تو مگه 100 گناهکاریت من نیستم ؟

چرا گیر دادی آرش رو اعدام کنی ؟

بیماری ؟ صاف وایسا رو من دیگه

بعد تو کی پی مگه برات یار من نیست ؟

مگه کی پی ادعا کارآگاهی نکرده و تو مطمئنی داره دروغ میگه، نهایتا بخوای گزینه دوم داشته باشی، اون کی پی ئه باز نه آرش
تو برام 100 و آرش برام 99 عه . چرا ؟ بخاطر رای لحظه آخری آرش به فری . بعدشم اومد گفت عه من نبودم دستم بود

هزار تا دلیل چرت و پرت اورد و اخرم بخودش پوینت مثبت داد بابت اینکه اون رای رو به سفید ترین شخص بازیش داده

زمانی که مطمئن شد هیچکی دیگه به فری رای نمیده اومد رای داد .
حتی امین کی پی اومد قبلش از من دقیقا همین سوال رو پرسید که :
هادی
رای 5 رو میدی الان یا نه؟
من بهش جواب دادم که رای نمیدم .
اما بعدش وقتی این سوالو از آرش کرد چی شنید ؟ دیس لایک !
تو نمیخوای رای 5 بدی؟ آرش
!
بعدش آرش میاد و رای میده و فری هم میره بیرون . فاز بعدی هم که شروع میشه اول میگه من نمی دونستم با رای من اعدام میشه و بعدشم میگه فکر کردم منظورت اینه به 5 نفری رای میدم یا نه

خب سلطان گاو نیستیم که ما . چیزایی که اتفاق افتاده یادمونه هنوز . پس اینکه میگی چرا سفت نمیای رو من چون شما
زورت زیاده . اگه زورم نرسه شک 100 مو بندازم بیرون حداقل شک 99 مو بندازم بیرون . اینکه میگی فقط می خوا یکیو بیرون کنی چرا اونور قضیه رو نمیبینی ؟
من امکان نداره به اشکان ، ترسا و چاوش رای بدم . با این ادعای کاراگاهی ( که البته من احتمال دروغ بودن شو بیشتر می دونم ) هم که امین کرده اولویتم اول تو و آرش هستید و بعد امین .
پس من نمی خوام فقط اعدام کنم . اوکی ؟ که اگه می خواستم میومدم سمت امین و می گفتم خب منطقیه بین اینایی که استعلام نگرفتی اعدام کنیم تا اینایی که گرفتی . پس ببند .
راستی آقای امیر . فاز اول یادمه گفتی امین بیگناه بره بیرون رد خون شو از اشکان میگیری ، درسته ؟
الان چرا حرفی از
رد خون نمی زنی شما دیگه ؟ الان رضا رفته بیرون رد خونش تو و امین کی پی نیستید آیا ؟ صلاح نیست دیگه این موضوعاتو مطرح کنی الان اره ؟
بازی عه @چاوشو نمی فهمم . همیشه تو ذهنم یه پرو پلیر خیلی خفن مافیا تصورش می کردم . اگه شهروند باشه واقعا گند زده تو ذهنیتم
میاد حساب کتاب می کنه برامون که اگه این فاز امیر رو بدیم بیرون بهتره بعد خودش رای میده آخرش رضا بره بیرون
آرشم که قطعا شهروند نیست . که اگه بود قطعا کور نبود تو این بازی و سمت درست شهر رو انتخاب می کرد .
امیر و ارش تکلیف شون حداقل برا من روشنه .
بین کی پی و چاوش اون یکی مافیا در میاد که من ترجیح میدم گزینه های +99 درصدمو ول نکنم و برم دنبال 50 درصد احتمال