کارکشته مافیا
@ندا خانوم
مرسی

====
@آرش
ولی آره مورد ۱ میتونه دلیل خوبی باشه که نخوای دفاع کنی اوایل بازی.
===
@مهسا خانوم:

اینکه چرا من یادم نیست هم، نتیجهگیری ش بیشتر از اینکه به ضررم باشه، به نفعمه. مافیا و فرقه بقیه نقشای بیگناهها رو دقیقتر میخونن که بدونن کیا رو میتونن بکشن و جذب کنن و اگه جذب کنن چه ویژگی براشون آزاد میشه. اما یه بیگناه شاید جز نقش خودش رو بقیه نقشای بیگناهی کمتر مسلط باشه (و آره معنی این حرف اینه که بیگناه بینقش نیستم
). یعنی حتی اینکه شما دقیق خوندین و اینقد یادتونه، شاید دلیلش اینه که به عنوان یه گناهکار لازم داشتین این رو، هوم؟ 
===
@هادی
). پرسیدی اگه اول پستم میگم احتمال شهروند بودنت بیشتره، چرا ادامه میدم به حرف زدن راجع بهت، گفتم چون ۱۰۰ درصد شهروند نیستی به نظرم و هنوز میتونم باهات مکالمه داشته باشم ببینم چه خبره و واقعا چی کارهای 

همین پست بالایی که دارم جواب آرش رو میدم، در مورد حمایت رامتین ازم صحبت کردم که آرش این جواب رو داده و دارم جواب میدم. این «برام عجیبه چرا هیچ نظری» نمیدی گفتن جو هست
راجع به اکثر افراد تو بازی (که پست داشتن) به نظرم نظر دادی یا باهاشون دیالوگ داشتی، اما یاسین رو جز حال احوال اولیه خیلی کار خاصی نداشتی. توجه برانگیز بود
@صدرا

====
دوباره مهسا خانوم
ایده سیدبندی که تو ذهنتون اومد جالب بود به صورت کلی، اما تجربههای اخیر نشون داده که خیلی نمیشه روش حساب کرد و گادها برای جلوگیری از همین کارا، خیلی سیدبندی رو سعی میکنن لحاظ نکنن (که مرسی ازشون، من حتی به نظرم نقشا به طور کامل باید رندوم باشه تا جلوی این حرفا گرفته شه) + الان زوده برای استفاده ازش اگرم درست باشه. یه تعدادی از نقشا معلوم شه، شاید بشه یه چیزایی حدس زد
اینم موافقم به پست رامتین بیربط بود
اینکه یهو ذهنتون از اون پست رفت سمت سیدبندی اوکیه و میتونه آدم از یه چیز بیربط یاد یه چیزی دیگه بیفته، اما به خود پست رامتین بیربط بود 
===
@هادی
@Moonsa
اون جمله مهسا خانوم رو باید اینجوری بخونی. از نظر من e بیگناه مورد قبولن، نه اینکه از نظر من، بیگناه مورد قبولن
اصلا ساختار دستور زبانی اون چیزی که خوندی به طور کل غلطه
باز به نظرم درست نخوندی جمله رو و سعی نمیکنی درست پستا رو بخونی، صرفا دنبال کلید واژه میگردی که باهاش به یکی گیر بدی نه اینکه منظور طرف رو بفهمی.
اینا فعلا باشه، بقیه پست بعدی
مرسی

====
@آرش
با مورد ۱ ت تا حدی موافقم که خب میتونی بذاری فردی که ازش قراره دفاع کنی خودش دفاع کنه که واکنشش رو ببینی، اما بازم اگه اتهامه خیلی مزخرف باشه به نظرت، خوبه بگی و تو هم دفاع بکنی که از احتمال ایجاد جو روی یه نفر به خاطر اتهام مزخرف جلوگیری کنیمن با دفاع کردن مشکلی ندارم، منتهی دفاع کردن یه بیگناه از یه نفر دیگه وقتی منطقیه که بازی شکل گرفته. الان من دوتا مشکل دارم با این قضیه ۱) رامتین بدون اینکه منتظر واکنش چاوش بشه اومد گفت گیر بیخودیه. یعنی شما اول بذار طرف خودش جواب بده شاید یه چیزی ازش در اومد. بعد اگه حس کردی گیر بیخوده ادامه پیدا کرده بیا دفاع کن. ۲) رامتین یه جا گفت که «حس کردم چاوش بیگناهه» که خب این حرف منطق بیگناهانه نداره چون بیگناه نمیتونه از اون ۲ پست شوخی چاوش، بفهمه که چاوش بیگناهه که بخواد ازش دفاع کنه. اینجا برا من بحث همون ناخوداگاه گناهکار مطرح میشه، ناخوداگاه کسی که میدونه چاوش همتیمیش نیست و درنتیجه جزو بیگناها محسوبش میکنه.
ولی آره مورد ۱ میتونه دلیل خوبی باشه که نخوای دفاع کنی اوایل بازی.===
@مهسا خانوم:
خونده بودمش، تو ذهنم نبود ولی چون پیشزمینه ذهنی از بیگناه بینقش اینه که کار خاصی نداره، اون چیزی هم که تو نقشا اضافه شده موقع خوندن برداشتم این بود که گاد گذاشته که اگه یه موقع بازی برای بیگناها بد شد و خواست بازی رو بالانس کنه بتونه استفاده کنه ازشباور کنم این از چشم شما دررفته بود؟، اگه جوابت مثبته چرا من نقشای بیگناها رو اینقدر دقیق خوندم و یادمه اما شما نه؟

اینکه چرا من یادم نیست هم، نتیجهگیری ش بیشتر از اینکه به ضررم باشه، به نفعمه. مافیا و فرقه بقیه نقشای بیگناهها رو دقیقتر میخونن که بدونن کیا رو میتونن بکشن و جذب کنن و اگه جذب کنن چه ویژگی براشون آزاد میشه. اما یه بیگناه شاید جز نقش خودش رو بقیه نقشای بیگناهی کمتر مسلط باشه (و آره معنی این حرف اینه که بیگناه بینقش نیستم
). یعنی حتی اینکه شما دقیق خوندین و اینقد یادتونه، شاید دلیلش اینه که به عنوان یه گناهکار لازم داشتین این رو، هوم؟ 
===
@هادی
من نگفتم که تو گفتی که من گفتم تو ۱۰۰ درصد شهروندی (چه جملهای شدکلا دو پهلو حرف می زنی ، اول اینکه من نگفتم که شما گفتی 100% شهروندم، گفتم احتمال شهروند بودنمو بیشتر از گناهکار بودنم می دونی ، در حالی که بلافاصله بعدش همه رو ول می کنی و دنبال سوتی تو حرف های کسی میگردی که 51-49 فک می کنی شهرونده ! کلا راجع به 2 نفر صحبت کردی یکی من که یبار اسمتو اوردم یکی هم یاسین که بهت تارگت زد ، راجع دوستان 50-50 نظری نداری بعد راجع من که 51-49 برات شهروندم دنبال دلیل برا مافیا بودن میگردی ؟
). پرسیدی اگه اول پستم میگم احتمال شهروند بودنت بیشتره، چرا ادامه میدم به حرف زدن راجع بهت، گفتم چون ۱۰۰ درصد شهروند نیستی به نظرم و هنوز میتونم باهات مکالمه داشته باشم ببینم چه خبره و واقعا چی کارهای 
هادی به نظرم هم یه مقدار جو میدی، هم پستا رو درست نمیخونیبرام عجیبه چرا هیچ نظری راجع به حمایت رامتین از خودت نمیدی . حمایت رامتین ازت عادیه یعنی که هیچ اشاره ای بهش نکردی ؟
ضمنا کجا راجع به همه نظر دادم ؟ +10 نفر هستن که هنوز اسمشونم نیاوردن . یاسینم تا اینجای بازی برام شهروند بوده .

همین پست بالایی که دارم جواب آرش رو میدم، در مورد حمایت رامتین ازم صحبت کردم که آرش این جواب رو داده و دارم جواب میدم. این «برام عجیبه چرا هیچ نظری» نمیدی گفتن جو هست

راجع به اکثر افراد تو بازی (که پست داشتن) به نظرم نظر دادی یا باهاشون دیالوگ داشتی، اما یاسین رو جز حال احوال اولیه خیلی کار خاصی نداشتی. توجه برانگیز بود

@صدرا
من به نظرم خیلی اوکیه نشونه گرفتن کسی و واکنش گرفتن، اگه این نباشه بازی پیش نمیره. قسمت اینکه جو مییفته و ... هم میپذیرم، اما به صورت کلی از همین جو هاس که بعدا بازی باز میشه. این کار رو نکنیم بازی کلا منفعل میمونه و خوش به حال گناهکاران. کلا مهمترین ویژگی بیگناها برتری عددی هست که باید ازش استفاده کرد، یه اعدام اشتباهی که بازی رو باز کنه و اطلاعات بده چیز بدی نیس (خوبه حتی) و تو بالانس هم این لحاظ شده. این کار نشه، تو شب به مرور بیگناها کشته/جذب میشن و دیگه کاری نمیشه کرد، خودمون بکشیمشون و اطلاعات بگیریم بهتره تا تو شب برنمن خودم با اینجوری تارگت زدن برای ری اکشن گرفتن زیاد اوکی نیستم چون به این اعتقادی ندارم که سر بیگناه تا پای دار میره ولی بالای دار نمیره خیلی وقتا از همین تارگتای بیخودی ای که زده میشه کلی سواستفاده میشه که حتی اگه نظر خودتم برگرده باز قابل جمع شدن نیست پس لزومی نداره الکی جو رو علیه یکی کنیم برا اینکه فقط ری اکشن بگیریم. شاید اگه منم بودم مثل رامتین تند برخورد میکردم حالا من یادم نمیاد بازیای قبلی رامتین که واقعا همیشه لحنش تند بوده یا که نه.هادی یخورده خیاری داره تصمیم میگیره اینجا بنظرم. من نه میگم رامتین بیگناهه نه میگم هادی گناهکاره،ولی برداشت من از این اصطکاکی که ایجاد شده اینه.

====
دوباره مهسا خانوم

ایده سیدبندی که تو ذهنتون اومد جالب بود به صورت کلی، اما تجربههای اخیر نشون داده که خیلی نمیشه روش حساب کرد و گادها برای جلوگیری از همین کارا، خیلی سیدبندی رو سعی میکنن لحاظ نکنن (که مرسی ازشون، من حتی به نظرم نقشا به طور کامل باید رندوم باشه تا جلوی این حرفا گرفته شه) + الان زوده برای استفاده ازش اگرم درست باشه. یه تعدادی از نقشا معلوم شه، شاید بشه یه چیزایی حدس زد

اینم موافقم به پست رامتین بیربط بود
اینکه یهو ذهنتون از اون پست رفت سمت سیدبندی اوکیه و میتونه آدم از یه چیز بیربط یاد یه چیزی دیگه بیفته، اما به خود پست رامتین بیربط بود 
===
@هادی
@Moonsa
شما تمام جملاتی که بکار بردی جمع بود و بولدش کردم تا راحت تر باشه فهمیدنش . میای میگی راجع این 2 نفر باهام موافقی بعد میگی بنظرم بی گناه مورد قبولن ! مشخصه این جمله ت راجع به هر دو نفر بوده نه یک نفر ! در حالی که یکی گناهکارم بوده یکی شهروندم موقتا. الم شنگه هم نیستش به هر حال پستت این مظمون رو داره که جفتشون شهروندن پس باید روشن میشدم
اون جمله مهسا خانوم رو باید اینجوری بخونی. از نظر من e بیگناه مورد قبولن، نه اینکه از نظر من، بیگناه مورد قبولن
اصلا ساختار دستور زبانی اون چیزی که خوندی به طور کل غلطه
باز به نظرم درست نخوندی جمله رو و سعی نمیکنی درست پستا رو بخونی، صرفا دنبال کلید واژه میگردی که باهاش به یکی گیر بدی نه اینکه منظور طرف رو بفهمی. اینا فعلا باشه، بقیه پست بعدی

. این نقش های فرعی امیر به نظرم نمیان اول بازی رگ بذارن یا بازی رو پیش ببرن
بین فاز اول تا پنجم قراره غاز بچرونیم؟