@فری:
اتفاقا الان که برلین نقشش مشخص شده باید ببینی بین منو برلین چیا گفته شده اگه سرنوشت بازی برات مهمه البته

. بعدم این پیش فرض که میگی بین بحثای منو برلین بوده که آرش گفت، چطور میخوای به بحثا اشاره نکنم و بهت جواب بدم؟
چرا خودت شروع نمیکنی؟

جز همه نیستی نکنه؟
برای ویرگول و علامت سوال من حس بد میگیری و کلاس نگارش میذاری برام

استاد کلاس نگارش خودش نباید اشتباه کنه دیگه

تا جایی که یادم میاد با آرش کاری ندارم من برات سیاه سیاه بودم که رای دادی و دفاعمو خوندی و رایتو پس نگرفتی. الان درستش اینه بگی مهسا برام سفید شد. سفیدتر گفتی چرا؟

اگه بخوام با مدل خودت به قضیه نگاه کنم باید بگم میدونستی من سفید بودم و بهم رای دادی؟

ببین چی میکشم کلا از دستت
جواب این سوال به چه دردت میخوره؟
واقعا اینطوری بوده؟ همه لطفا در این باره نظر بدن! کلمه خیلی که گفتی خیلی بهم برخورد! حالا شاید هادی بیگناه نیست! اینو نمیتونی به عنوان دلیل استفاده کنی.
سفیدتر رو ولی هیچوقت اینطوری معنی نمیکنم من

اگه من اینطوری معنی کنم تحداقل و منو میکشی انقدر که سوال و جوابم میکنی
متوجه نشدم اینو.
پیش فرض و ناخواداگاه اینجا تقریبا یه معنی رو میدن با زمان و مدت شکل گیریشون کاری ندارم. جفتشون یعنی طرف گناهکاره و ضمیرش کار میده دستش. درسته؟ نه یه جوری جوابی که بهت دادم رو رد کردی که فکر کردم معنی پیش فرض رو غلط فهمیدم کلا. الان میبینم درست فهمیدم و اتفاقا خوبم جواب دادم. تو که شکت با حرف آرش روی من شکل گرفته جواب پستم به آرش رو چرا نخوندی؟ با برلینم دقیقا همین مشکل رو داشتم نمیخوند جوابامو و ایرادشو تکرار میکرد

. پس برو بخون لطفا کلا بحث رو.
@آرش:
آرش شرمنده من پست 185 ات رو ندیدم کلا و الان خوندمش واسه همین دوباره تو دفاعیه گفتم که چرا به هادی سر رای به من چیزی نگفتی.
@محمدرضا:
حالا چرا دو تا مافیا؟

فری تو چرا ساده از کنار این قضیه رد شدی؟

من اینو گفته بودم الان رای اعدام داشتم
- - - Updated - - -
صفحاتو حفظ نیستم که. بگرد اگه تا فردا پیدا نکردی رای بده

رای یهوییت خیلی بهم برخورده کلا

مخصوصا که الان فهمیدم جوابم به آرش رو هم نخوندی! الان واقعا گشتن ندارم اگه پیدا نکردی فردا میگردم میگم.