جدیدترین‌ها

بازی دور هفدهم مافیا | بزم بزهکاران

رای به اعدام:

• پویا

رای: 0 0.0%
  • رامتین

• یاسین

• مجموع رای دهندگان
    3
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Thomas Shelby
پسندها
648
من به دلیل پست ۲۰۹ ترسا که از نظرم بی‌ادبانه هست، هیچ گفت‌وگویی در این بازی باهاش نخواهم داشت.

الآن بخش‌هایی از پست طولانی ۲۱۷ اشُ خوندم.

یه توضیح به بازی بدم:

من اومدم دفاعیه ترسا رو بخونم قبل رای به گاد. چشمم خورد به وسطش که نوشته بود پویا ۹۵ درصد؟ گناه‌کاره. حدود ۲ خط ادامه دادم همین‌جوری. بقیه‌اشُ لازم ندیدم بخونم. چون با کسی که می‌گه پویا با اون درصد گناه‌کاره، کار خاصی نمی‌تونم در بازی داشته باشم.
اینه که دفاعیه‌اشُ نخوندم اون موقع.
همین الآن خوندم. ادعای پارتیزانی ندیدم توش.
ولی اگه به نظر شما ادعا کرده، خب دروغ هست ادعاش. رای بدید.:دی

گویا ادعا داره که دفاعیه‌اش در حرفام موثر بوده. که خب چنین نیست به دلیلی که گفتم.

Underwood
پسندها
476
سلام عشقا، صبح بخیر.

این خیلی مذهبی ها، یه اعتقادی دارن، میگن اگر یه مرد و یه زن نا محرم، در محیط بسته ای خلوت کنند، نفر سومشون شیطانه :))

حالا من اینو این فاز می خوام بسط بدم به رای، اگر دو نفر به کسی جز ترسا و پویا رای ورود به دفاعیه بدن، نفر سومشون کارگردانه :))

پس اگر می خواین تک دفاع داشته باشید، نزارید دو نفر به یکی رای بدن :))

روز خوبی داشته باشید.

مافیایی
پسندها
173
احمق فرض کردن بقیه، توهین به مراتب بزرگ‌تر و بی‌ادبانه‌تریه. بحث نکردن با من هم بهتر بود که نشانه‌ی پلن و استراتژی شما باشه نه نشانه‌ی غرور بی‌جا. منم دیگه حرفی ندارم. تا شب نیستم. رایم هم دادم.

آها اینم اضافه کنم. پارتیزانی که حتی حاضر نیست دفاعیه‌ی کسی رو بخونه حق نداره از اینکه همون فرد ۹۵ درصد گناهکار فرض کرده ناراحت شه. حالا چرا انقدر باید بهتون بر بخوره از اینکه یکی میگه گناهکارید؟ به من خیلی بیشتر باید بربخوره از این که با سطحی‌ترین دلایل بهم میگید گناهکاری. بازی کنید یکم. اینجا صننه‌ی تاتر نیست هر دفعه به یه نحوی به بقیه با ظاهرساری‌هاتون عذاب وجدان بدید و رای‌شون رو بخرید.

• Dislike
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sadra
مافیایی
پسندها
309
سلام

بجز من، ۷ تا شهروند دیگه تو بازی هست، مجموع سن مون +۲۰۰ سال رو رد میکنه، پس خواهش میکنم همین تعداد ثانیه رو وقت بزارید و به پستم فکر کنید :دی ( شانس اوردیم صدرا تو نیست، وگرنه خودش به تنهایی میانگین رو ۱۰ سال میاورد پایین :)) )

برای من به شخصه، ترسا دیروز ۷۰٪ گناهکار بود و بهش رای دادم و خداروشکر امروز با پستی که داد درصدش به بالای ۹۰٪ رسید
من اخلاق خوبی ندارم، جوری نباش که بحث تو بازی به بعد بازی هم کشیده بشه.
من خودم بی اعصاب عالمم، چه قبل بازی چه بعد بازی چه الان

اگه این حرفو به من میزدی، حداقل واکنشم جمله ی بالا بود :دی عصبانیت مصنوعی هم ایجاد نکن، سعی نکن احساسات افرادُ جریحه دار کنی، این جمله ت بجز اینکه بخوای احساسات بازیکنا رو جریحه دار کنی هیچ معنیه دیگه ای نداره . البته درک میکنم دست و پاهای آخره، پس راحت باش، بزن :دی
چرا ترسا برام گناهکاره ؟

۱- پست ورود این دور و دور قبلش رو مقایسه کنید، دور پیش خوش و خرم و با روی گشاده، این دور خشک و سرد ! دور پیش شب اول رفت بیرون :دی پس چرا تاکتیک شو عوض نکنه ؟
۲- تو همین پست اولش، مهم ترین حرفی که میخواست بزنه همون پرانتزه بود که نگفت . شما ببینید این همه اومد صحبت کرد و مثلا میخواست نتیجه گیری کنه حرکت من رو، ولی بلکل بیخیالش شد . آیا شهروند بیخیال حرف مهمش میشه ؟ اگه شهر بود اون پرانتز رو پر نمیکرد ؟ اگه من هیچی نمیگفتم حرفی میزد اصلا در موردش ؟ دید کسی هیچی نمیگه گفت ولش کنم دیگه :دی اگه شهروند بود ول میکرد ؟
۳- گیری که پویا بهش داد نه تنها گیر الکی نبود، بلکه درس بازی بود تا افراد نسبتا نوبی مثل من ببینند و لذت ببرند .
۴- من که شهروندم، پویا هم با احتمال بالایییی شهرونده، اگه ترسا شهروند بود آیا مافیا نمیومد تلاش کنه برا اعدامش ؟ حتما که میومد :دی چون بعدشم اعدام رو گردن من و پویا مینداخت و عملا یه تیر و دو نشون بود
۵- عصبانیت مصنوعیش که تیر آخر بود دیگه ! اون پست بالاش حجت رو برای من به شخصه تموم کرد .

اصلا همه ی دلایلی که آوردم رو بریزید دور :دی فرض کنید ترسا رفته بیرون . یا به عنوان شهروند یا به عنوان گناهکار.
چه دیتایی به بازی اضافه میشه ؟
۱- تکلیف پویا براتون مشخص میشه ( برا من که تقریبا از فاز ۱ مشخصه :دی )
۲- تکلیف من هم مشخص میشه تا حدودی :دی
۳- دیروز یسری دوستان با جان و دل از ترسا حمایت مطلق کردند، تکلیف اونا هم مشخص میشه
عملا ساید بیش از ۵ نفر تو بازی در میاد
شاید بگید تو که میگی شهروندی، اگه ترسا شهروند باشه خودتم ممکنه اعدام شی. جواب بله منم ممکنه اعدام شم . منکر این قضیه نمیشم . ولی اولا که ترسا برام با احتمال بالایییییی گناهکاره و ریسک شو به جون میخرم، دوما دو تا از اصلی ترین تارگت هاش یکی منم که نقش خودمو میدونم و یکیشم پویا که برام سیفیته :دی همچین شهروندی تو بازی نباشه بهتره برا بازی .

@ترسا
واقعا فکر کردی من دیروز برات رای خریدم ؟ دیروز خیلی ملایم برخورد کردم باهات، صرفا بهت رای دادم، ولی پاره نکردم خودمو . اما خب امروزم روز خداست و تصمیم گرفتم پاره کنم خودمو تا ببینی چجوری رای میخرن برا بقیه :دی
یک بار، دوبار و دست بر قضا سه بار هم جواب میده :دی شک داری ؟ اخر فاز که رفتی بیرون برات ثابت میشه :دی ضمنا من هر سبکی دوست داشته باشم بازی میکنم، ذره ای هم اهمیت نمیدم که شما یا آقای x ، بهش بگید خاله بازی . من مثل خیلی از شما فقط و فقط با استدلال نمیرم جلو . وقتی یه گناهکار پیدا کنم، دیگه برام مهم نیست استدلالی دارم براش یا نه، بزورم شده هرکاری میکنم تا از بازی بره بیرون . همونطور که شما داری برا نتیجه تلاش می کنی، منم همین کارُ می کنم . بعد از بیرون رفتنت هم شیرینی تو برات کنار گذاشتم :))

------

@یاسین

مگه نگفتی اگه ۱۰ تا پلیر مثه هم داشتیم روز اول اجماع میکردیم ؟ چی شد که به اجماع شهر رای ندادی ؟

@رامتین

چند جا تو صحبتات حرف من و پویا رو تایید کردی، یعنی داری فکر میکنی مسیر درست رو میریم دیگه ؟ خب چرا لحظه ی آخر ترمز گرفتی ؟

@رضا
بحثم با تو مختومه س، تا زمانی که تکلیف ترسا مشخص شه، نمیخوام بازی هم بخوره . اگه شهروندی امروز فقط باید تکلیف ترسا رو مشخص کنیم .

کارآموز مافیا
پسندها
162
هادی من چی پس؟ 🙁

• Thinking
واکنش‌ها[ی پسندها]: Franking
Underwood
پسندها
476
کارآموز مافیا
پسندها
162
گاد عزیز من به ترسا رای دادم. پست ۲۰۸ به صورت خودکار داده شد. اما الان دیدم رای ام ثبت نشده. مگه مشکل آی پی خارج از ایران حل نشد؟

رای به اعدام: ترسا

الان اوکی شد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Pouya
Underwood
پسندها
476
آهان، صدرا بی وجدان پستای منو خونده، میگه پستات از بیرون شبیه آدمای مسته.

خواستم از همین تریبون بهش بگم خیلی بی ادبی گستاخ، من مست نمی کنم، پستام شبیه آدماییه که رو موادم.

پست از روی مستی فقط ممدامین و اشکان :))

کارکشته مافیا
پسندها
118
سلام. من دیشب بیرون بودم حین رای‌گیری و با گوشی توی تاپیک بودم. بیشتر هم هدفم این بود که ملت چه رویکردی راجع به ترسا دارن. لباس نداشتیم، تیر هم نداشتیم. برام پیدا کردن لینک در افراد مهم‌تر بود. حقیقتا هم هنوز برام یکی از مهم‌ترین بخش‌های بازی اینه‌که ببینم محمدحسین و محمدامین چه رویکردی در قبال ترسا می‌گیرن. محمدامین دیروز گفت بی‌گناهه ترسا براشو منتظرم ببینم با چیزهایی که دیروز گفتم به ترسا چی می‌گه. این فاز هم هدفم اینه ببینم کلا حرف حساب ملت درباره‌ی بحث‌ها چیه. بحث ترسا، بحث محمدحسین و رضا.

2. اگر من بیگناه اعدام می‌شدم، واکنشت چی بود و چیکار می‌کردی؟

این «اگر» اون‌جا چیه ترسا؟ اشاره به اعدام داره یا بی‌گناهی؟

1. مشکوک‌ترین فرد بازی الان برای تو کیه و چرا.

تو. دلیلش هم کلیت بازیته که در جهت سود بی‌گناهان نبوده. دوم هم همون چیزی که فاز قبل گفتم به‌ت. جوابت هم تاثیر خاصی نداشت. و در کل چیز خاصی نمی‌تونی بگی.

2. به پویا می‌گفتی چوب نگیره بالا سر بقیه و بذاره از رای افراد دیتا وارد بشه. هر دیتایی که به نظرت وارد شده با همون رای‌ها، با ما هم به اشتراک بذار.

محمدامین رای پرت داده (که باید بیاد بگه چرا)، مهسا و اشکان رای‌شون منطقیه. مهم‌ترین رای رضاست. که به اشکان رای می‌ده. هدف رایش هم زدن گناهکار نبوده. زدن کسی بوده که روی اعصابشه.

3. رای اولیه‌ی دیشبت چه دیتایی به بازی وارد کرده؟

تو مشکوک‌ترین گزینه‌ی بازی هستی برام.

4. چرا دیشب تصمیم گرفتی شخص دیگه‌ای به دفاعیه نیاد؟ (رای دادنت به من یعنی این تصمیم رو گرفتی)

وکیل یک بی‌گناه نندازه بیرون.

یک سوال مهم هم دارم ازت ترسا.

تو خودت رو بی‌گناه گرفتی قاعدتا. می‌دونستی لباس نداشتی و نقشت هم بی‌گناه اعلام می‌شده. درسته؟ چرا به اون‌هایی که به‌ت رای مستقیم و مخصوصا دوم دادن گیر دادی؟ مگر نه این‌که باید به این فکر می‌کردی که مافیا وقتی می‌دونه بی‌گناهی، سعی می‌کنه مستقیما در اعدامت نقشی نداشته باشه؟

@پویا

چرا دو نفر از سه نفر مافیا باید تو رو بذارن توی گزینه‌های سفیدشون؟ سفید شدن پویا اگر بی‌گناه باشه، در بازی بدترین چیز برای مافیا نیست؟

@محمدامین

موضعت درباره‌ی ترسا چیه؟

Underwood
پسندها
476
آهان، یه توصیه اخلاقی هم بکنم. همیشه احترام بزرگتر از خودتون رو نگه دارید، حتی اگر باهاش مخالفید.

میشه با حفظ احترام مخالفت کرد یا اگر چیزی به غلط داره میگه رو اصلاح کرد. اینا متاسفانه در جامعه ما داره کمرنگ میشه.

الان ترسا جان دخترم، اگر پویا به موقع ازدواج کرده بود، دختری هم سن تو داشت، هرچیم که از نظرت گناهکاره، ولی احترامشو باید حفظ کنی.

شاید بگید این الان داره مسخره بازی در میاره. ولی دارم مسخره بازی در نمیارم الان :))

کارکشته مافیا
پسندها
118
آهان. کلا هم نمی‌فهمم چرا این‌قدر یک دفعه همه‌چیز جدی می‌شه. از رامتین یاد بگیرید بابا. طنز درون‌تون رو خاموش نکنید. :))

Underwood
پسندها
476
اهان امین تا یادم نرفته، تو هم خیلی منافقی ها :))

دلیلت برای گناهکار کردن ترسا تو مایه های کاری بود که با چاوش دور ۱۱ کردی :))

لامصب اینکه به ذهنش رسیده که منو وقتی باید صحت سنجی کنه وقتیه که لباس تو بازی باشه اینقدر بدیهیه که همه بهش فکر می کنند، منتها یکی مثل تو مارموز نمیگه، این بچه تجربه نداره میگه :))

ای ای ای بیشرف :))

آهان، اشکان تو هم یه چی دیروز گفتی بهم برخورد، به روت نیوردم.

گفتی که امیر الان ترجیح میده بیگناه بره بیرون چون بیگناه در معرض باخت باشه تهش میگه پشت دست من بازی کنید به فلانی رای بدید.

گستاخ من اینقدر چیپ و ضعیفم که علم فروشی کنم مثل بچه های ۱۲ ساله بگم مامان مامان من اشکان رو دیدم داشت گوشه دیوار جیش می کرد دعواش کن ؟ :))

واقعا بی ادبی. خیر من دوست دارم این فاز بیگناع بره بیرون چون گناهکار جلوه دادن یه بیگناه سخت تر از گناهکار جلوه دادن یه گناهکاره :))

وگرنه خیلی چیپه من علم دارم یکی گناهکاره، بیام بگم گناهکاره. واقعا ناراحت شدم از حرفت.قهرم اصن :))

آخرین ویرایش:
کارکشته مافیا
پسندها
118
اهان امین تا یادم نرفته، تو هم خیلی منافقی ها :))

دلیلت برای گناهکار کردن ترسا تو مایه های کاری بود که با چاوش دور ۱۱ کردی :))

لامصب اینکه به ذهنش رسیده که منو وقتی باید صحت سنجی کنه وقتیه که لباس تو بازی باشه اینقدر بدیهیه که همه بهش فکر می کنند، منتها یکی مثل تو مارموز نمیگه، این بچه تجربه نداره میگه :))

ای ای ای بیشرف :))

باشه. از بازی بپرس چند نفر این اومده تو ذهن‌شون. :)) دیگه از مرغ پخته هم بپرسی، قبول داره که احتمال به ذهن رسیدن این توسط کسی که خودش وکیل/شارلاتان باشه، بیشتر از اینه‌که به ذهن بی‌گناه برسه.

کارکشته مافیا
پسندها
118
یک چیز دیگه هم که من دقیقا نفهمیدم اینه‌که بحث مهسا و رضا چیه کلیتش؟
و این‌:ه رضا جان چرا به اشکان رای دادی؟ ترجیح دادی در فازی که لباس و تیر نداریم، یک نفری که بازیش رو اعصابته رو سوای از گناهکاری/بی‌گناهیش‌ بندازی بیرون؟

Underwood
پسندها
476
باشه. از بازی بپرس چند نفر این اومده تو ذهن‌شون. :)) دیگه از مرغ پخته هم بپرسی، قبول داره که احتمال به ذهن رسیدن این توسط کسی که خودش وکیل/شارلاتان باشه، بیشتر از اینه‌که به ذهن بی‌گناه برسه.

من از بازی ای که به وکیل/شارلاتان رای نمیده چی بپرسم :)) گیر آوردیا :)) از تو می پرسم که میدونی چیکار می کنی :))

ضمن تا جایی که من میدونم مرغ پخته اپشن خنده اش فعاله نه پاسخگوییش :))

رئیس جماهیر
پسندها
271
جو بازی حداقل برا من خیلی آزار دهنده شده و پشیمونم که وارد این بازی شد‌م. ولی به تعهدم باید عمل کنم.

در مورد ترسا رک بگم به نتیجه نرسیدم. نمیدونم چی بگم. کل بحثایی که در موردش میشه رو خوندم و فهمیدم ولی متوجه نشدم.
بیشتر از اینم حرفی ندارم در این مورد بزنم.
حالا هر فکری میخواین کنین و هر نتیجه ای میخواین بگیرین.

چند جا تو صحبتات حرف من و پویا رو تایید کردی، یعنی داری فکر میکنی مسیر درست رو میریم دیگه ؟ خب چرا لحظه ی آخر ترمز گرفتی ؟
اصل این که اعدام توی فاز یک خوبه رو قبول داشتم. ولی در مورد گناهکاری هیچکی به نتیجه خاصی نرسیدم. اگه یکی هفتاد درصد برام گناهکار میشد رای میدادم.

چون اسمم رو آوردی. ببین از نظر من گیر الکی بود، ولی با نهایت ادب و احترام به نظرم پویا یکی از مشاغل چندگانش گیر الکی دادنه :دی یعنی اگه پستای دیشبم خونده باشی میبینی من خودم اصلا درک نکردم چرا به من گیر داده ولی ذهن پویا یه جوری کاری میکنه که من با ذهن عادی که گیر میده برای پوش کردن باهاش فرق قائل میشم :دی یه ذهن خاص هست خلاصه :دی
یعنی گیر الکی پوینت منفیه ولی اگه پویا بده مشکلی نداره؟

مافیایی
پسندها
173
عه امین اومده که.
من کلیت بازیم در جهت سود بیگناهان نبوده؟ متاسفانه مهلت بازی پیدا نکردم و مشغول دفاع از جان و شرفم بودم. حالا البته اگر اعدام شدم می‌بینم سودی داشته یا نداشته.
ولی تو که وقت داشتی، چرا به دوربین توضیح نمیدی کلیت بازیت چه سودی ایجاد کرده برای بیگناهان؟ :))

Thomas Shelby
پسندها
648
@امین
نمی‌دونم سفیدشدن پویا، بدترین چیز هست برای مافیا یا نه. ولی بده. بله.
حرفم اینه که نمی‌توانست منُ سیاه کنه، پس اومد باهام بازی کرد.

نظر فعلیم اینه در واقع.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amin
رئیس جماهیر
پسندها
271
رضا

اون جوابت به سوالم که در مورد بحثت با هادی بود رو خوندم. ولی الان پیداش نمیکنم ریپلای کنم. اوکی بود.

یه جا گفتی به هادی شک داری. چرا؟

مافیایی
پسندها
173
ببینید چیکار کردید که حتی امیر با اینکه هدفش اعدام منه دلش بهم سوخته. :))
ولی بزرگترها با کوچیک‌ترهاشون جنگ روانی راه نمیندازن. بزرگتری که این کار رو کنه خودش اول بازیِ بد رو شروع کرده. منم وظیفه‌ام بود همراهی کنم که کردم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین