جدیدترین‌ها

بازی دور هشتم مافیا | داستان یک جلاد - بخش نخست: انتقام برادران میلر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@فری
به مهسا رای دادی بعد الان میگی مهسا سفید تر" شد؟
کسی باید این حرفو بزنه که مهسا رو سفید حدس میزد قبلا
دفاع مهسا هم بنظرم خوب بود عجیبه کنار دو تا مافیا موندی رو رای ات
به

من دفاعیه ها رو نرسیدم البته اگر میرسیدم هم فکر نکنم عوض میکردم، چون هادی خیلی بی گناه تر از مهسا بود برام. الانم که هادی بی گناه معرفی شده. ضمنا من کف دست بو نکرده بودم که اون دوتا گناهکارن که بخوام شک کنم به رایشون. منظورت چی بود در کل؟

- - - Updated - - -

سفید تر شد منظور این نیست که قبلا سفید بوده منظور اینکه احتمال گناهکاریش اومد پایین تر

کاربلد مافیا
پسندها
130
برلین بهش میخورد گناهکار باشه ولی چطوری باور کنم رای اولیه ال امین به من واقعی بوده آخه، هنوزم فکر میکنم حرکت زده 😁 البته رای عوض کردن الانش به من این شک رو بهم داد که از نقش هادی باخبر بوده و میدونسته که اعدام میشه و میخواسته خودشو با این حرکت سفید کنه. نمیدونم چقدر میتونه درست باشه.
در مورد هادی واقعا نظری ندارم فقط امیدوارم خوش شانس باشیم و هادی گناهکار بوده باشه.
و اما دوستانی که به من رای دادن ۳ تاشون که به رحمت خدا رفتن موند فقط فری 😁. فری ببخشید اینو میگم ولی خیلی رو داری 😂. اول پیش فرض گناهکاری رو برای من معنی کن و بگو با همون ناخوداگاه گناهکاری یکیه یا نه؟ بعد به این سوالم جواب بده که پستم رو در جواب آرش خوندی؟ و اگه خوندی مشکلش چی بوده؟

کارکشته مافیا
پسندها
265
@امیر خسروشاهی
ببخشید محمد امین
نکته ی اولت من سرم شلوغ بود وتقریبا سه الی چهار صفحه گذشته بود که تونستم پست هارو بخونم الانم پست هارو کامل نخوندم،راستش جملاتشون رو تکرار هم نکردم به ذهن اودم هم رسید دیدم اوناهم نوشتن،نکته ی دومت تقریبا قانعم کرد،ولی اگه من مافیا باشم باصدرا بحث چندانی نداشتیم که من بکشمش یه پستی راجب من گذاشت ورای اعدام داد،میتونستم بگم آره درسته حق باشماس ومن قانع شدم واونم دیگه ولم میکرد،لازم نبود که دیگه بکشمش،،ونظرم راجب رای اعدامش ،صدرا مرده واز سوی گاد بی گناه اعلام شده،ینی از نظر تو بیگناه نمیتونه اشتباه کرده باشه ورای خروج واعدام اشتباهی به یه بیگناه دیگه داده باشه،شما باید اینم در نظر بگیرین.خیلی ممنان
جای تو قبلا بودم به عنوان بی گناه. این حالت پیش اومده که دیدم واقعا کارم می تونسته منفی برداشت شه و حرف خاصی نداشتم بزنم. همین که به ذور سعی نداشتی دفاع کنی از خودت یکم شکم رو کم می کنه بهت و مثل فاز قبل اولویت اعدامم نیستی.
@فری
احتمالات لباس رو چقدر میدونی ؟ تحلیل کن اگر تحلیلی داری، حتما اعتقادی داشتی که احتمالشو آوردی؟
به خاطر اینجوری سوال پرسیدنت رفتم دیدم نمیشه اصلا تو شب به بیگناه لباس داد و ندیده بودم اون بند رو.
راجع به بالانس. من فکر می کنم 3 تا منفی رفتن. امین و یاسین دوتاشون. معین هم فکر می کنم منفی بوده چون پویا نگفت چی بود و گفت برداشت آراد در حالی که بقیه رو گفت بی گناه.
من تو ذهنم 4-5 مافیا بوده با 1-2 قاتل.
امین اگه مافیا بوده باشه بین رای های بعدی هادی می شه مافیا پیدا کرد. این که یهو تغییر رای داد به هادی در حالی که شکش روی مهسا بود می تنه از خیال راحتش بیاد که مافیا قراره باهاش رای بدن. فکر نمی کنم قاتل انقد راحت تغییر مسیر بده و انقد وسط باشه. یادم نمیاد دور پنجمم که امین قاتل بود اینجوری بازی کرده باشه.
حالا، اگه مافیا دو گروه باشن می تونه یاسین از اونیکی گرئه باشه که به مهسا رای داده و برنامشون کلا روی هادی نبوده. می تونه هم یار امین بوده با این منطق که یکیشون طرف هادی رو گرفته باهاش به مهسا رای داده و یکیشون به هادی. اینجوری وین وینه براشون تقریبا. یاسین البته می تونسته قاتل هم باشه که بازیش تا حدی از نظر من به قاتل بیشتر می خوره. معین هم هیچ ایده ای ندارم.
@هانیه
علاوه بر سوال های فری که باید جواب بدی. اینم بگو که چرا به فری بیشتر شک داشتی تا مهسا؟ چون کانتکتی نداشتی با فری یا مهسا و بادمه حتی گفتی اول بازی که چنتا بی گناه افتادن به جون هم و آرشم که آدم بده اس. پس فری و مهسا جفتشون باید بی گناه می بودن تا حدی برات.

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
برلین بهش میخورد گناهکار باشه ولی چطوری باور کنم رای اولیه ال امین به من واقعی بوده آخه، هنوزم فکر میکنم حرکت زده 😁 البته رای عوض کردن الانش به من این شک رو بهم داد که از نقش هادی باخبر بوده و میدونسته که اعدام میشه و میخواسته خودشو با این حرکت سفید کنه. نمیدونم چقدر میتونه درست باشه.
در مورد هادی واقعا نظری ندارم فقط امیدوارم خوش شانس باشیم و هادی گناهکار بوده باشه.
و اما دوستانی که به من رای دادن ۳ تاشون که به رحمت خدا رفتن موند فقط فری 😁. فری ببخشید اینو میگم ولی خیلی رو داری 😂. اول پیش فرض گناهکاری رو برای من معنی کن و بگو با همون ناخوداگاه گناهکاری یکیه یا نه؟ بعد به این سوالم جواب بده که پستم رو در جواب آرش خوندی؟ و اگه خوندی مشکلش چی بوده؟

مرسی بابت ادب :))

پیش فرض گناهکاری با ناخوداگاه فرق دارن، ناخوداگاه یک پروسه ذهنی عمیق تر و ثابت تره و طی مدت طولانی تری شکل میگیره تا پیش فرض، پیش فرض افکارین که توی کوتاه مدت توی سایکی میشینن و زودم میرن. این از تفاوتشون، ولی این بازگشتت به دور قبل بود؟ برای چی؟ جوابت به آرش و نخوندم، بیار برام. تو یه پست 129 گفتی رفتم خوندم توش درباره بحثات با یاسین حرف زده بودی که دلیل رای من نبود. نمیدونم چرا شاکی ای الان،

مافیایی
پسندها
73
@محمدحسین
نظرش در مورد Smrs با ذهنیت من همسو بود و این بهم حس اعتماد داد تا حدی.
چه نظری در مورد محمدرضا رو میگی؟

@فری
بیا بحث تو و آرش رو ببندیم
یه سری اتفاقا با هم همخونی نداره تو ذهن من
ببین تو میگی من یه ری اکشن نشون دادم که عرش رو از کامفرت زونش بکشم بیرون تا ببینم چی میگه...بعد میای گیر بهش میدی که از دید تو واکنشی که داشته مناسب نبوده ( ممل هم فک کنم همینو گفت اگه اشتباه نکنم) ولی نمیشه تشخیص داد که این ری اکشن مناسب هست یا نه...چون تو و ممل میگین نیست من میگم نه اوکیه به نظرم به این دلیل به اون دلیل خودشم اشاره داد...در ادامه آرش میگه مشکل تو این بوده که اگه خودت رو جای من میذاشتی برات این ری اکشنه طبیعی جلوه میداد و بزرگ نمیبود...بعد تو قبول میکنی که آره نتونستی خودت را جای اون بذاری...بعد میگی سعی کردی خودت رو جای اون بذاری ولی به نتایج مثبتی نرسیدی؟ دقیقا یکی از دلایلی که با ری اکشن گرفتن اصولا مخالفم همینه که کاملا نسبی میتونه باشه مثلا برای تو ری اکشن مثبت باشه ولی برای من اوکی
حالا من اینو نمیفهمم...تو خودت رو آخر گذاشتی جای آرش ولی نتیجه مثبتی نداشت؟ یا چی بالاخره؟
در مورد این سبک بازی و اینا که بالا سوال کردی
یه دور یادمه که با سید اوایل سر یه مسئله ی کوچیک مثل همین علامت سوال و اینا شروع کردی به بحث که کاملا بحث بیهوده ای بود و به جایی هم آخر سر نرسید...دقیقا تو پستی که من گفتم شبیه به اون دور شدی همینو مثال زدم که تو این دور هم گیرهایی مثل علامت سوال و همه و بقیه و اینا رو مطرح کردی در صورتیکه دور قبلی مثلا یادم نمیاد این کاررو کرده باشی
@رضا
نکته ی اول اینکه فری درست میگه کاملا اینجا رو...منم این اتهام رو به فری زدم که سبک بازیش به دورهای گناهکاریش بیشتر شباهت داره ولی انقد دلیل بزرگیه که بهش رای بدی؟ :دی دلیل رایت رو بگو
من کجا گفتم به نتیجه رسیدم که حرکت ال‌امین، تریک نبوده؟ این رو بیار لطفاً!
من تورو متهم به این کردم که همون گیری که به صدرا دادی رو به ال امین هم میتونستی بدی ولی احساس کردم از ال امین ترسیدی و خیلی ملو بهش پرداختی...بعد تو گفتی نه من امین و چاوش اینا رو میشناسم احتمالا تریک زدن واسه همین چیزی نگفتم بهش...بعد بهت گفتم خود امین پایین تر داره میگه تریک نبوده و حس گناهکاری از مهسا گرفته بعد تو میگی تریک بوده؟
من اینو گفتم
کما اینکه نه تنها من بلکه مهسا و فک کنم یه نفر دیگه هم این حس رو کردن که تو ترسیدی از ال امین و به صدرا بیشتر پرداختی

@ممل
نظرش راجع به بحث فری و آرش رو باید ببینم تا کمک کنه به نظرم ولی تا اینجا بیشتر مثبت بوده واسم تا منفی
من خودم برداشت هامو از بحث این دوتا دارم به جفتشون میگم و ازشون سوال میپرسم تا شاید چیز مثبت و منفی ای از این بحث دستگیرم شه بعد تو میگی باید نظر منو ببینی راجع به بحث دو نفر دیگه؟ چی گفتی اینجا؟ :))

@عرفان
عرفان عزیز دل :دی

پستا رو خوندی اصلا؟ گیری که به صدرا من دادم سر کره گیریش بود. امین اولین نفر به مهسا توپید و منطقش رو هم توضیح داد و دارم باهاش بحث میکنم همچنان و چیزی تموم نشده . ولی صدرا کره گیری بود و چنتا مورد دیگه که لیست کردم وقت کردی بخون. اصلا صحبت ترس نیست . شرایط زمین تا اسمون فرق داره. خوب بخون پستا رو . صرفا نیا که یه چیزی گفته باشی!
تو پست #51 ت تیکه ی آخرش رو کره گیری رو اشاره کردی و بیس گیرت به صدرا کره گیری نبوده و گیریه که صدرا به مهسا داده...تو ادامه ی پستت کره گیری رو اضافه کردی به گیرت...پس بیس وقتی کره گیری نبوده باید به ال امین هم همین گیر رو میدادی دیگه؟
بعد بحث ترس و اینا میشه میگی نه نترسیدم و یهو به ال امین رای میدی دیروز؟ دلیل رایت به امین رو بهم بگی ممنون میشم :دی

- - - Updated - - -

آها یه نکته ی دیگه راجع به @رضا
منتها امروز رو من تا یک ساعت پیش نرسیدم باز کنم بخونم پست‌ها رو و پستی که هادی داده و پشتش استدلال محمدرضا، نظرم رو می‌بره به این سمت که گزینه‌ی رأی این فازم رو عوض کنم.
محمدرضا خودش سر ی دیالوگی که با من رد و بدل شد تهش به هادی رای داد اونوقت استدلال محمدرضا رو مبنا قرار دادی که به هادی رای ندی؟ :دی

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
بیا بحث تو و آرش رو ببندیم
یه سری اتفاقا با هم همخونی نداره تو ذهن من
ببین تو میگی من یه ری اکشن نشون دادم که عرش رو از کامفرت زونش بکشم بیرون تا ببینم چی میگه...بعد میای گیر بهش میدی که از دید تو واکنشی که داشته مناسب نبوده ( ممل هم فک کنم همینو گفت اگه اشتباه نکنم) ولی نمیشه تشخیص داد که این ری اکشن مناسب هست یا نه...چون تو و ممل میگین نیست من میگم نه اوکیه به نظرم به این دلیل به اون دلیل خودشم اشاره داد...در ادامه آرش میگه مشکل تو این بوده که اگه خودت رو جای من میذاشتی برات این ری اکشنه طبیعی جلوه میداد و بزرگ نمیبود...بعد تو قبول میکنی که آره نتونستی خودت را جای اون بذاری...بعد میگی سعی کردی خودت رو جای اون بذاری ولی به نتایج مثبتی نرسیدی؟ دقیقا یکی از دلایلی که با ری اکشن گرفتن اصولا مخالفم همینه که کاملا نسبی میتونه باشه مثلا برای تو ری اکشن مثبت باشه ولی برای من اوکی
حالا من اینو نمیفهمم...تو خودت رو آخر گذاشتی جای آرش ولی نتیجه مثبتی نداشت؟ یا چی بالاخره؟
در مورد این سبک بازی و اینا که بالا سوال کردی
یه دور یادمه که با سید اوایل سر یه مسئله ی کوچیک مثل همین علامت سوال و اینا شروع کردی به بحث که کاملا بحث بیهوده ای بود و به جایی هم آخر سر نرسید...دقیقا تو پستی که من گفتم شبیه به اون دور شدی همینو مثال زدم که تو این دور هم گیرهایی مثل علامت سوال و همه و بقیه و اینا رو مطرح کردی در صورتیکه دور قبلی مثلا یادم نمیاد این کاررو کرده باشی

خودمو سعی کردم بزارم اما نمیشد، یعنی نمیتونستم دیدگاهشو پیدا کنم و با اون به قضایای خودم نگاه کنم چون تهش همش بایس میشد، یعنی نتونستم پیش فرضای خودم رو نسبت بهش کنار بزنم کامل، درباره سایر مباحث قبول دارم حرفاتو و بحث ری اکشنا، اصولا وقتی بحث احساسی میشه قضاوت کدر میشه تا حدودی اما خوب لحن خوب و منطقی حس خوب میده و لحن تند حس منفی. فعلا با اون تغییر رایش قصد ادامه بحث و باهاش ندارم مگر فازای آخر که به بن بست بخورم شاید دوباره برم سر اون استدلال ترسا باهاش بحث کنم. یکمم این بحثم باهاش باعث شد از بازی بقیه غافل بشم حس میکنم.

حالا این ایرادی که به سبک میگیرین، این استدلال براتون کافی نیست که من دورای بیگناهی قبلیمم مثل دور قبل بازی نکردم و این و مطمئنم رضا عینا به چشم دیده حالا تو رو یادم نمیاد بیگناهی دیگه ای با این تفصیل از من دیده باشی.

کارکشته مافیا
پسندها
265
توی داستان فاز یک و دو تو دروازه شمالی یه چیز جالبی که هست که قطعا پویا بی دلیل نذاشته تفاوت سلاح های استفاده شده اس. تو فاز اول هفت تیر بوده و تو فاز دوم شاتگان.
از اونور تو دروازه جنوبی هیچ خبری نبوده.
این تفاوت سلاح ها می تونه به معنی 2 گروه مافیا باشه که یکیشون هفت تیر و یکی شاتگان استفاده می کنه. که با این اوصاف دروازه جنوبی احتمالا قاتله و از اون قاتل هاییه که سهمیه تیرشون خیلی محدوده که تا الان نزده.
یا می تونه تفاوت تیر مافیا و قاتل باشه که یکی شون مافیاس یکی شون قاتل. که با این اوصاف دروازه جنوبی می تونه اعمال بی گناها باشه. باید ببینیم فردا چه داستانی می ده گاد. این فحش و بد و بیراهیم که می دن تو شهر نمی دونم چیه.

تازه‌وارد
پسندها
0
چه اولویتی؟ اولویتتون کی شکل گرفت؟ بر چه اساسی؟ نسبت به مهسا یعنی چی؟ یعنی مهسا هم توی گزینه هاتون بوده؟

من از همون ابتدای بازی راجب مهسا نظری ندادم و حسم
خنثی بود نسبت بهش در مورد توام همینطور
نشده که بیام تک به تک برای اعضا نظری بدم و یه سری کلیات فقط تو ذهنمه ولی خب طبیعیه که یه تعداد نسبت به یه تعداد دیگه برا مثبت باشه و بالعکس
پستای دوتاتونم خونده بودم و مهسا نسبتا مثبت تر بود برام تا تو و بعد هادی ک با رای اکثریت میرفت به دفاع میخواستم حرفای تورو بشنوم

@mamalgar
قضیه ی آرش واقعا سوتفاهم بود و من راجبش توضیح دادم تو پستای قبل و واقعا داره الکی کش پیدا میکنه.
راجب حرفی ام که اولا زدم منظورم از چنتا بیگناه
بین مهسا صدرا ال امین بود اصلا یادم نمیاد فری پست داده یا نه

@عرفان
یه سوال دارم ازت،
دلیل تغییر رای یهوییت به من چی بوده؟؟ تا جایی که یادم میاد بحثی نداشتیم.

کارکشته مافیا
پسندها
265
@امین خلفی
من خودم برداشت هامو از بحث این دوتا دارم به جفتشون میگم و ازشون سوال میپرسم تا شاید چیز مثبت و منفی ای از این بحث دستگیرم شه بعد تو میگی باید نظر منو ببینی راجع به بحث دو نفر دیگه؟ چی گفتی اینجا؟
نظرت با نظر من مخالفه راجع به بحثشون. آرش رو چون می شناسم می تونم درک کنم که این ری اکشن واسش اوکی باشه. تو رو اونقد نمی شناسم. باید ببینم مرض نباشه تو این جهت گیریت.
@هانیه
من از همون ابتدای بازی راجب مهسا نظری ندادم و حسم
خنثی بود نسبت بهش در مورد توام همینطور
نشده که بیام تک به تک برای اعضا نظری بدم و یه سری کلیات فقط تو ذهنمه ولی خب طبیعیه که یه تعداد نسبت به یه تعداد دیگه برا مثبت باشه و بالعکس
پستای دوتاتونم خونده بودم و مهسا نسبتا مثبت تر بود برام تا تو و بعد هادی ک با رای اکثریت میرفت به دفاع میخواستم حرفای تورو بشنوم

@mamalgar
قضیه ی آرش واقعا سوتفاهم بود و من راجبش توضیح دادم تو پستای قبل و واقعا داره الکی کش پیدا میکنه.
راجب حرفی ام که اولا زدم منظورم از چنتا بیگناه
بین مهسا صدرا ال امین بود اصلا یادم نمیاد فری پست داده یا نه
دقیقا! وقتی می گی می خوای دفاع یک نفر رو بشنوی باید راجع بهش سوالی تو ذهنت ایجاد شده باشه دیگه درسته؟ منم دارم می پرسم اون سوالاتی که واست ایجاد شده بودن چیه.
دقیقا می خواستی فری نسبت به کدوم اتهامات وارد بهش دفاع کنه؟
@فری
خودمو سعی کردم بزارم اما نمیشد، یعنی نمیتونستم دیدگاهشو پیدا کنم و با اون به قضایای خودم نگاه کنم چون تهش همش بایس میشد، یعنی نتونستم پیش فرضای خودم رو نسبت بهش کنار بزنم کامل، درباره سایر مباحث قبول دارم حرفاتو و بحث ری اکشنا، اصولا وقتی بحث احساسی میشه قضاوت کدر میشه تا حدودی اما خوب لحن خوب و منطقی حس خوب میده و لحن تند حس منفی. فعلا با اون تغییر رایش قصد ادامه بحث و باهاش ندارم مگر فازای آخر که به بن بست بخورم شاید دوباره برم سر اون استدلال ترسا باهاش بحث کنم. یکمم این بحثم باهاش باعث شد از بازی بقیه غافل بشم حس میکنم.
من راجع به استدلال ترس با آرش بیشتر موافقم و فکر کردم اون بحث تموم شده و تو قانع شدی. شاید پستی رو ندیدم می تونی ارجاع بدی؟

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@امین خلفی

نظرت با نظر من مخالفه راجع به بحثشون. آرش رو چون می شناسم می تونم درک کنم که این ری اکشن واسش اوکی باشه. تو رو اونقد نمی شناسم. باید ببینم مرض نباشه تو این جهت گیریت.
@هانیه

دقیقا! وقتی می گی می خوای دفاع یک نفر رو بشنوی باید راجع بهش سوالی تو ذهنت ایجاد شده باشه دیگه درسته؟ منم دارم می پرسم اون سوالاتی که واست ایجاد شده بودن چیه.
دقیقا می خواستی فری نسبت به کدوم اتهامات وارد بهش دفاع کنه؟
@فری

من راجع به استدلال ترس با آرش بیشتر موافقم و فکر کردم اون بحث تموم شده و تو قانع شدی. شاید پستی رو ندیدم می تونی ارجاع بدی؟

پست های 72 آرش 73 من و 75 آرش رو بخون، خواستم لینک کنم اینجا ولی یادم رفته چطور لینک و به متن الصاق میکنن.

- - - Updated - - -

قانع نشدم کامل اما در کل اونقد حاد نبود که بخوام سریع دوباره باز کنم ضمن اینکه فاز روز بعد گرفتار بودم و میخواستم به فیدبک های بحث بپردازم و نتونستم حتی کامل به فیدبک ها برسم چه برسه به اون استدلال. اما اگر جمع لازم دونستن و خود آرش میتونیم بهش بپردازیم، اما به نظر من موضوعات مهمتری شکل گرفته توی بازی.

- - - Updated - - -

مرسی بابت ادب :))

پیش فرض گناهکاری با ناخوداگاه فرق دارن، ناخوداگاه یک پروسه ذهنی عمیق تر و ثابت تره و طی مدت طولانی تری شکل میگیره تا پیش فرض، پیش فرض افکارین که توی کوتاه مدت توی سایکی میشینن و زودم میرن. این از تفاوتشون، ولی این بازگشتت به دور قبل بود؟ برای چی؟ جوابت به آرش و نخوندم، بیار برام. تو یه پست 129 گفتی رفتم خوندم توش درباره بحثات با یاسین حرف زده بودی که دلیل رای من نبود. نمیدونم چرا شاکی ای الان،

@مهسا:
این رو باید به پستم اضافه کنم که الان چون امین و یاسین بهت رای دادن یا مثلا اتهام بهت زدن و من گفتم درصد گناهکاریت اومده پایین میای به من میگی رو داری اصلا حس خوبی نمیده بهم، انگار مثلا پیش خودت میگی بله من سفید شدم کامل الان فحشم بدم اعدام نمیشم:)) گفتم فعلا میزارمت کنار به خاطر این قضیه که بقیه رو بررسی کنم، هنوز معمای پیش فرضت حل نشده ها، صرفا جهت اطلاع.

- - - Updated - - -

این جواب آرش رو که میگی دادی چند باره دارم میگم بیار هنوز نیاوردی، لا اقل بگو تو چه صفحه ایه خودم برم بخونم.

کاربلد مافیا
پسندها
130
@فری:
کاری ندارم من با یاسین چیا گفتین.
اتفاقا الان که برلین نقشش مشخص شده باید ببینی بین منو برلین چیا گفته شده اگه سرنوشت بازی برات مهمه البته :دی. بعدم این پیش فرض که میگی بین بحثای منو برلین بوده که آرش گفت، چطور میخوای به بحثا اشاره نکنم و بهت جواب بدم؟
بالانس هاتونو الان بیاین بگین: اولا که چند تیم و چند بازیکن و کیا؟
چرا خودت شروع نمیکنی؟ :دی جز همه نیستی نکنه؟ :دی
مهسا و آرش هم با توجه به اتفاقات دیشب سفید تر شدن
برای ویرگول و علامت سوال من حس بد میگیری و کلاس نگارش میذاری برام :)) استاد کلاس نگارش خودش نباید اشتباه کنه دیگه :)) تا جایی که یادم میاد با آرش کاری ندارم من برات سیاه سیاه بودم که رای دادی و دفاعمو خوندی و رایتو پس نگرفتی. الان درستش اینه بگی مهسا برام سفید شد. سفیدتر گفتی چرا؟ :دی اگه بخوام با مدل خودت به قضیه نگاه کنم باید بگم میدونستی من سفید بودم و بهم رای دادی؟ :)) ببین چی میکشم کلا از دستت :))
نسبت به مهسا یعنی چی؟ یعنی مهسا هم توی گزینه هاتون بوده؟
جواب این سوال به چه دردت میخوره؟
چون هادی خیلی بی گناه تر از مهسا بود برام. الانم که هادی بی گناه معرفی شده.
واقعا اینطوری بوده؟ همه لطفا در این باره نظر بدن! کلمه خیلی که گفتی خیلی بهم برخورد! حالا شاید هادی بیگناه نیست! اینو نمیتونی به عنوان دلیل استفاده کنی.
سفید تر شد منظور این نیست که قبلا سفید بوده منظور اینکه احتمال گناهکاریش اومد پایین تر
سفیدتر رو ولی هیچوقت اینطوری معنی نمیکنم من :دی اگه من اینطوری معنی کنم تحداقل و منو میکشی انقدر که سوال و جوابم میکنی :))
مرسی بابت ادب
متوجه نشدم اینو.
پیش فرض و ناخواداگاه اینجا تقریبا یه معنی رو میدن با زمان و مدت شکل گیریشون کاری ندارم. جفتشون یعنی طرف گناهکاره و ضمیرش کار میده دستش. درسته؟ نه یه جوری جوابی که بهت دادم رو رد کردی که فکر کردم معنی پیش فرض رو غلط فهمیدم کلا. الان میبینم درست فهمیدم و اتفاقا خوبم جواب دادم. تو که شکت با حرف آرش روی من شکل گرفته جواب پستم به آرش رو چرا نخوندی؟ با برلینم دقیقا همین مشکل رو داشتم نمیخوند جوابامو و ایرادشو تکرار میکرد :دی. پس برو بخون لطفا کلا بحث رو.

@آرش:
آرش شرمنده من پست 185 ات رو ندیدم کلا و الان خوندمش واسه همین دوباره تو دفاعیه گفتم که چرا به هادی سر رای به من چیزی نگفتی. :دی

@محمدرضا:
دفاع مهسا هم بنظرم خوب بود عجیبه کنار دو تا مافیا موندی رو رای ات
حالا چرا دو تا مافیا؟ :دی فری تو چرا ساده از کنار این قضیه رد شدی؟:دی من اینو گفته بودم الان رای اعدام داشتم :))

- - - Updated - - -

صفحاتو حفظ نیستم که. بگرد اگه تا فردا پیدا نکردی رای بده :)) رای یهوییت خیلی بهم برخورده کلا :دی مخصوصا که الان فهمیدم جوابم به آرش رو هم نخوندی! الان واقعا گشتن ندارم اگه پیدا نکردی فردا میگردم میگم.

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@فری:

اتفاقا الان که برلین نقشش مشخص شده باید ببینی بین منو برلین چیا گفته شده اگه سرنوشت بازی برات مهمه البته :دی. بعدم این پیش فرض که میگی بین بحثای منو برلین بوده که آرش گفت، چطور میخوای به بحثا اشاره نکنم و بهت جواب بدم؟

چرا خودت شروع نمیکنی؟ :دی جز همه نیستی نکنه؟ :دی

برای ویرگول و علامت سوال من حس بد میگیری و کلاس نگارش میذاری برام :)) استاد کلاس نگارش خودش نباید اشتباه کنه دیگه :)) تا جایی که یادم میاد با آرش کاری ندارم من برات سیاه سیاه بودم که رای دادی و دفاعمو خوندی و رایتو پس نگرفتی. الان درستش اینه بگی مهسا برام سفید شد. سفیدتر گفتی چرا؟ :دی اگه بخوام با مدل خودت به قضیه نگاه کنم باید بگم میدونستی من سفید بودم و بهم رای دادی؟ :)) ببین چی میکشم کلا از دستت :))

جواب این سوال به چه دردت میخوره؟

واقعا اینطوری بوده؟ همه لطفا در این باره نظر بدن! کلمه خیلی که گفتی خیلی بهم برخورد! حالا شاید هادی بیگناه نیست! اینو نمیتونی به عنوان دلیل استفاده کنی.

سفیدتر رو ولی هیچوقت اینطوری معنی نمیکنم من :دی اگه من اینطوری معنی کنم تحداقل و منو میکشی انقدر که سوال و جوابم میکنی :))

متوجه نشدم اینو.
پیش فرض و ناخواداگاه اینجا تقریبا یه معنی رو میدن با زمان و مدت شکل گیریشون کاری ندارم. جفتشون یعنی طرف گناهکاره و ضمیرش کار میده دستش. درسته؟ نه یه جوری جوابی که بهت دادم رو رد کردی که فکر کردم معنی پیش فرض رو غلط فهمیدم کلا. الان میبینم درست فهمیدم و اتفاقا خوبم جواب دادم. تو که شکت با حرف آرش روی من شکل گرفته جواب پستم به آرش رو چرا نخوندی؟ با برلینم دقیقا همین مشکل رو داشتم نمیخوند جوابامو و ایرادشو تکرار میکرد :دی. پس برو بخون لطفا کلا بحث رو.

@آرش:
آرش شرمنده من پست 185 ات رو ندیدم کلا و الان خوندمش واسه همین دوباره تو دفاعیه گفتم که چرا به هادی سر رای به من چیزی نگفتی. :دی

@محمدرضا:

حالا چرا دو تا مافیا؟ :دی فری تو چرا ساده از کنار این قضیه رد شدی؟:دی من اینو گفته بودم الان رای اعدام داشتم :))

- - - Updated - - -

صفحاتو حفظ نیستم که. بگرد اگه تا فردا پیدا نکردی رای بده :)) رای یهوییت خیلی بهم برخورده کلا :دی مخصوصا که الان فهمیدم جوابم به آرش رو هم نخوندی! الان واقعا گشتن ندارم اگه پیدا نکردی فردا میگردم میگم.

خوبه گفتم جبهه نگیرید:13:

وقتی من جوابی که به آرش دادید رو نخوندم چطوری انتطار داری از موضعم پایین بیام؟ حالم نداری بیاری، صفحشم حتی نمیگی؟ پیشنهادم اینه که اگر اعصابتون خورده بازی نکنید تا آروم بشید، من با این لحن بحثی باهاتون انجام نمیدم. میرم پستاتونو یک بار از اول میخونم فردا و بالانسامم میگم. تا وقتی آروم نشدید منو خطاب قرار ندید. با تشکر

کارکشته مافیا
پسندها
265
الان رفتم داستان رو خوندم ببینم چیز دیگه ای دستگیرم می شه دیدم اشتباه کردم همینی که دستگیرم شده بود :))
تو فاز شب دوم که هیچ اتفاقی نمیفته:
دروازه جنوبی هفت تیر شلیک می شه ولی حتی خون هم نمیاد
دروازه شمالی معلوم نیست چی می شه ولی خون میاد
شب سوم که صدرا می میره:
دروازه شمالی شاتگان که صدرا رو می کشه
دروازه جنوبی هیچ خبری نیست
فکر می کنم داستان فردا کمک کنه بهمون
@فری
خوندم پست ها رو دوباره. خونده بودم قبلا هم. و بعد جواب تو رو به پست 75 آرش خوندم که به کلی قضیه ترس رو دیگه مطرح نکردی. فکر کردم قانع شدی. کجاش برات هنوز جای سواله؟

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
الان رفتم داستان رو خوندم ببینم چیز دیگه ای دستگیرم می شه دیدم اشتباه کردم همینی که دستگیرم شده بود :))
تو فاز شب دوم که هیچ اتفاقی نمیفته:
دروازه جنوبی هفت تیر شلیک می شه ولی حتی خون هم نمیاد
دروازه شمالی معلوم نیست چی می شه ولی خون میاد
شب سوم که صدرا می میره:
دروازه شمالی شاتگان که صدرا رو می کشه
دروازه جنوبی هیچ خبری نیست
فکر می کنم داستان فردا کمک کنه بهمون
@فری
خوندم پست ها رو دوباره. خونده بودم قبلا هم. و بعد جواب تو رو به پست 75 آرش خوندم که به کلی قضیه ترس رو دیگه مطرح نکردی. فکر کردم قانع شدی. کجاش برات هنوز جای سواله؟

فردا دوباره میرم میخونم خودمم که اونجاهایی که باهاش مشکل داشتم و میگم بهت. الان میرم بخوابم.

Wooden
پسندها
146
@ خلفی
چه نظری در مورد محمدرضا رو میگی؟

آخر پست 82 ورودش رو به بازی مثبت ارزیابی کردی که در اون مقطع بازی من چون سعی میکردم سفیدهای احتمالیم رو از طریق تطبیق با سفیدهای دیگران پیدا کنم تا از گیجی اولیه در بیام، برام مثبت بود.

@فری

محمد حسین، محمدرضا7 ،هانیه و امیررضا که کلا توی بازی نبودن و اصلا هیچ سنسی نداره پستاشون بررای من و باگ بازین

فری پست 168 من اتفاقا نشونه های روشنی از بازیم داده. مظنون ترین فرد برای من یاسین بوده و اتفاقا با اینکه اونجا کار خطرناکی بود ولی من سعی کردم عدم اطمینان از منفی بودن مهسا رو خیلی محافظه کارانه حفظ کنم و به یاسین ایراد منطقی گرفتم با اینکه اونقدر روش فشار نبود. امین رو هم خیلی مرموز دونستم با اینکه اذعان کردم خوندن بازیش برام خیلی سخته. دلیل اینکه رای ام هادی بود هم بعنوان یه پلیر تازه وارد خیلی ساده اس. ترجیح دادم با بقیه اجماع کنم تا اینکه ریسک کنم و بعنوان آماتور شجاعت زیادی به خرج بدم. به خصوص در اولین رای اولین بازیم، که به اجبار هم باید داده میشد.

آرش
پسندها
337
محمدامین
با توجه به این که دو تا منفی (اگه لباس نداشتن) یکیشون رای به مهسا رو شروع کرد و اون یکی اصرار بهش داشت مهسا برام سفید تر هم شد حتی. الان دارم استاروارز می بینم. تموم شد میام دوباره
مهسا چرا سفید شد الان نفهمیدم :دی معلوم نیست یه تیم مافیا داشته باشیم یا چندتا، قاتل هم گناهکار اعلام می‌شه تازه. تازه به نظرم احتمال زرگری بودن گیر اول امین به مهسا هم کم نیست. اومده دیده یارش سوتی داده، گفته خودم گیر بدم جا بقیه. اینجوری اون رایش هم برام توجیه می‌شه تازه. حالا نمی‌گم اینه ها، ولی سفید نمیشه مهسا به نظرم که اینجوری گفتی.
اها اینم از فاز قبل تو گلوم مونده بود وقت نشد بگم :)) قبل رای هانیه، مهسا ۳ رای داشت فری ۲ رای. اگه مثلا جفتشون ۲ رای داشتن اون رای هانیه اره می‌تونست خیلی مشکوک باشه منم درجا رای میدادم بهش در این صورت :)) ولی اینجوری که الان بوده به اون اندازه مشکوک نیست تغییر رایه. خود رایه البته ایراد داره که اصلا چرا فری، منظورم اونش نیست.

راستی تغییر رای امین فکر کنم به خاطر تروریست بود. تروریست می‌تونه هرکسی که بهش رای داده رو بزنه. حالا یا ترس از تروریست تیم مقابل بوده، یا خودش قاتل بوده که از تروریست می‌ترسیده، یا خب صرفا می‌خواسته اداش رو دربیاره :دی حیف شد ولی امین مرد، کارش داشتم :))

فری
فعلا با اون تغییر رایش قصد ادامه بحث و باهاش ندارم مگر فازای آخر که به بن بست بخورم شاید دوباره برم سر اون استدلال ترسا باهاش بحث کنم. یکمم این بحثم باهاش باعث شد از بازی بقیه غافل بشم حس میکنم
واقعا این راه درروهات رو نمی‌فهمم فری. تا زمانی که نگی چرا با توضیحاتم قانع نشدی، برداشتم اینه که نتونستی ردشون کنی ولی صرفا می‌خوای یه راه دررو بذاری که بعدا به من رای بدی.

آرش هم فعلا میزارم کنار چون فعلا نمیتونم به قطعیتی برسم دربارش و ضمنا اون تغییر رایش بی گناهی بود، گناهکار دلیلی نداره اونجا از رایشو عوض کنه به نظرم.
اینم نفهمیدم. چرا تغییر رایم بیگناهی بوده لزوما؟ یعنی چرا یه گناهکار دلیلی نداره همچین حرکتی بزنه؟

کلا یه چیزی که برام عجیبه، اینه که تو دیروز اون پستت ۱۴۴ رو دادی و گفتی به فلان دلایل گناهکارم. بعد من اومدم به این حرکتت گیر دادم و اینا، تو هیچ‌جا نگفتی که با توضیحات جدیدم قانع شدی مثلا، اتفاقا همش مقاومت نشون می‌دادی و مثلا یه «آره...ولی...» می‌گفتی، اما در عمل به‌طرز محسوسی ازم عقب کشیدی و گفتی بحث رو ول کنم به بقیه بپردازم و اینا. تو بودی مشکوک نمی‌شدی به این؟ :دی تنها جایی هم که گفتی حس مثبت گرفتی از پست‌هام، بعد از مطرح کردن کامفرت زون و مقایسه‌ی خودم با دور قبل بود که خودت گفتی قبلا بهش فکر کردی. خب اگه قبلا بهش فکر کردی چرا حس مثبت نگرفتی :دی منتظر بودی من مطرحش کنم مثلا یا چی :دی جز اون چیز دیگه از حرف‌هام رو یادم نمیاد «قبول» کرده باشی امشب. کلا این‌که تو بحثمون کوتاه نیومدی تناقض داره با این حرکاتت که آروم آروم عقب کشیدی ازم :دی حالا تا قبل از تغییر رایم منظورمه، هرچند نفهمیدم چرا تغییر رایم برات بیگناه بوده اینم باید توضیح بدی.

مهسا

و اما دوستانی که به من رای دادن ۳ تاشون که به رحمت خدا رفتن موند فقط فری 😁. فری ببخشید اینو میگم ولی خیلی رو داری 😂.
این رو هم من حس خوبی نگرفتم. چون یاسین و امین گناهکار بودن تو نمی‌تونی گناهکار باشی؟ :دی

من برم ادامه‌ی سریال زیبای آموزش مقاربت رو نگاه کنم :)) داستان و اینا هم بمونه برا فردا.

- - - Updated - - -

پستای بعد فاز امشب رو هم نخوندم کامل. بعدا نیاین بگین وای آرش چرا جواب ندادی :))

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@ارش:

اینو بگم و بعد برم بخوابم:)) راه در رویی که میگی گذاشتی برای رای به من اصلا شبیه من هست واقعا؟ لعنتی من این همه باهات بحث منطقی کردم و کلی استدلال کردم که بعد بیام زارت بهت رای بدم؟ چرا انقد از رای من میترسی اخه؟ من انقدر راحت رای میدم، اگر قصدم بهت رای دادنه چرا این همه مدت ندادم چرا میگم فعلا بمونی تا بحث کنیم؟ اینو مطمئن باش اگر در ادامه هم بهت رای بدم اول حسابی باهات سر اون استدلال ترس بحث میکنم. کجای شخصیت بازی من همچین حرکاتی دیدی که الان نگرانشی واقعا؟ نترس، بدون اینکه باهات بحث کنم رای نمیدم بهت. دلیل این که فعلا نمیخوام اقدامی بکنم هم به مسائل دیگه مربوطه، یکیش همین شرایط حال حاضره، تو رو اگرم گناهکار بدونم الان انرژی هدر دادن برات لزومی نداره کلی گناهکار دیگه هست که تو حاشیه بحث من و تو قایم شدن، این غیر منطقیه بخوام برم از بالا نگاه کنم به مسائل بینشون؟ یکم ذهنتو بازتر کن اگر بیگناهی لطفا. الانم مختاری هر تصمیمی بگیری دیدی که رایم که دادی بهت حق دادم بازم میتونی رای بدی ولی بزار من رو اسلوب خودم بازی کنم.

کاربلد مافیا
پسندها
130
@فری:
اینکه فکر میکنی من عصبانیم یا اصرارت بر اینه از ریشه غلطه، من تو حالتای حساس تر از این عصبانی نشدم نمونه اش بازی قبلی، الان چرا باید عصبانی بشم؟ پس اگه دوست نداری به حرفام جواب بدی بهانه عصبانیت رو نگیر لطفا. ولی به حرفت احترام میذارم و من شمارو خطاب قرار نمیدم دیگه بعد این پست. مگر اینکه خودت حرفی داشته باشی با من. جوابی که به آرش دادم رو نخوندی چطور رایتو قبول کنم من؟ سوال پرسیدی اوقدر برات سیاه بودم کع رای دادی و دنبال جوابشو نگرفتی حتی ببینی که جواب دادم یا ندادم. در ضمن از اینکه گفتم خیلی رو داری اجازه نمیدم سو استفاده کنی و هر طور دوست داری تفسیرش کنی. رو داری رو نگفتم که به بقیه نشون بدم من سفید شدم چون هر کسی تو شرایطی که من توشم باشه ممکنه هر نقشی داشته باشه. رو داری رو گفتم چون وقتی جوابتو دادم و نخوندی یا ندیدی به دفاعیه هم که اهمیت ندادی کلا و میگی هادی بیگناهتر از من بوده و بعد مراسم اعدام میای یه جوری سوال میپرسی که انگار من هیچ جوابی به سوالت ندادم قبل مراسم اعدام. حالا چطوره که آرش که اصل ایرادو بهم وارد کرده جواب منو تا حدی قبول داره ولی تو میگی کلا جواب ندادی به چیزی که من میخوام، اینو دیگه سردرنمیارم واقعا. راستی اینی که به آرش گفتی بدون اینکه بحث کنم رای نمیدم رو چند ساعت قبل نقض کردی. با من بحث نداشتی و رای دادی. یعنی سوال پرسیدی جوابمو ندیدی اینطور که پیداست و رای دادی. آرش رو گناهکار بدونی کی براش انرژی میذاری؟ مگه زمان خاصی لازم داره انرژی گذاشتن برای گیر انداختن گناهکار؟

@آرش:
این کار ال امین وقتی فایده داشت که من در معرض اعدام باشم که بخواد خودشو سفید کنه. زوده اول بازی برای همچین کاری به نظرم. چون معلوم نبود قراره چطوری با این موضوع برخورد بشه. در مورد پر رو بودن هم توضیح دادم به خود فری.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
داستان فاز شب چهارم

جمعه شب - در سطح شهر

کلانتر این بار برای نگهبانی هرکدوم از دروازه‌های شهر، 3 نفرُ مامور کرد و قرار شد 4 نفر هم در داخل شهر گشت بزنن و 3 نفر به عنوان رزرو تو خود دفتر کلانتر باشن. البته چند نفر ازجمله کلنل و نیتن، به‌صورت مخفی در نقاط کوری از شهر مستقر بودن تا از وقوع مجدد اتفاق دیشب جلوگیری کنن. خود کلانتر هم به همه‌جا سرکشی می‌کرد و البته بیشتر سمت دروازه شمالی شهر بود. شهر ظاهرا آروم بود. نیمه‌شب شده بود؛ دقیقا همون زمانی که در شب‌های گذشته نزدیک دروازه‌های شهر صدای تیر اومده بود؛ اما انگار امشب قرار نبود هیچ خبری بشه. کلانتر چند دقیقه‌ای بعد از نیمه‌شب هم نزدیک دروازه شمالی منتظر صدای تیر موند، اما وقتی دید اتفاقی قرار نیست بیفته، به سمت دفترش حرکت کرد.

در همین زمان نیتن وودز که تو خیابونی نزدیک دروازه جنوبی مخفی شده بود، چشمش به فردی خورد که در حال قدم‌زدن به سمت یکی از خونه‌ها بود. ظاهر فرد شبیه معاون‌ها نبود. نیتن خیلی نامحسوس قصد داشت تعقیبش کنه و فاصله رو هم باهاش حفظ کرد، اما اون فرد متوجه شد و ابتدا سرعتشُ کم کرد و بعد ایستاد. نیتن بلافاصله بهش گفت دستاشُ رو سرش بذاره و خودشُ معرفی کنه. مرد که قد بلندی داشت، رو به نیتن کرد و گفت که مسلح نیست. نیتن اما حرفشُ تکرار کرد. ناگهان صدای تیری از دوردست اومد که باعث شد حواس نیتن پرت بشه. مرد بلندقد هم سعی داشت فرار کنه که نیتن با بی‌رحمی تمام یک تیر به پشتش شلیک کرد. نیتن وودز سریعا نزدیک شد و متوجه شد که طرف مُرده. تو کُتش یک هفت‌تیر خالی و مقداری پول پیدا کرد و بعد که دید طرف آشنا نیست، جسدُ با کمک یکی از معاونا که خودشُ به اونجا رسونده بود، انداختن روی اسب و به سمت دفتر کلانتر بردن.

کلنل و بیل نزدیک دفتر ایستاده بودن و به جسد دیگه‌ای که روی زمین بود، نگاه می‌کردن. نیتن وودز، ماجرای خودشُ براشون توضیح داد و بعد پرسید که صدای تیر چی بوده.
کلنل جواب داد:
من توی اتاقم بودم و داشتم از پنجره بیرون هتلُ می‌دیدم. یه آدمی که تا حالا تو شهر ندیده بودمش، وارد هتل شد. اول فکر کردم مسافره؛ چون استبان آوردش تو اتاق روبروییم که خالی بود. بعد صداهای عجیبی از برخورد یه جسم فلزی با چوب شنیدم که توجهمُ جلب کرد. سریع رفتم در اتاقشُ باز کردم و دیدم بله. طرف تحت‌تعقیبه. و چه کسی هم هست. ادوارد یا ادی ویلسن ملقب به افعی. اسلحه‌ای که تو کف اتاق هتل جاسازی کرده بودن، داشت درمی‌آورد. دستش رفت برای اسلحه و خب این آخرین کاری بود که تو زندگی‌ـش انجام داد. من اونی که تو زدیُ نمی‌شناسم نیتن؛ ولی وقتی افعی اومده تو این شهر یعنی وافعا خبرایی هست که ما نمی‌دونیم.
در همین لحظه سه نفر از معاون‌ها برای تعویض پست به اون سمت اومدن. کلانتر پرسید چیز مشکوکی دیدن یا نه که جواب دادن:
یه صداهایی شبیه درگیری از یکی از کوچه‌ها میومد و یه سری فحش ردوبدل شد. بعد که نزدیک شدیم، یه صدای خنده هم شنیدیم. منتهی نفهمیدیم از کدوم خونه‌س. در چندتا خونه رو زدیم ولی همه‌چیز سر جاش بود گویا. چند دقیقه‌ای منتظر موندیم. ولی خبری نشد و اومدیم اینجا برای تعویض پست.
کلانتر لبخندی زد و گفت تا صبح طبق برنامه به نگهبانی ادامه بدن. خیلی خوش‌حال بود که اون شب دو تبهکار کشته شدن و البته خون از دماغ هیچ‌کدوم از اهالی شهر هم نیومده. حالا فردا می‌تونست با توپ پر وارد شورا بشه و موضع و جایگاهش نزد مردم هم محکم‌تر می‌شد. اما در همین حال که داشت به اتحاد شهر و نتیجه خوبی که داده فکر می‌کرد، جمله کلنل از ذهنش بیرون نمی‌رفت: "وقتی افعی اومده تو این شهر یعنی وافعا خبرایی هست که ما نمی‌دونیم."

آخرین ویرایش:
کاربلد مافیا
پسندها
130
@عرفان:
گزینه های رای شب قبلت صدرا و هادی بودن. چی شد رای دادی به ال امین؟ و بعد هانیه! تغییری توی سبک بازی هادی نبود واقعا که بهش رای ندی.

@آرش:
اینکه میگی عرفان خواسته خودش رو بچسبونه به من، به نظرت اونجا که عرفان اینو گفته، من سفید بودم یعنی تو بازی؟ چون حس سفید بودن از نظر دیگران رو نداشتم اونجا و از هر طرف یه اتهام ریز و درشتی بهم زده میشد.

@ در مورد داستان:
از اعدادی که توی داستان اومده سر درنیاوردم کلا و نمیتونم به چیز خاصی ربطش بدم. تنها چیزی که به ذهنم میاد اینه که اگه خود کلانتر رو در نظر نگیریم میشن ۱۲ نفر(تعداد افراد حاضر در بازی). توی دروازه شمالی قراره نبوده اتفاقی بیفته (تیر نداشتن ظاهرا). هفت تیر خالی هم میتونه نشونه تیر نداشتن باشه در اون شب برای دروازه جنوبی. خونم از دماغ هیچ شهروندی نیومده. در مورد افعی که نمیدونم منظورش برلین بوده یا ال امین حس مافیایی نمیگیرم از مدل ورودش به داستان و احتمالی و حسی بخوام در نظر بگیرم ال امین برام مافیا تره تا قاتل. پس احتمال میدم اونی که تو دروازه جنوبی زدنش ال امینه و دیشب به احتمال بالا یه مافیا و یه قاتل کشته شدن. اینکه از کوچه صدای فحش و خنده میومده شاید دیشب یه تعداد عصبانی بودن و یه تعداد خوشحال. عصبانی احتمال بالا گروه گناهکاری که یارشو از دست داده میتونه باشه و خوشحال هم میتونه شهروندا باشن یا گروه دیگه گناهکاری. اینکه خبرایی هست و ما نمیدونیم هم حس خوبی بهم نمیده کلا.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین