جدیدترین‌ها

بازی دور پنجم مافیا | مرگ پشت در است!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کارآموز مافیا
پسندها
0
@نادر شاه

معلومه که با سبک جدید داستانای پویا آشنایی ندارین :دی اینقدم که فک میکنین سطحی نیس و خودشم تو پستش گفته بود که علنا کسی رو لو نمیدم! خوب نخوندین انگار

پس صرفا از رو داستان دلیل نمیشه که شما بیگناه باشی! جالب بود ولی :دی
من خب تازه کارم اینجا 😁
اشناییم ندارم جدی😂

کارکشته مافیا
پسندها
112
من هم شبیه این رو گفته بودم ولی خب مشکلی که دارم اینه که اون تیم خفن مافیا منظور چیه دقیقا؟ آخه همه بازیکن‌ها حرفه‌ای هستند دیگه عملا.

خفن منظورم به تعدادش بود من حدسم 6 نفره که طبق نفرات میگم. ینی بحای دو تا 3 ، یدونه 6

من نگفتم شلوغ شدن بازی لزوما به ضرر گناه‌کارهاست. گفتم هم می‌تونه به نفع‌شون باشه و هم به ضرر، چرایی و چگونگی‌ش رو هم توضیح دادم. تو یه‌جوری گفته بودی که انگار بدیهیه که شلوغی حتما و در هر حالتی به نفع گناه‌کارهاست و حالت دیگه امکان نداره!

میدونم هر دو رو گفتی ولی اون چراییشو نفهمیدم مهدی گفت چرا ولی مال تو رو متوجه نشدم ، نگفتم حالت دیگه ای امکان نداره فقط بیشترین درصد رو گفتم و عموما همینطور بوده

ولی به‌طور کلی هم بگیم، قاتل گناه‌کار حساب می‌شه.
مگه گفتم نمیشه :/ گفتم فرعیای بجز قاتل که اینجا فقط دلقک داریم، قاتلو چزو گناهکارا گرفتم وگرنه اولش بجای گناهکارا میگفتم مافیا

@نادر

من خب تازه کارم اینجا
اشناییم ندارم جدی??????
آشنای ندارین ولی پست اول گادو که خوندین؟ حالا بگذریم :دی

کاربلد مافیا
پسندها
63
به خاطر اینکه شایان، بقیه و بازیشون رو میشناسم....شمایی که جدیدی و روت شناخت ندارم بنابراین خواستم ازت سوال کنم....بعدم جواب سوال منو ندادی،چرا این حرف رو در مورد امیر(سید) هم ب کار نبردی؟
@عماد (Red Dragon)
در مورد امیر یا سید گفتم حس خوبی بهش ندارم و اگر منظورت اینه اونم شبیه شایان بازی داره میکنه مخالفم. هیچ شباهتی بهم ندارن که بگی در مورد سید چرا به کار نبردی !

خب من یه سری تفکراتمو با توجه به داستان بگم ،نحوه برخورد کاراگاه با امین خان و کارای امین خان به نظرم میتونیم امین خان رو دلقک در نظر بگیریم 😂 اونی که به نظرم اول بازی زنگ زد به کاراگاه و اینا خود امیر بود که کاراگاهو میشناخت و مافیای بازیه که کبابیش هم پوششیه برا کارای مافیاییش ،با توجه به توضیحات دوستان در مورد شروع سید و ... میتونیم به نظرم با قدرت مافیا بدونیمش ،البته امین خان هم چون با همه در ارتباطه میتونیم شاید مافیا هم در نظر بگیریم ولی دلقک بیشتر بهش میخوره 😬😬 که با هر دو گروهم ارتباط داره
شایان هم با توجه به سوتی که خودش داده احتمالا قاتله که بعد لو رفتن نقشش میخواست خودشو مافیا جا بزنه (البته اگه گروه جدا در نظر بگیریم چون من خیلی وارد نیستم ،اگه سوتی دادم بعدا سواستفاده نکنید ) و سید رو هم با خودش بکشه پائین
من هم که کاراگاه گفت میشناسه پس شهروند بازیم
در مورد بقیه هم به نظرم مهسا و مهدی رو ازشون حس شهروندی میگیرم ،چاوش یکمی مشکوکه برام ولی هفتاد شهرونده برام
خلفیم با توجه به حسم قطعا مافیا یا قاتله و شهروند نیست 😂😂
البته این درصدای اخر حس خودم بود ،هیچ دلیلی ندارم
@نادر (Nader Shah)
شما یا واقعا خیلی ساده دارین به داستان نگاه میکنید یا خیلی کم تجربه هستین و یا شاید یارات بهت دارن میگن یجوری پست بده که کسی شک نکنه بهت !

برلین

ولی این پستت که گفتی بازیکن مبتدی نیستی و اینا هم عجیب بود آخه پس تجربه بازی داری قبلا. حالا رابین نیستی انگار !!!
@مهدی (Mahdi)
چرا کنجکاو شخصیت من شدین؟! بزارین خیالتون رو راحت کنم من رو نمیشناسه کسی جز آقا پویا

کارآموز مافیا
پسندها
0
در مورد پیامای امیر و شایان منم این حس خوبه رو ندارم. نمیدونم چرا حس میکنم همکارن

بابا من که خودم گفتم :))

شایان
ها؟؟ دومی کیه؟ چرا ۳ تا حالا؟ چهارمی هم هست؟

دومی امیر بود دیگه :46: سومی هم گفتم چهارمی هم بمونه برای بعد :))

در کل به نظرم راجبه شایان نباید زیاد خودمونو درگیر کنیم حداقل فعلا،بعید میدونم چیزی ازش در بیاد و فقط ویست انرژیه

احسنت :دی

اصلا با سبک بازیت حال نمیکنم ! عملا هیچ دیتایی وارد بازی نمیکنی و مستقیم به درد نمیخوری ! تا اینجا که اینطور بوده.
امیدوارم در ادامه تو رویه ی بازیت یخرده تغییر اعمال کنی.

منم با پروفایلت حال نمیکنم این به اون در :))

اقا راجب داستان چیزی که من فهمیدم و با توجه به اینکه گفته شده ممکن نکات ریزی توی ماجرا باشه دو نفر هستن که قطعا یه نقشی دارن اونم امیر و نادره که حالا یا دلقیکن یا قاتلن یا مافیا

و متاسفانه دیشب دو جوان جویای نام رو از دست دادیم که به روح من ضربه شدیدی وارد کرد :46: به خصوص اینکه هر دو هم حرفه ای بودن و به قول امیر خیلی انتخاب هوشمندانه ای بود زدنشون

در اخر هم شاعر میگه میرن ادماااااااااا از اونا فقط حتی وصیت نامه هم به جا نمی مونههههههههههه :))

- - - Updated - - -

اقا چرا فونتم بنفش نشد :29:

کارآموز مافیا
پسندها
0
@نادر (Nader Shah)
شما یا واقعا خیلی ساده دارین به داستان نگاه میکنید یا خیلی کم تجربه هستین و یا شاید یارات بهت دارن میگن یجوری پست بده که کسی شک نکنه بهت !

من خب قبلنم گفتم این مدلی بازی نکردم 😁😁
یارای من جرات ندارن به من دستور بدن 😏😏

- - - Updated - - -

اقا راجب داستان چیزی که من فهمیدم و با توجه به اینکه گفته شده ممکن نکات ریزی توی ماجرا باشه دو نفر هستن که قطعا یه نقشی دارن اونم امیر و نادره که حالا یا دلقیکن یا قاتلن یا مافیا
دقیقا کدوم نکته ریز و دلیلی باعث میشه حس کنی من قاتل یا مافیا یا دلقیکم😂😂 ؟؟
تو خودت قطعا یا قاتلی یا مافیا

کاربلد مافیا
پسندها
130
من اینو الان دیدم. به نظرم صفر خودش یه نشونه اس که فقط برای دلقک میتونه صدق کنه. بعید میدونم یهو بی دلیل این صفرو اون وسط گذاشته باشن.

در مورد پیامای امیر و شایان منم این حس خوبه رو ندارم. نمیدونم چرا حس میکنم همکارن:سوت

یکم این قضیه همکاری امیر و شایان رو باز میکنی؟رو چه حسابی این ۲ تا رو بهم متصل میکنین جالبه برام

- - - Updated - - -

این اخری نقل قول moonsa بود
[/QUOTE]

هیچ آدم بیگناهی انقدر خودشو در مقابل اتهام بقیه قرار نمیده ولو به شوخی. چند بار به شوخی مطرح کرد که مافیاس و این همکاری رو با امیر هم مطرح کرده حالا شاید در مورد خودش شوخی کرده ولی در مورد مافیا بودن امیر به نظرم شوخی نیست این قضیه. و جالب اینه که امیر هیچ واکنشی به این قضیه نشون نداده. کسی که اونطوری در مقابل فری و پیام اولش جبهه گرفت بعیده که به این پیاما جوابی نده. حتی اگه این پیاما صرفا شوخی بوده باشن.
نکته بعدی برام اینه که دوستانی که گفتن درگیر شایان نشیم، مهدی؟ خود شما؟ عچیبه برام کسی که انقدر بی تفاوت بوده نسبت به اوضاع شهر به نظرتون باید بهش نپردازیم و فعلا کنارش بذاریم!

- - - Updated - - -

تا اینحای بازی شایان یخورده بازیش تو ذوقم میزنه تا حالا نداشتیم همچین چیزی ، با پدیده ای مواجهیم که تو چشامون زل میزنه و میگه من دلقکم! کدوم دلقک عاقلی این کارو میکنه؟ و یا کدوم بیگناه عاقلی میاد تابلو کنه خودش رو و بقیه بازیش رو عملا سوخت کنه چون کسی دیگه اهمیتی بهش نمیده تا اخر! اما اگه گناهکار باشی بنظرم ایده خوبیه کسی جدی نمیگیرتت و همینطوری ولی تو بازی ولی باگش اینجاس که تا اخر بازی که نمیزارن طرف زنده بمونه چه قاتل باشه چه مافیا! اون 5-6 تای اخر اولین گزینه اعدام میشه! نمیفهمم دیگه بجز اینا هیچ ایده ای ندارم :/ توجیهی نداره رفتارش همه نظر بدن در موردش لطفا

دقیقا موافقم با خط به خط جملاتت.

مافیایی
پسندها
4
سلام دوباره. گوشی قابلیت پست نقل قول کردن نداره. من منشن می کنم اکثر مواقع.

من پست ها رو خوندم. بحث های جالبی باز شده بود. به نظرم مهم ترینش همونی بود که ال امین در قبال شایان ذکر کرده بود. نمیدونم شایان چقدر تازه کار باشه. ولی نکته ای که ال امین گرفت جالب بود.

دید نادرشاه به داستان هم جالب بود :)). که گفت تازه کاره. کنجکاوم افراد جدید که تو بازی هستن چطور بازی رو‌پیش میبرن :دی.

@امیر

آره روشن شد تا حدی حرفت و ایده ات.

یک در جوابت به آرش گفته بودی که گناهکاران دنبال دلقک می کردن که بزننش. منظورت از این جمله چیه؟
اتفاقا به نظرم سعی می کنن نزدیکش هم‌ نشن :)) چرا که با اون انتخاب خیلی سخت و خیلی ساده ای که در صورت زدن دلقک گفتم، احتمال بی گناه شدنش خیلی زیاد میشه مگر مهدی ال امینی باشه بخواد گزینه خیلی سخت رو پیش ببره :))

@عرفان

من نظرم بیش تر رو دو تا مافیای ۳ نفره بود. آره موافقم با اون تیکه از استدلالت که گاد اگه یک گناهکار رو حذف کنه ممکنه دست به بالانس نزنه و سعی می کنه برای دو گروه شرایط رو یکسان نگه داره. با این حساب احتمال هست یک مافیای گنده داشته باشیم و یکی دو تا قاتل.

ولی به نظرت این هم امکان پذیر هست که مثلا پویا بر اساس شناخت بازیکنا تیم های مافیا رو از تعداد نفرات ناهمگون چیده باشه؟ به فرض من باشم مافیای با حضور مثلا ال امین و آرش و مهدی رو مقابل یک گروه پنج یا شش نفره از ترکیب افراد جدیدتر قرار میدم.

@داستان شب (منشن جدید :دی)

اون عدد دو که یک سری گفتن نظر منم جلب کرد. شاید منظور زده شدن دو تا تیر تو شب پیش باشه.

کاربلد مافیا
پسندها
130
اونجاش که گفتم بازی درگیر شایان نشه؟ چرا حس خوبی نداد؟ البته من الان دیدم تو پستت که عماد هم اینو گفته تقریبا. ولی من منظورم از درگیر نشدن بازی به خاطر اتلاف انرژی و اینا نبوده قطعا :دی تو که چیزی نپرسیدی ولی من میگم که به زحمت نیفتی. منظور من واضحه، به نظرم بحث شایان رو کش دادن یه حالتش اینه که شایان بیخودی پرت و پلا گفته باشه و از اونجایی که جواب هاش دری وری بوده صرفا جا برای گناهکار و بحث برای گناهکار باز می کنه تا بتونه لا به لای کلی از بازیکنان دیگه بیاد و یه پستی بده و بره. بعدا هم نمیشه چیزی ازش درآورد. من سر این موقعیت ها و مفت خوری ها حساسم. حالا یه ور قضیه هم اینه که شایان یه گیری به پاش باشه واقعا و اون نوع پست ها عمدی. که این در گوشه ذهن همه خواهد بود و بهش پرداخته میشه.

سوال منم همینه که چرا یه بیگناه اصرارش بر دری وری گفتنه :)) که این وسط یه عده از حرفاش سوتی بگیرن و بهش شک کنن! یا دلش میخواد زودتر رای بدیم و بره از این دنیا:|(واقعا دلقکه که زیاد با این موضوع موافق نیستم) یا اینکه همون قضیه در قالب نقش در دلقک فرو رفتنه که در امان بمونه. کلا رای بدیم بره به نظرم:دی

کاربلد مافیا
پسندها
0
@عماد (Red Dragon)
در مورد امیر یا سید گفتم حس خوبی بهش ندارم و اگر منظورت اینه اونم شبیه شایان بازی داره میکنه مخالفم. هیچ شباهتی بهم ندارن که بگی در مورد سید چرا به کار نبردی !

@نادر (Nader Shah)

@مهدی (Mahdi)
چرا کنجکاو شخصیت من شدین؟! بزارین خیالتون رو راحت کنم من رو نمیشناسه کسی جز آقا پویا

منظورم این بود چرا واسه شایان ب کار بردی که ب سبکش اشنایی نداری و ازش شناخت ندارب و (این نکته رو واسش قائل شدی) ولی واسه امیر نه؟

- - - Updated - - -

یکم این قضیه همکاری امیر و شایان رو باز میکنی؟رو چه حسابی این ۲ تا رو بهم متصل میکنین جالبه برام

- - - Updated - - -

این اخری نقل قول moonsa بود

هیچ آدم بیگناهی انقدر خودشو در مقابل اتهام بقیه قرار نمیده ولو به شوخی. چند بار به شوخی مطرح کرد که مافیاس و این همکاری رو با امیر هم مطرح کرده حالا شاید در مورد خودش شوخی کرده ولی در مورد مافیا بودن امیر به نظرم شوخی نیست این قضیه. و جالب اینه که امیر هیچ واکنشی به این قضیه نشون نداده. کسی که اونطوری در مقابل فری و پیام اولش جبهه گرفت بعیده که به این پیاما جوابی نده. حتی اگه این پیاما صرفا شوخی بوده باشن.
نکته بعدی برام اینه که دوستانی که گفتن درگیر شایان نشیم، مهدی؟ خود شما؟ عچیبه برام کسی که انقدر بی تفاوت بوده نسبت به اوضاع شهر به نظرتون باید بهش نپردازیم و فعلا کنارش بذاریم!

- - - Updated - - -

دقیقا موافقم با خط به خط جملاتت.[/QUOTE]

شما با سبک شخصیتی و بازی شایان(تاکید بیشتر رو شخصیتشه چون کم بازی میکنه) اشنایی نداری....این حتی در حد شوخی هم نیست ک یکی بیاد بگه اره مافیام رئیسمونم امیره،این جفنگ و شر و وره (با کمال احترام ب شایان جان و سبک شخماتیکش :دی )
اتفاقا اگه امیر میومد و گیر ۳پیچ میداد و این قضیه رو پرچم عثمان میکرد من بهش شک میکردم

- - - Updated - - -

نمیدونم چرا همه نقل قولام از پستای moonsa بد در میاد....بالایی جواب ایشون بود.

کاربلد مافیا
پسندها
130
شما با سبک شخصیتی و بازی شایان(تاکید بیشتر رو شخصیتشه چون کم بازی میکنه) اشنایی نداری....این حتی در حد شوخی هم نیست ک یکی بیاد بگه اره مافیام رئیسمونم امیره،این جفنگ و شر و وره (با کمال احترام ب شایان جان و سبک شخماتیکش :دی )
اتفاقا اگه امیر میومد و گیر ۳پیچ میداد و این قضیه رو پرچم عثمان میکرد من بهش شک میکردم
شاید! ولی بالاتر به مهدی هم گفتم، این همه جدی نبودن و بینشون فقط اون سوال جدی در مورد قاتل که تقریبا اکثریت کنجکاوشن یکم جای تعجب داره!!!

کارآموز مافیا
پسندها
0
همه زوم کردن رو من بابا بگردید خلاف کار های اصلی پیدا کنید:29:

مافیایی
پسندها
73
خب خب خب
من یه چندتا نکته رو مطرح میکنم از اول
@امیر
امیر تو میای یه لییست ذهنی از بازیکنایی که احتمال هم تیمی بودنشون نیست رو مطرح میکنی...به قولی همون سیدبندی منتها بر اساس قوی و ضعیف بودن... میتونی بیای بر اساس افرادی که تازه وارد جمع شدن هم این کار رو بکنی...مثلا!!! بجای اینکه بگی از بین چاوش و ال امین و مهدی و چندنفر دیگه قطعا همشون بیگناه نیستن(که دایره ی به شدت وسیعیه) بیای بیگ از بین شهاب و نادر و امین خان قطعا همشون بی گناه نیستن!!!... این بهتر نیست به نظرت؟

چندتا نکته راجع به شایان
ببین شایان داشت بازیش رو میکرد به نظرم و وقتی دید ال امین گیر بهش داد( که به نظرم گیر کاملا درستی بود) اومد خودشو زد به کوچه علی چپ و به نوعی شروع کرد به دلقک بازی :دی
این دوتا پست رو دقت کنین

کلا تجربه نشون داده کسی که بازی میخواد گرم کنه مافیا ترین فرد ماجراست

نظر خاصی ندارم تجربه بهم یاد داده سمت درگیر شدن با امیر نرم شما هم این نصیحت برادرانه من بپزیرید و حرفاش با گوش و دل جان قبول کنید

خیلی برام جالبه اول میاد گیر میده به نوعی بعد که یه کم حواس ها میره سمتش کلا حرفش عوض میشه و میگه اصلا جایز نیست با سید درگیر شدن :دی
بماند که جواب ال امین رو اصلا درست نداد!!!به نظر من خود شایان فهمید چه دست گلی به آب داده و شروع کرد به دلقک بازی و چند نفر هم با این حرف که "کژ ندین قضیه را" بهش سهوا یا عمدا(احتمال هم تیمی) کمک کردن(دقیقا همون پستی که رضا داد و حرفی که راجع به مهدی و عماد زد

@عماد
عمادم به شدت جالبه

یه جا اینو میگه
در کل به نظرم راجبه شایان نباید زیاد خودمونو درگیر کنیم حداقل فعلا،بعید میدونم چیزی ازش در بیاد و فقط ویست انرژیه

بعد که رضا بهش یه نیش ریز زد:

اینو بی زحمت توضیح بده

@نادر
نادر میای میگی حسم میگه قطعا امین بیگناه نیست؟ :دی
حست از چی؟ حداقل صبر میکردی من یه پستی بدم بعد ازش حس در میاوردی :دی حس نسبت به چی وقتی من هنوز حرفی نزدم:دی

جمع بندی: منم با عرفان کاملا موافقم راجع به دلقک نبودن شایان...احتمال دلقک بودن شایان زیر2 درصده چون هیچ دلقکی چنین کاری نمیکنه...پس با اعدامش دو حالت پیش میاد...یا گناهکاره که یه گناهکار رو اعدام کردیم و اگه مافیا باشه در کنارش گره های ذهنی حداقل من باز میشه...یا اینکه یه بیگناه چرت و پرت گو:دی رو میندازیم بیرون که برای سلامت بازی مفیده =)) در کنارشم باز ی سری گره ذهنی باز میشه

- - - Updated - - -

یه نکته هم راجع به کشته های شب
هر دو کشته ی شب افرادی بودن که با امیر ریز تو بحث و جدل بودن...دقت کنید که هم مافیا و هم قاتل تیر زدن...پس حداقل یکی از بین اینا قصد و نیتش از کشتن اون دو دوست ربط مستقیم به امیر داره...حالا یا میخواسته امیر رو بدنام کنه یا خود امیر گناهکاره :دی
احتمال اولی به شدت کمتره :دی
چون فرضا اگه من میخواستم یکی از اینا رو بکشم اونیکیو اعدام کنم قطعا تیر شبم امیر بود و اعدام روزم رامتین(یا فری)
حس خوبی به امیر هم ندارم اصلا...جالبیشم اینه که سر قضیه شایان هم امیر با خنده رد کرد قضیه رو :دی

- - - Updated - - -

یه نکته هم راجع به کشته های شب
هر دو کشته ی شب افرادی بودن که با امیر ریز تو بحث و جدل بودن...دقت کنید که هم مافیا و هم قاتل تیر زدن...پس حداقل یکی از بین اینا قصد و نیتش از کشتن اون دو دوست ربط مستقیم به امیر داره...حالا یا میخواسته امیر رو بدنام کنه یا خود امیر گناهکاره :دی
احتمال اولی به شدت کمتره :دی
چون فرضا اگه من میخواستم یکی از اینا رو بکشم اونیکیو اعدام کنم قطعا تیر شبم امیر بود و اعدام روزم رامتین(یا فری)
حس خوبی به امیر هم ندارم اصلا...جالبیشم اینه که سر قضیه شایان هم امیر با خنده رد کرد قضیه رو :دی

کارکشته مافیا
پسندها
112
@ممد

من نظرم بیش تر رو دو تا مافیای ۳ نفره بود. آره موافقم با اون تیکه از استدلالت که گاد اگه یک گناهکار رو حذف کنه ممکنه دست به بالانس نزنه و سعی می کنه برای دو گروه شرایط رو یکسان نگه داره. با این حساب احتمال هست یک مافیای گنده داشته باشیم و یکی دو تا قاتل.

ولی به نظرت این هم امکان پذیر هست که مثلا پویا بر اساس شناخت بازیکنا تیم های مافیا رو از تعداد نفرات ناهمگون چیده باشه؟ به فرض من باشم مافیای با حضور مثلا ال امین و آرش و مهدی رو مقابل یک گروه پنج یا شش نفره از ترکیب افراد جدیدتر قرار میدم.

نه اصلا اینطوری نیس ممد از تو انتظار نداشتم ، تو مافیا و برد و باختش تعداد نقش اصلیو بازی میکنه ، به هیچ وجه نمیتونی تو تعدادو با مثلا قدرت بازیکنا بالانس کنی! امکانپذیر نیس :دی

@شایان

همه زوم کردن رو من بابا بگردید خلاف کار های اصلی پیدا کنید

فعلا که با توجه به بازیت زوم اصلی روز شدی. فک نمیکنم دلقک باشی و بیگناهم همچین کارایی نمیکنه پس گناهکاری هستی که با اومدن اولین شک روش توسط ال امین خودتو زدی به دلقک نمایی ! بنظرم اعدامتو قبول کن اگه بیگناه باشی گره ذهنی بیگناها وا میشه و کمکیه براشون اونوقت راحت میریم دنبال خلاف کارای اصلی که گفتی :دی گناهکارم باشی که فبها خوش به حالمون

چطوره پیشنهادم؟ :105: {فقط بخاطر تو عارش}

@خلفی

دقت کنید که هم مافیا و هم قاتل تیر زدن

چی شد چیشد؟ از کجا گفتی که مافیا و قاتل تیر زدن؟ ینی احتمال دو قاتلو کلا رد کردی؟:13: ثانیا اونی که هر شب میزنه قاتله و مافیا سهمیه داره از کجا میدونی مافیا تیر زده اصلا دیشب؟ :دی خیلی قرص و مجکم بود این حرف :29: بعد اینکه فک کنم این اولین پستت بود و یادم نمیاد در مورد بالانس نظری داشته باشی و تو اولین پستت اومدی و همه چیو بدیهی در نظر گرفتی اونم بدون گفتن "احتمالا" :44: توضیحتو میشنوم

تازه‌وارد
پسندها
0
@حسین (h_panamtash):
شما از کجا فهمیدی من خیلی ناراحتم ؟ انقدر بازیکن مبتدی هستم که بیام از کشته شدن گناهکار ناراحت شم ؟! با اطمینان بالا ! شما برای من اینجای بازی میشی مشکوک
پیام من خیلی واضح بود که از ۳ ۴ نفر غیر فعال فقط یه نفر گادکش میشه !

@ برلین
من مبتدی ولی قانون میگه گادکش شدن به خاطر عدم فعالیت اصلا از فاز دوم شروع میشه بنابرین دلیل کیک شدن اون یه نفر عدم فعالیت نبوده.
شما هم تا ظن خوردی برنگردون.

God

Administrator
گاد
پسندها
961
داستان بازی: فاز 2 - بخش دوم

هتل - ساعت 7 صبح - یکشنبه

نادر: خب کاراگاه جان، بالاخره بیدار شدی. خوبی الان؟
کاراگاه: آره. یه سنگینی خاصی تو دلم بود. الان رفع شده انگار. چی ریخته بود تو غذای ما این بیشرف؟
نادر: سید؟:)) نه بابا اون خودشم مث شما مسموم شده. حالش بدتر بود رفت بیمارستان. چند دقیقه پیش گفتن که بهتره و مرخص شده. پیش میاد. غذا بهت نساخته.
کاراگاه: نساخته چیه جناب سرگرد هدایت؟:دی ما خودمون این کاره ایم. اسم خودمم یادم رفته الان. ولی دلم تنگ شده بود برات. خیلی وقته ندیدمت.
نادر: لطف دارید جناب سرهنگ. بنده مرخص شم کار زیاده باتوجه به این قتل های دیشب.
کاراگاه: به اینا نگی من سرهنگم ها نادر!
نادر: می‌دونن خودشون. من چیزی نمیگم ولی. چشم.
کاراگاه: عجیبه واقعا اینجا. خب این قتلا چی بوده داستانش؟
نادر: والا عرضم به حضورت که اینجا چند وقتی بود ناامن شده بود. متین هم خودت خبر داری دیگه. هر سال زمستون همینجوریه. رامتین با چاقو کشته شده. از پشت زدنش. فری با شلیک 1 گلوله به مغزش مرده. یه علیرضا نامی هم بود که سرباز بوده اینجا. داشته برمی‌گشته تهران، خوابش برده تو مسیر پرت شده تو دره. من برم با اجازه ت. دنبال اینا رو بگیرم. هرچند شواهد میگه ادامه داره. شمام حواست به خودت باشه. امروزم استراحت کن.
کاراگاه: مرسی. موفق باشی سرگرد. استراحت که نه. منم یه موردیُ باید پیگیر بشم. در ارتباطیم.

بعد از رفتن نادر از اتاق، گوشی کاراگاه زنگ خورد.

کاراگاه: بله؟
صدا: ببین کاراگاه، داری وقت تلف می‌کنی. من مث تو صبرم زیاد نیست. تا امشب اگه کاری نکنی، یه بلایی سر حمید میاد.
کاراگاه: وایسا بینم. چه کار باید بکنم دقیقا؟ 2 نفر زدین کشتین بس نبود؟
صدا: ما زدیم؟ ما اینجوری نمی‌زنیم.:)) البته ناراحت نباش. یه سری از آدما هستن که نمی‌دونن مرگ پشت دره، ایمنیُ رعایت نمی‌کنن، دزدگیر و دوربین و ... نصب نمی‌کنن که مثلا صرفه‌جویی بکنن. غافل از اینکه همون پولُ به گور می‌برن و صرفه‌جویی اونا رو ... . بگذریم.:دی ازین آدما تو این شهر زیاده متاسفانه. قرار بود چه کار کنی؟ سر از کار سید باید در بیاری تا امشب. مسمومم بشی مشکل خودته. خدافظ.

کاراگاه که همچنان از اتفاقات گیج است، برای صرف صبحانه به رستوران هتل رفت.

کاراگاه: اوه! عجب برفی اومده.
سعید: سلام کاراگاه. بله برف سنگینی ـه. مردم باید خیلی مراقب خودشون باشن. خصوصا امشب. ضمنا من با آریا تماس گرفتم؛ گفت جاده‌ها بسته‌س فعلا. هرموقع بتونه میاد.
کاراگاه: سلام. مگه دما چند درجه‌س؟ و قراره چی بشه امشب؟
سعید: دما الان منفی 7 ـه. میگن احتمال یخبندون یا حتی بهمن هست. شرایط می‌تونه بحرانی بشه.

ادامه دارد... .

کاربلد مافیا
پسندها
0
@امین خلفی

اون پست من نیست نقل قول خراب شده امین :دی

کارکشته مافیا
پسندها
112
@نادر شاه

دقیقا کدوم نکته ریز و دلیلی باعث میشه حس کنی من قاتل یا مافیا یا دلقیکم???????????? ؟؟
تو خودت قطعا یا قاتلی یا مافیا

نمیدونم منم یا بقیه هم اینطورن. اصلا حس جالبی به این قطعیتا و دوعل های این شکلی ندارم :68: حالا شاید بیشترش کل کل خارج بازی باشه ها ولی گمراه کنندس به هر حال!

کاربلد مافیا
پسندها
0
اقا من ی تحلیل ریز بکنم پس الان چون واقعا نکات خوبی پیدا شد از داستان

یکی با چاقو مرده یکی با تیر ب سر....به نظرم هم مافیا زده هم قاتل
دره پرت شدن ک گادکشه مشخصا....دما منفی ۷ درجس....فکر کنم یعنی ۷ تا گناهکار توی بازیه.

ولی نکته خیلی مهم الان اینجا برای من حرفیه که عرفان هم گفته به امین خلفی
امین تا قبل داستان چطوری مطمئن بودی ک هم مافیا تیر زده هم قاتل؟ :دی قاطعانه هم گفتی

تازه‌وارد
پسندها
0
آرش

به شخصه ترجیحم اینه همه ی احتمالات و درنظر بگیرم و سبک و سنگین کنم و سعیم بر اینه که حدالامکان از روی منطق و صحبت ها نتیجه گیری کنم تا شناخت ! نمیگم این حرکت اشتباهه همیشه ولی سبک من نیست.
[MENTION=15]Sadra[/MENTION]
شما تنها کاری که تو حرفات نکردی نتیجه گیری هست.
کلا به نظر میاد میخوای یه سری فکت بگی و نتیجه رو باز بذاری.

درمورد شایان !

اصلا با سبک بازیت حال نمیکنم ! عملا هیچ دیتایی وارد بازی نمیکنی و مستقیم به درد نمیخوری ! تا اینجا که اینطور بوده.
امیدوارم در ادامه تو رویه ی بازیت یخرده تغییر اعمال کنی.

اگه از سبک بازی شایان خوشت نمیاد و دیتایی هم وارد بازی نمیکنه باید الان از بازی بره بره بیرون نه اینکه بشینیم تا سبک بازیش رو عوض کنه

بازی یخرده بستس فعلا ! نمیشه نظرات زیادی داد بجز اینکه تا اینجا به همتون شک دارم مگه اینکه خلافش ثابت شه :دی
این همه فکت تو یه پست! آدم دیگه رو دل میکنه: دی

یه چیزیم خیلی نظرم و جلب کرد تو داستان منتهی هیچ چیزی در موردش به ذهنم نمیرسه فقط خواستم بگمش ! شاید چیز مهمی هم نباشه.
از کلمه ی دو خیلی استفاده شده تو داستان.

دونفر دنبال کارآگاه میگشتن.
دو دست کباب برگ !
دولقمه !
دو نفر !

شما انقدر تیزبین هستی متوجه این تکرار شدی ولی هیچ چیزی به ذهنت نمیرسه؟؟؟!!!
اینجاست که نتیجه گیری رو گذاشتی به عهده بقیه.

یه چیز دیگه هم این بود که در جواب سوال سید آدم خوبیه ؟ سکوت شد.

دوباره فقط میخوای خط بدی. اگه این جمله نظرت رو جلب کرده باید نتیجه هم داشته باشی😁

کارکشته مافیا
پسندها
112
خب داستان داره جالب میشه

رامتین با چاقو کشته شده. از پشت زدنش. فری با شلیک 1 گلوله به مغزش مرده.

این از اولین سر نخمون از دو گروه مختلف ، یا مافیا و یه قاتل یا دو تا قاتل باید صب کنیم شبای بعدو ببینیم ک بشه ربط داد

صدا: ما زدیم؟ ما اینجوری نمی‌زنیم.

نمیدونم چرا فک میکنم این ضمیر جمع ینی این صدا مال گروهه ، و ازینحا مشخصه که دیشب فعالیت نکردن :دی کاملا مشخصه
دما الان منفی 7 ـه

و امااا کلید طلایی این دور! اولا دمت گرم @عارش زدی تو خال دیروز با این ایدت که ممکنه دمای هوا همون تعداد گناهکارا باشه ، همونم شد! دیروز 8 بود الان با گادکش علیرضا شد 7! پس همون مافیای 6 نفره با دو تا قاتل بودن تامااااام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین