سلام
بجز من، ۷ تا شهروند دیگه تو بازی هست، مجموع سن مون +۲۰۰ سال رو رد میکنه، پس خواهش میکنم همین تعداد ثانیه رو وقت بزارید و به پستم فکر کنید

( شانس اوردیم صدرا تو نیست، وگرنه خودش به تنهایی میانگین رو ۱۰ سال میاورد پایین

)
برای من به شخصه، ترسا دیروز ۷۰٪ گناهکار بود و بهش رای دادم و خداروشکر امروز با پستی که داد درصدش به بالای ۹۰٪ رسید
من اخلاق خوبی ندارم، جوری نباش که بحث تو بازی به بعد بازی هم کشیده بشه.
من خودم بی اعصاب عالمم، چه قبل بازی چه بعد بازی چه الان
اگه این حرفو به من میزدی، حداقل واکنشم جمله ی بالا بود

عصبانیت مصنوعی هم ایجاد نکن، سعی نکن احساسات افرادُ جریحه دار کنی، این جمله ت بجز اینکه بخوای احساسات بازیکنا رو جریحه دار کنی هیچ معنیه دیگه ای نداره . البته درک میکنم دست و پاهای آخره، پس راحت باش، بزن

چرا ترسا برام گناهکاره ؟
۱- پست ورود این دور و دور قبلش رو مقایسه کنید، دور پیش خوش و خرم و با روی گشاده، این دور خشک و سرد ! دور پیش شب اول رفت بیرون

پس چرا تاکتیک شو عوض نکنه ؟
۲- تو همین پست اولش، مهم ترین حرفی که میخواست بزنه همون پرانتزه بود که نگفت . شما ببینید این همه اومد صحبت کرد و مثلا میخواست نتیجه گیری کنه حرکت من رو، ولی بلکل بیخیالش شد . آیا شهروند بیخیال حرف مهمش میشه ؟ اگه شهر بود اون پرانتز رو پر نمیکرد ؟ اگه من هیچی نمیگفتم حرفی میزد اصلا در موردش ؟ دید کسی هیچی نمیگه گفت ولش کنم دیگه

اگه شهروند بود ول میکرد ؟
۳- گیری که پویا بهش داد نه تنها گیر الکی نبود، بلکه درس بازی بود تا افراد نسبتا نوبی مثل من ببینند و لذت ببرند .
۴- من که شهروندم، پویا هم با احتمال بالایییی شهرونده، اگه ترسا شهروند بود آیا مافیا نمیومد تلاش کنه برا اعدامش ؟ حتما که میومد

چون بعدشم اعدام رو گردن من و پویا مینداخت و عملا یه تیر و دو نشون بود
۵- عصبانیت مصنوعیش که تیر آخر بود دیگه ! اون پست بالاش حجت رو برای من به شخصه تموم کرد .
اصلا همه ی دلایلی که آوردم رو بریزید دور

فرض کنید ترسا رفته بیرون . یا به عنوان شهروند یا به عنوان گناهکار.
چه دیتایی به بازی اضافه میشه ؟
۱- تکلیف پویا براتون مشخص میشه ( برا من که تقریبا از فاز ۱ مشخصه

)
۲- تکلیف من هم مشخص میشه تا حدودی

۳- دیروز یسری دوستان با جان و دل از ترسا حمایت مطلق کردند، تکلیف اونا هم مشخص میشه
عملا ساید بیش از ۵ نفر تو بازی در میاد
شاید بگید تو که میگی شهروندی، اگه ترسا شهروند باشه خودتم ممکنه اعدام شی. جواب بله منم ممکنه اعدام شم . منکر این قضیه نمیشم . ولی اولا که ترسا برام با احتمال بالایییییی گناهکاره و ریسک شو به جون میخرم، دوما دو تا از اصلی ترین تارگت هاش یکی منم که نقش خودمو میدونم و یکیشم پویا که برام سیفیته

همچین شهروندی تو بازی نباشه بهتره برا بازی .
@ترسا
واقعا فکر کردی من دیروز برات رای خریدم ؟ دیروز خیلی ملایم برخورد کردم باهات، صرفا بهت رای دادم، ولی پاره نکردم خودمو . اما خب امروزم روز خداست و تصمیم گرفتم پاره کنم خودمو تا ببینی چجوری رای میخرن برا بقیه

یک بار، دوبار و دست بر قضا سه بار هم جواب میده

شک داری ؟ اخر فاز که رفتی بیرون برات ثابت میشه

ضمنا من هر سبکی دوست داشته باشم بازی میکنم، ذره ای هم اهمیت نمیدم که شما یا آقای x ، بهش بگید خاله بازی . من مثل خیلی از شما فقط و فقط با استدلال نمیرم جلو . وقتی یه گناهکار پیدا کنم، دیگه برام مهم نیست استدلالی دارم براش یا نه، بزورم شده هرکاری میکنم تا از بازی بره بیرون . همونطور که شما داری برا نتیجه تلاش می کنی، منم همین کارُ می کنم . بعد از بیرون رفتنت هم شیرینی تو برات کنار گذاشتم
------
@یاسین
مگه نگفتی اگه ۱۰ تا پلیر مثه هم داشتیم روز اول اجماع میکردیم ؟ چی شد که به اجماع شهر رای ندادی ؟
@رامتین
چند جا تو صحبتات حرف من و پویا رو تایید کردی، یعنی داری فکر میکنی مسیر درست رو میریم دیگه ؟ خب چرا لحظه ی آخر ترمز گرفتی ؟
@رضا
بحثم با تو مختومه س، تا زمانی که تکلیف ترسا مشخص شه، نمیخوام بازی هم بخوره . اگه شهروندی امروز فقط باید تکلیف ترسا رو مشخص کنیم .