چرا آرش ؟ چون حتی وقتی یکی ازش پرسید به فری رای میدی یا نه دیسلایک زد ! ولی وقتی دید هیچکس دیگه ای بش رای نمیده خودش به گزینه ای که میگفت براش مثبته رای داد . یعنی همین رای آرش فرضیه لباس رو برا من محتمل کرده که خواستن نسوزه این فرصت .
عزیزم اینایی که داری میگی رو ما هم میبینیم، برای همین هم چاوش، هم من، هم محمدحسین و هم امیر گفتیم آرش با این رای سفید نشده، منتهی مشکوکیت آرش رای دادن به یارش هست نه اینکه لباس دادن بعد اولش گفته رای نمیدم به فری، بعدش تو دقایق پایانی هم اولش گفته نه یهو گفته نه دیگه لباس داره میسوزه برم رای بدم
حالا موارد مشکوکیت آرش رو پایین میگم با مستنداتش

ولی علی الحساب یه رای مرگ به مافیا داده بهش میرسه امروز بیرون نره
راسی کی پی ، ۴ روز گذشته، میگفتی دکتر سیوت کنه تا شهروندا رستگار بشن . الان برامون چی داری دقیقا ؟
خیلی بی حیایی

حجم وقاحتت انقدر زیاد بود که مجبور شدم بیام لپ تاپ روشن کنم

حالا تو که وقیحی عیب نداره

، ولی این بازی هرکی هرچی از دهنش دراومد به من گفت، پس بریم ببینیم من چیکار کردم
همون روز معارفه در پاسخ به فری
باز گیر الکی دادی؟

خوب چیکار کنم که تاثیری نداره؟ گفتم شهروند هرکسی خواست به حرفام گوش بدن، هرکسی هم خواست گوش نده چیکار کنم

دکتر هم اگه خواست سیو بده اگه نخواست سیو نده. بیگناهم هر فکری میخواد بکنه. تجربه نشون داده هر موقع گیر الکی دادی بیگناه نبودی. این هم یک نمونه کلاسیک گیر الکی دادن بود.
همون روز معارفه بهش گفتم وقتی گیر الکی میدی معمولا بیگناه نیستی (براساس 3 دفعه از 4 دفعه قبلی که این اتفاق افتاده) گفتن نه چه ایراد بجایی گرفت واقعا، انقدر ایراد بجا و درستی بود که بهمون حس مثبت میده فری
دیروز در جواب به چاوش
خلاصه ترش اینکه یه روز ول کن منو برادر من

تمرکز رو ببر یه سمت دیگه

مثلا سمت کسایی که دارن امیری که کاورت کرده و خودتم کاورش کردی رو گردن میگیرن :-"
دیروز تحت شدیدترین فشارها تو بازی بودم، صبح بیدار شدم گفتم آقای چاوش فکت مافیایی کم نداری ولی به نظرم مافیا نیستی، از من بکش بیرون تمرکزت رو ببر سمت فری
پست دوم دیروز
اینجوری که بازی داره جلو میره به نظرم بازم امشب روی کسی اجماع نمیشه. فلذا جای سوال و جواب کردن به حرف های من گوش کنید یه لحظه. من امیر و آرش برام مافیا نیستن (امیر تنها کسی بود سعی کرد فشار رو از روی من برداره، آرش هم حس جستجوگری داره نسبتا)، چاوش هم کاور امیره پس اون رو هم میارم توی اجماع

یعنی میگم خودم، آرش امیر و چاوش تا حد زیادی اجماع غیرمافیاییه. اگه توشون مافیا هم هست فعلا من رو گول زدن نوش جونشون

حالا بیاید فرض رو بر این بزاریم که محمدحسین و صدرا (دو نفری که تو بازی زیاد حضور ندارن) هم باهم مافیا نیستن (اگه باهم مافیا باشن که دیگه بازی توی شرایط خیلی ناجوانمردانه ای داره جلو میره، مافیا رو با حرف هاش باید تشخیص داد نمیشه بوش کشید که

). پس اگر تا اینجا با من همنظر باشید بازی رو امروز باید ببریم سمت هادی، رضا، فری، ترسا و اشکان. چیزی هم نیست که بگیم خودشون هم ناراضی باشن، رضا و ترسا دارن به اشکان رای میدن، اشکان داره به ترسا رای میده. هرچی هست همین جاهاست

پس تشویق میکنم که تا زمانی که چاوش وارد بازی میشه امتیاز منفی ها رو بشماریم که روی یکی دو نفر اجماع تا ساعت ده و نهایتا تا ساعت 11 یکی از بازی خارج شه.
دوباره ظهر شده دیدم روند بازی جوریه که هرکسی میاد یه طومار مینویسه با 6 نفر پرسش و پاسخ میکنه گفتم اینجوری که غیر متمرکز دارید بازی میکنید باز شب میشه اجماعی ندارید به کسی رای بدید، بازی رو متمرکز کنید روی چند نفر و درباره اینا حرف بزنید که امتیازات مثبت و منفیشون رو بشماریم ببینیم کی بره بیرون بهتره
حالا ادامه همون پست دیروز
من خودم فری الان برام مشکوک تره، اول اینکه همونطور که در ابتدای بازی گفتم وقتی گیر الکی میده احتمال خیلی زیاد مافیاست، دوم اینکه دیروز داشت شهروندم رو گردن میگرفت
مجددا دیروز، چند ساعت بعد
دوستان عزیز میون حرفاتون وقت برای رای گیری امشب هم داره تموم میشه. نمیخواید روی کسی به اجماع برسید امشب هم؟
دیدم کسی به درخواستم برای متمرکز کردن بازی گوش نکرد دوباره بحثش رو پیش کشیدم که حتما روی یه نفر به اجماع برسیم.
چند دقیقه بعدترش
من به همون 5 تایی که گفتم رای میدم. من با گوشیم دست و پام بستست ولی شما اون پست فری رو ببینید هرکی رو من گفتم احساس میکنم مافیا نیست گفته بهشون مشکوکه، منطق میگه مسیرم بهش بخوره، چاره ای ندارم.
باز در حالیکه چاوش بلایی سرم آورده که آرزوی مافیا بودنش رو کردم که حداقل قابل توجیه باشه
45 دقیقه مونده به اتمام رای گیری
هادی
رای 5 رو میدی الان یا نه؟
30 دقیقه مونده به پایان رای گیری
تو نمیخوای رای 5 بدی؟ آرش
12 دقیقه مونده به اتمام رای گیری
احیایا لنگه کفشی چیزی دارین برای زدن مافیا تو شب که رای نمیدین؟

خوب نهایتا شهرونده میاید میگید اقایون چرا بهش رای دادید دیگه.
10 دقیقه مونده به بسته شدن حوزه های رای گیری
الان رای بده فردا ولمون نکن مشکلی نیست
A few moments later...
پایان فاز روز سوم با اعدام فری.
فری مافیا بود.
حالا آرش چرا مقداری مشکوکه؟
و اینکه اتفاقا تو هستی که چند نفر سفید دارنت و میتونی بازی رو از نامتمرکز بودن خارج کنی ولی نمیکنی.
به من میگه چرا بازی رو متمرکز نمیکنی. درحالیکه من قبل از این پستش پستم مبنی بر درخواست برای متمرکز کردن بازی رو داده بودم. ولی دیدم بعدش هی داره باز به اون پرسش و پاسخ هایی که باعث غیر متمرکز شدن بازی میشد ادامه میده و در مورد هسته غیرمافیایی من نظری نمیده، درباره 5 نفری که گفتم بازی باید روشون متمرکز بشه نظری نمیده (در حالیکه مثلا اشکان رای روز قبلش بود).
اما کجا آرش مشکوک شد برام؟ اینجا
رای من احتمال زیاد از بین اشکان و محمدحسینه. با این تفاوت که دیگه مراعات نبودن محمدحسین رو نخواهم کرد.

بعد از اون به چاوش و امیر بیشتر از همه مشکوکم. چاوش به خاطر رویکردش در قبال امین، امیر به خاطر رویکردش در قبال هادی و فری و هر دوشون به خاطر رویکردشون در قبال هم

به نظرم احتمالش زیاده که یک مافیا یک فرعی از توشون دربیاد.
نسبت به ترسا خاکستری هستم و مبهمه برام، منتظر بیاد و بازیش رو ادامه بده ببینم چی میگه و چه موضعی میگیره.
امین هم تقریبا به همین شکل، خیلی دوگانهام نسبت بهش. از یه طرف بیگناهانه بازی نمیکنه از یه طرف گناهکار هم به اون صورت بهش نمیخوره. فرعی هم هنوز چیزی حس نکردم به طور خاص.
هادی درمجموع رو به مثبت هست برام و بیگناهی تیپیکال هادی بوده تقریبا. منتهی حجم اطلاعاتش کمه هنوز برای اینکه بگم بیگناهمه.
رضا و فری هم بازیشون تو این فاز خیلی بهتر و مثبتتر شد و این فاز کاری باهاشون ندارم.
صدرا هم که هیچ
یعنی تا قبل از این پست احساس میکردم آرش داره از متمرکز کردن بازی طفره میره، در مورد هر چیزی نظر میده به جز هسته غیرمافیایی من و دایره مشکوک هام و بقیه رو هم به حرف میگیره که اونا هم چیزی نگن. ولی این جا رسما پستی داد که اگر تا اونجای روز آرش رو جز هسته غیرمافیاییم نذاشته بودم باید پا میشدم باهاش ساید میگرفتم

اومدم میگم من و آرش و چاوش و امیر مافیا تومون زیاد نیست و مافیا بین هادی، فری، رضا، ترسا و اشکانه. یهو آرش در چرخش ناگهانی به چاوش و امیر گفت مشکوک، به خودم گفت خاکستری، هادی در مجموع براش رو به مثبت شد و دیگه در اوج این چرخش رضا و فری سفیدترین بازیکناش شدن

عه، عه

و واقعا اگر فری دیشب نمیرفت و نمیخوند مافیا امروز با آرش خیلی کار داشتم
رایش رو هم همه گفتن چرا باعث سفید شدنش نمیشه ولی من درخواست دارم بازی رو ساده جلو ببریم فعلا

اون دور اولی که من شرکت کردم آرش مافیا بود، یک روز طی بحث های سنگین من و محمدامین به مافیایی آرش رسیدیم و بیرونش کردیم (بعد رضا میگه الکی رفتی پشت اینا که بگی من با اینام

) فرداش پا شدیم گفتن نه محمدامین خودش مافیاست و بهش رای دادن بره بیرون و بازی رو باختیم. همین دور سرعتی آخر هادی مافیا بود، آرش از روز یک باهاش ساید گرفته بود رای دادیم هادی رفت بیرون خوند مافیا باز فرداش چاوش اومد آرش رو کرد بیرون گفت نه میخواستم مطمئن شم اونی که باهاش ساید گرفته یارش بوده یا نه

پس امروز تقاضا میکنم شهروند ساده بازی کنه. آرش با تمام مشکوکیتش رای 5 رو به مافیا داده، بهش میرسه فعلا بیرون نره.
@هادی
تو هم به خاطر این دو تا پست زیر تو ذهنم هست که یار نباشید باهم. ولی داری حرکات عجیبی میکنی، تو گویی که انگار یه جوری too much حرکت میزنی که شهروند جای رضا بهت رای بده و شب یه سری اتفاقاتی بیفته
رضا : رضا خیلی دوس داره منو اعدام کنه بنده خدا

نمی دونم پدر کشتگی چیزی داره با من . در مورد این بازی فقط حرف نمی زنم، تو همه ی دور هایی که بازی کردم این حس رو نسبت به من داشته

ولی خب روش 50-50 ام ، در حد رای نیست .
سلطان اصلاً پستهای امروز رو خوندی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
بازم میگم رضا اگر مافیا هم نباشه دیروز با اکت هایی که میکرد فرصت فکر کردن رو از بقیه گرفت. به طور مثال اگر رضا اون جوری نمیکرد ما امروز بیدار میشدیم ممکن بود بیایم بگیم اشکان چرا رای ندادی به فری؟ ترسا موقع رای گیری کجا بود؟ آرش چطوری یهو به این نتیجه رسید که فری روز 3 انقد خوب بوده که نظرش بهش مثبته در حالیکه بقیه میگفتن خوب نبوده. اصلا ممکن بود ذهنمون بره سمت اینکه فری در حالیکه زیاد اسمش نبود اعدام شد حیله تیم مافیا بوده بهش لباس داده و اعدامش کرده اونوقت بریم به محمدحسین گیر بدیم، شما بیاید به من گیر بدید. ولی هیچ کدوم از این کارا رو نمیتونیم امروز بکنیم چون دیتای بازی دیروز رضا رو تو بازیه که نمیشه ایگنورش کرد

پس ما استاندارد بازی میکنیم تهش اگه مسیر اشتباه بود میگیم رضا مسیر ریل بازی رو عوض کرد