کنم حقیقتش تو بازی حوصله ندارم به عقب برگردم زیاد مگر مجبور بشم = ))) در کل نکته مفیدی بود که باید رضا بیاد ازش بپرسم چرا اون پست منو دوست داشته ؟

در مورد مهسا هم سر فرصت باید تبادل نظر کنیم ، چون بعکس همیم در بارش، تو دیروز منفی بود امروز مثبت من دیروز تا حدودی مثبت امروز منفی تر.

امان هم سفر کوتاهم کنسل شد هستم.

رایم هم خلفیه.

رای به اعدام: خلفی

- - - Updated - - -

وکالت واسه وقتی بود که یاسین گناهکار در میومد وقتی بیگناه درومده فرمونو عوض میکنه آدم دیگه؟ انقد دگم نیستم مثل بقیه بیگناها

یعنی چی فرمون و عوض میکنی؟ یعنی من برات مثبتم الان؟ یا هنوزم منفی ام؟

- - - Updated - - -

@^^^خلفی

کارکشته مافیا
پسندها
25
زن و شوهری گرفتین رو من
اتفاقا الان هم دارم باهات صاف صحبت میکنم مهدی...تو قطعا بازی من رو میشناسی و خیلی وقتا که وقت نداشتم و دیر به بازی ورود کردم رو هم دیدی...تشر که نه وله قطعا جوابتو میدم در اینده هم خواهم داد.
اتفاقا مشکل تو و مهسا جفتتون همینه که فکر میکنین من میخوام فیک کنم و نوار پر کنم بگم تو سایه نیستم من کلا نبودم.من تازه ورود کردم به بازی این فاز عملا این اصرار شما رو نمیفهمم که میگین میخواد بگه سایه نبوده...من خودم قبول دارم نبودم به کل

عماد

ببین وقتی میای یه خط یه خط پست میدی چه چیزی میتونه باشه جز نوارخالی پر کردن؟ اوکی اگر ادعات اینه که نوار خالی پر نمی کنی، بیا مفید‌تر بازی کن ببینم چیکار می‌کنی. یه نظر کلی درباره افرادی که بهشون مشکوک هستی بده علی الحساب.

آرش
پسندها
337
امین
@ آرش

چرا هی میخوای حرفو بپیچونی آرش؟ من میگم اگه گناهکار بودم قطعا با فکر تر رو موجی که شکل گرفته سوار میشدم مثل الان که موج عظیمی رو من شکل گرفته...انقد درک این مسئله سخته که تو میای میگی قبول داری بیخودی به یاسین رای دادی؟
راجع به تئوریت هم اگه منظورت اینه که رامتین مافیا بوده که خب گیریم فرضت درست
رامتین رو که مافیا نزده قاعدتا چون مافیاست....پس یاسین رو مافیا زده دیگه؟ من چه سودی میبرم از زدن یاسین واقعا؟
واقعا بیگناها این جوی که علیه من درست شده رو نمیبینن؟
می‌خوام باهات منطقی صحبت کنم امین. اگه بیگناهی خونسردیت رو حفظ کن و بیا مثل آدم با هم حرف بزنیم. از طرف من این آخرین شانسته. :دی

تو میای می‌گی «اگه گناهکار بودم این کار رو نمی‌کردم.» این نشد دفاع امین. خودت هم این رو می‌دونی. مگه آیه نازل شده حتما یه گناهکار باید سوار موج شه و مثل بقیه رای بده؟ گناهکار رای پرت نمی‌ده؟ پرت هم که نه، یه رای داشت یاسین. این که از همون اول نرفتی روی موج هادی/رامتین، دلیل بر گناهکار نبودنت نمی‌شه. وقتی این دفاع‌ها رو می‌کنی یعنی دستت به منطق بند نیست برای رد اتهامات. قبول نداری؟

چه سودی می‌بری از زدن یاسین هم مثل مورد بالاست تقریبا. نمی‌تونی از مردن یاسین استفاده کنی برای بیگناهی خودت. منم می‌تونم بگم خودت یاسین رو زدی که بیای این‌جوری بگی. اوکی؟ :دی

من اصلا مشکلی با رایت به یاسین ندارم به اون صورت. مشکل اصلی من اینه که چرا وقتی معتقد بودی یاسین ۸۰ درصد گناهکاره (این ۸۰ درصد رو نمی‌دونم کی گفت، ولی دقیقا یادمه گفتی با درصد بالایی برات گناهکاره)، اونقدر راحت رایت رو عوض کردی روی گزینه‌ی دومت (که صرفا بهش مشکوک بودی) و باعث شدی یاسین دفاعیه نره. اونم وقتی طبق پستی که داده بودی، اختلاف شکت به این دوتا زیاد بود. این رو بتونی درست و منطقی توجیه کنی نصف مشکلم باهات حل می‌شه.

کاربلد مافیا
پسندها
130
@مهدی و @مهسا

زن و شوهری گرفتین رو من :))
اتفاقا مشکل تو و مهسا جفتتون همینه که فکر میکنین من میخوام فیک کنم و نوار پر کنم بگم تو سایه نیستم:)):)) من کلا نبودم.من تازه ورود کردم به بازی این فاز عملا :دی این اصرار شما رو نمیفهمم که میگین میخواد بگه سایه نبوده...من خودم قبول دارم نبودم به کل

@مهسا

اگه منظورت پست 308 هست که جواب دادم ""ضمن اینکه چه سایه ای؟من کلا نبودم تازه امروز اومدم عملا...دلیل نبودنمم همه میدونن.اینکه نباشی با اینکه تو سایه باشی خیلی خیلی فرق داره...طبیعتا وقتی نیستی و مجبوری 10 صفحه بخونی تا تازه برسی به اینکه چی شده و بحث جاری بازی چیه طول میکشه

کلا هم اینطوریم که سعی میکنم اطلاعات درست و دقیق وارد بازی کنم و چیزایی که حس میکنم ازش مطمین ترم(هرچند کم) تا بارش افکار پراکنده""

و پرسیدم اگه چیز دیگه ای هست واسه جواب دادن که جا انداختن بهم بگو جواب بدم...

من دارم رک و راست بهت میگم ادرس بده چیو جواب بدم تو میگی میپیچی؟ این اگه جو دادن نیست چیه؟

نمیدونم از اینکه منو با مهدی یه جا میذاری هدفت چیه، عماد کلا اومدی دیر هم اومدی چیزی دراین باره نگفتم من، چون دلایل خودتو داری کاریم ندارم. اینکه هی یاداوری میکنی مدلت اینه که پستای قبلی رو بخونی بیای جلو با این هم کاری ندارم. چی گیرت اومده از خوندن پستای قبلی؟میشه مطلع کنی، منظورم نکته جدیده، نه اینکه بگی فلانی باهات موافقم های تکراری که هیچ کمکی به من در مورد سبک بازی خودت و اون فلانی نمیکنه. نمیدونم متوجه میشی چی میگم یا نه؟ چرا سریع میری توی لاک دفاعی و از کلمه جو علیه خودت استفاده میکنی؟ به خودت مطمئن نیستی مگه؟الان اومدی مثل همه کسایی که تو بازی حضور داشتن گیر دادی به خلفی😁مورد مشکوک دیگه ای نداره این بازی؟هیچ چیز دیگه ای برات سوال نیست یا جالب نیست؟

کاربلد مافیا
پسندها
0
@چاوش
دیشب قبل بسته شدن فاز راجع به تناقضای هادی ی سوال پرسیده بودی اون موقع نرسیدم جواب بدم از این فاز هم که هادی نبود و یادم رفت
الان رفتم پستای امین رو باز بررسی کردم دیدمش یادم اومد
میخوای الان توضیح بدم یا الان برات مهم نیست؟

کاربلد مافیا
پسندها
130
@مهسا:

من چی نوشتم دقیقا؟ " کلا از بعد اون قضایای سیدبندیات برام خاکستری شدی" حالا چطور این و تخصیص دادی به همین یه تیکه پست من؟:دی یعنی از بعد سیدبندیتون تا لحظه این پست من چقد زمان بوده؟ اونا هیچ؟ ضمنا هنوزم جواب ندادی، مرسی:دی خوب میگی شاید میخواستم برداشت مثبت کنم میگم باشه چه برداشتی میخواستی بکنی در اینده و اگر چه جوابی می دادم برداشتت مثبت میشد و چه جوابی میدادم برداشتت منفی؟:دی خیلی واضحه واقعا، نمیفهمم دلیل این مقاومت رو:دی

من تفتیش نکردم رایت به چاوش رو، ابدا، صرفا نظرم رو گفتم، و بعدش هم گفتم کار ندارم که با همین قانع شدی بهش رای بدی. مگه برای شما جای سوال نیست که چرا خاکستری شدی برام؟ این میتونه یکی از دلایلش باشه:دی

چی میگی فری؟چرا پیچیده کردی انقدر اون سوال ساده منو؟جوابت هر چیزی که میبود احساس کردم شاید به دردم بخوره که اگه اون چیزی که توی ذهنم بود رخ بده میگم قطعا. خواستم پستم رو پیدا کنم و یه بار دیگه بخونم تا از روی اون توضیح بدم ولی با گوشیم و خیلی طول میکشه. اگه قضیه برات حل نشه، این کارو میکنم به محض دسترسی به لپتاپم‌.

- - - Updated - - -

@مهسا:

ضمنا من مگه سوال پرسیدم که چرا خاکستری شدم؟ اگه پرسیدم نباید میپرسیدم😁چون توضیح دادی دیگه اونجا، تا جایی هم که یادمه فقط گفتم خاکستری نشو 😁

کاربلد مافیا
پسندها
0
مورد بعدی در مورد هادی و رامتینه.من نبودم رای هم نتونستم بدم ولی قطعا اگه بین هادی و رامتین مجبور به رای دادن میشدم رایم رامتین بود و به نظر من ب احتمال بالا ۹۰% گناهکار بود...هادی با وجود های و هوی کردن و رگ گذاشتنش بازیش کاملا بیگناهانه بود...بیگناه کله شق و لجوج ولی بیگناه.
من اصلا با اینجور پست ها حال نمیکنم
یعنی چی اخه؟
تو پست صدرام دیدم
وقتی رای ندادی الان بعد مشخص شدن نتیجه و اعدامی و تحلیل اتفاقا تا حد مشخص، میاین میگین من اگه بودم رایم این بود چون بیگناه بود و مشخص بود از بازیش و رامتین ۹۰ درصد گناهکار بود؟
خیلی زحمت میکشین بعد بحث و تموم شدن همه چی تحلیل میکنین و ژست حق به جانب میگیرین
وقتی نه داخل بحث بودی و نه رای دادی الان حرف زدن از رای اون موقع به چه دردی میخوره؟
این حرکت بنظرم خیلی بیخوده و ارزشی نداره و تا حدودی باعث میشه ذهنیت سو استفاده برای سفید کردن خودشونو بده

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
چی میگی فری؟چرا پیچیده کردی انقدر اون سوال ساده منو؟جوابت هر چیزی که میبود احساس کردم شاید به دردم بخوره که اگه اون چیزی که توی ذهنم بود رخ بده میگم قطعا. خواستم پستم رو پیدا کنم و یه بار دیگه بخونم تا از روی اون توضیح بدم ولی با گوشیم و خیلی طول میکشه. اگه قضیه برات حل نشه، این کارو میکنم به محض دسترسی به لپتاپم‌.

- - - Updated - - -

ضمنا من مگه سوال پرسیدم که چرا خاکستری شدم؟ اگه پرسیدم نباید میپرسیدم😁چون توضیح دادی دیگه اونجا، تا جایی هم که یادمه فقط گفتم خاکستری نشو 😁

نیازی نیست بری بگردی خودم یادمه قشنگ بهت میگم: اصراری ندارم به بحث کردن در این مورد دیگه، چون ظاهرا شما میلی نداری فعلا، :دی

خلاصه پستامون لحظاتی بعد از ورود خلفی به بازی:
" من امشب رایم به رامتینه ولی این حرکات خلفی فکرمو مشوش کرده به اون صورت زمانی هم نیست که باهاش بحث کنیم ته توشو دراریم"

ری اکشن شما:
" الان اینو اضافه کردی به پستت که اگه بعدا رایتو عوض کردی به خلفی بگی پس زمینه داشتی؟"

Thomas Shelby
پسندها
648
معین
پست 259:

بیا این فرض که دفاع نکردی رو درست درنظر بگیریم.
اون پست ندا هرچیزی توش داشت بجز حس خوب، اتفاقا اگه بخوام با پیش فرض ذهنیه حرفه ای و آماتور برم جلو الان باید قفل کنم روی ندا ! پستهاشم باگ زیاد داره واسه زوم کردن.
ولی چون باتوجه به پستهای شما و ندا، من پیش فرض ذهنیم درمورد ندا شاید آماتور شکل گرفته باشه، ولی درمورد شما اصلا اینجوری نیست.
اتفاقا بنظر من پختگی از پست ها کاملا مشخصه.
ولی من طبق تجربه خودم میگم، کسی که حسش به همه یا حسش به اکثریت حسه خوبیه، وایب گناهکاری بمن میده نه بیگناهی.
چون افرادی که بیگناهن معمولا نمیتونن به راحتی به بازیکنا حسه خوبی داشته باشن چون شناخت ندارنو احتمال هرچیزی رو میدن ..

همین حسهای مثبت خیلی جای بررسی داره

الان ملاک حس خوب شمایی که اولین بار هست مافیا در اینجا بازی می کنی؟ که میگی نداشت؟
حس شخصی هست و اگه قرار باشه کسی حس ـش ضعیف تر باشه، اونی نیست که n دور گاد بوده.
زوم کن رو پست هاش. به من چه؟:دی من روی چند پست اول و ورود دقت می کنم و نظر حسی میدم. نظر هم هر فاز ممکنه عوض بشه باتوجه به پست ها. بیش از 50 درصد تاثیر هم پست رای و نوع رای داره برام.
معلومه که من آماتور نیستم مرد حسابی. برعکسشُ گفتم.:دی

اولا اکثریت در بازی گناهکار نیستن. ثانیا من به افرادی که گفتم بیش از 50 درصد شک دارم، اگه اشتباه نکنم 8 نفر بودن. کمه برای فاز 2؟ بقیه رو هم هیچ کدوم نگفتم بیش از 60 درصد بیگناه هستن؛ یعنی کاملا ممکنه گناهکار باشن. فقط هادی برام شد 65 درصد. اعداد هم برای تقریب ذهن هست. بیگناه سنج یا گناهکار سنج ندارم.:دی
این حس ها هم هر فاز به روز میشه و این فاز اگه نرسم حتما اول فاز بعدی تا ظهر انجام خواهد شد.

کلیت بحثت در رابطه با حس مثبتُ نفی نمی کنم. ولی ربطی به حرفایی که من زدم قبلا نداره. من به 3 نفر که در بازی نیستن هم طبق تجربه گفتم احتمالا گناهکارن. که با پستاشون بالا پایین میشن. هرکسی معیارهایی داره. خلفی هم یکی ازوناییه که نبود.

پست 261:

من الان آنلاین هستم. و چیزایی که گفتیُ دارم جواب میدم.

آرش
پست 264:
منتفی یعنی صفر. صفر نیست. منم نگفتم زیاده. گفتم 20 تا 30 درصد. چرا لباس شهردار هم در هر حالتی این سوال پیش میاد. ربطی به حالت نداره به نظرم. هر نقشی که داشته باشه، "چرا لباس شهردار دادن؟" سوالیه که به ذهن آدم می رسه.

فری
پست 266:
خلفی هم در بیگناهی و هم در گناهکاری چنین ورود هایی داشته در ادواری که من گاد بودم. منتهی مجموع پست هاش و نکاتی که گفتم بسیار شبیه هست به ادواری که گناهکار بوده.

معین
پست 304:

کلا قبل از رای گیری هم نسبتا به پای رامتین خیلی نپیچیدو بیشتر هادی رو احتمال میداد گناهکار باشه.
ضمن اینکه توی تحلیل های فاز شب اگر اشتباه نکنم خودت بودی بهش گفتی که چرا میگی رامتین لباس نداشته (البته جملات دقیقتو یادم نیست فقط یادمه که بهش خورده گرفته بودی که چرا گزینه گناهکار بودن رامتینو خیلی محتمل نمیدونه (اگه اشتباه نکنم، چون من جملات دقیق تو ذهنم نمیمونه))
به هرحال، من دید خوبی نسبت بهش ندارمو حس میکنم پویا نقش مثبتی نداشته باشه.
و بخاطر بالانس و تعداد گناهکارا و بیگناه ها ، طبیعی میدونم یسریا اگه ساده از کنار پویا رد بشن

اول این که بگم از بازی مختصر و مفیدت خوشم میاد و همین که اومدی سمت پویا و داری بحث می کنی (حتی اگه کلا نشناسیش و از چند پستی که داده به یه چیزایی رسیده باشی) برای من بیشتر جنبه مثبت داشت تا منفی.
منتهی این پست مرددم کرد.

اینکه به پای رامتین نپیچیدم، به هیچ کسی نپیچیدم و گیر اساسی ندادم قبل از خلفی. این از این. ولی جمله بعدش "اشتباه یا دروغ؟" هست. کجا من گفتم هادی احتمال بیشتر گناهکاره؟ پستمُ بیار ببینم کجا گفتم.
اگه منظورت گیر دادن به استدلال ها هست، من به ممکنه به صد استدلال یک نفر گیر بدم چون غلطه. ولی لزوما نمیگم گناهکاره. ادوار مافیا پره از بیگناهایی که بسیار استدلال های غلطی داشتن. رک بگم. یه سری چیزا هدفم آموزش هست و بعضا تادیب. اصلا به معنی گناهکاری یا بی گناهی نیست. ضمنا هادی هم اتهاماتی زد و سوالاتی داشت که جواب دادم و بحث کردیم و در آخرین اظهار نظرم هم گفتم احتمال بالا بی گناه هست و بود.

جملات دقیق باید در ذهنت بمونه؛ اینجای مافیای اینترنتی هست و همه چیز ثبت میشه. به پست مربوطه و بند مربوطه ارجاع بده تا جواب بدم. اینی که گفتی دقیقا نمی دونم منظورت چیه. من گفتم رامتین احتمال بسیار زیاد مافیاست. 70.80 درصد. ولی ممکنه مافیا نباشه. لباس که حتما داشته چون شهردار اعلام شده. هادی هم گفتم لباس نیست.

این که حست نسبت به پویا چی هست، همون جواب قبلُ میدم بهت که بقیه دادم. اگه بیگناه هستی امیدوارم تغییر کنه.

@مهدی و @آرش

من گفتم دفاع مهمه و جداگانه بررسی میشه و بعد جمعبندی. نگفتم هرکی دفاع نکنه گناهکار یا بی گناهه. هادی هیچی نگفتم عملا و من به هیچی فقط می تونم حس داشته باشم. حسم در همون جهت درصد قبلی بود. در ادوار قبلی هم هم گناهکار زیاد بوده که دفاع نکرده و هم بیگناه. این از هادی.
در مورد رامتین هم نظرمُ تغییر نداد حرف هاش که بگم بی گناهه، خصوصا در قیاس با هادی. عملا تکرار قبلی ها بود. مستقلا هم هیچ تشخیصی ندادم چیه که رای دادم. صرفا هادیُ بسیار بیگناهتر دیدم.

خلفی در پست بعدی.

چند مورد دیگه هم مثل جواب به محمد و مهسا هست که به امشب بی ربط هست و فردا میگم. باز اگه چیزی بوده بگین. سعی کردم همه رو مختصر مفید بگم تا اینجا.

در رابطه با بقیه افراد هم محمدامین (پست بود اون یا فحش؟) ، عرفان، محمد، صدرا و رضا برای فردا جدی تر بررسی خواهند شد. و در مورد بقیه هم نظر میدم حتما تک تک.

- - - Updated - - -

@ پویا

تو همین بند اول که میگی دارم میگم اتفاقا...بارهام تکرار کردم...که تناقض یاسین اذیت کننده و شک برانگیز بود ولی ری اکشنش و جوابش به چاوش شدت میبخشه به شکه...وگرنه درسته به خودی خود تناقضه به گناهکاریش منجر نمیشه...همین پستی که نقل قول گرفتی رو یه بار دیگه بخون قشنگ توش گفتم جوابی که به چاوش داده....
در مورد ادامه ی پستت پست آخری که فاز قبل دادم رو بخون...یاسین میگه امین تو گناهکاری قطعا...بعد پست بعدیش میاد میگه من نگفتم گناهکاری تو بیگناه تبرزنی :| خب من الان این بشرو چیکارش کنم واقعا؟ با کدوم منطقی بیام بیگناه بگیرمش؟

@رضا
چی میگی رضا؟ من به عرفان دلیل رایش به خودم رو پرسیدم :دی کار دارم باهاش چون

@معین
یعنی شما میگی من گناهکار مریض اومدم یهو به برلینی که یه رای داشته رای دادم واقعا و موووج سواری کردم؟ :دی موج روی برلین کجا بود دقیقا که من بخوام سوارش شم؟

@محمدرضا (@پویا تو هم بخون)
خیلی سادس
تو به سه نفر شک داری که یکیشون درصد گناهکاریش برات بالاتر از بقیه ست...میای به اون رای میدی...ولی نه تایم آنچنانی هست که بتونی بقیه رو قانع کنی بهش رای بدن نه جوی علیه ش هست و اینجا جو علیه دوتا گزینه ی مشکوک دیگه ت هستن...رایت رو فعلا عوض میکنی رو اون دوتا گزینه ی بعدی مشخص...میگی مثلا هادی گزینه دوم و اینا بوده و میتونسته از اون هم سو استفاده بشه...تو میگی هادی مشخص بود بیگناهه درحالیکه جو کاملا علیه هادی بود تو پست اولم هم اشاره کردم به این قضیه...یعنی تقریبا میشد حدس زد این دوتا میان توی دفاعیه حتما...سر همینم گفتم فاز بعدی با یاسین و فری کار دارم

@آرش
وقتی میگه جالب شد داستانش یعنی چی؟ :دی شهروند اسکی میره؟ وقتی میگه اسکی میری یعنی چی؟ مشخصا گفته گناهکاری دیگه
آرش خیلی کرم داریا جالب شد (تو برداشتت از این حرف چیه؟ :دی)

بند اول. الان داری میگی به خودی خود نیست. قبلا رو این بخش نمیگم هیچ حسابی نمی کردی، حساب کمی می کردی.
در ادامه، چون گفته قطعا گناهکاری، باید بگی گناهکاره؟ هادی هم به من گفت مثلا. بررسی کردم به نظرم اومد که نیست. یاسین به دلیل شخصیتش اقدام متقابل می کنه خیلی اوقات. خصوصا وقتی بیگناهه. تو وقتی بیگناهی معمولا این کارُ نمی کنی.

رایت هم موج سواری اتفاقا اولش مهم تر از وسط و آخرش هست.
چیزایی که میگی در حالت کلی خیلیاش غلط نیست ولی در زمان مناسب و مکان مناسب نبوده به نظرم و طبق یه پیش فرضی داشتی می رفتی که گیر نیفتی فقط. دید من اینه. شبیه چند دور گناهکاریت هست.

مجموعا من قانع نشدم فعلا و حدود 75 درصد احتمال گناهکاری میدم به خلفی که خیلی از بقیه بیشتره. رایم عوض نمیشه. دفاعیه رو اگه رفتی سعی می کنم در اون زمان آنلاین بشم و بخونم. شانس زیادی نداری برای رای من واقعا با این بازی. ولی باز از صفر سعی می کنم به حس پستت هم نگاه کنم.

کاربلد مافیا
پسندها
130
نیازی نیست بری بگردی خودم یادمه قشنگ بهت میگم: اصراری ندارم به بحث کردن در این مورد دیگه، چون ظاهرا شما میلی نداری فعلا، :دی

خلاصه پستامون لحظاتی بعد از ورود خلفی به بازی:
" من امشب رایم به رامتینه ولی این حرکات خلفی فکرمو مشوش کرده به اون صورت زمانی هم نیست که باهاش بحث کنیم ته توشو دراریم"

ری اکشن شما:
" الان اینو اضافه کردی به پستت که اگه بعدا رایتو عوض کردی به خلفی بگی پس زمینه داشتی؟"

دمت گرم که آوردی، فقط من که دارم جوابتو میدم یعنی پشت گوش نمیندازم حداقل بی انصافی نکن در این مورد که هی میگی تو که نمیخوای جواب بدی!یعنی چی!رایت به رامتین بود اینو اعلام کردی، بعد گفتی امینم مشغول کرد ذهنمو تا اینجا اوکیه ولی این قسمت که گفتی زمانی نیست بحث کنیم و ... قلقلکم داد که مثلا نمیخوای کلا با خلفی بحث کنی نه اینکه زمان نباشه این مشکوک بودنشم اعلام کردی که اگه بعدا یه اتفاقی افتاد و مجبور شدی به خلفی رای بدی بگی ایناها من اینجا نوشتم که مشکوکم و ... . اگه این اتفاقا میفتاد و رایتو تغییر میدادی میشد گفت که این حرکت مشکوکه. حالا که ندادی اوکیه از نظرم.

کارکشته مافیا
پسندها
25
من اصلا با اینجور پست ها حال نمیکنم
یعنی چی اخه؟
تو پست صدرام دیدم
وقتی رای ندادی الان بعد مشخص شدن نتیجه و اعدامی و تحلیل اتفاقا تا حد مشخص، میاین میگین من اگه بودم رایم این بود چون بیگناه بود و مشخص بود از بازیش و رامتین ۹۰ درصد گناهکار بود؟
خیلی زحمت میکشین بعد بحث و تموم شدن همه چی تحلیل میکنین و ژست حق به جانب میگیرین
وقتی نه داخل بحث بودی و نه رای دادی الان حرف زدن از رای اون موقع به چه دردی میخوره؟
این حرکت بنظرم خیلی بیخوده و ارزشی نداره و تا حدودی باعث میشه ذهنیت سو استفاده برای سفید کردن خودشونو بده
محمدرضا
نه اتفاقا. برای منی که خیلی به رای‌ها اهمیت میدم این حرفا خیلیم مهمه. کاملا ممکنه ساختگی باشه ها، اهمیت هم نداره. ولی این حرفا زده شدنشون بهتر از نزدنشون هست. این پست عماد خیلی بهتر از بقیه پست های این فازش بوده.

برای جلو رفتن بازی هم مهمه که افراد چه احساسی درباره کسی که مرده دارن. نمی دونم چجوری میگی اهمیت نداره این پست.

حتما بدین از این پستا. من می خونم :دی

من گفتم دفاع مهمه و جداگانه بررسی میشه و بعد جمعبندی. نگفتم هرکی دفاع نکنه گناهکار یا بی گناهه. هادی هیچی نگفتم عملا و من به هیچی فقط می تونم حس داشته باشم. حسم در همون جهت درصد قبلی بود. در ادوار قبلی هم هم گناهکار زیاد بوده که دفاع نکرده و هم بیگناه. این از هادی.
در مورد رامتین هم نظرمُ تغییر نداد حرف هاش که بگم بی گناهه، خصوصا در قیاس با هادی. عملا تکرار قبلی ها بود. مستقلا هم هیچ تشخیصی ندادم چیه که رای دادم. صرفا هادیُ بسیار بیگناهتر دیدم.
پویا

حله.
حالا نظرت راجع به نقش رامتین چیه؟ چند درصد مافیا بوده با توجه به صحبت هایی که شده در موردش (پست های چاوش و من مثلا).

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین