خب من واقعا این دو تا اعلام نقش امیر و هادی رو واقعا نمیفهمم، باید به قول ترسا برم تراپی
بذارین یه کم فکرام رو جمع و جور کنم ببینم چه بلایی سرمون اومده
یکی از گزینههایی که فعلا به ذهنم میرسه اینه لوسیفر امیر بوده، دیگه فاز آخری بوده که از اون قابلیت جادو کردنش میتونسته استفاده کنه، استفاده کرده
---
آها دلیل تغییر رای نهاییم به امیر هم توضیح بدم. من با دیدن رایها، دیدم رای من و اشکان و ترسا که به جفتشون بود اون موقع که ۵ ۵ بودن. تفاوت رایها، اینا بود:
امین و امیر، به هادی رای داده بودن
آرش و هادی، به امیر
گفتم اگه ۲ تا مافیا مونده باشه، این زوجها، زوجهای مافیان. بعد دیدم اگه هادی مافیا باشه و امین راست گفته باشه که کارآگاه هست، هادی جای اینکه بیاد رایش رو برداره، میاد امین رو حدس میزنه و با کشتن امین، اون رای اضافه که داشت رو بر میداره و منجر به اعدام امیر هم میشه. اما جای اینکار، یهو رای روی خودش رو برداشت
سر همین یهو احتمال زوج امین و امیر برام رفت بالاتر و گفتم امیر اعدام شه. در کنارش یاد رای مشکوک امین به هادی هم تو فاز قبل هم افتادم. حالا که جفتشون بیگناه اعلام شدن، مغزم گیرپاژ کرده و ایدهای ندارم
ترسا تو چی شد به امیر رای دادی؟
در مورد بالانس فعلی بازی هم، چون بازی تموم نشده، الان ۱ یا ۲ مافیا داریم.
بدترین شرایط، ۲ مافیا داریم، ۱ لوسیفر، ۲ شهروند. خوشبینانهترین شرایط، ۱ مافیا داریم، ۴ شهروند (با فرض اینکه رضا یا امیر یکیشون لباس بوده، اون یکی لوسیفر که جادو کرده).
در حالت ۲ مافیا، ۱ لوسیفر و ۲ شهروند که بدترین حالتمون هست، شانس پیروزیمون اینه که اول مافیا رو بدیم بیرون، بعد لوسیفر، بعد اون یکی مافیا. لوسیفر میتونه باهامون دوست باشه برای رسیدن به ۳ نفر آخر، میتونه هم ترجیح بده شهروند بره بیرون و بره تو حدس اشتباه مافیا بازی رو ببره. من لوسیفر بودم رفتن تو ۳ نفر رو انتخاب میکردم و سر همین این فاز رو با شهروند بازی میکردم لااقل، اما نمیدونم لوسیفر فعلی (اگه مونده باشه) چه پلنی داره
همه بچههایی که موندین، این فاز بیاین مث آدم نظر بدین ببینیم چه خبره