جدیدترین‌ها

بازی دور هفتم مافیا | Unfinished

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارکشته مافیا
پسندها
170
@ندا خانوم

مرسی :)) :دی

====

@آرش
من با دفاع کردن مشکلی ندارم، منتهی دفاع کردن یه بیگناه از یه نفر دیگه وقتی منطقیه که بازی شکل گرفته. الان من دوتا مشکل دارم با این قضیه ۱) رامتین بدون این‌که منتظر واکنش چاوش بشه اومد گفت گیر بیخودیه. یعنی شما اول بذار طرف خودش جواب بده شاید یه چیزی ازش در اومد. بعد اگه حس کردی گیر بیخوده ادامه پیدا کرده بیا دفاع کن. ۲) رامتین یه جا گفت که «حس کردم چاوش بیگناهه» که خب این حرف منطق بیگناهانه نداره چون بیگناه نمی‌تونه از اون ۲ پست شوخی چاوش، بفهمه که چاوش بیگناهه که بخواد ازش دفاع کنه. اینجا برا من بحث همون ناخوداگاه گناهکار مطرح می‌شه، ناخوداگاه کسی که می‌دونه چاوش هم‌تیمیش نیست و درنتیجه جزو بیگناها محسوبش می‌کنه.
با مورد ۱ ت تا حدی موافقم که خب می‌تونی بذاری فردی که ازش قراره دفاع کنی خودش دفاع کنه که واکنشش رو ببینی، اما بازم اگه اتهامه خیلی مزخرف باشه به نظرت، خوبه بگی و تو هم دفاع بکنی که از احتمال ایجاد جو روی یه نفر به خاطر اتهام مزخرف جلوگیری کنی :دی ولی آره مورد ۱ می‌تونه دلیل خوبی باشه که نخوای دفاع کنی اوایل بازی.

===

@مهسا خانوم:
باور کنم این از چشم شما دررفته بود؟، اگه جوابت مثبته چرا من نقشای بیگناها رو اینقدر دقیق خوندم و یادمه اما شما نه؟
خونده بودمش، تو ذهنم نبود ولی چون پیش‌زمینه ذهنی از بی‌گناه بی‌نقش اینه که کار خاصی نداره، اون چیزی هم که تو نقشا اضافه شده موقع خوندن برداشتم این بود که گاد گذاشته که اگه یه موقع بازی برای بی‌گناها بد شد و خواست بازی رو بالانس کنه بتونه استفاده کنه ازش :دی
اینکه چرا من یادم نیست هم، نتیجه‌گیری ش بیشتر از اینکه به ضررم باشه، به نفعمه. مافیا و فرقه بقیه نقشای بی‌گناه‌ها رو دقیق‌تر می‌خونن که بدونن کیا رو می‌تونن بکشن و جذب کنن و اگه جذب کنن چه ویژگی براشون آزاد می‌شه. اما یه بی‌گناه شاید جز نقش خودش رو بقیه نقشای بی‌گناهی کمتر مسلط باشه (و آره معنی این حرف اینه که بی‌گناه بی‌نقش نیستم :)) ). یعنی حتی اینکه شما دقیق خوندین و اینقد یادتونه، شاید دلیلش اینه که به عنوان یه گناهکار لازم داشتین این رو، هوم؟ :دی

===

@هادی

کلا دو پهلو حرف می زنی ، اول اینکه من نگفتم که شما گفتی 100% شهروندم، گفتم احتمال شهروند بودنمو بیشتر از گناهکار بودنم می دونی ، در حالی که بلافاصله بعدش همه رو ول می کنی و دنبال سوتی تو حرف های کسی میگردی که 51-49 فک می کنی شهرونده ! کلا راجع به 2 نفر صحبت کردی یکی من که یبار اسمتو اوردم یکی هم یاسین که بهت تارگت زد ، راجع دوستان 50-50 نظری نداری بعد راجع من که 51-49 برات شهروندم دنبال دلیل برا مافیا بودن میگردی ؟
من نگفتم که تو گفتی که من گفتم تو ۱۰۰ درصد شهروندی (چه جمله‌ای شد :)) ). پرسیدی اگه اول پستم می‌گم احتمال شهروند بودنت بیشتره، چرا ادامه می‌دم به حرف زدن راجع بهت، گفتم چون ۱۰۰ درصد شهروند نیستی به نظرم و هنوز می‌تونم باهات مکالمه داشته باشم ببینم چه خبره و واقعا چی کاره‌ای :دی

برام عجیبه چرا هیچ نظری راجع به حمایت رامتین از خودت نمیدی . حمایت رامتین ازت عادیه یعنی که هیچ اشاره ای بهش نکردی ؟
ضمنا کجا راجع به همه نظر دادم ؟ +10 نفر هستن که هنوز اسمشونم نیاوردن . یاسینم تا اینجای بازی برام شهروند بوده .
هادی به نظرم هم یه مقدار جو می‌دی، هم پستا رو درست نمی‌خونی :دی
همین پست بالایی که دارم جواب آرش رو می‌دم، در مورد حمایت رامتین ازم صحبت کردم که آرش این جواب رو داده و دارم جواب می‌دم. این «برام عجیبه چرا هیچ نظری» نمی‌دی گفتن جو هست :دی
راجع به اکثر افراد تو بازی (که پست داشتن) به نظرم نظر دادی یا باهاشون دیالوگ داشتی، اما یاسین رو جز حال احوال اولیه خیلی کار خاصی نداشتی. توجه برانگیز بود :دی

@صدرا
من خودم با اینجوری تارگت زدن برای ری اکشن گرفتن زیاد اوکی نیستم چون به این اعتقادی ندارم که سر بیگناه تا پای دار میره ولی بالای دار نمیره خیلی وقتا از همین تارگتای بیخودی ای که زده میشه کلی سواستفاده میشه که حتی اگه نظر خودتم برگرده باز قابل جمع شدن نیست پس لزومی نداره الکی جو رو علیه یکی کنیم برا اینکه فقط ری اکشن بگیریم. شاید اگه منم بودم مثل رامتین تند برخورد میکردم حالا من یادم نمیاد بازیای قبلی رامتین که واقعا همیشه لحنش تند بوده یا که نه.هادی یخورده خیاری داره تصمیم میگیره اینجا بنظرم. من نه میگم رامتین بیگناهه نه میگم هادی گناهکاره،ولی برداشت من از این اصطکاکی که ایجاد شده اینه.
من به نظرم خیلی اوکیه نشونه گرفتن کسی و واکنش گرفتن، اگه این نباشه بازی پیش نمی‌ره. قسمت اینکه جو می‌یفته و ... هم می‌پذیرم، اما به صورت کلی از همین جو هاس که بعدا بازی باز می‌شه. این کار رو نکنیم بازی کلا منفعل می‌مونه و خوش به حال گناهکاران. کلا مهم‌ترین ویژگی بی‌گناها برتری عددی هست که باید ازش استفاده کرد، یه اعدام اشتباهی که بازی رو باز کنه و اطلاعات بده چیز بدی نیس (خوبه حتی) و تو بالانس هم این لحاظ شده. این کار نشه، تو شب به مرور بی‌گناها کشته/جذب می‌شن و دیگه کاری نمی‌شه کرد، خودمون بکشیمشون و اطلاعات بگیریم بهتره تا تو شب برن :دی

====

دوباره مهسا خانوم :دی

ایده سیدبندی که تو ذهنتون اومد جالب بود به صورت کلی، اما تجربه‌های اخیر نشون داده که خیلی نمی‌شه روش حساب کرد و گادها برای جلوگیری از همین کارا، خیلی سیدبندی رو سعی می‌کنن لحاظ نکنن (که مرسی ازشون، من حتی به نظرم نقشا به طور کامل باید رندوم باشه تا جلوی این حرفا گرفته شه) + الان زوده برای استفاده ازش اگرم درست باشه. یه تعدادی از نقشا معلوم شه، شاید بشه یه چیزایی حدس زد :دی

اینم موافقم به پست رامتین بی‌ربط بود :)) اینکه یهو ذهنتون از اون پست رفت سمت سیدبندی اوکیه و می‌تونه آدم از یه چیز بی‌ربط یاد یه چیزی دیگه بیفته، اما به خود پست رامتین بی‌ربط بود :دی

===
@هادی

@Moonsa

شما تمام جملاتی که بکار بردی جمع بود و بولدش کردم تا راحت تر باشه فهمیدنش . میای میگی راجع این 2 نفر باهام موافقی بعد میگی بنظرم بی گناه مورد قبولن ! مشخصه این جمله ت راجع به هر دو نفر بوده نه یک نفر ! در حالی که یکی گناهکارم بوده یکی شهروندم موقتا. الم شنگه هم نیستش به هر حال پستت این مظمون رو داره که جفتشون شهروندن پس باید روشن میشدم

اون جمله مهسا خانوم رو باید اینجوری بخونی. از نظر من e بی‌گناه مورد قبولن، نه اینکه از نظر من، بی‌گناه مورد قبولن :دی اصلا ساختار دستور زبانی اون چیزی که خوندی به طور کل غلطه :)) باز به نظرم درست نخوندی جمله رو و سعی نمی‌کنی درست پستا رو بخونی، صرفا دنبال کلید واژه می‌گردی که باهاش به یکی گیر بدی نه اینکه منظور طرف رو بفهمی.

اینا فعلا باشه، بقیه پست بعدی :دی

رئیس جماهیر
پسندها
271
چرا بی‌اساس بود؟:دی
تو که با دو تا پست شوخی‌ای که چاوش داد نمی‌تونستی «حس کنی بی‌گناهه». صرفا می‌تونستی حس کنی گیری که بهش دادن بیخوده.
نمی‌گم ناخوداگاه (یا همون پیش‌فرض ذهنیت:))) دور از جون اسکله، منتهی این که گناهکارهای تیمی (مخصوصا مافیا که تیمش بزرگتره) یه بازیکنی رو پیش‌فرض بیگناه بگیره، چیزیه که دیدم قبلا. مشخصا کسی که توی گروه گناهکاریه، با علم به هم‌تیمی‌هاش خودش، حدس بیگناها براش راحت‌تره.
ولی حالا الان که سر قضیه‌ی «چرا من؟» با فری بحث کردم و همه‌ی جوانبش رو درنظر گرفتم، اون قضیه برام پررنگ‌تر شد درموردت :دی

نه ببین دنده عپض کردی
اول گفتی چون تو گروهت نبوده نتیجه گرفتی بیگناهه بعد میگی گناهمارا راحت تر میتونن بیگناه شناسایی کنن یا یکی رو پیشفرض بیگناه بگیرن.

این که حدس بیگناه برا گناهکار راحت تره درست. ولی اصلا این که میگی چون تو گروهم نیست پس بیگناه گرفتمش بیخوده.
حالا بگذریم از این که چاوش رو اصلا بیگناه نگرفتم و صرفا مقابل گیر بیخود که اون موقع به نظرم رسید بهش دادن ازش دفاع کردن و فقط یه جا گفتم دفاع از شخصی که حس میکنی بیگناهه جزو پستای مفیده.

پر رنگ‌شدن هم اوکی. چی کارش کنم دیگه :دی

- - - Updated - - -

خیلی غلط املایی داشت شرمنده :دی

کاربلد مافیا
پسندها
130
@چاوش:
خونده بودمش، تو ذهنم نبود ولی چون پیش‌زمینه ذهنی از بی‌گناه بی‌نقش اینه که کار خاصی نداره، اون چیزی هم که تو نقشا اضافه شده موقع خوندن برداشتم این بود که گاد گذاشته که اگه یه موقع بازی برای بی‌گناها بد شد و خواست بازی رو بالانس کنه بتونه استفاده کنه ازش
اینکه چرا من یادم نیست هم، نتیجه‌گیری ش بیشتر از اینکه به ضررم باشه، به نفعمه. مافیا و فرقه بقیه نقشای بی‌گناه‌ها رو دقیق‌تر می‌خونن که بدونن کیا رو می‌تونن بکشن و جذب کنن و اگه جذب کنن چه ویژگی براشون آزاد می‌شه. اما یه بی‌گناه شاید جز نقش خودش رو بقیه نقشای بی‌گناهی کمتر مسلط باشه (و آره معنی این حرف اینه که بی‌گناه بی‌نقش نیستم ). یعنی حتی اینکه شما دقیق خوندین و اینقد یادتونه، شاید دلیلش اینه که به عنوان یه گناهکار لازم داشتین این رو، هوم؟
جواب جالبی بود:)) ولی کامل قبولش ندارم چون من همیشه هر چیزی که گاد نوشته رو سعی میکنم با دقت بخونم:دی بلاخره براش زحمت کشیده شده:دی

کارکشته مافیا
پسندها
170
@چاوش
زهرمار :)) چه تنقاضی ببند :دی
خودت فهمیدی چی گفتی ؟‌ :دی من ایراد از رای دادنت گرفتما :دی

بذا خب دقیق بشکافم تناقض چیه :دی
مگر تو نمی‌گی که هادی اون پستش پست اولش بوده و هنوز نقشش رو نمی‌دونسته، هوم؟ اگر اینطوره، منم اون پست رای م پست اولم بوده و هنوز نقشم رو نمی‌دونستم، چطوری از پست یکی که نقشش رو نمی‌دونسته حس منفی می‌گیری؟ :دی اوکی؟ :دی

===

@مهسا خانوم

جواب جالبی بود ولی کامل قبولش ندارم چون من همیشه هر چیزی که گاد نوشته رو سعی میکنم با دقت بخونم بلاخره براش زحمت کشیده شده

منم با دقت می‌خونم (سعی می‌کنم لااقل)، ولی اینکه یه بند تازه اضافه شده یه نقشی که همیشه بوده و کم اهمیت بوده (تو اسمش بی‌نقشه اصلا :)) ) رو جا بندازی، خیلی عجیب نیس :دی

===

راستی این فاز رای اعدام اجباری هست دیگه، درسته؟ به نظرم برای جلوگیری از اینکه ته فاز خر تو خر بشه و یهو بی فایده یکی اعدام شه و دلایل این باشه که مجبور شدم رای دادم، هر کس بیاد رای اولیه ش رو الان بده :دی

من رای م یاسینه (برلین)، چون جدای گیر تناقض دارش به پست اولم، این جواب مهربانانه‌ش هم با توجه به شناختم بعید بود ازش و وقتی بی‌گناهه خیلی پیگیر تره، کاملا حس پا پس کشیدن داشتم :دی

رای به اعدام: برلین

کاربلد مافیا
پسندها
130
من رای به اعدامم رو میدم، فعلا با توجه به جمع بندی هایی که برای خودم کردم مشکوک ترین گزینه بازی برام چاوشه. رایمو میدم اگر تغییری هم لازم باشه بعدا میدم. [VOTER=چاوش][/VOTER]

مافیایی
پسندها
73
خب سلام
پست هارو خوندم یه چند نکته بگم
در مورد بحث @رامتین و @هادی
رو جفتشون شک دارم
صحبت ها زده شده تقریبا و نمیخوام با تکرار مکررات پستم بیخودی زیاد شه...نکاتی که گفته نشده ( یا گفته شده و به چشمم نخورده) رو میگم
هادی اونجایی برام مشکوک میشه که با یه ری اکشن گرفتن سریعا تصمیم میگیره که 95 درصد یک فرد مافیا هست...بعد یه جا دیگه میگه نیازی نیست واسه همه +10 تا دلیل بیارم که ثابت کنم فلانی مافیاست( گناهکاره)...خب تو اگه شهروند باشی باید بقیه رو قانع کنی و استدلال بیاری تا ما رای بدیم دیگه...تو برای خودت دلیل داشته باشی ولی وقتی بیان نشه چه سود؟ :دی این سبک بازی ای که هادی پیش گرفته کاملا واسه مافیای حضوریه و خودم یادمه دوری که بعد مدت ها اومدم بازی و اتفاقا با آرش مافیا بودیم دقیقا همین مدلی بازی میکردم و برام کاملا آشناست این سبک
رامتین هم عجیبه برام...میگه هادی گناهکاره ولی اولویتش تحلیل داستانه و پست اول امروزش رو به تحلیل داستان و اتفاقات اختصاص داد نه هادی... شب اول که به نوعی معارفه و اینا بود و بعد از دادن پست نقش ها رو گاد اعلام میکرد و عماد یه پستی داد که چند نفر از جمله رامتین به اون گیر دادن
بقیه چیزا رم تقریبا همه گفتین و یا در دیالوگین که دارم میخونم...
تا اینجای بحث که گفتم اونقد دلایل و استدلال ها قوی نیست برای رای دادن ولی جایی واقعا مشکوک میشم به قصه که دو طرف قضیه مشکوک هستن ولی یه نگاه کلی که به پست های ( بخصوص) امروز میندازی کاملا جو رو علیه هادی میبینی...تقریبا فقط مهدی بود که هادی رو حسی گفت بیگناه...تقریبا جو بیشتر سمت هادیه تا رامتین و این یه کم قلقلک میده منو که نکنه رامتین نقش کلفت گناهکاری داره :دی
این تا اینجا

راجع به @آرش
آرش حس میکنم گیر هایی که بعضا میدی صرفا انگولکی بیش نیست و فقط میای سیخ میزنی میری :دی ( به قول سید همون کاری که خودم دور قبل میکردم :)) ) مثلا یه جا گیر به جا دادی به صدرا سر اون پست که فاز coach کردن برداشته بود و اینا...بعد با خنده تهش جمع کرد صدرا ولی جوابی از تو نیومد در حالیکه به نظرم جای کار داشت...حالا اینکه چرا جواب ندادی نمیدونم...یا مثلا تو همین بحث رامتین و هادی مشخص نیست چی میگی...یه بار میگی هادی بیگناهه بازیش...بعد میای میگی نه گناهکاره...بعد باز میگی احساسی و اینجوری بازی میکنه بیگناهه باز میای استدلال میاری برا گناهکاریش...آخرش چی شد؟ یکی به نعل یکی به میخ چرا؟
ولی با یه حرفت موافق بودم سر محمدرضا :دی محمدرضای بیگناه همیشه تو سایه میاد تهش سر گناهکارو میبره میره :دی این شروع تیپیکال محمدرضا نبود به نظرم :دی

در مورد یاسین هم من واقعا تعجب کردم از جوابی که به چاوش داد...چاوش داره تناقضش رو میگه ولی یاسین میگه خیر تناقض نبوده :دی یا دیده سوتی داده نمیدونه چیکار کنه یا کلا تناقض براش تعریف نشده وگرنه کاملا مصداق بارز تناقض بود واقعا :دی
با درصد بالایی یاسین برام گناهکاره
@پویا
پستی که دادی و توش حس هات رو راجع به افراد بازی مطرح کردی رو خوندم...رو حس که استدلال نمیشه آورد...ولی تا جایی خونده بودی پست ها رو و خدا رو شکر بازی آروم و ساکت و اینا نبوده که بگیم نشه از توش استدلال دراورد و رو بیاریم به حس :دی از پویایی که مو رو از ماست میکشه بیرون ولی حسی اتهام میزنه در حالیکه میشه با استدلال اتهام زد یه کم بعید بود حرکت :دی الان بیشتر دارم به این فکر میکنم گاد چه نقش پررنگی بهت داده :دی

یاسین که با درصد بسیار بالایی برای من گناهکاره و بهش رای میدم
هادی و رامتینم به جفتشون فعلا مشکوکم رامتین بیشتر
آرشم برام تا حدودی مشکوکه...یه چندتا دیالوگ باید برقرار کنیم ببینم چیه داستان

رای به اعدام: برلین

تازه‌وارد
پسندها
0
آرش بازیم همیشه چجوریه؟
چاووش واسه چی ممنونی؟
امین راست میگه آرش همش سیخ میزنه میره
بزن درروئه 🤣😂
گیرای کوچولو میده که همیشه طلبکار بشه کسی بهش مشکوک نشه ولی کور خونده

- - - Updated - - -

سلام
آرش بازیم همیشه چجوریه؟
چاووش واسه چی ممنونی؟
امین راست میگه آرش همش سیخ میزنه میره
بزن درروئه 🤣😂
گیرای کوچولو میده که همیشه طلبکار بشه کسی بهش مشکوک نشه ولی کور خونده

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
رایای خلفی و چاوش به یاسین جالب بود، چاوش باز قانع کننده تره ولی خلفی فکر کنم اولین پستش بود این؟ من فکر میکردم با توجه به در متن بودن هادی و رامتین و اینکه صحبتای زیادی شد درباره جفتشون از جفتشون کلی سوال پرسیده شده بود این دوتا گزینه باشن ولی فعلا مثل اینکه برداشتم اشتباه بوده، یاسین 2 رای چاوش 1 رای، جالبناک شد. من خودم بین رامتین و هادی مونده بودم ولی امروز یحثایی که شد درباره رامتین شکایی که بهش شد سعی کردم یکی دوتاشو درک کنم و قابل درکم بود و کفه رو به سمتش پایین اورد نسبت به هادی، از نظر منطقی بخوایم نگاه کنیم رفتار هادی غیر منطقی تره ولی از نظر برهان و دلیل دلایل بر گناهکاری رامتین بیشتره به نظرم و استدلالای قوی تری بر علیهش شده. فعلا رایم رامتینه مگر اتفاق خاصی بیوفته.

تازه‌وارد
پسندها
0
[VOTER]آرش[/VOTER]

- - - Updated - - -

رای به اعدام: آرش

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
"در مورد یاسین هم من واقعا تعجب کردم از جوابی که به چاوش داد...چاوش داره تناقضش رو میگه ولی یاسین میگه خیر تناقض نبوده یا دیده سوتی داده نمیدونه چیکار کنه یا کلا تناقض براش تعریف نشده وگرنه کاملا مصداق بارز تناقض بود واقعا
با درصد بالایی یاسین برام گناهکاره"

@امین:

اگر اشتباه نکنم این تمام چیزیه که تو طول بازی درباره یاسین گفتی، کافی نیست بنظرم برای رای، توضیح بده.

کارکشته مافیا
پسندها
25
مهدی

اتفاقا الان فهمیدم اون کارت که پیدا شد به درد نمیخوره

در مورد لحن بازی خدایی خیلی توضیح دادم دیگه خسته شدم.
اما این که میگی فهمیدم اگه عصبی پیش برم به ضررمه لزوما درست نیست. اتفاقا خیلیا به این که لحنم عوض شد حس منفی گرفتن.
رامتین
بیا، خواستی سواستفاده کنی اینطوری شد خدا زد تو کمرت :))

توضیحات هم ازت نخواستم راستی. من صرفا احساسم رو بیان کردم :دی در مورد اینم که میگی لحنت عوض شد بقیه حس منفی گرفتن پس لزوما قصدت این نبوده لحنت رو عوض کنی، باید بگم که نتیجه همیشه جوری که آدم می خواد اتفاق نمیفته. پس دلیلی بر نقض چیزی که گفتم نمیشه.

پست مهدی که گفته مهسا مرموزه
مهسا
تو که من هیچی نگم ته ذهنت همیشه علیهم هست، حالا چرا اصن اشاره مستقیم به خودم نکردی و صرفا حرفم رو نقل قول کردی؟ ساده عبور نکن :دی

من رای به اعدامم رو میدم، فعلا با توجه به جمع بندی هایی که برای خودم کردم مشکوک ترین گزینه بازی برام چاوشه. رایمو میدم اگر تغییری هم لازم باشه بعدا میدم. رای به اعدام: چاوش

حیف شخصیتت رو می شناسم وگرنه هر کس دیگه ای این رای رو می داد ندید می گفتم درصورت گناهکاری چاوش، باهاش هم تیمی هست :دی هرکسی جز هم‌تیمی چاوش شاید به خودش این جرئت رو نده که بیاد بهش رای اعدام اول تو بازی رو بده. اما خب بازم گوشه ذهنم می مونه :دی

در مورد یاسین هم من واقعا تعجب کردم از جوابی که به چاوش داد...چاوش داره تناقضش رو میگه ولی یاسین میگه خیر تناقض نبوده یا دیده سوتی داده نمیدونه چیکار کنه یا کلا تناقض براش تعریف نشده وگرنه کاملا مصداق بارز تناقض بود واقعا
با درصد بالایی یاسین برام گناهکاره
خلفی
خیلی ساده جلو رفتی به نظرم. برای قضاوت نیاز به چیزهای بیشتری می بینم. خوشم نیومد از نوع رای ات مخصوصا که اولین رای نیست. اگه رای اول بود مثل چاوش می تونستم تو ذهنم حالات دیگه ای متصور بشم که با ادامه پست های چاوش اونارم بررسی می کنم.
----------------

رای ام فعلا رامتین یا مهساست این فاز.

مافیایی
پسندها
73
نمیدونم چرا نمیتونم نقل قول بگیرم
@فری
نیاز به توضیح داره این حرکت یاسین واقعا؟ :دی تناقض حرفای یاسین رو ببین بعد جوابش به چاوش رو هم ببین...واقعا نمیبینین یا خودتونو زدین به ندیدن واقعا؟

@ مهدی
تو فازی که رای اجباره باید به کسی رای بدی که بیشترین شک رو روش داری درسته؟ بیشترین شک رو هم به یاسین دارم خیلی واضحم هست چرا...حالا چون چاوش دیالوگ رو برقرار کرده من باز باید بیام همونارو تکرار کنم و حرفای بیخود بزنم؟
برای من پر واضحه یاسین گناهکاره با اون حرکت حالا تو نظرت راجع به تناقض یاسین و جوابش به پست چاوش چیه دوست دارم بدونم

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
من دارم میرم بیرون از اونجایی که با گوشی نمیشه رای داد رایمو برای اطمینان میدم، ولی این خلفی ذهنمو مشوش کرد با این رایش یه تایمیم این رایو داده نمیشه مثلا ته توشو دراورد و باهاش بحث کرد ولی پتانسیلشو داشت رایمو مال خود کنه.

رای به اعدام: رامتین

رئیس جماهیر
پسندها
271
فری

در مورد من میگی بین من و هادی مونده بودی و استدلالای ولی با بحثایی که شد به نظرت رسید استدلالا علیه من قوی تره هر چند نوع بازی هادی بدتره
در مورد یاسین
اول از این که بهش رای دادن تعجب کردی بعد آخرش میگی با درصد بالایی برات گناهکاره

ولی میگی رایت احتمالا رامتینه. الان از نظرت یاسین با درصد بالایی گناهکاره قاعدتا نسبت به من که صرفا استدلالایی که علیهم شد رو قوی میدونی باید درصد گناهکاریش بیشتر باشه
پس چرا رایت احتمالا منم؟

اصلا درصد بده در مورد احتمال گناهکاری من و یاسین

مافیایی
پسندها
73
این سوالی که از مهدی پرسیدم رو از فری هم دارم...نظرت راجع به حرف یاسین و تناقضاش و جوابی که چاوش داد چیه

رئیس جماهیر
پسندها
271
من دارم میرم بیرون از اونجایی که با گوشی نمیشه رای داد رایمو برای اطمینان میدم، ولی این خلفی ذهنمو مشوش کرد با این رایش یه تایمیم این رایو داده نمیشه مثلا ته توشو دراورد و باهاش بحث کرد ولی پتانسیلشو داشت رایمو مال خود کنه.

رای به اعدام: رامتین

عجب :دی

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@فری
نیاز به توضیح داره این حرکت یاسین واقعا؟ :دی تناقض حرفای یاسین رو ببین بعد جوابش به چاوش رو هم ببین...واقعا نمیبینین یا خودتونو زدین به ندیدن واقعا؟

@ مهدی
تو فازی که رای اجباره باید به کسی رای بدی که بیشترین شک رو روش داری درسته؟ بیشترین شک رو هم به یاسین دارم خیلی واضحم هست چرا...حالا چون چاوش دیالوگ رو برقرار کرده من باز باید بیام همونارو تکرار کنم و حرفای بیخود بزنم؟
برای من پر واضحه یاسین گناهکاره با اون حرکت حالا تو نظرت راجع به تناقض یاسین و جوابش به پست چاوش چیه دوست دارم بدونم

چرا اصلا کلا امروز هیچ پستی ندادی فقط برای رای اومدی؟ برای خوندن پستا قطعا باید وقت میزاشتی چطوری لابلای خوندن پستا نرسیدی دو خط راجع به یاسین بنویسی؟ منم رو رامتین شک داشتم و اتفاقا هم نظر (تقریبا) با آرش بودم ولی بازم با آرش دربارش دو سه تا پست حرف زدیم تا قانع شدم بهش رای بدم تازه اونم چون رای اجباریه وگرنه میتونستم تا فردا هم باهاش بحث کنم. عجیب بود حرکت، هرچقدرم بخوایم اوپن مایند باشیم خیلی سریع بود.

- - - Updated - - -

@فری

@ مهدی

چرا اصلا کلا امروز هیچ پستی ندادی فقط برای رای اومدی؟ برای خوندن پستا قطعا باید وقت میزاشتی چطوری لابلای خوندن پستا نرسیدی دو خط راجع به یاسین بنویسی؟ منم رو رامتین شک داشتم و اتفاقا هم نظر (تقریبا) با آرش بودم ولی بازم با آرش دربارش دو سه تا پست حرف زدیم تا قانع شدم بهش رای بدم تازه اونم چون رای اجباریه وگرنه میتونستم تا فردا هم باهاش بحث کنم. عجیب بود حرکت، هرچقدرم بخوایم اوپن مایند باشیم خیلی سریع بود.

- - - Updated - - -

فری

در مورد من میگی بین من و هادی مونده بودی و استدلالای ولی با بحثایی که شد به نظرت رسید استدلالا علیه من قوی تره هر چند نوع بازی هادی بدتره
در مورد یاسین

ولی میگی رایت احتمالا رامتینه. الان از نظرت یاسین با درصد بالایی گناهکاره قاعدتا نسبت به من که صرفا استدلالایی که علیهم شد رو قوی میدونی باید درصد گناهکاریش بیشتر باشه
پس چرا رایت احتمالا منم؟

رامتین من کجا گفتم یاسین برام گناهکاره؟:دی اشتباه متوجه شدی

- - - Updated - - -

"در مورد یاسین هم من واقعا تعجب کردم از جوابی که به چاوش داد...چاوش داره تناقضش رو میگه ولی یاسین میگه خیر تناقض نبوده یا دیده سوتی داده نمیدونه چیکار کنه یا کلا تناقض براش تعریف نشده وگرنه کاملا مصداق بارز تناقض بود واقعا
با درصد بالایی یاسین برام گناهکاره"

این نقل قول از امینه رامتین جان، چطور علامتای کوتیشن رو ندیدی؟

- - - Updated - - -

@امین:

درباره یاسین اصلا امروز هیچ فکری نکردم، تمام فکرم پیش رامتین و هادی بوده و ایضا آرش، اونقد جدی ندیدمش که امروزو بهش فکر کنم، فاز بعد ایشالا اگر زنده بودم بهش میپردازم.

- - - Updated - - -

فری

در مورد یاسین

پس چرا رایت احتمالا منم؟

شما اگر پست جامعی که درباره همه نوشتم و بخونی نظرمو درباره یاسین متوجه میشی، ولی درصد بخوام بدم 50-50ست.

کاربلد مافیا
پسندها
130
@خلفی:
رسیدن بخیر:دی نمیخوای مثل آرش و هادی و رامتین با برلین هم یه چند جمله صحبت کنی و به قول خودت دیالوگ برقرار کنی، بلکه نظرت عوض شد؟:دی اگه میخوای در جواب اینو بگی که (حالا چون چاوش دیالوگ رو برقرار کرده من باز باید بیام همونارو تکرار کنم و حرفای بیخود بزنم؟) نگو:دی چون من ازت میپرسم که چرا در مورد آرش و رامتین و هادی میخوای اون دیالوگها رو تکرار کنی ولی در مورد برلین نه ؟:دی
صحبت ها زده شده تقریبا و نمیخوام با تکرار مکررات پستم بیخودی زیاد شه...نکاتی که گفته نشده ( یا گفته شده و به چشمم نخورده) رو میگم
هادی اونجایی برام مشکوک میشه که با یه ری اکشن گرفتن سریعا تصمیم میگیره که 95 درصد یک فرد مافیا هست...بعد یه جا دیگه میگه نیازی نیست واسه همه +10 تا دلیل بیارم که ثابت کنم فلانی مافیاست( گناهکاره)...خب تو اگه شهروند باشی باید بقیه رو قانع کنی و استدلال بیاری تا ما رای بدیم دیگه...تو برای خودت دلیل داشته باشی ولی وقتی بیان نشه چه سود؟ این سبک بازی ای که هادی پیش گرفته کاملا واسه مافیای حضوریه و خودم یادمه دوری که بعد مدت ها اومدم بازی و اتفاقا با آرش مافیا بودیم دقیقا همین مدلی بازی میکردم و برام کاملا آشناست این سبک
نمیخواستی و تکرار کردی :)) همش گفته شده فکر کنم، در نتیجه تا اینجا چیز جدیدی نگفتی نظر جدیدی هم ندادی :دی
تا اینجای بحث که گفتم اونقد دلایل و استدلال ها قوی نیست برای رای دادن ولی جایی واقعا مشکوک میشم به قصه که دو طرف قضیه مشکوک هستن ولی یه نگاه کلی که به پست های ( بخصوص) امروز میندازی کاملا جو رو علیه هادی میبینی...تقریبا فقط مهدی بود که هادی رو حسی گفت بیگناه...تقریبا جو بیشتر سمت هادیه تا رامتین و این یه کم قلقلک میده منو که نکنه رامتین نقش کلفت گناهکاری داره
اتفاقا به نظرم جوی علیه هیچ کدومشون راه نیفتاده:دی همون قدر که به هادی گیر داده شده به رامتینم داده شده، چطوری تصمیم گرفتی که اون از این بیشتره؟
آرش حس میکنم گیر هایی که بعضا میدی صرفا انگولکی بیش نیست و فقط میای سیخ میزنی میری ( به قول سید همون کاری که خودم دور قبل میکردم ) مثلا یه جا گیر به جا دادی به صدرا سر اون پست که فاز coach کردن برداشته بود و اینا...بعد با خنده تهش جمع کرد صدرا ولی جوابی از تو نیومد در حالیکه به نظرم جای کار داشت...حالا اینکه چرا جواب ندادی نمیدونم...یا مثلا تو همین بحث رامتین و هادی مشخص نیست چی میگی...یه بار میگی هادی بیگناهه بازیش...بعد میای میگی نه گناهکاره...بعد باز میگی احساسی و اینجوری بازی میکنه بیگناهه باز میای استدلال میاری برا گناهکاریش...آخرش چی شد؟ یکی به نعل یکی به میخ چرا؟
با این تیکه که آرش یکی به نعل میزنه و یکی به میخ هم موافق نیستم! به نظر من تو این بحث هر دو تای رامتین و هادی جای سوال و جواب دارن از طرف بقیه! اینکه چرا بعضیا فقط به یکیشون گیر دادن و اون دیگری براشون شهره جای بسی تعجب داره!

@فری:
من فکر میکردم با توجه به در متن بودن هادی و رامتین و اینکه صحبتای زیادی شد درباره جفتشون از جفتشون کلی سوال پرسیده شده بود این دوتا گزینه باشن ولی فعلا مثل اینکه برداشتم اشتباه بوده،
من حسم اینه که هادی یه نقش فرعی داره و رامتین رو فعلا به نتیجه نرسیدم در موردش(دوست دارم بهش فرصت بازی بدم چون از راه نرسیده مورد اتهام قرار گرفته و شاید نشه روی ری اکشنهای روز اولش تصمیمی گرفت). در مورد رایم به چاوش فعلا در همین حد که توی پستهای بالام گفتم که حس میکنم چاوش بیگناه نیست و رای دادن تو این فاز اجباریه. البته از اونجایی که سرنوشت شهر برام مهمه ممکنه رایمو با خوندن پستها تغییر بدم تا انتهای رای گیری.
اینو گفتی که اگه آخر شب یهو به خلفی رای بدی بعدا بتونی شفاف سازی کنی رایتو؟

@مهدی:
تو که من هیچی نگم ته ذهنت همیشه علیهم هست، حالا چرا اصن اشاره مستقیم به خودم نکردی و صرفا حرفم رو نقل قول کردی؟ ساده عبور نکن
اتفاقا اگه خر کیف نمیشی تا اینجای بازی حس منفی بهت ندارم:دی در مورد اینکه واکنشی به حرفت نشون ندادم هم باید بگم که صرفا حستو بیان کردی دلیل ندیدم پشتش. حس کن من مرموزم:دی
حیف شخصیتت رو می شناسم وگرنه هر کس دیگه ای این رای رو می داد ندید می گفتم درصورت گناهکاری چاوش، باهاش هم تیمی هست هرکسی جز هم‌تیمی چاوش شاید به خودش این جرئت رو نده که بیاد بهش رای اعدام اول تو بازی رو بده. اما خب بازم گوشه ذهنم می مونه
چی شد چی شد؟ :دی ربط این جملتو با اینجای بازی متوجه نمیشم:)) یعنی چی؟ داری بستر برای بعد فراهم میکنی یا من اینطوری حس کردم؟:))
رای ام فعلا رامتین یا مهساست این فاز.
رایتم جالبه در نوع خودش:دی

کارکشته مافیا
پسندها
25
old-man-smilindsdsg-Copy.jpg
درستش کنید این لامصبو.
------------

خلفی
به طور کلی حرفت درسته ولی اون برا زمانی بود که ۲ نفر نمی رفتن رای گیری، با قانون ۲ نفر کاملا میشه از رای ها سواستفاده کرد. ضمن اینکه نظر من اینه که علاوه برکسی که بیشترین شک رو بهش داری، باید به افرادی توجه کنی که در صورت اعدامشون یه چیزایی مشخص میشه. نمیگم x یا y. ولی تو خودت نصف پستت راجع به هادی و رامتین بوده و میگی به هردو مشکوکی، باید دنباله همون بحث رو بگیری به نظرم. ساده بگم، نتیجه اون بحث به نظرم بیشتر به نفع بی گناهاس تا اینکه یهو بیای یه رای به یاسین بدی.
در مورد تناقض یاسین هم، تو پست رای چاوش می خواستم یه چیزی بگم ولی ترجیح دادم صبر کنم تا خود یاسین ببینم چی جواب می ده. منتهی چون تو هم پرسیدی دیگه بگم ولی مهم اینه خود یاسین چی بگه. من مثلا پیش خودم فکر کردم شاید یاسین تو پیش فرض ذهنیش می دونسته که چاوش برای نقش گرفتن نیازی به پست دادن نداره مثل بقیه. اما خب نمی دونم، نمی خوام چشمام رو ببندم. من حرفم اینه که اگه درست هم باشه این قضیه و چاوش هم راست بگه، اول اینکه یهو باعث نمیشه نتیجه بگیری یاسین گناهکاره، دوما به عنوان فردی که باهاش مکالمه نداشتی باید صبر کنی خودش بیاد پست بده به نظرم. وگرنه رایت کاملا جای موج سواری داره اونم با این قوانین که ۲ نفر می رن اعدام. ۲ نفر که برن اونجا هر بازی ای میشه دربیارن تیمای گناهکاری. چرا به رای چاوش گیر نمیدم؟ چون هم مکالمه داشته باهاش، هم رای اوله. قطعا هم یه نیتی داره از رایش. ولی نوع رای تو و اقناع یهوییت رو نپسندیدم حقیقتش.

صحبت های فری تایید میشه در این رابطه.

- - - Updated - - -

من حسم اینه که هادی یه نقش فرعی داره و رامتین رو فعلا به نتیجه نرسیدم در موردش
مهسا
فرعی ریقو نداریم این دور و هرکدوم تو بازی باشن به نظرم خیلی مهمه که از اول تو چشم نباشن :39:. این نقش های فرعی امیر به نظرم نمیان اول بازی رگ بذارن یا بازی رو پیش ببرن :دی

اتفاقا اگه خر کیف نمیشی تا اینجای بازی حس منفی بهت ندارم در مورد اینکه واکنشی به حرفت نشون ندادم هم باید بگم که صرفا حستو بیان کردی دلیل ندیدم پشتش. حس کن من مرموزم

نه پس بیا حس منفی هم داشته باش :))، من اصلا به حس کاری ندارم. نمیگم چرا نگفتی مهدی مرض داره یا بی گناه نیست. من میگم چرا با خودم مکالمه برقرار نکردی. حس کردم مسالمت آمیز صرفا رد شدی از حرف من :دی

چی شد چی شد؟ ربط این جملتو با اینجای بازی متوجه نمیشم یعنی چی؟ داری بستر برای بعد فراهم میکنی یا من اینطوری حس کردم؟

یعنی چی تا اینجای بازی؟ به اینجا اونجای بازی چه ربطی داره اصلا؟ :دی میگم رای اول به چاوش دادن تو فاز دوم کار سنگینیه، مخصوصا از طرف تو که می دونم می دونی چاوش چقدر خطرناکه. این به راحتی بازی کردن با دم شیر یا از اعتماد به نفس میاد یا از اینکه آدم بدونه هیچی قرار نیست بشه :دی بعدشم گفتم چون می دونم اعتماد به نفست بالاست می تونم حالت خوبه رو در موردت در نظر بگیرم. ولی به طور کلی شناختم ازت باعث نمیشه که این رای رو فراموش کنم.
بستر هم برای چی فراهم کنم؟ گیرم هم اگر حرفی می خواستم بزنم و استفاده ای بکنم،‌ تو همون پستم گفتم و چیزی برای آینده نذاشتم به نظرم :دی
رایتم جالبه در نوع خودش
چرا؟

کاربلد مافیا
پسندها
177
سلام
من پست‌ها رو می‌خونم به‌ترتیب و میام جلو

@هادی
طبق کدوم منطق م دقیقا ؟ با این موضوع که مورد اتهام کسی باشم مشکلی ندارم اما اگه پافشاری ببینم مشکل دارم قطعا، چون کارت خودمو درست دیدم
طبق همین منطق که می‌گی اتفاقا فاز اول از هرکی حس منفی بگیری با توجه به احتمالات، 95 درصد مافیاست. :)) منم می‌خوام مثل خودت عمل کنم و صرفاً از روی حس و با گذشت فقط یک فاز بگم تو 95 درصد مافیایی. :دی (در اصل گناه‌کار ولی چون تو مافیا دوست داری مافیا می‌گم. :دی) بعدم کدوم پافشاری؟ من دفعه‌ی اول بود که همچین حرفی زدم. :دی
یه‌چیز دیگه هم که تو حرفات اذیتم می‌کنه اینه که در توجیه این منطقت می‌گی مگه باید حتما باید تا فاز 4 و 5 صبر کرد؟! یعنی چی آخه؟ :| بین فاز اول تا پنجم قراره غاز بچرونیم؟ :دی

@مهسا
صدرا گفته تکرار نکنین هی یه چیزیو
ها یعنی به‌خاطر حرف صدرا ترسیدی ففط؟ :دی بعد چرا بهش گوش ندادی حالا و آخرش تکرار کردی؟ :))

ظاهرا امشب به کاهدون زدن گناهکارای عزیز همین فرمون برین جلو
آخ آخ من چه‌قدر قلقلکم میاد وقتی کسی این‌طوری اکت درمیاره. :))

دوستان بیاین مثل کاری که پویا کرد حس و برداشتمونو تا اینجا از بقیه بگیم.
اینم اصلاً حال نکردم. استقلال عمل داشته باش چرا اسکی می‌ری. :دی
به‌نظر من خیلی زوده برای این کار. پویا این‌طوری پست می‌ده چون محدودیت زمان داره به‌نظرم. من فعلاً نمی‌تونم چنین کاری بکنم. :دی

@صدرا
در مورد هادی و رامتین
من خودم با اینجوری تارگت زدن برای ری اکشن گرفتن زیاد اوکی نیستم چون به این اعتقادی ندارم که سر بیگناه تا پای دار میره ولی بالای دار نمیره خیلی وقتا از همین تارگتای بیخودی ای که زده میشه کلی سواستفاده میشه که حتی اگه نظر خودتم برگرده باز قابل جمع شدن نیست پس لزومی نداره الکی جو رو علیه یکی کنیم برا اینکه فقط ری اکشن بگیریم. شاید اگه منم بودم مثل رامتین تند برخورد میکردم حالا من یادم نمیاد بازیای قبلی رامتین که واقعا همیشه لحنش تند بوده یا که نه.هادی یخورده خیاری داره تصمیم میگیره اینجا بنظرم. من نه میگم رامتین بیگناهه نه میگم هادی گناهکاره،ولی برداشت من از این اصطکاکی که ایجاد شده اینه.
یه چیزی فقط در مورد رامتین ذهنم و مشغول کرد که کجا از چاوش دفاع کردی که تو پست 60 در مورد دفاعت توضیح دادی ؟ تا اونجایی که من دیدم فقط داشتی به هادی میگفتی من و چاوش چه ربطی به هم داریم ؟
این الآن از پست اولت هم رفع‌ تکلیفی‌تر و پوچ‌تر بود. کلا یک‌سری فکت ریش‌سفیدانه بیان کردی و فاز دل‌سوزی گرفتی آخرش هم به هیچ نتیجه‌ی خاصی نرسیدی. حس می‌کنم یا حال و حوصله‌ی بازی کردن رو نداری یا نقشی داری که به واسطه‌ی اون جو بازی گرفته‌ت و اگزجره شدی. :دی

@فری
رامتین دچار استرس میشه( این سیل پیش فرض به خوداگاه قاعدتا باید عامل محرکی داشته باشه) و پیش خودش میگه عه این چطور فهمیده اینو؟ چرا من؟ یعنی انقد تابلو ام؟ پس باید در نظر بگیریم که رامتین توی کنترل کردن احساساتش ادم ضعیفیه(که بنظر میرسه درست باشه) و بعد رامتینی که از بیرون بازیم شارژ منفی شده مکانیسم های دفاعی ذهنش و از دست میده در یک لحظه و بدون فکر این سوالو میپرسه، تا اینجا منطقی بوده؟

سوال دیگم اینه که چرا یک بیگناه نباید از خودش بپرسه چرا من؟ من ک بیگناهم یعنی دارم گناهکاری بازی میکنم که اینجوری به من میپرن؟ از نظرت کدوم احتمال قوی تره؟ اینکه پیش فرض شناخت یاراش این واکنشو بوجود اورده یا گزینه دوم؟

سوال دیگم اینه که چرا رامتین مافیا وقتی هادی و توی یاراش نمیبینه فرض و بر بیگناهی هادی بگیره و دچار استرس بشه،؟ چرا هادی و فرقه گناهکاری فرض نکنه (یافرعی) که الان بهونه خوبی داده دستش پارش کنه؟

کلا فرضیه ناخوداگاه خوداگاه جای بحثای خوبی داره.

من این پستت رو دوست داشتم. می‌شه نظر خودت هم درباره‌ی این سوالات بگی؟ :دی

@رامتین
الان از نظرت من گناهکار تیمی هستم و چاوش هم‌تیمیم نیست، این کجاش نتیجه اش این میشه که من چاوش رو جزو بیگناها محسوب کنم؟!
دیگه علنی از اول گفته شده دو تا گروه گناهکاری داریم، ناخوداگاهم انقدر اسکوله که اینو در نظر نگیره و همگروهی نبودنم با چاوش (از نظر تو) رو به معنای بیگناهی چاوش محسوب کنه؟
با اجازه منم دخول کنم به این بحث. :دی
فکر کنم خیلی واضحه که اگر تو گناه‌کار تیمی باشی نسبت به کسی که تو تیمت نیست به‌طور دیفالت احتمال بی‌گناهی بیشتری در نظر می‌گیری نسبت به یک بی‌گناه بی‌خبر از همه‌جا. :دی حس می‌کنم داری بحث رو می‌پیچونی. :دی

@آرش
دفاعت رو دوست نداشتم معنی ضمنیش اینه که چون اومدم ضایع بازار راه انداختم پس بیگناهم
این رو خطاب به مهسا گفتی. چرا از واژه‌ی "دفاع" استفاده کردی؟ :دی من به‌عنوان یک مخاطب که از بیرون نگاه می‌کنم اصلاً حس نکردم که تو اتهامی بهش وارد کرده باشی که بخواد دفاع کنه! سوال پرسیدی و خواستی حرفی که زده رو شفاف‌سازی کنه؛ دیگه دفاع چرا؟ جو؟ :دی

@خلفی
رامتین هم عجیبه برام...میگه هادی گناهکاره ولی اولویتش تحلیل داستانه و پست اول امروزش رو به تحلیل داستان و اتفاقات اختصاص داد نه هادی... شب اول که به نوعی معارفه و اینا بود و بعد از دادن پست نقش ها رو گاد اعلام میکرد و عماد یه پستی داد که چند نفر از جمله رامتین به اون گیر دادن
این نکته‌ی خوبی بود که توجه نکرده بودم من. :دی لایک. :دی

@چاوش و خلفی
ببخشید می‌دونم پست دادید و نوشتید ولی می‌شه یک‌بار به‌طور مختصر جمع‌بندی کنید که چطور شد به یاسین رأی دادید؟ من چهار پنج صفحه رو دارم می‌خونم و میام جلو و بحث‌های زیادی رو دارم تو ذهنم هندل می‌کنم به‌خاطر همین یکم گیج شدم. :دی
ضمن این‌که بیانات مهدی درباره‌ی رأی خلفی رو قبول دارم و منطقیه. عجیبه این حرکت ولی به‌هرحال مثل دور قبل جا داره ذکر کنم که طرف حساب‌مون خلفیه. :))

بحث سیدبندی: به زبان فارسی سخت بخوام بگم؛ بسیار ایده‌ی چرت و بی‌معنی‌ای بود. :دی یک این‌که درست نفهمیدم چطوری از اون اسامی توی داستان و ربط دادنش به گروه‌های گناه‌کاری یهو رفتید سمت سیدبندی؛ دو این‌که مطابق معمول هر دور باید بگم همیشه و همه‌جا مخالف سیدبندی هستم و تا زمانی که زنده باشم و مافیا بازی کنم هر دور این رو می‌گم. :)) فاز دومه! لاقل قبلاً صبر می‌کردید اواخر بازی سیدبندی راه می‌نداختید. اصلاً هدف این بحث رو متوجه نشدم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین