اوکی، منتهی وقتی من نوعی رو متهم میکنی که در نبود ممد بهش رای دادم، خودت به نظرم نباید این کار رو بکنی چون ممکن بود مثل اتفاقات فاز اعدام ممد، عماد تو عرض ۴ دقیقه ۳ تا رای بیاره و اعدام شه

دقیقا همون اتفاقی که برای من افتاد و من رو باهاش متهم دارن میکنن الان

اوکی؟
ببین این «سوالیه» که از ممد پرسیدی:
حرف من هم دقیقا همین بود عماد

بقیهی کسایی که به ممد رای دادن از قبل از اون حرف ممد بهش شک داشتن و باهاش بحث داشتن. توی فاز اعدام امین، هم من هم عرفان هم مهدی هم ممدرضا به ممد ابراز شک جدی کرده بودیم و طبیعی بود که بخوایم فازهای بعدتر بهش رای بدیم، و تنها دلیلمون برای گناهکاری ممد این نبود که درمورد لباس داشتن امین حرف زده. منتهی تو صرفا از روی همون حرکت ممد اومدی روش و رای دادی که برام احتمال اینکه توی حالت ۲-ج (مافیا به ممد لباس داده و میخواسته اعدامش کنه اما ممد لباس نپذیرفته) قرار بگیری رو بالا میبره برام
ببین بقیه حرفات برام منطقیه اما اینکه میگی چون بحث لباس داشتن محمد توی بازی بود و خودم مطرحش کردم پس لباس ندادم بهش رو قبول ندارم

چون حتی اگه تو مطرح نکرده باشی شرایط اون فاز جوری بود که احتمال لباس داشتن ممد در هر صورت مطرح میشد و دلیلی که احتمال میدم که شاید نگهبان از ممد محافظت کرده همین بود. منتهی میگم دلیل رای دادن و اینات برام منطقی بود، تنها دلیلی که باعث میشه شک کنم همون لحنت توی پستات به ممد بود.
اون تحلیلم رو توی پست جدا میذارم، این پست جوابه.

جالبه که هنوز داری روی تعویض رای من مانوور میدی درحالی که کاملا توضیح دادم و به نظرم نقطهی سیاهی توش نمونده. من از یکی دو ساعت قبل از پایان فاز اعلام کرده بودم که رایم محمده اگه اتفاق خاصی پیش نیاد (و حتی روز قبلش هم گفته بودم که بهش شک جدی دارم) اما آریا با اون پستش اومد تو بازی و ایدهی اینکه جوکر رو نفر دوم اعدام کنیم که نبره، باعث شد که رایم بیاد رو آریا. بعد ایده ی استفاده از اعدام جوکر مطرح شد و رایم
برگشت روی محمد. یه alibi کاملا واضح و مشخصه و تک تک این حرفها توی تاپیک توی همون فاز هست و میشه رفت دید

واقعا فکر نمیکنم درک این موضوع اینقدر سخت باشه هی داری دور سرت میچرخونیش

ضمن اینکه آدم همیشه نمیتونه از گناهکاری کسی که بهش رای میده «مطمئن» باشه. من فکر میکنم فلانی یه درصدی گناهکاره، رای میدم و بازی با احتمالاتی که تو سرمه جلو میره.

توی پست قبلی هم دقیقا همین رو پرسیدی و گفتم. این که توی اون پست اخر فاز گفتم «فکر نمیکردم اینجوری شه» منظورم رای های سریع و یهویی تو ۴ دقیقه آخر بوده. مشخصا وقتی که من رای به اعدام محمد دادم، «میخواستم» اعدام شه وگرنه رای پرت میدادم، منتهی «حدس» نمیزدم که توی ۴ دقیقه ۳ تا رای بیاره، درنتیجه تعجب کردم و حس کردم داره روی رایم موج سواری میشه بنابراین اون پست رو دادم. خودت رو تصور کن جای من، ممد یه رای داشت تا ۱۲:۵۵، تو بهش رای میدی و یهو ۳ نفر دیگه توی اون ۵ دقیقه میان و رای میدن. تعجب نمیکنی؟ واکنشت چیه؟
ببین در مورد اول، حرف من اینه که در مورد رای سید به امین، اگه قصدش سوال و جواب باشه (اونجوری که براش درمورد اعدام ممد بود)، میتونست همون رویه رو هم درمورد رای دادن به امین پیش بگیره و اعدامش رو به فردا موکول کنه که بتونه باهاش سوال و جواب بکنه. صرف «اومدن» امین به بازی کافی نبوده ینی برای رد این استدلال که چرا نذاشتین ممد جواب بده و رای دادین بهش. اینه که من رو اذیت میکنه.
در مورد دوم، بحث همینه که میدونسته ممد به احتمال زیاد رای من، تو و مهدی و ممدرضا رو داره و نیازی نمیدیده که وارد شه برای اعدامش، و خب توی احتمالاتی که گفتم بهش اشاره کردم، ایده ام اینه که سید بیرون مونده از اعدام ممد که بذاره ما بهش رای بدیم و فرداش بیاد و کدخدا بازی و مثبت بازی دربیاره (ممد بدبخت ذبح کردین و برا اعدامش مسئولیت بپذیرین و اینا)
--------------
در کل رای من تا این لحظه همون سیده.