یکم شک وکیل بودنت برام بیشتر شد. اینکه بخاطر حرفم به سپهر اصرار داشتی من می دونم بیگناهه هم یکم الان برام فرافکنی می شینه. البته این فکر اولیه من راجع بهته که یکم خامه. اگه سردرد نداشتم می پختمش. ولی بمونه برای فردا.
برای همین رای اولم شد و عرفان دوم. پویا رو هم که گفتم بیشتر از اینا بهش زمان می دم.
چون از این مدل بازی خوشتنمیاد، من رو میکنی اولین سیبل اعدام. لذا تامل رفتاری بیشتری ازت توقع میره. 

.

ببین اگه بیگناه باشی واقعا من کلی می خندم. یادمه اون دور جوجه اردکا ما میگفتیم آرش یار پنجممونه. به طرز ترسناکی به اون وضعیت آرش نزدیکیچقدر خوب و دقیق تشخیص میدم خدایی
محمدامین من وکیل مجازیشونم
حیف شد امیر رفت.
در مورد اولویتها خب هیچکدوم رای اولیه من نبودن. خیلی خیلی سخت بود اولویت دادن و من فکر میکردم به احتمال بالا بیگناه هست بینشون.حقیقتا سعید رو اصلا فکر نمیکردم مافیا باشه و یار هادی باشه ( طبق تحلیلهای فاز پیشم) و سبک بازی سعید. اما واقعیت رو بگم خودم رو مقصر نمیدونم. وقتی دیتای زیادی از بازی کسی در دسترس نیست، تشخصیش سخته واقعا و آدم تمام وجدانش رو قاضی میکنه که نکنه یه لحظه اشتباه کنم.
چرا به عرفان اولویت اول دادم؟ به خاطر نوع رای دادنش. آخه توی این بازی چطوری باور کنم عرفان فقط چسبیده به دو تا تازه وارد؟ عرفان و سعید برام در یه حد بودن. و اولویت اولی که به عرفان دادم به خاطر انتظارات بالاتر و شناخت بیشتریه که ازش دارم. پویا واقعا برام خنثی بود اون لحظه. دلیل رایش به سعید رو درک نمیکردم ولی چیزی بود که خیلیا انجامش داده بودن و نمیتونستم در موردش تصمیم بگیرم. ولی در کل رایهای پویا نسبت به اون دو تای دیگه مسئولانهتر به نظرم اومد.
@Mamalgr
در مورد سعید واقعا احساس گناهکاری از بازیش نمیگرفتم. اگر گفته تو درست باشه و من وکیل باشم، با این حجم رای به سعید به نظرت مسخره نیست بیام بگم چرا دارین بهش رای میدین؟ بقیه که با حرف من رایشون رو پس نمیگیرن. به نظرت به این فکر نمیکنم که ممکنه سعید اعدام شه و بعد اعلام نقشش من چه گلی باید به سر بگیرم؟
من کجا اصرار کردم در مورد سپهر؟ یه بار ازت پرسیدم توام همون یه بار جواب دادی و من دیگه چیزی نگفتم. بعدم دکتر مگه وکیل بیگناها رو میشناسه که اینطوری میگی؟
در مورد اولویتها هم بالاتر توضیح دادم.

خیلی اکستریم بازی کردن هم این مزایا رو داره که بیای بگی انقد تابلو آخه؟ اما در کل احتمال وکیل بودنت برام کمه ها، صرفا از قبل یکم بیشتره. بعد وکیل مگه گناهکارا بهش معرفی نمی شن؟ بر این اساس می گم بیگناها رو میشناسه. 
عارش دو پست پشت هم دادي خطاب به من كه الان خوندم و داري القا ميكني به بازي كه من گناهكارم . من الان وقت جواب به هيچكدومو ندارم تا ده و سرم شلوغه و با اينكه ميدوني بازم يه ساعت مونده به ته فاز مياي سوال ميندازي وسط و با لفظ بيگناه فلان نميكنه و كار گناهكاره داري ذهنا رو بازي ميدي . خودتم ميدوني تو بازي ٣ تا جديد الورود داريم كه شناختي ندارن و ممكنه با يه حرف راي بدن به يكي. من به اين ميگم حركت مرضدار . اومدم فقط بگم كه هستم اينحا نميزارم سو استفاده اي بشه . اينا رو هم چون گزينه اعدام نداري اومدي نوشتي كه نتيجه بگيري رايم عرفانه! با اينكه ميدوني من اين ساعتا نميرسم كامل باشم.
اين پستم بين مشتري نوشتم و سعي ميكنم بقيه پستارو بخونم و رايمو بدم تا ده . وقت سوال جواب ندارم .
والا جدیدالورودهایی که من دیدم بازیشون از من و تو هم بهتره.عارش عزيز كه سعي دارم زود قضاوتش نكنم در بازيها در بحث با امير با خوش نيتي برخورد كردم و حسم هموني بود كه گفتم يني حس بد نميداد و مرضي نداشت ، منتهي از امروز يهو شروع كرده به سياهنمايي من . چرا چون گزينه نداره و كي از من بهتر . در چند جا پله پله از بعد از ظهر داره با حرفاش و نبود من فشار ميزاره روم كه برسه به اونجا كه اره عرفانم نيست ميدونما ولي فلان حركتش فلانه حالا منم نيستم رايم عرفانه پس. يني چي خب؟ انتظار چي داشتي وقتي اونارو نوشتي؟ يه ساعت مونده داري تعوري توطعه مطرح ميكني بعد مني كه گفتم نيستم اون موقع چيكار بايد بكنم؟؟ زمان بنديت مرض داره خب اگه نداشت و گزينه نداشتي هر دو رايتو پرت بده كسي با سيخ واينستاده بالا سرت!
من یکی از اتهاماتم رو یک ساعت مونده به پایان فاز مطرح کردم قبول، بقیهاش رو چی؟ آیا حداقل ۴-۵ ساعت قبل از پایان فاز نبوده؟ چرا توی پست قبل از پایان فازت بهجای اینکه بیای جواب حرفام رو بدی، میای مظلومنمایی میکنی و اتهام متقابل میزنی؟ چرا توی دفاعیه، که برای جواب دادن به اتهامهاست، میای مظلومنمایی و سیاهنمایی میکنی که «وای من نبودم آرش فشار روم گذاشت» به جای اینکه جواب من رو بدی؟ این قسمت از پست قبلتر عرفان رو یادم رفت جواب بدم.من كجا احتمال بالا به بيگناهيش دادم؟ گفتم بيگناه احتمالي حرف از بالا بودن نزدم . بله من حرفامو در اون پست گفتم جاييش هم ناواضح نيست من اگر چنين بيگناه هم باشه و اونطور
آیا این بیگناه در نظر گرفتن سپهر هست یا نیست؟ تو حتی یک بار هم نمیگی سپهر با این بازیش گناهکاره مثلا. یعنی حتی احتمال گناهکار بودن سپهر برات مسئله هم نبوده که بخوای به عنوان دفاع و توضیح رای و اولویتی که دادی مطرحش بکنی.اين موضوع هم باعث شد بيشتر بشه شدت عصبانيتم كه اگر بيگناه احتمالي به سايدش تعصب نداشته باشه شمارشش در تعداد بيگناهان براي من ذره اي ارزش نداره كه بگم اره بزار بمونه ميبريم با وجودش! نخير اين صحبتا نيست من اون اخرا بيگناهايي ميخام كه بتونن بين اون همه گناهكار گرگ و حيله هاشون دووم بيارن و بازيو دربيارن نه فقط در شمارش تعداد حساب شن و با هر بادي از سمت گناهكارا بلغزن و اينور اونور شن و راي و تصميم درستي هم نتونن بگيرن و برد و باخت جهنم . اعصاب و روان بقيه رو به چالش بكشن!
به خاطر همين ها وقتي ديدم سپهر بخاطر عدم فعاليت مفيد اومده دفاع و اقلا دو خط ننوشته كه اره مثلا وقت نداشتم سعيمو ميكنم وفق بدم خودمو باهاتون و بازي كنم . هيچي نگفته و خدافظي كرده! خب يني نميخاد بازي كنه من چرا بزور نگهش دارم تو بازي؟ كه احتمالا بيگناهه و تو شمارش حساب ميشه؟ ميخام حساب نشه!
الان هم تا زماني كه سبكش رو ادامه بده و نخاد كمك كنه به بازي اگر بيگناهم باشه من هر روز اولوبت رايم خواهد بود مگر موارد حاد تري جاش رو بگيرن . اميدوارم درك كنه
يكم تند رفتم ولي لازم بود كه بگم مهالفتمو با اين سبك از بازي ها . وگرنه من مشكل شخصي ندارم با كسي و همه دوستيم .

این رو از صفحات قبل الان دیدم قبلش نمیدونم چرا ندیده بودم.@Arsonist
آرش من دو مشکل خیلی مهم با رایهات دارم.
تو قبل از رایگیری گفتی ترجیح میدی به جای امیر روی دست هادی بازی کنی. میرسه به دفاعیهای که تو به هر سه نفرشون مثبتی. به خاطر دفاعیهی از نظرت افتضاح هادی (که به نظر من افتضاح نبوده) میذاریش گزینهی اول (این خیلی جالبه که میخواستی پشت دستش بازی کنی و بعد گزینهی اول رایت هم هست)، و بعد دفاعیهی سپهر رو هم دیدی و اون رو میذاری سوم و عقبتر از محمدامین. اولویت اولت به هادی شبیه کسیـه که منتظره هادی اعدام بشه تا بعدا بره سراغ امیر.
دوتا سوال:
۱. آرش که دفاعیه براش چنین وزن بزرگی داره، چی میشه که دفاعیهی هادی براش اونطوریه و دفاعیهی سپهر دقیقا چیز متفاوتی داره براش؟
۲. بین سه گزینهای که برات بیگناهن چی میشه که آرش تصمیم میگیره محمدامین رو اعدام کنه و سپهر رو حفظ کنه؟ اگر از روی تاثیر در بازی بوده که محمدامین فعالتر بوده. از روی نقس احتمالی هم باز به نظرم آرش فکر میکنه که در صورت بیگناهی هر دو نقش کدومشون مهمتره.

)حقیقتا اینقدر که تو میخوای دلیل برای مثبت بودنش نداشتم، (ضمن اینکه نگفته بودم مثبت، گفتم خنثی رو به مثبتببین آرش هیشکی به اندازه من از بازیکنایی که حسی بازی می کنن فراری نیست. بالاخره از یه نقطه به بعد باید انتخاب کنی دیگه. نمیشه کسی که میاد با اون دلیل غیر منطقی به فری گیر می ده رو بگی ایراد نداره هادیه دیگه. بعد میاد به فری اصلا رای نمی ده به یکی دیگه رای بده بگی ایراد نداره هادیه دیگه. یعنی چنتا دلیل باید یه فرد بهت بده که حداقل خنثی شه؟ تو همچنان بهش حس مثبت داشتی! من مشکلم با اینکه چرا باهاش مشکل نداشتی و برات منفی نبود ندارم. بازی تیمیش رو ندیدی و اینا. اوکی. چرا برات مثبت بود؟ این عجیبه برای من.
) چون بالاخره آدم فاز ۱ و ۲ مگر چقدر میتونه از یک نفر حس مثبت بگیره؟ یعنی راستش رو بخوای الان به پریروز فکر کنم دلیل خاصی جز حس برای خنثی رو به مثبت بودن هادی نداشتم و چیز بیشتری هم یادم نمیاد. گفتم که بیشتر مسئله این بوده که نتونستم بازی گناهکاریش رو تشخیص بدم، چون همون مواردی که اشاره کردم برام عجیبه، هادی توی بیگناهیش هم داشته به نظرم مشابهش رو.احسان عزیز، انسان باهوشی به نظر میای و حتما هم همینطوره، بنابراین حتما تا الان متوجه شدی که سبک بازیای که پویا برای این بازی انتخاب کرده، از یک ماه پیش انتخاب کرده و به همه گفته و ربطی به نقشش نداره. ما اینجا میتونیم چیکار کنیم؟ اینکه این شیوهی بازی پویا رو بپذیریم، و سعی کنیم بفهمیم اگه گناهکار باشه با این شیوه چطوری بازی میکنه و اگه بیگناه باشه چطور. بنابراین اینکه سوال جواب نمیده یا وارد بحث نمیشه یا خیلی جاها درمورد چیزایی که اهمیتش به اندازهی کافی نیست به نظرش، توضیح نمیده، نمیتونه دلیلی برای گناهکاریش باشه، چون سبکیه که انتخاب کرده.آرش
یعنی چی؟ به همین شیوه بازی کنه و حتی گناهکار هم باشه و کاریش نداشته باشیم، خیلی حرکت سمیه
اینا رو چطوری تو بازیتون لحاظ میکنید و هیچ کاری هم ندارید؟
دلیل رای به آرش؟
رای به اعدام: امین
رای به اعدام: آرش

دلیل رای به آرش؟
رای به اعدام: آرش
رای به اعدام: محمدامین

راجع به رای خودم توضیح بدم که بین عرفان و سعید مونده بودم. رای عرفان به سپهر برام اذیت کننده بود با وجود توضیحاتی که داد احساس کردم داره تک بعدی بازی می کنه و بازی تک بعدی خیلی بیگناهانه نیست برای من. از اونور سر سعید هم یکم بخاطر حرف مهسا که همینطوری بوده همیشه خام شده بودم. دفاعیش هم خامم کرده بود یکم. بعد به دفاعیش بیشتر دقت کردم دیدم ئه. مظلومنماییه اینبرای همین رای اولم شد و عرفان دوم. پویا رو هم که گفتم بیشتر از اینا بهش زمان می دم.
روند پست و نتیجهگیریت رو نمیفهمم محمدامین. از یه طرف میگی هم به سعید هم به عرفان مشکوک بودی، از یه طرف حالا که سعید مافیا اعلام شده کلا عرفان رو کنار میذاری؟ قاعدتا باید این حالت که جفتشون مافیا باشن رو بالاتر بذاری دیگه. کلا الان نظرت درمورد عرفان چیه؟ و دفاعیهاش چطور بوده به نظرت؟یه حالت آخر هم داریم که جفت عرفان و سعید مافیا بودن. که از اونجایی که اونجا باید مافیا ها یکیشون رو انتخاب می کردن. فکر می کنم هر چیزی ممکن بود توی رایگیری. اون حالت رو نمی تونم الان بررسی کنم.
این پستت خوب بود ولی. اون مسیر رو که میگی درک میکنم و اتفاقا قبل از اینکه بگی هم متوجه شدم که ناخواسته در چنین مسیری شبیه مافیاها قرار گرفتم. منتهی درنهایت به نظرم بیگناه با دیدن کلیت بازیم و البته ادامهی بازیم میتونه سایدم رو متوجه بشه و امیدوارم همینطور باشهآرش
آرش رای اولیه به عرفان و امیر (پرت) می ده. اولویت هاش هم عرفان سعید و پویاست. اینجا من می تونم یه مسیر برای آرش ببینم. روند یک مافیا رو توش می تونم ببینم. که با امیر بحث کرد سر این که کارش اشتباه بود، که به هادی رای اولیه نداد با وجود این که گفته بود کار های هادی عجیبه. و براش مثبت بود هادی. وقتی قرار به استفاده از سناتور شد هادی رو گذاشت اول با توضیح اینکه دفاعیه هادی خیلی بد بود. این دور هم به سعید رای نداد و اولویت دوم بود. پویا رو دیگه هیچ جوره نمی تونست دوم بذاره به اجبار سعید رو دوم گذاشته. البته این توضیح رو بدم همه اینا یه مسیره که آرش رو می تونم توش ببینم. نه می گم مسیر همینه قطعی نه می گم آرش منفیه. فعلا نظر اصلیم روی بهاره و امینه.

در عمل شاید فرقی چندان نکنه ولی وقتی اونجوری بولدش میکنی فرق پیدا میکنه. دوم اینکه به این هم توجه کن که توضیح دادم چه چیزی در دفاعیهی هادی بد بوده به نظرم و باعث شده بهش رای بدم.این چیه چی میگی زبون بسته؟ئه اگه پستات ادغام شه می تونی یکیو گیر بندازی
آرش منفیه
اه ادغام نشد![]()

فردا اگه وقت شد در یک پست به همه بازیکنان میپردازم. عصر هم از ساعت ۵-۶ دارم میرم یک مهمونی که گوشی دست گرفتن توش ممنوعه
بنابراین اگه مسئلهای هست یه جوری تنظیمش کنید که تا اون موقع به نتیجه برسه بینمون. متشکرم.