جدیدترین‌ها

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

AKP

مافیایی
پسندها
208
امین کی پی اگه شهروند باشی نمره ت ۰ عه .
رسما برده ی امیر شدی :))

به عنوان کسی که در آستانه خروج از بازی قرار داری زیادی داری موضع میگیری :دی

اون اطلاعاتی که نقشت باعث میشه ساید امیر رو بدونی هم بگو نهایتا حدس میزنن میری بیرون ما امشب برای امیر اجماع میگیریم :دی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amir
مافیایی
پسندها
309
@چاوش @آرش

اگه شهرید، تک رای بدید به امیر :دی اگرم شهر نیستید که دمتون گرم، خوب بازیو میپیچونید .
یکم جیگر داشته باشید لطفا . نذارید طرف به ریش مون بخنده :دی الکی گندش کردید برا خودتون .

منم رای مو میدم ، اگرم اعدام بشم عذاب وجدانی ندارم ، چون مطمئنم تشخیصم درست بوده .

رای به اعدام: امیر

مخاطبم اون ۳ تا شهروند دیگه س ، اگه بازیه منو تو این دور دنبال کرده باشید ، میبینید صادقانه با شهر بودم همیشه .
هیچکسو کاور همیشگی نکردم .
واقعا اگه بجز امیر به گزینه ای رای بدید مستحق قطعی باخت هستیم .
من همین الانش احتمال اعدامم بالاس .
چون حداقل دو تا مافیا بهم رای میدن .
@امین

بزار حدس بزنن .
من رو فکت بازی و دلایلی که گفتم به امیر رسیدم، نه نقشم :دی
تو چرا عجله داری برم بیرون من ؟

• Smile

AKP

مافیایی
پسندها
208
من رو فکت بازی و دلایلی که گفتم به امیر رسیدم، نه نقشم

خودت گفته بودی با توجه به نقشت یه آگاهی‌ای داری که ما نداریم، خواستم اون آگاهی رو به ما هم منتقل کنی :دی

تو چرا عجله داری برم بیرون من ؟
ستون دو تا پست بالاتر رو بخونی گفتم اولویت رو بزار روی رضا نه هادی. کدوم عجله؟ :دی

• Thinking
مافیایی
پسندها
309
@امین

اشتباه برداشت کردی، منظورم از نقش بیگناهی و گناهکاری بود . که خودم میدونم بیگناهم .
نه اینکه ریز نقشم چیه . :دی

حالا یه سوال از تو دارم
منو شهروند میبینی یا مافیا ؟ اگه شهر میبینی بیشتر که باید جلوی امیر وایسی
اگرم مافیا میبینی بیشتر باید پشت دستش رای بدی بهم .

• Dislike

AKP

مافیایی
پسندها
208
@امین

اشتباه برداشت کردی، منظورم از نقش بیگناهی و گناهکاری بود . که خودم میدونم بیگناهم .
نه اینکه ریز نقشم چیه . :دی

حالا یه سوال از تو دارم
منو شهروند میبینی یا مافیا ؟ اگه شهر میبینی بیشتر که باید جلوی امیر وایسی
اگرم مافیا میبینی بیشتر باید پشت دستش رای بدی بهم .

مسئله این نیست که تو رو چی میبینم، مسئله اینه که رضا رو مافیا تر میبینم. دیروز ناراحت شده بود که من و فری فشار رو از روت برداشتیم، مخصوصا فری:)) چرا داری بازیکنای قوی بازی رو جمع میکنی به ما میگی مشکوک؟ :)) تهش هم که داشت بهمون فحش میداد چرا به فری رای دادیم:)) شهروند اینجوری فشاری میشه از رای آوردن یکی دیگه؟ :دی

حالا امیر مافیاست، لباس داده، محمدحسین هم که فرعیه، یارهای امیر توی اجرای این نقشه شومش کی بودن؟ :دی

نکته بعدی اینکه اگر فرضیه لباست درست باشه باید شک اولت محمدحسین باشه که میگی فرعیه، یه شکی هم باید به من بکنی که داشتم برای رای 5م التماس میکردم دیگه :)) مثلا امیرمون لباس داده من دیدم 4 تا رای بیشتر نیست رفتم هل نهایی رو بدم، ولی به من هم نمیگی مشکوک، عملا با دیتای شهروندی من بازی میکنی :دی

در ضمن، من پشت دست کسی بازی نمیکنم:))

مافیایی
پسندها
309
من اندکی تامل کردم، به این نتیجه رسیدم تو این بازی تیم مافیا منفعل نیست . چون بعیده وقتی ۳ نفر انتخاب میشن بین ۱۳ تا بازیکن ، مثلا یکی شون وقت نکنه بیاد و ... به هر حال برای ارزش وقت گذاشتن اون دو تا یارشم که شده حتما تو بازی و سناریویی که قراره بچینن هست و حضور داره . ضمنا برد گروه گناهکاری زمانی لذت بخشه که کف میدون باشی ، نه توی سایه .
می خوام از اصل حذف گزینه استفاده کنم با توجه به این فکتم
من ترسا و امیرحسین رو مافیا نمیبینم . جفتشون رو فرعی/بیگناه میبینم . چون عملا تو بازی نبودند .
می مونه ۷ نفره دیگه .
خودم که وضعیتم مشخصه، حداقل برا خودم :دی
احتمال لباس رو هم پیش فرض ذهنم قرار دادم تو ادامه ی بازی ( مگه اینکه خلافش ثابت شه برام )
پس ۶ نفر می مونه . که از بین این ۶ نفر ۳ یا ۲ نفر مافیان .
امیر، چاوش، آرش، اشکان، کی پی، رضا

امیر که تقریبا برام قطعیه .
در مورد سوالی که @امین پرسید باید بگم من در حال حاضر یار امیر رو آرش میبینم . متاسفانه ! چرا آرش ؟ چون حتی وقتی یکی ازش پرسید به فری رای میدی یا نه دیسلایک زد ! ولی وقتی دید هیچکس دیگه ای بش رای نمیده خودش به گزینه ای که میگفت براش مثبته رای داد . یعنی همین رای آرش فرضیه لباس رو برا من محتمل کرده که خواستن نسوزه این فرصت .
چاوش الان برام جای آرش فاز قبلو گرفته و میخوام بهش اعتماد کنم .
رضا رو فعلا شهروند میبینم .
بین اشکان و کی پی فک می کنم اون یکی مافیا در بیاد .
این تحلیل من تا اینجای بازیه نسبت به وقایعی که اتفاق افتاده .

حالا یکم راجع به دیروز صحبت کنم
ببینید امیر اومده میگه من، فری و رضا هر ۳ تامون گناهکاریم :دی اوکی ؟ من و فری رو هم رسما اعلام کرده مافیاییم .
یعنی ۳ تا گناهکار باهم دیگه نتونستن ینفرو بیرون کنند ولی ۵ تا بیگناه اومدن یه گناهکارو بیرون کردن ؟ :دی
فری که امیر معتقده قطعا مافیا بوده روز قبلش گردن گرفتتش . فری چرا همچین ریسکی کرده ؟ یعنی گفته ۱ مافیا فدای یک شهروند ؟ خودتون می دونید که ۱ مافیا مساویه با ۲ شهروند . پس منطقی نیس اینجوری در بیوفتی . چون فری هم کم مهره ای نیست که بگیم ارزششو داشته امیرو بیرون کنه . اما الان برعکس این موضوع برای من میشینه . یعنی فری کاراگاه بوده، استعلام امیر رو گرفته ، مثبت دراومده ، و اومده پیش خودش گفته می ارزه حتی اگه خودم برم بیرون ولی یه مافیا که امیر باشه هم بندازم بیرون . حالا چرا معتقدم فری لباس داشته ؟ دقیقا بخاطر اینکه امیرو پیدا کرده و هرجوری شده باید مافیا ورق رو به نفع خودش عوض می کرد .
کی پی معتقده که رضا یار فری عه . و باید این فاز بره بیرون .
بنظرت چرا وقتی فری که از نظرت مافیا بوده و ۵ رای اورده و عملا دیگه شانسی برا برگشت نداشته باید بیان اون یکی یارشونم فدا کنن و اینجوری رضا زجه بزنه برا اعدام نشدن فری ؟ واقعا منطقی بنظرتون میاد که تو یه شب دو تا مافیا انقدر راحت شو بشن ؟

مافیایی
پسندها
309
ضمنا اینکه فری تو پست اولش به کی پی واکنش داده در مورد سیو هم بی تاثیر نیست تو اینکه میگم احتمال داشته کاراگاه بوده باشه . و سر همین قضیه اومده به کی پی گیر داده .
در واقع چه نقشی مهم تر از کاراگاه برای سیو کردن وجود داره ؟
حالا این پازل هارو بزارید کنار هم ببینید به چی میرسید .

______

راسی کی پی ، ۴ روز گذشته، میگفتی دکتر سیوت کنه تا شهروندا رستگار بشن . الان برامون چی داری دقیقا ؟

کارآموز مافیا
پسندها
162
هنوز نمیدونم به کی میخوام رای بدم.
ولی واسه اینکه تا ساعت ۱۱ وقت بخرم.

رای به اعدام: رای اعدام به هادی

رای به اعدام: رای اعدام به رضا

AKP

مافیایی
پسندها
208
چرا آرش ؟ چون حتی وقتی یکی ازش پرسید به فری رای میدی یا نه دیسلایک زد ! ولی وقتی دید هیچکس دیگه ای بش رای نمیده خودش به گزینه ای که میگفت براش مثبته رای داد . یعنی همین رای آرش فرضیه لباس رو برا من محتمل کرده که خواستن نسوزه این فرصت .

عزیزم اینایی که داری میگی رو ما هم میبینیم، برای همین هم چاوش، هم من، هم محمدحسین و هم امیر گفتیم آرش با این رای سفید نشده، منتهی مشکوکیت آرش رای دادن به یارش هست نه اینکه لباس دادن بعد اولش گفته رای نمیدم به فری، بعدش تو دقایق پایانی هم اولش گفته نه یهو گفته نه دیگه لباس داره میسوزه برم رای بدم:دی

حالا موارد مشکوکیت آرش رو پایین میگم با مستنداتش :دی ولی علی الحساب یه رای مرگ به مافیا داده بهش میرسه امروز بیرون نره :دی

راسی کی پی ، ۴ روز گذشته، میگفتی دکتر سیوت کنه تا شهروندا رستگار بشن . الان برامون چی داری دقیقا ؟

خیلی بی حیایی:)) حجم وقاحتت انقدر زیاد بود که مجبور شدم بیام لپ تاپ روشن کنم :)) حالا تو که وقیحی عیب نداره:دی، ولی این بازی هرکی هرچی از دهنش دراومد به من گفت، پس بریم ببینیم من چیکار کردم:دی

همون روز معارفه در پاسخ به فری
باز گیر الکی دادی؟ :دی خوب چیکار کنم که تاثیری نداره؟ گفتم شهروند هرکسی خواست به حرفام گوش بدن، هرکسی هم خواست گوش نده چیکار کنم :دی دکتر هم اگه خواست سیو بده اگه نخواست سیو نده. بیگناهم هر فکری میخواد بکنه. تجربه نشون داده هر موقع گیر الکی دادی بیگناه نبودی. این هم یک نمونه کلاسیک گیر الکی دادن بود.

همون روز معارفه بهش گفتم وقتی گیر الکی میدی معمولا بیگناه نیستی (براساس 3 دفعه از 4 دفعه قبلی که این اتفاق افتاده) گفتن نه چه ایراد بجایی گرفت واقعا، انقدر ایراد بجا و درستی بود که بهمون حس مثبت میده فری :20:

دیروز در جواب به چاوش
خلاصه ترش اینکه یه روز ول کن منو برادر من:)) تمرکز رو ببر یه سمت دیگه:دی مثلا سمت کسایی که دارن امیری که کاورت کرده و خودتم کاورش کردی رو گردن میگیرن :-"
دیروز تحت شدیدترین فشارها تو بازی بودم، صبح بیدار شدم گفتم آقای چاوش فکت مافیایی کم نداری ولی به نظرم مافیا نیستی، از من بکش بیرون تمرکزت رو ببر سمت فری :37:

پست دوم دیروز
اینجوری که بازی داره جلو میره به نظرم بازم امشب روی کسی اجماع نمیشه. فلذا جای سوال و جواب کردن به حرف های من گوش کنید یه لحظه. من امیر و آرش برام مافیا نیستن (امیر تنها کسی بود سعی کرد فشار رو از روی من برداره، آرش هم حس جستجوگری داره نسبتا)، چاوش هم کاور امیره پس اون رو هم میارم توی اجماع :دی یعنی میگم خودم، آرش امیر و چاوش تا حد زیادی اجماع غیرمافیاییه. اگه توشون مافیا هم هست فعلا من رو گول زدن نوش جونشون :دی حالا بیاید فرض رو بر این بزاریم که محمدحسین و صدرا (دو نفری که تو بازی زیاد حضور ندارن) هم باهم مافیا نیستن (اگه باهم مافیا باشن که دیگه بازی توی شرایط خیلی ناجوانمردانه ای داره جلو میره، مافیا رو با حرف هاش باید تشخیص داد نمیشه بوش کشید که :دی). پس اگر تا اینجا با من همنظر باشید بازی رو امروز باید ببریم سمت هادی، رضا، فری، ترسا و اشکان. چیزی هم نیست که بگیم خودشون هم ناراضی باشن، رضا و ترسا دارن به اشکان رای میدن، اشکان داره به ترسا رای میده. هرچی هست همین جاهاست :دی پس تشویق میکنم که تا زمانی که چاوش وارد بازی میشه امتیاز منفی ها رو بشماریم که روی یکی دو نفر اجماع تا ساعت ده و نهایتا تا ساعت 11 یکی از بازی خارج شه.
دوباره ظهر شده دیدم روند بازی جوریه که هرکسی میاد یه طومار مینویسه با 6 نفر پرسش و پاسخ میکنه گفتم اینجوری که غیر متمرکز دارید بازی میکنید باز شب میشه اجماعی ندارید به کسی رای بدید، بازی رو متمرکز کنید روی چند نفر و درباره اینا حرف بزنید که امتیازات مثبت و منفیشون رو بشماریم ببینیم کی بره بیرون بهتره

حالا ادامه همون پست دیروز
من خودم فری الان برام مشکوک تره، اول اینکه همونطور که در ابتدای بازی گفتم وقتی گیر الکی میده احتمال خیلی زیاد مافیاست، دوم اینکه دیروز داشت شهروندم رو گردن میگرفت :دی

مجددا دیروز، چند ساعت بعد
دوستان عزیز میون حرفاتون وقت برای رای گیری امشب هم داره تموم میشه. نمیخواید روی کسی به اجماع برسید امشب هم؟ :دی
دیدم کسی به درخواستم برای متمرکز کردن بازی گوش نکرد دوباره بحثش رو پیش کشیدم که حتما روی یه نفر به اجماع برسیم.

چند دقیقه بعدترش
من به همون 5 تایی که گفتم رای میدم. من با گوشیم دست و پام بستست ولی شما اون پست فری رو ببینید هرکی رو من گفتم احساس میکنم مافیا نیست گفته بهشون مشکوکه، منطق میگه مسیرم بهش بخوره، چاره ای ندارم.
باز در حالیکه چاوش بلایی سرم آورده که آرزوی مافیا بودنش رو کردم که حداقل قابل توجیه باشه :))

45 دقیقه مونده به اتمام رای گیری
هادی
رای 5 رو میدی الان یا نه؟ :دی

30 دقیقه مونده به پایان رای گیری
تو نمیخوای رای 5 بدی؟ آرش

12 دقیقه مونده به اتمام رای گیری
احیایا لنگه کفشی چیزی دارین برای زدن مافیا تو شب که رای نمیدین؟ :)) خوب نهایتا شهرونده میاید میگید اقایون چرا بهش رای دادید دیگه.

10 دقیقه مونده به بسته شدن حوزه های رای گیری
الان رای بده فردا ولمون نکن مشکلی نیست:))

A few moments later...
پایان فاز روز سوم با اعدام فری.

فری مافیا بود.

حالا آرش چرا مقداری مشکوکه؟
و اینکه اتفاقا تو هستی که چند نفر سفید دارنت و می‌تونی بازی رو از نامتمرکز بودن خارج کنی ولی نمی‌کنی.
به من میگه چرا بازی رو متمرکز نمیکنی. درحالیکه من قبل از این پستش پستم مبنی بر درخواست برای متمرکز کردن بازی رو داده بودم. ولی دیدم بعدش هی داره باز به اون پرسش و پاسخ هایی که باعث غیر متمرکز شدن بازی میشد ادامه میده و در مورد هسته غیرمافیایی من نظری نمیده، درباره 5 نفری که گفتم بازی باید روشون متمرکز بشه نظری نمیده (در حالیکه مثلا اشکان رای روز قبلش بود).

اما کجا آرش مشکوک شد برام؟ اینجا
رای من احتمال زیاد از بین اشکان و محمدحسینه. با این تفاوت که دیگه مراعات نبودن محمدحسین رو نخواهم کرد. :دی
بعد از اون به چاوش و امیر بیشتر از همه مشکوکم. چاوش به خاطر رویکردش در قبال امین، امیر به خاطر رویکردش در قبال هادی و فری و هر دوشون به خاطر رویکردشون در قبال هم :)) به نظرم احتمالش زیاده که یک مافیا یک فرعی از توشون دربیاد.
نسبت به ترسا خاکستری هستم و مبهمه برام، منتظر بیاد و بازیش رو ادامه بده ببینم چی میگه و چه موضعی می‌گیره.
امین هم تقریبا به همین شکل، خیلی دوگانه‌ام نسبت بهش. از یه طرف بیگناهانه بازی نمی‌کنه از یه طرف گناهکار هم به اون صورت بهش نمی‌خوره. فرعی هم هنوز چیزی حس نکردم به طور خاص.
هادی درمجموع رو به مثبت هست برام و بیگناهی تیپیکال هادی بوده تقریبا. منتهی حجم اطلاعاتش کمه هنوز برای اینکه بگم بیگناهمه.
رضا و فری هم بازیشون تو این فاز خیلی بهتر و مثبت‌تر شد و این فاز کاری باهاشون ندارم.
صدرا هم که هیچ :دی
یعنی تا قبل از این پست احساس میکردم آرش داره از متمرکز کردن بازی طفره میره، در مورد هر چیزی نظر میده به جز هسته غیرمافیایی من و دایره مشکوک هام و بقیه رو هم به حرف میگیره که اونا هم چیزی نگن. ولی این جا رسما پستی داد که اگر تا اونجای روز آرش رو جز هسته غیرمافیاییم نذاشته بودم باید پا میشدم باهاش ساید میگرفتم:دی
اومدم میگم من و آرش و چاوش و امیر مافیا تومون زیاد نیست و مافیا بین هادی، فری، رضا، ترسا و اشکانه. یهو آرش در چرخش ناگهانی به چاوش و امیر گفت مشکوک، به خودم گفت خاکستری، هادی در مجموع براش رو به مثبت شد و دیگه در اوج این چرخش رضا و فری سفیدترین بازیکناش شدن :دی عه، عه :دی و واقعا اگر فری دیشب نمیرفت و نمیخوند مافیا امروز با آرش خیلی کار داشتم:دی

رایش رو هم همه گفتن چرا باعث سفید شدنش نمیشه ولی من درخواست دارم بازی رو ساده جلو ببریم فعلا:دی اون دور اولی که من شرکت کردم آرش مافیا بود، یک روز طی بحث های سنگین من و محمدامین به مافیایی آرش رسیدیم و بیرونش کردیم (بعد رضا میگه الکی رفتی پشت اینا که بگی من با اینام:))) فرداش پا شدیم گفتن نه محمدامین خودش مافیاست و بهش رای دادن بره بیرون و بازی رو باختیم. همین دور سرعتی آخر هادی مافیا بود، آرش از روز یک باهاش ساید گرفته بود رای دادیم هادی رفت بیرون خوند مافیا باز فرداش چاوش اومد آرش رو کرد بیرون گفت نه میخواستم مطمئن شم اونی که باهاش ساید گرفته یارش بوده یا نه :دی پس امروز تقاضا میکنم شهروند ساده بازی کنه. آرش با تمام مشکوکیتش رای 5 رو به مافیا داده، بهش میرسه فعلا بیرون نره.

@هادی
تو هم به خاطر این دو تا پست زیر تو ذهنم هست که یار نباشید باهم. ولی داری حرکات عجیبی میکنی، تو گویی که انگار یه جوری too much حرکت میزنی که شهروند جای رضا بهت رای بده و شب یه سری اتفاقاتی بیفته :))
رضا : رضا خیلی دوس داره منو اعدام کنه بنده خدا :دی نمی دونم پدر کشتگی چیزی داره با من . در مورد این بازی فقط حرف نمی زنم، تو همه ی دور هایی که بازی کردم این حس رو نسبت به من داشته :)) ولی خب روش 50-50 ام ، در حد رای نیست .
سلطان اصلاً پست‌های امروز رو خوندی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!

بازم میگم رضا اگر مافیا هم نباشه دیروز با اکت هایی که میکرد فرصت فکر کردن رو از بقیه گرفت. به طور مثال اگر رضا اون جوری نمیکرد ما امروز بیدار میشدیم ممکن بود بیایم بگیم اشکان چرا رای ندادی به فری؟ ترسا موقع رای گیری کجا بود؟ آرش چطوری یهو به این نتیجه رسید که فری روز 3 انقد خوب بوده که نظرش بهش مثبته در حالیکه بقیه میگفتن خوب نبوده. اصلا ممکن بود ذهنمون بره سمت اینکه فری در حالیکه زیاد اسمش نبود اعدام شد حیله تیم مافیا بوده بهش لباس داده و اعدامش کرده اونوقت بریم به محمدحسین گیر بدیم، شما بیاید به من گیر بدید. ولی هیچ کدوم از این کارا رو نمیتونیم امروز بکنیم چون دیتای بازی دیروز رضا رو تو بازیه که نمیشه ایگنورش کرد:دی پس ما استاندارد بازی میکنیم تهش اگه مسیر اشتباه بود میگیم رضا مسیر ریل بازی رو عوض کرد:دی

Underwood
پسندها
476
خب سلام مجدد.

تو استدلال هایی که قبل و بعد از تامل دیدم یه سفسطه وجود داره. اونم اینه که اینکه امیر اعدام نشده، اما فری شده، یعنی مافیا برای فری فعالیت کرده، و امیر خودش مافیا بوده که رای کامل نیورده.
خب این اساس باطله، منم معتقدم که مافیا منفعل نبوده. واقعا هم نبود، پست های پایانی فاز دیشب، تمام زور لازم زده شد که فری اعدام نشه، و تمام زور زده شد که رو من اجماع بشه، که خب نشد :دی این به معنی انفعال یا نبودن مافیا در صحنه نبوده، بلکه به مفهوم ضعف شدید مافیا تو پیشبرد اهداف بوده :دی ضعیف بودنشون رو برامون فاکتور نکنند لطفا. :))

بازم میگم رضا اگر مافیا هم نباشه دیروز با اکت هایی که میکرد فرصت فکر کردن رو از بقیه گرفت. به طور مثال اگر رضا اون جوری نمیکرد ما امروز بیدار میشدیم ممکن بود بیایم بگیم اشکان چرا رای ندادی به فری؟ ترسا موقع رای گیری کجا بود؟ آرش چطوری یهو به این نتیجه رسید که فری روز 3 انقد خوب بوده که نظرش بهش مثبته در حالیکه بقیه میگفتن خوب نبوده. اصلا ممکن بود ذهنمون بره سمت اینکه فری در حالیکه زیاد اسمش نبود اعدام شد حیله تیم مافیا بوده بهش لباس داده و اعدامش کرده اونوقت بریم به محمدحسین گیر بدیم، شما بیاید به من گیر بدید. ولی هیچ کدوم از این کارا رو نمیتونیم امروز بکنیم چون دیتای بازی دیروز رضا رو تو بازیه که نمیشه ایگنورش کرد:دی پس ما استاندارد بازی میکنیم تهش اگه مسیر اشتباه بود میگیم رضا مسیر ریل بازی رو عوض کرد:دی

@امین بیا یه کاری کنیم. ما رضا و هادی رو نقدا داریم، و حرکت مشکوک آرشم گرفتیم و منتظر توضیح. این چیزایی که میگی رضا اگر اینطوری نمی کرد ما می گفتیم رو بیا بگیم. یعنی بیایم بگیم ترسا چرا نبود، اشکان چرا و ... قطعا از تبادل اطلاعات چیز های بیشتری در میاد. مخصوصا که یه فرعی هم هست که هیچ استنتاجی روش نیست. یعنی هرکی از مافیا بودن هم قطعی مبرا بشه، از فرعی بودن مبرا نیست و الان هممون بالفعل یه لوستر (=))) هستیم :دی نظرته ؟

آرش
پسندها
337
سلام.

من دیشب موقع رای دادن به فری هیچ شک خاصی بهش نداشتم :)) صرفا و صرفا به این دلیل بهش رای دادم که در اون لحظه بازی نیاز به جلو رفتن داشت. اگه باز هم بازی ساکن می‌موند هیچی دستگیرمون نمی‌شد و خوش به حال مافیا. آرش بیگناه ۲-۳ سال پیش هم عمرا چنین کاری می‌کرد. واقعا به این حجم از بلوغ و نبوغ خودم بالیدم وقتی فری مافیا درومد :)) خیلی هم ترس این رو داشتم که بیگناه باشه و رای من فاز بعدی بشه دست‌آویز گناهکارها ولی سعی کردم به شهر بیشتر فکر کنم تا خودم. خوشحالم که نتیجه مطلوب بود.

@هادی
عامو چی میگی جدی :دی اولا که طبق قوانین مافیا کلا یک بار می‌تونه لباس بده درطول بازی و اصلا منطقی نیست که بیان فاز دوم تنها لباسشون رو بدن به فری‌ای که جزو گزینه‌های اعدام نیست، وقتی که فاز روز قبلش بازی روی اشکان و ... بوده. ثانیا اگه فری لباس داشت و من از لباس داشتنش اطلاع داشتم و می‌خواستم از اعدامش اعتبار بخرم، میومدم از اول فاز روش، چه کاری بود بگم بیگناهمه بعد بهش رای بدم. یعنی حتی اگه به لباس داشتنش هم معتقدی باید بری سراغ کسایی که از اول فاز روش بودن، منتهی اون دیگه واقعا وقاحت می‌خواد حتی تو هم روت نمی‌شه :))

@چاوش
اینکه میگی آرش شاید حساب کتاب کرده. من اتفاقا اگه حساب کتاب می‌کردم رای نمی‌دادم. من اگه رای نمی‌دادم به فری فری اعدام نمی‌شد، می‌موندیم یک فاز دیگه و یک مشت اطلاعات غیرقطعی. یعنی من بودم که گره بازی رو باز کردم و اگه رای نمی‌دادم بازی هنوز رو هوا بود. بله اطلاعات در هر صورت بیشتر می‌شد اما نه به این اندازه. اصلا قابل مقایسه نیست.

@امین
اون پستت که میگی متمرکز کردی بازیو، خب چه فایده که رای نداده بودی هنوز. منظور من از متمرکز کردن بازی این بود که یک گزینه معرفی کن تا کسایی که سفید دارنت بهت رای بدن.
ثانیا زمانی که من اون پست نظر کلی (به زعم تو چرخش) رو داده بودم نه ساید فری مشخص شده بود نه رضا و هادی اونقدر ضایع بازی دراورده بودن سر اعدام نشدنش. الان که این اتفاقا افتاده برگشتی روی گیج زدن من قبل از این اتفاقات میگی فلان بوده.

من امروز خیلی کار دارم متاسفانه احتمالا دیگه تا بعد از ظهر یا عصر نیستم پای لپ‌تاپ. خیلی هم پست دادید نصفشو نخوندم تقریبا. با گوشی می‌خونم میام.

AKP

مافیایی
پسندها
208
@امین بیا یه کاری کنیم. ما رضا و هادی رو نقدا داریم، و حرکت مشکوک آرشم گرفتیم و منتظر توضیح. این چیزایی که میگی رضا اگر اینطوری نمی کرد ما می گفتیم رو بیا بگیم. یعنی بیایم بگیم ترسا چرا نبود، اشکان چرا و ... قطعا از تبادل اطلاعات چیز های بیشتری در میاد. مخصوصا که یه فرعی هم هست که هیچ استنتاجی روش نیست. یعنی هرکی از مافیا بودن هم قطعی مبرا بشه، از فرعی بودن مبرا نیست و الان هممون بالفعل یه لوستر (=))) هستیم :دی نظرته ؟

بله کاملا موافقم، از وقت باقی مونده برای بررسی سناریوهای مختلف استفاده کنیم :دی

• Like
آرش
پسندها
337
آها یه چیزی هم بگم. اون موقعی که امین گفت «آرش رای ۵ نمی‌دی» و من دیسلایک دادم، کلا در جریان نبودم و اون پست گاد رو که گفته بود ۵ رای می‌خواد ندیده بودم. (حالا جدا از اینکه اول خوندم «آرش ۵ رای نمی‌دی» فکر کردم منظورش مثل چاوش ایناست :))) تو ذهنم این بود که فری همون موقع هم با ۴ رای اعدامه.

• Thinking
مافیایی
پسندها
309
@آرش

عامو چی میگی جدی :دی اولا که طبق قوانین مافیا کلا یک بار می‌تونه لباس بده درطول بازی و اصلا منطقی نیست که بیان فاز دوم تنها لباسشون رو بدن به فری‌ای که جزو گزینه‌های اعدام نیست، وقتی که فاز روز قبلش بازی روی اشکان و ... بوده. ثانیا اگه فری لباس داشت و من از لباس داشتنش اطلاع داشتم و می‌خواستم از اعدامش اعتبار بخرم، میومدم از اول فاز روش، چه کاری بود بگم بیگناهمه بعد بهش رای بدم. یعنی حتی اگه به لباس داشتنش هم معتقدی باید بری سراغ کسایی که از اول فاز روش بودن، منتهی اون دیگه واقعا وقاحت می‌خواد حتی تو هم روت نمی‌شه :))

من تو پستم توضیح دادم که اعدام هر شخصی که مافیا بخواد اونقدر کار سختی نیست . مخصوصا دیروز که کلا 5 تا رای لازم داشته .
فک کن تو گروه مافیایی ، شب میاید میگید آقا باید جریان بازیو عوض کنیم ، چیکار کنم ؟ برا اعدام هر شخص باید 5 تا رای بیاره ، به فلانی لباس میدیم و جو رو میریزیم روش ، اگه جواب نداد ، اصلا 3 تامون بهش رای میدیم و بیرون میندازیمش . هرچقدر وقیحانه باشه مهم نیست چون وقتی بره بیرون می خونه مافیا . و فرداش هم میان کل بازیو هم می زنن و جریان بازیو اونطوری میچینن که دلشون می خواد . چرا امیر اولین پستش بعد از شروع فاز باید رای به اعدام من و فری باشه ؟ و بعد بیاد بگه فری لایق تره برا اعدام !
اینکه میگی مافیا کلا یدونه لباس داشته و چرا باید بیاد اون فاز لباس رو بده رو قبول ندارم . مگه لباس رو می خواد برا توشه ی آخرتش نگه داره ؟ :)) تو بیا بگو چرا نباید لباس بده ؟
میگی خودت چرا از اول فاز نیومدی رو فری ؟ باید بگم که چون مسیراتون متفاوت بوده با امیر . هر کدوم یه طرف رو انتخاب کرده بودید که اگرم یکی لو رفت اون یکی جهتش 180 درجه فرق داشته باشه و شکی روش نیاد . پس برا من منطقی میاد این سناریو .
ضمنا من هیچوقت نگفتم قراره تو از اعدام فری اعتبار کسب کنی.

------

@اشکان

روز اول میگی امین . بعد میگی ترسا . بعد میگی رضا

الان به من رای میدی ؟ اگه شهری حواستو بده به بازی . بازیچه ی دست پیرمردانِ هوس باز نشو برادر :دی

• Haha

AKP

مافیایی
پسندها
208
یه چیز دیگه که در مورد فری و لباس و این چیزا به ذهنم رسید این که فری وصیتش رو بعد از اینکه گاد سایدش رو اعلام کرده فرستاده. اگه مافیا نبود باید میگفت من مافیا نبودم این اعلام مافیایی حتما به خاطر لباس بوده. تازه بازی ادعا توش آزاده حتی میتونست بگه نقشش هم چی بوده. مثلا اگر به گفته هادی کارآگاه بود و استعلام مثبت امیر رو داشت میتونست بگه من شهروند بودم استعلام امیر رو هم داشتم این مافیایی رو باور نکنید :دی
پس اگر فری شهروند بوده و اینجوری رفته، اگه رضا مافیا نبوده و اون اکت های دیروز رو اومده پس با وجود همچین شهروندایی ما باید ببازیم دیگه :)) برد مبارک مافیا، بهتر بازی کردن، ما شهروند دلسوز نداشتیم باختیم :دی

• Thinking
کاربلد مافیا
پسندها
177
من متوجه شدم این دور بازی جوریه که هر چی بیشتر بنویسی، نقل قول بیاری، استدلال کنی، تگ کنی، نظر بخوای و فعال باشی، بیشتر ایگنور می‌شی و با دلایل خیاری تو جایگاه اتهام قرار می‌گیری.
لذا بهترین استراتژی رو از الآن تا وقتی که اگر بمونم و تشخیص بدم که دارید درست بازی می‌کنید، در این می‌بینم که مثل محمدحسین جان از ناکجاآباد سر بزنگاه ظاهر بشم، بی هیچ دلیل و مدرک و پیشینه‌ای رأی بدم و برم.

قبل از به‌کارگیری کامل این استراتژی، لازم می‌دونم چند تا نکته رو برای آخرین بار گوشزد کنم که دوستان فکر نکنن با هالو طرف هستن.

@چاوش
استدلال برای رأی به من: فرس اسمش رو آورده. (اصلاً کاری نداریم سیدنامی از اول بازی گفته چاوش رفیق شفیق منه این دور، مهم اینه که فری یه بار اسم رضا رو آورده.) و رضا گفته فری لباس داره و می‌دونسته قراره گناه‌کار اعلام بشه. اولاً من دی‌شب تا وقتی خود چاوش اون استدلال خیاری رو نیاورد که اگر فری گناه‌کار بود بریم سراغ رضا رو نگفته بود، حرفی از لباس نزدم. اما وقتی می‌بینم چنین استدلال خیاری استفاده می‌شه مجبورم بر اساس منطق و احتمالات بازی بیام و این‌طوری از خودم دفاع کنم. اگر من آگاهی داشتم که فری قراره حتماً گناه‌کار اعلام شه مگه مغز خر خوردم بیام تا لحظه‌ی آخر ازش دفاع کنم و اون وسط فقط یک بار بگم "ممکنه" لباس داشته باشه؟ اونم در واکنش به این که چاوش خان با استدلال خیاری‌ش می‌خواد توجهات رو بیاره رو من.

من دیگه با چاوش کاری ندارم تا اطلاع ثانوی. گناه‌کاره. اگر بی‌گناهه واقعاً هیچ عبارتی برای این بازی بی‌منطق و مسخره‌ش پیدا نمی‌کنم.

@امین
گناه‌کار صد بازیه. دلایلش رو دیروز ده دفعه گفتم. استراتژی‌م هم اینه که دیگه نمی‌گم. می‌خواید گوش بدید می‌خواید ندید.

@محمدحسین
با احتمال بالا گناه‌کاره. دستش درد نکنه از عالب غیب ظاهر شد رأی داد بازی بره جلو.

@امیر
اگر امروز مثل فازهای قبل خودش رو به ندیدن بزنه و فکت‌های مهم بازی رو ندید بگیره و هم‌چنان با چاوش عشق‌بازی کنه، گناه‌کاره.

@آرش
اگر بی‌گناهه که واقعاً قابل پذیرش نیست کار دیشبش. دلایل امروز صبحش رو دیدم خنده داره. زرشک واقعاً!

به همینا رأی می‌دم. دخالت هم نمی‌کنم دیگه. هر کی خواست گوش بده هر کی نخواست نده. منو بندازید بیرون کار برای بی‌گناه‌ها تموم می‌شه.

خداحافظ گلابی‌ها به قول فری.

• Dislike
مافیایی
پسندها
309
@امین

کاملا مخالفم با حرفات .
فری مصداق بارز شهری بود که بزور به زیر کشیدنش .
دقیقا اینکه میگی اگه شهر بود اینجوری میتونست بگه برای حالت برعکسش خیلی بیشتر صدق می کنه .
یعنی فک کن تو یه تیم ۳ نفره ، یکی از اعضای قوی مافیا داره میره بیرون و خب چیزی که تو مافیا مهمه برد گروه هستش نه برد شخص . می تونست همینارو بگه و یکم ذهن هارو منحرف کنه .
اینکه فری چیزی نگفته بنظرم شهر بودنشو نشون میده بیشتر :دی . فک کن مافیا باشی گرفته باشنت ، هم انقدر راحت خودت بری بیرون هم یارتو بفرسی کف میدون جار بزنه برا اعدام نشدن ؟
یعنی واقعا فک کردی انقدر شهروندای خفنی داریم ما ؟ :))
سخت در اشتباهی ، امیدوارم اگه شهروندی بیشتر فکر کنی .
هرچند در حال حاضر محتمل ترین ترکیب مافیا تو ذهنم امیر آرش و خودتی . پس فک کنم حرف زدن باهات خیلی تاثیر خاصی نداشته باشه .

@ترسا @محمدحسین

شماها یکی تون باید شهروند باشید حداااقل :دی
این دور که تو بازی نبودید اصلا، ازتون میخوام انقدر راحت گول امیرو نخورید .

• Dislike

AKP

مافیایی
پسندها
208
دقیقا اینکه میگی اگه شهر بود اینجوری میتونست بگه برای حالت برعکسش خیلی بیشتر صدق می کنه .

میتونست نه عزیزم، باید اینجوری میگفت:دی حرفش رو میزد حالا نهایتا ما باز میگفتیم داره دروغ میگه بعد بازی میومد یقه ما رو میگرفت میگفت من حتی تو وصیتم هم گفتم ولی گوش ندادین. به جای دلسوزی برای شهر تصمیم گرفت به شهروندا بگه گلابی :)) پس ما بعد بازی میریم یقه فری رو میگیریم میگیم چرا دلسوز شهرت نبودی :دی

• Like
Wooden
پسندها
146
لذا بهترین استراتژی رو از الآن تا وقتی که اگر بمونم و تشخیص بدم که دارید درست بازی می‌کنید، در این می‌بینم که مثل محمدحسین جان از ناکجاآباد سر بزنگاه ظاهر بشم، بی هیچ دلیل و مدرک و پیشینه‌ای رأی بدم و برم.

با احتمال بالا گناه‌کاره. دستش درد نکنه از عالب غیب ظاهر شد رأی داد بازی بره جلو.

رضا

رضا من حقیقتش اصلا متوجه نمیشم تو چه توی رای گیری دیشب چه الان چرا اینقدر عصبانی ای :دی و چرا قبلش اینقدر تکاپو نداشتی؟ من اگر کم توی بازی بودم لااقل توی دو تا رای گیری تک رای قاطع دادم و دیتا وارد بازی کردم. چه اهمیتی داره آخر فاز اومدم یا اول فاز؟ و کی گفته من بدون دلیل رای دادم؟ فاز قبلی مجموعا دو تا پست دادم که جای اینکه سعی کنم حوصله تون رو سر ببرم به اختصار کل دیدگاهم نسبت به بازی رو محکم گفتم.

بعد الان مشکلت رو هم متوجه نمیشم. الان بنظرت فری لباس داشته؟ خب بیا دلایلت رو بگو که چرا باید لباس میداشته و بعد هم رای اعدام رو بکش زیر ماها اگر مشکوکیم. اگرم بنظرت لباس نداشته و مافیا بوده که دیگه چرا ماها همه گناهکاریم؟ اگه رای من حتی توی ذهن تو هم کمک کرده بازی بره جلو دیگه چرا پس گناهکارم؟ چون دستم درد نکنه خوشم اومده مهربونی کنم معمای بازی برای بیگناها حل بشه ناغافل؟

این فاز هم من احتمالا خیلی خودم تو جریان بحث ها قرار نمیگیرم. ولی اگر بیام و رای بدم قطعا مثل دیشب نشستم همه پست ها رو جمله به جمله خوندم. من گتره ای و نخونده به کسی رای نمیدم. حتی اگه آخر کار یهویی بیام.

کارکشته مافیا
پسندها
170
خب من یه سری تراوشات ذهن بیش‌فعال رو بریزم وسط تاپیک، شما دوستان گل رو هم در کنار خودم اذیت کنم تا ببینیم چیزی ازش در میاد یا نه :))

در مورد فری، من با توجه به جمیع اتفاقات، از اینکه شک بزرگ خاصی نبوده بهش (فاز قبل اعدامش یه رای هم نداشته) و دلیلی ویژه‌ای نداشته که کسی تک لباس بهش بده، تا اینکه وصیت ش صرفا «خداحافظ گلابیا» بوده و نیومده نقش واقعیش رو لااقل بگه، ۹۰ الی ۹۵ درصد فری رو مافیا می‌بینم :دی

کلیت سناریویی هم که دیشب رخ داد به نظرم این بود که به نظرم رضا هم یار فری بوده، دیدن فری اعدام شد و من هم اونجوری جدی رضا رو چسبوندم به فری، باخت رو پذیرفتن و دیگه فری تلاشی نکرد برای وصیت خاص کردن.

در کنارش، این دست دوستی من و امیر هم خیلی فشار آورد و اذیت کرده به نظر مافیا رو، مخصوصا رضا رو :دی چندین بار بهش اشاره کرد :دی به نظرم مافیا رو این حساب کرده بود که من و امیر به هم رای رو محتمله بدیم، رو یکی فشار بیارن، اون یکی رای رو داره اتوماتیک :))

=====

اما، بریم سراغ اون ۱۰ الی ۵ درصد باقی‌مونده که فری شاااید لباس داشته باشه :دی

اول اینکه، اگه فری مافیا نبوده باشه، ما الان ۳ از ۹ مافیا داریم، با لوسیفر عملا ۴ از ۹ گناهکاره (دارم کنستانتین هم بی‌گناه حساب می‌کنم). این فاز اگه اشتباه اعدام کنیم، بازی می‌شه ۴ از ۸ یا بسته به تیر شب، ۴ از ۷ و عملا تموم شده می‌شه :دی برای این قضیه، این احتمال ۵ الی ۱۰ درصدی ممکنه به باختمون به صورت کلی تموم شه و واسه همین برام مهمه بررسی‌ش. می‌خوام ببینم راهی هست که این ریسک ۵-۱۰ درصدی رو هم از بین برد/کمتر کرد یا نه.

کسی که به فری لباس داده، رای هم داده بهش حتما دیگه. من خودم رو که می‌دونم بی‌گناهم، تنها کسی که منطقی هست به فری لباس داده باشه تو بقیه کسایی که رای دادن بهش، امیر هست به نظرم. محمدحسین که نمی‌خواست رای بده تا اواخر فاز اصلا، تو خود فاز هم به قول فری از آسمون نازل شد یهو. امین کی‌پی هم ندیده بودم کاری با فری داشته باشه، آرش هم که وسط فاز سفید کرد فری رو اصلا :)) می‌مونه امیر که خب از قبل یه کم با فری تنش و صحبت داشته. در این سناریو البته محمدحسین یا آرش هم می‌تونن یار امیر باشن‌ها، ولی خیلی بعیده تنها مافیای رای داده به فری یکی از اونا باشه و فری لباس داشته بوده باشه، اگه لباس بوده باشه، ۹۵ درصد امیر مافیاس.

یعنی سناریو تخیلی مد نظرم، اینه که امیر خیلی خفن و هوشمندانه، حساب کرده که فری رو می‌شه اعدام کرد، مثلا رو رای خودش و یه یارش حساب کرده، روی رای منم با توجه به این پستم که روز قبلش داده بودم حساب کرده، گفته یکی دو رای دیگه هم پیدا می‌شه، مثلا آرش شبیه همین کاری که کرد برای باز کردن گره بازی یهو میاد، کی‌پی هم که باهام دوسته اونم احتمالا میاد.

* فری و رضا در کنار هم، این قضیه‌ای که گفتم در مورد توجه فری به پست رضا، خیلی قلقلک م می‌ده، جواباش هم یه کم جنس این رو برام داشته که یه چیزی رو اون موقع گفته، یه سوراخی توش پیدا شده، الان داره سعی می‌کنه اون سوراخ رو صاف کنه. صادقانه نیس برام :دی

حالا، برای از بین بردن اون ریسک ۵/۱۰ درصدی که بالا اشاره کردم، راهی که به نظر می‌رسه، اعدام امیر هست :)) بذار ببینیم با اعدام امیر، چه حالتایی ممکنه رخ بده:

۱- به احتمال کمی مافیاس و یا لوسیفر، که خب خوشحال می‌شیم.

۲- بی‌گناهه. در این صورت، فری که خب حتما مافیا بوده، در نتیجه بازی می‌شه ۳ از ۸ بعد اعدام امیر و با تیر احتمالی مافیا، در بدترین شرایط می‌شه ۳ از ۷. اما ما در این شرایط رضا رو دیگه قطعی مافیا داریم، سر همین تبدیل می‌شه بازی به ۲ از ۶ که باز اگه مافیا تیر داشته باشه و بخوره، می‌شه ۲ از ۵.

این شرایط ۲، خیلی ایده‌آل نیس، مخصوصا خیلی خوش به حال لوسیفر می‌شه که با رسیدن به ۳ نفر نهایی برنده‌س. اما اونقدم شرایط بدی نیس، چون لوسیفر، چه مافیا اعدام کنیم چه خودش رو، برنده نمی‌شه. یه بندی هست برای لوسیفر که اگه مافیا تموم شده باشه و بیش از ۲ بی‌گناه مونده باشه، می‌بازه، که خب اگه تو ۲ از ۵ مافیا رو اعدام کنیم، مافیا تموم شده و ۳ نفر جز لوسیفر مونده. تنها باگ این مسیر اینه که تا قبل این قضیه، کنتسانتین حذف شده باشه به خاطر حدس (نه به خاطر تیر، یعنی یه بی‌گناه اضافه رفته باشه).

این مجموعه تراوشاتی بود که عرض کردم :))

در نهایت، به نظرم الکی سناریوسازی و پیچیده نکنیم بازی رو و همون رضا رو اعدام کنیم بره، دستاشون رو برده بودن بالا دیگه ته فاز قبل :)) اما با توجه به چیزایی که گفتم، برای اینکه یهو بازی رو در جا نبازیم، می‌شه به اعدام امیر هم فکر کرد، اتفاق بدی نمی‌افته و بازی دستمون هست هنوز و شرایطمون بهتر از گناهکاراس. علاقه قلبی من به اعدام امیر هم ارضا می‌شه به عنوان خامه روی کیک :))

پی‌نوشت: با خوندن این پست، به درستی می‌تونین فکر کنین که لوسیفر هستم، دارم سعی می‌کنم مسیر اعدام بچینم که بازی رو خلوت کنم و خودم رو به ۳ تای نهایی نزدیک کنم. این رو می‌تونین بذارین کنار این حقایق که فاز اول هم خیلی دوست داشتم امین کی‌پی اعدام شه، فاز پیش هم به ۵ نفر رای دادم که مطمئن شم لااقل یکی اعدام می‌شه و اینا رو می‌تونین رفتار لوسیفری ببینین، چون خیلی مهم نیس براش کی اعدام شه، صرفا می‌خواد بازی رو خلوت کنه. اگه به این فکر کردین، آفرین بر شما، ذهن خلاق و فعال و «پویا»یی دارین، اما لوسیفر نیستم خیالتون راحت :)) :دی باز می‌تونین بگین لوسیفر هست که این رو گفت که خودش رو مبرا کنه، بازم بارک الله، احسنت. دام جالبی هست، خودمم توش می‌افتادم احتمالا، اما دام هست، گول نخورین :))

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین