جدیدترین‌ها

بازی دور اول مافیا در سال 99 | کرونا، بخش نخست: دشمنی ناشناخته

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارکشته مافیا
پسندها
112
@عماد @رضا @مملگر

پست منو که در مورد بالانس بازی داده بودم خوندین؟؟ اون پستو بخونین بهم بگین نظرتونو

Underwood
پسندها
476
سحر الانم به رایت ایراد دارما، باز چرا آرش ؟

تو که اینقدر دقیق نبودی تو ماجرا ها، ظاهر بحثا صرفا نشون میداد آرش گناهکاره ؟ :دی

کاربلد مافیا
پسندها
0
@عماد @رضا @مملگر

پست منو که در مورد بالانس بازی داده بودم خوندین؟؟ اون پستو بخونین بهم بگین نظرتونو

پستاتوفکر کنم همه رو خوندم ولی اینی که میگی نمیدونم کدومه،شماره پست بده

کارکشته مافیا
پسندها
112
کاربلد مافیا
پسندها
177
@آرش
من گزینه‌ی اول شکم به عماد بود اما نیومد که جواب سوال اول فازمو بده هنوز. به خاطر همین توی پست جدا به سید رای دادم.

این پست مال چه زمانیه؟ فعل ماضی استفاده کردی. منم میتونم الان یه پست بدم بگم "قبلا" بیشترین شکم به فلانی بوده، "قبلا" فلان حسو به بهمانی داشتم! از کجا معلوم؟ من منظورم این بود که از روند بازیت من همچین برداشتی نکردم که گزینه اولت عماد بوده! فکر هم نمیکنم کس دیگه ای همچین برداشتی بکنه. بعدش هم، تو اینجا گفتی عماد نیومده جواب سوال هامو بده، بهش رای نمیدم. پس چرا به امین رای دادی؟ :| چرا به محمد رای دادی؟!!!

@عرفان
والا جو رو فکر میکنم بیشتر تو دادی که پست اولت رو اینطوری شروع کردی: رضا چرا از "شک" و "اتهام" در میری؟. :| یا بعدش میای میگی فلان سوالمو جواب ندادی جواب بده منتظرم. :| خب من که هستم تا الانم هر چی سوال پرسیدی جواب دادم دیگه چه نیازیه به این کارا؟! جو ندادم به نظرم.

@ال امین
سوالی که هست اینه که چطوری میخوایم روی اون 4 نفر و 5 نفر به توافق برسیم؟!

@عرفان
خوندم. دوباره بخونم میگم الان یکی دو صفحه پست رو رد کردم بیام آخر ببینم کسی منشنم کرده یا نه.

کاربلد مافیا
پسندها
0

ماهیت حرفتو متوجه شدم،من زیاد توی بالانس و این داستانا خوب نیستم،جدی میگم باید رو این قسمت بازیم کار کنم،این اواخر بازی واقعا به درد میخوره،حرفت منطقی میتونه باشه،ولی کیا رو سید ۱ کیا رو سید ۲ و کیا رو سید ۳ میدونی؟

صدرا بعید میدونم لباس داشته باشه،فکر کنم صدرا درست اعلام شد واقعا.
بعد یه چیز دیگه،۵ نفر + ۱ شیطان که میتونه بعدا اضافه بشه یکم ان بالانس نیست؟نقش شیطانو هنوز دقیق دقیق با تبصره هاش نخوندم باید بخونم.

کارکشته مافیا
پسندها
112
ماهیت حرفتو متوجه شدم،من زیاد توی بالانس و این داستانا خوب نیستم،جدی میگم باید رو این قسمت بازیم کار کنم،این اواخر بازی واقعا به درد میخوره،حرفت منطقی میتونه باشه،ولی کیا رو سید ۱ کیا رو سید ۲ و کیا رو سید ۳ میدونی؟

صدرا بعید میدونم لباس داشته باشه،فکر کنم صدرا درست اعلام شد واقعا.
بعد یه چیز دیگه،۵ نفر + ۱ شیطان که میتونه بعدا اضافه بشه یکم ان بالانس نیست؟نقش شیطانو هنوز دقیق دقیق با تبصره هاش نخوندم باید بخونم.

سید 1 امیر مهدی امین آرش
سید دو بقیمون
سید 3 شاید صدرا و ممرضا

اونو به توافق نرسیدیم و الان رو 4 یا 5 متغیره

مافیایی
پسندها
5
سحر الانم به رایت ایراد دارما، باز چرا آرش ؟

تو که اینقدر دقیق نبودی تو ماجرا ها، ظاهر بحثا صرفا نشون میداد آرش گناهکاره ؟ :دی

امیر تو بگو من ب کی رای بدم ک دست از سرم برداری؟ :)))))))
گاد کیل می.

ببین دقیقا من نبودم تو ماجراها ، جا موندم از بازی/ الان مجبورم یسری تفاسیر رو ک میخونم اعتماد کنم بهشون ک بتونم رای بدم ک بمونم تو بازی.
اگه بخوای اونطوری نگاش کنی من الان خ منگم و تو هییچ بحثی ام دقیق نیسم پس بذارم گادکش شم مثلا.

با همین حضور نصفه نیمه و با مستنداتی ک از اول بازی یادمه (صحبتاش با خلفی و محمد/این سناریوهایی ک الان سه تا مطرح کردی/ حس بد از ابتدا تا انتهایی ک به ارش داشتم ک حس میکردم داره گره میزنه بازیو /حرفای محمد )
از روی اون عکسی ک اوردی از رای ها هم ، همین ک گفتی توضیح دادی قضیه جوکرو ، ولی بهرحال رایش عوض شده به محمد !
جمع بندی: گناهکار تر از بقیست.
گفتم ک وقتی رای م اومد رو خلفی، بخاطر خلفی ، آرش برام یکم گناهکاریش در صدر لیست نبود من تا اخرین لحظاتی ک تو بازی بودم و در جریان یادمه تحلیلا ب این سمتب بود ک تا الان یحتمل همه نقشا درست اعلام شده / نمیدونم حالا این سناریو ی لباس داشتن ِ خلفی اگه محتمله الان بحثش فرق میکنه واقعا.

توضیح دییگه ای ندارم کلی گفتم همه چیو.
در مورد رای هایی که عکسشو دادی هم خودت بگو الان کی عملکردش عجیبه واست ؟ اگه گفتی بگو تو کدوم پسته چون ندیدم.
اون سوالت در مورد خلفی و پست قبلیت هم تو همون پستیم ک در مورد امین نوشتم جوابش هست ک چیه بازیه روزش برام شک برانگیز بود ولی اکی میارمش فردا پستشو ک ببینی.

آرش
پسندها
337
آقا من شارژ نتم تموم شد مثکه ۱۰۰ گیگ رو باطل کردن :)) تا با این رمز دوم و اینا بیام طول کشید ولی رسوندم. الان دیدم ماشالا حسابی جو رو انداختن رو من و کاملا احتمال لباس میدم با این حرکت. سحر که قشنگ از هوا نازل شد رای داد :)) ترجیح میدم این فاز اعدام نشم به خاطر همین رای میدم ممدرضا

رای به اعدام باطل: سید

رای به اعدام: ممدرضا

Underwood
پسندها
476
یکی رایشو از ممدرضا برداره لطفا !!!

میگم صرفا می خواد یکی اعدام شه میگید چی !

کارکشته مافیا
پسندها
112
آقا من شارژ نتم تموم شد مثکه ۱۰۰ گیگ رو باطل کردن :)) تا با این رمز دوم و اینا بیام طول کشید ولی رسوندم. الان دیدم ماشالا حسابی جو رو انداختن رو من و کاملا احتمال لباس میدم با این حرکت. سحر که قشنگ از هوا نازل شد رای داد :)) ترجیح میدم این فاز اعدام نشم به خاطر همین رای میدم ممدرضا

لین چی بود الاان؟ : ))) چون خودت اعدام نشی یکی دیگه اعدام شه؟ خب هیچکدوم اعدام نشین : )))

کارکشته مافیا
پسندها
118

رای به اعدام باطل: عرفان

رای به اعدام: آرش

God

Administrator
گاد
پسندها
961
گاد

آرا:

آرش: امیر، عرفان، سحر
رضا: ممدرضا
محمدامین: مهدی
ممدرضا: محمدامین، رضا، عماد، آرش
عرفان: امین

جز سحر و آرش، بقیه حق تعویض دارن. همه هم رای دادن.

خب. فاز تمدید تا 1:30
ممدرضا الان اعدامه. حق دفاع داره. 8 نفر حق تعویض رای دارن. بنابراین هرکی فک می‌کنه ممکنه رای برگرده روش اونم در یک پست حق دفاع داره. پست دفاعیه نباشه پاک میشه. چرت و پرت نگین پس.
بقیه منتظر پست یا پست های دفاعیه باشن. به منم تو تلگرام کسی پیام نده. نمی بینم.

God

Administrator
گاد
پسندها
961

God

Administrator
گاد
پسندها
961

God

Administrator
گاد
پسندها
961
رایشون مساوی شد فکر کنم نمی دونم. رای مساوی قبلا قرعه کشی بود.

ساکت. فاز تمومه.:دی

در لحظه تصمیم می‌گیرم اگه مساوی شد. هیچ‌کس هم نمی‌دونه. قرعه نیس قطعا.

کارآموز مافیا
پسندها
0
به حرکات آرش توجه کنید. هم سر ممد رایشو عوض کرد هم الان سر من. هر جور صلاح میدونید بازم.

سر همین قضیه رایمو عوض میکنم به ارش

- - - Updated - - -

رای اعدام باطل رضا

رای اعدام آرش

آرش
پسندها
337
خب مثل که اونی که اول رای بیاره اعدام میشه.

عماد رایتو بردار، و سوال از گاد، با این وضعیت میشه امشب اعدام نکنیم ؟ یعنی نه محمدرضا نه آرش

و دوم سوال از آرش، با این وضعیت اعدام میشی، اگر اصرار داری که لباس داری، فردا اعدام رو بدون لباس قبول می کنی ؟ اگر آره من رایمو پس میگیرم که فردا که کلا لباسی نمی تونه تو بازی باشه اعدام شه. اینطوری بازی باز میشه تکلیف روشن میشه.

- - - Updated - - -

ندیدم،گاد الهی علف !
آره از نقشم ترسی ندارم قبول میکنم فردا اعدامم رو. همین که سواستفاده نشه ازم خوبه.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
به حرکات آرش توجه کنید. هم سر ممد رایشو عوض کرد هم الان سر من. هر جور صلاح میدونید بازم.

سر همین قضیه رایمو عوض میکنم به ارش

- - - Updated - - -

رای اعدام باطل رضا

رای اعدام آرش

تعویض رای ثبت شد. آرش اعدامه الان و حق دفاع داره.

بقیه ساکت همه. فقط حق رای دارین.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
آره از نقشم ترسی ندارم قبول میکنم فردا اعدامم رو. همین که سواستفاده نشه ازم خوبه.

آرش دفاع کرد. هیچکس حق پست نداره.

1:20 دقیقه فاز بسته میشه. اگه میخواین رای عوض کنین بیشتر از اون وقت ندارین.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین