@عماد @رضا @مملگر
پست منو که در مورد بالانس بازی داده بودم خوندین؟؟ اون پستو بخونین بهم بگین نظرتونو
پستاتوفکر کنم همه رو خوندم ولی اینی که میگی نمیدونم کدومه،شماره پست بده
من گزینهی اول شکم به عماد بود اما نیومد که جواب سوال اول فازمو بده هنوز. به خاطر همین توی پست جدا به سید رای دادم.
چرا به محمد رای دادی؟!!!
یا بعدش میای میگی فلان سوالمو جواب ندادی جواب بده منتظرم.
خب من که هستم تا الانم هر چی سوال پرسیدی جواب دادم دیگه چه نیازیه به این کارا؟! جو ندادم به نظرم.705
ماهیت حرفتو متوجه شدم،من زیاد توی بالانس و این داستانا خوب نیستم،جدی میگم باید رو این قسمت بازیم کار کنم،این اواخر بازی واقعا به درد میخوره،حرفت منطقی میتونه باشه،ولی کیا رو سید ۱ کیا رو سید ۲ و کیا رو سید ۳ میدونی؟
صدرا بعید میدونم لباس داشته باشه،فکر کنم صدرا درست اعلام شد واقعا.
بعد یه چیز دیگه،۵ نفر + ۱ شیطان که میتونه بعدا اضافه بشه یکم ان بالانس نیست؟نقش شیطانو هنوز دقیق دقیق با تبصره هاش نخوندم باید بخونم.
سحر الانم به رایت ایراد دارما، باز چرا آرش ؟
تو که اینقدر دقیق نبودی تو ماجرا ها، ظاهر بحثا صرفا نشون میداد آرش گناهکاره ؟![]()
)))))
تا با این رمز دوم و اینا بیام طول کشید ولی رسوندم. الان دیدم ماشالا حسابی جو رو انداختن رو من و کاملا احتمال لباس میدم با این حرکت. سحر که قشنگ از هوا نازل شد رای داد
ترجیح میدم این فاز اعدام نشم به خاطر همین رای میدم ممدرضاآقا من شارژ نتم تموم شد مثکه ۱۰۰ گیگ رو باطل کردنتا با این رمز دوم و اینا بیام طول کشید ولی رسوندم. الان دیدم ماشالا حسابی جو رو انداختن رو من و کاملا احتمال لباس میدم با این حرکت. سحر که قشنگ از هوا نازل شد رای داد
ترجیح میدم این فاز اعدام نشم به خاطر همین رای میدم ممدرضا
رای به اعدام باطل: سید
رای به اعدام: ممدرضا
آقا من شارژ نتم تموم شد مثکه ۱۰۰ گیگ رو باطل کردنتا با این رمز دوم و اینا بیام طول کشید ولی رسوندم. الان دیدم ماشالا حسابی جو رو انداختن رو من و کاملا احتمال لباس میدم با این حرکت. سحر که قشنگ از هوا نازل شد رای داد
ترجیح میدم این فاز اعدام نشم به خاطر همین رای میدم ممدرضا
رای به اعدام باطل: سید
رای به اعدام: ممدرضا
رای به اعدام باطل: عرفان
رای به اعدام: آرش
رایشون مساوی شد فکر کنم نمی دونم. رای مساوی قبلا قرعه کشی بود.

آره از نقشم ترسی ندارم قبول میکنم فردا اعدامم رو. همین که سواستفاده نشه ازم خوبه.خب مثل که اونی که اول رای بیاره اعدام میشه.
عماد رایتو بردار، و سوال از گاد، با این وضعیت میشه امشب اعدام نکنیم ؟ یعنی نه محمدرضا نه آرش
و دوم سوال از آرش، با این وضعیت اعدام میشی، اگر اصرار داری که لباس داری، فردا اعدام رو بدون لباس قبول می کنی ؟ اگر آره من رایمو پس میگیرم که فردا که کلا لباسی نمی تونه تو بازی باشه اعدام شه. اینطوری بازی باز میشه تکلیف روشن میشه.
- - - Updated - - -
ندیدم،گاد الهی علف !
به حرکات آرش توجه کنید. هم سر ممد رایشو عوض کرد هم الان سر من. هر جور صلاح میدونید بازم.
سر همین قضیه رایمو عوض میکنم به ارش
- - - Updated - - -
رای اعدام باطل رضا
رای اعدام آرش
آره از نقشم ترسی ندارم قبول میکنم فردا اعدامم رو. همین که سواستفاده نشه ازم خوبه.