جدیدترین‌ها

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

AKP

مافیایی
پسندها
208
@امین
اگه کاراگاهی ، منطقیش اینه با حدس بیرونت کنند همین جای بازی
اگه بیرونت کنند من از تمامی مواضعم میام پایین . هرچی گفتم چرت و پرت بوده و خودم خودمو گادکش می کنم بابت این بازی افتضاحم .

اگه بکنن که بالاخره همه متوجه میشن وضعیت بازی چطوره، بازی میره اونجایی که باید بره، ولی اگه نکنن تا شب صد تا پست "اگه مافیا باشه دروغ بگه چی" خواهد اومد :دی

مافیایی
پسندها
309
اگه بکنن که بالاخره همه متوجه میشن وضعیت بازی چطوره، بازی میره اونجایی که باید بره، ولی اگه نکنن تا شب صد تا پست "اگه مافیا باشه دروغ بگه چی" خواهد اومد :دی

پس عملا اعلام نقشت فقط و فقط در راستای هم زدن بازی بود . خوبه دستت درد نکنه :))
مگه نمیگی کاراگاهی ؟ منم شهرم . بهم اعتماد کن .
به امیر رای بده . اگه دوس داشتی می تونیم سر مقداری پول سرش شرط ببندیم :))

Underwood
پسندها
476
الان مبنی رو بگیریم دیتا امین کی پی، برداشت من اینه:

وقتی هم هادی بهش بیگناه اعلام شده، هم چاوش، هادی و چاوش همزمان نمی تونند مافیا باشند. من هادی رو مافیا می بینم، پس چاوش مافیا نیست. که یعنی یا بیگناهه، یا لوسیفیر. من این فاز با لوسیفیر کار خاصی ندارم پس رایم رو از چاوش بر میدارم.
الان مبنی رو بگیریم دیتا امین کی پی، برداشت من اینه:

وقتی هم هادی بهش بیگناه اعلام شده، هم چاوش، هادی و چاوش همزمان نمی تونند مافیا باشند. من هادی رو مافیا می بینم، پس چاوش مافیا نیست. که یعنی یا بیگناهه، یا لوسیفیر. من این فاز با لوسیفیر کار خاصی ندارم پس رایم رو از چاوش بر میدارم.

اینم که میگم با لوسیفیر کاری ندارم، چون ما لوسیفیر مشکل ما نیست، مشکل مافیاست. ما مافیا رو تموم کنیم، اینطور که من از قوانین متوجه شدم، اونم تموم شده :دی مافیا باید بگرده دنبال لوسیفیر، نه بیگناه :دی

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Franking
مافیایی
پسندها
309
چه دل و قلوه ای میان اعضای مافیا برا همدیگه =)) حس نوح بهم دست داده که دارم 800 ساله تبلیغ می کنم ولی 50 تا نیرو نتونستم بگیرم :))
یکی پست میده اعلام نقش می کنه . بعد راست راست راه میره هنوز
یکی دیگه میاد اونو مبنا قرار میده پس هادیو بزنیم .
یکی دیگه لایکش زیر پست یاراشه =))
جمع کنید این مسخره بازی تونو :دی تمومش کن آقای گاد .

Underwood
پسندها
476
چه دل و قلوه ای میان اعضای مافیا برا همدیگه =)) حس نوح بهم دست داده که دارم 800 ساله تبلیغ می کنم ولی 50 تا نیرو نتونستم بگیرم :))
یکی پست میده اعلام نقش می کنه . بعد راست راست راه میره هنوز
یکی دیگه میاد اونو مبنا قرار میده پس هادیو بزنیم .
یکی دیگه لایکش زیر پست یاراشه =))
جمع کنید این مسخره بازی تونو :دی تمومش کن آقای گاد .

پسر مگه ما سه تا مافیا نیستیم ؟ داریم با لوسیفر توافق می کنیم دیگه. برو تو گونی درشم ببند :دی آفرین. بابا این وقاحت نمیگن بهش، وقاحت، یه سطحی از پرستیژ داره، این کاری که تو داری میکنی واقعا پرستیز نداره، بیخیال :دی

AKP

مافیایی
پسندها
208
@هادی
مگه نمیگی فری لباس داشته و مافیا نبوده، خوب با این فرضت که انقد هم ازش مطمئنی باید بین ترسا، اشکان، آرش دو تا مافیا باشه. عقل سلیم میگه از اونجا خروجی بدی یا از این سمت؟ :))

من از دیروز دارم براساس استعلام منفیت بهت فضا میدم درست بازی کنی ولی یه دونه اکت شهروندی از خودت نشون نمیدی :دی رضا هم همین بود.

با استعلام منفیش از زیر دست یارم کشیدم بیرون دیروز میگه باهم یارید:))

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amir
مافیایی
پسندها
309
@کی پی

بین گزینه های اونورت به آرش رای میدم . خوبه ؟ پس تو هم مرد باش رای بده بهش بره بیرون .

AKP

مافیایی
پسندها
208
اگه فری فدایی میبود که با دمپایی آرش رو بیرون میکردم :دی ولی از اونجایی که فری فدایی نبوده و به نظرم مافیا هم بوده اینا رو گفتم که اون سمت تحلیل بشه. نظرات همه رو میخونم تهش رای میدم دیگه به یکیشون:دی

دیتا دادم که تحلیل کنید رفتارها رو.

مافیایی
پسندها
309
@امیر

مگه نمیگی کی پی کاراگاهه ؟ خب اگه پیش فرضت این باشه استعلام منو گرفته و منفی بوده .
پس در بهترین حالت احتمال 33 درصد داره من گاد فادر باشم . درسته ؟ حالا از بین ترسا و اشکان و ارش حداقل 67% و حداکثر 100 % شون مافیان . اوکی ؟ مگه ادعای بازی منطقی نداری شما ؟ :)) پس به آرش رای بده . 67 درصد احتمال بیشتریه یا 33 درصد ؟ :))

Underwood
پسندها
476
یه چیزی به ذهنم رسید الان، رضا نمی تونسته لوسیفری باشه که زمان اعدامشو درست حدس زده و از این بند استفاده کرده ؟

توضیح مهم: اگر لوسیفر بتواند زمان خروجش از بازی را در شب قبل، تشخیص دهد (تا پایان فاز شب پنجم و فقط یک مرتبه)، می‌تواند با جادوکردن نقش خود، شهر را گیج کند و تحت عنوان بی‌گناه یا مافیا از شهر خارج شود.

کی پی میشه یکم هادی رو ول کنی، خودتم بیای ایده بدی و تو تحلیل ایده ها نظر بدی ؟ :دی این بقا و قدرتش تو همین بحثاست الان :دی

مافیایی
پسندها
309
کی پی به حرف امیرت ( ایهام داشت :)) ) گوش بده :دی

AKP

مافیایی
پسندها
208
کی پی میشه یکم هادی رو ول کنی، خودتم بیای ایده بدی و تو تحلیل ایده ها نظر بدی ؟ :دی این بقا و قدرتش تو همین بحثاست الان :دی

اره یکم دیگه خودم تحلیل خودمو میگم:دی با گوشی سخته یکم:دی

گفتم فعلا تا اون موقع شما هم تحلیلی اگه دارید بگید:دی

Underwood
پسندها
476
@امیر

مگه نمیگی کی پی کاراگاهه ؟ خب اگه پیش فرضت این باشه استعلام منو گرفته و منفی بوده .
پس در بهترین حالت احتمال 33 درصد داره من گاد فادر باشم . درسته ؟ حالا از بین ترسا و اشکان و ارش حداقل 67% و حداکثر 100 % شون مافیان . اوکی ؟ مگه ادعای بازی منطقی نداری شما ؟ :)) پس به آرش رای بده . 67 درصد احتمال بیشتریه یا 33 درصد ؟ :))

من احتمال بلد نیستم :دی تو که بلدی بگو، چرا احتمال گادفادر بودن تو 33 درصده ؟

و نکته بعدی، اینیم که میگی مغلطه است. بازی تو شهروندی نبوده از اول بازی مخصوصا در مورد فری. بازی آرش فراز و نشیب داشته و حداقل توش منطقه. ما با دیتایی که کی پی میده، میتونیم تحلیل رفتار کنیم، ضمن اینکه اگر تو ذهنمون یه تئوری اومد، مثل تئوری دیشب من در مورد چاوش، بهش وزن بدیم. یعنی مثلا من نتیجه میگیرم چون دوتا ضد استعلام تو مافیا نیست، من و تو و چاوش قطعا تو یه تیم گناهکار نیستیم. این میشه منطق

اینکه 33 درصد اینه، 67 درصد اونه، پس بریم رو 67 درصد رای بدیم شر و وره :دی این همه رای دادن و بازی و اینا رو ول کنیم، رو احتمال کی بیشتره رای بدیم ؟ ببخشید مگه فرجمون خله ؟ :دی

مافیایی
پسندها
309
بزارید براتون پیش بینی کنم آینده رو :دی
کی پی به هیچ عنوان به آرش رای نمیده و سعی می کنه بازیو ببره بسمت اعدام آرش . یا اعدام ترسا یا اشکان .
امیر هم که یکیش از رای هاش منه 33 % ی هستم =)) اون یکی رای شم بین اشکان و ترسات .
هر کدومشون هم اعدام کنن فرقی نداره ، چه شهر باشه چه لوسیفر بازیو می برن و تمام .
سعی نمی کنه*
آقا یا خانم لوسیفر، وقتشه دست دوستی به شهروند بدی عزیز من . وگرنه اخر این فاز قطعا جفتمون داریم باخت مون رو جشن میگیریم :))

Underwood
پسندها
476
بزارید براتون پیش بینی کنم آینده رو :دی
کی پی به هیچ عنوان به آرش رای نمیده و سعی می کنه بازیو ببره بسمت اعدام آرش . یا اعدام ترسا یا اشکان .
امیر هم که یکیش از رای هاش منه 33 % ی هستم =)) اون یکی رای شم بین اشکان و ترسات .
هر کدومشون هم اعدام کنن فرقی نداره ، چه شهر باشه چه لوسیفر بازیو می برن و تمام .
سعی نمی کنه*
آقا یا خانم لوسیفر، وقتشه دست دوستی به شهروند بدی عزیز من . وگرنه اخر این فاز قطعا جفتمون داریم باخت مون رو جشن میگیریم :))

تو مگه 100 گناهکاریت من نیستم ؟ :دی چرا گیر دادی آرش رو اعدام کنی ؟ :دی بیماری ؟ صاف وایسا رو من دیگه :دی بعد تو کی پی مگه برات یار من نیست ؟ :دی مگه کی پی ادعا کارآگاهی نکرده و تو مطمئنی داره دروغ میگه، نهایتا بخوای گزینه دوم داشته باشی، اون کی پی ئه باز نه آرش :دی

گیر دادنت به آرش رو استدلال ادعای کی پی، یعنی صرفا داری به هر چیزی چنگ میزنی اعدامی خودت نباشی :دی در حالی که میشینه روت :دی یه روز منفعل بازی کردم، عادت کردی چرت و پرت گفتن پیاپی و بهم ریختن گزینه ها :دی بسته.
از هوش مصنوعی سایت پرسیدم:

امین کی پی ادعا کرده که کارآگاهه و چاوش، امیر و هادی رو پرسیده و بیگناه بودن. ما میدونیم که جز بیگناها، گادفادر و لوسیفر هم که گناهکارن بیگناه اعلام میشن. حالا تو بگو که اگر 7 نفر مونده باشن، چقدر احتمال داره که این سه نفر توشون مافیا باشه و چقدر احتمال داره تو اون 4 نفر مافیا باشه، اگر تعداد مافیا های باقی مونده رو 2 نفر در 7 نفر بگیریم

گفت :

برای تحلیل شرایطی که امین کی پی ارائه کرده و بررسی احتمالات مربوط به توزیع نقش‌ها در بازی، باید ابتدا در نظر بگیریم که چهار نقش بیگناه، گادفادر و لوسیفر در استعلام‌ها به عنوان بیگناه نشان داده می‌شوند. امین کی پی ادعا کرده که چاوش، امیر و هادی بیگناه هستند، اما این اطلاعات ممکن است شامل گادفادر و لوسیفر نیز باشد که به غلط بیگناه نشان داده شده‌اند.

1. تعداد مافیاهای باقی‌مانده: 2 نفر در میان 7 نفر.
2. تعداد نقش‌هایی که در استعلام بیگناه نشان داده می‌شوند: 4 نفر (3 بیگناه واقعی + 1 گادفادر).

احتمالات:

- احتمال اینکه چاوش، امیر و هادی شامل مافیا باشند:
- از این سه نفر، حداقل یکی از آنها می‌تواند گادفادر باشد.

- احتمال اینکه هیچکدام مافیا نباشند و هر سه بیگناه واقعی باشند زمانی که گادفادر و لوسیفر همچنان پنهان هستند بسیار کم است.
- حداقل یکی از این سه نفر (بدون در نظر گرفتن امکان بودن لوسیفر) باید گادفادر باشد تا اطلاعات استعلام با واقعیت همخوانی داشته باشد.

- احتمال اینکه در چهار نفر باقیمانده مافیا باشد:
- اگر فرض کنیم که گادفادر در بین چاوش، امیر و هادی است، پس فقط یک مافیای دیگر (لوسیفر) در بین چهار نفر باقیمانده خواهد بود.
- اگر هر سه بیگناه باشند، هر دو عضو باقیمانده مافیا در بین چهار نفر دیگر خواهند بود که احتمال آن کمتر است.

نتیجه‌گیری:
احتمال بالایی وجود دارد که حداقل یکی از اعضای گروه چاوش، امیر و هادی گادفادر باشد. بنابراین، تمرکز تحقیقات بر روی این سه نفر و بررسی دقیق‌تر رفتار و گفتگوهای آنها در بازی می‌تواند به شناسایی نقش‌های مافیا کمک کند.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Arsonist
آرش
پسندها
337
طبق دیتای امین و مافیا بودن فری، الان دو بخش شد. ترسا/اشکان و هادی/امیر/چاوش. ترسا اشکان که به نظرم نمی‌تونن یار باشن، پس قطعا یه مافیا که میشه پدرخوانده بین هادی امیر چاوش هست.

@امیر

اگه فری مافیا باشه، یه مافیا که گادفادره بین شما سه تا، اینور یه مافیا هست می‌شه همون ۳۳ درصد دیگه. عجبا :))

یه چیزی به ذهنم رسید الان، رضا نمی تونسته لوسیفری باشه که زمان اعدامشو درست حدس زده و از این بند استفاده کرده ؟
صبح بخیر پست اول فازم بود این :)) ولی چه فرقی می‌کنه با حالت بیگناه بودنش برای ما؟

Underwood
پسندها
476
صبح بخیر پست اول فازم بود این :)) ولی چه فرقی می‌کنه با حالت بیگناه بودنش برای ما؟

دقت نکرده بودم :دی هیچی بر اساسش میشه تحلیل رفتار دیروز و پریوز رضا رو کرد. گرچه رضا کلا رفتارش برای هیچی مرجع نیست، راست میگی :)) هیچی :))

مافیایی
پسندها
309
تو مگه 100 گناهکاریت من نیستم ؟ :دی چرا گیر دادی آرش رو اعدام کنی ؟ :دی بیماری ؟ صاف وایسا رو من دیگه :دی بعد تو کی پی مگه برات یار من نیست ؟ :دی مگه کی پی ادعا کارآگاهی نکرده و تو مطمئنی داره دروغ میگه، نهایتا بخوای گزینه دوم داشته باشی، اون کی پی ئه باز نه آرش :دی

تو برام 100 و آرش برام 99 عه . چرا ؟ بخاطر رای لحظه آخری آرش به فری . بعدشم اومد گفت عه من نبودم دستم بود :)) هزار تا دلیل چرت و پرت اورد و اخرم بخودش پوینت مثبت داد بابت اینکه اون رای رو به سفید ترین شخص بازیش داده :)) زمانی که مطمئن شد هیچکی دیگه به فری رای نمیده اومد رای داد .
حتی امین کی پی اومد قبلش از من دقیقا همین سوال رو پرسید که :
هادی
رای 5 رو میدی الان یا نه؟ :دی

من بهش جواب دادم که رای نمیدم .

اما بعدش وقتی این سوالو از آرش کرد چی شنید ؟ دیس لایک !
تو نمیخوای رای 5 بدی؟ آرش

!

بعدش آرش میاد و رای میده و فری هم میره بیرون . فاز بعدی هم که شروع میشه اول میگه من نمی دونستم با رای من اعدام میشه و بعدشم میگه فکر کردم منظورت اینه به 5 نفری رای میدم یا نه =)) خب سلطان گاو نیستیم که ما . چیزایی که اتفاق افتاده یادمونه هنوز . پس اینکه میگی چرا سفت نمیای رو من چون شما زورت زیاده . اگه زورم نرسه شک 100 مو بندازم بیرون حداقل شک 99 مو بندازم بیرون . اینکه میگی فقط می خوا یکیو بیرون کنی چرا اونور قضیه رو نمیبینی ؟
من امکان نداره به اشکان ، ترسا و چاوش رای بدم . با این ادعای کاراگاهی ( که البته من احتمال دروغ بودن شو بیشتر می دونم ) هم که امین کرده اولویتم اول تو و آرش هستید و بعد امین .
پس من نمی خوام فقط اعدام کنم . اوکی ؟ که اگه می خواستم میومدم سمت امین و می گفتم خب منطقیه بین اینایی که استعلام نگرفتی اعدام کنیم تا اینایی که گرفتی . پس ببند .
راستی آقای امیر . فاز اول یادمه گفتی امین بیگناه بره بیرون رد خون شو از اشکان میگیری ، درسته ؟
الان چرا حرفی از رد خون نمی زنی شما دیگه ؟ الان رضا رفته بیرون رد خونش تو و امین کی پی نیستید آیا ؟ صلاح نیست دیگه این موضوعاتو مطرح کنی الان اره ؟ :))

بازی عه @چاوشو نمی فهمم . همیشه تو ذهنم یه پرو پلیر خیلی خفن مافیا تصورش می کردم . اگه شهروند باشه واقعا گند زده تو ذهنیتم :))
میاد حساب کتاب می کنه برامون که اگه این فاز امیر رو بدیم بیرون بهتره بعد خودش رای میده آخرش رضا بره بیرون :))
آرشم که قطعا شهروند نیست . که اگه بود قطعا کور نبود تو این بازی و سمت درست شهر رو انتخاب می کرد .
امیر و ارش تکلیف شون حداقل برا من روشنه .
بین کی پی و چاوش اون یکی مافیا در میاد که من ترجیح میدم گزینه های +99 درصدمو ول نکنم و برم دنبال 50 درصد احتمال :دی

مافیایی
پسندها
309
بعد چطوره شماها هیچ احتمالی نمیدید کی پی دروغ بگه ؟ :))
خب این لعنتی که صد معلومه مافیاست، چرا تو بازیش نقش لو میدی، شب پرپر شی :| گیر کردیما :|

خیلی فیلمید همتون :دی تنها گیر کردم بین 3 تا مافیا . چون دیگه می دونم مدت طولانی ممکنه طول بکشه مجدا بازی کنیم . شایدم اصلا دیگه بازی نکنیم :دی

چطوره رضا میاد ادعا می کنه روئین تنه همتون به یور میگیرید ادعاشو ؟ میگید دروغ میگه و رای به اعدام رضا .
الان امین اومده ادعای کاراگاهی کرده همه یه درصد احتمال دروغ شو نمیدی ؟ دنبال رد خون رضا نمیری ؟

شهروندا و لوسیفر عزیزم ، من این که از امین نقل قول میگیرم دنبال جواب امیر نیستم ، دنبال اینم شما چشمتون رو به واقعیت باز شه . تکلیف امیر و یاراش مشخصه . خواهشا شما چشماتونو باز کنید .

هنوزم میگم 99% این بازیو می بازیم . فقط بخاطر اون 1 % دارم تلاش می کنم . چرا ؟ چون اگه امشب امیر یا آرش رو بفرستیم بیرون شانس برد شهروند از 1% میشه بالای 70%
می پرسید چرا ؟ جوابشو نمیدم . خودتون متوجه میشید .

@اشکان
@ترسا
@چاوش
@امین ( که بعیده :دی )

اگه تا ساعت 10 شب به امیر یا آرش رای دادید ، ادامه میدیم بازیو .
اگرم رای ندادید ، نقش مو اعلام می کنم . ببازیم تموم شه این بازی فقط .

آرش
پسندها
337
. فاز بعدی هم که شروع میشه اول میگه من نمی دونستم با رای من اعدام میشه و بعدشم میگه فکر کردم منظورت اینه به 5 نفری رای میدم یا نه =))
چرا تحریف می‌کنی :| اینایی که میگی دلیل این بود که همون اول رای ندادم و دیسلایک دادم به حرف امین. بعد پست گاد رو دیدم فهمیدم که ۵ رای میخواد، حس کردم رای من گره بازیو باز میکنه رای دادم.

بعدشم میگی چرا به ادعای امین شک ندارید ولی ادعای رضا رو باور نکردید، بابا خب رضا لب چوبه دار ادعا کرد فایده نداره اون ادعا. امین فشاری روش نبود خواست گره بازیو باز کنه. مگر بگی مافیاست و یارش تحت فشار بوده، که اون صورت یارش میشه یا تو یا امیر، این که میای این وسط به من گیر میدی به جای امین تناقضه، و چون میدونی امین اعدام نمیشه گزینه دومت بعد امیر شدم من.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین