جدیدترین‌ها

بازی دور هفتم مافیا | Unfinished

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کاربلد مافیا
پسندها
177
@مهسا
چرا مجددا تکرار کردی که فقط دنبال مافیایی دلیل خاصی داره با فرقه کاری نداری؟ (عجبا تا بجنبم دیدم رضا اینو پرسیده) ولی پاکش نمیکنم
چرا پاکش کنی؟ :دی مگه مسابقه‌ست که هرکی اول بذاره برنده بشه؟ :دی

@هادی
به‌طور کلی روند بازی‌ت حس خوبی بهم نمی‌ده. :دی
فاز اول بازی فقط می‌تونی از روی حس و برای استارت خوردن بحث، اتهام بزنی؛ چطور ممکنه بدون شکل گرفتن بحث‌های جدی و شنیدن حرف همه و اتفاقات فازهای شب، مافیا تعیین کردن راحت‌تر باشه؟ :| حالا من سر قضیه "مافیا" اگزجره نمی‌کنم مثل متین اما تو خودت اگزجره جواب دادی. :دی ممکنه حرفت درست باشه ممکنه هم برخواسته از یک ناخودآگاه خبیث. :دی

رئیس جماهیر
پسندها
271
آها اون شخص دو نقش هم دیدم اشاره شد شاید یه نقشش بی نقش باشه؟!! حرف عجیب غریبی بود. واضحا یه شخص دو تا نقش داره. بی نقش که نقش نیست. حس میکنم یه بیگناه هست که دو تا نقش داره و این دو نقش هم تداخلی با هم ندارن. اینو زیادی نپیچونین.
سید سابقه 4 تا گروه مافیا گذاشتن هم داشته. دیگه به یکی دو نقش دادن که چیزیی نیست.

مافیایی
پسندها
309
چه منطقیه این؟!!! به نظرم شهروند ناگاه بازی اونم زمانی که حتی یه شب رو هم ندیده نباید اینطوری قاطع نظر بده! عصبانیت رامتین طبیعی نبود و نظر خیلیا رو جلب کرد و البته صحبت بعدیت که گفتی کوتاه اومد هم نظرمو جلب کرد و تا حدودی میتونه درست باشه(باید بررسیش کنم) ولی در حدی نبوده که بدون بحث و توضیح خواستن انقدر محکم دم از سایدش بزنی و با قطعیت بگی مافیامو پیدا کردم. یه جوریه این اصرارت به گناهکار بودن رامتین. جای بحث داره هنوز این موضوع و نمیشه قاطع در موردش نظر داد.

@Moonsa

عادت داری لقمه رو بچرخونی دور سرت بعد بخوری ؟ بصورت دیفالت از هر 2 نفر 1 نفر نقش گناهکاری داره . یعنی شما شانسی هم رو یکی دست بزاری احتمال 50 % مافیاس ( گناهکاره ! )
پس اگه شرایط همه رو 50-50 بسنجیم با صحبتایی که می کنن می تونیم کفه ترازو رو بسمت شهروند یا گناهکار بودنشون مشخص کنیم . رامتین هم بهش یه اتهام زدم ، اما جدا از لحنش ، حرفاش پر تناقض بود . پس کفه ترازو به سمت گناهکاریش برا من خیلی میره بالا تر و با همین استدلال من ایشون رو مافیای قطعی خودم می دونم .

من دلیلی نمیبینم حتما باید 4-5 تا فاز بگذره تا بعد تازه بخوایم بگردیم دنبال گناهکار ! اگه اینطوریه که مستقیم بازی رو از فاز 5 شروع کنیم . اگه بنا باشه پست های روز 1 همشو شوخی ببینیم پس کارمون بدجوری زاره .
در هر حال به نظر من روز 1 هم روز بسیار مهمیه و انقدر راحت از کنار پست ها رد نشین خواهشا

کارآموز مافیا
پسندها
0
@Moonsa

من دلیلی نمیبینم حتما باید 4-5 تا فاز بگذره تا بعد تازه بخوایم بگردیم دنبال گناهکار ! اگه اینطوریه که مستقیم بازی رو از فاز 5 شروع کنیم . اگه بنا باشه پست های روز 1 همشو شوخی ببینیم پس کارمون بدجوری زاره .
در هر حال به نظر من روز 1 هم روز بسیار مهمیه و انقدر راحت از کنار پست ها رد نشین خواهشا

خیلی جو میبینم توی این متن.
کی اینجا قراره از پستهای فاز روز اول راحت رد بشه؟ که تو میگی رد نشین؟
بعدم مگه پستای فاز روز اول مگه فقط پستای اون یک نفره که جای بررسی داشته باشه؟
پستای خوده تو و منو بقیه و جهتگیری ها هم ملاکه.
ولی هدفت از جو چیه؟
تو حرفاتو زدی بقیه هم خوندن، اصرارت به چیه؟

رئیس جماهیر
پسندها
271
مهسا

من از چی کوتاه اومدم که میگی کفتی کوتاه اومد نظرمو جلب کرد؟ در مورد عصبانیتم توضیح دادم صرفا. این کجاش کوتاه اومدنه؟

به اتهامای تکراری دیگه جواب نمیدم چون تکرار مکررات میشه و علاوه بر این که بازی از مسیر اصلیش منحرف میشه، یه عده میان میگن:
رامتین! این همه تکرار کردنت خودش مشکوکه.

کاربلد مافیا
پسندها
0
سلام ب روي ماهت مگه كسي چيزي گفته عماد در مورد كم بودنت؟ d:
پستت هم تقريبا يه ساعت بعد همين پست بالايي گاد هست يني خونديش ك گفته اين فاز معرفيه و يه سلام عليك

يه قلقلك ريزي داد منو اين نياز ب توضيح ديدنت d: حالا بچرخه

- - - Updated - - -

عه شكلكام :((

گاد محترم پی وی بنده رو سوراخ کرد که واجبه همه پلیرها تا قبل 12 یه پست بدن...بنده هم با گوشی اومدم و بدون خوندن یه پاسخ به موضوع زدم و یه پست نوشتم و ارسال کردم. در کل منظور پنهانی نبود دل انگیز :دی

کارآموز مافیا
پسندها
0
مهسا

من از چی کوتاه اومدم که میگی کفتی کوتاه اومد نظرمو جلب کرد؟ در مورد عصبانیتم توضیح دادم صرفا. این کجاش کوتاه اومدنه؟

به اتهامای تکراری دیگه جواب نمیدم چون تکرار مکررات میشه و علاوه بر این که بازی از مسیر اصلیش منحرف میشه، یه عده میان میگن:
رامتین! این همه تکرار کردنت خودش مشکوکه.

وقتی لحن تندو عصبانیت، میره توی لحن آروم، ناخوداگاه حس دفاع و کوتاه اومدن میده.

مافیایی
پسندها
309
خیلی جو میبینم توی این متن.
کی اینجا قراره از پستهای فاز روز اول راحت رد بشه؟ که تو میگی رد نشین؟
بعدم مگه پستای فاز روز اول مگه فقط پستای اون یک نفره که جای بررسی داشته باشه؟
پستای خوده تو و منو بقیه و جهتگیری ها هم ملاکه.
ولی هدفت از جو چیه؟
تو حرفاتو زدی بقیه هم خوندن، اصرارت به چیه؟
@معین

خیلیا راحت رد میشن، همونایی که میگن فاز 1 هستو چیزی مشخص نیست و ... از این حرفا
ضمنا کجا گفتم به پست های اون یه نفر دقت بشه ؟ پست های همه منظورم بود و اصلا شخص خاصی رو مخاطب قرار ندادم

هدفم از جو همینه یکی مثه شما بیاد جوش کنه برام :دی واکنش هارو ببینم تا راحت تر بشه بقیه گناهکارارو شناسایی کرد .
خیلی جالبه راجع به تناقض حرفای رامتین کسی نمیاد حرفی بزنه و بیشتر من دارم مورد اتهام قرار میگیرم :)) این نشون میده دست رو مهره ی سنگینی گذاشتم .

کاربلد مافیا
پسندها
0
نظر خاصی راجع به بالانس ندارم اما بخوام کلی بگم بنظرم 5 مافیا، 2 فرقه و 3 فرعی تو بازیه + 10 بی گناه :دی

پس روی صحبتم با اون 9 تا بیگناهِ دیگه س ، گول کسیو نخورید اینجا همه دست اندرکارا و گاد و ... همه می خوان گناهکارا ببرن پس باید منسجم باشیم برا برد
قرار بود روزی یه مافیا ( یا حالا فرقه :)) ) بگم، الوعده وفا، آقای Red dragon@ یا همون عماد، مشکوک ترین پست شروع بازی رو گذاشت، دوست دارم حرفاشو بشنوم اما بعید می دونم تو نظرم تغییری ایجاد کنه، این اولیش

راجع به بقیه هم به Ramtin حسِ خوبی ندارم،دیشب 2 ساعت تو تاپیک آنلاین بود ولی نه پستی نه تشکری نه هیچی، احتمالا داشته تو گروه تلگرمی خودشون سناریو میچیده :)) ، بنظرم از بین اون و چاوش هم حداقل یه گناهکار در میاد :دی

فعلا همینا، بقیه هم صحبت کنن تا الباقی شون در آد :دی

انقدر خوشم میاد که از اول کار هیچی نشده یه چی میبافین و میگین مشکوک که نگو :دی
در جواب عرفان گفتم اما بعید میدونم تو نظرت تغییری ایجاد کنه :))

کارآموز مافیا
پسندها
0
@معین

خیلیا راحت رد میشن، همونایی که میگن فاز 1 هستو چیزی مشخص نیست و ... از این حرفا
ضمنا کجا گفتم به پست های اون یه نفر دقت بشه ؟ پست های همه منظورم بود و اصلا شخص خاصی رو مخاطب قرار ندادم

هدفم از جو همینه یکی مثه شما بیاد جوش کنه برام :دی واکنش هارو ببینم تا راحت تر بشه بقیه گناهکارارو شناسایی کرد .
خیلی جالبه راجع به تناقض حرفای رامتین کسی نمیاد حرفی بزنه و بیشتر من دارم مورد اتهام قرار میگیرم :)) این نشون میده دست رو مهره ی سنگینی گذاشتم .

الان بجای اینکه جواب منو بدی به من اتهام جوش زدن میزنی.
تو داری با قاطعیت به یکی اتهام میزنی اونم توی فاز اول، منم دارم میگم اتهامتو خوندیم و اصرارت رو درک نمیکنم.
درموردشم صحبت کردیمو گفتیم باید حداقل یه فاز شب بگذره، ولی تو همچنان داری به عقیده ات و اتهامت اصرار میکنی و علت اصرارتم نمیگی.

و نظر منو بخوای اتهام زدنو اصرار کردن توی فاز روز اول منطقی نیست.
یا سطح بازی من خیلی پایینه که بهتره توضیح بدی که قانع بشم، یا دلیل دیگه ای داره؟

آرش
پسندها
337
@رامتین
در مورد دفاعم از چاوش:
حس میکنم گیر بیخودی بهش داده شد و ازش دفاع کردم. از بین پستای مفید مافیا هم یکی از کارایی که انجام میشه همین دفاع از شخصیه که حس میکنی بیگناهه.

آرش:

در مورد عماد کلا نظرم همونه که گفتم، پستش به طور کلی طبیعی نبود ولی برا عماد خیلی هم غیر طبیعی نبود، نمیدونم منظورو رسوندم یا نه. یه جورایی گوشه ذهنم رفت برا این که از همین اول داره برا کم فعالیت کردن بهونه میاره.

در مورد اون نکته که کسی اشاره نکرده بود تو اشاره کردی هم بگم که خب به من گیر داده میگم چرا به من گیر داده؟ این کجاش ریگی به کفش داشتنه؟
چاوش خودش زبون نداره خب؟‌ :دی دقیقا با دوتا پستی که چاوش داده از کجا "حس کردی بیگناهه" که بخوای ازش دفاع کنی؟ :دی

ضمن این‌که کسی که می‌گه «بین این همه آدم چرا من؟» معمولا گناهکاریه که از این ناراحته که چرا انقدر بدشانسه که بدون دلیل بهش گیر دادن :دی

این دوتا حرفت تا این‌جا برای من گناهکارانه بوده.
----------------
درمورد بحث بین رامتین و هادی

قبول ندارم که رامتین «عقب‌نشینی» کرده. بالاخره هرکسی با هر نقشی ممکنه بعد از عصبانیت بخواد رو اعصابش کنترل بشه.
از اون ور هادی حرف‌هاش برام منطقیه اما بازیش به شدت احساسی. :دی

@هادی
جدا از بحث رامتین، باهات موافقم که از فاز اول هم می‌شه گناهکار در‌آورد و حتی گاهی راحت‌تر از فاز ۴-۵. منتهی یک این‌که نباید سر این موضوع چیزی رو فورس کرد و عجله کرد، دو این‌که تو الان به سه نفر (عماد رامتین چاوش) تارگت حسی زدی، دوتاشون هنوز جواب ندادن و یکیشون به نظرت گناهکار بوده. درحالی که هنوز تقریبا نصف بازیکن‌ها هم نیومدن تو تاپیک. پس در کنار اون ۵۰-۵۰ گناهکاری، این رو هم در نظر داشته باش :دی

Professor
پسندها
15
مهسا
اینکه یک نفر همزمان هم شهروند ساده باشه هم نقش دار فرقش چیه ؟
اگه همچین چیزی بود اصلا بیان نمیشد بنظرم چون منطقی نیست.
بنظرم وقتی گاد میگه یه نفر دوتا نقش داره یعنی از آپشنای دو نقش میتونه استفاده کنه که تداخلی باهم ندارن.

آرش
هر دور که بازی کردم کلی سوال تکراری جواب دادم و خب اذیتم کرده :دی
گره وارد بازی کردنم که مشخصه، تو یه نقطه بازی رو نگه میدارن و خب به نفع بیگناها نیست، باهاش مخالفی ؟ تیپیکال من تو بازی تصمیم گیری منطقیه :دی
نمیخوام حسی ری اکشن نشون بدم و خب وقتی پستای تو بازی مفید نباشه خوب و از بد تشخیص دادن کار گاده فقط :دی

آرش
پسندها
337
@صدرا

آرش
هر دور که بازی کردم کلی سوال تکراری جواب دادم و خب اذیتم کرده :دی
گره وارد بازی کردنم که مشخصه، تو یه نقطه بازی رو نگه میدارن و خب به نفع بیگناها نیست، باهاش مخالفی ؟ تیپیکال من تو بازی تصمیم گیری منطقیه :دی
نمیخوام حسی ری اکشن نشون بدم و خب وقتی پستای تو بازی مفید نباشه خوب و از بد تشخیص دادن کار گاده فقط :دی

نه این حرفت که درست، سوالم اینه که هدفت از دادن چنین پستی چیه آخه :دی مثلا بگی منطقی بازی کنین، ما می‌گیم هاااا خوب شد صدرا گفت، حله منطقی بازی می‌کنیم؟ :دی اگه تو نمی‌گفتی یادمون نبود که باید خوب بازی کنیم؟ :دی این حرف به‌جز نمایش دلسوزی برای بیگناهان، چه دستاوردی داره آخه :دی

کاربلد مافیا
پسندها
0
خب اول بگم که دیدم چند نفر اومدن از داستان گفتن که توش اشاره شده به پنج نفر یا پنج تا اراذل و به اون تا حدودی استناد کردن
تا اونجا که من دیدم تو داستان اصلی این اورده شده که به اتفاقای بازی مرتبط نیست
داستان فرعی به اتفاقات بازی مرتبط هست که توش چیزی در اون مورد اشاره نشده

من بحثا رو تا اینجا خوندم
فعلا نظرم رو راجع به بحث رامتین و هادی بدم
اینکه هادی گیر الکی داد بحثی توش نیست حالا به قول خودش میخواسته واکنش بگیره
رامتین همیشه این نوع واکنش ها و برخورد هارو داشته ولی بنظر میاد این دفعه یکم بیش از حد بود
این دوتا رو میشه فعلا گوشه ذهن نگه داشت
فقط ی چیزی که الان به نظرم اومد
هادی ی جا اینو گفت

@هادی

واکنشت بشدت چیپ، تند و زننده بود .
اول اینکه لزومی نمیبینم تو پست اولم بخوام راجع به همه نظر بدم، گناهکار به اندازه کافی هست، همه قرار نیست روز یک لو برن
دوم من اومدم به عنوان یه شهروند ناآگاه تارگت زدم بهت ، و گفتم حس خوبی ندارم، شما چرا انقدر جدی گرفتی ؟ مگه از نقش خودت مطمئن نیستی ؟
اینجا اومدی گفتی که چرا انقدر اومدی جدی جواب دادی و تند پیش رفتی و انگار عصبانی بودی
پس با این جنبه پستش مشکل داشتی
سر همین بهش مشکوک شدی شد ۹۵ به ۵
درسته؟

این که شخصیتت تنده و عصبی مشکلی نیست ولی من انتظار داشتم همین شخصیت تند رو ادامه بدی نه اینکه عقب نشینی کنی . من کلا با توضیح مخالفم، شما با اون ابهت و جاه طلبیت میای حمله می کنی به من و بعدش میای توضیح میدی که آی اَیهُ النَاس من عصبی بودم و اعصابم خورد بود ؟ اگه من مافیایتم پس چرا توضیح میدی بهم ؟
من دارم قاطع بهت میگم مافیا اما تو جرئت نداری به من حتی تارگت درست حسابی بزنی تو حتی به کارت خودتم مطمئن نیستی و مشخصه داری محتاط بازی می کنی
بعد اینجا میگی چرا ادامه ندادی و الان اومدی توضیح دادی و عقب نشستی پس بهت مشکوکم
چجوری میشه اخه؟
فکر نمیکنی در هرصورت فقط داری بهش اتهام میزنی؟
بعد اینکه چرا باید دو طرف حتما بهم اتهام گناهکاری بزنن؟
یعنی احتمال نمیدی طرف مقابلت بیگناه باشه؟
الان هرکی به ادم اتهام زد باید اتهام متقابل بزنیم؟

مافیایی
پسندها
4
امروز وقت تنگه واسه من. سرسری از پست ها رد شدم تا بعد بیام دقیق بخونمشون. بالانس آرش اوکی بود. فقط یک نکته اضافه کنم به نظرم با استناد به دور قبل حضور 5 تا مافیا حتمیه. اینکه 6 هم میتونن باشن رو باید با نوع نقش ها در نظر گرفت. در مورد فرقه به نظرم میتونن با سه نفر بازی رو شروع کرده باشن، یا با دو نفر که گاد به جادوگر سهمیه زیاد داده باشه که در طول شب های مختلف جذب رو داشته باشن. در مورد نقش های فرعی هم حضور حداقل سه تاشون بالائه، چهارتا احتمالش کم تر.

از گاد عزیز میخوام اینایی که دم به دقیقه پست یک خطی میدن رو ملکوت اعلی بفرسته :)). لطفاً توی یک پست جامع همه چی رو بنویسید. چه کاریه نقل قول کردن یک خطی :)).

چاوش عزیز هم ماهیت اون رایش رو مشخص کنه ممنون میشم :)).

Professor
پسندها
15
آرش
ریمایندر بود، گفتم شاید تاثیری داشته باشه، نمیدونستم به سخره گرفته میشه :دی و خب اگه میدونستین دورای قبل نباید همچین موردی پیدا میشد.

کاربلد مافیا
پسندها
63
به قول هادی مشخصه کدوم‌ پست شوخیه کدوم‌ جدی
خود چاوش و عرفان و هادی میتونن بگن کدوم جدی بودن کدوم شوخی کردم.

من حرفم اینه نوع اتهام زدنت با حرفای خودت تناقض داره.
به چاوش میگی گیر بر اساس پستای فاز صفر درست نیست در حالی که واضحا رای و گیرش شوخی بود و نشونش هم اون قهقهه زدن هاش
اما عرفان حداقل واضحا گیر جدی به عماد داد.
@رامتین

پست من رو خود چاوش متوجه میشه عجیبه انقدر گیر داری میدی به این موضوع‌؟!! نمیدونم چرا هر کدوم رو دوست داری شوخی برداشت میکنی اونایی که دوست نداری جدی ؟!! من با چاوش سالها رفیقم اون خودش متوجه میشه منظورم رو ولی عجیبه که شما هی میخوای از چاوش دفاع کنی و به من گیر بدی ؟!!‌ :دی

این که لحنم عصبیه؟ این که وقتی فقط دو سه نفر پست داده بودن هنوز پست ندادم؟
دو سه دور قبلی قسمت نشد با هم بازی کنیم تا با این شیوه بازیتون اشنا بشم ولی خب همه وقتی میگن لحنتون عصبیه چرا قبول نمیکنید ؟!

در مورد شناخت رامتین یه چیزی که جالبه همه میگن ما میشناسیمش پستهاش تنده و اینا ولی بعدش میگن بیش از حد بوده ، اینجور که شما میگین رامتین مشکوکه و هادی داره یجورایی درست میگه . کلا ماجرای این دو نفر جالب شده.
من چون با هیچ کدومشون بازی نکردم فعلا نظر قطعی در موردشون نمیدم .

کاربلد مافیا
پسندها
0
نظر منم اینه که رامتین همیشه لحنش خشک و تند بوده...ولی کلا این دور های اخیر عصبی تر شده...از اونجایی میگم که یه همچین لحن و کلماتی تو صحبت با من هم به کار برد ولی این سری با هادی از اونم شدید تره.

در کل با توجه به شناختم از رامتین و حالات اخیرش این حرف زدنش رو نرمال دیدم ولی تایید نمیکنم :دی

کاربلد مافیا
پسندها
177
@هادی

آقا پس طبق منطق خودت الآن تو برای من قطعا گناه‌کاری (دقت کن نه فقط مافیا. :دی) مشکلی که نداری با این موضوع؟ :دی

در رابطه با بحث آرش و صدرا هم موافقم با آرش. حالا بیشتر تو مافیای حضوری این رو دیدم، اینایی که اول کار می‌گن "خب شهروندا این دور حواس‌مون رو جمع کنیم که درست بازی کنیم و تبر نزنیم." :)) خیلی می‌رن رو اعصابم. :دی که چه الآن؟ اونی که می‌آد بازی رو گره می‌زنه قاعدتا گناه‌کاره و بی‌گناه هم منطقا دلش نمی‌خواد بازی گره بخوره و تصمیمات اشتباه بگیره. این نصحیت ریش‌سفیدانه رو فعلا صرفا یک راه‌کار غلط و بی‌معنی برای شروع بازی در نظر می‌گیریم از صدرا تا ببینیم چه می‌شه در آینده. :دی

تازه‌وارد
پسندها
0
سلام

- - - Updated - - -

من مافیای حضوری بازی کردم ولی اینجا دور اولمه هر کاری میکنم نقشا رو نمیفهممم
چقدررر پیچیده است
سعی میکنم فقط گناهکار و شهروند از بحثا پیدا کنم

این بحثایی که تا اینجا خوندم هم فکر کنم فعلا ازش چیزی مشخص نیست
برا پیدا کردن مافیا باید بیشتر دقت کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین