جدیدترین‌ها

بازی دور هجدهم مافیا | یک اودیسه زمینی: هرج‌ومرج

رای اعدام

• مجموع رای دهندگان
    5
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
مافیایی
پسندها
309
این رو خوندم، ولی جواب سوال من رو نمی‌ده. چی شد تو وصیتش هیچی نگفت و فقط به شهروندا گفت گلابی؟ :دی

خودمو میزارم جای فری بیگناه
اومدم ینفرو گردن گرفتم . میگم رای بدید بهش . احتمال اینکه خودم برم بیرون تو اون فاز زیر 10 % عه .
بعد میام میبینیم یدفعه همه بهم رای دادن و رفتم بیرون .
باور کن منم بودم همینو برا همچین شهری وصیت می کردم :دی

حالا تو که میگی فری با احتمال بالا مافیا بوده ، ایا هم تیمی هاش پشیزی براش ارزش نداشتن ؟ که بیاد یکم ذهن شهرو قلقلک بده با توصیه یا وصیتش ؟
اتفاقا همین وصیتش هم بی دلیل نیست تو اینکه فری رو بیگناه میبینم .

مافیایی
پسندها
173
ببین بیا بررسی کنیم.

اگه اشکان اعدام بشه، ما با احتمال خوبی یه مافیا رو زدیم، این خوبه. بدیش اینه که دیتای کمی دستمون رو می‌گیره. چون فعالیت زیادی نداشته، پست‌های زیادی هم نداده.

اگه بچرخیم روی اون یکی گزینه، خوبیش اینه که اولا یه گناهکار خطرناک رو حذف کردیم (پلیرش خطرناکه یعنی) و احتمال اینکه فردا بیاد دوباره یه بازی جدید راه بندازه یا اون یکی رو اعدام کنه جای خودش از بین می‌ره. بدیش اینه که نمی‌تونیم بین هادی و امیر به نتیجه برسیم.

کارکشته مافیا
پسندها
170
@ترسا

گزینه تغییر رای داره رای‌گیری بالا تا جایی که یادمه. فازای قبلی داشت.

راستی یه دلیل دیگه مخالفتم با اعدام اشکان، همین قضیه هست که امین هم بهش گیر و رای داده حتی. آرش و تو هم بهش رای دادین یا شک دارین، یه کم جو زیادی هست واسش. یعنی مشکلی که به هادی برام وارده که جو به نظرم کمه علیهش و همین نشون می‌ده مافیای زیادی تو بازی نیس یا اگه باشه هادی جزوشونه، برام اشکان رو مبرا می‌کنه یه کم. کلا اشکان وقتی مافیا می‌شه برای من که ۲ نفر مونده باشن و امین هم کارآگاه باشه. بعد حالت ۲ نفر مونده، اعدام اشتباه بازی رو تقریبا تموم می‌کنه اگه تیر مافیا بشینه، چون امین هم حدس می‌زنن. سر همین یه کم بیایم بیشتر بشکافیم ببینیم کسی که می‌تونه هم مافیا باشه هم یار اشکان یا حالتای مافیایی‌ش بیشتر باشه پیدا می‌کنیم یا نه.

@آرش

من بین امیر و اشکان شک دارم الان بیشتر. حالا امیر اگه می‌خواد من و هادی رو با هم بذاره و نبینه که هادی کل فاز داشت آرش آرش می‌کرد من صحبتی ندارم :))

تو هم همین حرفای این پست و پست قبلی‌م. نظرت؟

مافیایی
پسندها
173
هادی این اصرارت روی بیگناهی فری رو من نمی‌فهمم.
امیر لباس هم داده فرضا، علم غیب داشته که محمدحسین قراره ظهور کنه و به فری رای بده؟ علم غیب داشته که مثلا من و اشکان و صدرا قرار نیست فعالیت کنیم و رای بدیم اون فاز؟
رو چه اطمینانی تک لباس بازیش رو همین جوری الکی داده به فری؟
موافقم چاوش. می‌گم که من اصلا تو تاپیک رایم رو ننوشتم تا جا باشه بیشتر بررسی کنم. این هادی یهو میاد تیکه میندازه و شلوغش می‌کنه.
من می‌رم یه نگاهی به پست‌های اول هادی و امیر بندازم.

آرش
پسندها
337
خب بیا این رو یه کم بشکاف برام. گناهکارترین گزینه‌ت کیه؟ به نظرت یه مافیا مونده یا دوتا یا سه تا؟
نمیدونم من امشب خواهرم روز آخریه که ایرانه داره برمی‌گرده ولایت شما :))، شلوغ پلوغه خیلی تمرکز ندارم. گناهکارترین گزینه‌هام همون امیر و اشکان هستن. بین هادی و امیر این خونسردی امیر بیشتر حرصم می‌ده تا هادی که خودشو به آب و آتیش زد که اعدام اشتباه نداشته باشیم. یعنی نمی‌تونم تصور کنم امیر بیگناه بازی رو اینطوری ول کنه، حتی لوسیفر هم اگه بود براش بیشتر مهم بود این فاز کی اعدام بشه.

دلیلت برای اعدام امیر/هادی بالاتر از اشکان هم هرچقدر می‌خونم نمی‌فهمم الان. بذار برم یه جای خلوت می‌خونم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh
کارکشته مافیا
پسندها
170
@هادی

حالا تو که میگی فری با احتمال بالا مافیا بوده ، ایا هم تیمی هاش پشیزی براش ارزش نداشتن ؟ که بیاد یکم ذهن شهرو قلقلک بده با توصیه یا وصیتش ؟
اتفاقا همین وصیتش هم بی دلیل نیست تو اینکه فری رو بیگناه میبینم .

من فری به نظرم همچین آدم بی‌مسئولیتی نیس راستش. بی‌گناه بوده باشه ناراحت می‌شم از دستش حقیقتا و توقع این رو ازش ندارم و نداشتم، خیلی نامسئولانه بوده اون وصیت :دی سر همین بیشتر اتفاقا من وصیت رو مافیایی می‌بینم که دیده یاراش هم لو رفته، یا هر چی بگه به ضرر یاراش ممکنه بشه، از سر استیصال بی‌خیال وصیت شده.

----

@ترسا

بیا فرض کن ۲ تا مافیا که می‌گی باشه، خب؟ سوالم اینه چرا واقعا هیچ جوی روی هادی وجود نداره اگه هادی جزو اون مافیا نباشه؟ من و امیر الان فقط خیلی جدی روی هادی هستیم. تنها حالتش این می‌شه که بگی ما دو تا مافیاییم یا یکیمون مافیاس لااقل. اشکان هم یارمونه و از غیب یهو میاد به هادی رای می‌ده چون یه جایی قبلا گفته بود پشت دست من و محمدحسین بازی می‌کنه.

باز این شرایط هم به نظر من منطقیه به امیر رای بدیم تا اشکان. سر همین من می‌گم رای باید بین امیر یا هادی باشه. یا هادی تک مافیا یا یکی از دو مافیای مونده‌س، که خب سر این اونقد جو روش نیست. یا دو تا از سه تای من/امیر/اشکان مافیاییم و همین نهایت فشاری هست که می‌تونیم به هادی بذاریم. سر همین قضیه من به تو، @آرش و @امین اعتماد دارم.

یعنی الان بازی برام کلا دو حالته:

۱- هادی تک مافیای مونده‌س یا یه یاری داره که نمی‌دونم کیه.

۲- ۲ تا از من/اشکان/امیر مافیاییم. که خب برای من خودم نیستم، پس اشکان و امیر مافیان.

ممکنه امیر/اشکان تک مافیای مونده هم باشن، که خب حالت تک مافیایی به امیر بیشتر می‌خوره تا اشکان.

سر همین، رای من یا هادی هست یا امیر چون احتمال امیر رو هر جوری حساب می‌کنم بیشتر از اشکان می‌بینم.

@آرش @ترسا @امین

بیاین بگین بین این دو حالت نظرتون چیه و آیا کلا با حرفام موافقین یا نه؟ :دی
عه عه، خوش بگذره، به خانواده برس @آرش.

این پست آخرم رو بخونی فک کنم کافی باشه، خلاصه کلیت بحثام هست :دی

اگه دو تا از آرش و ترسا و امین هم زوج مافیا باشن نوش جونشون، مشکلی با پیروزی‌شون ندارم، خوب بازی کردن و خودم ریدم :))

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: Arsonist
مافیایی
پسندها
173
امیر تو پست اولش به فری و هادی تارگت زده. اون آخر یه سیخونکی هم به عرفان. (با چاوش هم عشق بازی کرده.)

اشکان تو پست اولش گفته امین مافیاست (فاز بعدش هم می‌خواست براش اجماع کنه. = )) ) و گفته چاوش شهره.

هادی تو پست اولش چیز خاصی نگفته. تو پست بعدیش یه گیری به امیر داده که تو چرا مو رو از ماست نمی‌کشی بیرون، یه گیری هم به چاوش داده که چرا به فری گیر بیخود دادی.

کارکشته مافیا
پسندها
170
من فعلا رای‌م رو هم به جفت هادی و امیر می‌دم تا ببینم چی می‌گین شما ۳ تن :دی

رای به اعدام: هادی

رای به اعدام: امیر

مافیایی
پسندها
173
چاوش

آقا تو این پست‌های اول دو جور می‌شه برداشت کرد.
هادی و فری هم‌تیمی بودن، هادی هم تا دیده تو و امیر یه تارگتی به فری زدید؛ سریع وارد عمل شده. اصلا سر همین دعوای اصلیش با شما شروع شد.
خب ولی خودش می‌گه اعدام فری مشکوک بوده براش. درحالی که از فاز اول داشت از فری دفاع می‌کرد.

برداشت دوم اینه که تو و امیر هم‌تیمی باشید واقعا و ما رو گیر آوردید رسما. =)) همون اول همزمان به فری گیر دادید، بعد اعدامش کردید. الانم تو که سفید شدی تا آخر بازی میای، با خودت می‌گی اگه هادی رو بزنم که یالله بردیم دیگه، اگه امیر هم اعدام کنیم حداقل خودم تا آخر بازی می‌رم و می‌بریم.

تقریبا شد همون دو حالتی که خودت گفتی.
چاوش اگه هستی بیا یه سوال ازت دارم.

یه تفاوتی بین امیر و هادی هست.
هادی از همون اول قفل کرده بود رو امیر، اما امیر منعطف‌تر بوده. یعنی به نوبه‌ی خودش گرفت رو هادی، ولی وقتی لازم دیده به یکی دیگه رای داده. مثلا دید اجماع بیشتر روی رضاست، دیروز به رضا رای داد. یا همون رایش به فری. این طور نبود که مصرانه فقط بخواد هادی رو اعدام کنه.

از این حرکت باز می‌شه دوتا برداشت.
یکی اینکه می‌دونسته هادی بیگناهه و برای همین نمی‌خواسته اونقدر شدید بگیره فقط رو هادی.
یا اینکه خودش بیگناه بوده و واقعا براش مهم بوده بازی درست پیش بره و رای‌های کمک کننده به شهر رو بده.

تو خیلی بهتر امیر رو می‌شناسی. در حالت گناهکاریش کدوم رو انجام می‌ده و در حالت بیگناهیش کدوم رو؟ یعنی کدوم برداشت محتمل‌تره؟

آخرین ویرایش:
آرش
پسندها
337

AKP

مافیایی
پسندها
208
دیتای امین یه حالت دیگه هم داره الان ته و توشو از گاد دراوردم. مافیا ساقی داره ساقی اگه کاراگاه رو هدف بده کاراگاه هر کی بپرسه بهش بیگناه اعلام می‌شه. کلا نمی‌شه بهش استناد کرد به نظرم چه واقعا کاراگاه باشه چه نباشه. منتهی دیگه الان واقعا مغزم نمی‌کشه ببینم اگه کاراگاه نباشه بازیش چیه امین باهامون. :))

من بین امیر و اشکان شک دارم الان بیشتر. حالا امیر اگه می‌خواد من و هادی رو با هم بذاره و نبینه که هادی کل فاز داشت آرش آرش می‌کرد من صحبتی ندارم :))
من پرسیدم ولی گاد پاسخگو نبوده کامل هنوز ولی احتمالا همینه. اگر اینه من واقعا چیزی نمیدونم. فقط میدونم واقعا اون توضیحی که نوشته شده معنیش این نیست. چیزایی که نوشتم بی معنی میشه تقریبا

مافیایی
پسندها
173
چرا یهو امیر؟
من به جفتشون رای می‌دم فعلا. تا ببینم تا چاوش چی جواب می‌ده.

کارکشته مافیا
پسندها
170
@ترسا

ببین صادقانه‌ش اینه که نمی‌دونم :)) هر مرضی ازش بر میاد :))

این پستایی که امروز می‌داد که می‌گفت رو اعدامش نکنیم هم، من این برداشت رو داشتم ازش که داره می‌گه اگه گناهکارم باشه، لوسیفره، الان باید مافیا اعدام کنین، چاوش یا هادی مافیان برین سراغ اونا :دی هی هم می‌خواست این لوسیفر رو ببنده به خیک من :))

الان تو این دو حالتی که بازی داره، اگه هادی مافیا باشه و اعدامش کنیم، بازی تمومه و خوشحال می‌شیم. اگه اعدام هادی اشتباه باشه و ۲ مافیا مونده باشه، عملا بازنده می‌شیم چون ۲ از ۶ می‌شه بازی و اگه تیر مافیا بخوره می‌شه ۲ از ۵. اونجا باید مافیا اعدام کنیم که درستم اعدام کنیم می شه ۱ از ۴، لوسیفر کنستانتین رو حدس بزنه باختیم.

از اونور اگه امیر مافیا باشه و اعدامش کنیم که خب باز خوشحال می‌شیم، اما اگه اشتباه باشه اعدامش و هادی تک مافیا بهش (دو مافیا نباشه)، باز رو زرتی بازنده نمی‌شیم :دی

من کلیت، به خاطر سوپر هم راستا بودن رای‌های هادی و فری و مقاومتش در مورد اینکه فری مافیا نبوده، که منجر می‌شه سناریوی مد نظرش به کل عجیب غریب بشه (که ۳ مافیا هست) و خیلی فکر نمی‌کنه به این قضیه، هادی رو مافیاتر از امیر می‌بینم. ولی اعدام امیر شاید سیف‌تره، چون زرتی بازنده نمی‌شیم و اگه فاز بعدش هادی رو اعدام کنیم احتمالا می‌بریم (مگه مافیا حدس درست بزنه و همزمان کنستانتین هم حذف شه)

سر این خیلی دو به شک م.
یعنی خلاصه‌ش اینه که منطق و روند و رای‌های بازی بهم می‌گه هادی مافیاس. از اونور برای اینکه همه تخم مرغا رو نذاریم تو یه سبد که یهو بدبخت نشیم، منطق می‌گه امیر اعدام شه :))

تنها حالت بدبختی اعدام امیر اینه که بی‌گناه باشه، مافیا هم تیر و حدس درست بزنه و لوسیفر هم حدس درست بزنه.
البته اعدام امیر در صورتی که هادی تک مافیا نباشه هم همون بدبختی و زرتی باختن رو داره. دارم فرض می‌کنم هادی تک مافیاس در اون شرایط :دی

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Franking
مافیایی
پسندها
309
چاوش به من تک رای بده خیال همرو راحت کن .
انقدرم فسفر نسوزون :دی

مافیایی
پسندها
173
اگه امیر لوسیفر باشه و کنستانتین هم تو بازی باشه، کنستانتین مگه نباید لوسیفر رو حدس بزنه و ببره؟

AKP

مافیایی
پسندها
208
من ساختار ذهنیم واقعا بهم ریخته :دی هیچ گونه ایده ای ندارم به کی باید رای داد:))

کارکشته مافیا
پسندها
170
@ترسا

کنستانتین​

بیگناه فرعی است. تا پایان فاز شب پنجم، یک بار در بازی می‌تواند لوسیفر را حدس بزند و همان شب از بازی خارج شود. اگر درست حدس بزند، در صورت باخت مافیا، برنده شده و غیر از آن می‌بازد.
اگر کنستانتین تا پایان فاز شب پنجم اقدام به حدس نکند، به لوسیفر اطلاع داده می‌شود و او فرصت دارد تا با یک حدس، کنستانتین را از بازی خارج کند. در صورت نادرست بودن حدس لوسیفر، کنستانتین به بازی ادامه داده و اگر تا پایان بازی زنده بماند و بی‌گناهان پیروز شوند، او نیز برنده بازی خواهد شد.
برد و باخت کنستانتین در پایان بازی اعلام می‌شود و ربطی به بقیه ندارد.
با حذف لوسیفر، او نیز خودبه‌خود از بازی خارج می‌شود.

اگه فرض کنیم کنستانتین هنوز تو بازی هست، یعنی تا الان حدس نزده لوسیفر رو، چون چه درست چه غلط حدس بزنه خارج می‌شه. ممکنه امشب حدس بزنه و امشب از دستش بدیم، ممکنه تصمیم بگیره کلا حدس نزنه و با بی‌گناها بازی کنه، که در اون شرایط ممکنه لوسیفر حدسش بزنه و بکشدش.

@هادی

عجبا، همین الان امیر که بیشتر از تو رای داره اصلا و به خاطر این همه صغری کبری چیدن من هست، چی می‌گی :))
@امین

آیا با پست ۵۴۶ موافقی که باید به یکی از هادی یا امیر رای داد؟ بین اینا بیا کمک کن :))

کارآموز مافیا
پسندها
162
آقا این تایم زون من واقعا داره به ضررم و به ضرر تیمم (بی‌گناه) میشه.

صفحه ۲۵ ام.

فعلا این رای رو میدم که وقت بخرم

مافیایی
پسندها
309
اگه به مدت یک لحظه رای من بیشتر از امیر بشه ، نقش مو لو میدم . چون در اون صورت واقعا حق بیگناهاس که ببازن .
حالا دوست داشتید می تونید رای تونو عوض کنید ببینید چی هستم من :دی

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Chavosh
مافیایی
پسندها
173
هادی داری هیچ کمکی نمی‌کنی.
الان با توجه به ریاضی بازی چاوش، فقط مهمه که بی‌گناه اعدام نکنیم.
الان شک لوسیفر رو امیر هم هست، ولی رو چاوش نیست. یعنی امیر ممکنه هم بی‌گناه هم لوسیفر هم مافیا باشه ولی هادی بی‌گناه یا مافیا. سبک بازیش به نظر منم به لوسیفر نمی‌خوره.
پس درکل درصد گناهکاری امیر بالاتره دیگه. درست می‌گم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
دستیار مافیاییا

تاس

+
اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

اتصال به گوگل

کاربران آنلاین

هیچ کاربری آنلاین نیست.

یافتن کاربر

بالا پایین