خب، من آمدم، صبحتون بخیر
من راستش، هنوز محتملترین سناریویی که برای بازی میبینم، اینه:
فری مافیا بوده، رضا چون اعدامش واضح بوده و لباس رو جز اون موقع استفاده خاصی نمیتونستن بکنن به رضا دادن و اونم مافیا بوده، یار سومشون هم هادی عه که اگه امین درست بگه کارآگاهه، گادفادر هست. خیلی شاید بازی ساده و مسخره به نظرتون بیاد، به نظر منم میاد، اما سرراست ترین وضعیت و محتملترین برام اینه. دلیلش هم، جدای نوع بازی و ...، رایهای این آدماس:
فاز یک که خب رای ندادن کلا، هیچی.
فاز دو، رایهای اولیه ایناس:
ترسا ۱ رای: اشکان
هادی ۱ رای: امیر
امیر ۲رای: فری و هادی
عرفان ۱ رای: ترسا
اشکان ۱ رای: آرش
امین ۱ رای: چاوش
آرش ۱ رای: امین
رایندادهها: رضا صدرا عرفان محمدحسین
رضا هم بعدش اومد به اشکان رای داد.
فاز سه،آرای اولیه:
آرش ۱ رای: چاوش
اشکان ۲ رای: آرش، امین
امیر ۲ رای: هادی، فری
امین ۲ رای: چاوش، رضا
ترسا ۲ رای: امین، چاوش
چاوش ۰ رای
رضا ۲ رای: امین، چاوش
صدرا ۰ رای
فری ۴ رای: امیر، محمدحسین، چاوش، امین
محمدحسین ۰ رای
هادی ۲ رای: امیر، امین
در ادامهش هم رضا میاد همچین رایای رو به امیر اضافه میکنه:
آقا دارم به تئوری اول بازی هادی فکر میکنم.
نکنه امیر و چاوش مافیا باشن.
من میخوام به امیرم رأی بدم
فاز چهارم که فاز قبلی میشه، رایها ایناس:
آرش: امیر، رضا، هادی
اشکان: ترسا، امین، چاوش
امیر: رضا، هادی
امین: رضا، هادی
ترسا: ۰ رای
چاوش: رضا، هادی
رضا: آرش، امیر، چاوش، ترسا، اشکان، امین
محمدحسین: رضا
هادی: امیر، اشکان، امین
-----
شما این رایها رو ببینین، تقریبا تک تک رایهای فری و هادی تا وقتی که فری هست یکیه، بعدش هم رایهای رضا و هادی. بعد این گروه، ۲ تا رای عجیب هم داره که رایها رو هم راستا کنه.
یکی رای رضا به امیر تو اون فاز اعدام فری، که پستش رو آوردم. یکی رای هادی به من فاز قبلی، که با اینکه ترتیب اولویت ش این بود که رضا اعدام شه و نه من، به من رای داد و به رضا نه. این ۲ تا رای، جفتشون خیلی مشکلداره.
این وسط یه رای مشکلدار از امین هم دیدم، به هادی. اگه میگه کارآگاهه و هادی رو پرسیده و دیروز هم نمیخواستهت اعدام شه، رایش چی میگه؟ توضیحی داری امین؟
======
حالا چیزی که در مورد سناریوی بالا برای من تردید ایجاد میکنه، بازی امیر هست حقیقتش.
مشکلاتم هم ایناس:
۱- خیلی راحت رضا رو پذیرفته مافیا نیس. میتونه واقعا لباس از سر استیصال بوده باشه که همین بازی رو یه کم بشه گیج کنه، تنها جای به درد بخور برای لباسشون میتونسته بوده باشه. یا همین گیجی فعلی که بازی داره. این عدم پذیرشش یه کم حس علم داشتن بهم میده.
۲- از وقتی اون پستی که دادم و گفتم امیر رای منطقی هست رو خونده، دیگه دست دوستی و ... رو گذاشته کنار و هیچ احتمال بیگناه کنجکاو به من نمیده. بازیم رو هم زیاد دیده و میتونه حدس بزنه بیگناه باشم، حالا مرضم هم دیده و میتونم بفهمم بدبین هم باشه. اما من این ایدهها رو همون دور رویینتن و وکیلمون هم دادم، یاد اون باید بیفتی دیگه منطقا
بعد در این راستا به طرق مختلف خواسته به من گیر بده. از اینکه من میتونم یار فری باشم گرفته (که خیلی احمقانهس، تو کل فاز نبودی، من مرض داشتم اونقد نقش مستقیم تو اعدام فری داشته باشم اونجا؟ راحت میتونستم به رای دادنم به امین ادامه بدم یا کس دیگه و فری اعدام نشه) تا الان که گیر داده بگه لوسیفرم، با اینکه لوسیفر حالا یاری نداره که بخوای چیزی ازش در بیاری و اصلا اولویت ما باید مافیا باشه تا لوسیفر.
در کنارش مثلا من احتمال لوسیفر بودن رضا رو تو یکی از اولین پستای این فاز آوردم، یهو دو صفحه بعد میاد میگه، رضا لوسیفر باشه چی

فک کنم آرش و امین هم اشاره کرده بودن به این قضیه. یعنی با اینکه این فاز خیلی پست داده و تو بازی بوده، باز نرفته پستا رو درست بخونه، انگار داره با agenda خودش پیش میره.
------
من به @امین و @آرش خوشبینم به صورت کلی، در مورد ترسا و اشکان هم خنثیم حقیقتش. ادعای نقش @امین هم بهش شک دارم، ولی به نظرم دروغش میتونه بیگناه جوگیر میتونه باشه که ایده زده بیام بگم کارآگاهم به حرفم گوش کنن

لزوما دروغ گناهکاری نیس