جدیدترین‌ها

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
مافیایی
پسندها
309
اگه شماها عرضه ی تصمیم گیری برا بازی خودتون رو ندارید
پس من وارد عمل میشم .
من رای مو از رو امیر بر میدارم
تا این بدعت براتون جا نسوفته که بازیو به قرعه بسپارید
الحق که باخت حق تونه .
نوش جونت امیر
موفق باشید

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: Arsonist
کارکشته مافیا
پسندها
170
رای به اعدام باطل: هادی

رای به اعدام: امیر

مافیایی
پسندها
173
رای به اعدام باطل: هادی

رای به اعدام: امیر

God

Administrator
گاد
پسندها
961
پایان فاز روز پنجم. امیر اعدام شد متاسفانه.
بی‌گناه بود.

فاز شب‌ـه. سکوت پیشه کرده و هدف بفرستید.

Underwood
پسندها
476
سلام و درود :دی

از اونجایی که من اگر مافیا بوده باشم لباس نیستم، و اگر من لباس باشم فری نیستم، ضعف تحلیل خیلی جدی وجود داشته تو بیگناها و به نظر من بیگناه اگر تو رای های من بوده با روند بازی مستحق برد نیست.

این وسط بی صبرانه منتظرم ببینم بین چاوش و هادی شرف کدوم میره :دی این برام بیشتر از بازی اهمیت داشت :دی اگر هادی مافیا بوده باشه و بازی رو ببره نوش جونش، به خاطر خوب فضا ایجاد کرده و بیگناه رو اسکل کرده و برده و اگر چاوش مافیا باشه نوش جونش بخاطر اینکه خوب پلن ریخته :دی

من یه سری دیتا دارم. ولی علاقه ای به وارد کردنش به بازی ندارم :دی چون دوست ندارم بیگناه برنده بازی باشه :دی این جمله اگر بازی بعد من ادامه داشته باشه می تونه تعبیر به گناهکار بودنم بشه یا هر چیزی، و اینکه بیشتر جلبک فرض شید هم انتخاب خودتونه :دی همینطور باز بازی رو براتون میزارم به قول دوست خوب و غیر هم تیم مافیام، فری گلابیا :))

ایام بکام :دی دوستون دارم همتون رو با همه خریت هاتون :))
از اونجایی که من اگر مافیا بوده باشم لباس نیستم، و اگر من لباس باشم فری نیستم،
اینو چقدر بد نوشتم =)) منظورم اینه من اگر لباس بوده باشم، فری لباس نبوده و مافیا بوده :)) و اگر فری لباس بوده من مافیا نبودم =)) بود. جمله بندی رو ترو خدا :))

God

Administrator
گاد
پسندها
961
در فاز شب پنجم، هادی کشته شد. بی‌گناه بود.

۵ نفر در بازی باقی موندن. هدف شب دیگه نداریم. ولی حدس داریم.

حدس به این صورت هست که اگه کوچکترین اشاره‌ای به نقش‌تون بکنید از الآن به بعد (با قبل کاری نداریم)، مافیا می‌تونه با حدس (اکه درست باشه) درجا سلاخی‌تون بکنه. بنابراین خیلی دقت کنید؛ جوکر در این موضوع قطعا سمت بی‌گناها نیست. اینه که حواس‌تون باشه. هر چیزی که مافیا بتونه روش استدلال کنه، هرچند استدلال ضعیف، وارد مرحله حدس می‌شه.

بازی با این توضیح سرعتی می‌شود:

زمان دیگه از الآن مطرح نیست. هر کسی حداقل ۳ تا رای بیاره و نفراتی که بهش رای دادن بگن عوض نمی‌کنیم، اعدام هست. و می‌ریم فاز بعدی.

فاز روز ششم را شروع کنید.
قتل با حدس هم تا الآن نداشتیم. اگه داشتیم می‌گفتم طرف با حدس سلاخی شده.

کنستانتین هم در جمع ۵ نفر پایانی حضور نداره.

آخرین ویرایش:

God

Administrator
گاد
پسندها
961
هرکسی رای بده و بگه عوض نمی‌کنم، رای‌ـش قفل هست ها. برگشت نداره دیگه.

نگید عوض نمی‌کنم، بعد دو دقیقه بعد بگید اشتباه کردم.:))

کارکشته مافیا
پسندها
170
خب من واقعا این دو تا اعلام نقش امیر و هادی رو واقعا نمی‌فهمم، باید به قول ترسا برم تراپی :))

بذارین یه کم فکرام رو جمع و جور کنم ببینم چه بلایی سرمون اومده :))

یکی از گزینه‌هایی که فعلا به ذهنم می‌رسه اینه لوسیفر امیر بوده، دیگه فاز آخری بوده که از اون قابلیت جادو کردنش می‌تونسته استفاده کنه، استفاده کرده :دی

---

آها دلیل تغییر رای نهاییم به امیر هم توضیح بدم. من با دیدن رای‌ها، دیدم رای من و اشکان و ترسا که به جفتشون بود اون موقع که ۵ ۵ بودن. تفاوت رای‌ها، اینا بود:

امین و امیر، به هادی رای داده بودن
آرش و هادی، به امیر

گفتم اگه ۲ تا مافیا مونده باشه، این زوج‌ها، زوج‌های مافیان. بعد دیدم اگه هادی مافیا باشه و امین راست گفته باشه که کارآگاه هست، هادی جای اینکه بیاد رای‌ش رو برداره، میاد امین رو حدس می‌زنه و با کشتن امین، اون رای اضافه که داشت رو بر می‌داره و منجر به اعدام امیر هم می‌شه. اما جای اینکار، یهو رای روی خودش رو برداشت :))

سر همین یهو احتمال زوج امین و امیر برام رفت بالاتر و گفتم امیر اعدام شه. در کنارش یاد رای مشکوک امین به هادی هم تو فاز قبل هم افتادم. حالا که جفتشون بی‌گناه اعلام شدن، مغزم گیرپاژ کرده و ایده‌ای ندارم :))

ترسا تو چی شد به امیر رای دادی؟
در مورد بالانس فعلی بازی هم، چون بازی تموم نشده، الان ۱ یا ۲ مافیا داریم.

بدترین شرایط، ۲ مافیا داریم، ۱ لوسیفر، ۲ شهروند. خوش‌بینانه‌ترین شرایط، ۱ مافیا داریم، ۴ شهروند (با فرض اینکه رضا یا امیر یکیشون لباس بوده، اون یکی لوسیفر که جادو کرده).

در حالت ۲ مافیا، ۱ لوسیفر و ۲ شهروند که بدترین حالتمون هست، شانس پیروزیمون اینه که اول مافیا رو بدیم بیرون، بعد لوسیفر، بعد اون یکی مافیا. لوسیفر می‌تونه باهامون دوست باشه برای رسیدن به ۳ نفر آخر، می‌تونه هم ترجیح بده شهروند بره بیرون و بره تو حدس اشتباه مافیا بازی رو ببره. من لوسیفر بودم رفتن تو ۳ نفر رو انتخاب می‌کردم و سر همین این فاز رو با شهروند بازی می‌کردم لااقل، اما نمی‌دونم لوسیفر فعلی (اگه مونده باشه) چه پلنی داره :))

همه بچه‌هایی که موندین، این فاز بیاین مث آدم نظر بدین ببینیم چه خبره :))

آخرین ویرایش:
آرش
پسندها
337
از وسط فرودگاه در خدمتتونم.
چیزی که من عقلم می‌رسه اینه که رضا مافیا نبوده پس احتمالا لوسیفر بوده، امیر مافیا بوده و لباس داشته. یارش می‌شه امین یا اشکان یا ترسا. اگه ترسا یا امین بود که وضعش تو بازی خوب بود و دلیلی نداشت امیر بازی رو ول کنه، پس اشکانه احتمال زیاد.

کارآموز مافیا
پسندها
162
رفتار چاوش ۱۰۰٪ بی‌گناه هست. از تغییر رای و استدلال هاش معلومه. من تا اخر پشت دستش بازی میکنم. امیدوارم اونم فهمیده باشه من بی‌گناه هستم.

میخوام خوشبین باشم. از بین ۳ مافیا و ۱ لوسیفر (۴بی‌گناه) ۲ تاشون در بازی هستن.
پس ۳ تا بی‌گناه داریم. ۲ تاش منو چاوش هستیم.

امین و آرش تلاش زیادی کردن که فری بره بیرون. پس یار فری نیستن، اما یکیشون میتونه لوسیفر باشه و دیگری بی‌گناه. هرچی فکر میکنم هیچکدومشون نمیتونن جز تیم ۳ نفره مافیا باشن.

این یعنی فقط ترسا میتونه جز تیم ۳ نفره مافیا باشه. و از بین آرش و امین هم یکیشون لوسیفر هست. که حدس میزنم امین لوسیفر باشه 😁

من توانایی تحلیل ندارم الان. اما توانایی قانع شدن دارم. چاوش بیا تحلیلت رو بگو ببینم چند چندیم.
به نظر من رضا مافیا بوده و لباس داشته.

مافیایی
پسندها
173
یک ساعت و نیمِ خیلی اعصاب خرد کنی رو گذروندم. تو رای‌گیری می‌خواستم به امیر رای بدم خودم، چون این غیبتش بهم حس بی‌گناهی نمی‌داد. یعنی هر چی منتظر شدم بیاد یه اهمیتی قائل باشه برای شهر نیومد برای همین داشتم فکر می‌کردم یا خیالش راحته که رای نمیاره، یا اصلا آماده‌ست که رای بیاره که باز یا براش مهم نیست و فرعیه، یا اینکه مافیاست و یه یار دیگه‌اش تو بازی سفید شده و امیدش رو به اون بسته. پس ذهنم رفت سمت امین که تقریبا این فاز همه قبول کرده بودیم کاراگاهه.

ولی مونده بودم سر اون پست آخر چاوش. اصلا نمی‌فهمیدمش آخه. نمی‌تونستم هم بپرسم. حتی رفتم پی‌وی پویا ازش بخوام حق یه پست بیشتر به من و چاوش بده که من بپرسم آقا منژورت چی بود از اینی که گفتی و اونم جواب بده من از این ابهام در بیام. ولی نهایت زورم شکلک متفکر بود که بتونم برسونم که نفهمیدم چی می‌گه.
چون ببین اشکان که دیگه شو شده بود. اگه به یکی فقط رای می‌داد که معلوم می‌شد یارش کیه. نفهمیدم چطور استدلال کردی که به گناهکاری هادی رسیدی.
بعد دیدم خودت هم رایت رو برنمی‌داری از امیر، فهمیدم خودت هم شک داری به این استدلال.
دیگه داشتم رایم رو به امیر عوض می‌کردم که اون پست رو داد و تقریبا قانع شدم که هادی احتمال بی‌گناهیش بیشتره.

الان امیر یا بی‌گناهه که حقیقتا ما خیلی بدشانسیم در این حالت که دوتا بی‌گناهمون که باید بازی رو جمع می‌کردن زدن به تیپ و تاپ هم.
ولی من بابت سیدبندی احتمالش رو کم می‌دونم. یعنی هر دور این تذکر رو به من می‌دن که تو ذهن سیدبندی نکن، ولی بازم تو کت من نمی‌ره که هم چاوش، هم امیر و هم هادی و هم محمدحسین تو یه ساید رفته باشن. حداقل یکیشون باید فرعی یا گناهکار باشه دیگه. محمدحسین و هادی که نیستن. چاوش هم که گناهکار نیست به گمونم. فقط می‌مونه همین امیر. اعدامش هم که زیاد دور از ذهن نبود.
پس امیر یا لوسیفره و جادو کرده، یا مافیا هست و لباس داده به خودش تا آخرین یارش رو سیو کنه.
ولی فکر کنم هادی دیگه قطعی بی‌گناه بوده. یعنی راهی نیست به گمونم که تو فاز شب هم نقشش اشتباه اعلام بشه.

کارآموز مافیا
پسندها
162
من فکر کنم امین لوسیفر هست. تنها کسی که میتونه یکم اطلاعات کاراگاه رو داشته باشه لوسفر هست. که اگه کسی هدف قرارش بده میتونه بی‌گناهی یا گناه‌کار بودن طرف رو بفهمه.
از اون طرف ترسیده مافیا نقشش رو حدس بزنه، اومده گفته کاراگاهم.

تا الان نظرم اینه:
ترسا مافیا
امین لوسیفر
رضا لباس

مافیایی
پسندها
173
یک درصد اگه سر اعدام فری به من شک هست، کاری نداره آقا، یه نگاه بندازید به سابقه‌ام. یار فروشی همیشه بخشی از بازی گناهکاری من بوده. هم دور سیزدهم به هر دوتا هم‌تیمیم رای اعدام دادم و شانسی شانسی زنده موندن، هم ادوار قبلی و مثلا همون دور سه دختر. همه رو حضور ذهن ندارم.
ولی به هر حال من پلیری نیستم که این جور مواقع بترسم که به هم‌تیمیم رای بدم. اتفاقا جزو اولین نفرات رای می‌دم بهش.

تو بیا لطفا بازی خودت رو توضیح بده اشکان.
دیروز چرا نبودی کلا؟
چه دلیلی داشت که رایت رو از هادی برنداشتی وقتی چاوش که معتمدته برداشت؟

کارآموز مافیا
پسندها
162
ترسا جان من با مافیا دیالوگ نمیکنم.
اگه چاوش ازم سوالی داره، جواب میدم.

AKP

مافیایی
پسندها
208
دوتا لباس که تو بازی وجود نداره.

اگر میخواید بگید فری لباس تنش بوده و مافیا نبوده و طبق تئوری هادی امیر پوشش کرده، پس خود امیر دیگه لباسی تنش نبوده باید مافیا خونده می‌شده.
اگر میخواید بگید فری لباس تنش نبوده و مافیا بوده دیگه امیر باید بیگناه باشه دیگه.

پس هر دو خروجی بیگناه بودن.

فعلا در همین حد برداشت میکنم

کارکشته مافیا
پسندها
170
@امین:

فری که مافیا اعلام شد. الان یه حالتی هست جفتشون مافیا باشن، اونم اینه فری لباس نبوده باشه، امیر لباس بوده باشه.

در کنارش امیر می‌تونه لوسیفر هم بوده باشه.

————

@ترسا:

آره درسته، من از گاد هم پرسیدم، هادی راهی نداره گناهکار بوده باشه، حتما بی‌گناهه.

————

@اشکان:

چرا با ترسا مکالمه نمی‌کنی؟ من واقعا نظر خاصی ندارم که ترسا مافیا باشه :))

آرش
پسندها
337
اگر میخواید بگید فری لباس تنش نبوده و مافیا بوده دیگه امیر باید بیگناه باشه دیگه.
امیر اگه مافیا نباشه لوسیفریه که اعدام خودشو حدس زده، اونور رضا مافیا بوده لباس داشته. ولی من برعکسش رو بیشتر میدونم چون امیر با این که به فری رای داده بود ولی روی اعدام هادی حساب کرده بود و فکر نمیکرد یهو فری رای بیاره.

کارکشته مافیا
پسندها
170
بعد من این وسط، از کار مافیا در عجبم که هادی رو زده. هادی خیلی گزینه جدی اعدام بود امروز با توجه به بی‌گناهی امیر. واقعا نمی‌فهمم :))
بچه‌ها، الان ۵ نفریم. هر کس، بیاد این کارا رو بکنه لطفا.

۱- بگه به نظرش بالانس فعلی بازی چیه، یعنی چند تا مافیا موندن و آیا لوسیفر هست یا نه و اینا.

۲- نظرش رو در مورد تک تک ۴ نفر دیگه بگه که چیه، یه خلاصه دلیلش برای اون فرد هم بگه.

با تشکر :دی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amir
آرش
پسندها
337
@چاوش
اصلا چرا امین رو تیر یا حدس نزدن :| الان که فکرشو می‌کنم این عجیب‌تره خیلی.

مافیایی
پسندها
173
چاوش، اول تو به یه سوال جواب لطفا.
چند درصد اشکان رو بی‌گناه می‌بینی، چند درصد گناهکار؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین