Thomas Shelby
آرا در فاز اعدام عرفان. گفتم دیگه تو اون پستم. ولی تفاوتا واقعا کم بود.«ناراحت» نشدم پویا جان. درک هم میکنم که گزینهها نزدیک بوده و رای دادن سخت، سوال من اینه که چه فاکتور و عاملی باعث شده توی این ۷ نفر من رو انتخاب کنی.
اول اینکه چرا معتقدی گادفادر حتما باید قویترین فرد مافیا در دستهبندی ذهنی تو باشه، و این دستهبندی ذهنی با توجه به اینکه ما رو نمیشناسی و تا حالا اینجا بازی نکردی از کجا میآد؟
ثانیا لطفا اشاره کن که کجای بازی من «محافظهکارانه» بوده.
ثالثا اگه من و امین یار هم باشیم، چرا امین باید بیاد فاز قبلتر از پرسش خودش (فازی که سعید اعدام شد) به من اعلام شک کنه و بهم رای بده وقتی که نه خودش در معرض خطر بوده و نه من؟
معذرت خواهی هم نمیکنم. چون رایهات مشکل داشت به نظرم. حداقل نسبت به بقیه. منتظر بودم ببینم به احسان رای میدی یا میترسی که رای دادی. فکر کردم بردارم یا نه. چون رای زیاد نداشتی، برنداشتم. چون یا تو قرعه کشی نمیرفتی دفاعیه که خب مشکلی نبود. اگر میرفتی، همین که رای کافی نیاوردی یعنی اکثریت باهات مشکلی نداشتن. مهسا و احسان و فری بیگناهان من بودن که هر سهتاشون تقریبا مطمئن بودم بهت اولویت اول نمیدن. احسان که مشکل اصلیش با پویا بود و میخواست اون رو اعدام کنه. مهسا هم که به پویا رای داده بود و به تو اصلا اعتماد داشت. فری هم ندیده بودم اصلا مشکلی باهات داشته باشه. فقط در یک حالت اولویت میاوردی، که دفاعیهات بد باشه که این سه نفر بیان به تو اولویت بدن. من جمله خودم که میشه چهار نفر. که یعنی گناهکار بودی در اون صورت. ولی درکل اصلا دوئل بین پویا و احسان بود و تو نخودی بود در دفاعیه. فکر میکردم توام به احسان اولویت بدی قاعدتا. بعد من همهی اینها رودر عرض چند دقیقه همزمان که با سرعت نور داشتم تو تاپیک فعالیت میکردم و جواب بهاره و پویا رو میدادم بهشون فکر کردم و یه مقدار شک هم از اول فاز بهت داشتم. دلیلش هم در صفحهی ۲۴ گفتم. یک سناریو هم سر رایت به هادی داشتم اگه بخوای میتونم شرح بدم.

اونو اون موقع نوشتم كه شايد تو تايم ٣ تا ٩ تو نوشتي و من نخوندم . بعد از اون چك كردم نديدم به اون صورت كه موضعت برگشته باشه