جدیدترین‌ها

بازی دور اول مافیا در سال 99 | کرونا، بخش نخست: دشمنی ناشناخته

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
آرش
پسندها
337
@سید

پستم رو بیار که گفته باشم «عه این چرا اعدام شد» :)) وقتی حرفایی که افتاده رو تحریف می‌کنی توقع داری بهت شک نداشته باشم و رایم رو ازت برگردونم؟ :دی مشخصا گفتم «فکر نمی‌کردم اینجوری بشه» یعنی حدس نمیزدم که توی ۴ دقیقه ۳ تا رای بیاره. اصلا چیز عجیبی نیست و تمام توضیحاتم رو دادم به نظرم از اینجا به بعدش دیگه حرفات همون جو دادن های تیپیک سیده :دی

Underwood
پسندها
476
@سید

پستم رو بیار که گفته باشم «عه این چرا اعدام شد» :)) وقتی حرفایی که افتاده رو تحریف می‌کنی توقع داری بهت شک نداشته باشم و رایم رو ازت برگردونم؟ :دی مشخصا گفتم «فکر نمی‌کردم اینجوری بشه» یعنی حدس نمیزدم که توی ۴ دقیقه ۳ تا رای بیاره. اصلا چیز عجیبی نیست و تمام توضیحاتم رو دادم به نظرم از اینجا به بعدش دیگه حرفات همون جو دادن های تیپیک سیده :دی

:دی

آرش
پسندها
337
این که میگی در جواب چاوش بوده هم ربطی نداره. چاوش مشکلش این بود که فکر کرده بود حرف من که گفتم «موکول به فردا شه» یعنی کلا میخوام اعدام موکول به فردا شه. منتهی حرف من این بود که میخوام اعدام آریا که اون لحظه بهش رای داده بودم موکول به فردا شه از اعدام جوکر برای گناهکاریابی استفاده کنیم، وگرنه تصمیمم درمورد محمد رو قبلا گرفته بودم دلیلی نمی‌دیدم که اعدام محمد موکول به فردا شه.

- - - Updated - - -

بین پست هام پارازیت نیا :دی

Underwood
پسندها
476
من میرم پایتخت ببینم میام. :دی

کارکشته مافیا
پسندها
112
@سید
اما نظر خودم: مافیا بازیگر و خیاط با هم داشته، 4 نفره بوده (10 درصد 5 نفره)، که یه نفر از سید 1 توش هست حتما (بخاطر 4 نفره بودن می تونه سید 2 هم داشته باشه هنوز ) و الان احتمالا 2 نفر (20 درصد 3 نفر) تو بازی هستند از مافیا که این یعنی بین یا بین خلفی و صدرا یکیشون لباس داشتند (قوی تر خلفی بخاطر آرش) و یا محمد نقشش درست اعلام شده و لباس نداشته (یا هر دوش که اونوقت سه نفره اند)

و به نظر من 1 نفر اصلا نمی تونه باشه.

عرفان، رای به گاد کش یعنی رای خنثی، طبیعیه وقتی نخوام به کسی که فکر می کنم جوکره (آریا) رای بدم و گزینه قطعی اعدام یا کسی که گره بازی رو باز کنه نداشته باشم، خنثی رای میدم. انتظارت این بود رای من کی باشه ؟

نظر من در مورد مافیا : اگه 4 نفر بوده باشن با بازیگر و خیاط منطقیه و صدرا لباس نداشته و 3 بازیکن خوب رو به بالا که یکیش یه سید یکیه! از بین ممد و خلفی یکیشون مافیاس و الان 2 نفر دارن یه سید یکی یه سید دویی! که کاملا ممکنه دو تا سید یکی هم باشن چون 4 از 20 یخورده کمه!

اگه 5 نفره بوده باشن : با بازیگر و خیاط باشن باید دوتاشون متوسط باشن دوتا سید دو و یدونه خفن ، که این میتونه دو تا خفن هم باشه از نظر من با توجه به دو ابزیکن متوسطشون! اینم بگم که من صدرا رو احتمال بالا مافیا و بازیگر میدونم

همه اینا باعث میشه من الان تو ذهنم در بدبینانه ترین حالت دنبال دو تا بازیکن قوی و سید یکی بگردم و خوشبینانه یکی!

مرسی میشم اگه همه بازیکنای حاضر دیدشونو الان بنویسن نسبت به این موضوع ، دیورزم پرسیدم تره خورد نکرد کسی!

در مورد بخش دوم نه فک کنم سوالمو اشتباه متوجه شدی در مورد رایت بحث نمیکردم ، در این مورد که اون شب گفتی میتونیم با جوکر اعدام کردن یه گناهکار بکشیم فازای بعد و اریا رو نگهش داریم ، میگم اون موقع معلوم بود که گادکش ها کیان با تقریب خوبی! و تو اصولا با علم به این قضیه اون ایده رو زدی مگه اینطور نیست؟ با گاد کش ها حساب کرده بودی دیگه که تعداد بیگناها برا ایده زدن خوبه و می ارزه و یه گناهکار کشتن؟ میگم اگه اینطور بوده چرا تو پست اول دیروز گفتی اون ایده دیگه ملغی شده چون گاد کش داشتیم؟ مگه نمیدونستی گادکش داریم؟

کارکشته مافیا
پسندها
265
سلام

در مورد طرز فکرت کاری از دست من برنمیاد چون اگه منم بودم همینجوری فکر میکردم.

در مورد رای دیشبم من اومدم دیدم همه رایا به سمت یه نفره در اون لحظه. خودم که میدونم بیگناهم. همه ایناییم که به یه نفر رای دادن نمیتونن گناهکار باشن. گفتم فعلا بهش رای میدم اگر رایم در اعدام شدن یا نشدنش تاثیر گذار بود وقت دارم که رایمو عوض کنم.به هر کس دیگه ایم رای میدادم همین بحثا پیش میومد. مثلا میگفتم رای به اعدام مملگر. همین بحثا پیش نمیومد؟ بعد دیدم تعداد رایا لب مرزه و رضا شروع کرد به گیر دادن به من. رایمو عوض کردم به رضا
[MENTION=4]Erf_Ju[/MENTION] این تقریبا جواب سوال تو هم هست

- - - Updated - - -

تهشم اگه خواستین اعدام کنین بکنید. یه بیگناه کم میشه فقط. هیچ تلاشیم دیگه نمیکنم که خودمو بیگناه نشون بدم.

ببین اتفاقا اگه به من رای می دادی زمین تا آسمون فرق می کرد قضیه، تو گفتی می خواستی رای خنثی داده باشی، به من یا کس دیگه ای که رای نداشت باید می دادی، نه این که ببینی کی بیشتر از همه رای داره و به همون رای بدی. این دقیقا بر خلاف رای خنثی است. بعدش هم این اصرارت روی نوب بودن و در نتیجه مبرا بودنت من رو خیلی بیشتر اذیت می کنه. چون تو نقش یه بی گناه گیج خودت رو از عمد داری غرق می کنی و هیچ تلاشی نمی کنی که حرفت جدی گرفته بشه.
در ذیمن این که کساییکه به سید رای دادن هم همشون گناهکار نمی تونن باشن هم غلطه. من تنها حالتی که قبول می کنم انقدر گیج بزنی اینه که کلا تو عمرت مافیا بازی نکرده باشی. در این صورت فقط جای بحث داره اما باز قطعی نمی شه.

آرش
پسندها
337
@عرفان
سید ۱ و اینا که میگی، کیا رو حساب می‌کنی؟ خودت هم هستی؟‌:دی

من احتمال لباس داشتن صدرا رو زیاد نمیدونم با توجه به اینکه قاتل فری بوده و زدن صدرا که خوب می‌شناستش، منطقی بوده. با توجه به این
اگه مافیا ۴ نفر باشه الان یا به احتمال زیاد دو نفرش مونده (گادفادر و خیاط، محمد بیگناه) یا ۱ نفرش (محمد گادفادر یا خیاط بوده باشه، احتمالش کمتره برام)
اگه مافیا ۵ نفر باشه الان یا به احتمال زیاد ۳ نفرش مونده (محمد بیگناه) یا ۲ نفرش (ایضا و اینا)

درکل بیشترین احتمال به ۲ نفر میدم مگر اینکه بخوایم بگیم صدرا لباس داشته و محمد هم بیگناه بوده، اونجوری احتمال ۳ نفر بالا می‌ره یه کم. ولی بعیده از نظرم.

کارکشته مافیا
پسندها
112
@رضا

"فرار از شک و اتهام"؟! چرا جو میدی برادر من؟ خود مهدی داره میگه این صرفا یک "احتماله" که درباره ش صحبت میکنیم، بعد تو یکاره میای میگی فرار از شک و اتهام؟! اتهام؟! بعدش، میشه بگی من کجا گفتم عرفان تو سایه بوده؟ مهدی به من میگه رضا تریپ "سایه نه بیرون نه داخل داره". بهش میگم اگر سبک بازی من رو میخوای "نه بیرون نه داخل" در نظر بگیری هستن علاوه بر من هم که میتونستی همین حس رو بهشون داشته باشی ولی اسمی نبردی. کمااین که مهدی حرف من رو درباره تو تایید هم کرد و هنوز داریم بحث میکنیم با هم. من اصلا نگفتم این 3 نفر تو سایه بودن، حرفم یه چیز دیگه بوده. درست و شمرده بخون. سایه بودن رو هم قبول نکردم، دارم میگم اگر سبک بازی من که به نظر خودم اصلا سایه نبوده رو بخوای سایه در نظر بگیری کسای دیگه ای هم هستن که طبق حرف خودت "سایه نه بیرون نه داخل" هستن و ممکنه اون یکی عضو مافیا باشن و باعث تعجبه که مهدی فقط از من نام میبره. اول همین پستم ازش سوال کردم، ببین.

بخاطر این که سحر و مملگر به نظر من نسبت بیرون بودن شون خیلی بیشتر از داخل بودن شون بوده. مهدی گفت "نه بیرون نه داخل". به نظر من این دو نفری که میگی خیلی بیشتر "بیرون" بودن تا "داخل باشن". متوجه منظورم میشی؟
این جمله مهدیه داره میگه این سبکو داری و میتونی مافیا باشی این اتهامه به نظرم!

یه سوال نیت دار ازش پرسیدم و واکنش خوبی هم نگرفتم به نظر خودم ازش. همون تریپ سایه‌ی نه بیرون نه داخل یکی از اعضای هر مافیایی می تونه باشه این سبک بازی

اینکه بگی نه سایه نه بیرون با سایه بودن فرقی نداره و هردوش بار گناهکاری داره و همه اینا به کنار نگفتی من چطور همین تریپ نه سایه نه داخلو دارم از مهدیم رسیدم منتظرم.

اینم ک میگی اونا کلا سایه ان شما نه سایه نه بیرون ینی اونا از نظرت چین؟ بیگناهن یا گناهکار حست چیه به کلا سایه بودن؟

@ارش
ببین در مورد اول، حرف من اینه که در مورد رای سید به امین، اگه قصدش سوال و جواب باشه (اونجوری که براش درمورد اعدام ممد بود)، می‌تونست همون رویه رو هم درمورد رای دادن به امین پیش بگیره و اعدامش رو به فردا موکول کنه که بتونه باهاش سوال و جواب بکنه. صرف «اومدن» امین به بازی کافی نبوده ینی برای رد این استدلال که چرا نذاشتین ممد جواب بده و رای دادین بهش. اینه که من رو اذیت می‌کنه.

در مورد دوم، بحث همینه که می‌دونسته ممد به احتمال زیاد رای من، تو و مهدی و ممدرضا رو داره و نیازی نمیدیده که وارد شه برای اعدامش، و خب توی احتمالاتی که گفتم بهش اشاره کردم، ایده ام اینه که سید بیرون مونده از اعدام ممد که بذاره ما بهش رای بدیم و فرداش بیاد و کدخدا بازی و مثبت بازی دربیاره (ممد بدبخت ذبح کردین و برا اعدامش مسئولیت بپذیرین و اینا)

--------------
قسمت اولو دیگه باید خودش جواب بده ولی من خودم حق میدم صرف همون ورود هم تم گناهکاری داشت و در اون لحظه رای به اعدام کار غیر منطقی ای نیست.

خب جواب سوالمو ندادی چه چیزی در نظر گرفته بوده ممدو که بیاد تیز کنه رو اعدامش و اینقد مهم باشه براش؟ ینی چی باعث شده چنین سناریویی به ذهن تو برسه ؟

کارکشته مافیا
پسندها
265
اوکی، منتهی وقتی من نوعی رو متهم می‌کنی که در نبود ممد بهش رای دادم، خودت به نظرم نباید این کار رو بکنی چون ممکن بود مثل اتفاقات فاز اعدام ممد، عماد تو عرض ۴ دقیقه ۳ تا رای بیاره و اعدام شه :دی دقیقا همون اتفاقی که برای من افتاد و من رو باهاش متهم دارن می‌کنن الان :دی اوکی؟

ببین این «سوالیه» که از ممد پرسیدی:

حرف من هم دقیقا همین بود عماد :دی بقیه‌ی کسایی که به ممد رای دادن از قبل از اون حرف ممد بهش شک داشتن و باهاش بحث داشتن. توی فاز اعدام امین، هم من هم عرفان هم مهدی هم ممدرضا به ممد ابراز شک جدی کرده بودیم و طبیعی بود که بخوایم فاز‌های بعدتر بهش رای بدیم، و تنها دلیلمون برای گناهکاری ممد این نبود که درمورد لباس داشتن امین حرف زده. منتهی تو صرفا از روی همون حرکت ممد اومدی روش و رای دادی که برام احتمال اینکه توی حالت ۲-ج (مافیا به ممد لباس داده و می‌خواسته اعدامش کنه اما ممد لباس نپذیرفته) قرار بگیری رو بالا می‌بره برام :دی

ببین بقیه حرفات برام منطقیه اما این‌که میگی چون بحث لباس داشتن محمد توی بازی بود و خودم مطرحش کردم پس لباس ندادم بهش رو قبول ندارم :دی چون حتی اگه تو مطرح نکرده باشی شرایط اون فاز جوری بود که احتمال لباس داشتن ممد در هر صورت مطرح می‌شد و دلیلی که احتمال می‌دم که شاید نگهبان از ممد محافظت کرده همین بود. منتهی می‌گم دلیل رای دادن و اینات برام منطقی بود، تنها دلیلی که باعث می‌شه شک کنم همون لحنت توی پستات به ممد بود.
اون تحلیلم رو توی پست جدا می‌ذارم، این پست جوابه.

:دی جالبه که هنوز داری روی تعویض رای من مانوور می‌دی درحالی که کاملا توضیح دادم و به نظرم نقطه‌ی سیاهی توش نمونده. من از یکی دو ساعت قبل از پایان فاز اعلام کرده بودم که رایم محمده اگه اتفاق خاصی پیش نیاد (و حتی روز قبلش هم گفته بودم که بهش شک جدی دارم) اما آریا با اون پستش اومد تو بازی و ایده‌ی این‌که جوکر رو نفر دوم اعدام کنیم که نبره، باعث شد که رایم بیاد رو آریا. بعد ایده ی استفاده از اعدام جوکر مطرح شد و رایم برگشت روی محمد. یه alibi کاملا واضح و مشخصه و تک تک این حرف‌ها توی تاپیک توی همون فاز هست و می‌شه رفت دید :دی واقعا فکر نمی‌کنم درک این موضوع اینقدر سخت باشه هی داری دور سرت می‌چرخونیش :دی ضمن اینکه آدم همیشه نمی‌تونه از گناهکاری کسی که بهش رای میده «مطمئن» باشه. من فکر می‌کنم فلانی یه درصدی گناهکاره، رای میدم و بازی با احتمالاتی که تو سرمه جلو می‌ره.

:| توی پست قبلی هم دقیقا همین رو پرسیدی و گفتم. این که توی اون پست اخر فاز گفتم «فکر نمی‌کردم اینجوری شه» منظورم رای های سریع و یهویی تو ۴ دقیقه آخر بوده. مشخصا وقتی که من رای به اعدام محمد دادم، «می‌خواستم» اعدام شه وگرنه رای پرت می‌دادم، منتهی «حدس» نمیزدم که توی ۴ دقیقه ۳ تا رای بیاره، درنتیجه تعجب کردم و حس کردم داره روی رایم موج سواری میشه بنابراین اون پست رو دادم. خودت رو تصور کن جای من، ممد یه رای داشت تا ۱۲:۵۵، تو بهش رای میدی و یهو ۳ نفر دیگه توی اون ۵ دقیقه میان و رای می‌دن. تعجب نمی‌کنی؟ واکنشت چیه؟ :دی

ببین در مورد اول، حرف من اینه که در مورد رای سید به امین، اگه قصدش سوال و جواب باشه (اونجوری که براش درمورد اعدام ممد بود)، می‌تونست همون رویه رو هم درمورد رای دادن به امین پیش بگیره و اعدامش رو به فردا موکول کنه که بتونه باهاش سوال و جواب بکنه. صرف «اومدن» امین به بازی کافی نبوده ینی برای رد این استدلال که چرا نذاشتین ممد جواب بده و رای دادین بهش. اینه که من رو اذیت می‌کنه.

در مورد دوم، بحث همینه که می‌دونسته ممد به احتمال زیاد رای من، تو و مهدی و ممدرضا رو داره و نیازی نمیدیده که وارد شه برای اعدامش، و خب توی احتمالاتی که گفتم بهش اشاره کردم، ایده ام اینه که سید بیرون مونده از اعدام ممد که بذاره ما بهش رای بدیم و فرداش بیاد و کدخدا بازی و مثبت بازی دربیاره (ممد بدبخت ذبح کردین و برا اعدامش مسئولیت بپذیرین و اینا)

--------------

در کل رای من تا این لحظه همون سیده.

یعنی می خوای بگی که می خواستی ممد اعدام شه اما وقتی دیدی بقیه روی رایت موج سواری کردن احتمال اشتباه به خودت دادی؟ پس چرا الان به سید خرده می گیری که وقتی دیده یهو موج سواری بزرگی روی رای به ممد شده اومده با عصبانیت صحبت کرده. بعد وقتی این موج سواری رو دیدی نباید بیشتر به افرادی که بعدت رای دادن شک کنی تا سید؟

- - - Updated - - -

تا پست 700 خوندم، برم شام بیام

آرش
پسندها
337
یعنی می خوای بگی که می خواستی ممد اعدام شه اما وقتی دیدی بقیه روی رایت موج سواری کردن احتمال اشتباه به خودت دادی؟ پس چرا الان به سید خرده می گیری که وقتی دیده یهو موج سواری بزرگی روی رای به ممد شده اومده با عصبانیت صحبت کرده. بعد وقتی این موج سواری رو دیدی نباید بیشتر به افرادی که بعدت رای دادن شک کنی تا سید؟
خب برای من جای تعجب داشت اون رای ها، صبر کردم فردا شد و سوال پرسیدم از اون ۳ نفر و دلیل تغییر رای خودم رو هم دادم. جواب‌هاشون رو شنیدم و بحث کردیم و شمشیر از رو نبستم که اتهام بزنم بهشون. آیا روشم مثل روش سید بوده؟ :دی اصل شکم به سید وقتی بود که فاز بعدش اومد و خواست سواستفاده کنه از موقعیت.

@عرفان
خب جواب سوالمو ندادی چه چیزی در نظر گرفته بوده ممدو که بیاد تیز کنه رو اعدامش و اینقد مهم باشه براش؟ ینی چی باعث شده چنین سناریویی به ذهن تو برسه ؟
شاید منظورت رو نمی‌فهمم چون جواب این حرفت رو دادم پست قبل. من، تو، مهدی و ممدرضا از فاز قبل تر از اعدام محمد، شک روش داشتیم (تو رای دادی، ممدرضا گفت که رای بعدیش ممده، مهدی تقریبا می‌خواست رای بده و با اون حرکت ممد شکش بیشتر هم شد، من هم با ممد بحث داشتم و احتمال ۷۰ درصدی به گناهکاریش داده بودم و گفته بودم که درفازهای بعدی بهش رای میدم، همه اینا مال فاز اعدام امینه). حالا خودتو بذار جای سید احتمالا مافیا توی این سناریو، میبینی ۴ تا از کسایی که توی تیمت نیستن می‌خوان یه نفر دیگه رو که توی تیمت نیست رو اعدام کنن. قطعا می‌شینی کنار که اعدام کنن دیگه. بعد وقتی که رای ها داشت می رفت روی آریا، اون سناریو رو مطرح می‌کنی که اعدام آریا به تعویق بیافته و ما ازگیجی جوکر دربیایم و رای های ما ۴ تا دوباره بیاد رو ممد، فرداش هم میای کلا ایده‌ی اعدام جوکر رو میزنی زیرش. اوکیه الان؟ :دی

کارکشته مافیا
پسندها
25
بچه ها من امشب درگیرم و اصلا نمی تونم بیام. اینم با گوشی نوشتم.

کاربلد مافیا
پسندها
0
@رضا

نمیدونم رضا دقیق یادم نیست،فکر کنم از چشم افتاده ولی در کل راجبه موضوع مورد اتهامش و حرفای مشکوکش حرفاشو زد و سوال جواباشو انجام شده بود.حرفی که براش مونده بوده و اینجا گفته میخواد بگه سوای این قضیس.

راجبه نقشش مطمئن نیستم واقعا ولی بازی و لحن و حرفای ممد به بیگناه نمیخورد،فکر کنم گناهکار بود.

کارکشته مافیا
پسندها
112
@ارش
سید ۱ و اینا که میگی، کیا رو حساب می‌کنی؟ خودت هم هستی؟‌
نخیر من سید دوام :دی سید یک از نظر من امیر امین مهدی و با ارفاق خودت :دی

منم میگم اعتباری نبود به اون 4 نفری که میگی از ممدرضا بگیر که الگوریتم رایش قابل پیش بینی نیست!.. و اگه مافیای زرنگی باشم من به ابر و باد و مه و خورشید نمیسپرم اعدام یه بیگناهی که میدونم باعث و بانیشم خودم نیستم و میتونم بشورمش بعدا ،اتفاقا کمک میکنم که اعدام شه ... حالا باز نمیدونم برا من قابل توجیح نیست این سناریو

- - - Updated - - -

@عماد پستمو بخون جواب بده اگه هستی

کاربلد مافیا
پسندها
0
@عرفان
کامل سر بازی نبودم عرفان،قبلش که هی داشتم میخوندم بعد کار پیش اومد و رفتم و وقتی اومدم سعی کردم سریع حرفای اخر جریان بازی رو بخونم که بدتر گیج شدم که تصمیم گرفتم با توجه به همون سوال جوابا و حرفایی که تا قبلش شنیدم دیگه این احتمالات جدیدو ول کنم و ۲ به شک نشم و رایم رو بدم

- - - Updated - - -

از قضا سر پست خودت بودم الان :دی

کارکشته مافیا
پسندها
25
اقا من رای هم امان ندارم
رای پرت میدم این فاز. رای به اعدام: مملگر (گاد عزیز شرمنده ولی قبول کن دیگه امکانات نداریم

میخواستم به سید رای بدم ولی شاید در نبودم حرف مهمی بزنه و رو رای ام شانتاژ بشه. ایشالا فردا

God

Administrator
گاد
پسندها
961
گاد

آرا:

آرش: امیر
رضا: ممدرضا
محمدامین: مهدی

کسی دیگه رای داده بگه.

آرش
پسندها
337
@ارش

نخیر من سید دوام :دی سید یک از نظر من امیر امین مهدی و با ارفاق خودت :دی

منم میگم اعتباری نبود به اون 4 نفری که میگی از ممدرضا بگیر که الگوریتم رایش قابل پیش بینی نیست!.. و اگه مافیای زرنگی باشم من به ابر و باد و مه و خورشید نمیسپرم اعدام یه بیگناهی که میدونم باعث و بانیشم خودم نیستم و میتونم بشورمش بعدا ،اتفاقا کمک میکنم که اعدام شه ... حالا باز نمیدونم برا من قابل توجیح نیست این سناریو

- - - Updated - - -

@عماد پستمو بخون جواب بده اگه هستی

میفهمم حرفت رو که اونقدر قطعی نیست ولی سوپاپ اطمینان قضیه ممکنه عماد بوده باشه :دی یعنی هم عماد رای آخر رو داده، هم اینکه تنها جایی که فضا داشته از اعدام ممد دور می‌شده همون قضیه آریا بوده. یه چیز دیگه هم که قضیه رو برام تقویت می‌کنه وصیت امین بود که مشخصا خودش رو چسبوند به محمد. ینی می‌خواستن از این قضیه شک ما به محمد استفاده کنن.

در مورد سید هم به نظر خودم سید یک، سید و امین و مهدی‌ان توی این بازی. من و تو و رضا و خلفی و ... به نظرم توی یه سیدیم :دی

کارکشته مافیا
پسندها
112
نبودن @سحر واقعا رو مخمه الان! بیگناهی و گناهکاریشو دیدم ، وقتی بیگناهه استرس نداره و یکی یه چیزی بگه جری میشه و بهش میتوپه و بیشتر تو متن بازی ، وقتی گناهکاره استرس زیاد داره و سعی میکنه زیاد تو دید نباشه ولی این دور نه تنها هیچکدوم نبوده یه بیخیالی داره نسبت به بازی و انگار اصن مهم نیس براش! نمیدونم جوکر بگیرمش یا چی چون با این وضع تیم مافیا فک نکنم عاقلانه باشه یه عضو دیگت اینجوری مهم نباشه بازی براش!

مملگر هم اولین دوره بازی میکنم باهاش سبکشو نمیدونم ولی دیگه زیادی فعال نبوده حالا به هر دلیل!

در مورد ممرضا چلنجر اگه بخام بالانسو 5 بگیرم برا مافیا با وجود تجربه اول مافیای عمرش و لباس نداشتن صدرا باید حداقل دو بازیکن خفن و یه بازیکن سید دو رو همراهش متصور بشم که بعیده بنظرم بالاخره هرچی یه قاعده ای داره دیگه جز این متصور نیس برام

کاربلد مافیا
پسندها
0
@چلنجر [MENTION=11]Challenger[/MENTION]

جواب پست مستقیم من خطاب بهت رو که نمیدی،تناقض شدید داری.
«« بعد دیدم تعداد رایا لب مرزه و رضا شروع کرد به گیر دادن به من. رایمو عوض کردم به رضا»»رضا شروع کرد به گیر دادن به من رایمو عوض کردم بهش؟یعنی چی این حرف،اون از اول که رای خنثی میخواستی بدی دادی به کسی که بیشتر همه داره،جواب که نمیدی و ایگنور میکنی،به بقیم که چرت جواب میدی

««همه ایناییم که به یه نفر رای دادن نمیتونن گناهکار باشن»»چند نفر قبل تو بهش رای دادن که میگی نمیتونن همشون گناهکار باشن؟این چه استدلال و منطقیه؟اصن همشون بیگناه،همشون تشخیص رایشون ۱۰۰% درسته؟

««اولا که اگه دلم نخواد به ادم گناهکار جواب نمیدم.»» این حرفت به رضاس،این ته در رفتن از جواب دادن بود :|:|

کارکشته مافیا
پسندها
118
سلام. :دی

من همه‌ی بحث‌های فاز پیش رو خوندم، اما یک نکته‌ای راجع به محمد به ذهنم رسید که به نظرم شاید قبل توجه باشه.

1-خلفی لباس داشت: به نظر من میتونست با احتمال خوبی وجود داشته باشه. چرا؟ چون بالاترین فرد ممکن از لحاظ اتهام بود و هیچ فرد دیگه تو سطحش قرار نداشت. مافیا هم خواسته لباس بده و چه گزینه ای بهتر از خلفی؟ اعدامش از لحاظ عقلی قابل اجرا بود تو این فاز. اینکه فکر کردم چرا لباس دیشب داده یک پوینت خوبی براش هست، ولی ترجیح میدم به همین بسنده کنم. گفتنش میتونه ضرر داشته باشه ولی امیدوارم بی گناهان خاص بازی خودشون بتونن این رو توی ذهنشون بهش فکر کنن.

2-خلفی لباس نداشت و گناهکار بود: اینم احتمالش بود. اما سوال پیش میاد آیا اگر امین فرصت نداشته یعنی هم تیمی هاش نمی تونستن بهش اطلاع بدن که از دیروز و امروز کلی سوال ازت پرسیده شده و نمیری جواب بدی؟ اگر دغدغه این همه سوال بوده، هم تیمی هاش نمی تونستن با یوزر خودش پست براش بذارن؟ چون یک مافیا شب اول از دست رفته و یک مافیای دیگه دوباره میتونه از دست بره و راحت پای چوبه دار بره؟ بهتر نبود نگهش دارن و ازش استفاده کنن تا اینکه بگن مهره سوخته هست و کاری براش نکنن؟
بالاتر گفتم اینکه چرا دیر گفتم. ممکنه تو ایده های تثبیت شده مافیا پوینت منفی باشه به نظر بیاد. اما مهدی بعد رایم ازم پرسید چرا رای پرت دادی؟ جوابش خیلی صریح بود: چون نمی خواستم امین با لباس احتمالی دیشب اعدام بشه و توی محاسبات گیجی ایجاد کنه. احتمال لباس بود به نظرم.

من وقتی این جمله رو زمانی که محمد مطرح کرد خوندم، حسی که گرفتم این بود که منظورش اینه‌ از شب چیزی فهمیده. اما اون‌قدر دقت نکردم که چه نقشی می‌تونه داشته باشه. الان که نقشش جراح اعلام شده. به نظرم این جمله عجیب اومده و اگر منظورش فاز شب و اشاره به نقش بوده باشه، تداخل ایجاد می‌کنه با نقش معرفی شده شاید. ایده‌ای هست راجع به معنای این جمله‌ی بولد شده؟

این از این، اما در اینکه معتقدی نحوه بازی من به شیطان و انفرادی می خوره، باهات هم عقیدم، من هم شیطان، هم جوکر و هم قاتل خوبی می تونم باشم در این لحظه، چون این سه نقش اگر خوب بازی کنند باید انفرادی بیگناه به نظر بیان. به هر حال من نقطه پرنگ کننده نظرت رو در مورد شیطان که رامتین بود و براش توضیح دادم رو دادم، حالا باید ببینم نظرت چیه !

امین نحوه رای های دیشب رو خیلی کمرنگ از کنار گذشتی، کامنت واضح تری نداری ؟ باشه قبول هم رای دهندگان مشکوکن هم غیر رای دهندگان، این قبول، اما فکر نمی کنی این محافظه کارانه ترین واکنشه بدون اینکه بگی به کدوم گروه از رای دهندگان میشه ایراد گرفت و به کدوم گروه از رای ندادگان ؟

به نظرم یکم وقتشه در حالت عادی از قلاف محافظه کاری در بیای.

و یه چیز دیگه هم در این بخش از جمله می بینم که شاید امین نباید الان می گفت و باید فردا می گفت:

اگر من کارآگاه بوده باشم و به این طریق بخوام از خودم محافظت کنم، فازی که هنوز یه شب ممکنه بخورم زمان مناسبیه برای اشاره ؟ :دی چرا دیروز نه، چرا فردا نه ؟

راجع به رامتین، اون توضیحاتت رو می‌پذیرم که از رو شناخت نسبت به بازی بهش گفتی، چون رامتین هم یک‌جا قضاوتش از سحر رو انداخت روی شناختی که تو از سحر داری - این معنی رو می‌ده که تو رو می‌شناسه مثلا. :دی - اما یک جمله‌ای راجع به شیطان گفتم که دید خوبی به بی‌گناهان و گناهکارها داره توی بازی. نوع درگیری‌ت با محمد و اون جمله‌ای که داشتی با این مضمون، «خودت یک کاری می‌کنی که فکر کنیم گناهکاری - که مهدی هم بهش اشاره کرد، این دید رو تقویت می‌کنه راجع به اطلاع نقش. ضمن این‌که به نظرم تا الان هم توی موضع‌هات اشتباه نداشتی حداقل از نظر نقش‌های اعلام شده. :دی این رو هم یک توضیح بدی، خوبه.

اون جمله رو هم، اگر سید بندی خودت رو بهش معتقدی و می‌گی از بین من و مهدی و آرش کسی گناهکاره، به نظرم می‌دونی که چنین جمله‌ای اون تاثیر رو نداره براش که نزنه تو رو. بیشتر این حس رو داد که می‌خوای خودت رو مبرا کنی از نقش‌های ضد ضربه، که شیطان هم جزئی ازش هست به هرحال. :دی

برای محافظه‌کاری هم، من جایی که چیزی دیدم مطرح‌ش کردم. اگر منظورت اینه‌که چرا کسی رو نگرفتم اعدام کنم، چون از یک‌جایی اون‌قدر در جریان بازی ریز نشدم روی پست‌ها. اما خب موافقم. الان چون بازی از نظرم حساس‌تر شده، دقیق‌تر دنبال می‌کنم پست‌ها رو و شاید وسط‌ش حمله‌ی جدی هم مشاهده بشه.

من دارم پستا رو میخونم فقط یک رای میدم که مثل دیشب نشه نتونم عوض کنم

رای به اعدام: عماد

رضا یک خلاصه از بحث عماد بهم بده. من تا جایی که تو ذهنم هست، گیرت سر این بود که تو به خلفی رای ندادی چون گفتی نیست، اما به محمد رای دادی. درسته؟ چیز دیگه‌ای هست؟

:| چخبرتووونه ؟
ببخشید ک نبودم. واقعا وقت هم نیست همه ی پست هارو بررسی کنم.در حد کلی یه نگا میندازم
جالبیش اینجاس ک من اینجای بازی تقریبا هیشکی برام سفید نیست :))
چون نمیفمم چرا یه بیگناه باید بخواد انقد حتی اینجای بازی هم، همه چیو بپیچونه ؟
مسابقه سر این نیست ک هرکی احتمالات دور از ذهن تری و میگه خفن تره ک . نمیفهمم این فازتونو.

شاید ابتدای بازی این حرف منطقی باشه، اما از نظرم در موقعیت فعلی، اتفاقا یک بی‌گناه به خاطر بی‌اطلاعی‌ش، تنها بودن‌ش، خیلی منطقی‌تره که مدام ذهنش بره سمت احتمالات مختلف و این فکر که دارن من رو بازی می‌دن.
سر همین می‌شه استدلال کرد که یک گناهکار به خاطر دید بالاتر و بازترش به بازی، خیلی ساده‌تر و مستقیم‌تر نگاه می‌کنه به بازی. :دی یعنی من فاز بی‌گناه رو می‌فهمم. و اتفاقا فاز تو رو هم الان می‌فهمم. :دی

امین حرف توی دهن من نذار :دی من نگفتم تو اون فاز اگه اجماع روی محمد باشه رای به اعدام محمد می‌دم. این پست منه که میگی:

مشخصا دارم می‌گم این فاز به امین رای میدم. اون من به ممد رای می‌دم، حالت will داره، یعنی در کل و در فازهای بعدی به محمد رای خواهم داد، اما الان... :دی . شاید واضح نباشه این یه مورد، اما وقتی مشخصا گفتم که این فاز امین بهتره و حرفی هم از اجماع رای نزدم، این «جمله‌ی عالی» و اینا که گفتی به نظرم کاملا رو هوا بود :دی وحشی هم کال دروگوئه :))

alibiات برای اینکه دیر رای دادی تا حدی برام قابل قبوله. منتهی الان به نظرت ممد لباس داشته یا نه و مافیا بوده یا نه وکلا قضیه چیه؟ :دی

آرش، جمله‌ت تو نقل قول نمیاد، این‌جا دوباره میارم‌ش:

من به ممد رای میدم ولی این فاز امین بهتره. رو امین ۹۹ ام رو ممد ۷۰ اینا.

آرش، نمی‌دونم چطوری ممکنه این جمله خونده بشه که معنی فازهای بعدی بده، اما از نظرم کاملا اشاره به همون فاز داری. «من به ممد رای می‌دم» یعنی شرایط باشه به محمد رای می‌دم، مخصوصا این‌که گفتی «این فاز امین بهتره» به نظرم مشخص می‌کنه که قضیه راجع به تصمیم‌گیری توی همون فازه. وگرنه برای دو مورد در دو روز متفاوت که کلمه بهتر نمیارن. :|:))
اتفاقا به نظرم این همون معنی اجماع می‌ده. یک تلاش ریز برای محمده.

اگه اینطوری بود، پویا می گفت بالانس یه ذره به نفع بی گناهاس؟ این که فیلم +۱۸ ساله اس.

مهدی این رو هم توضیح بده که چرا فیلم بزرگسالانه. :دی

نمی دونم، هر جور که می خواین برداشت کنید، من تو این بازی تلاش خودمو کردم به اندازه کافی، بودم ادامه میدم. نبودم پی میگیرم. خیلی هم تایم نیست، امینم نیست.

فقط اگر پکیدم تو بررسی ها بعد من شعله مهدی رو یکم کم کنید، یه پیشفرض غلط داشتم در بارش اونم این بود که رایشو عوض کرده که نکرده این یکم شعلش کمتره، ولی آرش و چلنجر رو شعله هارو زیاد کنید :))

باز اگر سوالی بود هستم.

سید، پیرو اون بحثی که راجع به اون جمله‌ت داشتم و گفتم شیطان‌وار نیست، این بود مثلا، با این‌که اون جمله‌ی من رو هم بولد کردی و تو چشم کردی‌ش هم توجیه می‌شه اتفاقا. به نظرم این پست دلیل خاص دیگه‌ای نداره جز این‌که مثلا دوست داشته باشی با تیر بزننت. :دی:))

پست‌ها زیاده، من دارم می‌خونم. این تا صفحه ۳۳.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین