جدیدترین‌ها

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Underwood
پسندها
476
امین نظرت در مورد باکس هادی و آرش چیه ؟ :دی

ایضا @ترسا، @اشکان، @چاوش
منظورم نظر این سه نفره :))
آرش جای خندیدن باگ پست ادغام شده منو حل کن :))

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Arsonist

AKP

مافیایی
پسندها
208
من به هر باکسی فکر میکنم. تازه یکی از دلایلی که هی نمیخوام بینتون رای بدم اینه که چاوش هم برام قطعا سفید نیست :))

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh
Underwood
پسندها
476
من به هر باکسی فکر میکنم. تازه یکی از دلایلی که هی نمیخوام بینتون رای بدم اینه که چاوش هم برام قطعا سفید نیست :))

چاوش نظر من برای لوسیفیره. برام این بازی هادی بیگناه نمی گنجه، وقتی چاوش و هادی همزمان مافیا نیستن، پس تو دید من چاوش نمی تونه مافیا باشه.

کارکشته مافیا
پسندها
170
سلام، من از صفحه ۲۲ شروع کردم خوندن. اول در مورد احتمال فدایی بودن فری، فدایی لباس نمی‌گیره طبق قوانین، تنها نقشی که می‌تونیم مطمئن باشیم نیس فداییه :))

آرش
پسندها
337
@امین
تحلیلت خوب بود فقط اونجا که احتمال گناهکار بودن رضا رو در نظر نمیگیری باگش اینه که شاید رویین‌تن واقعی صدرا بوده باشه یا هر کی هست نمیخواد شو بشه حدسش بزنن.
من همچنان منتظرم چاوش و ترسا و اشکان به بازی اضافه شن اینجوری نمیشه بازی کرد از صبح داریم الکی بحث میکنیم فقط :))

مافیایی
پسندها
309
خب بیاید یبار دیگه مرور کنیم ادعای کاراگاهی امین رو .

ایشون معتقده که با احتمال بسیار بسیار بالا فری مافیا بوده و کل بازیش رو داره روی این احتمال میچینه ، اوکی ؟
7 نفر باقی موندن و 2 مافیا و 1 لوسیفر بین اینا هست . یعنی 4 شهروند داریم .
1- چرا با وجود اینکه وضعیت شهر خوبه باید بیاد اعلام نقش کنه ؟ مگه شهر تو خطره ؟ چه خطری ؟ حتی اعدام اشتباه هم باعث نمیشه شهروندا ببازن طبق پیش فرض بازیت . پس اینکه میای اینجای بازی ادعای نقش می کنی اصلا منطقی نیست .
2- چرا باید کاراگاه باشی و حاضر باشی خودت فدا بشی ، به امید اینکه شاید بتونی یه مافیا بیرون کنی ؟ من تنها در صورتی ادعای کاراگاهیت رو می پذیرفتم که میومدی می گفتی فلانی استعلامش مثبته . بریزید سرش . که اینم نگفتی . پس بیا و به من بگو چه دلیلی داره کاراگاه بازی با اینکه از نظرش شهر وضعش خوبه بیاد و اعلام نقش کنه ؟ فکر اینجارو یعنی کاراگاه نکرده اگه اشتباه اعدام داشته باشیم و شب هم حدسش بزنن و یکی رو هم بکشن دیگه عملا شهر می بازه ؟ یعنی کاراگاه اومده نه تنها دیتای خفن که باعث بشه یه مافیای قطعی بدیم بیرون رو بهمون نداده بلکه کل شانس برد شهر رو هم روی ادعاش اومده قمار کرده ؟چه منطقی هست اصلا ؟

AKP

مافیایی
پسندها
208
@امین
تحلیلت خوب بود فقط اونجا که احتمال گناهکار بودن رضا رو در نظر نمیگیری باگش اینه که شاید رویین‌تن واقعی صدرا بوده باشه یا هر کی هست نمیخواد شو بشه حدسش بزنن.
من همچنان منتظرم چاوش و ترسا و اشکان به بازی اضافه شن اینجوری نمیشه بازی کرد از صبح داریم الکی بحث میکنیم فقط :))
صدرا و فربد که خودشون رفتن حدس زده نشدن. میمونه فقط عرفان که ممکنه بگیم شب یک شات ننشست عرفان رو زدن و نرفته، شب دوم گفتن روئین تنه. یه ذره احتمالش کمه ولی خوب حتی اگه درست هم باشه یعنی دوتا مافیا بیرونه و جای خطا هست فعلا :دی
خب بیاید یبار دیگه مرور کنیم ادعای کاراگاهی امین رو .

ایشون معتقده که با احتمال بسیار بسیار بالا فری مافیا بوده و کل بازیش رو داره روی این احتمال میچینه ، اوکی ؟
7 نفر باقی موندن و 2 مافیا و 1 لوسیفر بین اینا هست . یعنی 4 شهروند داریم .
1- چرا با وجود اینکه وضعیت شهر خوبه باید بیاد اعلام نقش کنه ؟ مگه شهر تو خطره ؟ چه خطری ؟ حتی اعدام اشتباه هم باعث نمیشه شهروندا ببازن طبق پیش فرض بازیت . پس اینکه میای اینجای بازی ادعای نقش می کنی اصلا منطقی نیست .
2- چرا باید کاراگاه باشی و حاضر باشی خودت فدا بشی ، به امید اینکه شاید بتونی یه مافیا بیرون کنی ؟ من تنها در صورتی ادعای کاراگاهیت رو می پذیرفتم که میومدی می گفتی فلانی استعلامش مثبته . بریزید سرش . که اینم نگفتی . پس بیا و به من بگو چه دلیلی داره کاراگاه بازی با اینکه از نظرش شهر وضعش خوبه بیاد و اعلام نقش کنه ؟ فکر اینجارو یعنی کاراگاه نکرده اگه اشتباه اعدام داشته باشیم و شب هم حدسش بزنن و یکی رو هم بکشن دیگه عملا شهر می بازه ؟ یعنی کاراگاه اومده نه تنها دیتای خفن که باعث بشه یه مافیای قطعی بدیم بیرون رو بهمون نداده بلکه کل شانس برد شهر رو هم روی ادعاش اومده قمار کرده ؟چه منطقی هست اصلا ؟
گفتم یه بار، هرکسی هرگونه شکی داره میتونه بره از روز معارفه پست ها رو بخونه و ببینه که هر روز با استعلام منفی به ترتیب چاوش، امیر و هادی حرف ها زده شده و اگه عدم انطباقی پیدا کرد بیاد ارائه بده:دی

آرش
پسندها
337
صدرا و فربد که خودشون رفتن حدس زده نشدن. میمونه فقط عرفان که ممکنه بگیم شب یک شات ننشست عرفان رو زدن و نرفته، شب دوم گفتن روئین تنه. یه ذره احتمالش کمه ولی خوب حتی اگه درست هم باشه یعنی دوتا مافیا بیرونه و جای خطا هست فعلا :دی
صدرا خودش رفت دیگه ممکنه رویین‌تن باشه ما که نمیدونیم. نگفتم لزوما با حدس.
و اینکه رضا ممکنه لوسیفر باشه و مافیا بازم همون ۲ تا باشن. صرفا گفتم تو حساب کتابات اشتباه نکنی.

مافیایی
پسندها
309
رای های فری کیا بودن ؟
چاوش - امیر - محمدحسین - کی پی و آرش

کیا رای ندادن به مافیای ( که شما میگید ) بازی که برامون الان قطعیه ؟
یکی رضا که بیگناه بود
یکی صدرا که اونم بیگناه بود
یکی هم خودم که بیگناه م ( حداقل برا خودم )

چراا میگم فری احتمال بیشتر بیگناه بوده ؟ دقیقا بخاطر همین .
شما فک کن می خوای مافیا رو اعدام کنی . 3 تا بیگناه بهش رای ندادن ! بعد طرف رفته بیرون بازم :))
@امین

لطفا جواب سوالایی که بابت ادعای کارگاهیت پرسیدم رو بده تا منم روشن شم .

کارکشته مافیا
پسندها
170
خب، من آمدم، صبح‌تون بخیر :دی

من راستش، هنوز محتمل‌ترین سناریویی که برای بازی می‌بینم، اینه:

فری مافیا بوده، رضا چون اعدامش واضح بوده و لباس رو جز اون موقع استفاده خاصی نمی‌تونستن بکنن به رضا دادن و اونم مافیا بوده، یار سومشون هم هادی عه که اگه امین درست بگه کارآگاهه، گادفادر هست. خیلی شاید بازی ساده و مسخره به نظرتون بیاد، به نظر منم میاد، اما سرراست ترین وضعیت و محتمل‌ترین برام اینه. دلیلش هم، جدای نوع بازی و ...، رای‌های این آدماس:

فاز یک که خب رای ندادن کلا، هیچی.
فاز دو، رای‌های اولیه ایناس:

ترسا ۱ رای: اشکان
هادی ۱ رای: امیر
امیر ۲رای: فری و هادی
عرفان ۱ رای: ترسا
اشکان ۱ رای: آرش
امین ۱ رای: چاوش
آرش ۱ رای: امین
رای‌نداده‌ها: رضا صدرا عرفان محمدحسین

رضا هم بعدش اومد به اشکان رای داد.

فاز سه،آرای اولیه:

آرش ۱ رای: چاوش
اشکان ۲ رای: آرش، امین
امیر ۲ رای: هادی، فری
امین ۲ رای: چاوش، رضا
ترسا ۲ رای: امین، چاوش
چاوش ۰ رای
رضا ۲ رای: امین، چاوش
صدرا ۰ رای
فری ۴ رای: امیر، محمدحسین، چاوش، امین
محمدحسین ۰ رای
هادی ۲ رای: امیر، امین

در ادامه‌ش هم رضا میاد همچین رای‌ای رو به امیر اضافه می‌کنه:

آقا دارم به تئوری اول بازی هادی فکر می‌کنم.
نکنه امیر و چاوش مافیا باشن.
من می‌خوام به امیرم رأی بدم

فاز چهارم که فاز قبلی می‌شه، رای‌ها ایناس:

آرش: امیر، رضا، هادی
اشکان: ترسا، امین، چاوش
امیر: رضا، هادی
امین: رضا، هادی
ترسا: ۰ رای
چاوش: رضا، هادی
رضا: آرش، امیر، چاوش، ترسا، اشکان، امین
محمدحسین: رضا
هادی: امیر، اشکان، امین

-----

شما این رای‌ها رو ببینین، تقریبا تک تک رای‌های فری و هادی تا وقتی که فری هست یکیه، بعدش هم رای‌های رضا و هادی. بعد این گروه، ۲ تا رای عجیب هم داره که رای‌ها رو هم راستا کنه.

یکی رای رضا به امیر تو اون فاز اعدام فری، که پستش رو آوردم. یکی رای هادی به من فاز قبلی، که با اینکه ترتیب اولویت ش این بود که رضا اعدام شه و نه من، به من رای داد و به رضا نه. این ۲ تا رای، جفتشون خیلی مشکل‌داره.

این وسط یه رای مشکل‌دار از امین هم دیدم، به هادی. اگه می‌گه کارآگاهه و هادی رو پرسیده و دیروز هم نمی‌خواستهت اعدام شه، رای‌ش چی می‌گه؟ توضیحی داری امین؟

======

حالا چیزی که در مورد سناریوی بالا برای من تردید ایجاد می‌کنه، بازی امیر هست حقیقتش.

مشکلاتم هم ایناس:

۱- خیلی راحت رضا رو پذیرفته مافیا نیس. می‌تونه واقعا لباس از سر استیصال بوده باشه که همین بازی رو یه کم بشه گیج کنه، تنها جای به درد بخور برای لباسشون می‌تونسته بوده باشه. یا همین گیجی فعلی که بازی داره. این عدم پذیرشش یه کم حس علم داشتن بهم می‌ده.

۲- از وقتی اون پستی که دادم و گفتم امیر رای منطقی هست رو خونده، دیگه دست دوستی و ... رو گذاشته کنار و هیچ احتمال بی‌گناه کنجکاو به من نمی‌ده. بازیم رو هم زیاد دیده و می‌تونه حدس بزنه بی‌گناه باشم، حالا مرضم هم دیده و می‌تونم بفهمم بدبین هم باشه. اما من این ایده‌ها رو همون دور رویین‌تن و وکیلمون هم دادم، یاد اون باید بیفتی دیگه منطقا :))

بعد در این راستا به طرق مختلف خواسته به من گیر بده. از اینکه من می‌تونم یار فری باشم گرفته (که خیلی احمقانه‌س، تو کل فاز نبودی، من مرض داشتم اونقد نقش مستقیم تو اعدام فری داشته باشم اونجا؟ راحت می‌تونستم به رای دادنم به امین ادامه بدم یا کس دیگه و فری اعدام نشه) تا الان که گیر داده بگه لوسیفرم، با اینکه لوسیفر حالا یاری نداره که بخوای چیزی ازش در بیاری و اصلا اولویت ما باید مافیا باشه تا لوسیفر.

در کنارش مثلا من احتمال لوسیفر بودن رضا رو تو یکی از اولین پستای این فاز آوردم، یهو دو صفحه بعد میاد می‌گه، رضا لوسیفر باشه چی :)) فک کنم آرش و امین هم اشاره کرده بودن به این قضیه. یعنی با اینکه این فاز خیلی پست داده و تو بازی بوده، باز نرفته پستا رو درست بخونه، انگار داره با agenda خودش پیش می‌ره.

------

من به @امین و @آرش خوش‌بینم به صورت کلی، در مورد ترسا و اشکان هم خنثی‌م حقیقتش. ادعای نقش @امین هم بهش شک دارم، ولی به نظرم دروغش می‌تونه بی‌گناه جوگیر می‌تونه باشه که ایده زده بیام بگم کارآگاهم به حرفم گوش کنن :)) لزوما دروغ گناهکاری نیس :دی

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Franking
آرش
پسندها
337
امین گفت برید پستامو بخونید یه چیزی دیدم یادم اومد.

پوینت های منفی اشکان رو گفتم یه احتمال شهروندی از pov خودم براش به ذهنم رسید اونم بگم. از دید من اشکان میتونه کاراگاهی باشه که روز یک مطمئن بوده من مافیام، من نرفتم بیرون، شبش استعلام منفی من رو گرفته الان میگه امین گناهکار فرعیه. یعنی اون ذهنیت روز یکش که امین حتما مافیاست رو از دست نداده فقط چون استعلام منفی داره داره میگه نقش فرعی گناهکار داره.

میگی کاراگاهی بعد اشکان میتونسته کاراگاه باشه از دیدت؟ :|

مافیایی
پسندها
309
رضا راست میگفت بنده خدا :دی چاوش از همه مرضش بیشتره . چشماشو رو همه چی بسته :)) حتی وقتی ثابت کردم ادعای نقش امین اصلا مفید نبوده میاد میگه دلیلی نداره :)) شاید جوگیری بیگناهانه بوده :))

بین آرش و چاوش یکی تون قائدتا احتمالش زیاده شهروند باشید ، مخاطبم اونیه که شهرونده ، :poop: داداش :دی

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh
کارکشته مافیا
پسندها
170
@آرش، این رای‌ش دیروز به هادی هم نمی‌خونه با حرفاش، بریم اعدامش کنیم من دلم خنک شه از اول بازی مونده؟ :))
@هادی

یه سوال جدی. تو چطوری فری رو می‌تونی مافیا نبینی وقتی وصیت‌ش اون بوده؟ کاری به بقیه چیزا ندارم :دی

کارکشته مافیا
پسندها
170
در مورد این ادعای امین، دلیلی که می‌گم بی‌گناه جوگیره، اینه که من واقعا دلیلی نمی‌بینم که گناهکار باشه این ادعا رو کرده باشه. ببین خودش که سفید بود مقدار خوبی، برای سفید کردن خودش لازم نداشت ادعا کنه. پس بیاین بگیم می‌خواسته حرفاش رو بزنه که ما رو به یه سمتی سوق بده.

بازی به نظرم به سمت اعدام هادی داشت می‌رفت، و ادعای نقشش و حرفای هم می‌خواد جلوگیری کنه از اعدام هادی و بازی رو ببره سمت اعدام اشکان یا ترسا. حالا اگه مافیا باشه، یعنی هادی یارش هست؟ بعد مثلا می‌خوان اشکان و ترسا رو جفتشون رو اعدام کنن به این دلیل که یکیشون مافیاس لااقل و بازی رو ببرن؟ اصلا این کار رو می‌خواستن بکنن، نمی‌تونست بگه اشکان رو پرسیدم مافیا بوده، جای این کارا؟ البته پرسیدن اشکان منطقی به نظر نمیومد :)) الان پرسش‌هاش منطقی به نظر می‌رسه لااقل.

نمی‌دونم، دلیل موجهی برای مافیا بودنش و اعلام نقش کارآگاهی‌ش نمی‌بینم. مگه لوسیفر باشه، حدس زده باشه هادی آخرین مافیای مونده‌س، بخواد بازی رو از هادی دور کنه چون با اعدام آخرین مافیای مونده، می‌بازه.

یعنی @هادی ، من مشکلم اینه اگه به ادعای امین بخوام شک کنم که از سر مرض و گناهکارانه‌س، باز تو می‌شی گزینه مشکوک :)) نخوام شک کنم به نفعته :))

AKP

مافیایی
پسندها
208
این وسط یه رای مشکل‌دار از امین هم دیدم، به هادی. اگه می‌گه کارآگاهه و هادی رو پرسیده و دیروز هم نمی‌خواستهت اعدام شه، رای‌ش چی می‌گه؟ توضیحی داری امین؟

رضا اومد گفت روئین تنم دیگه :)) به هادی و اشکان رای دادم گفتم یه رای دیگه هم به اشکان بدید بیان بالا که تو یک ساعت بعدش حرفای رضا رو بشنویم بهش رای ندیم منتهی فقط اومد گفت شما خرید:))

میگی کاراگاهی بعد اشکان میتونسته کاراگاه باشه از دیدت؟ :|
تاحالا نقشت رو تو پاچه یکی نکردی ببینی میپذیره یا نه؟ :دی

رای های فری کیا بودن ؟
چاوش - امیر - محمدحسین - کی پی و آرش

کیا رای ندادن به مافیای ( که شما میگید ) بازی که برامون الان قطعیه ؟
یکی رضا که بیگناه بود
یکی صدرا که اونم بیگناه بود
یکی هم خودم که بیگناه م ( حداقل برا خودم )

چراا میگم فری احتمال بیشتر بیگناه بوده ؟ دقیقا بخاطر همین .
شما فک کن می خوای مافیا رو اعدام کنی . 3 تا بیگناه بهش رای ندادن ! بعد طرف رفته بیرون بازم :))
خوب این اولین استدلال منطقیت در طول بازی بود:دی نتیجش میشه اینکه آرش قطعا مافیاست، یه گادفادر هم بین امیر و چاوش داره، پس بازم بین ترسا و اشکان مافیا هست:دی
حالا مثلا ساید مقابلت چی میتونه بگه اگه فری مافیا باشه؟ خودش که مافیاست رای نداده، خودت هم مافیایی رای ندادی، بازم بین ترسا و اشکان مافیا هست پس:دی
متوجه منظورم میشی؟:دی

مافیایی
پسندها
309
یه سوال جدی. تو چطوری فری رو می‌تونی مافیا نبینی وقتی وصیت‌ش اون بوده؟ کاری به بقیه چیزا ندارم :دی

چاوش مگه تو نمیگی هم فری و هم رضا مافیا بودن ؟ نفر سومم منم ؟
خب مشکلت با اعدام امیر چیه ؟ چه اتفاقی ممکنه بیوفته که شهروند نبره ؟
چرا اصرار داری امروزم من برم بیرون جای امیر ؟
خوب این اولین استدلال منطقیت در طول بازی بود:دی نتیجش میشه اینکه آرش قطعا مافیاست، یه گادفادر هم بین امیر و چاوش داره، پس بازم بین ترسا و اشکان مافیا هست:دی
حالا مثلا ساید مقابلت چی میتونه بگه اگه فری مافیا باشه؟ خودش که مافیاست رای نداده، خودت هم مافیایی رای ندادی، بازم بین ترسا و اشکان مافیا هست پس:دی
متوجه منظورم میشی؟:دی

دقیقا مشکلم اینه حاضر نیستی به آرش رای بدی .
جدا از اون
چرا باید این فاز به ترسا و اشکان کاری داشته باشیم اصن ؟
اعدام امیر یا آرش یا من قطعا کمک به کشف حقیقت می کنه .

AKP

مافیایی
پسندها
208
بدبختی اینه که من تا یک ساعت دیگه بیشتر به صورت فعال نیستم، ترسا و اشکان هم نمیان حرف بزنن:))

کارکشته مافیا
پسندها
170
صادقانه‌ش اینه مشکل خاصی ندارم :)) یعنی اگه سناریو مد نظرم باشه، صرفا یه فاز دیرتر می‌بریم. چون اینجوری تنها شرایطی که نمی‌بریم، اینه که الان ۱ از ۷ تو مافیایی، امیر رو اعدام کنیم می‌شه ۱ از ۶، شب تیر درست بزنی می‌شه ۱ از ۵، حدس درست بزنی یه نفر رو می‌شه ۱ از ۴، لوسیفر هم کنستانتین رو حدس بزنه یا کنستانتین خودش با حدس بره بیرون می‌شه ۱ از ۳، لوسیفر می‌بره :))

با فرض اینکه بیش از یه حدس نمی‌تونی بزنی :دی

در نتیجه، اوکیم حقیقتا با اعدام امیر در این سناریو که تو و فری و رضا مافیا باشین. بذا ببینم فرد سومی هست که اعدامش بهتر از جفتتون باشه یا نه، ولی فک نمی‌کنم :))

AKP

مافیایی
پسندها
208
دقیقا مشکلم اینه حاضر نیستی به آرش رای بدی .
جدا از اون
چرا باید این فاز به ترسا و اشکان کاری داشته باشیم اصن ؟
اعدام امیر یا آرش یا من قطعا کمک به کشف حقیقت می کنه .
همه راه ها رو برات نوشتم که از هر سمتی بری بین اون دوتا مافیا هست. ولی لزوما بین تو و امیر مافیا نیست:))
اگه راهی رو میشناسی که توش تهش بین ترسا و اشکان مافیا نباشه بگو خوب اونوقت ممکنه رایم رو عوض کنم

کارکشته مافیا
پسندها
170
@امین

رضا اومد گفت روئین تنم دیگه :)) به هادی و اشکان رای دادم گفتم یه رای دیگه هم به اشکان بدید بیان بالا که تو یک ساعت بعدش حرفای رضا رو بشنویم بهش رای ندیم منتهی فقط اومد گفت شما خرید:))

چرا به هادی رای دادی؟ جرا فقط به اشکان رای ندادی؟ یا اگه به هادی رای دادی، چرا به من یا امیر رای ندادی؟

@آرش و @امین

نظرتون چیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین