@هادی
حالا تو که میگی فری با احتمال بالا مافیا بوده ، ایا هم تیمی هاش پشیزی براش ارزش نداشتن ؟ که بیاد یکم ذهن شهرو قلقلک بده با توصیه یا وصیتش ؟
اتفاقا همین وصیتش هم بی دلیل نیست تو اینکه فری رو بیگناه میبینم .
من فری به نظرم همچین آدم بیمسئولیتی نیس راستش. بیگناه بوده باشه ناراحت میشم از دستش حقیقتا و توقع این رو ازش ندارم و نداشتم، خیلی نامسئولانه بوده اون وصیت

سر همین بیشتر اتفاقا من وصیت رو مافیایی میبینم که دیده یاراش هم لو رفته، یا هر چی بگه به ضرر یاراش ممکنه بشه، از سر استیصال بیخیال وصیت شده.
----
@ترسا
بیا فرض کن ۲ تا مافیا که میگی باشه، خب؟ سوالم اینه چرا واقعا هیچ جوی روی هادی وجود نداره اگه هادی جزو اون مافیا نباشه؟ من و امیر الان فقط خیلی جدی روی هادی هستیم. تنها حالتش این میشه که بگی ما دو تا مافیاییم یا یکیمون مافیاس لااقل. اشکان هم یارمونه و از غیب یهو میاد به هادی رای میده چون یه جایی قبلا گفته بود پشت دست من و محمدحسین بازی میکنه.
باز این شرایط هم به نظر من منطقیه به امیر رای بدیم تا اشکان. سر همین من میگم رای باید بین امیر یا هادی باشه. یا هادی تک مافیا یا یکی از دو مافیای موندهس، که خب سر این اونقد جو روش نیست. یا دو تا از سه تای من/امیر/اشکان مافیاییم و همین نهایت فشاری هست که میتونیم به هادی بذاریم. سر همین قضیه من به تو، @آرش و @امین اعتماد دارم.
یعنی الان بازی برام کلا دو حالته:
۱- هادی تک مافیای موندهس یا یه یاری داره که نمیدونم کیه.
۲- ۲ تا از من/اشکان/امیر مافیاییم. که خب برای من خودم نیستم، پس اشکان و امیر مافیان.
ممکنه امیر/اشکان تک مافیای مونده هم باشن، که خب حالت تک مافیایی به امیر بیشتر میخوره تا اشکان.
سر همین، رای من یا هادی هست یا امیر چون احتمال امیر رو هر جوری حساب میکنم بیشتر از اشکان میبینم.
@آرش @ترسا @امین
بیاین بگین بین این دو حالت نظرتون چیه و آیا کلا با حرفام موافقین یا نه؟

عه عه، خوش بگذره، به خانواده برس @آرش.
این پست آخرم رو بخونی فک کنم کافی باشه، خلاصه کلیت بحثام هست
اگه دو تا از آرش و ترسا و امین هم زوج مافیا باشن نوش جونشون، مشکلی با پیروزیشون ندارم، خوب بازی کردن و خودم ریدم