برای دیدن محتوای انجمن باید ورود کنید. اگر حساب کاربری ندارید اکنون ثبت‌نام کنید.

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

AKP

مافیایی
پسندها
208
امتیازها
65
مدال‌ها
8
شما نمی‌دونم کدومتون بی‌گناهه، کدومتون مافیا. این بالا رو بخونین، ببینین واقعا راه داره من و اشکان با هم مافیا باشیم :)) اگه راه نداره، دو دقیقه بی‌خیال من شین :))

اینکه اشکان رو منشن نکردم هم برای اینه که اون بی‌خیال منه، لازم به این توضیحات نیس :))
من اصلا چیزی نمیگم. خودت یه بار دیگه بشین اینایی که نوشتی رو بخون:))

کارکشته مافیا
پسندها
170
امتیازها
245
مدال‌ها
28
آرش

خب اشکان که نگفته رایشو عوض نمی‌کنه. زرنگی؟ :))

بابا اشکان به امین و ترسا، به هر کدوم گفته رای می‌ده دیگه. هر کدوم از اونا یارم باشه، باهاش اون یکی رو اعدام می‌کنم. گیر آوردی من رو ها :))

کارآموز مافیا
پسندها
162
امتیازها
20
مدال‌ها
4
خب اشکان که نگفته رایشو عوض نمی‌کنه. زرنگی؟ :))
از بین امین و ترسا به اونی رای میدم که چاوش بگه.
خوب شد؟‌ :دی

آرش
پسندها
337
امتیازها
460
مدال‌ها
38
عه راست می‌گی اون حالتم مثل حالت رضا نشدنیه :)) حواسم نبود :))

حالا بهتر، اون قسمت هم پس کلا ملغی‌س. بقیه‌ش رو بخون بگو با کجای پست ۶۷۴ و ۶۷۸ م مشکل داری؟
اینکه میگی باید اشکان رو میزدی جای فری منطقی نیست چون امیر به اشکان شک نداشت اون موقع و سفیدش هم کرده بود حتی.

AKP

مافیایی
پسندها
208
امتیازها
65
مدال‌ها
8
بله به لوسیفر رای میدم.
چون از نظرم ۱ مافیا و ۱ لوسیفر در بازی هستن.
اگه لوسیفر بره بیرون واسه اون تک مافیا باقی مونده ۱ جای اشتباه داریم.
بابا یه رای بدین این خلاص شه بره. رسما داره بر خلاف چیزی که به صلاح بازیه حرف میزنه :ROFLMAO:

کارآموز مافیا
پسندها
162
امتیازها
20
مدال‌ها
4
بابا یه رای بدین این خلاص شه بره. رسما داره بر خلاف چیزی که به صلاح بازیه حرف میزنه :ROFLMAO:
وقتی از نظرم ۱ مافیا و ۱ لوسیفر در بازی موندن.
کار درست رای دادن به لوسیفره.
مخالفی با این جمله؟

AKP

مافیایی
پسندها
208
امتیازها
65
مدال‌ها
8
مخالفی با این جمله؟
حالا اومدیم نظرت اشتباه بود دوتا مافیا تو بازی بود بعدش میخوای چیکار کنی:))

کارکشته مافیا
پسندها
170
امتیازها
245
مدال‌ها
28
امین

من اصلا چیزی نمیگم. خودت یه بار دیگه بشین اینایی که نوشتی رو بخون:))

من مشکلی نمی‌بینم توش جدی، بیا ببینم چه مشکلی داری؟ :دی

آرش

اینکه میگی باید اشکان رو میزدی جای فری منطقی نیست چون امیر به اشکان شک نداشت اون موقع و سفیدش هم کرده بود حتی.

۱- حالا مگه کلا فقط امیر مهمه تو بازی؟ بقیه آدما به اشکان شک داشتن دیگه.

۲- نکته دیگه‌م، اینه که استاندارد دوگانه داره حرفاتون. اگه بنا به خودزنی کردن هست، من خیلییییی ریسک کردم برای دفاع از اشکان. یه جایی این وسط مسطا یا باید ولش می‌کردم یا سعی می‌کردم بزنمش اعتبار بگیرم دیگه.

اشکان

مخالفی با این جمله؟

این می‌تونه هم درست باشه، هم غلط. غلطه، چون اگه مافیا رو بدیم بیرون بازی درجا تمومه و اصلا لازم نیس لوسیفر پیدا کنیم.

درسته، چون اگه لوسیفر رو بدیم بیرون بعدش ۲ شانس برای پیدا کردن مافیا داریم.

بعد حالت ۲ مافیا هم هست، کلا خطرناکه :))

کارآموز مافیا
پسندها
162
امتیازها
20
مدال‌ها
4
حالا اومدیم نظرت اشتباه بود دوتا مافیا تو بازی بود بعدش میخوای چیکار کنی:))
از نظر لاجیک ضعیفی.
اینجا باید با پیش فرض های من بررسی کنی.
مثلا اولش گفتی مگه نمیگی امین لوسیفر هست؟ پس چرا میخوای به لوسیفر رای بدی بجای مافیا؟
بعد که فهمیدی طبق پیش فرض من دقیقا کار درست رای دادن به لوسیفر هست. میگی اگه پیش فرضت غلط باشه چی؟‌ :دی

AKP

مافیایی
پسندها
208
امتیازها
65
مدال‌ها
8
من یه بار دیگه بهت فرصت میدم بری بخونی ببینی مشکلش رو متوجه میشی یا نه:دی

کارکشته مافیا
پسندها
170
امتیازها
245
مدال‌ها
28
امین

دو دقیقه مسخره‌بازی رو بذا کنار بگو مشکلت با حرفام چیه. فعلا ول کن که می‌خوام تو رو اعدام کنم، این رو صرفا بگو که من به نظرت ممکنه جز مافیا ۲ نفره باشم یا نه؟
امین
من یه بار دیگه بهت فرصت میدم بری بخونی ببینی مشکلش رو متوجه میشی یا نه:دی

من به قول خودت خرم، باید مافیا رو بذارم تا ابد کنار :)) نمی‌فهمم، بگو :))

کارآموز مافیا
پسندها
162
امتیازها
20
مدال‌ها
4
امین

آرش

۱- حالا مگه کلا فقط امیر مهمه تو بازی؟ بقیه آدما به اشکان شک داشتن دیگه.

۲- نکته دیگه‌م، اینه که استاندارد دوگانه داره حرفاتون. اگه بنا به خودزنی کردن هست، من خیلییییی ریسک کردم برای دفاع از اشکان. یه جایی این وسط مسطا یا باید ولش می‌کردم یا سعی می‌کردم بزنمش اعتبار بگیرم دیگه.

اشکان

این می‌تونه هم درست باشه، هم غلط. غلطه، چون اگه مافیا رو بدیم بیرون بازی درجا تمومه و اصلا لازم نیس لوسیفر پیدا کنیم.

درسته، چون اگه لوسیفر رو بدیم بیرون بعدش ۲ شانس برای پیدا کردن مافیا داریم.

بعد حالت ۲ مافیا هم هست، کلا خطرناکه :))
اینو نمیدوستم. حله.
با فرض اینکه ترسا مافیاست و امین لوسیفر به کی رای بدم؟ :دی

مافیایی
پسندها
173
امتیازها
90
مدال‌ها
13
چاوش

تو می‌گی حالت ۲ مافیا محتمله دیگه درسته؟
خب پنج نفریم، سه نفرتون به فری رای دادید پس هر سه با استدلال تو بی‌گناهید. دوتا مافیای باقی مونده‌ات من و اشکانیم؟

اگه نه و فکر می‌کنی تو رای‌های فری هم مافیا هست؛ پس این جوری نمی‌تونی خودت هم مبرا بشی. همون قدر که تو معتقدی در اعدام فری نقش داشتی، آرش و امین هم همین عقیده رو دارن در مورد خودشون و بی‌تاثیر نبودن در اعدام فری.

من مخالفم که می‌گی اشکان گزینه‌ی بهتری برای خودزنی بوده. اتفاقا نبود. اتفاقا امیر جزو اولین نفرات گفت اشکان مدل بازیش همینه. بعد به همین بهونه که "گناهکار این طوری بازی نمی‌کنه" راحت سعی داشتید سفیدش کنید. فری چطور؟ امیر بهش رای هم داده بود.

تو اگه واقعا با اشکان هم‌تیمی نیست، من نمی‌فهمم چطور انقدر راحت می‌پذیری پشت دستت بازی کنه.
دیروز هم داشتیم به اشکان رای می‌دادیم، تو اومدی منم قانع کردی که امیر و هادی مهم‌ترن. الان باز تا امین گفت به اشکان رای می‌ده، دوباره یه پست از چاوش که چرا اشکان گزینه‌ی خوبی نیست.
جدی نمی‌فهمم. مجموع بازی این دورت حمایت از اشکان بود.
اگه یه نقشی داشتیم خلاف شغال که نباید بذاره هدفش اعدام بشه چشم بسته می‌گفتم تویی.

AKP

مافیایی
پسندها
208
امتیازها
65
مدال‌ها
8
داری فرضی رو بررسی میکنی که توش تو و امیر اشکان چین مافیا هستید. پس امیر با لباس بیگناه خونده شده. میشه بگی فری این وسط با کدوم لباس مافیا خونده شده؟ :دی یا اینکه 4 تا تو بازی بوده؟

آرش
پسندها
337
امتیازها
460
مدال‌ها
38
آرش

بابا اشکان به امین و ترسا، به هر کدوم گفته رای می‌ده دیگه. هر کدوم از اونا یارم باشه، باهاش اون یکی رو اعدام می‌کنم. گیر آوردی من رو ها :))
اوکی با این حساب پس یارت همون اشکانه اگه مافیا ۲ نفر باشه. اگه مافیا ۱ نفر باشه هم که به نظرم اشکانه.

حسم هم اینه که امین لوسیفره یا شک کردین که لوسیفره می‌خواین با اعدام اون ببرین که ریسک حدس و اینا نباشه دیگه :))

کارکشته مافیا
پسندها
170
امتیازها
245
مدال‌ها
28
امین

داری فرضی رو بررسی میکنی که توش تو و امیر اشکان چین مافیا هستید. پس امیر با لباس بیگناه خونده شده. میشه بگی فری این وسط با کدوم لباس مافیا خونده شده؟ :دی یا اینکه 4 تا تو بازی بوده؟

این رو که آرش گفت و جواب دادم دیگه. اشتباه کردم این قسمت رو. به نفع من، اون فرض از اساس غلطه و لازم نیس به استدلالش فکر کنین اصلا.

کارآموز مافیا
پسندها
162
امتیازها
20
مدال‌ها
4
آرش
پسندها
337
امتیازها
460
مدال‌ها
38
چیکار کنم قانع شی که من بیگناهم؟
اگه رای بدی چاوش و عوض نکنی می‌فهمم یارش نیستی. ولی ممکنه تک مافیا باشی اون رو نمی‌تونم رد کنم.

کارآموز مافیا
پسندها
162
امتیازها
20
مدال‌ها
4
اگه رای بدی چاوش و عوض نکنی می‌فهمم یارش نیستی. ولی ممکنه تک مافیا باشی اون رو نمی‌تونم رد کنم.
مرسی که به سوالم جواب دادی :ROFLMAO:

مافیایی
پسندها
173
امتیازها
90
مدال‌ها
13
چاوش
من تو همین پست قبلیم هم گفتم کلیت بازیت برای من مثبت بوده به جز اون بخش حمایتت از اشکان. یعنی هرچی من می‌خوام باور کنم تو بی‌گناهی، میای یه دفاعی از اشکان می‌کنی.
لابد من خرم و نیستی دیگه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین