سلام.
من خیلی درگیر مشکلی که برام پیش اومد شدم، نتونستم اونطور که می خوام پیش ببرم بازیو

الان دیگه مجبورم تعاملی بازی کنم چون بخشی از چیزایی که دنبالش بودم پرید
الان تا این لحظه کامل ترین چیزی که دیدم این تحلیل هریسون بوده. منتها یه چند تا نکته برام پیش اومده، بر اساس اون نکته های تکمیلی جمع بندی می کنم رایم رو میدم.
1- اول اینکه پاسپورت رو با سن چطوری حذف کردی ؟ یعنی گتره ای عمل کردنت رو تو این مورد نفهمیدم. کارت ملی و شناسنامه و دفترچه بیمه، قابل قبوله، گواهینامه نمیگم قابل قبوله ولی بی ربط هم نیست. اما واقعا نمی دونم اگر جرم شناس بودم چطوری از سن مقتول به پاسپورت قرار بود برسم. اصولا پاسپورت رو باید یا از غریبه باید بهش میرسیدی، یا از جایگاه اجتماعی هایی مثل رئیس و مدیر و ... اصلا به سن هیچ جوره مربوط نبود این. پس پاسپورت با توجه به بودن مدیر و رئیس و قدرت (فعلا اگر این سه تا رو مال رئیس ندونیم) برای من باقی میمونه.
2- فندک رو یا باید با نورش بگیری و آتشش، یا باید وصلش کنی به سیگار، اگر وصل می کنی به سیگار باید هرچی برای خاکستر سیگار میگیری و گزینه نگهش میداری، باید اونم نگهش داری، بجز کثیف که میشه به خاکستر سیگار ربطش داد ولی به فندک نه. از طرفی شب تو گزینه ها که شب به آتش و نور مرتبط میتونه باشه، در نتیجه فندک اگر شب رو صحیح بگیرم برای من باقی میمونه پس به نظرم حذفش اشتباهه. این دوتا روی تحلیل هریسون.
اما
3- بریم یه بررسی سه شبه کنیم ببینیم در میاد چی مال جرم شناسه چی مال رئیس یا نه.
شب اول قدرت،
دوست، دست نخورده
شب دوم شب، مدیر، کثیف
شب سوم ناراحت،
طوطی، رئیس
خب الان تو شب اول، فکر می کنم اجماع ذهن بازی اینه، قدرت و دست نخورده درسته، دست نخورده که بخاطر اینکه گزینه مرگ رو خفگی می کنه خیلی منطقیه، در واقع جرم شناسی که کارشو درست انجام داده باشه قطعا باید روش قتل رو شب اول مشخص کنه، بین قدرت و دوست، چون مدیر و رئیس ( فارغ از اینکه یکیشون فیک هستن یا نه ) اومده احتمالا تایید شده، در نتیجه دوست سوخته.
میمونه شب دوم و سوم، شب، مدیر، کثیف و ناراحت، طوطی، رئیس، یکم رو اینا رسیدن سخته، اما طوطی به نظرم به هیچ گزینه مارو نمی رسونه در نگاه اول از دید جرم شناس، در نتیجه به نظرم داده پرته، پس با این فرض، ناراحت و رئیس داده درستیه. حالا من سوالم اینه اگر ناراحت و رئیس درسته، شب دوم چرا مدیر اومده ؟ الان رئیس یعنی تایید مدیره ؟ اگر آره خب چرا ؟ یه زمانی جرم شناس بازی رو میخونه، برای تاکید روی حرفش یه نشانه تکراری با بار یکسان رو دوبار میگه، ولی وقتی بازی رو نمی خونی، چرا باید دوبار یه ردیف رو بگی ؟
البته یهو به ذهنم رسید شاید بخاطر اینکه بگه دوست مال من نیست. یعنی تکراری انتخاب کرده که اونو بسوزونه، اوکی این شاید قابل قبوله. خودم در چلنج با خودم پذیرفتم اینو. میمونه بین شب و کثیف، که هیچ دلیلی ندارم شب مال جرم شناس باشه و کثیف نه. سر همین حذفی بین این دوتا ندارم.
خب رئیس و مدیر که گزینه هایی که آدمو بهشون میرسونه با قدرت نزدیکه تقریبا، پاسپورت، کلید، انگشتر و با اقماض خیلی زیادی، بوی عطر و فندک رو بهشون نزدیک می بینم. البته من اگر می خواستم بوی عطر رو بگم، شیک رو می گفتم. در نتیجه بوی عطر رو اضافه می کردم. اگرم می خواستم فندک رو بگم، دوست رو می گفتم، بوی عطر به شیک چون خیلی نزدیک تره حذفش می کنم. اما فندک رو نمیشه دور از مدیر گفت.
حالا اگر شب رو مال جرم شناس ببینیم، شب همونطور که هریسون گفت به کلید نزدیکه و درسته، دلیلش معقول بود، اما به دلیل همون فرضیه نور و اینکه من اگر جرم شناس بودم فندک رو با چی نشون میدادم. شب اگر درست باشه فندک حتما گزینه قوی ای میشه اینجا و با رئیس و ... هم میشینه.
و کثیف رو اگر مال جرم شناس ببینیم، خاکستر سیگار و رد خون گزینه میشه، اما چون رد خون می تونسته با تکمیلی هایی مثل درد کشیده و تکراری تکه تکه تکمیل شه برام حذف میشه. اما خاکستر سیگار باز برام می مونه.
در نتیجه الان چیزایی که برای من میمونه، پاسپورت، کلید، انگشتر، فندک و خاکستر سیگاره.
هریسون اگر هست یه نظر در مورد اینا بده و اگر ردی روی اینا داره بگه، تا من جمع بندیم رو بگم، چون از اینجا به بعد کاملا حسیه و بازیکن شناسی و تحلیل حرکت هایی که تو بازی داره میشه

حسم رو در مورد هریسون باید ببینم، بعد تصمیم بگیرم چیکار کنم با توجه به حس های قبلیم

ضمن اینکه این دور ارواح هم زیاد بودن، باز عملا به هر گزینه ای برسی خطر باخت به ارواح داره.