جدیدترین‌ها

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارکشته مافیا
پسندها
170
یه جمع‌بندی داشته باشم از حس فعلی‌م و کسایی که بیشتر برام مشکوکن :دی

* امین که در موردش زیاد صحبت کردم :دی

* فری و رضا در کنار هم، این قضیه‌ای که گفتم در مورد توجه فری به پست رضا، خیلی قلقلک م می‌ده، جواباش هم یه کم جنس این رو برام داشته که یه چیزی رو اون موقع گفته، یه سوراخی توش پیدا شده، الان داره سعی می‌کنه اون سوراخ رو صاف کنه. صادقانه نیس برام :دی

* ترسا رو من مثل اشکان بدبین نیستم در مورد مهمونی و سردرد و ...، چیزی هست که برای همه‌مون تو بازی پیش اومده و طبیعیه. اما نوع بازی‌ش، یه حالت بیرون گود نشسته‌ای داره که سعی داره فاز کدخدا هم بگیره. انگار می‌خواد نشون بده تو بازی هست، اما در عین حال دستش کثیف نشه و چیزی دامن‌گیرش نکنه :دی

* در نهایت، دوست گلم امیر :دی هادی به نظر من، مشخصه مرض داره و یه چیزی شبیه همون فانتزی که گفتم تو ذهنشه، تا اینکه گناهکار باشه. از اونور هادی هم جز کسایی هست که بد آب نمی‌ریزه تو سوراخا، سر همین به نظرم یه کم راحت بهش رای اعدام داد. می‌فهمم که مرض هادی اذیت‌کننده‌س و می‌تونه دست و پاش رو برای بازی درست ببنده، اما راه‌های بهتری از رای مستقیم داشت به نظرم. در کنارش، ذهن بیش‌فعال‌م هم داره می‌گه نکنه مافیا/گناهکار بوده، دست دوستی به من و آرش دراز کرده که بذاره ما بریم کثیف‌کاری‌ها رو بکنیم، احتمال اینکه بپریم به یه بی‌گناهی هم کم نیس وقتی دانشی نداریم. اگه به بی‌گناه پریدیم، پشتمون بیاد و استقبال کنه از اعدام بی‌گناه، اگه گناهکار بود هم یا یجوری جاخالی بده و نذاره اعدام شه، یا اعدام شد باز کردیت نسبی و اعتماد رو بخره :دی

در کنار این، رای ندادن دیروزش به امین برام عجیبه و نفهمیدم چی شد رای نداد. مجموع همه اینا منجر می‌شه حس مثبت اولیه‌م بهش کمتر شه، الان برگشته به ۶۰ ۴۰ گناهکار دیفالت :))

----

حسم به آرش هم فعلا مثبته.
اشکان و من بازیمون خیلی هم‌راستاس، اما حس مثبت ویژه‌ای ندارم بهش :))
@امین

الان مثلا 3 تا شهروند رای دادن که مشکل رای ندادن 3 تا مافیا باشه؟ :دی خیلی واضحه که شهروند دیروز تو رای گیری شرکت نکرده خوب :دی
با این ذهنیتی که داری باید مثلا یه تارگت ریزی هم به محمدحسین بزنی بگی تیم مافیا دیده شهروند به یارش رای نداده یکیشون یهویی اومده همینجوری یه رایی انداخته که ساید رو جدا کنه بعدا ولی همچین چیزی هم نمیگی :دی

درست می‌گی، طبعا وقتی کلا ۳ رای بوده، کلی شهروند هم شرکت نکردن. حرفی که در مورد محمدحسین هم می‌زنی درسته. محمدحسین تو ذهنم نبود کلا، اصولا پیش‌فرض حسم بهش مثبته :))

اما اینکه همچین چیزی به ذهن تو رسیده جالبه، چون تنها حالتی که به محمدحسین می‌شه شک کرد، اینه که تو مافیا باشی و یارت باشه و بخواد ساید جدا کنه. وگرنه شهروند باشی، محمدحسین رای‌ش لزوما گناهکارانه نیس. می‌تونه باشه‌ها البته، مثلا دیده ۲ شهروند رای دادن، گفته من رای بدم موج رو اضافه کنم، ولی بقیه یارام ندن دیگه اگه بقیه شهروندا اومدن رو موج، اونام بیان یا ممکنه لازم نشه بیان اصلا.

دید جالبی داشتی ولی، پسندیدم. اگه بی‌گناه باشی و این زاویه رو اشاره کردی، بارک الله :دی
الان که گفتی محمدحسین هم رفت در لیست مشکوکین بالا :دی

آخرین ویرایش:

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
@فری

می‌پذیرم حرفات رو که این دو پست فرق دارن با هم و فرق نسبتا زیادی دارن با هم. حالا سوالم اینه که اگه فرق دارن با هم، تو خودت چرا آوردیشون کنار هم؟ :دی

ببین، مشکل اصلیم من اینه که تو چی شد یهو رضا هم وارد اون پست ت کردی؟ پست امین خب خیلی تابلو و تو چشم بود در مورد این قضیه، ولی پست رضا، به قول خودت خیلی جزیی و عادی بود، نیازی به توجه خاص نداشت اصلا. این جنس توجه‌ها، خیلی وقتا به خاطر این هست که تو پستای یکی رو با دقت اضافه می‌خونی، و این می‌تونه از این بیاد که رضا برات مهمه. که خب یه دلیل ش می‌تونه این باشه که یارت هست و پستاش رو می‌خونی که ببینی چی گفته.

متوجهی چی می‌گم؟ :دی
حاجی تو مثیکه شق کردی منو وصل کنی به رضا، رضا یار منه؟ بیا

رای به اعدام رضا اصن😂😂

دلیل اینکه آوردم اونجا همین تفاوتشون بوده دیگه، که بعدا کسی نیاد بگه اینم از همون جنسه که چرا به اون گیر ندادی به این گیر دادی :)) چاوش، چرا داری سعی میکنی قانع نشی؟ :-؟ کاریت ندارم شک داری یا نداری ولی اینایی که میگی هیچ ربطی به یار بودن من‌و رضا نداره.

@امیر:

اصلا درک نمیکنم بازیتو این دور. از اول بازی یه چارچوب از رو هوا ترسیم کردی داری رو همون بازی میکنی، چاوش خوبه، فری بده، هادی بده آرش خوبه. بی‌گناهی نیست این. تو پست‌های امروزت درباره خودم هم مرض دیدم، میخواستی به زور بچپونی که فری علم به بیگناهی افراد داره:)) بعد یهو ول میکنی میگی به یه دیسلایک بسنده میکنم فعلا، حسش کردی علمو سه بارم بخاطرش پست دادی ولی نگفتی از کجا این حسه اومد. حس میکنم تارگتت بودم از اول. با توجه به بازی جفتمون حس من درست تره یا حس تو به "علم" من؟

آرش
پسندها
337
من رای می‌دم فعلا تا بتونم رای بدم :دی بین محمدحسین و اشکان بیشتر دوست داشتم به محمدحسین رای بدم ولی هم نبوده امروز کلا و یه جورایی حس میکنم بی‌انصافیه، هم اینکه الان دیدم چاوش هم بهش مشکوک شد یهو بعد پست من. :دی ترجیح می‌دم به اشکان رای بدم.

رای به اعدام: اشکان

کارکشته مافیا
پسندها
170
@آرش
ضمن اینکه یه دور پست‌ها رو مرور کردم، اشکان دیشب بلافاصله بعد از ورود ترسا به بازی اعلام کرد تارگت فاز بعدشه، و بیشتر اون اتفاقاتی که الان به دلیلش به ترسا رای داده هنوز نیفتاده بود. این هدف‌گذاری و بعد پرونده‌سازی بر اساس اتفاقاتی که بعدش افتاده بیشتر گناهکارانه‌ست به نظرم تا بیگناهانه.

در مورد این قضیه، اون پست ورود ترسا همون قضیه مهمونی رو توش اشاره کرده بود که فکت ۱ ای هست که اشکان تو دلیل رای دادنش آورده. متوجهم که حس پرونده‌سازی می‌ده، اما باز به نظرم شبیه حرفی که در مورد هادی زدم، اینم به سبک بازی بر می‌گرده بیشتر تا مرض :دی

رای دادنت یه کم عجیب/عجولانه‌س، مخصوصا وقتی میای می‌گی چاوش هم به محمدحسین مشکوک شد :)) نفهمیدم الان به من شک داری که چون به محمدحسین مشکوک شدم، تو دیگه نیستی یا چی؟ :))

مافیایی
پسندها
309
اون پست قبلیم کلا منتفیه محتواش با این حساب :دی با اینکه باورش برام سخته ولی مثله اینکه اشتباه دیدم !! :دی

در مورد چاوش که میگه شغال بازی می کنم ، مگه شغال یا نقشی شبیه به شغال داریم ما اصن ؟ :دی نه عزیز من بازی عه خودمو می کنم فقط .

در مورد رای با توجه به اینکه خودم نقش خودمو می دونم و آقای امیر چراغ اولو روشن کرده رای من همونطور که گفتم امیره .
امیرحسین رو همونطور که گفتم بهش حسم مثبت نیست . اشکان رو این فاز رای نمیدم چون بنظرم چیزی به بازی اضافه نمی کنه اعدامش .

رای من فعلا امیره . مگه اینکه در ادامه گزینه ی مشکوک تری پیدا کنم .

رای به اعدام باطل: چاوش

رای به اعدام: امیر

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amir

FM

کارنیاموز مافیا
پسندها
195
من رایم این فاز امیره، گردنم میگیرمش:))

• Haha
کارکشته مافیا
پسندها
170
امیرحسین کیه هادی؟ :دی

AKP

مافیایی
پسندها
208
من فعلا آرش رو شهروند دارم، یه رای بهش میدم که اگه لازم شد بتونم عوض کنم :دی تو یه ساعت بعدی باز حرف میزنم

این بیلبیلک رای رو پیدا نمیکنم حسابش کنیدلطفا :دی

کارکشته مافیا
پسندها
170
من فعلا به امین رای می‌دم که بتونم رای بدم، یه کم بیشتر باید فک کنم :دی

رای به اعدام: امین

مافیایی
پسندها
173
رای به اعدام: عرفان

این رای پرته واسه اینکه رای اولیه داده باشم.

مافیایی
پسندها
309
@چاوش

محمد حسین منظورم بود :دی

مافیایی
پسندها
173
آرش
متوجه "دفاع زیرپوستی" نمی‌شم. من کاملا رو پوستی بازی کردم و گفتم موافق اعدام در فاز اول نیستم. تجربه نشون داده احتمال خطا زیاده. بله رای چاوش هم دیدم موقع پست نوشتن.
این از سوال تو.
در باب بحثی که با رضا داشتی سر پست اولش، منم حس کردم که کری می‌خونه، ولی چرا تو فکر کردی خوندن حرکت گناهکارانه و مشکوکیه؟ این چیزیه که از شهروند هم می‌تونه بربیاد و چه بسا احتمالش بیشتره که یه بیگناه این حرف رو بزنه.

صدرا
اگه من می‌خواستم مستقیم رو کی‌پی بگیرم، بهترین زمان بود که پشت اشکان هم قایم بشم و رای بدم.
دیر رسیدن ربطی به حق من بابت متهم کردن بقیه داره؟ روند بازی امین تناقض داشت. اشاره کردم. جواب نداده هنوز.
کسی که در اولین پست پررنگ‌ترین جمله‌اش درخواست سیو شدن توسط دکتره، فرداش می‌گه بفرمایید به من رای بدید و میدون رو خالی می‌کنه. این تناقضه، منم قطعا میام مطرح می‌کنم و منتظر جواب می‌مونم. اگه نمی‌خواد جواب بده هم، می‌مونه گوشه‌ی ذهنم.
حالا یه سوال دارم صدرا.
فرد الف داره رای میاره و یک نفر هم مصرانه در تلاش برای اجماع آرا روی فرد الفه.
فرد ب کل شب پیداش نمی‌شه و هیچ مسئولیتی بابت رای دادن و ندادن گردن نمی‌گیره. فرداش با جمله‌ی "هجمه‌ای که به فرد الف شد رو دوست نداشتم" وارد بازی می‌شه.
سوال: رابطه‌ی فرد الف و ب رو تحلیل کنید. دو نمره.

اشکان
این اولین باریه که من می‌بینم دلیل آوردن برای تاخیر، حرکت گناهکاریه. شاید هم باشه به دید تو، ولی در مورد من صدق نمی‌کنه. عادت قدیمی و همیشگیه. می‌تونی بری تاپیک ادواز قبلی رو چک کنی و می‌بینی مخصوصا اوایل بازی همیشه اگه تاخیر داشته باشم توضیح می‌دم. چون من این احترام رو برای افرادی که فعالیت می‌کنن تو تاپیک قائلم که حداقل توضیح بدم چرا نتونستم تو فعالیت شریک بشم.

فکت دومت، من که خاطرم نیست دیشب برای رای دادن قانع شده باشم. من به این اصرار تو و عجله‌تون برای اعدام شک کردم و فهمیدم گویا خاطر لباسه. صرفا درک کردم که شاید هول شده باشید سر لباس ولی همچنان موضع اولم زیر سوال نرفت. اعدام در فاز اول به شدت ریسکیه. این اعتقاد منه و دیشب هم همین رو گفتم.

ضمنا حرف‌هات یه باگی داره.
اونجا که به سردرد اشاره می‌کنی.
زمان رای دادن تموم شده بود اصلا. تا قبل ساعت ۱۰ باید رای اولیه رو می‌دادیم. همه‌ی اون مکالماتی که می‌گی بعد ساعت ۱۰ شکل گرفت.
سردرد هم برای رضا گفتم و کلا یه بحث دیگه بود اون. دلیل رای ندادن من واضح بود.

اگه امین مافیا بود، که دلشون نمیخواست به یارشون رای بدن وقتی فقط ۳ رای داره. اگه امین مافیا نبود، دلشون نمیخواست در گناه بیرون کردن بی‌گناه شریک بشن و رای های حساس و‌ تعیین کننده آخر رو بدن.

برای هر دو سناریویی که گفتی، راحت‌تر بود که دیشب کلا نیام.
اگه به این طرز فکرت اطمینان داری، نباید اول به کسایی شک کنی که دیشب کلا پیداشون نشد؟

به نظر من این فکت‌های تو آب دوغ خیاری دسته بندی می‌شن. می‌تونی فکت آب دوغ خیاری بیاری و اتهام بزنی، تا اینجا رو می‌شینم باهات حرف می‌زنم منم. ولی اینکه باهاشون رای بدی، دیگه ندونم کاری بیگناهانه نیست.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
آرای فاز دوم:

ترسا ۱ رای: اشکان
هادی ۱ رای: امیر
امیر ۲رای: فری و هادی
عرفان ۱ رای: ترسا
اشکان ۱ رای: آرش
امین ۱ رای: چاوش
آرش ۱ رای: امین

رای‌نداده‌ها: رضا صدرا عرفان محمدحسین

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh
آرش
پسندها
337
@آرش

در مورد این قضیه، اون پست ورود ترسا همون قضیه مهمونی رو توش اشاره کرده بود که فکت ۱ ای هست که اشکان تو دلیل رای دادنش آورده. متوجهم که حس پرونده‌سازی می‌ده، اما باز به نظرم شبیه حرفی که در مورد هادی زدم، اینم به سبک بازی بر می‌گرده بیشتر تا مرض :دی

رای دادنت یه کم عجیب/عجولانه‌س، مخصوصا وقتی میای می‌گی چاوش هم به محمدحسین مشکوک شد :)) نفهمیدم الان به من شک داری که چون به محمدحسین مشکوک شدم، تو دیگه نیستی یا چی؟ :))
خب همین دیگه. اون موقع که اشکان تارگتشو قفل کرده رو ترسا، تنها اتفاقی که از بین دلایل امروزش افتاده بود همون بود که ترسا گفته بود من مهمونی بودم، که به نظرم دلیلی خیلی مسخره‌ایه برای قفل کردن تارگت فاز بعد روی یک نفر. سایر دلایلش هم بعد از اون اتفاق افتاده.

بخش دوم هم نمی‌دونم، اینکه بعد از اعلام شک من به محمدحسین، بهش شک کردی باعث شد تئوری توطئه بپرورانم :)) مشکوک بودن رو همچنان همونقدر بهش مشکوک هستم، و به تو مشکوک نیستم هنوز. صرفا به روند اتفاقات کمی مشکوک شدم و نخواستم یهو موج بره رو محمدحسین که نیست.

• Like

God

Administrator
گاد
پسندها
961
تغییر رای تا پایان فاز فقط یک بار هست و حتما لازمه قرمز و بزرگ بنویسید.

مافیایی
پسندها
173
بچه‌ها بذارید من یه توضیح کلی و عمومی بدم و کولی بازی هم سرش در نیارید لطفا.

من کلا سیستم خواب و بیداریم تغییر کرده و روز من از ۵ عصر شروع می‌شه‌. تا به یسری کارهام برسم، یه غذایی بخورم و یسری روتین‌های خودم، ساعت می‌شه هشت و نیم/نه، تازه اون موقع من فرصت می‌کنم بیام تاپیک و بشینم پست‌ها رو بخونم.

از من توقع فعالیت بیشتری در طول روز نداشته باشید. همین قدر ازم برمیاد. مگه اینکه شب تا صبح بیدار باشید که اون موقع در خدمت همه هستم.

• Like
کارکشته مافیا
پسندها
170
عه چه خوب من و ترسا می‌تونیم نصف شبا با هم بازی رو پیش ببریم :))
@ترسا

رای اولیه‌ت که رای پرت بود، الان حس/نظرت چیه؟ :دی

آخرین ویرایش:
  • Smile
واکنش‌ها[ی پسندها]: Arsonist
کارکشته مافیا
پسندها
170
@هادی
در مورد چاوش که میگه شغال بازی می کنم ، مگه شغال یا نقشی شبیه به شغال داریم ما اصن ؟ :دی نه عزیز من بازی عه خودمو می کنم فقط .
اولا که من نگفتم و گفتم امیر این رو می‌گه. ثانیا، نگفت شغالی، گفت شبیه شغال داری بازی می‌کنی و همین عجیبه که شغال نداریم، اما انگار شغالی و تارگت ت امیر و من هست :دی

در مورد رای با توجه به اینکه خودم نقش خودمو می دونم و آقای امیر چراغ اولو روشن کرده رای من همونطور که گفتم امیره .
امیرحسین رو همونطور که گفتم بهش حسم مثبت نیست . اشکان رو این فاز رای نمیدم چون بنظرم چیزی به بازی اضافه نمی کنه اعدامش .

رای من فعلا امیره . مگه اینکه در ادامه گزینه ی مشکوک تری پیدا کنم .

من نفهمیدم چی شد به امیر رای می‌دی؟ جز اینکه بهت گیر داده؟ یعنی هر کی به یه شهروند گیر بده، گناهکاره؟

بعد اعدام امیر چی رو باز می‌کنه که مثلا اعدام اشکان یا محمدحسین نمی‌کنه؟

• Like
کاربلد مافیا
پسندها
177
آقا من جمعه‌هام معمولاً شلوغه. واقعاً شرمنده‌م. سریع می‌خونم میام.

مافیایی
پسندها
173
چاوش

الان دارم همزمان پست‌های قبلی که خودم توشون تگ نشدم رو می‌خونم و پست جدید چک می‌کنم.
رسیدم اونجایی که هادی می‌گه تو (چاوش) بهش رای دادی و پاک کردی.

شب نیازه بشینیم همه‌ی این پست‌ها رو موشکافی کنیم واقعا. :دی

من امشب به اشکان رای نهایی می‌دم. در واقع اگه به خودم باشه که با توجه به بازیش کلا مافیا می‌شینه برام، تنها دلیل شکم اینه که همه هی لابه‌لای حرف‌هاتون از دیشب می‌گید کلا سبک بازی اشکان همینه. همین یه مورد باعث شده شک کنم.

در مورد بازی خودتون و بحث‌های دیگه، اولا به نظر من رای دیشب تو هول هولکی بود. من امروز گذاشته بودمش به حساب لباس ولی تو پست‌های قبلیت گفتی لباس رو یکی دیگه مطرح کرده. پس متوجه نمی‌شم، بالاخره فوریت داشتی برای اعدام امین یا نه؟ اگه نداشتی چرا یهو رای دادی اونم فاز اول؟ اگه داشتی، دلیلش لباس بوده بالاخره، یا چی؟

جز این، تو بحث با فری به نظرم نکته‌ی خوبی گفتی که چرا اصلا رضا رو آورد کنار امین و لزومی نداشت این کارش. بحثت با آرش هم نفهمیدم سر چیه.

تو بحثی که با امیر شد، اینکه امیر تو رو از معادله حذف کرده به نظر منم درسته. با این حال همون اول گفتم معمولا امیر خیلی کارهای مشکوک رو عمدا انجام می‌ده. حس من نسبت به جفتتون خنثی مونده تا رای‌های امشب هم ببینم.

ولی، نظر خودت نسبت به حرف دیشب امیر (رد خون امین رو از اشکان می‌گیرم) چیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین